اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

مثانه پركار یا تكرر ادرار مزاحم زندگی روزمره

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
اختلال در مثانه یا مثانه بیش‌ فعال باعث می‌ شود فرد ناگهان نیاز شدیدی به دفع ادرار پیدا کند. همچنین ممکن است منجر به ادرار غیر ارادی در فرد شود که به آن بی‌اختیار ادراری می گویند. معمولاً خانم‌ ها بیشتر از مردان به این عارضه دچار می‌شوند.

کنترل علائم این بیماری کمی دشوار است زیرا نمی‌ توان پیش ‌بینی کرد چه زمان اتفاق می افتد. این عارضه گاهی برای شخص شرم‌ آور است و در فعالیت‌های اجتماعی و کیفیت کلی زندگی او مشکل ایجاد می‌کند. این بیماری حتی می‌تواند باعث گوشه‌ گیری و تنش احساسی در فرد مبتلا شود.

با این حال، راه‌ های زیادی برای درمان این عارضه وجود دارد که به فرد کمک می‌کند علائم آن را کنترل کند. درمان اختلال مثانه وجهه فرد را بهتر می‌کند و ادرار غیر ارادی را در او کاهش می‌دهد. در ادامه مطلب، مثانه تحریک پذیر را بیشتر توضیح خواهیم داد.

یکی از دارو های تکرر ادرار قرص ویسول است. اگر از این قرص استفاده میکنید همه چیز را درباره این قرص از جمله، زمان مصرف قرص ویسول را برای شما نوشته ایم.

مثانه تحریک پذیر

علائم مثانه پرکار

اینکه گاه‌ به‌ گاه دچار ادرار غیر ارادی شوید به این معنا نیست که مثانه بیش‌ فعال دارید. به این اتفاق ریزش ادراری می گویند که می‌تواند دلایل دیگری داشته باشد. برای مثال خندیدن بیش از حد یا نگه‌ داشتن ادرار بعض اوقات منجر به این اتفاق می‌شود.

زمانی می گوییم فرد مثانه بیش‌ فعال دارد که ریزش به صورت مداوم اتفاق بیفتد و حالتی کاملاً اضطراری داشته باشد.  از جمله علائم اختلال مثانه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  نیاز ضروری و غیرقابل کنترل به دفع ادرار
  •  تکرار ادرار غیر ارادی به دفعات
  •  دستشویی رفتن بیش از حد (مثلاً بیش از هشت بار در شبانه روز)
  •  بیش از یک بار بیدار شدن در شب برای دفع ادرار

علائم مثانه پرکار ممکن است تغییر کند یا اینکه در هر فردی متفاوت باشد. به همین خاطر به سختی می‌توان این بیماری را بدون مراجعه به پزشک تشخیص داد.

درمان مثانه پرکار

برای کنترل علائم مثانه پرکار، روش‌هایی وجود دارد که در زیر به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

درمان مثانه بیش فعال با ورزش کف لگن

بعضی از درمانگران فیزیکی متخصص ماهیچه‌های لگن هستند. آن‌ها می‌توانند با ارائه تمرین‌های فیزیکی و تقویت ماهیچه‌های لگن بعضی از مشکلات ادراری، از جمله تکرر ادرار، اضطرار ادرار و علائم شب‌ادراری را در فرد کاهش دهند.

درمان مثانه بیش فعال با دارو

داروهایی که به درمان اختلال مثانه کمک می‌کند، بر دو مورد تمرکز دارند:  اول کاهش علائم و دوم کاهش دفعات ادرار (چه به صورت ارادی و چه غیرارادی). از جمله این داروهامی توان به تولترودین (دترول، دترول ،LA)، تروسپیوم (Sanctura) و میرابگرون (Myrbetriq) اشاره کرد. این داروها گاهی در فرد باعث بروز عوارضی همچون خشک شدن چشم‌ها، خشک شدن دهان و یبوست می‌شود.

درمان با بوتاکس

بعضی اوقات تزریق دوز کمی از بوتاکس باعث از کار افتادن یا ضعیف شدن ماهیچه‌های مثانه می‌شود. در نتیجه انقباض بیش از حد در ماهیچه‌ها صورت نمی‌گیرد و علائم اختلال مثانه کاهش می‌یابند. تأثیر این دارو معمولاً بین شش تا هشت ماه باقی می‌ماند. بنابراین بعد از مدت باید درمان را تکرار کنید.

درمان مثانه ی پرکار با استفاده از تحریک عصب

این فرایند سیگنال‌های الکتریکی عصب‌های مثانه را تغییر می‌دهد. در نتیجه سلول‌های عصبی نمی‌توانند پیامی را به مثانه انتقال دهند. برای این کار سوزنی کوچک را به سیمی کوچک وصل می‌کنند و آن را از طریق پا وارد پوست فرد می‌کنند.

با اینکه این راه درمانی هنوز کاملاً تثبیت نشده است، بعضی از تحقیقات researchTrusted Source نشان داده‌اند که این روش می‌تواند شدت و حالت اضطرار اختلال مثانه را در فرد کاهش دهد.

درمان با استفاده از عمل جراحی

اگر علائم فرد با کمک دارو، تحریک عصب و روش‌های دیگر بهبود پیدا نکند، پزشک با کمک عمل جراحی سعی می کند تا این مشکل را برطرف کند.

درمان گیاهی مثانه تحریک پذیر

برای درمان مثانه تحریک پذیر، چندین مکمل طبیعی و گیاهی توصیه شده است، گرچه تحقیقات محدودی در مورد آنها وجود دارد.

گیاه گوشا جینکی گان: مطابق با تحقیقات، این دارو ترکیبی از 10 گیاه چینی است و تأثیر مثبتی روی انقباض مثانه دارد.

کلاله یا کاکل ذرت: یک داروی  سنتی است که قرن هاست برای بیماری هایی مانند سوزش مثانه و بی اختیاری ادراری شبانه استفاده می شود.

کاپسایسین: این داروی طبیعی از فلفل قرمز گرفته می شود. برخی از تحقیقات، این ماده را یک داروی ارزان و مؤثر برای مثانه های پرکار و بسیار حساس توصیه می کنند.

عصاره دانه پامپکین: تحقیقات شان می دهند که این گیاه برای درمان مثانه تحریک پذیر و بی اختیاری ادراری شبانه مفید است.

هیدروکسید منیزیم: در یک پژوهش کوچک نشان داده شده است که این مکمل، علائم بی اختیاری ادراری و شب ادراری را در 50 درصد از شرکت کننده های زن بهبود می بخشد.

ویتامین D: یک پژوهش صورت گرفته در سال 2010 دریافت که مقادیر ویتامین دی بالاتر، با کاهش احتمال اختلالات کف لگن مانند نشت ادرار در زنان مرتبط است. پژوهش دیگری، رابطه ای میان سطوح ویتامین دی پایین تر و نشت ادرار در زنان مسن تر پیدا کرد.

استفاده از دمنوش‌های گیاهی:

برخی دمنوش‌ها ممکن است خاصیت آرام‌بخش داشته باشند و علائم را کاهش دهند:

  • بابونه: برای کاهش التهاب و آرامش عضلات مثانه.
  • نعناع: ممکن است به کاهش تحریک مثانه کمک کند.
  • رازیانه: اثرات تسکین‌دهنده روی دستگاه ادراری دارد.

کنترل مثانه بیش فعال

کنترل وزن:

اضافه‌وزن می‌تواند فشار بیشتری روی مثانه و کف لگن وارد کند. کاهش وزن به کاهش این فشار کمک می‌کند.

اجتناب از یبوست:

یبوست می‌تواند فشار اضافی بر مثانه وارد کند. مصرف فیبر کافی (مانند میوه، سبزیجات، و غلات کامل) و آب به جلوگیری از یبوست کمک می‌کند.

پوشیدن لباس‌های راحت:

پوشیدن لباس‌های تنگ یا کمر‌بندهایی که به شکم فشار وارد می‌کنند می‌تواند علائم مثانه را بدتر کند.

مصرف ویتامین دی

علت بیش فعالی مثانه

ادرار ابتدا توسط کلیه تولید و سپس وارد مثانه می‌شود. بعد از آن، مغز سیگنال‌هایی می‌فرستد که به شما نشان می هد مثانه‌تان پر شده و باید آن را دفع کنید. وقتی به دستشویی می‌روید، ماهیچه‌های کف لگن منبسط می‌شوند و به ادرار اجازه می‌دهند از بدن خارج شود.

حال وقتی مثانه بیش‌فعال داشته باشید، ماهیچه‌های لگن به صورت غیرارادی فشرده می‌شوند. در نتیجه حتی وقتی مثانه‌تان هنوز پر نشده، مرتب احساس می‌کنید باید به دستشویی بروید. عارضه‌ها و عوامل دیگری هم هستند که می‌توانند منجر به اختلال در مثانه شوند، از جمله:

  • نوشیدن بیش از حد مایعات
  • خوردن داروهایی که باعث افزایش تولید ادرار می‌شوند
  • عفونت مجاری ادرار
  • استفاده از کافئین، نوشیدنی‌های الکلی یا محرک‌های ادراری
  • عدم تخلیه کامل مثانه
  • اختلالات مثانه مانند سنگ مثانه

علت اصلی مثانه بی‌فعال دقیقاً مشخص نیست. هرچه افراد مسن‌تر می‌شوند احتمال ابتلا به این عارضه در آن‌ها بیشتر می‌شود اما نمی‌توان گفت این مسئله یکی از اتفاقات رایج کهولت سن است. بنابراین نباید علائم این بیماری را نادیده بگیرید.

اگر هرگونه از علائم گفته شده را در خودتان مشاهده کردید، حتماً به پزشک مراجعه کنید تا در تشخیص بیماری به شما کمک کند. عملکرد مثانه به سلامت مجاری ادرار بستگی دارد. علت بیش‌فعالی مثانه هم اغلب به مشکلات مجاری ادرار بر می‌گردد.

تشخیص پرکاری مثانه

پزشکان برای تشخیص علت بیش‌فعالی مثانه آزمایش‌های متعددی انجام می‌دهند و حتی ممکن است شما را به متخصص درمان مشکلات مجاری ادرار ارجاع دهند. به این افراد اورولوژیست یا متخصص مجاری ادراری گفته می‌شود. آزمایش‌هایی که برای تشخیص اختلال مثانه استفاده می‌شوند به شرح زیر اند:

آزمایش ادرار

در این روش نمونه‌ای از ادرار فرد می‌گیرند و آن را آزمایش می‌کنند تا هرگونه مورد غیرعادی (مانند وجود خون در ادرار) را تشخیص دهند. این آزمایش در تشخیص عفونت مجاری ادرار یا مشکلات دیگر مجاری ادرار به پزشک کمک می‌کند.

آزمایش ادرار

معاینه فیزیکی

در این روش، پزشک با دست التهاب اطراف شکم و کلیه‌ها را بررسی می‌کند تا در صورت بزرگ شدن پروستات متوجه آن بشود.

عکسبرداری از مثانه

در این تست با استفاده از یک اشعه فراصوت، بعد از دستشویی رفتن میزان ادرار باقی‌مانده در مثانه بیمار را اندازه می‌گیرند.

نوار مثانه یا تست اوروداینمیک

تست نوار مثانه توانایی مثانه برای ذخیره و نگه‌داشتن ادرار را بررسی می‌کنند.

سیستوسکوپی

در این فرایند، پزشک مثانه بیمار را بیحس کرده و لوله‌ای را به همراه یک لنز وارد آن می‌کند تا داخل مثانه را ببیند. اگر علائم موجود به دلیل موارد غیرطبیعی از جمله سنگ مثانه یا تومور اتفاق افتاده باشد، پزشک می‌تواند با استفاده از این روش به آن پی ببرد. بافت‌برداری یکی دیگر از روش‌هایی است که دکتر می‌تواند به کمک آن این فرایند را انجام دهد.

مثانه بیش فعال در مردان

بیش‌ فعالی مثانه در زنان رایج‌ تر است اما طبق تحقیقات سی درصد از مردان هم علائم بیش‌ فعالی مثانه را به صورت متداوم تجربه می‌کنند. این تعداد حتی ممکن است از آن هم بیشتر باشد زیرا احتمال دارد بعضی از مردان علائم بیش‌ فعالی مثانه را به پزشکشان گزارش نداده باشند. علائم بیش‌ فعالی مثانه در مردان شامل موارد زیر می‌شود:

  • نیاز ضروری به دفع ادرار
  • بیش از هشت بار دستشویی رفتن در روز
  • ریزش ادراری
  • شدت‌ گرفتن ادرار و عدم توانایی کنترل آن

خیلی از موارد بیش‌فعالی مثانه در مردان به دلیل بزرگ شدن پروستات اتفاق می افتد. وقتی غدد پروستات التهاب پیدا می‌کند، این مسئله ممکن است باعث مسدود کردن جریان ادرار و در نتیجه ادرار غیرارادی در مردان شود.

بزرگی پروستات در افراد مسن بیشتر اتفاق می افتد. بنابراین بیش‌فعالی مثانه هم در افراد مسن رایج‌تر است. در این موارد، با درمان بزرگی پروستات علائم بیش‌فعالی مثانه هم از بین خواهد رفت.

بیش‌فعالی مثانه در زنان

بیش‌فعالی مثانه در زنان

احتمال ابتلا به این عارضه در زنان بیشتر است. طبق بررسی‌ها، حداقل چهل درصد از زنان چنین علائمی را به پزشکشان گزارش داده‌اند. این تعداد  ممکن است حتی از آن هم بیشتر باشد زیرا به احتمال زیاد بیمارانی هم هستند که هنوز به پزشک مراجعه نکرده‌اند یا در این مورد به دکتر اطلاعی نداده‌اند. اختلال مثانه علائمی دارد که باعث می‌شود فرد بیشتر احساس نیاز به دفع ادرار کند. از جمله این علائم موارد زیر هستند:

1- احساس ناگهانی برای دفع ادرار

2- عدم توانایی کنترل ادرار

3- دستشویی رفتن بیش از دو بار در شب (هنگام خواب)

4- دستشویی رفتن بیش از هشت بار در روز

دقیقاً مشخص نیست چه موضوعی باعث بیش‌فعالی مثانه می‌شود ولی معمولاً بعد از سن یائسگی این مسئله در زنان رایج است. شاید کاهش استروژن یکی از دلایل این عارضه باشد اما بیش‎فعالی مثانه در هر سنی ممکن است اتفاق بیفتد. بیش‌فعالی مثانه در زنان را می‌تواند با دارو، جراحی و ورزش‌های فیزیکی درمان کرد.

بیش‌فعالی مثانه در شب

نوکتوریا با بیش‌فعالی مثانه فرق می‌کند. درواقع ممکن است برخی افراد هیچ‌یک از علائم بیش‌فعالی مثانه را در طول روز نداشته باشند اما شب‌ها دچار تکرر ادرار شوند.

نوکتوریا بیشتر در افراد بالای شصت سال دیده می‌شود اما از هر سه میان‌سال بالای سی سال، یک نفر به این عارضه دچار است و شب‌ها دو تا سه بار برای دستشویی رفتن از خواب بیدار می‌شود. بیشتر افراد بدون اینکه نیازی به دستشویی رفتن داشته باشند حدود 6 تا 8 ساعت می‌خوابند و بعضی هم یک بار در شب برای دفع ادرار بیدار می‌شوند.

بنابراین اگر بین خواب بیش از یک بار برای دستشویی رفتن بیدار می‌شوید، احتمالاً دچار بیش‌فعالی مثانه در شب هستید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران، عضو انجمن ارولوژی اروپا، امریکا و آسیا

3.3/5 - (38 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر اکبر دوشنبه ۲۱ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 540 مشاهده پرسش
    سلام
    من 4 سال قبل عمل واریکوسل کردم و الان با وجود گذشت یکسال از ازدواج بچه دار نشدم
    خودم آزمایش اسپرم انجام دادم ک پیوست شده
    من شیراز ساکنم و خواستم ببینم
    1- برای شروع درمان سراغ کلینیک های ناباروری برم یا دکتر اورولوژی؟
    2-بهترین روش برای من چی هست؟
    چقدر شانس موفقیت داریم؟
    3-پروسه درمان تا نتیجه گیری حدودا چقدر هزینه داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمدجوادکشاورزی چهارشنبه ۳۰ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    آقای دکتر من یک بار مزاحمتون شدم عکس آزمایشمو براتون ارسال کردم گفتید مشکلی ندارید. فکر کنم 15 روز داره میگذره ولی هنوزم یه درد خفیفی دارم بیمارستان مطهری شیراز هم نوبت گرفتم گفتن مشکلی نداری. گفت بیضه سمت راست بزرگتر هست ولی مشکلی نداره.
    یه سوال دیگه من کمبود وزن دارم خواستم برم باشگاه که وزنم درست بشه ولی میترسم یهو بدتر بشه، بشه دردسر برام
    خیلی ممنونم وقت گذاشتید
    منتظر جوابتون هستم
    یاحق
    1. تصویر کاربر محمدجوادکشاورزی پنجشنبه ۲۴ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام آقای دکتر
      5تا عکس گذاشتم چرا قبولش نکرد دوبار باید واریز کنم
    2. تصویر کاربر محمدجوادکشاورزی پنجشنبه ۲۴ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      میشه راهنمایی کنید
    3. تصویر کاربر محمدجوادکشاورزی شنبه ۲۶ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام خسته نباشید آقای دکتر
      جواب نداید عکسا نمیشه ارسال کنم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر س.ت دوشنبه ۲۱ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 403 مشاهده پرسش
    با سلام ۴۴ ساله هستم حدود دو هفته ست که یک دانه داخل دیواره واژنم پیدا شد که به دکتر مراجعه کردم ازمایش hpvدادن که بیش از یکماه پاسخش طول میکشه. همزمان روی بیضه همسرم دانه هایی دیده شد که دکتر اورولوژ گفت که اینها زگیل نیستند و ضایعه های پوستی اند . عکس رو خدمت شما میفرستم لطفا نظرتون رو بفرمایید.البته این عکسها نربوط به دو هفته پیش هست و الان کمتر و تیره تر شده. ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر گنجی چهارشنبه ۳۰ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 486 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    لطفا با توجه به عکس پیوست بفرمایید برای سنگ کلیه و پروستات چه اقدامی باید انجام بشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر امین جمعه ۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من اصفهانم لطفاً یک پزشک در اصفهان برای جراحی کجی الت تناسلی معرفی میکنید؟
    1. تصویر کاربر امین یکشنبه ۲۰ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      اقای دکتر من کجی بیش از ۳۰ درجه به چپ دارم ، لطفاً اگر میشود یک دکتر جراح در اصفهان برای عمل معرفی کنید. ممنون.
    2. تصویر کاربر امین دوشنبه ۲۱ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام لطفاً میشود پاسخ دهید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
    4. تصویر کاربر امین چهارشنبه ۳۰ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام فرمودید عکس ارسال کنم فرستادم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      از نظر من جراحي نميخواهد
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر سلمان چهارشنبه ۳۰ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 532 مشاهده پرسش
    باسلام اقاهستم 38 سال تنگی شدیدمجرا به طول 4 سانتی متر که طبق ار یوجی از دریچه کنترل ادرار شروع میشوددرشیراز به یکی همکآران شما مراجعه کردم نظرشون عمل وترمیم بود درحال حاضر سیتومی باز انجام دادم که متاسفانه مرحله اول ناموفق بود ومرحله دوم انجام دادم درحال حاضر ازمرحله دوم دوهفته گذشت باتوجه به اتفاقات پیش اومده دچارتردیدشدم لطفا جهت مراجعه به مرکز مجهزتر وپزشک باتجربه راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر F چهارشنبه ۳۰ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر همسر من با درد شدید وناگهانی درناحیه بیضه ها وپهلوی چپ و خون در ادرار سونو کردن ویک کیست ب اندازه 12×10 در پروستات وجود داره وسایز پروستات19هست ابا خطرناکه وجای نگرانی وجود داره چیکار باید کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    باعرض سلام با توجه به سونوگرافی وازمایش اسپرم ایا نیاز به عمل جراحی دارم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      حرکت کم ایت ایا واریکوسل دارید؟
  • تصویر کاربر ناشناس-هستم جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 554 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من پسر 21 ساله هستم. تقریبا یکی دوماه هست که این نقطه های سفید رو روی پوست و سر آلت تناسلیم مشاهده میکنم. هیچ درد یا سوزشی احساس نمیکنم ولی کاملا برجستگی این نقاط زیر دست قابل احساسه. مخصوصا سر آلت که حس پوست به کل نغییر کرده و یک حس ترک ترک دارد. مطالب اینترنت اشاره میکرد که به صورت خود به خود این نقاط از بین میروند و جای نگرانی نیست. برای همین به دکتر مراجعه نکردم. میخواستم نظ شما رو بدونم بابت این مسئله...

    فقط یک مسئله ای هست. تقریبا هفته قبل از این که این اتفاق بیفته من هنگام اصلاح آلت بر حسب اتفاق قسمت خیلی کوچیکی رو بریدم و زخم شد و بعد هم خوب شد. نمیدونم میتونه مرتبط باشه یا نه.
    1. تصویر کاربر ناشناس-هستم چهارشنبه ۲۳ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      دکتر جان، جواب نمیدید؟ من خیلی نگرانم...
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      چند روز با سرکه سیب بشورید از بین نرفت بیایید ببینم هر ۸ ساعت بشورید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر نجيبه جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 7286 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    برادر من جدیدا سونو انجام داده و در اون نوشته همه چی کلیه طبيعيه فقط یک توده ایزو اکو ب اندازه 21 میلی متر در حالب سمت راست وجود داره
    از علایم بیماریش هم هماچوری هس
    این توده سرطانی هست یا خیر؟ و این توده ایزو اکو به چه معناست
    لطفا زودتر پاسخ بديد نگرانم خیلی متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      باید سی تی اسکن با تزریق انجام بدهید بفرستید ببینم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر روح سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1191 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    دکتر بنده 12 روز قبل عمل جراحی pf داشتم. علیرغم مصرف آنتی بیوتیک و مسکن چند روز است که در ناحیه زیر شکم و نزدیک به مثانه احساس درد خفیفی دارم. خواستم بدونم آیا مربوط به عوارض سوند گذاری و عمل جراحی است یا اینکه بهتر است با پزشک مشورت کنم و اینکه تا چه مدتی باید به مصرف کپسول ادامه داد.
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      حتما مشاوره بفرمایید
  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 555 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت آقای دکتر کرمی
    جوانی21 ساله هستم ک معمولا وقتی هیجانی میشم و یا احساس خوشحالی بهم دست میده بعد از ادرار از مجاری اداریم ترشحات سفید رنگی ک نزدیک ب مشخصات منی هست ازم خارج میشهمیخواستم بدونم ک دلیلش چیه؟آیا ضرری هم برای بدن داره؟در کل هم زود انزال هستم
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلی یست نگران نباش
  • تصویر کاربر محمدمهدی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 611 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکترعزیز.اینجانب گاهی اوقات هنگام دفع مدفوع و سفت بودن شکم هنگام زور زدن مایع سفید رنگ مانند منی ولی بدون بو از الت تناسلی خارج میشود لطفا بفرمائید این مایع چیست و ضرر ندارد وحکم شرعی ان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      مایع منی است حکش را از رساله نگاه کن
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب