اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

مثانه پركار یا تكرر ادرار مزاحم زندگی روزمره

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
اختلال در مثانه یا مثانه بیش‌ فعال باعث می‌ شود فرد ناگهان نیاز شدیدی به دفع ادرار پیدا کند. همچنین ممکن است منجر به ادرار غیر ارادی در فرد شود که به آن بی‌اختیار ادراری می گویند. معمولاً خانم‌ ها بیشتر از مردان به این عارضه دچار می‌شوند.

کنترل علائم این بیماری کمی دشوار است زیرا نمی‌ توان پیش ‌بینی کرد چه زمان اتفاق می افتد. این عارضه گاهی برای شخص شرم‌ آور است و در فعالیت‌های اجتماعی و کیفیت کلی زندگی او مشکل ایجاد می‌کند. این بیماری حتی می‌تواند باعث گوشه‌ گیری و تنش احساسی در فرد مبتلا شود.

با این حال، راه‌ های زیادی برای درمان این عارضه وجود دارد که به فرد کمک می‌کند علائم آن را کنترل کند. درمان اختلال مثانه وجهه فرد را بهتر می‌کند و ادرار غیر ارادی را در او کاهش می‌دهد. در ادامه مطلب، مثانه تحریک پذیر را بیشتر توضیح خواهیم داد.

یکی از دارو های تکرر ادرار قرص ویسول است. اگر از این قرص استفاده میکنید همه چیز را درباره این قرص از جمله، زمان مصرف قرص ویسول را برای شما نوشته ایم.

مثانه تحریک پذیر

علائم مثانه پرکار

اینکه گاه‌ به‌ گاه دچار ادرار غیر ارادی شوید به این معنا نیست که مثانه بیش‌ فعال دارید. به این اتفاق ریزش ادراری می گویند که می‌تواند دلایل دیگری داشته باشد. برای مثال خندیدن بیش از حد یا نگه‌ داشتن ادرار بعض اوقات منجر به این اتفاق می‌شود.

زمانی می گوییم فرد مثانه بیش‌ فعال دارد که ریزش به صورت مداوم اتفاق بیفتد و حالتی کاملاً اضطراری داشته باشد.  از جمله علائم اختلال مثانه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  نیاز ضروری و غیرقابل کنترل به دفع ادرار
  •  تکرار ادرار غیر ارادی به دفعات
  •  دستشویی رفتن بیش از حد (مثلاً بیش از هشت بار در شبانه روز)
  •  بیش از یک بار بیدار شدن در شب برای دفع ادرار

علائم مثانه پرکار ممکن است تغییر کند یا اینکه در هر فردی متفاوت باشد. به همین خاطر به سختی می‌توان این بیماری را بدون مراجعه به پزشک تشخیص داد.

درمان مثانه پرکار

برای کنترل علائم مثانه پرکار، روش‌هایی وجود دارد که در زیر به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

درمان مثانه بیش فعال با ورزش کف لگن

بعضی از درمانگران فیزیکی متخصص ماهیچه‌های لگن هستند. آن‌ها می‌توانند با ارائه تمرین‌های فیزیکی و تقویت ماهیچه‌های لگن بعضی از مشکلات ادراری، از جمله تکرر ادرار، اضطرار ادرار و علائم شب‌ادراری را در فرد کاهش دهند.

درمان مثانه بیش فعال با دارو

داروهایی که به درمان اختلال مثانه کمک می‌کند، بر دو مورد تمرکز دارند:  اول کاهش علائم و دوم کاهش دفعات ادرار (چه به صورت ارادی و چه غیرارادی). از جمله این داروهامی توان به تولترودین (دترول، دترول ،LA)، تروسپیوم (Sanctura) و میرابگرون (Myrbetriq) اشاره کرد. این داروها گاهی در فرد باعث بروز عوارضی همچون خشک شدن چشم‌ها، خشک شدن دهان و یبوست می‌شود.

درمان با بوتاکس

بعضی اوقات تزریق دوز کمی از بوتاکس باعث از کار افتادن یا ضعیف شدن ماهیچه‌های مثانه می‌شود. در نتیجه انقباض بیش از حد در ماهیچه‌ها صورت نمی‌گیرد و علائم اختلال مثانه کاهش می‌یابند. تأثیر این دارو معمولاً بین شش تا هشت ماه باقی می‌ماند. بنابراین بعد از مدت باید درمان را تکرار کنید.

درمان مثانه ی پرکار با استفاده از تحریک عصب

این فرایند سیگنال‌های الکتریکی عصب‌های مثانه را تغییر می‌دهد. در نتیجه سلول‌های عصبی نمی‌توانند پیامی را به مثانه انتقال دهند. برای این کار سوزنی کوچک را به سیمی کوچک وصل می‌کنند و آن را از طریق پا وارد پوست فرد می‌کنند.

با اینکه این راه درمانی هنوز کاملاً تثبیت نشده است، بعضی از تحقیقات researchTrusted Source نشان داده‌اند که این روش می‌تواند شدت و حالت اضطرار اختلال مثانه را در فرد کاهش دهد.

درمان با استفاده از عمل جراحی

اگر علائم فرد با کمک دارو، تحریک عصب و روش‌های دیگر بهبود پیدا نکند، پزشک با کمک عمل جراحی سعی می کند تا این مشکل را برطرف کند.

درمان گیاهی مثانه تحریک پذیر

برای درمان مثانه تحریک پذیر، چندین مکمل طبیعی و گیاهی توصیه شده است، گرچه تحقیقات محدودی در مورد آنها وجود دارد.

گیاه گوشا جینکی گان: مطابق با تحقیقات، این دارو ترکیبی از 10 گیاه چینی است و تأثیر مثبتی روی انقباض مثانه دارد.

کلاله یا کاکل ذرت: یک داروی  سنتی است که قرن هاست برای بیماری هایی مانند سوزش مثانه و بی اختیاری ادراری شبانه استفاده می شود.

کاپسایسین: این داروی طبیعی از فلفل قرمز گرفته می شود. برخی از تحقیقات، این ماده را یک داروی ارزان و مؤثر برای مثانه های پرکار و بسیار حساس توصیه می کنند.

عصاره دانه پامپکین: تحقیقات شان می دهند که این گیاه برای درمان مثانه تحریک پذیر و بی اختیاری ادراری شبانه مفید است.

هیدروکسید منیزیم: در یک پژوهش کوچک نشان داده شده است که این مکمل، علائم بی اختیاری ادراری و شب ادراری را در 50 درصد از شرکت کننده های زن بهبود می بخشد.

ویتامین D: یک پژوهش صورت گرفته در سال 2010 دریافت که مقادیر ویتامین دی بالاتر، با کاهش احتمال اختلالات کف لگن مانند نشت ادرار در زنان مرتبط است. پژوهش دیگری، رابطه ای میان سطوح ویتامین دی پایین تر و نشت ادرار در زنان مسن تر پیدا کرد.

استفاده از دمنوش‌های گیاهی:

برخی دمنوش‌ها ممکن است خاصیت آرام‌بخش داشته باشند و علائم را کاهش دهند:

  • بابونه: برای کاهش التهاب و آرامش عضلات مثانه.
  • نعناع: ممکن است به کاهش تحریک مثانه کمک کند.
  • رازیانه: اثرات تسکین‌دهنده روی دستگاه ادراری دارد.

کنترل مثانه بیش فعال

کنترل وزن:

اضافه‌وزن می‌تواند فشار بیشتری روی مثانه و کف لگن وارد کند. کاهش وزن به کاهش این فشار کمک می‌کند.

اجتناب از یبوست:

یبوست می‌تواند فشار اضافی بر مثانه وارد کند. مصرف فیبر کافی (مانند میوه، سبزیجات، و غلات کامل) و آب به جلوگیری از یبوست کمک می‌کند.

پوشیدن لباس‌های راحت:

پوشیدن لباس‌های تنگ یا کمر‌بندهایی که به شکم فشار وارد می‌کنند می‌تواند علائم مثانه را بدتر کند.

مصرف ویتامین دی

علت بیش فعالی مثانه

ادرار ابتدا توسط کلیه تولید و سپس وارد مثانه می‌شود. بعد از آن، مغز سیگنال‌هایی می‌فرستد که به شما نشان می هد مثانه‌تان پر شده و باید آن را دفع کنید. وقتی به دستشویی می‌روید، ماهیچه‌های کف لگن منبسط می‌شوند و به ادرار اجازه می‌دهند از بدن خارج شود.

حال وقتی مثانه بیش‌فعال داشته باشید، ماهیچه‌های لگن به صورت غیرارادی فشرده می‌شوند. در نتیجه حتی وقتی مثانه‌تان هنوز پر نشده، مرتب احساس می‌کنید باید به دستشویی بروید. عارضه‌ها و عوامل دیگری هم هستند که می‌توانند منجر به اختلال در مثانه شوند، از جمله:

  • نوشیدن بیش از حد مایعات
  • خوردن داروهایی که باعث افزایش تولید ادرار می‌شوند
  • عفونت مجاری ادرار
  • استفاده از کافئین، نوشیدنی‌های الکلی یا محرک‌های ادراری
  • عدم تخلیه کامل مثانه
  • اختلالات مثانه مانند سنگ مثانه

علت اصلی مثانه بی‌فعال دقیقاً مشخص نیست. هرچه افراد مسن‌تر می‌شوند احتمال ابتلا به این عارضه در آن‌ها بیشتر می‌شود اما نمی‌توان گفت این مسئله یکی از اتفاقات رایج کهولت سن است. بنابراین نباید علائم این بیماری را نادیده بگیرید.

اگر هرگونه از علائم گفته شده را در خودتان مشاهده کردید، حتماً به پزشک مراجعه کنید تا در تشخیص بیماری به شما کمک کند. عملکرد مثانه به سلامت مجاری ادرار بستگی دارد. علت بیش‌فعالی مثانه هم اغلب به مشکلات مجاری ادرار بر می‌گردد.

تشخیص پرکاری مثانه

پزشکان برای تشخیص علت بیش‌فعالی مثانه آزمایش‌های متعددی انجام می‌دهند و حتی ممکن است شما را به متخصص درمان مشکلات مجاری ادرار ارجاع دهند. به این افراد اورولوژیست یا متخصص مجاری ادراری گفته می‌شود. آزمایش‌هایی که برای تشخیص اختلال مثانه استفاده می‌شوند به شرح زیر اند:

آزمایش ادرار

در این روش نمونه‌ای از ادرار فرد می‌گیرند و آن را آزمایش می‌کنند تا هرگونه مورد غیرعادی (مانند وجود خون در ادرار) را تشخیص دهند. این آزمایش در تشخیص عفونت مجاری ادرار یا مشکلات دیگر مجاری ادرار به پزشک کمک می‌کند.

آزمایش ادرار

معاینه فیزیکی

در این روش، پزشک با دست التهاب اطراف شکم و کلیه‌ها را بررسی می‌کند تا در صورت بزرگ شدن پروستات متوجه آن بشود.

عکسبرداری از مثانه

در این تست با استفاده از یک اشعه فراصوت، بعد از دستشویی رفتن میزان ادرار باقی‌مانده در مثانه بیمار را اندازه می‌گیرند.

نوار مثانه یا تست اوروداینمیک

تست نوار مثانه توانایی مثانه برای ذخیره و نگه‌داشتن ادرار را بررسی می‌کنند.

سیستوسکوپی

در این فرایند، پزشک مثانه بیمار را بیحس کرده و لوله‌ای را به همراه یک لنز وارد آن می‌کند تا داخل مثانه را ببیند. اگر علائم موجود به دلیل موارد غیرطبیعی از جمله سنگ مثانه یا تومور اتفاق افتاده باشد، پزشک می‌تواند با استفاده از این روش به آن پی ببرد. بافت‌برداری یکی دیگر از روش‌هایی است که دکتر می‌تواند به کمک آن این فرایند را انجام دهد.

مثانه بیش فعال در مردان

بیش‌ فعالی مثانه در زنان رایج‌ تر است اما طبق تحقیقات سی درصد از مردان هم علائم بیش‌ فعالی مثانه را به صورت متداوم تجربه می‌کنند. این تعداد حتی ممکن است از آن هم بیشتر باشد زیرا احتمال دارد بعضی از مردان علائم بیش‌ فعالی مثانه را به پزشکشان گزارش نداده باشند. علائم بیش‌ فعالی مثانه در مردان شامل موارد زیر می‌شود:

  • نیاز ضروری به دفع ادرار
  • بیش از هشت بار دستشویی رفتن در روز
  • ریزش ادراری
  • شدت‌ گرفتن ادرار و عدم توانایی کنترل آن

خیلی از موارد بیش‌فعالی مثانه در مردان به دلیل بزرگ شدن پروستات اتفاق می افتد. وقتی غدد پروستات التهاب پیدا می‌کند، این مسئله ممکن است باعث مسدود کردن جریان ادرار و در نتیجه ادرار غیرارادی در مردان شود.

بزرگی پروستات در افراد مسن بیشتر اتفاق می افتد. بنابراین بیش‌فعالی مثانه هم در افراد مسن رایج‌تر است. در این موارد، با درمان بزرگی پروستات علائم بیش‌فعالی مثانه هم از بین خواهد رفت.

بیش‌فعالی مثانه در زنان

بیش‌فعالی مثانه در زنان

احتمال ابتلا به این عارضه در زنان بیشتر است. طبق بررسی‌ها، حداقل چهل درصد از زنان چنین علائمی را به پزشکشان گزارش داده‌اند. این تعداد  ممکن است حتی از آن هم بیشتر باشد زیرا به احتمال زیاد بیمارانی هم هستند که هنوز به پزشک مراجعه نکرده‌اند یا در این مورد به دکتر اطلاعی نداده‌اند. اختلال مثانه علائمی دارد که باعث می‌شود فرد بیشتر احساس نیاز به دفع ادرار کند. از جمله این علائم موارد زیر هستند:

1- احساس ناگهانی برای دفع ادرار

2- عدم توانایی کنترل ادرار

3- دستشویی رفتن بیش از دو بار در شب (هنگام خواب)

4- دستشویی رفتن بیش از هشت بار در روز

دقیقاً مشخص نیست چه موضوعی باعث بیش‌فعالی مثانه می‌شود ولی معمولاً بعد از سن یائسگی این مسئله در زنان رایج است. شاید کاهش استروژن یکی از دلایل این عارضه باشد اما بیش‎فعالی مثانه در هر سنی ممکن است اتفاق بیفتد. بیش‌فعالی مثانه در زنان را می‌تواند با دارو، جراحی و ورزش‌های فیزیکی درمان کرد.

بیش‌فعالی مثانه در شب

نوکتوریا با بیش‌فعالی مثانه فرق می‌کند. درواقع ممکن است برخی افراد هیچ‌یک از علائم بیش‌فعالی مثانه را در طول روز نداشته باشند اما شب‌ها دچار تکرر ادرار شوند.

نوکتوریا بیشتر در افراد بالای شصت سال دیده می‌شود اما از هر سه میان‌سال بالای سی سال، یک نفر به این عارضه دچار است و شب‌ها دو تا سه بار برای دستشویی رفتن از خواب بیدار می‌شود. بیشتر افراد بدون اینکه نیازی به دستشویی رفتن داشته باشند حدود 6 تا 8 ساعت می‌خوابند و بعضی هم یک بار در شب برای دفع ادرار بیدار می‌شوند.

بنابراین اگر بین خواب بیش از یک بار برای دستشویی رفتن بیدار می‌شوید، احتمالاً دچار بیش‌فعالی مثانه در شب هستید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران، عضو انجمن ارولوژی اروپا، امریکا و آسیا

3.3/5 - (38 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1902 مشاهده پرسش
    آقای دکتر با سلام فرمودید سی تی اسکن با تزریق انجام بدم انجام دادم ضمن ارسال نتیجه خواهشمند است راهنمایی بفرمایید و ضمنا رشد این توده ها چگونه است و آیا با توجه به اندازه این توده می توان گفت که مربوط به چندین سال قبل است و آیا نیاز به برداشتن آن می باشد و در تماس بودن با موادآزمایشگاهی و کارهای آزمایشگاهی شیمی می تواند دلیل بوجود آمدن این توده ها باشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      هر ٦ ماه سونو كنيد جراحي نميخواهد
  • تصویر کاربر پوریا سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1117 مشاهده پرسش
    سلام
    پسرم سه سال و نیمشه
    سونو گرفتیم گفت هیدروسل کورد داره
    چکار باید کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      بتيد معاينه كنم٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر مسعود یکشنبه ۱۵ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 446 مشاهده پرسش
    طبق فرمایش جنابعالی سونوگرافی انجام شد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۵ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      از نظر من نياز به درمان نيست
  • تصویر کاربر سارا سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    سلام.
    ۲ سال قبل به عفونت مثانه مبتلا شدم که با سیپروفلوکساسین ۵۰۰ به مدت ۵ روز بر طرف شد.هر ۴ ماه مبتلا میشدم و با مصرف سیپرو بر طرف میشد.مدت ۵ ماه است مرتب هر ماه به عفونت مثانه مبتلا میشوم هر ماه یک باکتری جدید تشخیص داده میشود.باکتری به سیپرو مقاوم شده و به مدت ۱۵ روز ۴۵ عدد آموکسی سیلین 500 و بعد از اتمام به مدت ۷ روز ۱۴ عدد سیپرو ۵۰۰ استفاده کردم.در طول درمان سوزش شدید ادرار و خون در ادرار مشاهده کردم ازمایش کشت ادرار منفی بود و من طول درمان را کامل کردم. اما همچنان سوزش ادرار داشتم بدون علائم دیگر؛ ولی کشت ادرار منفی میشد۲ هفته بعد از اتمام داروها علائم شروع شد اما خیلی شدیدتر از قبل احساس سوزش خیلی شدید:بوی بسیار بد ادرار:ادرار کدر(ادرار را در بطری جمع اوری کردم بعد ازچند دقیقه در بطری مواد سفیدی ته نشین شد)روز بعد در ادرار خون و لخته خون وجود داشت و رسوبات سفید بسیار زیاد حالت لخته های سفید بزرگ دفع شد.در کشت ادرار باکتری ای-کولای تشخص دادن سوناگرافی و سی تی اسکن از مثانه و کلیه ها گرفتن سنگ نداشتم . سفتریاکسن ۱گرم به مدت ۶ روز تزریق کردن و بعد به مدت ۱۴ روز ۲۸ عدد نیتروفورانتوئین ۱۰۰ تجویز کردن.در طول درمان همیشه احساس میکردم چیزی در مجاری خروجی ادرارم (پیشابراه)وجود دارد گاهی اوقات احساس سوزش داشتم و داخل مجاری پیشابراه تیر میکشید و مثانه به طور کامل تخلیه نشده و ادرار همیشه قطع میشد و چند ثانیه بعد شروع میشد و اخر ادرار قطره قطره خارج میشد. ازمایش کشت ادرار منفی بود.۲ هفته از درمانم میگذرد و باز به سوزش ادرار و ادرار تیره و کدر( ته نشین شده در بطری‎) مبتلا شدم .تیر کشیدن در پیشابراه هنوز بر طرف نشده حس فشار و فرو رفتن چیزی در داخل خروجی پیشابراه دارم.از سیستوسکوپی بسیار وحشت دارم و نمیتوانم انجام دهم.ایا راه دیگری برای تشخیص هست؟
    لطفا راهنمایی بفرماید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      همه داروها را فطع كنيد ومشكل شما بيشتر عصبي وتلقين است با دارو خوب نميشويد
  • تصویر کاربر مجتبی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 576 مشاهده پرسش
    با سلام
    من ی جوون 32 ساله میباشم که گاهی شب ها به شب ادرا ری دچار میشم که خواب میبینم جایی دارم ادرار میکنم ولی وفتی بلند میشم میبینم در رختخواب خود ادرار کردم واقعا دیگه پیش زنم ابروی نمونده برام شب جایی نمیتونم بمونم تورو خدا اقای دکتر کمکم کنید بخدا روم نمیشه برم دکتر
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤نوار مثانه بگيريد
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 494 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشيد جناب دكتر
    جواني٢٢ ساله هستم
    ممنون ميشم كمكم كنيد من بسيار نگرانم
    جناب دكتر مدتي ميشه روي اطراف التم ( روي خود الت نه) از نقاطي كه مو در مياد جوش هاي قرمزي مشاهده ميكنم ممنون ميشم از عكس ها راهنمايي بفرماييد
    1. تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۵ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام خسته نباشيد جناب دكتر
      جواني٢٢ ساله هستم
      ممنون ميشم كمكم كنيد من بسيار نگرانم
      جناب دكتر مدتي ميشه با دختري رابطه از عقب داشتم و ايشان قبلا مبتلا به تبخال بودن ولي با مراجعه و نشان دادن ازمايش جديدشان گفتن كه موردي ندارند و مدتي هست روي اطراف التم ( روي خود الت نه) از نقاطي كه مو در مياد جوش هاي قرمزي مشاهده ميكنم ممنون ميشم از عكس ها راهنمايي بفرماييد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      اين عكسها تب خال نيست
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    با سلام.مقدار اسپرم من صفره راه چاره چیست.البته با آمپول hcg مقدار بیشتر میشه و همچنین مقدار نطفه ولی اسپرم صفرنشون میده با تزریق قدرت جنسی و مقدار نطفه به شدت افزایش میآید ولی آزمایش صفر نشون میده اسپرم.وباروری نداره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      بايد از بيضه نمونه برداري كنيد
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دکتر عزیز
    من پارسال جراحی واریکوسل کردم. و الان این دومین آزمایش بعد عملم هستش.
    در ضمن رگای بیضه هنوز گشاد هستن.

    Volum: 3/5
    Appearance:oplescent
    Liquefication: 120
    Viscosity: high
    Ph: 7.6
    Abnormal morphology: 40
    Motility 1 hr:40
    Motility2 hr: 45
    W.b.c:2_4
    R.b.c: 1_2
    Epithelial cells: 1_2

    Forwar motility grad1:60
    Forward motility grad2: 25
    Forward motility grad3: 10
    Forward motility grad4: 5
    Aggregated sperms: positive2
    Sperm conut(density): 69
    Total sperm count : 241.5
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      ازمايش قابل قبول است
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و ادب ، دوهفته پیش دچار سوزش خفیف ادرار شدم بعد از جواب آزمایش کشت ادرار که میکروب و باکتری منفی زده بود .....
    دکتر داروهای زیر را نوشت :
    سلکوکسیب ۱۰۰ هر ۱۲ ساعت یک عدد (تعداد کل ۳۰)
    افلوکینول ۲۰۰ هر ۱۲ ساعت یک عدد (تعداد کل ۳۰)
    پرازوسین ۱ میلی گرم هر شب یک عدد (تعداد کل ۳۰ تا )
    بعد خوردن پرازوسین دچار کمی سرگیجه و سرخی چشم شدم بعد از ۱۲ شب مصرف این دارو یک لحظه مغز و گوشم زنگ خفیف زد دست و پام عرق سرد کرد ، ترسیدم خیلی ، با اجازه دکتر اینجا دارو قطع کردم ، ولی دیشب تا الان روی سر آلتم لکه سفیدی بوجود اومده ؟ لطفا کمکم کنید خیلی ترسیدم ، جواب آزمایش و لکه سفید رو واستون فرستادم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      داروها را قطع كنيد بهتر ميشويد
  • تصویر کاربر منصوره سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    با سلام.من چند وقتی هستش که وقتی احساس دفع ادرار میکنم،نمیتونم عدم دفع ادرار رو کنترل کنم،و اگر خودم رو به سرویس بهداشتی نرسونم،خودم رو خیس میکنم،موقعی که احساس دفع بهم دست میده،دردی در زیر شکمم و سمت راست احساس میکنم.سونوگرافی که انجام دادم گفتن که در جدار داخلی سمت راست مثانه یک ناحیه هایپو اکوژن دیدن.بعد از اون سی تی شکم و لگن انجام دادم.رادیولوژیست اعتقاد داشتن که کلا جدار داخلی مثانه ضخیم تر از حالت عادیه،ممنون میشم اگر راهنماایم کنید و بگید که این مشکل چیه،آیا قابل درمان هست یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام بايد نوار مثانه بگيريد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر روح سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1185 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    دکتر بنده 12 روز قبل عمل جراحی pf داشتم. علیرغم مصرف آنتی بیوتیک و مسکن چند روز است که در ناحیه زیر شکم و نزدیک به مثانه احساس درد خفیفی دارم. خواستم بدونم آیا مربوط به عوارض سوند گذاری و عمل جراحی است یا اینکه بهتر است با پزشک مشورت کنم و اینکه تا چه مدتی باید به مصرف کپسول ادامه داد.
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      حتما مشاوره بفرمایید
  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 546 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت آقای دکتر کرمی
    جوانی21 ساله هستم ک معمولا وقتی هیجانی میشم و یا احساس خوشحالی بهم دست میده بعد از ادرار از مجاری اداریم ترشحات سفید رنگی ک نزدیک ب مشخصات منی هست ازم خارج میشهمیخواستم بدونم ک دلیلش چیه؟آیا ضرری هم برای بدن داره؟در کل هم زود انزال هستم
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلی یست نگران نباش
  • تصویر کاربر محمدمهدی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 605 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکترعزیز.اینجانب گاهی اوقات هنگام دفع مدفوع و سفت بودن شکم هنگام زور زدن مایع سفید رنگ مانند منی ولی بدون بو از الت تناسلی خارج میشود لطفا بفرمائید این مایع چیست و ضرر ندارد وحکم شرعی ان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      مایع منی است حکش را از رساله نگاه کن
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

مثانه اندامی است که در لگن قرار دارد و وظیفه‌ ی ذخیره و دفع ادرار را بر…
عفونت ادراری را درمان کرده‌اید، آنتی‌بیوتیک خورده‌اید، علائم بهتر شده‌اند؛ اما چند هفته یا چند ماه بعد،…
احساس ناگهانی و غیرقابل کنترل برای ادرار کردن — که نمی‌توانید آن را به تأخیر بیندازید —…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب