اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

مثانه پركار یا تكرر ادرار مزاحم زندگی روزمره

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
اختلال در مثانه یا مثانه بیش‌ فعال باعث می‌ شود فرد ناگهان نیاز شدیدی به دفع ادرار پیدا کند. همچنین ممکن است منجر به ادرار غیر ارادی در فرد شود که به آن بی‌اختیار ادراری می گویند. معمولاً خانم‌ ها بیشتر از مردان به این عارضه دچار می‌شوند.

کنترل علائم این بیماری کمی دشوار است زیرا نمی‌ توان پیش ‌بینی کرد چه زمان اتفاق می افتد. این عارضه گاهی برای شخص شرم‌ آور است و در فعالیت‌های اجتماعی و کیفیت کلی زندگی او مشکل ایجاد می‌کند. این بیماری حتی می‌تواند باعث گوشه‌ گیری و تنش احساسی در فرد مبتلا شود.

با این حال، راه‌ های زیادی برای درمان این عارضه وجود دارد که به فرد کمک می‌کند علائم آن را کنترل کند. درمان اختلال مثانه وجهه فرد را بهتر می‌کند و ادرار غیر ارادی را در او کاهش می‌دهد. در ادامه مطلب، مثانه تحریک پذیر را بیشتر توضیح خواهیم داد.

یکی از دارو های تکرر ادرار قرص ویسول است. اگر از این قرص استفاده میکنید همه چیز را درباره این قرص از جمله، زمان مصرف قرص ویسول را برای شما نوشته ایم.

مثانه تحریک پذیر

علائم مثانه پرکار

اینکه گاه‌ به‌ گاه دچار ادرار غیر ارادی شوید به این معنا نیست که مثانه بیش‌ فعال دارید. به این اتفاق ریزش ادراری می گویند که می‌تواند دلایل دیگری داشته باشد. برای مثال خندیدن بیش از حد یا نگه‌ داشتن ادرار بعض اوقات منجر به این اتفاق می‌شود.

زمانی می گوییم فرد مثانه بیش‌ فعال دارد که ریزش به صورت مداوم اتفاق بیفتد و حالتی کاملاً اضطراری داشته باشد.  از جمله علائم اختلال مثانه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  نیاز ضروری و غیرقابل کنترل به دفع ادرار
  •  تکرار ادرار غیر ارادی به دفعات
  •  دستشویی رفتن بیش از حد (مثلاً بیش از هشت بار در شبانه روز)
  •  بیش از یک بار بیدار شدن در شب برای دفع ادرار

علائم مثانه پرکار ممکن است تغییر کند یا اینکه در هر فردی متفاوت باشد. به همین خاطر به سختی می‌توان این بیماری را بدون مراجعه به پزشک تشخیص داد.

درمان مثانه پرکار

برای کنترل علائم مثانه پرکار، روش‌هایی وجود دارد که در زیر به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

درمان مثانه بیش فعال با ورزش کف لگن

بعضی از درمانگران فیزیکی متخصص ماهیچه‌های لگن هستند. آن‌ها می‌توانند با ارائه تمرین‌های فیزیکی و تقویت ماهیچه‌های لگن بعضی از مشکلات ادراری، از جمله تکرر ادرار، اضطرار ادرار و علائم شب‌ادراری را در فرد کاهش دهند.

درمان مثانه بیش فعال با دارو

داروهایی که به درمان اختلال مثانه کمک می‌کند، بر دو مورد تمرکز دارند:  اول کاهش علائم و دوم کاهش دفعات ادرار (چه به صورت ارادی و چه غیرارادی). از جمله این داروهامی توان به تولترودین (دترول، دترول ،LA)، تروسپیوم (Sanctura) و میرابگرون (Myrbetriq) اشاره کرد. این داروها گاهی در فرد باعث بروز عوارضی همچون خشک شدن چشم‌ها، خشک شدن دهان و یبوست می‌شود.

درمان با بوتاکس

بعضی اوقات تزریق دوز کمی از بوتاکس باعث از کار افتادن یا ضعیف شدن ماهیچه‌های مثانه می‌شود. در نتیجه انقباض بیش از حد در ماهیچه‌ها صورت نمی‌گیرد و علائم اختلال مثانه کاهش می‌یابند. تأثیر این دارو معمولاً بین شش تا هشت ماه باقی می‌ماند. بنابراین بعد از مدت باید درمان را تکرار کنید.

درمان مثانه ی پرکار با استفاده از تحریک عصب

این فرایند سیگنال‌های الکتریکی عصب‌های مثانه را تغییر می‌دهد. در نتیجه سلول‌های عصبی نمی‌توانند پیامی را به مثانه انتقال دهند. برای این کار سوزنی کوچک را به سیمی کوچک وصل می‌کنند و آن را از طریق پا وارد پوست فرد می‌کنند.

با اینکه این راه درمانی هنوز کاملاً تثبیت نشده است، بعضی از تحقیقات researchTrusted Source نشان داده‌اند که این روش می‌تواند شدت و حالت اضطرار اختلال مثانه را در فرد کاهش دهد.

درمان با استفاده از عمل جراحی

اگر علائم فرد با کمک دارو، تحریک عصب و روش‌های دیگر بهبود پیدا نکند، پزشک با کمک عمل جراحی سعی می کند تا این مشکل را برطرف کند.

درمان گیاهی مثانه تحریک پذیر

برای درمان مثانه تحریک پذیر، چندین مکمل طبیعی و گیاهی توصیه شده است، گرچه تحقیقات محدودی در مورد آنها وجود دارد.

گیاه گوشا جینکی گان: مطابق با تحقیقات، این دارو ترکیبی از 10 گیاه چینی است و تأثیر مثبتی روی انقباض مثانه دارد.

کلاله یا کاکل ذرت: یک داروی  سنتی است که قرن هاست برای بیماری هایی مانند سوزش مثانه و بی اختیاری ادراری شبانه استفاده می شود.

کاپسایسین: این داروی طبیعی از فلفل قرمز گرفته می شود. برخی از تحقیقات، این ماده را یک داروی ارزان و مؤثر برای مثانه های پرکار و بسیار حساس توصیه می کنند.

عصاره دانه پامپکین: تحقیقات شان می دهند که این گیاه برای درمان مثانه تحریک پذیر و بی اختیاری ادراری شبانه مفید است.

هیدروکسید منیزیم: در یک پژوهش کوچک نشان داده شده است که این مکمل، علائم بی اختیاری ادراری و شب ادراری را در 50 درصد از شرکت کننده های زن بهبود می بخشد.

ویتامین D: یک پژوهش صورت گرفته در سال 2010 دریافت که مقادیر ویتامین دی بالاتر، با کاهش احتمال اختلالات کف لگن مانند نشت ادرار در زنان مرتبط است. پژوهش دیگری، رابطه ای میان سطوح ویتامین دی پایین تر و نشت ادرار در زنان مسن تر پیدا کرد.

استفاده از دمنوش‌های گیاهی:

برخی دمنوش‌ها ممکن است خاصیت آرام‌بخش داشته باشند و علائم را کاهش دهند:

  • بابونه: برای کاهش التهاب و آرامش عضلات مثانه.
  • نعناع: ممکن است به کاهش تحریک مثانه کمک کند.
  • رازیانه: اثرات تسکین‌دهنده روی دستگاه ادراری دارد.

کنترل مثانه بیش فعال

کنترل وزن:

اضافه‌وزن می‌تواند فشار بیشتری روی مثانه و کف لگن وارد کند. کاهش وزن به کاهش این فشار کمک می‌کند.

اجتناب از یبوست:

یبوست می‌تواند فشار اضافی بر مثانه وارد کند. مصرف فیبر کافی (مانند میوه، سبزیجات، و غلات کامل) و آب به جلوگیری از یبوست کمک می‌کند.

پوشیدن لباس‌های راحت:

پوشیدن لباس‌های تنگ یا کمر‌بندهایی که به شکم فشار وارد می‌کنند می‌تواند علائم مثانه را بدتر کند.

مصرف ویتامین دی

علت بیش فعالی مثانه

ادرار ابتدا توسط کلیه تولید و سپس وارد مثانه می‌شود. بعد از آن، مغز سیگنال‌هایی می‌فرستد که به شما نشان می هد مثانه‌تان پر شده و باید آن را دفع کنید. وقتی به دستشویی می‌روید، ماهیچه‌های کف لگن منبسط می‌شوند و به ادرار اجازه می‌دهند از بدن خارج شود.

حال وقتی مثانه بیش‌فعال داشته باشید، ماهیچه‌های لگن به صورت غیرارادی فشرده می‌شوند. در نتیجه حتی وقتی مثانه‌تان هنوز پر نشده، مرتب احساس می‌کنید باید به دستشویی بروید. عارضه‌ها و عوامل دیگری هم هستند که می‌توانند منجر به اختلال در مثانه شوند، از جمله:

  • نوشیدن بیش از حد مایعات
  • خوردن داروهایی که باعث افزایش تولید ادرار می‌شوند
  • عفونت مجاری ادرار
  • استفاده از کافئین، نوشیدنی‌های الکلی یا محرک‌های ادراری
  • عدم تخلیه کامل مثانه
  • اختلالات مثانه مانند سنگ مثانه

علت اصلی مثانه بی‌فعال دقیقاً مشخص نیست. هرچه افراد مسن‌تر می‌شوند احتمال ابتلا به این عارضه در آن‌ها بیشتر می‌شود اما نمی‌توان گفت این مسئله یکی از اتفاقات رایج کهولت سن است. بنابراین نباید علائم این بیماری را نادیده بگیرید.

اگر هرگونه از علائم گفته شده را در خودتان مشاهده کردید، حتماً به پزشک مراجعه کنید تا در تشخیص بیماری به شما کمک کند. عملکرد مثانه به سلامت مجاری ادرار بستگی دارد. علت بیش‌فعالی مثانه هم اغلب به مشکلات مجاری ادرار بر می‌گردد.

تشخیص پرکاری مثانه

پزشکان برای تشخیص علت بیش‌فعالی مثانه آزمایش‌های متعددی انجام می‌دهند و حتی ممکن است شما را به متخصص درمان مشکلات مجاری ادرار ارجاع دهند. به این افراد اورولوژیست یا متخصص مجاری ادراری گفته می‌شود. آزمایش‌هایی که برای تشخیص اختلال مثانه استفاده می‌شوند به شرح زیر اند:

آزمایش ادرار

در این روش نمونه‌ای از ادرار فرد می‌گیرند و آن را آزمایش می‌کنند تا هرگونه مورد غیرعادی (مانند وجود خون در ادرار) را تشخیص دهند. این آزمایش در تشخیص عفونت مجاری ادرار یا مشکلات دیگر مجاری ادرار به پزشک کمک می‌کند.

آزمایش ادرار

معاینه فیزیکی

در این روش، پزشک با دست التهاب اطراف شکم و کلیه‌ها را بررسی می‌کند تا در صورت بزرگ شدن پروستات متوجه آن بشود.

عکسبرداری از مثانه

در این تست با استفاده از یک اشعه فراصوت، بعد از دستشویی رفتن میزان ادرار باقی‌مانده در مثانه بیمار را اندازه می‌گیرند.

نوار مثانه یا تست اوروداینمیک

تست نوار مثانه توانایی مثانه برای ذخیره و نگه‌داشتن ادرار را بررسی می‌کنند.

سیستوسکوپی

در این فرایند، پزشک مثانه بیمار را بیحس کرده و لوله‌ای را به همراه یک لنز وارد آن می‌کند تا داخل مثانه را ببیند. اگر علائم موجود به دلیل موارد غیرطبیعی از جمله سنگ مثانه یا تومور اتفاق افتاده باشد، پزشک می‌تواند با استفاده از این روش به آن پی ببرد. بافت‌برداری یکی دیگر از روش‌هایی است که دکتر می‌تواند به کمک آن این فرایند را انجام دهد.

مثانه بیش فعال در مردان

بیش‌ فعالی مثانه در زنان رایج‌ تر است اما طبق تحقیقات سی درصد از مردان هم علائم بیش‌ فعالی مثانه را به صورت متداوم تجربه می‌کنند. این تعداد حتی ممکن است از آن هم بیشتر باشد زیرا احتمال دارد بعضی از مردان علائم بیش‌ فعالی مثانه را به پزشکشان گزارش نداده باشند. علائم بیش‌ فعالی مثانه در مردان شامل موارد زیر می‌شود:

  • نیاز ضروری به دفع ادرار
  • بیش از هشت بار دستشویی رفتن در روز
  • ریزش ادراری
  • شدت‌ گرفتن ادرار و عدم توانایی کنترل آن

خیلی از موارد بیش‌فعالی مثانه در مردان به دلیل بزرگ شدن پروستات اتفاق می افتد. وقتی غدد پروستات التهاب پیدا می‌کند، این مسئله ممکن است باعث مسدود کردن جریان ادرار و در نتیجه ادرار غیرارادی در مردان شود.

بزرگی پروستات در افراد مسن بیشتر اتفاق می افتد. بنابراین بیش‌فعالی مثانه هم در افراد مسن رایج‌تر است. در این موارد، با درمان بزرگی پروستات علائم بیش‌فعالی مثانه هم از بین خواهد رفت.

بیش‌فعالی مثانه در زنان

بیش‌فعالی مثانه در زنان

احتمال ابتلا به این عارضه در زنان بیشتر است. طبق بررسی‌ها، حداقل چهل درصد از زنان چنین علائمی را به پزشکشان گزارش داده‌اند. این تعداد  ممکن است حتی از آن هم بیشتر باشد زیرا به احتمال زیاد بیمارانی هم هستند که هنوز به پزشک مراجعه نکرده‌اند یا در این مورد به دکتر اطلاعی نداده‌اند. اختلال مثانه علائمی دارد که باعث می‌شود فرد بیشتر احساس نیاز به دفع ادرار کند. از جمله این علائم موارد زیر هستند:

1- احساس ناگهانی برای دفع ادرار

2- عدم توانایی کنترل ادرار

3- دستشویی رفتن بیش از دو بار در شب (هنگام خواب)

4- دستشویی رفتن بیش از هشت بار در روز

دقیقاً مشخص نیست چه موضوعی باعث بیش‌فعالی مثانه می‌شود ولی معمولاً بعد از سن یائسگی این مسئله در زنان رایج است. شاید کاهش استروژن یکی از دلایل این عارضه باشد اما بیش‎فعالی مثانه در هر سنی ممکن است اتفاق بیفتد. بیش‌فعالی مثانه در زنان را می‌تواند با دارو، جراحی و ورزش‌های فیزیکی درمان کرد.

بیش‌فعالی مثانه در شب

نوکتوریا با بیش‌فعالی مثانه فرق می‌کند. درواقع ممکن است برخی افراد هیچ‌یک از علائم بیش‌فعالی مثانه را در طول روز نداشته باشند اما شب‌ها دچار تکرر ادرار شوند.

نوکتوریا بیشتر در افراد بالای شصت سال دیده می‌شود اما از هر سه میان‌سال بالای سی سال، یک نفر به این عارضه دچار است و شب‌ها دو تا سه بار برای دستشویی رفتن از خواب بیدار می‌شود. بیشتر افراد بدون اینکه نیازی به دستشویی رفتن داشته باشند حدود 6 تا 8 ساعت می‌خوابند و بعضی هم یک بار در شب برای دفع ادرار بیدار می‌شوند.

بنابراین اگر بین خواب بیش از یک بار برای دستشویی رفتن بیدار می‌شوید، احتمالاً دچار بیش‌فعالی مثانه در شب هستید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران، عضو انجمن ارولوژی اروپا، امریکا و آسیا

3.3/5 - (37 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر م. دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر عزیز. ما به صورت ناخواسته بچه دار شدیم الان 3 سال میگذره همسرم پسرمون رو خیلی دوست داره ولی چون غیر منتظره بود بارداری من کلا انگار تو ذوقش خورده و هیچ تمایلی ب رابطه جنسی نداره من از این موضوع کلافه شدم هر بار ک بهش پیشنهاد میدم میگه خسته ام یا حالشو ندارم خلاصه تفره میره خواهش میکنم منو راهنمایی کنین. ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش)
      بايد با روانكاو صحبت كنيد ٨٨٢٢٩٠١٦ دكتر ستوده
  • تصویر کاربر شیوا یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 418 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.وقت بخیر
    من سالهاست تکرر ادرار دارم.معمولا همیشه احساس میکنم نیاز به دفع ادرار دارم.مخصوصا شب ها چند بار از خواب بیدار میشم.همسرم هم بی خواب کردم. جراح کلیه رفتم و سونو و آزمایش دادم مشکلی نبود.فقط یکی از کلیه هام کوچیک تر بود که گفتن مشکلی نیست.سالهاست رنج میبرم.چی کار کنم؟حجم ادرارم هم نوسان داره.گاهی زیاد و گاهی چند قطره.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام بايد نوار مثانه بگيريد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر با یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 507 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشی
    من یک جوان 30 سواله هستم و دو ساله بخاطر ناباروری تحت نظر پزشک های مختلف در بوشهر و شیراز بودم و هستم و در این مدت دو سال تمام داروهایی که تجویز کرده اند رو مصرف کردم ولی در ازمایش اسپرمم هیچ وقت آیتم concentratio بیشتر از 17 میلیون نشده و این اواخر هم بخاطر مصرف زیاد دارو در این مدت مشکل معده پیدا کردم و متخصص داخلی گفته فعلا دارو مصرف نکن .میخواستم بدون شما چه راه کاری پیشنهاد میکنید ایا حتما باید برای کاشت مراجعه کنم یا یه موسسه ناباروری خوب دیگه برم .
    از لطف شما سپاسگذارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش)
      بايد معاينه كنم
  • تصویر کاربر aida یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید ، ده روز قبل به علت كار زیاد و ایستادن رو پا مشكلم شروع شد كه احساس ورم و فشار در پاهام داشتم رفته رفته احساس سوزن سوزن شدن هم اضافه شد ناگفته نماند كه ٤٠ ساله و دارای اضافه وزن زیاد نیز میباشم البته از ٤ سال قبل رانهای من شروع به پف كردن و چاق شد هر دكتری كه مراجعه كردم میگفتن كه سلولیت و از چاقی حال با این مشكلی كه در این ده روزه پیش امده خواستم بدانم ایا البومین دفع میشود ، نارسایی كلیه یا چه مشكلی میتواند باشد ،در اسفند ماه هم ازمایش دادم كه همه چیز خوب بوده فقط در سونوگرافی كبد چرب و كلیه ها سالم ذكر شدن ، قند خون و هم نرمال بود و نيز مسله ديگري كه برايم از امروز صبح پيش امده ان است كه زير شكم احساس پري ميكنم كه با خالي كردن ان حجم ادرار نيز بعضي اوقات نرمال بعضي اوقات كمتر از نرمال است ناگفته نماند كه چندي است كه ورزش باشكاهي انجام ميدم ميتواند از فشار ورزش يا ايا ميتراند نارسايي مثانه باشد خواهشا راهنمایی كنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش)
      سونوگرافي وازمايش ضروري است
  • تصویر کاربر mehdi یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر... وقتتون بخیر . میخواستم بپرسم زالودرمانی رو کجا میتونم انجام بدم که مطمئن و بهداشتی باشه؟ آیا خود شما این کار رو انجام میدید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش)
      از نظر علمي امروزه أساسا اين كار غلط است
  • تصویر کاربر واریکوسل یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من 17 سالمه و واریکوسل بیضه چپ گرید c دارم.به مطب شما مراجعه کردم و شما تشخیص عمل به روش میکروسرجری دادید.چند تا سوال قبل از عمل داشتم که ممنون می شم راهنمایی کنید
    1-بعد از دوران نقاهت 2 ماهه عمل می تونم ورزش های شکمی مثل دراز و نشست یا بدنسازی انجام بدم؟
    2-با توجه به سنم اگه بیضه واریس رو عمل کنم،این بیضه دوباره رشد می کنه؟
    3-امکانش هست که با روش لاپاراسکوپی عمل بشم چون ریسک کمتری نسبت به میکروسرجری داره و طبق گفته های خودتان امکان آسیب به شریان بیضه و کوچک شدن بیضه صفر هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش)
      در خدمتم ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر اسماعیل یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 813 مشاهده پرسش
    با سلام
    اقای دکتر لطفا نظرتون را درباره ازمایشی که پیوست کردم بدید .با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش)
      حركت ضعيف است
  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2016 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر عزیز و گرامی

    ایا مصرف مداوم کپسول پروستافیت در سنین جوانی در جلوگیری از بزرگ شدن غده پروستات مناسب است و ایا میتوان ان را به عنوان یه مکمل مصرف نمود ؟
    سوال بعد ایا میزان بالارفتن پی اس ا به میزان فعالیت زیاد جنسی بستگی دارد یعنی هر چه بیشتر فعالیت جنسی داشته باشیم میزان پی اس ا بیشتر میشود ؟؟

    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش)
      جواب همه سوالات منفي است خير
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 506 مشاهده پرسش
    سلام .بنده بعداز توالت رفتن مقدار چند قطره ای ادرار ازمن خارج میگردد که موجب خیس شدن لباس زیرم میگردد ممنون میشم راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش)
      بايد نوار عَصّب مثانه بگيريد ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر کمالی دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 434 مشاهده پرسش
    سلام. آقای دکتر خسته نباشید.من چند سال که واریکوسل دارم که طی چند آزمایش وسنوگرافی طرف چپ 3/4 میلیمترو در سمت راست هیدروسل 2/6 میلمتر دارم ودرضمن درطی چندین بار مراجعه دکترهای شهرمان نظر همه در مورد عمل یکسان بوده واحتمال افزایش اسپرم را بعد از عمل تا60 درصد تخمین میزنند وحتی یک ماه پیش زالو نیز جهت درمان انداختیم ولی فرقی نداشت و طی مطالعه سایت شما در مورد عمل لابراسگوپی متوجه شدیم که این درصده بالای داردولی باز جای سوال هست که بعضیها توسعه میکنند عمل واریکوسل در بیساری ازموارد جواب نمیدهد ازشما بعنوان یک بزرگوار خواهشمندم در این امر مهم مرا یاری فرمایید با تشکر فراوان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش)
      بايد اول معاينه حضوري ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر روح سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1184 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    دکتر بنده 12 روز قبل عمل جراحی pf داشتم. علیرغم مصرف آنتی بیوتیک و مسکن چند روز است که در ناحیه زیر شکم و نزدیک به مثانه احساس درد خفیفی دارم. خواستم بدونم آیا مربوط به عوارض سوند گذاری و عمل جراحی است یا اینکه بهتر است با پزشک مشورت کنم و اینکه تا چه مدتی باید به مصرف کپسول ادامه داد.
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      حتما مشاوره بفرمایید
  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 545 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت آقای دکتر کرمی
    جوانی21 ساله هستم ک معمولا وقتی هیجانی میشم و یا احساس خوشحالی بهم دست میده بعد از ادرار از مجاری اداریم ترشحات سفید رنگی ک نزدیک ب مشخصات منی هست ازم خارج میشهمیخواستم بدونم ک دلیلش چیه؟آیا ضرری هم برای بدن داره؟در کل هم زود انزال هستم
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلی یست نگران نباش
  • تصویر کاربر محمدمهدی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 600 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکترعزیز.اینجانب گاهی اوقات هنگام دفع مدفوع و سفت بودن شکم هنگام زور زدن مایع سفید رنگ مانند منی ولی بدون بو از الت تناسلی خارج میشود لطفا بفرمائید این مایع چیست و ضرر ندارد وحکم شرعی ان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      مایع منی است حکش را از رساله نگاه کن
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب