اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

مثانه پركار یا تكرر ادرار مزاحم زندگی روزمره

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
اختلال در مثانه یا مثانه بیش‌ فعال باعث می‌ شود فرد ناگهان نیاز شدیدی به دفع ادرار پیدا کند. همچنین ممکن است منجر به ادرار غیر ارادی در فرد شود که به آن بی‌اختیار ادراری می گویند. معمولاً خانم‌ ها بیشتر از مردان به این عارضه دچار می‌شوند.

کنترل علائم این بیماری کمی دشوار است زیرا نمی‌ توان پیش ‌بینی کرد چه زمان اتفاق می افتد. این عارضه گاهی برای شخص شرم‌ آور است و در فعالیت‌های اجتماعی و کیفیت کلی زندگی او مشکل ایجاد می‌کند. این بیماری حتی می‌تواند باعث گوشه‌ گیری و تنش احساسی در فرد مبتلا شود.

با این حال، راه‌ های زیادی برای درمان این عارضه وجود دارد که به فرد کمک می‌کند علائم آن را کنترل کند. درمان اختلال مثانه وجهه فرد را بهتر می‌کند و ادرار غیر ارادی را در او کاهش می‌دهد. در ادامه مطلب، مثانه تحریک پذیر را بیشتر توضیح خواهیم داد.

یکی از دارو های تکرر ادرار قرص ویسول است. اگر از این قرص استفاده میکنید همه چیز را درباره این قرص از جمله، زمان مصرف قرص ویسول را برای شما نوشته ایم.

مثانه تحریک پذیر

علائم مثانه پرکار

اینکه گاه‌ به‌ گاه دچار ادرار غیر ارادی شوید به این معنا نیست که مثانه بیش‌ فعال دارید. به این اتفاق ریزش ادراری می گویند که می‌تواند دلایل دیگری داشته باشد. برای مثال خندیدن بیش از حد یا نگه‌ داشتن ادرار بعض اوقات منجر به این اتفاق می‌شود.

زمانی می گوییم فرد مثانه بیش‌ فعال دارد که ریزش به صورت مداوم اتفاق بیفتد و حالتی کاملاً اضطراری داشته باشد.  از جمله علائم اختلال مثانه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  نیاز ضروری و غیرقابل کنترل به دفع ادرار
  •  تکرار ادرار غیر ارادی به دفعات
  •  دستشویی رفتن بیش از حد (مثلاً بیش از هشت بار در شبانه روز)
  •  بیش از یک بار بیدار شدن در شب برای دفع ادرار

علائم مثانه پرکار ممکن است تغییر کند یا اینکه در هر فردی متفاوت باشد. به همین خاطر به سختی می‌توان این بیماری را بدون مراجعه به پزشک تشخیص داد.

درمان مثانه پرکار

برای کنترل علائم مثانه پرکار، روش‌هایی وجود دارد که در زیر به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

درمان مثانه بیش فعال با ورزش کف لگن

بعضی از درمانگران فیزیکی متخصص ماهیچه‌های لگن هستند. آن‌ها می‌توانند با ارائه تمرین‌های فیزیکی و تقویت ماهیچه‌های لگن بعضی از مشکلات ادراری، از جمله تکرر ادرار، اضطرار ادرار و علائم شب‌ادراری را در فرد کاهش دهند.

درمان مثانه بیش فعال با دارو

داروهایی که به درمان اختلال مثانه کمک می‌کند، بر دو مورد تمرکز دارند:  اول کاهش علائم و دوم کاهش دفعات ادرار (چه به صورت ارادی و چه غیرارادی). از جمله این داروهامی توان به تولترودین (دترول، دترول ،LA)، تروسپیوم (Sanctura) و میرابگرون (Myrbetriq) اشاره کرد. این داروها گاهی در فرد باعث بروز عوارضی همچون خشک شدن چشم‌ها، خشک شدن دهان و یبوست می‌شود.

درمان با بوتاکس

بعضی اوقات تزریق دوز کمی از بوتاکس باعث از کار افتادن یا ضعیف شدن ماهیچه‌های مثانه می‌شود. در نتیجه انقباض بیش از حد در ماهیچه‌ها صورت نمی‌گیرد و علائم اختلال مثانه کاهش می‌یابند. تأثیر این دارو معمولاً بین شش تا هشت ماه باقی می‌ماند. بنابراین بعد از مدت باید درمان را تکرار کنید.

درمان مثانه ی پرکار با استفاده از تحریک عصب

این فرایند سیگنال‌های الکتریکی عصب‌های مثانه را تغییر می‌دهد. در نتیجه سلول‌های عصبی نمی‌توانند پیامی را به مثانه انتقال دهند. برای این کار سوزنی کوچک را به سیمی کوچک وصل می‌کنند و آن را از طریق پا وارد پوست فرد می‌کنند.

با اینکه این راه درمانی هنوز کاملاً تثبیت نشده است، بعضی از تحقیقات researchTrusted Source نشان داده‌اند که این روش می‌تواند شدت و حالت اضطرار اختلال مثانه را در فرد کاهش دهد.

درمان با استفاده از عمل جراحی

اگر علائم فرد با کمک دارو، تحریک عصب و روش‌های دیگر بهبود پیدا نکند، پزشک با کمک عمل جراحی سعی می کند تا این مشکل را برطرف کند.

درمان گیاهی مثانه تحریک پذیر

برای درمان مثانه تحریک پذیر، چندین مکمل طبیعی و گیاهی توصیه شده است، گرچه تحقیقات محدودی در مورد آنها وجود دارد.

گیاه گوشا جینکی گان: مطابق با تحقیقات، این دارو ترکیبی از 10 گیاه چینی است و تأثیر مثبتی روی انقباض مثانه دارد.

کلاله یا کاکل ذرت: یک داروی  سنتی است که قرن هاست برای بیماری هایی مانند سوزش مثانه و بی اختیاری ادراری شبانه استفاده می شود.

کاپسایسین: این داروی طبیعی از فلفل قرمز گرفته می شود. برخی از تحقیقات، این ماده را یک داروی ارزان و مؤثر برای مثانه های پرکار و بسیار حساس توصیه می کنند.

عصاره دانه پامپکین: تحقیقات شان می دهند که این گیاه برای درمان مثانه تحریک پذیر و بی اختیاری ادراری شبانه مفید است.

هیدروکسید منیزیم: در یک پژوهش کوچک نشان داده شده است که این مکمل، علائم بی اختیاری ادراری و شب ادراری را در 50 درصد از شرکت کننده های زن بهبود می بخشد.

ویتامین D: یک پژوهش صورت گرفته در سال 2010 دریافت که مقادیر ویتامین دی بالاتر، با کاهش احتمال اختلالات کف لگن مانند نشت ادرار در زنان مرتبط است. پژوهش دیگری، رابطه ای میان سطوح ویتامین دی پایین تر و نشت ادرار در زنان مسن تر پیدا کرد.

استفاده از دمنوش‌های گیاهی:

برخی دمنوش‌ها ممکن است خاصیت آرام‌بخش داشته باشند و علائم را کاهش دهند:

  • بابونه: برای کاهش التهاب و آرامش عضلات مثانه.
  • نعناع: ممکن است به کاهش تحریک مثانه کمک کند.
  • رازیانه: اثرات تسکین‌دهنده روی دستگاه ادراری دارد.

کنترل مثانه بیش فعال

کنترل وزن:

اضافه‌وزن می‌تواند فشار بیشتری روی مثانه و کف لگن وارد کند. کاهش وزن به کاهش این فشار کمک می‌کند.

اجتناب از یبوست:

یبوست می‌تواند فشار اضافی بر مثانه وارد کند. مصرف فیبر کافی (مانند میوه، سبزیجات، و غلات کامل) و آب به جلوگیری از یبوست کمک می‌کند.

پوشیدن لباس‌های راحت:

پوشیدن لباس‌های تنگ یا کمر‌بندهایی که به شکم فشار وارد می‌کنند می‌تواند علائم مثانه را بدتر کند.

مصرف ویتامین دی

علت بیش فعالی مثانه

ادرار ابتدا توسط کلیه تولید و سپس وارد مثانه می‌شود. بعد از آن، مغز سیگنال‌هایی می‌فرستد که به شما نشان می هد مثانه‌تان پر شده و باید آن را دفع کنید. وقتی به دستشویی می‌روید، ماهیچه‌های کف لگن منبسط می‌شوند و به ادرار اجازه می‌دهند از بدن خارج شود.

حال وقتی مثانه بیش‌فعال داشته باشید، ماهیچه‌های لگن به صورت غیرارادی فشرده می‌شوند. در نتیجه حتی وقتی مثانه‌تان هنوز پر نشده، مرتب احساس می‌کنید باید به دستشویی بروید. عارضه‌ها و عوامل دیگری هم هستند که می‌توانند منجر به اختلال در مثانه شوند، از جمله:

  • نوشیدن بیش از حد مایعات
  • خوردن داروهایی که باعث افزایش تولید ادرار می‌شوند
  • عفونت مجاری ادرار
  • استفاده از کافئین، نوشیدنی‌های الکلی یا محرک‌های ادراری
  • عدم تخلیه کامل مثانه
  • اختلالات مثانه مانند سنگ مثانه

علت اصلی مثانه بی‌فعال دقیقاً مشخص نیست. هرچه افراد مسن‌تر می‌شوند احتمال ابتلا به این عارضه در آن‌ها بیشتر می‌شود اما نمی‌توان گفت این مسئله یکی از اتفاقات رایج کهولت سن است. بنابراین نباید علائم این بیماری را نادیده بگیرید.

اگر هرگونه از علائم گفته شده را در خودتان مشاهده کردید، حتماً به پزشک مراجعه کنید تا در تشخیص بیماری به شما کمک کند. عملکرد مثانه به سلامت مجاری ادرار بستگی دارد. علت بیش‌فعالی مثانه هم اغلب به مشکلات مجاری ادرار بر می‌گردد.

تشخیص پرکاری مثانه

پزشکان برای تشخیص علت بیش‌فعالی مثانه آزمایش‌های متعددی انجام می‌دهند و حتی ممکن است شما را به متخصص درمان مشکلات مجاری ادرار ارجاع دهند. به این افراد اورولوژیست یا متخصص مجاری ادراری گفته می‌شود. آزمایش‌هایی که برای تشخیص اختلال مثانه استفاده می‌شوند به شرح زیر اند:

آزمایش ادرار

در این روش نمونه‌ای از ادرار فرد می‌گیرند و آن را آزمایش می‌کنند تا هرگونه مورد غیرعادی (مانند وجود خون در ادرار) را تشخیص دهند. این آزمایش در تشخیص عفونت مجاری ادرار یا مشکلات دیگر مجاری ادرار به پزشک کمک می‌کند.

آزمایش ادرار

معاینه فیزیکی

در این روش، پزشک با دست التهاب اطراف شکم و کلیه‌ها را بررسی می‌کند تا در صورت بزرگ شدن پروستات متوجه آن بشود.

عکسبرداری از مثانه

در این تست با استفاده از یک اشعه فراصوت، بعد از دستشویی رفتن میزان ادرار باقی‌مانده در مثانه بیمار را اندازه می‌گیرند.

نوار مثانه یا تست اوروداینمیک

تست نوار مثانه توانایی مثانه برای ذخیره و نگه‌داشتن ادرار را بررسی می‌کنند.

سیستوسکوپی

در این فرایند، پزشک مثانه بیمار را بیحس کرده و لوله‌ای را به همراه یک لنز وارد آن می‌کند تا داخل مثانه را ببیند. اگر علائم موجود به دلیل موارد غیرطبیعی از جمله سنگ مثانه یا تومور اتفاق افتاده باشد، پزشک می‌تواند با استفاده از این روش به آن پی ببرد. بافت‌برداری یکی دیگر از روش‌هایی است که دکتر می‌تواند به کمک آن این فرایند را انجام دهد.

مثانه بیش فعال در مردان

بیش‌ فعالی مثانه در زنان رایج‌ تر است اما طبق تحقیقات سی درصد از مردان هم علائم بیش‌ فعالی مثانه را به صورت متداوم تجربه می‌کنند. این تعداد حتی ممکن است از آن هم بیشتر باشد زیرا احتمال دارد بعضی از مردان علائم بیش‌ فعالی مثانه را به پزشکشان گزارش نداده باشند. علائم بیش‌ فعالی مثانه در مردان شامل موارد زیر می‌شود:

  • نیاز ضروری به دفع ادرار
  • بیش از هشت بار دستشویی رفتن در روز
  • ریزش ادراری
  • شدت‌ گرفتن ادرار و عدم توانایی کنترل آن

خیلی از موارد بیش‌فعالی مثانه در مردان به دلیل بزرگ شدن پروستات اتفاق می افتد. وقتی غدد پروستات التهاب پیدا می‌کند، این مسئله ممکن است باعث مسدود کردن جریان ادرار و در نتیجه ادرار غیرارادی در مردان شود.

بزرگی پروستات در افراد مسن بیشتر اتفاق می افتد. بنابراین بیش‌فعالی مثانه هم در افراد مسن رایج‌تر است. در این موارد، با درمان بزرگی پروستات علائم بیش‌فعالی مثانه هم از بین خواهد رفت.

بیش‌فعالی مثانه در زنان

بیش‌فعالی مثانه در زنان

احتمال ابتلا به این عارضه در زنان بیشتر است. طبق بررسی‌ها، حداقل چهل درصد از زنان چنین علائمی را به پزشکشان گزارش داده‌اند. این تعداد  ممکن است حتی از آن هم بیشتر باشد زیرا به احتمال زیاد بیمارانی هم هستند که هنوز به پزشک مراجعه نکرده‌اند یا در این مورد به دکتر اطلاعی نداده‌اند. اختلال مثانه علائمی دارد که باعث می‌شود فرد بیشتر احساس نیاز به دفع ادرار کند. از جمله این علائم موارد زیر هستند:

1- احساس ناگهانی برای دفع ادرار

2- عدم توانایی کنترل ادرار

3- دستشویی رفتن بیش از دو بار در شب (هنگام خواب)

4- دستشویی رفتن بیش از هشت بار در روز

دقیقاً مشخص نیست چه موضوعی باعث بیش‌فعالی مثانه می‌شود ولی معمولاً بعد از سن یائسگی این مسئله در زنان رایج است. شاید کاهش استروژن یکی از دلایل این عارضه باشد اما بیش‎فعالی مثانه در هر سنی ممکن است اتفاق بیفتد. بیش‌فعالی مثانه در زنان را می‌تواند با دارو، جراحی و ورزش‌های فیزیکی درمان کرد.

بیش‌فعالی مثانه در شب

نوکتوریا با بیش‌فعالی مثانه فرق می‌کند. درواقع ممکن است برخی افراد هیچ‌یک از علائم بیش‌فعالی مثانه را در طول روز نداشته باشند اما شب‌ها دچار تکرر ادرار شوند.

نوکتوریا بیشتر در افراد بالای شصت سال دیده می‌شود اما از هر سه میان‌سال بالای سی سال، یک نفر به این عارضه دچار است و شب‌ها دو تا سه بار برای دستشویی رفتن از خواب بیدار می‌شود. بیشتر افراد بدون اینکه نیازی به دستشویی رفتن داشته باشند حدود 6 تا 8 ساعت می‌خوابند و بعضی هم یک بار در شب برای دفع ادرار بیدار می‌شوند.

بنابراین اگر بین خواب بیش از یک بار برای دستشویی رفتن بیدار می‌شوید، احتمالاً دچار بیش‌فعالی مثانه در شب هستید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران، عضو انجمن ارولوژی اروپا، امریکا و آسیا

3.3/5 - (38 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر میلاد دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    من ۲۸ سالمه. مدتی هست که دچار کاهش فشار ادرار شدم. وقتیم میخام ادرار کنم چند ثانیه طول میکشه تا ادرارم بیاد. این رو هم اضافه کنم خود ارضایی میکنم گاهی سر آلتمو چند ثانیه محکم میگیرم تا مایع خارج نشه تا برم توی دسشویی.. لطفا منو راهنمایی بفرمایید استرس دارم...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      این کار را ترک کنید بهتر میسود

    2. تصویر کاربر میلاد دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)
      یعنی نیاز به درمان و دارو ندارم ؟؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      با دارو خوب نمیشوید

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر عسل دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 599 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر دختر من 5 سالشه حدوده دوماهه در طول روز خیلی دستشویی میره حتی شده 11 بار هم رفته الیته تو خونه خیلی زیاد میره.ولی شبا اصلا از خواب برای ادرار بیدار نمیشه جاشم خیس نمیکنه .البته وقتی بیرون باشیم اداررشو نگه میداره غر میزنه ولی نگه میداره .آقای دکتر دو هفته بعد ازتکرر ادرارش سونوگرافی و ازمایش ادرار و خون انجام دادیم نرمال بود .وسطا بهتر شد دوباره شروع شد فقط تو طول روز .تا موقع خوابش .خیلی میره دیتشویی میگه ادارام کامل نمیاد میمونه.آقای دکتر البته دخترم پارسال دچار تب و استفراغ شد بعد از اون گزگز انگشتای دست وپا داشت که ام ار ای مغزو نخاع و سه بار نوار عصب و عضله شد نرمال بود و کلیه ازمایشات مربوبط به رماتیسم و لوپوس حتی ازمایش ویروس اچ تی ال وی نرمال بود.آقای دکتر خیلی نگرانم این میتونه علایم مثانه عصبی باشه.فقط تو وطول روز زیادمیره .البته.تو این مدت یک بار قبل از شروع تکرر ادارش خیلی ادرارشو نگه داشت ببخشید خودشو خیس کرد. یک بارم به هفته بعد از شروع تکرر ادرار داشت اب بازی میکرد اب سرد ریخت روش خودشو خیس کرد.وقتی هم مبزارم که زود زود بده دستشویی فاصله ی دستشویی رفتنش کمتر میشه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      باید به دکتر اطفال مراجعه ودر صورت نیاز باید نوار مثانه بگیرید

  • تصویر کاربر حسن دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 508 مشاهده پرسش
    سلام . من در2 خرداد سنک شکن تی ال تی کردم والان با گذشت 25 هنوز سوزش ادرا دارم ودرضمن ادار م نیز خونی است و پلهو سمت چپ هنوز درد میکند و قرار است که 30 خرداد به بیمارستان برم و لوله حالب را خارج کنم و حتی داورهای نیز تمام شده است و گاهی با خوردن داروهای مسکن تا 2 ساعت درد ندارم وبیشتر درد راهنگام راه رفتن دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      با خارج کردن لوله خوب میشوید

  • تصویر کاربر مصطفی چهارشنبه ۵ تیر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 595 مشاهده پرسش
    سلام
    19 سال سن دارم واز دوره دبیرستان به صورت روزانه خودارضایی داشتم و ان را یکبار حداقل انجام میدادم و در دوره پیش دانشگاهی ان را به صورت روزی یکی دوبار انجام میدادم الان 7یا8 ماهه این کار خیلی کمتر انجام دادم و همینم باعث شده عوارض کمتر شن مثل ضعف و بی حالی ولی چیزی که باعث مشغول شدن فکرم به ان شده پیری زودراس میباشد میترشم دچار ان شده باشم خیلی نگران هستم جناب دکتر
    1. تصویر کاربر مصطفی شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)
      البته اقای دکتر شده 3 بار انجامش بدم توی روز ولی خب حداقل همونی که اول گفتم البته الان خیلی کمتر شده
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      با ترک وورزش حتما خوب میشوید

    3. تصویر کاربر مصطفی دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)
      اقای دکتر دچار پیری زودراس نشده باشم؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      نه 

    5. تصویر کاربر مصطفی سه شنبه ۲۸ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)
      ممنون اقای دکتر
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
      سپاس
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    سلام در مورد سوالی که در تاریخ 23 فروردین 1398 با کد پیگیری d30ux5157964 با مشکل پروستات از شما داشتم دستور فرمودید فعلا شبی یک عدد تامسولوسین بخورم که بنده دو ماه خوردم. به پزشک مراجعه کردم دستور نوار مثانه داده است. بنظر شما کار خواص دیگری نیاز هست یا خیر؟ لطفاً راهنمایی کامل بفرمائید. متشکرم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      اگر راحتی همان کافی است

  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۸ خرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    با سلام من از شهریور سال قبل زیگیل داشتم لیزر کردم رفت دو سوال از خدمتتون دارم 1- عکسای ارسالی مربوط به لکه های سفید داخل دهان است آیا زیگیل تناسلی است2-بوسه بر سر کودک 2 ساله خطر ابتلا دارد براشون
    ممنون میشم دکتر محبت کنید به این حقیر به دو سوال جواب بدین بزرگوار
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      داخل دهان زگیل نیست شک نکنید

    2. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)
      با سلام خدمت جناب آقای دکتر
      خواستم خدمتتون بگم دیابت نوع 2 هم دارم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      نگران نباش

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 484 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر .شوهرم ماه پیش دچار عفونت شدن بیماری از من به ایشون منتقل شده و مترونیدازول 500 استفاده کردن علایم برطرف شد ولی الان دوباره دچار دل درد و کمر درد شده و من خودم درمان شدم با داکسی سایکلین و فلوکونازول به نظرتون همسرم داکسی سایکلین و فلوکونازول استفاده کنه درمان میشه ؟؟؟ممنون الان همسرم برای عفونت دل درد و کمر درد داکسی سایکلین بخورن خوب میشن و چند روز بخورن ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      یک هفته کافی است

  • تصویر کاربر حسين دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 547 مشاهده پرسش
    با سلام
    من واريكوسل خفيف دارم. بعد از مراجعه به دكتر قرص سلنيوم و زينك پلاس تجريز شد و پس از مصرف ايتم هاي ازمايش اسپرم نرمال شد. آيا مصرف قرص ها رو تا زمان بچه دار شدن بايد ادامه بدم؟ آيا ورزش فوتسال برام مضر است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      هیچ محدودیتی ندارید

  • تصویر کاربر omid سه شنبه ۲۸ خرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    من چند سالی خست که این بیماری را‌دارم
    برای درمانش بک بار فریز کردم اما دوباره به حالت اول و الانم که بیشتر شده برگشت.
    تحقیق کردم قرص ahcc را پیشنهاد دادن
    و ادعا میکردن که فریز کردن و عوامل دیگر فقط ظاهر را از بین میبرد، با این قرص ویروس از بدن شما بیرون میرود، میخواستم کمکم کنید🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      اساسا دروغ است گول نخورید 

    2. تصویر کاربر omid دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)
      پیشنهاد شما برای از بین رفتنشون چیه؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      کرایو بهترین درمان است

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر اکبر دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    .
    میخواستم بدونم این زائده هایی که روی پوست آلت دراومده،چی هستن؟
    .
    خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      شبیه زگیل است بیایید ببینم02122642744

    2. تصویر کاربر اکبر شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)
      دکتر فقط خارش و سوزش داره
      .
      تقریبا 3 سال پیش بود که رابطه جنسی محافظت شده نداشتم
      .
      حدود 10 روز هم هست که زائده ها به وجود اومدن
      .
      برای سوزشش چه کارکنم،؟چون تهران نیستم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      بیاید با کرایو درست میشود

    4. تصویر کاربر اکبر شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)
      فقط خارش و سوزش هم داره
      .
      تقریبا سه سال پیش بود که رابطه جنسی محافظت شده نداشتم
      .
      حدود 10 روز هم هست که این زائده ها به وجود اومدن،تا قبل از این نشانه ای نداشته
      .
      فقط تهران نیستم،برای سوزشش چیکار کنم؟
    5. تصویر کاربر اکبر شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)
      فقط شرمنده،میشه بگید که هزینه کرایو این زائده ها چقدر میشه؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      بیایید کمک میکنم

    7. نمایش سایر 5 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر روح سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1193 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    دکتر بنده 12 روز قبل عمل جراحی pf داشتم. علیرغم مصرف آنتی بیوتیک و مسکن چند روز است که در ناحیه زیر شکم و نزدیک به مثانه احساس درد خفیفی دارم. خواستم بدونم آیا مربوط به عوارض سوند گذاری و عمل جراحی است یا اینکه بهتر است با پزشک مشورت کنم و اینکه تا چه مدتی باید به مصرف کپسول ادامه داد.
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      حتما مشاوره بفرمایید
  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 558 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت آقای دکتر کرمی
    جوانی21 ساله هستم ک معمولا وقتی هیجانی میشم و یا احساس خوشحالی بهم دست میده بعد از ادرار از مجاری اداریم ترشحات سفید رنگی ک نزدیک ب مشخصات منی هست ازم خارج میشهمیخواستم بدونم ک دلیلش چیه؟آیا ضرری هم برای بدن داره؟در کل هم زود انزال هستم
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلی یست نگران نباش
  • تصویر کاربر محمدمهدی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 612 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکترعزیز.اینجانب گاهی اوقات هنگام دفع مدفوع و سفت بودن شکم هنگام زور زدن مایع سفید رنگ مانند منی ولی بدون بو از الت تناسلی خارج میشود لطفا بفرمائید این مایع چیست و ضرر ندارد وحکم شرعی ان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      مایع منی است حکش را از رساله نگاه کن
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب