اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

مثانه پركار یا تكرر ادرار مزاحم زندگی روزمره

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
اختلال در مثانه یا مثانه بیش‌ فعال باعث می‌ شود فرد ناگهان نیاز شدیدی به دفع ادرار پیدا کند. همچنین ممکن است منجر به ادرار غیر ارادی در فرد شود که به آن بی‌اختیار ادراری می گویند. معمولاً خانم‌ ها بیشتر از مردان به این عارضه دچار می‌شوند.

کنترل علائم این بیماری کمی دشوار است زیرا نمی‌ توان پیش ‌بینی کرد چه زمان اتفاق می افتد. این عارضه گاهی برای شخص شرم‌ آور است و در فعالیت‌های اجتماعی و کیفیت کلی زندگی او مشکل ایجاد می‌کند. این بیماری حتی می‌تواند باعث گوشه‌ گیری و تنش احساسی در فرد مبتلا شود.

با این حال، راه‌ های زیادی برای درمان این عارضه وجود دارد که به فرد کمک می‌کند علائم آن را کنترل کند. درمان اختلال مثانه وجهه فرد را بهتر می‌کند و ادرار غیر ارادی را در او کاهش می‌دهد. در ادامه مطلب، مثانه تحریک پذیر را بیشتر توضیح خواهیم داد.

یکی از دارو های تکرر ادرار قرص ویسول است. اگر از این قرص استفاده میکنید همه چیز را درباره این قرص از جمله، زمان مصرف قرص ویسول را برای شما نوشته ایم.

مثانه تحریک پذیر

علائم مثانه پرکار

اینکه گاه‌ به‌ گاه دچار ادرار غیر ارادی شوید به این معنا نیست که مثانه بیش‌ فعال دارید. به این اتفاق ریزش ادراری می گویند که می‌تواند دلایل دیگری داشته باشد. برای مثال خندیدن بیش از حد یا نگه‌ داشتن ادرار بعض اوقات منجر به این اتفاق می‌شود.

زمانی می گوییم فرد مثانه بیش‌ فعال دارد که ریزش به صورت مداوم اتفاق بیفتد و حالتی کاملاً اضطراری داشته باشد.  از جمله علائم اختلال مثانه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  نیاز ضروری و غیرقابل کنترل به دفع ادرار
  •  تکرار ادرار غیر ارادی به دفعات
  •  دستشویی رفتن بیش از حد (مثلاً بیش از هشت بار در شبانه روز)
  •  بیش از یک بار بیدار شدن در شب برای دفع ادرار

علائم مثانه پرکار ممکن است تغییر کند یا اینکه در هر فردی متفاوت باشد. به همین خاطر به سختی می‌توان این بیماری را بدون مراجعه به پزشک تشخیص داد.

درمان مثانه پرکار

برای کنترل علائم مثانه پرکار، روش‌هایی وجود دارد که در زیر به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

درمان مثانه بیش فعال با ورزش کف لگن

بعضی از درمانگران فیزیکی متخصص ماهیچه‌های لگن هستند. آن‌ها می‌توانند با ارائه تمرین‌های فیزیکی و تقویت ماهیچه‌های لگن بعضی از مشکلات ادراری، از جمله تکرر ادرار، اضطرار ادرار و علائم شب‌ادراری را در فرد کاهش دهند.

درمان مثانه بیش فعال با دارو

داروهایی که به درمان اختلال مثانه کمک می‌کند، بر دو مورد تمرکز دارند:  اول کاهش علائم و دوم کاهش دفعات ادرار (چه به صورت ارادی و چه غیرارادی). از جمله این داروهامی توان به تولترودین (دترول، دترول ،LA)، تروسپیوم (Sanctura) و میرابگرون (Myrbetriq) اشاره کرد. این داروها گاهی در فرد باعث بروز عوارضی همچون خشک شدن چشم‌ها، خشک شدن دهان و یبوست می‌شود.

درمان با بوتاکس

بعضی اوقات تزریق دوز کمی از بوتاکس باعث از کار افتادن یا ضعیف شدن ماهیچه‌های مثانه می‌شود. در نتیجه انقباض بیش از حد در ماهیچه‌ها صورت نمی‌گیرد و علائم اختلال مثانه کاهش می‌یابند. تأثیر این دارو معمولاً بین شش تا هشت ماه باقی می‌ماند. بنابراین بعد از مدت باید درمان را تکرار کنید.

درمان مثانه ی پرکار با استفاده از تحریک عصب

این فرایند سیگنال‌های الکتریکی عصب‌های مثانه را تغییر می‌دهد. در نتیجه سلول‌های عصبی نمی‌توانند پیامی را به مثانه انتقال دهند. برای این کار سوزنی کوچک را به سیمی کوچک وصل می‌کنند و آن را از طریق پا وارد پوست فرد می‌کنند.

با اینکه این راه درمانی هنوز کاملاً تثبیت نشده است، بعضی از تحقیقات researchTrusted Source نشان داده‌اند که این روش می‌تواند شدت و حالت اضطرار اختلال مثانه را در فرد کاهش دهد.

درمان با استفاده از عمل جراحی

اگر علائم فرد با کمک دارو، تحریک عصب و روش‌های دیگر بهبود پیدا نکند، پزشک با کمک عمل جراحی سعی می کند تا این مشکل را برطرف کند.

درمان گیاهی مثانه تحریک پذیر

برای درمان مثانه تحریک پذیر، چندین مکمل طبیعی و گیاهی توصیه شده است، گرچه تحقیقات محدودی در مورد آنها وجود دارد.

گیاه گوشا جینکی گان: مطابق با تحقیقات، این دارو ترکیبی از 10 گیاه چینی است و تأثیر مثبتی روی انقباض مثانه دارد.

کلاله یا کاکل ذرت: یک داروی  سنتی است که قرن هاست برای بیماری هایی مانند سوزش مثانه و بی اختیاری ادراری شبانه استفاده می شود.

کاپسایسین: این داروی طبیعی از فلفل قرمز گرفته می شود. برخی از تحقیقات، این ماده را یک داروی ارزان و مؤثر برای مثانه های پرکار و بسیار حساس توصیه می کنند.

عصاره دانه پامپکین: تحقیقات شان می دهند که این گیاه برای درمان مثانه تحریک پذیر و بی اختیاری ادراری شبانه مفید است.

هیدروکسید منیزیم: در یک پژوهش کوچک نشان داده شده است که این مکمل، علائم بی اختیاری ادراری و شب ادراری را در 50 درصد از شرکت کننده های زن بهبود می بخشد.

ویتامین D: یک پژوهش صورت گرفته در سال 2010 دریافت که مقادیر ویتامین دی بالاتر، با کاهش احتمال اختلالات کف لگن مانند نشت ادرار در زنان مرتبط است. پژوهش دیگری، رابطه ای میان سطوح ویتامین دی پایین تر و نشت ادرار در زنان مسن تر پیدا کرد.

استفاده از دمنوش‌های گیاهی:

برخی دمنوش‌ها ممکن است خاصیت آرام‌بخش داشته باشند و علائم را کاهش دهند:

  • بابونه: برای کاهش التهاب و آرامش عضلات مثانه.
  • نعناع: ممکن است به کاهش تحریک مثانه کمک کند.
  • رازیانه: اثرات تسکین‌دهنده روی دستگاه ادراری دارد.

کنترل مثانه بیش فعال

کنترل وزن:

اضافه‌وزن می‌تواند فشار بیشتری روی مثانه و کف لگن وارد کند. کاهش وزن به کاهش این فشار کمک می‌کند.

اجتناب از یبوست:

یبوست می‌تواند فشار اضافی بر مثانه وارد کند. مصرف فیبر کافی (مانند میوه، سبزیجات، و غلات کامل) و آب به جلوگیری از یبوست کمک می‌کند.

پوشیدن لباس‌های راحت:

پوشیدن لباس‌های تنگ یا کمر‌بندهایی که به شکم فشار وارد می‌کنند می‌تواند علائم مثانه را بدتر کند.

مصرف ویتامین دی

علت بیش فعالی مثانه

ادرار ابتدا توسط کلیه تولید و سپس وارد مثانه می‌شود. بعد از آن، مغز سیگنال‌هایی می‌فرستد که به شما نشان می هد مثانه‌تان پر شده و باید آن را دفع کنید. وقتی به دستشویی می‌روید، ماهیچه‌های کف لگن منبسط می‌شوند و به ادرار اجازه می‌دهند از بدن خارج شود.

حال وقتی مثانه بیش‌فعال داشته باشید، ماهیچه‌های لگن به صورت غیرارادی فشرده می‌شوند. در نتیجه حتی وقتی مثانه‌تان هنوز پر نشده، مرتب احساس می‌کنید باید به دستشویی بروید. عارضه‌ها و عوامل دیگری هم هستند که می‌توانند منجر به اختلال در مثانه شوند، از جمله:

  • نوشیدن بیش از حد مایعات
  • خوردن داروهایی که باعث افزایش تولید ادرار می‌شوند
  • عفونت مجاری ادرار
  • استفاده از کافئین، نوشیدنی‌های الکلی یا محرک‌های ادراری
  • عدم تخلیه کامل مثانه
  • اختلالات مثانه مانند سنگ مثانه

علت اصلی مثانه بی‌فعال دقیقاً مشخص نیست. هرچه افراد مسن‌تر می‌شوند احتمال ابتلا به این عارضه در آن‌ها بیشتر می‌شود اما نمی‌توان گفت این مسئله یکی از اتفاقات رایج کهولت سن است. بنابراین نباید علائم این بیماری را نادیده بگیرید.

اگر هرگونه از علائم گفته شده را در خودتان مشاهده کردید، حتماً به پزشک مراجعه کنید تا در تشخیص بیماری به شما کمک کند. عملکرد مثانه به سلامت مجاری ادرار بستگی دارد. علت بیش‌فعالی مثانه هم اغلب به مشکلات مجاری ادرار بر می‌گردد.

تشخیص پرکاری مثانه

پزشکان برای تشخیص علت بیش‌فعالی مثانه آزمایش‌های متعددی انجام می‌دهند و حتی ممکن است شما را به متخصص درمان مشکلات مجاری ادرار ارجاع دهند. به این افراد اورولوژیست یا متخصص مجاری ادراری گفته می‌شود. آزمایش‌هایی که برای تشخیص اختلال مثانه استفاده می‌شوند به شرح زیر اند:

آزمایش ادرار

در این روش نمونه‌ای از ادرار فرد می‌گیرند و آن را آزمایش می‌کنند تا هرگونه مورد غیرعادی (مانند وجود خون در ادرار) را تشخیص دهند. این آزمایش در تشخیص عفونت مجاری ادرار یا مشکلات دیگر مجاری ادرار به پزشک کمک می‌کند.

آزمایش ادرار

معاینه فیزیکی

در این روش، پزشک با دست التهاب اطراف شکم و کلیه‌ها را بررسی می‌کند تا در صورت بزرگ شدن پروستات متوجه آن بشود.

عکسبرداری از مثانه

در این تست با استفاده از یک اشعه فراصوت، بعد از دستشویی رفتن میزان ادرار باقی‌مانده در مثانه بیمار را اندازه می‌گیرند.

نوار مثانه یا تست اوروداینمیک

تست نوار مثانه توانایی مثانه برای ذخیره و نگه‌داشتن ادرار را بررسی می‌کنند.

سیستوسکوپی

در این فرایند، پزشک مثانه بیمار را بیحس کرده و لوله‌ای را به همراه یک لنز وارد آن می‌کند تا داخل مثانه را ببیند. اگر علائم موجود به دلیل موارد غیرطبیعی از جمله سنگ مثانه یا تومور اتفاق افتاده باشد، پزشک می‌تواند با استفاده از این روش به آن پی ببرد. بافت‌برداری یکی دیگر از روش‌هایی است که دکتر می‌تواند به کمک آن این فرایند را انجام دهد.

مثانه بیش فعال در مردان

بیش‌ فعالی مثانه در زنان رایج‌ تر است اما طبق تحقیقات سی درصد از مردان هم علائم بیش‌ فعالی مثانه را به صورت متداوم تجربه می‌کنند. این تعداد حتی ممکن است از آن هم بیشتر باشد زیرا احتمال دارد بعضی از مردان علائم بیش‌ فعالی مثانه را به پزشکشان گزارش نداده باشند. علائم بیش‌ فعالی مثانه در مردان شامل موارد زیر می‌شود:

  • نیاز ضروری به دفع ادرار
  • بیش از هشت بار دستشویی رفتن در روز
  • ریزش ادراری
  • شدت‌ گرفتن ادرار و عدم توانایی کنترل آن

خیلی از موارد بیش‌فعالی مثانه در مردان به دلیل بزرگ شدن پروستات اتفاق می افتد. وقتی غدد پروستات التهاب پیدا می‌کند، این مسئله ممکن است باعث مسدود کردن جریان ادرار و در نتیجه ادرار غیرارادی در مردان شود.

بزرگی پروستات در افراد مسن بیشتر اتفاق می افتد. بنابراین بیش‌فعالی مثانه هم در افراد مسن رایج‌تر است. در این موارد، با درمان بزرگی پروستات علائم بیش‌فعالی مثانه هم از بین خواهد رفت.

بیش‌فعالی مثانه در زنان

بیش‌فعالی مثانه در زنان

احتمال ابتلا به این عارضه در زنان بیشتر است. طبق بررسی‌ها، حداقل چهل درصد از زنان چنین علائمی را به پزشکشان گزارش داده‌اند. این تعداد  ممکن است حتی از آن هم بیشتر باشد زیرا به احتمال زیاد بیمارانی هم هستند که هنوز به پزشک مراجعه نکرده‌اند یا در این مورد به دکتر اطلاعی نداده‌اند. اختلال مثانه علائمی دارد که باعث می‌شود فرد بیشتر احساس نیاز به دفع ادرار کند. از جمله این علائم موارد زیر هستند:

1- احساس ناگهانی برای دفع ادرار

2- عدم توانایی کنترل ادرار

3- دستشویی رفتن بیش از دو بار در شب (هنگام خواب)

4- دستشویی رفتن بیش از هشت بار در روز

دقیقاً مشخص نیست چه موضوعی باعث بیش‌فعالی مثانه می‌شود ولی معمولاً بعد از سن یائسگی این مسئله در زنان رایج است. شاید کاهش استروژن یکی از دلایل این عارضه باشد اما بیش‎فعالی مثانه در هر سنی ممکن است اتفاق بیفتد. بیش‌فعالی مثانه در زنان را می‌تواند با دارو، جراحی و ورزش‌های فیزیکی درمان کرد.

بیش‌فعالی مثانه در شب

نوکتوریا با بیش‌فعالی مثانه فرق می‌کند. درواقع ممکن است برخی افراد هیچ‌یک از علائم بیش‌فعالی مثانه را در طول روز نداشته باشند اما شب‌ها دچار تکرر ادرار شوند.

نوکتوریا بیشتر در افراد بالای شصت سال دیده می‌شود اما از هر سه میان‌سال بالای سی سال، یک نفر به این عارضه دچار است و شب‌ها دو تا سه بار برای دستشویی رفتن از خواب بیدار می‌شود. بیشتر افراد بدون اینکه نیازی به دستشویی رفتن داشته باشند حدود 6 تا 8 ساعت می‌خوابند و بعضی هم یک بار در شب برای دفع ادرار بیدار می‌شوند.

بنابراین اگر بین خواب بیش از یک بار برای دستشویی رفتن بیدار می‌شوید، احتمالاً دچار بیش‌فعالی مثانه در شب هستید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران، عضو انجمن ارولوژی اروپا، امریکا و آسیا

3.3/5 - (38 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مریم جمعه ۱۴ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 424 مشاهده پرسش
    ماه هشتم بارداری هستم چندهفته ای هست متوجه گوشت اضافه در ناحیه بیرون واژن و مقعد شدم به دکتر زنان مراجعه کردم گفتن زگیل پماد ایپوزینک یه محلول اسیدی دادن که بعد از استفاده خشک میشه و قسمتی از آن از بین میره ولی کامل از بین نرفته من باید چیکارکنم با توجه به حاملگی میتونم تست پاپ اسمیر داشته باشم؟ و یا درمان دیگه ای رو پیگیری کنم؟ دکترم گفت با این شرایط نمی تونم زایمان طبیعی داشته باشم برای بچه خطرناک نیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      عكسش را بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر فاطمه جمعه ۱۴ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 560 مشاهده پرسش
    با سلام
    حدود 16 سال هست که با این مشکل روبرو هستم. همیشه احساس می کنم قطره ای از من ادرار خارج می شود. خصوصا پس از دستشویی، یا زمانی که احتیاج به دستشویی پیدا می کنم. و زمانی که دچار استرس می شوم. به همین دلیل هم همیشه احساس ناپاکی می کنم.وسواس هم هستم.
    دکتر زنان رفتم گفتند نتیجه وسواس هست و از نظر جسمی سالم هستی.
    واقعا می خواهم از این وضعیت نجات پیدا کنم. چاره ای وجود داره؟ نمی خواهم مذهبی وسواس باشم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      با نوار عصب مثانه مشخص ميشود٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ تماس
  • تصویر کاربر حافظ جمعه ۱۴ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 798 مشاهده پرسش
    مشكل ظاهري ؛ ناتواني جنسي و افت شديد قواي جنسي عليرغم تحريك اوليه
    بر اساس سونوگرافي سه بعدي كالرداپلر آلت بدون تزريق علت ناتواني جنسي موارد ذيل تشخيص داده شد :
    1- GRAY SCALE در داخل هر يك ازCorpora Cavernosal فقط يك شريان كاور نوزال همراه شبكه نرمال HELICINE رويت شد( عدم رويت وارياسيون نرمال شامل دبل بودن اين شريان و منشعب شدن غير نرمال از شريان دورسال پنيس)
    2- در C.F.M شريان كاور نوزال شريان كاور نوزال و شبكه فوق الذكر داراي پترن رنگي نرمال وريد درناژ كننده Corpora داراي فلوي پترن رنگي غير نرمال ميباشد.( علل نارسائي وريدي مطرح ميگردد)
    3- در آناليز اسپكترال شريان كاور نوزال داراي فشار سيستوليك نرمال( p.S.V<35CM/S) و فشار دياستوليك نرمال (P.D.V.<5CM/S) و انديكس مقاومت نرمال ميباشد .
    پلاك كلسيفيه در كورپوس كاورنوس و كورپوس اسپونژيوس مشاهده نشده است .
    سئوال اصلي اينجانب در خصوص روش درمان(دارويي يا جراحي)موارد تشخيصي ميباشد.با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      سونو با تزريق پاپاورين جواب مشخص ميشود نه كالر داپلر ساده
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۵ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    Reza S:
    با سلام و خسته نباشید... آقای دکتر بنده 2 تا سوال داشتم از خدمتتون... 32 ساله و مجرد هستم... اول اینکه آلت من در هنگام نعوظ کج هست و رو به پايينه، از قسمت بالا میشه تا حدودی تاش کرد، یادم نمیاد از کی این مشکل رو داشتم، دردی هم ندارم اما با مطالعه سايتتون احساس میکنم دچار شکستگی آلت شده باشم اما کی بوده رو نمیدونم، تا حالا رابطه جنسی هم نداشتم، نمیدونم در هنگام ازدواج ممکنه برام مشکلی پیش بیاد یا نه، و آیا مورد من نیاز به جراحی داره یا خیر...
    سوال دومم اینه که خیلی وقتها نعوظ بی مورد دارم و با یه فکر کوچیک التم نعوظ میکنه دست خودم نیست و خیلی وقتها دچار مشکلم میکنه و دیگه میترسم از این جريان... اگه با دختری حرف بزنم مشکلی ندارم اما به محض اینکه بخوام در مورد ازدواج و یا مسائل جنسی فکر کنم یا حرف بزنم التم نعوظ پیدا میکنه و این مورد خیلی اذیتم میکنه خیلی سعی کردم جلوش رو بگیرم یا فکرمو منحرف کنم اما نمیتونم ، استرس این قضیه در مواجهه و صحبت با جنس مخالف اذیتم میکنه... اگه لطف کنید به هر دو سوالم پاسخ بدید ممنونتون میشم... با تشکر فراوان از صبر و حوصله شما...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      زياد كج نيست٢-با توجه به سن طبيعي است
    2. تصویر کاربر رضا شنبه ۱۵ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام ممنون بابت جوابتون، آقای دکتر یعنی نیاز به عمل ندارم حتی اگه دارای شکستگی باشه؟ در مورد جواب سوال دوم هم متوجه منظورتون نشدم یعنی هیچ راهکاری براش وجود نداره؟ سپاس
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      نياز نيست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مصطفی جمعه ۱۴ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    سلام. آقای دکتر
    سال گذشته در اثر سرما خوردگی و عفونت شدید پروستات من بزرگ شد و psa خونم به 86 رسید در طول یک ماه درمانم پروستات کوچکتر و psa خونم به 7.6 رسید ونمونه برداری از مثانه و پروستات انجام دادم و همه چی نرمال بود. درطول این یک سال psa خونم ب زیر 4 رسیدو ابعاد پروستات آخرین بار 37 بود. در طی این یک سال هیچ مشکلی نداشتم.والان طی سرما خوردگی دوباره پروستات حجمش 36 وpsa ب 5.5 رسید و دوباره ادرار بند اومد و سوند وصل کردم بعد از ی هفته ک سوند رو خارج کردم یک روز مشکلی نداشتم الان دوباره احساس میکنم مثانه ام پره این آخرین سونوگرافی من بود و جواب نمونه برداری
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام اول بايد سيستوسكوپي وتست عصب مثانه انجام دهيد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤خارج از نوبت
  • تصویر کاربر بهزاد جمعه ۱۴ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 815 مشاهده پرسش
    باسلام،مادرم حدود 1 هفته ای بیمارستان به دلیل از کار افتادن دو کلیه بستری می باشد که به تشخیص دکتر به بیماری واسکولیت کلیه مبتلا شده که البته آزمایش نمونه برداری بیوپسی انجام شده که دکترش تشخیصش واسکولیت بوده و هفته ای 3 بار دیالیز میشه و اصلا دفع ادرار و مدفوع نداره و شرایط خیلی برای بیمار 61 ساله سخت هستش حالا سوال این هستش با توجه به جواب آزمایش (تصویر پیوست )آیا تشخیص دکترش درست هستش؟ آیا میشه جفت کلیه همزمان از کار بیوفته؟دکترش درمان رو شروع کرده میگه دو تا چهار ماه طول میکشه تا داروها جواب بده آیا امکان برگشت کلیه هستش؟ باتشکر باسلام،مادرم حدود 1 هفته ای بیمارستان به دلیل از کار افتادن دو کلیه بستری می باشد که به تشخیص دکتر به بیماری واسکولیت کلیه مبتلا شده که البته آزمایش نمونه برداری بیوپسی انجام شده که دکترش تشخیصش واسکولیت بوده و هفته ای 3 بار دیالیز میشه و اصلا دفع ادرار و مدفوع نداره و شرایط خیلی برای بیمار 61 ساله سخت هستش حالا سوال این هستش با توجه به جواب آزمایش (تصویر بالا پیوست )آیا تشخیص دکترش درست هستش؟ آیا میشه جفت کلیه همزمان از کار بیوفته؟دکترش درمان رو شروع کرده میگه دو تا چهار ماه طول میکشه تا داروها جواب بده آیا امکان برگشت کلیه هستش؟ باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      جز دياليز درمان ندارد
  • تصویر کاربر علیرضا شنبه ۲۲ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    جناب استاد ، من از کودکی بخاطر خجالت از خانواده هنگام نعوظ صبحگاهی به شدت آنقدر آلت را به سمت پایین فشار میدادم تا اینکه از روی لباس معلوم نشود .
    در سنین بالای 7 سال متوجه شدم که دیگر آلت حالت صاف خود را ندارد و همین مساله باعث مشکلات عدیده برایم شده و تا کنون نیز از ازدواج امتناع کرده ام و به کسی نیز دلیل واقعی امتناع خود را نگفته ام. این انحنا به سمت پایین می باشد و البته فکر میکنم بیضه هایم نیز بیش از حد طبیعی کوچک هستند.
    بخصوص بیضه سمت چپ .
    آیا درمان قطعی برای این مساله وجود دارد و در ضمن هزینه چنین جراحی را چقدر برآورد میفرمایید؟ سوال بعدی درباره طول آلت میباشد که میخواهم بدانم درمان آن نیز با جراحی است یا روش های دیگر و کم هزینه تری وجود دارد یا خیر؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      عكسش را بفرستيد ببينم
    2. تصویر کاربر علیرضا شنبه ۱۵ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام . آیا عکس در حالت عادی باید باشد یا...؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۶ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      در حالت نعوظ
    4. تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۱۸ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر جان من چندتا بار تلاش کردم نتونستم عکسها رو بارگذاری کنم
    5. تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۱۸ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      شماره 2
    6. تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۱۸ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      شماره 3
    7. تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۱۸ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      شماره 4
    8. تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۱۸ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      همونطور که میشه بینید آلت از ریشه به سمت پایینیه متمایل هست و باید برعکس باشه در واقعا که به شکم بچسبه .
      اگر ممکنه هزینه ها رو هم بفرمایید دکتر عزیزم چون باید ببینم چه زمانی میتونم خدمت برسم.
      پایدار باشید
    9. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
    10. تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۲۰ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      ممنون از اعتماد به نفسی که دادید ولی دوستانم میگن این درست نیست و میتونه باعث سردی همسر آینده ت باشه و مطالبی که من شرم دارم از گفتنشون و خودتون بهتر میدونید.
      یعنی راهی برای درست شدن نداره؟
    11. تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۲۰ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      و در ضمن بیضه های من گاهی اونقدر کوچک میشه که انگار نیست چیزی. شاید تو این عکسها بنظر طبیعی میاد ولی جالبه بدونید مدتها بود حتی اینطور نمیشد.
      موقع گرفتن عکسها که خیلی هم طول کشید تا بتونم انجام بدم نمیدونم چطور شد که این اندازه شده. ولی با توجه به اون چیزی که در گذشته بوده نگران هستم واقعا بیماری نداشته باشم و شاید نیاز دارم دارویی استفاده کنم
      ممنونم که اینهمه برام وقت گذاشتید استاد گرانقدر.
      شب شما بخیر
    12. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      شما از نظر من مشكلي نداريد
    13. تصویر کاربر علیرضا جمعه ۲۱ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      متشکرم . پاینده باشید
    14. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      سپاس
    15. نمایش سایر 13 پاسخ
  • تصویر کاربر سجاد چهارشنبه ۱۲ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 524 مشاهده پرسش
    سلام اقاى دكتر خسته نباشيد
    بنده وقتى ميخوام ادرار كنم اولش از پيشابراه با مكث و كندى مياد اخرش هم به صورت پاشش و قطره قطره مياد....؟؟؟
    وقتى هم ارضا ميشم اخر اب منى رو خودم بايد سر التمو بگيرم ابمو تخليه كنم....
    مشكلم چيه اقاى دكتر اذيت شدم خيلى
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۲ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام شايد تنگي مجرا داريد بايد بررسي شويد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ تماس
  • تصویر کاربر مصطفی جمعه ۱۴ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 533 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر کرمی
    من 24 سالمه (مجرد) و آلتم در حالت عادی، ظاهری معمولی داره اما در حالت نعوظ، خمیده شده و هر مقدار که میزان نعوظ بیشتر میشه زاویه ی خمیدگیش بیشتر میشه...خواستم بدونم آیا این مقدار از انحنا که تو عکس ملاحضه میکنید، غیر طبیعی نیست؟!!! و آیا در آینده که فعالیت جنسی ام شروع شد، مانع مقاربتم نمیشود؟ و سرآخر نیاز به عمل دارد؟ اگر نیاز به عمل دارد، چند سوال داشتم که بصورت جداگانه جواب بدید، ممنونتون میشم

    1) کدامیک از روش‌های مختلف جراحی رفع کجی آلت رو باید انجام دهم؟؟
    "عمل کوتاه کردن لایه پوششی زیر آلت"
    عمل‌های کوتاه کردن بافت پوششی زیر آلت (تونیکا) از طریق ایجاد برش بیضی شکل در تونیکا آلبوژینه در نقطه‌ای با بیشترین انحناء انجام می‌شود. با بستن شکاف ایجاد شده در بافت پوششی سمت خمیده آلت کوتاه‌تر و در نتیجه آلت صاف‌تر می‌شود. عمل Yachia نسخه تغییر یافته‌ای از این روش است که بر اصل کوتاه کردن بخش خمیده آلت مبتنی است، اما شکافی در بافت ایجاد نمی‌شود، بلکه برشی طولی در بافت پوششی داده می‌شود که در پایان به صورت افقی بسته می‌شود.
    "پلیکاسیون مطلق آلت"
    در عمل پلیکاسیون که به منظور صاف کردن آلت انجام می‌شود بخش خمیده آلت (مقابل پلاک) کوتاه می‌شود. این عمل صرفاً بر روی آقایانی انجام می‌شود که آلت‌شان به اندازه کافی بلند است. در گذشته تصور می‌شد که پلیکاسیون برای انحناء بیش از 60 درجه مناسب نیست، اگرچه بدشکلی‌های چندسطحی و تغییر زاویه‌های بزرگتر را نیز می‌توان با این روش اصلاح کرد.


    "ترمیم با حداقل تهاجم پیرونی"
    فرورفتگی یا بدشکلی ساعت شنی را نمی‌توان به این روش ترمیمی اصلاح کرد. اما روش ترمیمی با حداقل تهاجم مزایای شاخصی دارد. این عمل را می‌توان تحت بی‌حسی موضعی انجام داد، احتمال بروز اختلال نعوظ پس از این عمل صفر است و عمل غالباً به روش ایجاد برش طولی انجام می‌شود که برای بیماران ختنه نشده مناسب است و نیازی به ختنه کردن ندارد. برای جلوگیری از ورم و کبودی یا خون مردگی پس از عمل نوار پانسمان آغشته به نفت خام روی برش قرار داده می‌شود، سپس پانسمان اسفنجی روی نوار بسته و به آرامی دور آلت پیچیده می‌شود. پانسمان چسب‌دار فشرده کننده نیز از زیر سر آلت (گلنس) تا پایه آن بسته می‌شود که البته نباید محکم باشد.
    "عمل افزایش طول بافت پوشش آلت (برش و گرفت)"
    عمل‌های افزایش طول آلت صرفاً بر روی آقایانی انجام می‌شود که آلت بسیار کوتاه، انحناء بیش از 60 درجه یا بدشکلی شدید ساعت شنی دارند. متخصص برشی را در پلاک ایجاد می‌کند و مواد گرفت (پیوند) را برای ترمیم نقص موجود وارد آلت می‌کند. متقاضیان این روش باید ظرفیت نعوظ عادی داشته باشند و بتوانند اختلال ایجاد شده در انسجام لایه پوششی زیر آلت (تونیکا آلبوژینه) را تحمل کنند.
    نمی‌توان ماده مشخصی را به عنوان بهترین ماده گرفت تعیین کرد، چون هر نوع گرفت مزایا و معایب خاص خود را دارد. جراح گرفت مناسب را با توجه به صلاحدید خود و ترجیح بیمار پس از توضیح کامل عوارض، مزایا و جایگزین‌ها انتخاب می‌کند.

    2) چه زمان عمل کنم؟ (قبل از ازدواج عمل کنم ایرادی داره؟ یا بمونم در آینده اگه به مشکل برخوردم، بعد عمل کنم؟؟)
    با تشکر از شما...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      بايد حضوري صحبت كنيم
  • تصویر کاربر میلادکریمی جمعه ۱۴ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 356 مشاهده پرسش
    ازمایش اسپرمم روتفسیرکنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      خوب است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر روح سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1185 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    دکتر بنده 12 روز قبل عمل جراحی pf داشتم. علیرغم مصرف آنتی بیوتیک و مسکن چند روز است که در ناحیه زیر شکم و نزدیک به مثانه احساس درد خفیفی دارم. خواستم بدونم آیا مربوط به عوارض سوند گذاری و عمل جراحی است یا اینکه بهتر است با پزشک مشورت کنم و اینکه تا چه مدتی باید به مصرف کپسول ادامه داد.
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      حتما مشاوره بفرمایید
  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 546 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت آقای دکتر کرمی
    جوانی21 ساله هستم ک معمولا وقتی هیجانی میشم و یا احساس خوشحالی بهم دست میده بعد از ادرار از مجاری اداریم ترشحات سفید رنگی ک نزدیک ب مشخصات منی هست ازم خارج میشهمیخواستم بدونم ک دلیلش چیه؟آیا ضرری هم برای بدن داره؟در کل هم زود انزال هستم
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلی یست نگران نباش
  • تصویر کاربر محمدمهدی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 605 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکترعزیز.اینجانب گاهی اوقات هنگام دفع مدفوع و سفت بودن شکم هنگام زور زدن مایع سفید رنگ مانند منی ولی بدون بو از الت تناسلی خارج میشود لطفا بفرمائید این مایع چیست و ضرر ندارد وحکم شرعی ان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      مایع منی است حکش را از رساله نگاه کن
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب