اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

مثانه پركار یا تكرر ادرار مزاحم زندگی روزمره

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
اختلال در مثانه یا مثانه بیش‌ فعال باعث می‌ شود فرد ناگهان نیاز شدیدی به دفع ادرار پیدا کند. همچنین ممکن است منجر به ادرار غیر ارادی در فرد شود که به آن بی‌اختیار ادراری می گویند. معمولاً خانم‌ ها بیشتر از مردان به این عارضه دچار می‌شوند.

کنترل علائم این بیماری کمی دشوار است زیرا نمی‌ توان پیش ‌بینی کرد چه زمان اتفاق می افتد. این عارضه گاهی برای شخص شرم‌ آور است و در فعالیت‌های اجتماعی و کیفیت کلی زندگی او مشکل ایجاد می‌کند. این بیماری حتی می‌تواند باعث گوشه‌ گیری و تنش احساسی در فرد مبتلا شود.

با این حال، راه‌ های زیادی برای درمان این عارضه وجود دارد که به فرد کمک می‌کند علائم آن را کنترل کند. درمان اختلال مثانه وجهه فرد را بهتر می‌کند و ادرار غیر ارادی را در او کاهش می‌دهد. در ادامه مطلب، مثانه تحریک پذیر را بیشتر توضیح خواهیم داد.

یکی از دارو های تکرر ادرار قرص ویسول است. اگر از این قرص استفاده میکنید همه چیز را درباره این قرص از جمله، زمان مصرف قرص ویسول را برای شما نوشته ایم.

مثانه تحریک پذیر

علائم مثانه پرکار

اینکه گاه‌ به‌ گاه دچار ادرار غیر ارادی شوید به این معنا نیست که مثانه بیش‌ فعال دارید. به این اتفاق ریزش ادراری می گویند که می‌تواند دلایل دیگری داشته باشد. برای مثال خندیدن بیش از حد یا نگه‌ داشتن ادرار بعض اوقات منجر به این اتفاق می‌شود.

زمانی می گوییم فرد مثانه بیش‌ فعال دارد که ریزش به صورت مداوم اتفاق بیفتد و حالتی کاملاً اضطراری داشته باشد.  از جمله علائم اختلال مثانه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  نیاز ضروری و غیرقابل کنترل به دفع ادرار
  •  تکرار ادرار غیر ارادی به دفعات
  •  دستشویی رفتن بیش از حد (مثلاً بیش از هشت بار در شبانه روز)
  •  بیش از یک بار بیدار شدن در شب برای دفع ادرار

علائم مثانه پرکار ممکن است تغییر کند یا اینکه در هر فردی متفاوت باشد. به همین خاطر به سختی می‌توان این بیماری را بدون مراجعه به پزشک تشخیص داد.

درمان مثانه پرکار

برای کنترل علائم مثانه پرکار، روش‌هایی وجود دارد که در زیر به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

درمان مثانه بیش فعال با ورزش کف لگن

بعضی از درمانگران فیزیکی متخصص ماهیچه‌های لگن هستند. آن‌ها می‌توانند با ارائه تمرین‌های فیزیکی و تقویت ماهیچه‌های لگن بعضی از مشکلات ادراری، از جمله تکرر ادرار، اضطرار ادرار و علائم شب‌ادراری را در فرد کاهش دهند.

درمان مثانه بیش فعال با دارو

داروهایی که به درمان اختلال مثانه کمک می‌کند، بر دو مورد تمرکز دارند:  اول کاهش علائم و دوم کاهش دفعات ادرار (چه به صورت ارادی و چه غیرارادی). از جمله این داروهامی توان به تولترودین (دترول، دترول ،LA)، تروسپیوم (Sanctura) و میرابگرون (Myrbetriq) اشاره کرد. این داروها گاهی در فرد باعث بروز عوارضی همچون خشک شدن چشم‌ها، خشک شدن دهان و یبوست می‌شود.

درمان با بوتاکس

بعضی اوقات تزریق دوز کمی از بوتاکس باعث از کار افتادن یا ضعیف شدن ماهیچه‌های مثانه می‌شود. در نتیجه انقباض بیش از حد در ماهیچه‌ها صورت نمی‌گیرد و علائم اختلال مثانه کاهش می‌یابند. تأثیر این دارو معمولاً بین شش تا هشت ماه باقی می‌ماند. بنابراین بعد از مدت باید درمان را تکرار کنید.

درمان مثانه ی پرکار با استفاده از تحریک عصب

این فرایند سیگنال‌های الکتریکی عصب‌های مثانه را تغییر می‌دهد. در نتیجه سلول‌های عصبی نمی‌توانند پیامی را به مثانه انتقال دهند. برای این کار سوزنی کوچک را به سیمی کوچک وصل می‌کنند و آن را از طریق پا وارد پوست فرد می‌کنند.

با اینکه این راه درمانی هنوز کاملاً تثبیت نشده است، بعضی از تحقیقات researchTrusted Source نشان داده‌اند که این روش می‌تواند شدت و حالت اضطرار اختلال مثانه را در فرد کاهش دهد.

درمان با استفاده از عمل جراحی

اگر علائم فرد با کمک دارو، تحریک عصب و روش‌های دیگر بهبود پیدا نکند، پزشک با کمک عمل جراحی سعی می کند تا این مشکل را برطرف کند.

درمان گیاهی مثانه تحریک پذیر

برای درمان مثانه تحریک پذیر، چندین مکمل طبیعی و گیاهی توصیه شده است، گرچه تحقیقات محدودی در مورد آنها وجود دارد.

گیاه گوشا جینکی گان: مطابق با تحقیقات، این دارو ترکیبی از 10 گیاه چینی است و تأثیر مثبتی روی انقباض مثانه دارد.

کلاله یا کاکل ذرت: یک داروی  سنتی است که قرن هاست برای بیماری هایی مانند سوزش مثانه و بی اختیاری ادراری شبانه استفاده می شود.

کاپسایسین: این داروی طبیعی از فلفل قرمز گرفته می شود. برخی از تحقیقات، این ماده را یک داروی ارزان و مؤثر برای مثانه های پرکار و بسیار حساس توصیه می کنند.

عصاره دانه پامپکین: تحقیقات شان می دهند که این گیاه برای درمان مثانه تحریک پذیر و بی اختیاری ادراری شبانه مفید است.

هیدروکسید منیزیم: در یک پژوهش کوچک نشان داده شده است که این مکمل، علائم بی اختیاری ادراری و شب ادراری را در 50 درصد از شرکت کننده های زن بهبود می بخشد.

ویتامین D: یک پژوهش صورت گرفته در سال 2010 دریافت که مقادیر ویتامین دی بالاتر، با کاهش احتمال اختلالات کف لگن مانند نشت ادرار در زنان مرتبط است. پژوهش دیگری، رابطه ای میان سطوح ویتامین دی پایین تر و نشت ادرار در زنان مسن تر پیدا کرد.

استفاده از دمنوش‌های گیاهی:

برخی دمنوش‌ها ممکن است خاصیت آرام‌بخش داشته باشند و علائم را کاهش دهند:

  • بابونه: برای کاهش التهاب و آرامش عضلات مثانه.
  • نعناع: ممکن است به کاهش تحریک مثانه کمک کند.
  • رازیانه: اثرات تسکین‌دهنده روی دستگاه ادراری دارد.

کنترل مثانه بیش فعال

کنترل وزن:

اضافه‌وزن می‌تواند فشار بیشتری روی مثانه و کف لگن وارد کند. کاهش وزن به کاهش این فشار کمک می‌کند.

اجتناب از یبوست:

یبوست می‌تواند فشار اضافی بر مثانه وارد کند. مصرف فیبر کافی (مانند میوه، سبزیجات، و غلات کامل) و آب به جلوگیری از یبوست کمک می‌کند.

پوشیدن لباس‌های راحت:

پوشیدن لباس‌های تنگ یا کمر‌بندهایی که به شکم فشار وارد می‌کنند می‌تواند علائم مثانه را بدتر کند.

مصرف ویتامین دی

علت بیش فعالی مثانه

ادرار ابتدا توسط کلیه تولید و سپس وارد مثانه می‌شود. بعد از آن، مغز سیگنال‌هایی می‌فرستد که به شما نشان می هد مثانه‌تان پر شده و باید آن را دفع کنید. وقتی به دستشویی می‌روید، ماهیچه‌های کف لگن منبسط می‌شوند و به ادرار اجازه می‌دهند از بدن خارج شود.

حال وقتی مثانه بیش‌فعال داشته باشید، ماهیچه‌های لگن به صورت غیرارادی فشرده می‌شوند. در نتیجه حتی وقتی مثانه‌تان هنوز پر نشده، مرتب احساس می‌کنید باید به دستشویی بروید. عارضه‌ها و عوامل دیگری هم هستند که می‌توانند منجر به اختلال در مثانه شوند، از جمله:

  • نوشیدن بیش از حد مایعات
  • خوردن داروهایی که باعث افزایش تولید ادرار می‌شوند
  • عفونت مجاری ادرار
  • استفاده از کافئین، نوشیدنی‌های الکلی یا محرک‌های ادراری
  • عدم تخلیه کامل مثانه
  • اختلالات مثانه مانند سنگ مثانه

علت اصلی مثانه بی‌فعال دقیقاً مشخص نیست. هرچه افراد مسن‌تر می‌شوند احتمال ابتلا به این عارضه در آن‌ها بیشتر می‌شود اما نمی‌توان گفت این مسئله یکی از اتفاقات رایج کهولت سن است. بنابراین نباید علائم این بیماری را نادیده بگیرید.

اگر هرگونه از علائم گفته شده را در خودتان مشاهده کردید، حتماً به پزشک مراجعه کنید تا در تشخیص بیماری به شما کمک کند. عملکرد مثانه به سلامت مجاری ادرار بستگی دارد. علت بیش‌فعالی مثانه هم اغلب به مشکلات مجاری ادرار بر می‌گردد.

تشخیص پرکاری مثانه

پزشکان برای تشخیص علت بیش‌فعالی مثانه آزمایش‌های متعددی انجام می‌دهند و حتی ممکن است شما را به متخصص درمان مشکلات مجاری ادرار ارجاع دهند. به این افراد اورولوژیست یا متخصص مجاری ادراری گفته می‌شود. آزمایش‌هایی که برای تشخیص اختلال مثانه استفاده می‌شوند به شرح زیر اند:

آزمایش ادرار

در این روش نمونه‌ای از ادرار فرد می‌گیرند و آن را آزمایش می‌کنند تا هرگونه مورد غیرعادی (مانند وجود خون در ادرار) را تشخیص دهند. این آزمایش در تشخیص عفونت مجاری ادرار یا مشکلات دیگر مجاری ادرار به پزشک کمک می‌کند.

آزمایش ادرار

معاینه فیزیکی

در این روش، پزشک با دست التهاب اطراف شکم و کلیه‌ها را بررسی می‌کند تا در صورت بزرگ شدن پروستات متوجه آن بشود.

عکسبرداری از مثانه

در این تست با استفاده از یک اشعه فراصوت، بعد از دستشویی رفتن میزان ادرار باقی‌مانده در مثانه بیمار را اندازه می‌گیرند.

نوار مثانه یا تست اوروداینمیک

تست نوار مثانه توانایی مثانه برای ذخیره و نگه‌داشتن ادرار را بررسی می‌کنند.

سیستوسکوپی

در این فرایند، پزشک مثانه بیمار را بیحس کرده و لوله‌ای را به همراه یک لنز وارد آن می‌کند تا داخل مثانه را ببیند. اگر علائم موجود به دلیل موارد غیرطبیعی از جمله سنگ مثانه یا تومور اتفاق افتاده باشد، پزشک می‌تواند با استفاده از این روش به آن پی ببرد. بافت‌برداری یکی دیگر از روش‌هایی است که دکتر می‌تواند به کمک آن این فرایند را انجام دهد.

مثانه بیش فعال در مردان

بیش‌ فعالی مثانه در زنان رایج‌ تر است اما طبق تحقیقات سی درصد از مردان هم علائم بیش‌ فعالی مثانه را به صورت متداوم تجربه می‌کنند. این تعداد حتی ممکن است از آن هم بیشتر باشد زیرا احتمال دارد بعضی از مردان علائم بیش‌ فعالی مثانه را به پزشکشان گزارش نداده باشند. علائم بیش‌ فعالی مثانه در مردان شامل موارد زیر می‌شود:

  • نیاز ضروری به دفع ادرار
  • بیش از هشت بار دستشویی رفتن در روز
  • ریزش ادراری
  • شدت‌ گرفتن ادرار و عدم توانایی کنترل آن

خیلی از موارد بیش‌فعالی مثانه در مردان به دلیل بزرگ شدن پروستات اتفاق می افتد. وقتی غدد پروستات التهاب پیدا می‌کند، این مسئله ممکن است باعث مسدود کردن جریان ادرار و در نتیجه ادرار غیرارادی در مردان شود.

بزرگی پروستات در افراد مسن بیشتر اتفاق می افتد. بنابراین بیش‌فعالی مثانه هم در افراد مسن رایج‌تر است. در این موارد، با درمان بزرگی پروستات علائم بیش‌فعالی مثانه هم از بین خواهد رفت.

بیش‌فعالی مثانه در زنان

بیش‌فعالی مثانه در زنان

احتمال ابتلا به این عارضه در زنان بیشتر است. طبق بررسی‌ها، حداقل چهل درصد از زنان چنین علائمی را به پزشکشان گزارش داده‌اند. این تعداد  ممکن است حتی از آن هم بیشتر باشد زیرا به احتمال زیاد بیمارانی هم هستند که هنوز به پزشک مراجعه نکرده‌اند یا در این مورد به دکتر اطلاعی نداده‌اند. اختلال مثانه علائمی دارد که باعث می‌شود فرد بیشتر احساس نیاز به دفع ادرار کند. از جمله این علائم موارد زیر هستند:

1- احساس ناگهانی برای دفع ادرار

2- عدم توانایی کنترل ادرار

3- دستشویی رفتن بیش از دو بار در شب (هنگام خواب)

4- دستشویی رفتن بیش از هشت بار در روز

دقیقاً مشخص نیست چه موضوعی باعث بیش‌فعالی مثانه می‌شود ولی معمولاً بعد از سن یائسگی این مسئله در زنان رایج است. شاید کاهش استروژن یکی از دلایل این عارضه باشد اما بیش‎فعالی مثانه در هر سنی ممکن است اتفاق بیفتد. بیش‌فعالی مثانه در زنان را می‌تواند با دارو، جراحی و ورزش‌های فیزیکی درمان کرد.

بیش‌فعالی مثانه در شب

نوکتوریا با بیش‌فعالی مثانه فرق می‌کند. درواقع ممکن است برخی افراد هیچ‌یک از علائم بیش‌فعالی مثانه را در طول روز نداشته باشند اما شب‌ها دچار تکرر ادرار شوند.

نوکتوریا بیشتر در افراد بالای شصت سال دیده می‌شود اما از هر سه میان‌سال بالای سی سال، یک نفر به این عارضه دچار است و شب‌ها دو تا سه بار برای دستشویی رفتن از خواب بیدار می‌شود. بیشتر افراد بدون اینکه نیازی به دستشویی رفتن داشته باشند حدود 6 تا 8 ساعت می‌خوابند و بعضی هم یک بار در شب برای دفع ادرار بیدار می‌شوند.

بنابراین اگر بین خواب بیش از یک بار برای دستشویی رفتن بیدار می‌شوید، احتمالاً دچار بیش‌فعالی مثانه در شب هستید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران، عضو انجمن ارولوژی اروپا، امریکا و آسیا

3.4/5 - (36 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر رمضانی دوشنبه ۱ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 210 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر روز بخیر و خسته نباشید خدمت شما.
    پسری 25 ساله هستم. و یک مشکلی دارم. ممنون میشم کامل متن رو بخونید. ببخشید طولانیه یکم توضیحات.

    اقای دکتر حدودا 2 سالی هست یک توده, زیر پوست سمت چپ بدنه الت تناسلیم پیدا شده.
    این توده در زمانی که آلت در حالت خوابیده است مشخص نیست و ظاهر الت طبیعی است.

    در حالت خوابیده وقتی محل توده رو با دست فشار میدم , مثل یک رگی است که حالت غضروفی پیدا کرده و سفت شده .
    این توده که به شکل یک خط است به اندازه 1 الی 1.5 سانت , ثابت نیست و کمی به سمت بالا و پایین تکون میخوره وقتی با دست فشارش میدم. ( یه جوری انگار میپره به سمت بالا و پایین )

    ولی در حالت نعوظ این توده مثل یک برامدگی یا بادکردگی روی الت مشخص میشود.
    و باز هم هنگام فشار با دست مثل یک طناب زیر پوست کمی تکون میخوره به سمت بالا و پایین.
    انگار یک رگی هست که با غضروف نرم پرش کردن و کمی سفت شده.

    وقتی هم پوست الت رو با دست کاملا به سمت عقب میکشم دیگه مشخص نمیشه حتی در حالت نعوظ.

    جناب دکتر هیچ مشکلی ایجاد نکرده. نه درد داره . نه در رابطه جنسی مشکل ایجاد کرده و نه هنگام ادرار.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      باید سونوگرافی از آلت انجام بدین
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 281 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر آقای دکتر من حدود۸ ۹ ماه پیش دچار التهاب پروستات شدم و با مقداری دارو و رعایت علائمی که داشتم درد آلت تناسلی بود درد بیضه بود و نب زدن پرینه که خدا را شکر خوب شدم ولی الان یکی دو هفته هست احساس می‌کنم مثانه‌ام کاملاً تخلیه نمی‌شه و یه ذره در طول روز تکرار ادرار دارم یعنی میشه علائم همون التهاب پروستات باشه من۳۰ سالمه شب مشکل ندارم فقط روز تقریباً ساعتی یه بار باید برم دستشویی ولی حجم ادارم احساس میکنم کمه ولی فشارش خوبه ۳۰ سالمه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین سایز پروستات و باقیمانده ادراری انجام دهید
    2. تصویر کاربر علی یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      دکترجان میشه از همون التهاب پروستات باشه تا دو لیوان آب میخورم احساس ادار دارم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      باید سونو انجام بدین
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حیدری یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 218 مشاهده پرسش
    زیر کلاهکم یچیزای سفید رننگ زده زیگیل هست یا ن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
  • تصویر کاربر Mani یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 221 مشاهده پرسش
    سللام وقت بخیر ، آقا دکتر بنده چند روزی هست سوزش ادرار دارم ، و در زیر کلاهک آلتم که به مجرای ادراری دست میزنم احساس دارم که یه زائده درون مجرا دارم و دوسه روز هست که ترشحات چرک مانند هم دارم و بعضی مواقع اون نقطه هم خارش کم دارد
    و قرص سفکسیم ۴۰۰ مصرف کردم الان ترشحات خیلی کم شدن
    مشکل از چیست؟
    آیا جای نگرانی هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 255 مشاهده پرسش
    سلام
    بعد از نزدیکی احساس سوزش کردم بعد دیدم دقیقا زیر کلاهک آلت مثل پلاستیک که ترک بخوره ترک خورده و ملتهب است و سوز و حالت زخم شدگی داره بعد که با صابون شستم و حموم رفتم طی دو روز خوب شد بعد دوباره نزدیکی کردم بازم زیر کلاهک ایندفعه جای دیگه همینطور شد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
  • تصویر کاربر سماورچیان یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 192 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر. پدرم برای پروستات چکاب کرده اند. جواب psa نرمال بوده و سونوگرافی انجام شده است.
    اصرار دارند که توسط شما ویزیت شوند تا خیالشان راحت باشد چون کمی تکرر ادرار دارند. ممنون میشم یک وقت به ما بدهید. دیدار شما بسیار سخت است. ممنون میشم لطف کنید یک وقت حصوری به ما بدهید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      مدارکشون رو بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر نادر یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 286 مشاهده پرسش
    در گزارش سونو اینجانب سنگ مثانه به قطر ۲ سانتیمتر نوشته شده
    آیا این سنگ نیاز به جراحی دارد؟
    لازم به ذکر است فعلا هیچگونه درد یا سوزشی ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      بله حتما باید عمل بشه منجر به عفونت مثانه میشه اگه عمل‌نشه
  • تصویر کاربر Elhamkheyrian یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 229 مشاهده پرسش
    پدرم چند روزی هست که بیضه ی یه سمتشون درد میکنه و متورم شده سونوگرافی دادن گفتن که فتق هستش ،و این مشکلشون از بعد از عمل اپاندیسشون به وجود اومده می‌خواستیم بپرسیم که احتیاج به عمل هست و اینکه شما عمل میکنید ؟لطف کنید راهنمایی بکنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      سونوگرافی از ناحیه فتق انجام بدین
  • تصویر کاربر المیرا یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 201 مشاهده پرسش
    خواههههش میکنم جواب منو بدین لطفااا دختری هستم ک اصلا شرایط رفتن به دکتر و ازمایش دادن رو ندارم در طول زندگی ففط با یک فرد رابطه جنسی برقرار کردم که از قضا و ترس از گفته ها در فضایه مجازی درخواست ازمایش زیگیل کردم ازش و رفت ازمایش دادمنتها در حین اینکه ازمایش جوابش بیاد یک ماه به مدت شاید ده مرتبه رابطه داشتم با این شخص اما باز خدارو هزار مرتبه شکر از ترس و فوبیایه این قضیه پیشنهاد پوشیدن مایو تا بالایه زانو و زیر شکم داشتم نظر دادم ک به اندازه الت طرف قدر یک دایره قیچی کنه که فقط الت بیادش بیرون و بیرون اومدن الت هم با کاندوم پوشش دادم جواب ازمایش ایشون اومد و گویا دچار زیگیل تایپ ۱۱ و ۶ هستن و من دارم سکته میکنم از ترس چون زمانی ک میخواستن التشون رو از سوراخ ک خودمون رو مایو هست درارن با دست اینکارو میکردن و برا گذاشتن کاندوم هم از دستشون استفاده میکردن و همون دست رو چند ثانیه بعد رویه بدن من فرار میدادن خواهششششششش میکنم جواب بدین ایا منم گرفتم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      اگر ارتباط پوست به پوست یا ترشحات و یا حتی عرق در ناحیه تناسلی برخورد داشته امکان انتقال هست
  • تصویر کاربر keshvar جمعه ۵ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 218 مشاهده پرسش
    بنده 50 ساله بوده و مدت حدودا 2 سال یایسه شده ام، و برداشت تیرویید در سال 94 داشته ام که به همراه آن یکی از پاراتیرویید ها هم برداشته شده ،مشکلاتی مانند کمر درد، درد زیر شکم ، خشکی کمر مخصوصا در صبح دارم ، پارامترهای خونی طبق آخرین آزمایش به شرح ذیل می‌باشد:
    Fbs:89 , urea:34 , bun:16 , cr:1.33, tsh:0.7648 , vitamin D:35.67 , calcium:8.9 , ha1c:5.8, hgb:12.4 , ferritin:27.97 , t.i.b.c:359.5
    آنالیز آزمایش ادرار:
    همه چیز نرمال بوده به غیر از موارد ذیل:
    BloodHgb positive( 2+)
    Bacteria: few
    دارو های مورد استفاده روزانه:
    کلسیم 600 با ویتامین k
    لووکسین هفته ای 500
    کلرودیارو پروکساید 5 شبی یک عدد
    گاباپنتین100 شبی یک عدد
    کنکور 5(بیرون پرولول) روزانه یک عدد
    فولیک اسید5 روزانه یک عدد
    ویتامین d و امگا 3 هم به صورت موردی استفاده می شود.
    طبق سونو گرافی انجام شده، سایز هر دو کلیه کمی از نرمال کوچکتر است،
    Rt kidney 76*33 mm cortical thickness 10mm
    L.t kidney 85*39 mm cortical thickness 11 mm
    با در نظر گرفتن توضیحات بالا ، میخواستم بدونم آیا بررسی و پیگیری بیشتری برای سلامتی کلیه نیاز است ؟ در ضمن محل سکونت بنده بندرعباس می‌باشد.
    با سپاس و احترام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      تو ادرارتون خون دیدین؟ علائم ادراری دارید؟
    2. تصویر کاربر keshvar چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      با سلام، شخصا در ادرار هیچگونه خونی ندیده ام ، در ضمن هنگام ادرار دردی احساس نمی‌کنم ولی مدتی است که حس میکنم ادرارم داغه و همچنین زیر شکم ،روی مثانه، پهلوی راست و چپ ، کمر و کشاله ران احساس درد میکنم، هنگام بیدار شدن در صبح زود احساس درد در کف پا کرده و راه رفتن سخت می باشد.ضمنا دو سونوگرافی قدیمی هم جهت کمک ارسال خواهم کرد.
    3. تصویر کاربر keshvar چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      سلام، شخصا در ادرار خونی مشاهده نکرده و دردی نیز حس نمیکنم، ولی مدتی است که حس میکنم ادرارم داغه و ضمنا در نواحی کمر،پهلوی چپ و راست، کشاله ران و زیر شکم درد دارم ، صبح ها نیز هنگام بیدار شدن کف پام درد می‌کنه و به سختی میتوانم قدم بزنم.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      از نظر ارولوژیک مشکلی ندارید به همکاران مغز و اعصاب جهت بررسی ستون فقرات مراجعه کنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر روح سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1175 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    دکتر بنده 12 روز قبل عمل جراحی pf داشتم. علیرغم مصرف آنتی بیوتیک و مسکن چند روز است که در ناحیه زیر شکم و نزدیک به مثانه احساس درد خفیفی دارم. خواستم بدونم آیا مربوط به عوارض سوند گذاری و عمل جراحی است یا اینکه بهتر است با پزشک مشورت کنم و اینکه تا چه مدتی باید به مصرف کپسول ادامه داد.
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      حتما مشاوره بفرمایید
  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت آقای دکتر کرمی
    جوانی21 ساله هستم ک معمولا وقتی هیجانی میشم و یا احساس خوشحالی بهم دست میده بعد از ادرار از مجاری اداریم ترشحات سفید رنگی ک نزدیک ب مشخصات منی هست ازم خارج میشهمیخواستم بدونم ک دلیلش چیه؟آیا ضرری هم برای بدن داره؟در کل هم زود انزال هستم
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلی یست نگران نباش
  • تصویر کاربر محمدمهدی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 587 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکترعزیز.اینجانب گاهی اوقات هنگام دفع مدفوع و سفت بودن شکم هنگام زور زدن مایع سفید رنگ مانند منی ولی بدون بو از الت تناسلی خارج میشود لطفا بفرمائید این مایع چیست و ضرر ندارد وحکم شرعی ان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      مایع منی است حکش را از رساله نگاه کن
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

احساس ناگهانی و غیرقابل کنترل برای ادرار کردن — که نمی‌توانید آن را به تأخیر بیندازید —…
رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب