اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

مثانه پركار یا تكرر ادرار مزاحم زندگی روزمره

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
اختلال در مثانه یا مثانه بیش‌ فعال باعث می‌ شود فرد ناگهان نیاز شدیدی به دفع ادرار پیدا کند. همچنین ممکن است منجر به ادرار غیر ارادی در فرد شود که به آن بی‌اختیار ادراری می گویند. معمولاً خانم‌ ها بیشتر از مردان به این عارضه دچار می‌شوند.

کنترل علائم این بیماری کمی دشوار است زیرا نمی‌ توان پیش ‌بینی کرد چه زمان اتفاق می افتد. این عارضه گاهی برای شخص شرم‌ آور است و در فعالیت‌های اجتماعی و کیفیت کلی زندگی او مشکل ایجاد می‌کند. این بیماری حتی می‌تواند باعث گوشه‌ گیری و تنش احساسی در فرد مبتلا شود.

با این حال، راه‌ های زیادی برای درمان این عارضه وجود دارد که به فرد کمک می‌کند علائم آن را کنترل کند. درمان اختلال مثانه وجهه فرد را بهتر می‌کند و ادرار غیر ارادی را در او کاهش می‌دهد. در ادامه مطلب، مثانه تحریک پذیر را بیشتر توضیح خواهیم داد.

یکی از دارو های تکرر ادرار قرص ویسول است. اگر از این قرص استفاده میکنید همه چیز را درباره این قرص از جمله، زمان مصرف قرص ویسول را برای شما نوشته ایم.

مثانه تحریک پذیر

علائم مثانه پرکار

اینکه گاه‌ به‌ گاه دچار ادرار غیر ارادی شوید به این معنا نیست که مثانه بیش‌ فعال دارید. به این اتفاق ریزش ادراری می گویند که می‌تواند دلایل دیگری داشته باشد. برای مثال خندیدن بیش از حد یا نگه‌ داشتن ادرار بعض اوقات منجر به این اتفاق می‌شود.

زمانی می گوییم فرد مثانه بیش‌ فعال دارد که ریزش به صورت مداوم اتفاق بیفتد و حالتی کاملاً اضطراری داشته باشد.  از جمله علائم اختلال مثانه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  نیاز ضروری و غیرقابل کنترل به دفع ادرار
  •  تکرار ادرار غیر ارادی به دفعات
  •  دستشویی رفتن بیش از حد (مثلاً بیش از هشت بار در شبانه روز)
  •  بیش از یک بار بیدار شدن در شب برای دفع ادرار

علائم مثانه پرکار ممکن است تغییر کند یا اینکه در هر فردی متفاوت باشد. به همین خاطر به سختی می‌توان این بیماری را بدون مراجعه به پزشک تشخیص داد.

درمان مثانه پرکار

برای کنترل علائم مثانه پرکار، روش‌هایی وجود دارد که در زیر به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

درمان مثانه بیش فعال با ورزش کف لگن

بعضی از درمانگران فیزیکی متخصص ماهیچه‌های لگن هستند. آن‌ها می‌توانند با ارائه تمرین‌های فیزیکی و تقویت ماهیچه‌های لگن بعضی از مشکلات ادراری، از جمله تکرر ادرار، اضطرار ادرار و علائم شب‌ادراری را در فرد کاهش دهند.

درمان مثانه بیش فعال با دارو

داروهایی که به درمان اختلال مثانه کمک می‌کند، بر دو مورد تمرکز دارند:  اول کاهش علائم و دوم کاهش دفعات ادرار (چه به صورت ارادی و چه غیرارادی). از جمله این داروهامی توان به تولترودین (دترول، دترول ،LA)، تروسپیوم (Sanctura) و میرابگرون (Myrbetriq) اشاره کرد. این داروها گاهی در فرد باعث بروز عوارضی همچون خشک شدن چشم‌ها، خشک شدن دهان و یبوست می‌شود.

درمان با بوتاکس

بعضی اوقات تزریق دوز کمی از بوتاکس باعث از کار افتادن یا ضعیف شدن ماهیچه‌های مثانه می‌شود. در نتیجه انقباض بیش از حد در ماهیچه‌ها صورت نمی‌گیرد و علائم اختلال مثانه کاهش می‌یابند. تأثیر این دارو معمولاً بین شش تا هشت ماه باقی می‌ماند. بنابراین بعد از مدت باید درمان را تکرار کنید.

درمان مثانه ی پرکار با استفاده از تحریک عصب

این فرایند سیگنال‌های الکتریکی عصب‌های مثانه را تغییر می‌دهد. در نتیجه سلول‌های عصبی نمی‌توانند پیامی را به مثانه انتقال دهند. برای این کار سوزنی کوچک را به سیمی کوچک وصل می‌کنند و آن را از طریق پا وارد پوست فرد می‌کنند.

با اینکه این راه درمانی هنوز کاملاً تثبیت نشده است، بعضی از تحقیقات researchTrusted Source نشان داده‌اند که این روش می‌تواند شدت و حالت اضطرار اختلال مثانه را در فرد کاهش دهد.

درمان با استفاده از عمل جراحی

اگر علائم فرد با کمک دارو، تحریک عصب و روش‌های دیگر بهبود پیدا نکند، پزشک با کمک عمل جراحی سعی می کند تا این مشکل را برطرف کند.

درمان گیاهی مثانه تحریک پذیر

برای درمان مثانه تحریک پذیر، چندین مکمل طبیعی و گیاهی توصیه شده است، گرچه تحقیقات محدودی در مورد آنها وجود دارد.

گیاه گوشا جینکی گان: مطابق با تحقیقات، این دارو ترکیبی از 10 گیاه چینی است و تأثیر مثبتی روی انقباض مثانه دارد.

کلاله یا کاکل ذرت: یک داروی  سنتی است که قرن هاست برای بیماری هایی مانند سوزش مثانه و بی اختیاری ادراری شبانه استفاده می شود.

کاپسایسین: این داروی طبیعی از فلفل قرمز گرفته می شود. برخی از تحقیقات، این ماده را یک داروی ارزان و مؤثر برای مثانه های پرکار و بسیار حساس توصیه می کنند.

عصاره دانه پامپکین: تحقیقات شان می دهند که این گیاه برای درمان مثانه تحریک پذیر و بی اختیاری ادراری شبانه مفید است.

هیدروکسید منیزیم: در یک پژوهش کوچک نشان داده شده است که این مکمل، علائم بی اختیاری ادراری و شب ادراری را در 50 درصد از شرکت کننده های زن بهبود می بخشد.

ویتامین D: یک پژوهش صورت گرفته در سال 2010 دریافت که مقادیر ویتامین دی بالاتر، با کاهش احتمال اختلالات کف لگن مانند نشت ادرار در زنان مرتبط است. پژوهش دیگری، رابطه ای میان سطوح ویتامین دی پایین تر و نشت ادرار در زنان مسن تر پیدا کرد.

استفاده از دمنوش‌های گیاهی:

برخی دمنوش‌ها ممکن است خاصیت آرام‌بخش داشته باشند و علائم را کاهش دهند:

  • بابونه: برای کاهش التهاب و آرامش عضلات مثانه.
  • نعناع: ممکن است به کاهش تحریک مثانه کمک کند.
  • رازیانه: اثرات تسکین‌دهنده روی دستگاه ادراری دارد.

کنترل مثانه بیش فعال

کنترل وزن:

اضافه‌وزن می‌تواند فشار بیشتری روی مثانه و کف لگن وارد کند. کاهش وزن به کاهش این فشار کمک می‌کند.

اجتناب از یبوست:

یبوست می‌تواند فشار اضافی بر مثانه وارد کند. مصرف فیبر کافی (مانند میوه، سبزیجات، و غلات کامل) و آب به جلوگیری از یبوست کمک می‌کند.

پوشیدن لباس‌های راحت:

پوشیدن لباس‌های تنگ یا کمر‌بندهایی که به شکم فشار وارد می‌کنند می‌تواند علائم مثانه را بدتر کند.

مصرف ویتامین دی

علت بیش فعالی مثانه

ادرار ابتدا توسط کلیه تولید و سپس وارد مثانه می‌شود. بعد از آن، مغز سیگنال‌هایی می‌فرستد که به شما نشان می هد مثانه‌تان پر شده و باید آن را دفع کنید. وقتی به دستشویی می‌روید، ماهیچه‌های کف لگن منبسط می‌شوند و به ادرار اجازه می‌دهند از بدن خارج شود.

حال وقتی مثانه بیش‌فعال داشته باشید، ماهیچه‌های لگن به صورت غیرارادی فشرده می‌شوند. در نتیجه حتی وقتی مثانه‌تان هنوز پر نشده، مرتب احساس می‌کنید باید به دستشویی بروید. عارضه‌ها و عوامل دیگری هم هستند که می‌توانند منجر به اختلال در مثانه شوند، از جمله:

  • نوشیدن بیش از حد مایعات
  • خوردن داروهایی که باعث افزایش تولید ادرار می‌شوند
  • عفونت مجاری ادرار
  • استفاده از کافئین، نوشیدنی‌های الکلی یا محرک‌های ادراری
  • عدم تخلیه کامل مثانه
  • اختلالات مثانه مانند سنگ مثانه

علت اصلی مثانه بی‌فعال دقیقاً مشخص نیست. هرچه افراد مسن‌تر می‌شوند احتمال ابتلا به این عارضه در آن‌ها بیشتر می‌شود اما نمی‌توان گفت این مسئله یکی از اتفاقات رایج کهولت سن است. بنابراین نباید علائم این بیماری را نادیده بگیرید.

اگر هرگونه از علائم گفته شده را در خودتان مشاهده کردید، حتماً به پزشک مراجعه کنید تا در تشخیص بیماری به شما کمک کند. عملکرد مثانه به سلامت مجاری ادرار بستگی دارد. علت بیش‌فعالی مثانه هم اغلب به مشکلات مجاری ادرار بر می‌گردد.

تشخیص پرکاری مثانه

پزشکان برای تشخیص علت بیش‌فعالی مثانه آزمایش‌های متعددی انجام می‌دهند و حتی ممکن است شما را به متخصص درمان مشکلات مجاری ادرار ارجاع دهند. به این افراد اورولوژیست یا متخصص مجاری ادراری گفته می‌شود. آزمایش‌هایی که برای تشخیص اختلال مثانه استفاده می‌شوند به شرح زیر اند:

آزمایش ادرار

در این روش نمونه‌ای از ادرار فرد می‌گیرند و آن را آزمایش می‌کنند تا هرگونه مورد غیرعادی (مانند وجود خون در ادرار) را تشخیص دهند. این آزمایش در تشخیص عفونت مجاری ادرار یا مشکلات دیگر مجاری ادرار به پزشک کمک می‌کند.

آزمایش ادرار

معاینه فیزیکی

در این روش، پزشک با دست التهاب اطراف شکم و کلیه‌ها را بررسی می‌کند تا در صورت بزرگ شدن پروستات متوجه آن بشود.

عکسبرداری از مثانه

در این تست با استفاده از یک اشعه فراصوت، بعد از دستشویی رفتن میزان ادرار باقی‌مانده در مثانه بیمار را اندازه می‌گیرند.

نوار مثانه یا تست اوروداینمیک

تست نوار مثانه توانایی مثانه برای ذخیره و نگه‌داشتن ادرار را بررسی می‌کنند.

سیستوسکوپی

در این فرایند، پزشک مثانه بیمار را بیحس کرده و لوله‌ای را به همراه یک لنز وارد آن می‌کند تا داخل مثانه را ببیند. اگر علائم موجود به دلیل موارد غیرطبیعی از جمله سنگ مثانه یا تومور اتفاق افتاده باشد، پزشک می‌تواند با استفاده از این روش به آن پی ببرد. بافت‌برداری یکی دیگر از روش‌هایی است که دکتر می‌تواند به کمک آن این فرایند را انجام دهد.

مثانه بیش فعال در مردان

بیش‌ فعالی مثانه در زنان رایج‌ تر است اما طبق تحقیقات سی درصد از مردان هم علائم بیش‌ فعالی مثانه را به صورت متداوم تجربه می‌کنند. این تعداد حتی ممکن است از آن هم بیشتر باشد زیرا احتمال دارد بعضی از مردان علائم بیش‌ فعالی مثانه را به پزشکشان گزارش نداده باشند. علائم بیش‌ فعالی مثانه در مردان شامل موارد زیر می‌شود:

  • نیاز ضروری به دفع ادرار
  • بیش از هشت بار دستشویی رفتن در روز
  • ریزش ادراری
  • شدت‌ گرفتن ادرار و عدم توانایی کنترل آن

خیلی از موارد بیش‌فعالی مثانه در مردان به دلیل بزرگ شدن پروستات اتفاق می افتد. وقتی غدد پروستات التهاب پیدا می‌کند، این مسئله ممکن است باعث مسدود کردن جریان ادرار و در نتیجه ادرار غیرارادی در مردان شود.

بزرگی پروستات در افراد مسن بیشتر اتفاق می افتد. بنابراین بیش‌فعالی مثانه هم در افراد مسن رایج‌تر است. در این موارد، با درمان بزرگی پروستات علائم بیش‌فعالی مثانه هم از بین خواهد رفت.

بیش‌فعالی مثانه در زنان

بیش‌فعالی مثانه در زنان

احتمال ابتلا به این عارضه در زنان بیشتر است. طبق بررسی‌ها، حداقل چهل درصد از زنان چنین علائمی را به پزشکشان گزارش داده‌اند. این تعداد  ممکن است حتی از آن هم بیشتر باشد زیرا به احتمال زیاد بیمارانی هم هستند که هنوز به پزشک مراجعه نکرده‌اند یا در این مورد به دکتر اطلاعی نداده‌اند. اختلال مثانه علائمی دارد که باعث می‌شود فرد بیشتر احساس نیاز به دفع ادرار کند. از جمله این علائم موارد زیر هستند:

1- احساس ناگهانی برای دفع ادرار

2- عدم توانایی کنترل ادرار

3- دستشویی رفتن بیش از دو بار در شب (هنگام خواب)

4- دستشویی رفتن بیش از هشت بار در روز

دقیقاً مشخص نیست چه موضوعی باعث بیش‌فعالی مثانه می‌شود ولی معمولاً بعد از سن یائسگی این مسئله در زنان رایج است. شاید کاهش استروژن یکی از دلایل این عارضه باشد اما بیش‎فعالی مثانه در هر سنی ممکن است اتفاق بیفتد. بیش‌فعالی مثانه در زنان را می‌تواند با دارو، جراحی و ورزش‌های فیزیکی درمان کرد.

بیش‌فعالی مثانه در شب

نوکتوریا با بیش‌فعالی مثانه فرق می‌کند. درواقع ممکن است برخی افراد هیچ‌یک از علائم بیش‌فعالی مثانه را در طول روز نداشته باشند اما شب‌ها دچار تکرر ادرار شوند.

نوکتوریا بیشتر در افراد بالای شصت سال دیده می‌شود اما از هر سه میان‌سال بالای سی سال، یک نفر به این عارضه دچار است و شب‌ها دو تا سه بار برای دستشویی رفتن از خواب بیدار می‌شود. بیشتر افراد بدون اینکه نیازی به دستشویی رفتن داشته باشند حدود 6 تا 8 ساعت می‌خوابند و بعضی هم یک بار در شب برای دفع ادرار بیدار می‌شوند.

بنابراین اگر بین خواب بیش از یک بار برای دستشویی رفتن بیدار می‌شوید، احتمالاً دچار بیش‌فعالی مثانه در شب هستید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران، عضو انجمن ارولوژی اروپا، امریکا و آسیا

3.4/5 - (36 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر رحمت یکشنبه ۲۴ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1494 مشاهده پرسش
    سلام اقای دگتر از دیشب یک تاول بزرگ در سر الت و سه تا کوچک در بدنه الت وپوست بیضه هام تشکیل شده بصورت ناگهانی خیلی اذیتم میکنه راه رفتن سخت شده برام کلا پوست اطراف الت حساس و خیلی نازک شده لطفا راهنماییم کنید عکس نسخه داروهای مصرفی این چنروز رو هم میفرستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۴ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      تب خال است
  • تصویر کاربر جمشید پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 496 مشاهده پرسش
    ایا وجود هر توده ای در مثانه سرطان مثانه است ؟
    ایا باید حتما سیستوسکوپ شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله فیلم سیستوسکوپی من و تومور مثانه را ببینید
  • تصویر کاربر محمدرضا پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 419 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما ببخشید آقای دکتر حدودا ۴ الی ۵ روز است که بیضه سمت راستم درد میکند و شروع این درد با درد گرفتن مثانه همراه است لازم به ذکر است که سنم ۱۶ است با تشکر .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      سونو بکنید
  • تصویر کاربر مجمد پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 471 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من 17 سالمه و دو سالی هست که بر روی الت تناسلیم چیز هایی شبیه به تبخال تناسلی وجود داره در صورتی که من هیچ رابطه و مقاربت جنسی با کسی نداشتم خیلی نگرانم . ممکن شخص بدون مقاربت جنسی این بیماری رو بگیره؟ دون دون های سفیدی ماند تبخال روی الت من هست . خیلی نگرانم چون اون چیزی که از سایت فهمیدم فقط از طریق مقاربت این بیماری بوجود میاد . خواهشن جوابمو بدید و منو اگاه کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      عکسش را بفرستید
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 627 مشاهده پرسش
    مدت 4 ماه است که به طور ناگهانی دچار درد شدیدی در ناحیه بیضه ها شده ام به طوریکه از درد عضلات روی ران پا منقبض شده و کمر و لگنم را درگیر می کند به چند تا پزشک متخصص اورولوژی مراجعه کردم و کلی آزمایش و سونو و اسکن انجام دادم در کالرداپلر انجام شده جواب داده شده این بود : ابعاد بیضه ها و اکوی آنها طبیعی است اپیدیدم دو طرف نمای طبیعی دارد ماده هیدروسل دیده نشد . در حالتهای سوپاین و ایستاده با و بدون مانور والسالوا ریفلاکس در وریدهای هر دو بیضه مشاهده شد که در طرف راست شدیدتر است . قطر وریدها در طرف چپ 2 میلیمتر و در طرف راست 2.5 میلیمتر است . با توجه به علایم فوق واریکوسل دو طرفه با شدت بیشتر در طرف راست مطرح است اما با توجه به بروز علائم بالینی شدید و حاد ممکن است واریکوسل توجیه کننده این غلائم نباشد ضمنا" ناحیه کلیه راست نیز از نظر ضایعات تومورال بررسی شد و ضایعه ای دیده نشد وریدهای عمقی شامل فمورال , پوپلیتئال و تیبیال قدامی و خلفی بررسی شدند و ترومبوز یا ریفلاکس در آنها دیده نشد . در ناژ وریدی اندام تحتانی بطور نرمال برقرار است و تغییرات تنفسی آن طبیعی می باشد در وریدهای سطحی شامل صافن کوتاه و بلند نارسائی دریچه ای ترومبوز و واریکوز مشاهده نگردید شریان های اندام تحتانی باز و نرمال مشاهده شدند پروستات به ابعاد 38*36*34 م م و حجم 25 سی سی رویت شد و اکوی پرانشیمال هموژن است وزیکول سمینال هر طرف به ابعاد 28*10 م م رویت شد پس از تخلیه ادرار 6 سی سی رزیدو درون مثانه رویت شد . تصویری از سنگ توده یا هیدرونفروز در کلیه ها دیده نمی شود مثانه فاقد توده یا سنگ بود کلیه راست به ابعاد 101*37 م م و کلیه چپ به ابعاد 104 *46 م م و اکوی پرانشیمال و ضخامت کورتیکال طبیعی دیده شد تندرس در محل اپندیکس اپیدیدیم احتمالا" به نفع وجود تورشن اپندیکس در سمت راست مشهود است در بررسی از کانال اینگوینال دو طرف هرنی مشهود نیست حالا می خواستم بدونم علت این دردها چیست آیا با این قطر وریدها با ید عمل واریکوسل انجام بدم یا نه ؟
    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      ابن دردها منشاو عصبی دارند
  • تصویر کاربر فرشته پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 936 مشاهده پرسش
    آقای دکتر با سلام و خسته نباشید.
    مادر من دارای یک کلیه فعال در بدنش است که چند سال پیش جراحی باز انجام داده و سنگ آن را خارج نمودند. اما در حال حاضر سنگ جدیدی که بخشی از آن چسبیده به بافت کلیه است تشکیل شده و در حال بزرگ شدن است.
    لطفا راهنمایی فرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید عکسش را ببینم
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت شما. من چهار سال پیش عمل جراحی واریگوسل درجه 3 در سمت چپ و درجه 2 در سمت راست انجام دادم الان وقتی بطور ناگهانی دستم به بیضه م میخوره درد میکنه. چند وقت پیش سنو دادم دکتر گفت واریگوسل درجه 1 دارم در دو طرف ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      دیگر نباز به عمل نیست
  • تصویر کاربر مجید پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 480 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر بنده 19 فرئوردین ماه عمل واریکسل انجام دادم(سمت چپ) الان پس از گذشت 2ماه برخی اوقات در یضه هایم دردی شبیه درد قبل از عمل احساس می کنم علت چیست؟ امکان دارد واریکسل دباره عود کرده باشد یا سمت راست آن باشد که عمل نشده؟
    آقای دکتر من 4 سال است که ازدواج کرده ام و هنوز فرزندی ندارم و این مسئله برایم حیاتی است خداوند خیرتان بدهد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      نیاز به عمل نیست
  • تصویر کاربر کیان پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2229 مشاهده پرسش
    درود و خسته نباشید خدمت شما
    عوارض استفاده از حلقه های اوتروش چیه؟
    در چه سننی میشه ازش استفاده کرد‌.

    سپاس از پاسختان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      نمن موافق نیستم
    2. تصویر کاربر کیان پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      به چه دلیلی
      چه مشکلات و عوارضی داره.
      اگر ممکنه کمی بیشتر توضیح بدید
      سپاس
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رحمت پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 495 مشاهده پرسش
    سلامجناب دکتر کرمی سوال و عکسها رو به ادرس ایمیل ارسال کردم چون در اینجا امکان پیوست بیش از یک فایل نبود ممنون میشم چک کنید و جواب بدهید از لطفتون سپاسگذارم موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      همینجا بفرستید
    2. تصویر کاربر رحمت پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام اقای دکتر از دیشب رو پوست سرالت یک تاول بزرگ و سه تا کوچک دیگر در بدنه الت و پوست بیضه تشکیل شده خیلی اذیت میکنه راه رفتن سخت شده برام کلا پوست اطراف الت خیلی حساس و نازک شده علت چه میتونه باشه لطفا راهنمایی کنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر روح سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1176 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    دکتر بنده 12 روز قبل عمل جراحی pf داشتم. علیرغم مصرف آنتی بیوتیک و مسکن چند روز است که در ناحیه زیر شکم و نزدیک به مثانه احساس درد خفیفی دارم. خواستم بدونم آیا مربوط به عوارض سوند گذاری و عمل جراحی است یا اینکه بهتر است با پزشک مشورت کنم و اینکه تا چه مدتی باید به مصرف کپسول ادامه داد.
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      حتما مشاوره بفرمایید
  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت آقای دکتر کرمی
    جوانی21 ساله هستم ک معمولا وقتی هیجانی میشم و یا احساس خوشحالی بهم دست میده بعد از ادرار از مجاری اداریم ترشحات سفید رنگی ک نزدیک ب مشخصات منی هست ازم خارج میشهمیخواستم بدونم ک دلیلش چیه؟آیا ضرری هم برای بدن داره؟در کل هم زود انزال هستم
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلی یست نگران نباش
  • تصویر کاربر محمدمهدی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 591 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکترعزیز.اینجانب گاهی اوقات هنگام دفع مدفوع و سفت بودن شکم هنگام زور زدن مایع سفید رنگ مانند منی ولی بدون بو از الت تناسلی خارج میشود لطفا بفرمائید این مایع چیست و ضرر ندارد وحکم شرعی ان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      مایع منی است حکش را از رساله نگاه کن
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب