اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

مثانه پركار یا تكرر ادرار مزاحم زندگی روزمره

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
اختلال در مثانه یا مثانه بیش‌ فعال باعث می‌ شود فرد ناگهان نیاز شدیدی به دفع ادرار پیدا کند. همچنین ممکن است منجر به ادرار غیر ارادی در فرد شود که به آن بی‌اختیار ادراری می گویند. معمولاً خانم‌ ها بیشتر از مردان به این عارضه دچار می‌شوند.

کنترل علائم این بیماری کمی دشوار است زیرا نمی‌ توان پیش ‌بینی کرد چه زمان اتفاق می افتد. این عارضه گاهی برای شخص شرم‌ آور است و در فعالیت‌های اجتماعی و کیفیت کلی زندگی او مشکل ایجاد می‌کند. این بیماری حتی می‌تواند باعث گوشه‌ گیری و تنش احساسی در فرد مبتلا شود.

با این حال، راه‌ های زیادی برای درمان این عارضه وجود دارد که به فرد کمک می‌کند علائم آن را کنترل کند. درمان اختلال مثانه وجهه فرد را بهتر می‌کند و ادرار غیر ارادی را در او کاهش می‌دهد. در ادامه مطلب، مثانه تحریک پذیر را بیشتر توضیح خواهیم داد.

یکی از دارو های تکرر ادرار قرص ویسول است. اگر از این قرص استفاده میکنید همه چیز را درباره این قرص از جمله، زمان مصرف قرص ویسول را برای شما نوشته ایم.

مثانه تحریک پذیر

علائم مثانه پرکار

اینکه گاه‌ به‌ گاه دچار ادرار غیر ارادی شوید به این معنا نیست که مثانه بیش‌ فعال دارید. به این اتفاق ریزش ادراری می گویند که می‌تواند دلایل دیگری داشته باشد. برای مثال خندیدن بیش از حد یا نگه‌ داشتن ادرار بعض اوقات منجر به این اتفاق می‌شود.

زمانی می گوییم فرد مثانه بیش‌ فعال دارد که ریزش به صورت مداوم اتفاق بیفتد و حالتی کاملاً اضطراری داشته باشد.  از جمله علائم اختلال مثانه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  نیاز ضروری و غیرقابل کنترل به دفع ادرار
  •  تکرار ادرار غیر ارادی به دفعات
  •  دستشویی رفتن بیش از حد (مثلاً بیش از هشت بار در شبانه روز)
  •  بیش از یک بار بیدار شدن در شب برای دفع ادرار

علائم مثانه پرکار ممکن است تغییر کند یا اینکه در هر فردی متفاوت باشد. به همین خاطر به سختی می‌توان این بیماری را بدون مراجعه به پزشک تشخیص داد.

درمان مثانه پرکار

برای کنترل علائم مثانه پرکار، روش‌هایی وجود دارد که در زیر به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

درمان مثانه بیش فعال با ورزش کف لگن

بعضی از درمانگران فیزیکی متخصص ماهیچه‌های لگن هستند. آن‌ها می‌توانند با ارائه تمرین‌های فیزیکی و تقویت ماهیچه‌های لگن بعضی از مشکلات ادراری، از جمله تکرر ادرار، اضطرار ادرار و علائم شب‌ادراری را در فرد کاهش دهند.

درمان مثانه بیش فعال با دارو

داروهایی که به درمان اختلال مثانه کمک می‌کند، بر دو مورد تمرکز دارند:  اول کاهش علائم و دوم کاهش دفعات ادرار (چه به صورت ارادی و چه غیرارادی). از جمله این داروهامی توان به تولترودین (دترول، دترول ،LA)، تروسپیوم (Sanctura) و میرابگرون (Myrbetriq) اشاره کرد. این داروها گاهی در فرد باعث بروز عوارضی همچون خشک شدن چشم‌ها، خشک شدن دهان و یبوست می‌شود.

درمان با بوتاکس

بعضی اوقات تزریق دوز کمی از بوتاکس باعث از کار افتادن یا ضعیف شدن ماهیچه‌های مثانه می‌شود. در نتیجه انقباض بیش از حد در ماهیچه‌ها صورت نمی‌گیرد و علائم اختلال مثانه کاهش می‌یابند. تأثیر این دارو معمولاً بین شش تا هشت ماه باقی می‌ماند. بنابراین بعد از مدت باید درمان را تکرار کنید.

درمان مثانه ی پرکار با استفاده از تحریک عصب

این فرایند سیگنال‌های الکتریکی عصب‌های مثانه را تغییر می‌دهد. در نتیجه سلول‌های عصبی نمی‌توانند پیامی را به مثانه انتقال دهند. برای این کار سوزنی کوچک را به سیمی کوچک وصل می‌کنند و آن را از طریق پا وارد پوست فرد می‌کنند.

با اینکه این راه درمانی هنوز کاملاً تثبیت نشده است، بعضی از تحقیقات researchTrusted Source نشان داده‌اند که این روش می‌تواند شدت و حالت اضطرار اختلال مثانه را در فرد کاهش دهد.

درمان با استفاده از عمل جراحی

اگر علائم فرد با کمک دارو، تحریک عصب و روش‌های دیگر بهبود پیدا نکند، پزشک با کمک عمل جراحی سعی می کند تا این مشکل را برطرف کند.

درمان گیاهی مثانه تحریک پذیر

برای درمان مثانه تحریک پذیر، چندین مکمل طبیعی و گیاهی توصیه شده است، گرچه تحقیقات محدودی در مورد آنها وجود دارد.

گیاه گوشا جینکی گان: مطابق با تحقیقات، این دارو ترکیبی از 10 گیاه چینی است و تأثیر مثبتی روی انقباض مثانه دارد.

کلاله یا کاکل ذرت: یک داروی  سنتی است که قرن هاست برای بیماری هایی مانند سوزش مثانه و بی اختیاری ادراری شبانه استفاده می شود.

کاپسایسین: این داروی طبیعی از فلفل قرمز گرفته می شود. برخی از تحقیقات، این ماده را یک داروی ارزان و مؤثر برای مثانه های پرکار و بسیار حساس توصیه می کنند.

عصاره دانه پامپکین: تحقیقات شان می دهند که این گیاه برای درمان مثانه تحریک پذیر و بی اختیاری ادراری شبانه مفید است.

هیدروکسید منیزیم: در یک پژوهش کوچک نشان داده شده است که این مکمل، علائم بی اختیاری ادراری و شب ادراری را در 50 درصد از شرکت کننده های زن بهبود می بخشد.

ویتامین D: یک پژوهش صورت گرفته در سال 2010 دریافت که مقادیر ویتامین دی بالاتر، با کاهش احتمال اختلالات کف لگن مانند نشت ادرار در زنان مرتبط است. پژوهش دیگری، رابطه ای میان سطوح ویتامین دی پایین تر و نشت ادرار در زنان مسن تر پیدا کرد.

استفاده از دمنوش‌های گیاهی:

برخی دمنوش‌ها ممکن است خاصیت آرام‌بخش داشته باشند و علائم را کاهش دهند:

  • بابونه: برای کاهش التهاب و آرامش عضلات مثانه.
  • نعناع: ممکن است به کاهش تحریک مثانه کمک کند.
  • رازیانه: اثرات تسکین‌دهنده روی دستگاه ادراری دارد.

کنترل مثانه بیش فعال

کنترل وزن:

اضافه‌وزن می‌تواند فشار بیشتری روی مثانه و کف لگن وارد کند. کاهش وزن به کاهش این فشار کمک می‌کند.

اجتناب از یبوست:

یبوست می‌تواند فشار اضافی بر مثانه وارد کند. مصرف فیبر کافی (مانند میوه، سبزیجات، و غلات کامل) و آب به جلوگیری از یبوست کمک می‌کند.

پوشیدن لباس‌های راحت:

پوشیدن لباس‌های تنگ یا کمر‌بندهایی که به شکم فشار وارد می‌کنند می‌تواند علائم مثانه را بدتر کند.

مصرف ویتامین دی

علت بیش فعالی مثانه

ادرار ابتدا توسط کلیه تولید و سپس وارد مثانه می‌شود. بعد از آن، مغز سیگنال‌هایی می‌فرستد که به شما نشان می هد مثانه‌تان پر شده و باید آن را دفع کنید. وقتی به دستشویی می‌روید، ماهیچه‌های کف لگن منبسط می‌شوند و به ادرار اجازه می‌دهند از بدن خارج شود.

حال وقتی مثانه بیش‌فعال داشته باشید، ماهیچه‌های لگن به صورت غیرارادی فشرده می‌شوند. در نتیجه حتی وقتی مثانه‌تان هنوز پر نشده، مرتب احساس می‌کنید باید به دستشویی بروید. عارضه‌ها و عوامل دیگری هم هستند که می‌توانند منجر به اختلال در مثانه شوند، از جمله:

  • نوشیدن بیش از حد مایعات
  • خوردن داروهایی که باعث افزایش تولید ادرار می‌شوند
  • عفونت مجاری ادرار
  • استفاده از کافئین، نوشیدنی‌های الکلی یا محرک‌های ادراری
  • عدم تخلیه کامل مثانه
  • اختلالات مثانه مانند سنگ مثانه

علت اصلی مثانه بی‌فعال دقیقاً مشخص نیست. هرچه افراد مسن‌تر می‌شوند احتمال ابتلا به این عارضه در آن‌ها بیشتر می‌شود اما نمی‌توان گفت این مسئله یکی از اتفاقات رایج کهولت سن است. بنابراین نباید علائم این بیماری را نادیده بگیرید.

اگر هرگونه از علائم گفته شده را در خودتان مشاهده کردید، حتماً به پزشک مراجعه کنید تا در تشخیص بیماری به شما کمک کند. عملکرد مثانه به سلامت مجاری ادرار بستگی دارد. علت بیش‌فعالی مثانه هم اغلب به مشکلات مجاری ادرار بر می‌گردد.

تشخیص پرکاری مثانه

پزشکان برای تشخیص علت بیش‌فعالی مثانه آزمایش‌های متعددی انجام می‌دهند و حتی ممکن است شما را به متخصص درمان مشکلات مجاری ادرار ارجاع دهند. به این افراد اورولوژیست یا متخصص مجاری ادراری گفته می‌شود. آزمایش‌هایی که برای تشخیص اختلال مثانه استفاده می‌شوند به شرح زیر اند:

آزمایش ادرار

در این روش نمونه‌ای از ادرار فرد می‌گیرند و آن را آزمایش می‌کنند تا هرگونه مورد غیرعادی (مانند وجود خون در ادرار) را تشخیص دهند. این آزمایش در تشخیص عفونت مجاری ادرار یا مشکلات دیگر مجاری ادرار به پزشک کمک می‌کند.

آزمایش ادرار

معاینه فیزیکی

در این روش، پزشک با دست التهاب اطراف شکم و کلیه‌ها را بررسی می‌کند تا در صورت بزرگ شدن پروستات متوجه آن بشود.

عکسبرداری از مثانه

در این تست با استفاده از یک اشعه فراصوت، بعد از دستشویی رفتن میزان ادرار باقی‌مانده در مثانه بیمار را اندازه می‌گیرند.

نوار مثانه یا تست اوروداینمیک

تست نوار مثانه توانایی مثانه برای ذخیره و نگه‌داشتن ادرار را بررسی می‌کنند.

سیستوسکوپی

در این فرایند، پزشک مثانه بیمار را بیحس کرده و لوله‌ای را به همراه یک لنز وارد آن می‌کند تا داخل مثانه را ببیند. اگر علائم موجود به دلیل موارد غیرطبیعی از جمله سنگ مثانه یا تومور اتفاق افتاده باشد، پزشک می‌تواند با استفاده از این روش به آن پی ببرد. بافت‌برداری یکی دیگر از روش‌هایی است که دکتر می‌تواند به کمک آن این فرایند را انجام دهد.

مثانه بیش فعال در مردان

بیش‌ فعالی مثانه در زنان رایج‌ تر است اما طبق تحقیقات سی درصد از مردان هم علائم بیش‌ فعالی مثانه را به صورت متداوم تجربه می‌کنند. این تعداد حتی ممکن است از آن هم بیشتر باشد زیرا احتمال دارد بعضی از مردان علائم بیش‌ فعالی مثانه را به پزشکشان گزارش نداده باشند. علائم بیش‌ فعالی مثانه در مردان شامل موارد زیر می‌شود:

  • نیاز ضروری به دفع ادرار
  • بیش از هشت بار دستشویی رفتن در روز
  • ریزش ادراری
  • شدت‌ گرفتن ادرار و عدم توانایی کنترل آن

خیلی از موارد بیش‌فعالی مثانه در مردان به دلیل بزرگ شدن پروستات اتفاق می افتد. وقتی غدد پروستات التهاب پیدا می‌کند، این مسئله ممکن است باعث مسدود کردن جریان ادرار و در نتیجه ادرار غیرارادی در مردان شود.

بزرگی پروستات در افراد مسن بیشتر اتفاق می افتد. بنابراین بیش‌فعالی مثانه هم در افراد مسن رایج‌تر است. در این موارد، با درمان بزرگی پروستات علائم بیش‌فعالی مثانه هم از بین خواهد رفت.

بیش‌فعالی مثانه در زنان

بیش‌فعالی مثانه در زنان

احتمال ابتلا به این عارضه در زنان بیشتر است. طبق بررسی‌ها، حداقل چهل درصد از زنان چنین علائمی را به پزشکشان گزارش داده‌اند. این تعداد  ممکن است حتی از آن هم بیشتر باشد زیرا به احتمال زیاد بیمارانی هم هستند که هنوز به پزشک مراجعه نکرده‌اند یا در این مورد به دکتر اطلاعی نداده‌اند. اختلال مثانه علائمی دارد که باعث می‌شود فرد بیشتر احساس نیاز به دفع ادرار کند. از جمله این علائم موارد زیر هستند:

1- احساس ناگهانی برای دفع ادرار

2- عدم توانایی کنترل ادرار

3- دستشویی رفتن بیش از دو بار در شب (هنگام خواب)

4- دستشویی رفتن بیش از هشت بار در روز

دقیقاً مشخص نیست چه موضوعی باعث بیش‌فعالی مثانه می‌شود ولی معمولاً بعد از سن یائسگی این مسئله در زنان رایج است. شاید کاهش استروژن یکی از دلایل این عارضه باشد اما بیش‎فعالی مثانه در هر سنی ممکن است اتفاق بیفتد. بیش‌فعالی مثانه در زنان را می‌تواند با دارو، جراحی و ورزش‌های فیزیکی درمان کرد.

بیش‌فعالی مثانه در شب

نوکتوریا با بیش‌فعالی مثانه فرق می‌کند. درواقع ممکن است برخی افراد هیچ‌یک از علائم بیش‌فعالی مثانه را در طول روز نداشته باشند اما شب‌ها دچار تکرر ادرار شوند.

نوکتوریا بیشتر در افراد بالای شصت سال دیده می‌شود اما از هر سه میان‌سال بالای سی سال، یک نفر به این عارضه دچار است و شب‌ها دو تا سه بار برای دستشویی رفتن از خواب بیدار می‌شود. بیشتر افراد بدون اینکه نیازی به دستشویی رفتن داشته باشند حدود 6 تا 8 ساعت می‌خوابند و بعضی هم یک بار در شب برای دفع ادرار بیدار می‌شوند.

بنابراین اگر بین خواب بیش از یک بار برای دستشویی رفتن بیدار می‌شوید، احتمالاً دچار بیش‌فعالی مثانه در شب هستید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران، عضو انجمن ارولوژی اروپا، امریکا و آسیا

3.4/5 - (36 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علیپور جمعه ۲۱ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 208 مشاهده پرسش
    سلام وعرض ادب اقای دکتر فرض مثال یه مردی قبلا زگیل داشته والان کرایو کرده این فرد که الان ناقل ویروسه این ویروس در تماس پوست تناسلی با ناحیه تناسلی یه نفر دیگه انتقال میشه درصورتی که دخول نباشه؟؟
    درکل منظورم اینه این ویروس در مخاط وترشحات الت هست ویا در پوست ناحیه تناسلی؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      در پوست هست اگر ضایعه فعال نداشته باشه امکان انتقال بسیار اندکه
    2. تصویر کاربر علیپور پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      درترشحات منی والت چی ویروس میتونه باشه
    3. تصویر کاربر علیپور پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      درترشحات منی چطور
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      تقریبا تمامی بیماری های جنسی منتقل شونده
    5. تصویر کاربر علیپور پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      در منی وترشحات الت چطور این ویروس هستش
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ دی ۳( 1 سال پیش)
      بله هست
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر مجید پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 225 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشی من ۱۷ سالمه قرص انرژکس مصرف کردم یه روز ۳۰ تا خوردم قصد خودکشی داشتم حالم بد شد رفتم بیمارستان ولی بعد اون روز خودارضایی کردم انزال معکوس داشتم بعد دوباره به حالت اول برگشتم آیا لازم هستش پیش دکتر برم؟

    عوارض اون قرص بوده؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      حتما باید به روانپزشک مراجعه کنید نیاز به اقدامی ندارد
    2. تصویر کاربر مجید پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      روانپزشک رفتم فقط واسه مشکل جنسیم پیش دکتر برم یا نه؟
    3. تصویر کاربر مجید پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      روانپزشک رفتم واسه جنسیم پیش متخصص برم؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      خیر لازم نیست یک ماه زمان بدین خودبخود برطرف میشه
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 281 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
    من جوان ۲۵ ساله هستم،یک هفته ایی هست که فشار ادرار به شدت کم شده و شب ها به دلیل تکرر ادرار شدید خوابم نمیبره
    در ازمایش خون قند خونم نرمال بود
    نتیجه کشت ادرار و عفونت ادراری هم مشکلی نداشته
    نتیجه سونوی کلیه و مثانه هم،کلیه ها و پروستات اندازه استاندارد داشتن و دیوار مثانه مشکلی نداشته
    سوزش ادرار ندارم، تنها تکرر ادرار شدید(بیشتر موقع دراز کشیدن و خواب) و شدت جریان بسیار کم و با تاخیر زیاد خروج ادرار دارم(جدیدا با اب داغ تحریک میکنم تا زود ادرار کنم)
    شاید نیاز باشه بگم که این ماه برایم پر استرس بود و ازمون استخدامی مهمی رو در پیش دارم
    ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      عکس از مجرا RUG/VCUG انجام بدین
  • تصویر کاربر Hasan پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 272 مشاهده پرسش
    درد شدید در بیضه واطراف بیضه وتکرار ادرار علت درد بیضه و تکرر ادرار چیست هرچقدر دارو هم میخورم فایده نداره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین سایز پروستات و باقیمانده ادراری انجام دهید
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۱ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 279 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر خداقوت بنده 19 ساله و مجرد هستم متوجه شدم واریکوسل سمت چپ گرید 1یا2 دارم و ورزش رزمی میکنم. میخواستم ببینم که میتونم به ورزشم ادامه بدم؟ دو هفته ست باشگاه نرفتم افسرده شدم و خیلی نگرانم و اینکه چجوری در طولانی مدت از عود این بیماری جلوگيري کنم؟ دکترم هم برام آزمایش اسپرم نوشته اگر مختل بود الان پیگیر درمانش باشم یا زمانی که متاهل شدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      بله ورزش رو ادامه بدین منعی نداره
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      ازمایش رو دادید بفرستید
    3. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      متشکرم. آزمایش برای دو هفته ی دیگه هست که انجام دادم خدمتتون ارسال میکنم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ دی ۳( 1 سال پیش)
      🌺
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر بابک پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 284 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما پروفسور کرمی عزیز
    پدر بنده در اواخر مهرماه امسال با توجه به افزایشpsa:10.4 بعد از انجام نمونه برداری اقدام به انجامTURP نمودند ولیکن psa ایشان بعد از عمل به مرور افزایش پیدا کرد بطوریکه در آزمایش هشتم دی ماه psa:10.8 می باشد طبق دستور شما در پرسش قبلی دستورMRI دادید که انجام شد ،ریپورت خدمت جنابعالی ارسال میشود خواهشمندم اعلام نظر بفرمایید که نیاز به جراحی مجدد دارند یا خیر؟
    1. تصویر کاربر بابک پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      لازم به ذکر هست که جواب بیوپسی و پاتولوژی منفی بودند که فایلشون رو فرستادم خدمتتون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      یک ماه بعد مجدد آزمایش psa انجام بدین اگر باز افزایش داشت باید نمونه برداری بشه
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سایان شنبه ۲۲ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 217 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان من با آقایی رابطه ی بدون کاندوم داشتم ایشون هیچ ضایعه ای نداشتن الان ترسیدم که نکنه من اچ پی وی بگیرم،ممکنه مردی ضایعه نداشته باشه و پارتنرش رو مبتلا کنه؟ و اینکه حدودا یه هفته گذشته و من تغییری تو ناحیه تناسلیم ندیدم کی میتونم پاپ اسمیر بدم که خیالم راحت شه؟و اگر از ایشون آزمایش بخوام با توجه به اینکه هیچ ضایعه ای ندارن که آزمایشی بدن؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      اگر ضایعه ای ندارن نمیشه آزمایش گرفت سه ماه زمان بدین سپس پاپ اسمیر انجام بدین
    2. تصویر کاربر سایان پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      دکتر جان در واقع به من تجاوز شده،آزمایش اچ آی وی منفی بوده،الان مشکلم اینه که دارم از ترس دیوونه میشم تا سه ماه صبر کنم خواستم بدونم اگر ضایعه ای نداشته باشن باز هم ممکنه به من منتقل کرده باشن؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      اگر اینجوری بوده باید آزمایش کامل تمام بیماری های منتقل شونده جنسی انجام بشه
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      امکان انتقال hpv در صورت نداشتن ضایعه بسیار کمه
    5. تصویر کاربر سایان پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      من چه کاری میتونم تا قبل پاپ اسمیر انجام بدم برای اینکه منفی باشه چون واقعا میترسم
      یادم میاد ضایعه ای نداشتن ولی کسی به دختر مردم تجاوز می‌کنه مطمئنا آدم سالمی نیست و این خوره ی فکری تا سه ماه دیگه منو از پا درمیاره
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ دی ۳( 1 سال پیش)
      نگران نباشید میتونید هفته ی بعد پاپ اسمیر بدین بعدا تکرار کنید
    7. تصویر کاربر سایان جمعه ۲۱ دی ۳( 1 سال پیش)
      اگر گرفته باشم تو این مدت نشون میداد؟
      دکتر جان میشه لیست آزمایشات رو بهم بگین؟
    8. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ دی ۳( 1 سال پیش)
      باید به متخصص عفونی یا پزشکی قانونی مراجعه کنید حداکثر تا دوهفته بعد از اون اتفاق باید انجام بشه
    9. نمایش سایر 7 پاسخ
  • تصویر کاربر سیاووش پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 289 مشاهده پرسش
    سلام
    ۳۰ سالمه و مجرد هستم. حدود یه ماهی میشه که عمل واریکوسل (گرید ۳ سمت چپ) رو انجام دادم ولی یه چند روزی هستش که بیضه سمت چپم داره درد میکنه و اینکه بیضه سمت چپ خیلی پایین تر و بزرگ‌تر از از بیضه سمت راست هستش به دکتر معالج هم مراجعه کردم و ایشون گفتن مشکلی نیستش و عوارض عمل حدود سه ادامه داره . دردش خیلی داره منو اذیت میکنه
    آقای دکتر لطفا منو راهنمایی کنید که باید چیکار کنم ممنونم ازتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      اگر اذیت کننده اس حتما سونوگرافی از بیضه ها ساده و کالر داپلر انجام بدین
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 204 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر
    جوشهای کوچکی در انتهای آلتم ظاهر شده ک یکی از آنها نسبتا بزرگتر هست و سوزش داره لطف کنید بگید آیا زگیل تناسلی هست یا ن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      عکس های واضح تری ارسال کنید
  • تصویر کاربر رصا پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 198 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من یه مدت پهلو راستم درد همراه باخارش روی دنده هام تا زیر بغل بعضی وقتا سوزش میده احساس میکنم زیر بغلم ورم کرده درد تا راگای گردنم میگیره .
    زیر کلیه احساس درد سوزش دارم میشه راهنمای کنید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین باقیمانده ادراری انجام بدین + آزمایش کراتینین
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر روح سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1175 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    دکتر بنده 12 روز قبل عمل جراحی pf داشتم. علیرغم مصرف آنتی بیوتیک و مسکن چند روز است که در ناحیه زیر شکم و نزدیک به مثانه احساس درد خفیفی دارم. خواستم بدونم آیا مربوط به عوارض سوند گذاری و عمل جراحی است یا اینکه بهتر است با پزشک مشورت کنم و اینکه تا چه مدتی باید به مصرف کپسول ادامه داد.
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      حتما مشاوره بفرمایید
  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت آقای دکتر کرمی
    جوانی21 ساله هستم ک معمولا وقتی هیجانی میشم و یا احساس خوشحالی بهم دست میده بعد از ادرار از مجاری اداریم ترشحات سفید رنگی ک نزدیک ب مشخصات منی هست ازم خارج میشهمیخواستم بدونم ک دلیلش چیه؟آیا ضرری هم برای بدن داره؟در کل هم زود انزال هستم
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلی یست نگران نباش
  • تصویر کاربر محمدمهدی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 589 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکترعزیز.اینجانب گاهی اوقات هنگام دفع مدفوع و سفت بودن شکم هنگام زور زدن مایع سفید رنگ مانند منی ولی بدون بو از الت تناسلی خارج میشود لطفا بفرمائید این مایع چیست و ضرر ندارد وحکم شرعی ان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      مایع منی است حکش را از رساله نگاه کن
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب