اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

مثانه پركار یا تكرر ادرار مزاحم زندگی روزمره

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
اختلال در مثانه یا مثانه بیش‌ فعال باعث می‌ شود فرد ناگهان نیاز شدیدی به دفع ادرار پیدا کند. همچنین ممکن است منجر به ادرار غیر ارادی در فرد شود که به آن بی‌اختیار ادراری می گویند. معمولاً خانم‌ ها بیشتر از مردان به این عارضه دچار می‌شوند.

کنترل علائم این بیماری کمی دشوار است زیرا نمی‌ توان پیش ‌بینی کرد چه زمان اتفاق می افتد. این عارضه گاهی برای شخص شرم‌ آور است و در فعالیت‌های اجتماعی و کیفیت کلی زندگی او مشکل ایجاد می‌کند. این بیماری حتی می‌تواند باعث گوشه‌ گیری و تنش احساسی در فرد مبتلا شود.

با این حال، راه‌ های زیادی برای درمان این عارضه وجود دارد که به فرد کمک می‌کند علائم آن را کنترل کند. درمان اختلال مثانه وجهه فرد را بهتر می‌کند و ادرار غیر ارادی را در او کاهش می‌دهد. در ادامه مطلب، مثانه تحریک پذیر را بیشتر توضیح خواهیم داد.

یکی از دارو های تکرر ادرار قرص ویسول است. اگر از این قرص استفاده میکنید همه چیز را درباره این قرص از جمله، زمان مصرف قرص ویسول را برای شما نوشته ایم.

مثانه تحریک پذیر

علائم مثانه پرکار

اینکه گاه‌ به‌ گاه دچار ادرار غیر ارادی شوید به این معنا نیست که مثانه بیش‌ فعال دارید. به این اتفاق ریزش ادراری می گویند که می‌تواند دلایل دیگری داشته باشد. برای مثال خندیدن بیش از حد یا نگه‌ داشتن ادرار بعض اوقات منجر به این اتفاق می‌شود.

زمانی می گوییم فرد مثانه بیش‌ فعال دارد که ریزش به صورت مداوم اتفاق بیفتد و حالتی کاملاً اضطراری داشته باشد.  از جمله علائم اختلال مثانه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  نیاز ضروری و غیرقابل کنترل به دفع ادرار
  •  تکرار ادرار غیر ارادی به دفعات
  •  دستشویی رفتن بیش از حد (مثلاً بیش از هشت بار در شبانه روز)
  •  بیش از یک بار بیدار شدن در شب برای دفع ادرار

علائم مثانه پرکار ممکن است تغییر کند یا اینکه در هر فردی متفاوت باشد. به همین خاطر به سختی می‌توان این بیماری را بدون مراجعه به پزشک تشخیص داد.

درمان مثانه پرکار

برای کنترل علائم مثانه پرکار، روش‌هایی وجود دارد که در زیر به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

درمان مثانه بیش فعال با ورزش کف لگن

بعضی از درمانگران فیزیکی متخصص ماهیچه‌های لگن هستند. آن‌ها می‌توانند با ارائه تمرین‌های فیزیکی و تقویت ماهیچه‌های لگن بعضی از مشکلات ادراری، از جمله تکرر ادرار، اضطرار ادرار و علائم شب‌ادراری را در فرد کاهش دهند.

درمان مثانه بیش فعال با دارو

داروهایی که به درمان اختلال مثانه کمک می‌کند، بر دو مورد تمرکز دارند:  اول کاهش علائم و دوم کاهش دفعات ادرار (چه به صورت ارادی و چه غیرارادی). از جمله این داروهامی توان به تولترودین (دترول، دترول ،LA)، تروسپیوم (Sanctura) و میرابگرون (Myrbetriq) اشاره کرد. این داروها گاهی در فرد باعث بروز عوارضی همچون خشک شدن چشم‌ها، خشک شدن دهان و یبوست می‌شود.

درمان با بوتاکس

بعضی اوقات تزریق دوز کمی از بوتاکس باعث از کار افتادن یا ضعیف شدن ماهیچه‌های مثانه می‌شود. در نتیجه انقباض بیش از حد در ماهیچه‌ها صورت نمی‌گیرد و علائم اختلال مثانه کاهش می‌یابند. تأثیر این دارو معمولاً بین شش تا هشت ماه باقی می‌ماند. بنابراین بعد از مدت باید درمان را تکرار کنید.

درمان مثانه ی پرکار با استفاده از تحریک عصب

این فرایند سیگنال‌های الکتریکی عصب‌های مثانه را تغییر می‌دهد. در نتیجه سلول‌های عصبی نمی‌توانند پیامی را به مثانه انتقال دهند. برای این کار سوزنی کوچک را به سیمی کوچک وصل می‌کنند و آن را از طریق پا وارد پوست فرد می‌کنند.

با اینکه این راه درمانی هنوز کاملاً تثبیت نشده است، بعضی از تحقیقات researchTrusted Source نشان داده‌اند که این روش می‌تواند شدت و حالت اضطرار اختلال مثانه را در فرد کاهش دهد.

درمان با استفاده از عمل جراحی

اگر علائم فرد با کمک دارو، تحریک عصب و روش‌های دیگر بهبود پیدا نکند، پزشک با کمک عمل جراحی سعی می کند تا این مشکل را برطرف کند.

درمان گیاهی مثانه تحریک پذیر

برای درمان مثانه تحریک پذیر، چندین مکمل طبیعی و گیاهی توصیه شده است، گرچه تحقیقات محدودی در مورد آنها وجود دارد.

گیاه گوشا جینکی گان: مطابق با تحقیقات، این دارو ترکیبی از 10 گیاه چینی است و تأثیر مثبتی روی انقباض مثانه دارد.

کلاله یا کاکل ذرت: یک داروی  سنتی است که قرن هاست برای بیماری هایی مانند سوزش مثانه و بی اختیاری ادراری شبانه استفاده می شود.

کاپسایسین: این داروی طبیعی از فلفل قرمز گرفته می شود. برخی از تحقیقات، این ماده را یک داروی ارزان و مؤثر برای مثانه های پرکار و بسیار حساس توصیه می کنند.

عصاره دانه پامپکین: تحقیقات شان می دهند که این گیاه برای درمان مثانه تحریک پذیر و بی اختیاری ادراری شبانه مفید است.

هیدروکسید منیزیم: در یک پژوهش کوچک نشان داده شده است که این مکمل، علائم بی اختیاری ادراری و شب ادراری را در 50 درصد از شرکت کننده های زن بهبود می بخشد.

ویتامین D: یک پژوهش صورت گرفته در سال 2010 دریافت که مقادیر ویتامین دی بالاتر، با کاهش احتمال اختلالات کف لگن مانند نشت ادرار در زنان مرتبط است. پژوهش دیگری، رابطه ای میان سطوح ویتامین دی پایین تر و نشت ادرار در زنان مسن تر پیدا کرد.

استفاده از دمنوش‌های گیاهی:

برخی دمنوش‌ها ممکن است خاصیت آرام‌بخش داشته باشند و علائم را کاهش دهند:

  • بابونه: برای کاهش التهاب و آرامش عضلات مثانه.
  • نعناع: ممکن است به کاهش تحریک مثانه کمک کند.
  • رازیانه: اثرات تسکین‌دهنده روی دستگاه ادراری دارد.

کنترل مثانه بیش فعال

کنترل وزن:

اضافه‌وزن می‌تواند فشار بیشتری روی مثانه و کف لگن وارد کند. کاهش وزن به کاهش این فشار کمک می‌کند.

اجتناب از یبوست:

یبوست می‌تواند فشار اضافی بر مثانه وارد کند. مصرف فیبر کافی (مانند میوه، سبزیجات، و غلات کامل) و آب به جلوگیری از یبوست کمک می‌کند.

پوشیدن لباس‌های راحت:

پوشیدن لباس‌های تنگ یا کمر‌بندهایی که به شکم فشار وارد می‌کنند می‌تواند علائم مثانه را بدتر کند.

مصرف ویتامین دی

علت بیش فعالی مثانه

ادرار ابتدا توسط کلیه تولید و سپس وارد مثانه می‌شود. بعد از آن، مغز سیگنال‌هایی می‌فرستد که به شما نشان می هد مثانه‌تان پر شده و باید آن را دفع کنید. وقتی به دستشویی می‌روید، ماهیچه‌های کف لگن منبسط می‌شوند و به ادرار اجازه می‌دهند از بدن خارج شود.

حال وقتی مثانه بیش‌فعال داشته باشید، ماهیچه‌های لگن به صورت غیرارادی فشرده می‌شوند. در نتیجه حتی وقتی مثانه‌تان هنوز پر نشده، مرتب احساس می‌کنید باید به دستشویی بروید. عارضه‌ها و عوامل دیگری هم هستند که می‌توانند منجر به اختلال در مثانه شوند، از جمله:

  • نوشیدن بیش از حد مایعات
  • خوردن داروهایی که باعث افزایش تولید ادرار می‌شوند
  • عفونت مجاری ادرار
  • استفاده از کافئین، نوشیدنی‌های الکلی یا محرک‌های ادراری
  • عدم تخلیه کامل مثانه
  • اختلالات مثانه مانند سنگ مثانه

علت اصلی مثانه بی‌فعال دقیقاً مشخص نیست. هرچه افراد مسن‌تر می‌شوند احتمال ابتلا به این عارضه در آن‌ها بیشتر می‌شود اما نمی‌توان گفت این مسئله یکی از اتفاقات رایج کهولت سن است. بنابراین نباید علائم این بیماری را نادیده بگیرید.

اگر هرگونه از علائم گفته شده را در خودتان مشاهده کردید، حتماً به پزشک مراجعه کنید تا در تشخیص بیماری به شما کمک کند. عملکرد مثانه به سلامت مجاری ادرار بستگی دارد. علت بیش‌فعالی مثانه هم اغلب به مشکلات مجاری ادرار بر می‌گردد.

تشخیص پرکاری مثانه

پزشکان برای تشخیص علت بیش‌فعالی مثانه آزمایش‌های متعددی انجام می‌دهند و حتی ممکن است شما را به متخصص درمان مشکلات مجاری ادرار ارجاع دهند. به این افراد اورولوژیست یا متخصص مجاری ادراری گفته می‌شود. آزمایش‌هایی که برای تشخیص اختلال مثانه استفاده می‌شوند به شرح زیر اند:

آزمایش ادرار

در این روش نمونه‌ای از ادرار فرد می‌گیرند و آن را آزمایش می‌کنند تا هرگونه مورد غیرعادی (مانند وجود خون در ادرار) را تشخیص دهند. این آزمایش در تشخیص عفونت مجاری ادرار یا مشکلات دیگر مجاری ادرار به پزشک کمک می‌کند.

آزمایش ادرار

معاینه فیزیکی

در این روش، پزشک با دست التهاب اطراف شکم و کلیه‌ها را بررسی می‌کند تا در صورت بزرگ شدن پروستات متوجه آن بشود.

عکسبرداری از مثانه

در این تست با استفاده از یک اشعه فراصوت، بعد از دستشویی رفتن میزان ادرار باقی‌مانده در مثانه بیمار را اندازه می‌گیرند.

نوار مثانه یا تست اوروداینمیک

تست نوار مثانه توانایی مثانه برای ذخیره و نگه‌داشتن ادرار را بررسی می‌کنند.

سیستوسکوپی

در این فرایند، پزشک مثانه بیمار را بیحس کرده و لوله‌ای را به همراه یک لنز وارد آن می‌کند تا داخل مثانه را ببیند. اگر علائم موجود به دلیل موارد غیرطبیعی از جمله سنگ مثانه یا تومور اتفاق افتاده باشد، پزشک می‌تواند با استفاده از این روش به آن پی ببرد. بافت‌برداری یکی دیگر از روش‌هایی است که دکتر می‌تواند به کمک آن این فرایند را انجام دهد.

مثانه بیش فعال در مردان

بیش‌ فعالی مثانه در زنان رایج‌ تر است اما طبق تحقیقات سی درصد از مردان هم علائم بیش‌ فعالی مثانه را به صورت متداوم تجربه می‌کنند. این تعداد حتی ممکن است از آن هم بیشتر باشد زیرا احتمال دارد بعضی از مردان علائم بیش‌ فعالی مثانه را به پزشکشان گزارش نداده باشند. علائم بیش‌ فعالی مثانه در مردان شامل موارد زیر می‌شود:

  • نیاز ضروری به دفع ادرار
  • بیش از هشت بار دستشویی رفتن در روز
  • ریزش ادراری
  • شدت‌ گرفتن ادرار و عدم توانایی کنترل آن

خیلی از موارد بیش‌فعالی مثانه در مردان به دلیل بزرگ شدن پروستات اتفاق می افتد. وقتی غدد پروستات التهاب پیدا می‌کند، این مسئله ممکن است باعث مسدود کردن جریان ادرار و در نتیجه ادرار غیرارادی در مردان شود.

بزرگی پروستات در افراد مسن بیشتر اتفاق می افتد. بنابراین بیش‌فعالی مثانه هم در افراد مسن رایج‌تر است. در این موارد، با درمان بزرگی پروستات علائم بیش‌فعالی مثانه هم از بین خواهد رفت.

بیش‌فعالی مثانه در زنان

بیش‌فعالی مثانه در زنان

احتمال ابتلا به این عارضه در زنان بیشتر است. طبق بررسی‌ها، حداقل چهل درصد از زنان چنین علائمی را به پزشکشان گزارش داده‌اند. این تعداد  ممکن است حتی از آن هم بیشتر باشد زیرا به احتمال زیاد بیمارانی هم هستند که هنوز به پزشک مراجعه نکرده‌اند یا در این مورد به دکتر اطلاعی نداده‌اند. اختلال مثانه علائمی دارد که باعث می‌شود فرد بیشتر احساس نیاز به دفع ادرار کند. از جمله این علائم موارد زیر هستند:

1- احساس ناگهانی برای دفع ادرار

2- عدم توانایی کنترل ادرار

3- دستشویی رفتن بیش از دو بار در شب (هنگام خواب)

4- دستشویی رفتن بیش از هشت بار در روز

دقیقاً مشخص نیست چه موضوعی باعث بیش‌فعالی مثانه می‌شود ولی معمولاً بعد از سن یائسگی این مسئله در زنان رایج است. شاید کاهش استروژن یکی از دلایل این عارضه باشد اما بیش‎فعالی مثانه در هر سنی ممکن است اتفاق بیفتد. بیش‌فعالی مثانه در زنان را می‌تواند با دارو، جراحی و ورزش‌های فیزیکی درمان کرد.

بیش‌فعالی مثانه در شب

نوکتوریا با بیش‌فعالی مثانه فرق می‌کند. درواقع ممکن است برخی افراد هیچ‌یک از علائم بیش‌فعالی مثانه را در طول روز نداشته باشند اما شب‌ها دچار تکرر ادرار شوند.

نوکتوریا بیشتر در افراد بالای شصت سال دیده می‌شود اما از هر سه میان‌سال بالای سی سال، یک نفر به این عارضه دچار است و شب‌ها دو تا سه بار برای دستشویی رفتن از خواب بیدار می‌شود. بیشتر افراد بدون اینکه نیازی به دستشویی رفتن داشته باشند حدود 6 تا 8 ساعت می‌خوابند و بعضی هم یک بار در شب برای دفع ادرار بیدار می‌شوند.

بنابراین اگر بین خواب بیش از یک بار برای دستشویی رفتن بیدار می‌شوید، احتمالاً دچار بیش‌فعالی مثانه در شب هستید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران، عضو انجمن ارولوژی اروپا، امریکا و آسیا

3.3/5 - (37 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مينا دوشنبه ۱۸ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 688 مشاهده پرسش
    سلام خدمت آقاي دكتر
    من در ١٣ارديبهشت امسال لاپراسكوپي هيستركتومي شدم دچار فيستول مثانه به واژن شدم دكترم گفت سوند بذارم حدود ٦هفته سوند داشتم خوب نشدم و١٧تير دقيقا چهار هفته پيش عمل بازترميم مثانه انجام دادم و دوباره دوهفته سوند داشتم مشكل فيستولم حل شد ولي الان يك هفته ست كه درد لگن دارم وكلا اعصابم رو بهم ريخته . خيلي ناراحتم چون اين دود رو قبل از در آوردن رحمم سالها داشتم .وقتي هيستركتومي كردم دردم كاملن خوب شد .متاسفانه احساس ميكنم دوباره همون درد سراغم اومده وضمن اينكه حس بدي در مثانه دارم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      2-سلام ،بايد معاينه شويد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      با این شماره تماس بگیرید 02122642744
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رها دوشنبه ۱۸ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 448 مشاهده پرسش
    سلام دکتر میشه بفرمایید این دوتا ضایعه توپی شکل کنار هم زگیل هستند یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      خیر زگیل نیستند
  • تصویر کاربر مجید چهارشنبه ۲۰ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 515 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکترمن واریکوسل گرید۲داشتم هم راست وهم چپ عمل جراحی انجام دادم که بعدعمل جراحی بیضه هام بزرگ شدن اندازه یه توپ تنیس میخواستم بدونم کوچک میشن دوباره یا همون جوری میمونن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      آزمایش آنالیز اسپرم انجام بدید
    2. تصویر کاربر مجید شنبه ۱۶ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      سلام دکترمن چهارروزکه عمل جراحی کردم فقط خواستم بدونم ورم این لامصب میخوابه یانه
      شما میگی بروآزمایش بده
    3. تصویر کاربر مجید شنبه ۱۶ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      سلام دکترمن چهارروزه عمل کردم میخواستم بدونم این ورمه این لامصب میخوابه
      شما میگی بروآزمایش بده
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      باید معاینه بشید گاهی مواقع از عوارض عمل هست
    5. تصویر کاربر مجید سه شنبه ۱۹ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      سلام آقای دکترببخشیدشما منظوره منو نگرفتید
      منظورازورم بضه هانبود بیضها نرمال هستن
      منظوره بنده کیسه بیضها بزرگ شدن وداخلش کا ازرولمش میکنی انگارداخلش چربی جمع شدن
      نرم وآویزون شده اندازه یه توپ تنیس به نظر شما
      دوباره مثل اولش میشه خیلی اذیتم میکنه به خدا
      خواب وخوراک روازم گرفته 😔😔
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      هیدروسل از عوارض عمل هست و با بزرگ شدن کیسه بیضه خودش رو نشون میده و باید معاینه بشید
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر رحیمی شنبه ۱۶ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 6365 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر . وقت شما بخیر . پسر من 7 سال دارد . غروب در حین بازی با برادرش به آلتش ضربه خورد . در ابتدا درد و سوزش داشت و خیلی گریه کرد . این موارد رفع شده . یک بار هم ادرار کرد و مشکلی در آن نداشت . ولی الان نوک آلت ( دقیقا اطراف مجرای دفع ) قرمز شده است . مشابه خون مردگی می باشد . بیضه ها هم مشکلی از نظر باد کردگی و درد ندارد . بزرگواری بفرمایید ، راهنمایی کنید آیا این سرخ شدگی و خون مردگی نیاز به مراجعه به پزشک و یا اقدام درمانی دارد ؟ با تشکر از لطف شما . ارادتمند .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      عکس ها ارسال نشده مجدد ارسال کنید
  • تصویر کاربر ک.م‌. شنبه ۱۶ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت جناب آقای دکتر کرمی،
    حدود یک سال است که پوست کلاهک آلتم خشک شده و مقداری تغییر رنگ داده ولی خارش و سوزش ندارد. از کرمهای معمولی استفاده کرده ام ولی تأثیری نداشته‌. لطفاً راهنمایی بفرمایید. عکس هم خدمتتان ارسالی مینمایم.
    با تشکر قبلی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      پماد کالامین دی و ویتامین آ موضعی هر ۸ ساعت استفاده کنید
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۱۶ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 549 مشاهده پرسش
    سلام.آقای دکتر پدرم بی اختیاری ادرار دارند و امروز سنوگرافی کلیه و مثانه و پروستات انجام دادیم.پاسخ این بود که پروستات به ابعاد 36*35*44 و حجم29سی سی رویت شد و سایز پروستات بزرگتر از نرمال می باشد و الگوی پارانشیم هموطن دارد. Pvr:4cc
    آیا این امر خطرناک است و دستور شما چیست؟
    ضمنا پدر قرص فشار و آسپرین مصرف میکنند.متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      خیر این مواردی که گفتید خطرناک نیست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      تست UDS (نوار مثانه) انجام بدید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر Masoud دوشنبه ۱۸ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 522 مشاهده پرسش
    سلام من در کودکی کج ادرار میکردم و در مطب نوک آلت و باز کردن ، حدودا 10 سال داشتم ، مشکلی نداشتم تا 18 سالگی با مراجعه به پزشک تشخیص تنگی دادند که با عمل مجرا و باز کردن ( عمل بسته ) و نوبت بعدی 22 سالگی با همین کار باز کردن ، دفعه بعدی در سن 25 سالگی با احتباس ادراری مواجه شدم بعد از ورزش و رفتم بیمارستان و مجرا و باز کردن ، و یک هفته از مثانه سوند داشتم ، مراجعه بعدی من پارسال بود که دکتر گفت باید دوباره عمل بشم و بعد از انجام عمل گفتند ناموفق بوده و حدود 20 روز از مثانه برای من سوند گذاشتن و بعدش هم مشکلی از لحاظ ادرار و باقیمانده ادرار در سونوگرافی نداشتم ، در حال حاضر بیضه درد داشتم و دکتر سونوگرافی داد و بعد از سونوگرافی مشکلی نبود و با مسکن درد بیضه خوب شد ولی باقیمانده ادرار 60 بود ، کلیه ها هم اندازه طبیعی داشتن ، فشار ادارم خوبه ولی بعضی موقع ها تکرر میگیریم و رنگ ادرار بی رنگ و زرد خیلی کمرنگه و به خطر کرونا و شلوغی بیمارستان ها اصلا نمیخوام بیمارستان برم ، لطفا راهنمایی کنید که چه کاری باید انجام بدم و یا دارویی مصرف کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      عکس رنگی مجرا بگیرید RUG و VCUG بگیرید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۸ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 523 مشاهده پرسش
    سلام و درود خدمت شما.
    من 32 ساله متاعل هستم و تقریبا 1ماهی هست که لکه های سیاهی روی الت تناسیل من ظاهر شده که در طول 1 ماه جابه جا شده( در حال حرکت بوده)و در 3 روز است لکه های سفیدی در قسمت کشاله ران ظهار مشاهده کردم .
    البته از امروز احساس سوزش خیلی ضعیفی در ناحیه تناسلی دارم یا شاید طبیعی و به دلیل حساسیت و اضطرابی که دارم است.
    رابطه مقعهدی با همسرم داشتم و یک وسیله سیلیکونی زنانه که در بعضی مواقع از آن استفاده می کنم.
    عکس های را در ضمیمه ارسال می کنم.
    سوال یا موردی بود من در خدمت هستم بفرمایید توضیح بدم.
    سپاس از وقتی که می گذارید و راهنمایی شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      عکس ارسال نشده مجدد ارسال کنید
    2. تصویر کاربر علی شنبه ۱۶ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      عکس ها مجددا ارسال شد
    3. تصویر کاربر علی شنبه ۱۶ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      عکس ها مجدد ارسال شد
    4. تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۷ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      ارسال
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      تغییر رنگ مربوط به بیماری های جنسی نیست
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      به متخصص پوست مراجعه کنید
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۶ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 482 مشاهده پرسش
    حدود دوسال ک در ناحیه الت تناسلی خود زگیل وجود داره میخاستم ببینم کرایو لازمه یا با دارو رفع میشه هزینه کرایو چقدرمیشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      سلام عکس باز نمی شود ، مجدد ارسال کنید، ببینم ، در صورتی که زگیل باشد راه حل دارد و راه آن کرایو می باشد .
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۶ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 598 مشاهده پرسش
    سلام من ۲۳ ساله هستم و با سنو گرافی متوجه واریکوسل گرید ۱ در دو طرف شدم من چون ورزش میکنم سطح تستسترون رو عملکرد ورزشی برام مهمه. آزمایش تستسترون هم دادم که ۵۱۰ng/dl بودش.میخواستم بدونم با عمل کردن تاثیر محسوسی روی سطح تستسترون دارد یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      عمل واریکوسل روی سطح تستوسترون اثری نداره
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر روح سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1185 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    دکتر بنده 12 روز قبل عمل جراحی pf داشتم. علیرغم مصرف آنتی بیوتیک و مسکن چند روز است که در ناحیه زیر شکم و نزدیک به مثانه احساس درد خفیفی دارم. خواستم بدونم آیا مربوط به عوارض سوند گذاری و عمل جراحی است یا اینکه بهتر است با پزشک مشورت کنم و اینکه تا چه مدتی باید به مصرف کپسول ادامه داد.
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      حتما مشاوره بفرمایید
  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 546 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت آقای دکتر کرمی
    جوانی21 ساله هستم ک معمولا وقتی هیجانی میشم و یا احساس خوشحالی بهم دست میده بعد از ادرار از مجاری اداریم ترشحات سفید رنگی ک نزدیک ب مشخصات منی هست ازم خارج میشهمیخواستم بدونم ک دلیلش چیه؟آیا ضرری هم برای بدن داره؟در کل هم زود انزال هستم
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلی یست نگران نباش
  • تصویر کاربر محمدمهدی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 605 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکترعزیز.اینجانب گاهی اوقات هنگام دفع مدفوع و سفت بودن شکم هنگام زور زدن مایع سفید رنگ مانند منی ولی بدون بو از الت تناسلی خارج میشود لطفا بفرمائید این مایع چیست و ضرر ندارد وحکم شرعی ان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      مایع منی است حکش را از رساله نگاه کن
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب