اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

مثانه پركار یا تكرر ادرار مزاحم زندگی روزمره

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
اختلال در مثانه یا مثانه بیش‌ فعال باعث می‌ شود فرد ناگهان نیاز شدیدی به دفع ادرار پیدا کند. همچنین ممکن است منجر به ادرار غیر ارادی در فرد شود که به آن بی‌اختیار ادراری می گویند. معمولاً خانم‌ ها بیشتر از مردان به این عارضه دچار می‌شوند.

کنترل علائم این بیماری کمی دشوار است زیرا نمی‌ توان پیش ‌بینی کرد چه زمان اتفاق می افتد. این عارضه گاهی برای شخص شرم‌ آور است و در فعالیت‌های اجتماعی و کیفیت کلی زندگی او مشکل ایجاد می‌کند. این بیماری حتی می‌تواند باعث گوشه‌ گیری و تنش احساسی در فرد مبتلا شود.

با این حال، راه‌ های زیادی برای درمان این عارضه وجود دارد که به فرد کمک می‌کند علائم آن را کنترل کند. درمان اختلال مثانه وجهه فرد را بهتر می‌کند و ادرار غیر ارادی را در او کاهش می‌دهد. در ادامه مطلب، مثانه تحریک پذیر را بیشتر توضیح خواهیم داد.

یکی از دارو های تکرر ادرار قرص ویسول است. اگر از این قرص استفاده میکنید همه چیز را درباره این قرص از جمله، زمان مصرف قرص ویسول را برای شما نوشته ایم.

مثانه تحریک پذیر

علائم مثانه پرکار

اینکه گاه‌ به‌ گاه دچار ادرار غیر ارادی شوید به این معنا نیست که مثانه بیش‌ فعال دارید. به این اتفاق ریزش ادراری می گویند که می‌تواند دلایل دیگری داشته باشد. برای مثال خندیدن بیش از حد یا نگه‌ داشتن ادرار بعض اوقات منجر به این اتفاق می‌شود.

زمانی می گوییم فرد مثانه بیش‌ فعال دارد که ریزش به صورت مداوم اتفاق بیفتد و حالتی کاملاً اضطراری داشته باشد.  از جمله علائم اختلال مثانه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  نیاز ضروری و غیرقابل کنترل به دفع ادرار
  •  تکرار ادرار غیر ارادی به دفعات
  •  دستشویی رفتن بیش از حد (مثلاً بیش از هشت بار در شبانه روز)
  •  بیش از یک بار بیدار شدن در شب برای دفع ادرار

علائم مثانه پرکار ممکن است تغییر کند یا اینکه در هر فردی متفاوت باشد. به همین خاطر به سختی می‌توان این بیماری را بدون مراجعه به پزشک تشخیص داد.

درمان مثانه پرکار

برای کنترل علائم مثانه پرکار، روش‌هایی وجود دارد که در زیر به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

درمان مثانه بیش فعال با ورزش کف لگن

بعضی از درمانگران فیزیکی متخصص ماهیچه‌های لگن هستند. آن‌ها می‌توانند با ارائه تمرین‌های فیزیکی و تقویت ماهیچه‌های لگن بعضی از مشکلات ادراری، از جمله تکرر ادرار، اضطرار ادرار و علائم شب‌ادراری را در فرد کاهش دهند.

درمان مثانه بیش فعال با دارو

داروهایی که به درمان اختلال مثانه کمک می‌کند، بر دو مورد تمرکز دارند:  اول کاهش علائم و دوم کاهش دفعات ادرار (چه به صورت ارادی و چه غیرارادی). از جمله این داروهامی توان به تولترودین (دترول، دترول ،LA)، تروسپیوم (Sanctura) و میرابگرون (Myrbetriq) اشاره کرد. این داروها گاهی در فرد باعث بروز عوارضی همچون خشک شدن چشم‌ها، خشک شدن دهان و یبوست می‌شود.

درمان با بوتاکس

بعضی اوقات تزریق دوز کمی از بوتاکس باعث از کار افتادن یا ضعیف شدن ماهیچه‌های مثانه می‌شود. در نتیجه انقباض بیش از حد در ماهیچه‌ها صورت نمی‌گیرد و علائم اختلال مثانه کاهش می‌یابند. تأثیر این دارو معمولاً بین شش تا هشت ماه باقی می‌ماند. بنابراین بعد از مدت باید درمان را تکرار کنید.

درمان مثانه ی پرکار با استفاده از تحریک عصب

این فرایند سیگنال‌های الکتریکی عصب‌های مثانه را تغییر می‌دهد. در نتیجه سلول‌های عصبی نمی‌توانند پیامی را به مثانه انتقال دهند. برای این کار سوزنی کوچک را به سیمی کوچک وصل می‌کنند و آن را از طریق پا وارد پوست فرد می‌کنند.

با اینکه این راه درمانی هنوز کاملاً تثبیت نشده است، بعضی از تحقیقات researchTrusted Source نشان داده‌اند که این روش می‌تواند شدت و حالت اضطرار اختلال مثانه را در فرد کاهش دهد.

درمان با استفاده از عمل جراحی

اگر علائم فرد با کمک دارو، تحریک عصب و روش‌های دیگر بهبود پیدا نکند، پزشک با کمک عمل جراحی سعی می کند تا این مشکل را برطرف کند.

درمان گیاهی مثانه تحریک پذیر

برای درمان مثانه تحریک پذیر، چندین مکمل طبیعی و گیاهی توصیه شده است، گرچه تحقیقات محدودی در مورد آنها وجود دارد.

گیاه گوشا جینکی گان: مطابق با تحقیقات، این دارو ترکیبی از 10 گیاه چینی است و تأثیر مثبتی روی انقباض مثانه دارد.

کلاله یا کاکل ذرت: یک داروی  سنتی است که قرن هاست برای بیماری هایی مانند سوزش مثانه و بی اختیاری ادراری شبانه استفاده می شود.

کاپسایسین: این داروی طبیعی از فلفل قرمز گرفته می شود. برخی از تحقیقات، این ماده را یک داروی ارزان و مؤثر برای مثانه های پرکار و بسیار حساس توصیه می کنند.

عصاره دانه پامپکین: تحقیقات شان می دهند که این گیاه برای درمان مثانه تحریک پذیر و بی اختیاری ادراری شبانه مفید است.

هیدروکسید منیزیم: در یک پژوهش کوچک نشان داده شده است که این مکمل، علائم بی اختیاری ادراری و شب ادراری را در 50 درصد از شرکت کننده های زن بهبود می بخشد.

ویتامین D: یک پژوهش صورت گرفته در سال 2010 دریافت که مقادیر ویتامین دی بالاتر، با کاهش احتمال اختلالات کف لگن مانند نشت ادرار در زنان مرتبط است. پژوهش دیگری، رابطه ای میان سطوح ویتامین دی پایین تر و نشت ادرار در زنان مسن تر پیدا کرد.

استفاده از دمنوش‌های گیاهی:

برخی دمنوش‌ها ممکن است خاصیت آرام‌بخش داشته باشند و علائم را کاهش دهند:

  • بابونه: برای کاهش التهاب و آرامش عضلات مثانه.
  • نعناع: ممکن است به کاهش تحریک مثانه کمک کند.
  • رازیانه: اثرات تسکین‌دهنده روی دستگاه ادراری دارد.

کنترل مثانه بیش فعال

کنترل وزن:

اضافه‌وزن می‌تواند فشار بیشتری روی مثانه و کف لگن وارد کند. کاهش وزن به کاهش این فشار کمک می‌کند.

اجتناب از یبوست:

یبوست می‌تواند فشار اضافی بر مثانه وارد کند. مصرف فیبر کافی (مانند میوه، سبزیجات، و غلات کامل) و آب به جلوگیری از یبوست کمک می‌کند.

پوشیدن لباس‌های راحت:

پوشیدن لباس‌های تنگ یا کمر‌بندهایی که به شکم فشار وارد می‌کنند می‌تواند علائم مثانه را بدتر کند.

مصرف ویتامین دی

علت بیش فعالی مثانه

ادرار ابتدا توسط کلیه تولید و سپس وارد مثانه می‌شود. بعد از آن، مغز سیگنال‌هایی می‌فرستد که به شما نشان می هد مثانه‌تان پر شده و باید آن را دفع کنید. وقتی به دستشویی می‌روید، ماهیچه‌های کف لگن منبسط می‌شوند و به ادرار اجازه می‌دهند از بدن خارج شود.

حال وقتی مثانه بیش‌فعال داشته باشید، ماهیچه‌های لگن به صورت غیرارادی فشرده می‌شوند. در نتیجه حتی وقتی مثانه‌تان هنوز پر نشده، مرتب احساس می‌کنید باید به دستشویی بروید. عارضه‌ها و عوامل دیگری هم هستند که می‌توانند منجر به اختلال در مثانه شوند، از جمله:

  • نوشیدن بیش از حد مایعات
  • خوردن داروهایی که باعث افزایش تولید ادرار می‌شوند
  • عفونت مجاری ادرار
  • استفاده از کافئین، نوشیدنی‌های الکلی یا محرک‌های ادراری
  • عدم تخلیه کامل مثانه
  • اختلالات مثانه مانند سنگ مثانه

علت اصلی مثانه بی‌فعال دقیقاً مشخص نیست. هرچه افراد مسن‌تر می‌شوند احتمال ابتلا به این عارضه در آن‌ها بیشتر می‌شود اما نمی‌توان گفت این مسئله یکی از اتفاقات رایج کهولت سن است. بنابراین نباید علائم این بیماری را نادیده بگیرید.

اگر هرگونه از علائم گفته شده را در خودتان مشاهده کردید، حتماً به پزشک مراجعه کنید تا در تشخیص بیماری به شما کمک کند. عملکرد مثانه به سلامت مجاری ادرار بستگی دارد. علت بیش‌فعالی مثانه هم اغلب به مشکلات مجاری ادرار بر می‌گردد.

تشخیص پرکاری مثانه

پزشکان برای تشخیص علت بیش‌فعالی مثانه آزمایش‌های متعددی انجام می‌دهند و حتی ممکن است شما را به متخصص درمان مشکلات مجاری ادرار ارجاع دهند. به این افراد اورولوژیست یا متخصص مجاری ادراری گفته می‌شود. آزمایش‌هایی که برای تشخیص اختلال مثانه استفاده می‌شوند به شرح زیر اند:

آزمایش ادرار

در این روش نمونه‌ای از ادرار فرد می‌گیرند و آن را آزمایش می‌کنند تا هرگونه مورد غیرعادی (مانند وجود خون در ادرار) را تشخیص دهند. این آزمایش در تشخیص عفونت مجاری ادرار یا مشکلات دیگر مجاری ادرار به پزشک کمک می‌کند.

آزمایش ادرار

معاینه فیزیکی

در این روش، پزشک با دست التهاب اطراف شکم و کلیه‌ها را بررسی می‌کند تا در صورت بزرگ شدن پروستات متوجه آن بشود.

عکسبرداری از مثانه

در این تست با استفاده از یک اشعه فراصوت، بعد از دستشویی رفتن میزان ادرار باقی‌مانده در مثانه بیمار را اندازه می‌گیرند.

نوار مثانه یا تست اوروداینمیک

تست نوار مثانه توانایی مثانه برای ذخیره و نگه‌داشتن ادرار را بررسی می‌کنند.

سیستوسکوپی

در این فرایند، پزشک مثانه بیمار را بیحس کرده و لوله‌ای را به همراه یک لنز وارد آن می‌کند تا داخل مثانه را ببیند. اگر علائم موجود به دلیل موارد غیرطبیعی از جمله سنگ مثانه یا تومور اتفاق افتاده باشد، پزشک می‌تواند با استفاده از این روش به آن پی ببرد. بافت‌برداری یکی دیگر از روش‌هایی است که دکتر می‌تواند به کمک آن این فرایند را انجام دهد.

مثانه بیش فعال در مردان

بیش‌ فعالی مثانه در زنان رایج‌ تر است اما طبق تحقیقات سی درصد از مردان هم علائم بیش‌ فعالی مثانه را به صورت متداوم تجربه می‌کنند. این تعداد حتی ممکن است از آن هم بیشتر باشد زیرا احتمال دارد بعضی از مردان علائم بیش‌ فعالی مثانه را به پزشکشان گزارش نداده باشند. علائم بیش‌ فعالی مثانه در مردان شامل موارد زیر می‌شود:

  • نیاز ضروری به دفع ادرار
  • بیش از هشت بار دستشویی رفتن در روز
  • ریزش ادراری
  • شدت‌ گرفتن ادرار و عدم توانایی کنترل آن

خیلی از موارد بیش‌فعالی مثانه در مردان به دلیل بزرگ شدن پروستات اتفاق می افتد. وقتی غدد پروستات التهاب پیدا می‌کند، این مسئله ممکن است باعث مسدود کردن جریان ادرار و در نتیجه ادرار غیرارادی در مردان شود.

بزرگی پروستات در افراد مسن بیشتر اتفاق می افتد. بنابراین بیش‌فعالی مثانه هم در افراد مسن رایج‌تر است. در این موارد، با درمان بزرگی پروستات علائم بیش‌فعالی مثانه هم از بین خواهد رفت.

بیش‌فعالی مثانه در زنان

بیش‌فعالی مثانه در زنان

احتمال ابتلا به این عارضه در زنان بیشتر است. طبق بررسی‌ها، حداقل چهل درصد از زنان چنین علائمی را به پزشکشان گزارش داده‌اند. این تعداد  ممکن است حتی از آن هم بیشتر باشد زیرا به احتمال زیاد بیمارانی هم هستند که هنوز به پزشک مراجعه نکرده‌اند یا در این مورد به دکتر اطلاعی نداده‌اند. اختلال مثانه علائمی دارد که باعث می‌شود فرد بیشتر احساس نیاز به دفع ادرار کند. از جمله این علائم موارد زیر هستند:

1- احساس ناگهانی برای دفع ادرار

2- عدم توانایی کنترل ادرار

3- دستشویی رفتن بیش از دو بار در شب (هنگام خواب)

4- دستشویی رفتن بیش از هشت بار در روز

دقیقاً مشخص نیست چه موضوعی باعث بیش‌فعالی مثانه می‌شود ولی معمولاً بعد از سن یائسگی این مسئله در زنان رایج است. شاید کاهش استروژن یکی از دلایل این عارضه باشد اما بیش‎فعالی مثانه در هر سنی ممکن است اتفاق بیفتد. بیش‌فعالی مثانه در زنان را می‌تواند با دارو، جراحی و ورزش‌های فیزیکی درمان کرد.

بیش‌فعالی مثانه در شب

نوکتوریا با بیش‌فعالی مثانه فرق می‌کند. درواقع ممکن است برخی افراد هیچ‌یک از علائم بیش‌فعالی مثانه را در طول روز نداشته باشند اما شب‌ها دچار تکرر ادرار شوند.

نوکتوریا بیشتر در افراد بالای شصت سال دیده می‌شود اما از هر سه میان‌سال بالای سی سال، یک نفر به این عارضه دچار است و شب‌ها دو تا سه بار برای دستشویی رفتن از خواب بیدار می‌شود. بیشتر افراد بدون اینکه نیازی به دستشویی رفتن داشته باشند حدود 6 تا 8 ساعت می‌خوابند و بعضی هم یک بار در شب برای دفع ادرار بیدار می‌شوند.

بنابراین اگر بین خواب بیش از یک بار برای دستشویی رفتن بیدار می‌شوید، احتمالاً دچار بیش‌فعالی مثانه در شب هستید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران، عضو انجمن ارولوژی اروپا، امریکا و آسیا

3.3/5 - (37 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امید یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 716 مشاهده پرسش
    سلام دکتر وقتتون بخیر
    آیا با توجه به عکس ها ، نیاز به عمل هست؟
    میشه لطفاً چند راهکار بگید که بدون عمل ، بتونم انجام بدم تا کمتر بشه
    برای رابطه در آینده ، مشکل ایجاد خواهد شد؟
    ۱۸ سالم هست و ۵-۶ سال هست که خودارضایی کردم

    . عکس ها در زمانی گرفته شده که نعوظ کامل هست.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش)
      بله نیاز به عمل هست
  • تصویر کاربر امید یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 471 مشاهده پرسش
    سلام دکتر وقتتون بخیر
    آیا با توجه به عکس ها ، نیاز به عمل هست؟
    میشه لطفاً چند راهکار بگید که بدون عمل ، بتونم انجام بدم تا کمتر بشه
    ۱۸ سالم هست و ۵-۶ سال هست که خودارضایی کردم
    برای رابطه در آینده ، مشکل ایجاد خواهد شد؟
    . عکس ها در زمانی گرفته شده که نعوظ کامل کامل هست.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش)
      بله میاز به عمل هست
  • تصویر کاربر نگار یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    سلام دکتر کرمی خسته نباشید، من حدودا 1 ماه پیش اولین بار با آقایی سکس دهانی و تماس پوستی و جنسی بدون دخول داشتم الان دو روزه روی بیکینم جوش ها ریز میزنه ولی ۴ ماه لیزرم میرم میخواستم ببینم این جوش ها بخاطر چیه ؟ و اینکه چند هفته هست سمت راست گلوم با قورت دادن غذا و آب درد میگیره مخصوصا شبا و بعضی وقتا حس میکنم گلوم خشک میشه و باعث سرفه ها کوتاه و کم میشه بعد حس میکنم گره ها لنفاوی یا لوزه سمت راستم متورم تر از سمت چپ گلوم هستش ،میخواستم ببینم اینا به هم ربط دارن ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش)
      فرص سفیکسیم ۲۰۰ هر ۱۲ ساعت
  • تصویر کاربر ولی یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 592 مشاهده پرسش
    سلام شبتون بخیر، آقای دکتر در مورد وضعیت پدرم ازتون مشاوره میخواستم.
    ایشون 75 ساله هستن (مشکل دیابت، فشار خون، بیماری قلبی دارن) و مشکل پروستات و سنگ مثانه داشتن. 26 مهرماه 1400 جراحی پروستات و مثانه انجام دادن توسط دکتر شیرانی . توی مدتی که سوند داشتن مشکل خاصی نبود و بعد از خارج کردن سوند کم کم طی چند روز حالشون بد شد، (بی حالی،ضعف ،بی اشتهایی) شروع شد و علائم شدت گرفت، تا روز 23 آبان 1400 بیمارستان بخش آی سی یو بستری شدند به دلیل کراتینین،اوره و پتاسیم بالا و کمای دیابتی و 2 بار هم دیالیز شدن ، تشخیصشون این بود که به دلیل عوارض جراحی جداره مثانه باز هست به ابعاد 10 در 5 ، و عفونت قارچی ادراری هم بوجود اومده، تحت درمان آنتی بیوتیکی بودن، تشخیص داده شد که نیاز به جراحی اورژانسی هست اما انجام ندادن و درمان دارویی رو پیش گرفتن، گفتن مثانه خود به خود ترمیم میشه. و بعد از حدود 20 روز ترخیص شدن. توی بیمارستان سوند داشتن به جز دو روز آخر که دکتر شاه حیدری گفته بودن باید سوند خارج شه وگرنه عفونت بیشتر بوجود میاد، اما دکتر شیرانی دکتری که جراحی کرده بودن میگفتن سوندشون نباید خارج بشه. سوند رو بیمارستان خارج کردند.
    برای خونه فقط داروهای قبلی خودش و کپسول فلوکونازول 10 عدد برای عفونت تجویز شد. تا 10 روز سی تی اسکن و آزمایش انجام بشه، آزمایش رو انجام دادیم، جواب آزمایش رو براتون میفرستم اگه امکانش هست راهنمایی کنید.
    در خصوص آزمایش آخر برای عفونت دکتر زرین فر متخصص عفونی جواب آزمایش رو دیدن و دارو تجویز کردن براتون نسخه رو هم ارسال میکنم.
    در حال حاضر ادرارش کدر هست و کنترل ادرار ندارن.
    چه درمان و روند درمانی ای نیازه با شرایط فعلی که داره.
    خیلی ممنونم ازتون
    شماره تماس 09187988583
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش)
      عکس باز نمیشه مجدد بفرستید
  • تصویر کاربر حسن یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 507 مشاهده پرسش
    ‎با سلام خدمت شما دکتر گرامی
    ‎بنده مردی هستم ۳۴ ساله و متاهل
    ‎ قبلا به شما پیام داده بودم که تکرر ادرار زیادی دارم و هروقت میرم دستشویی در ۹۰ درصد موارد حجم ادرارم کمه برعکس فشاری که بهم میاد انتظار دارم ادرارم خیلی باشه ولی گویا مثانه قبل از اینکه پر بشه آلارم پر شدن میده .
    ‎این بیماری سالهاست که دارمش
    ‎فرمودین ازمایش خون و قند و سونو بدم که رفتم دکتر و دادم و بعدش دکتر برام این داروها رو نوشت(کپسول پروستاباریج۳۹۰م گ روزی دوبار-قرص آلوپورینول۱۰۰ روزی دوبار هر بار نصف قرص- قرص ایمی پرامین۲۵ روزی ۲بار و هربار نصف قرص - یه قرص انتی بیوتیک هم داد که ده روز اول فقط گفت بخورم ) دکتر بهم گفت شش ماه الی یک سال اینارو بخور . الان سه ماهه دارم میخورم دو سه هفته اول درد مثانم رفت و تکرر ادرارم تقریبا ۳۰ درصد بهتر شد( یعنی اگه قبلا حدودا ۱۵ بار میرفتم الان شده حدود ۱۰ بار . ولی پیشرفتی دیگه توی درمان نمیبینم همینجور ثابت مونده حالتم . تازه با خوردن دارو کرخت و منگ میشم و نمیتونم درست درس بخونم مثل قبلا. لازم به ذکر است که برای بیماری زود انزالی هم قبلا به شما گفته بودم که هیچ قرصی روم اثر نکرد فرمودین برم دکتر اعصاب .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش)
      آزمایشاتتون خوبه نگران نباشبد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش)
      فقط چند سنگ ریزه دارید که باید مایعات مصرف کنید که بزرگ نشه
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر آرین یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    با سلام
    دکتر من رابطه ی بدون کاندوم داشتم متعدد الان یه ساله دوره کیسه ی بیضه هام و زیر آلتم اینجوری شده خارش زیاد داره وقتی زیاد میخارونم پوستش کنده میشه بوی بدی داره و زخم میشه گاهی بتامتازون میزنم روش پوست جدید میاد دوباره که عرق میکنه پوست پوست میشه و روال قبل
    چیکار باید کنم احتمال hpvهست؟ یا پیزوریاسه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش)
      پماد کالامین دی و تریامسینولون هر ۸ ساعت موضعی
  • تصویر کاربر Mousavi یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر،
    من ی برجستگی که هم در داخل و هم بیرون پوستم هست در ناحیه تناسلی 7 سال پیش داشتم که خودش بعد از سه سال یکم بزرگ شد و در باز کرد و خون و چرک ازش خارج شد، تقریبا 15 سال نبود ولی الان همون جا دوباره زده و این دفعه بزرگتر ، بعضی وقتا تیر میکشه و سرشم ی حالت ابسه کرده که دست بهش میزنم خون می یاد، از دفعه پیش بزرگتر هست اندازه ی عدس که گرد هم هست
    امروز دکتر زنان رفتم گفتن من فکر نمیکنم توده چربی باشه ولی روی زگیل هم شک داشتن
    ولی با این حال کرم موضعی افیروسن 2 درصد ، سفکسیم 500، فلوکونازول 150 4 عدد، ولاکتوفم دادن گفتن اگر 10 روز خوردی و خودش رفت که هیچ وگرنه زگیله بیا فریزش کنم
    البته اقای دکتر من روزی 7-8 کیلومتر هم پیاده روی میکنم با شلوارهای لی تنگ، و خیلیم هم عرق میکنم عکس خدمتتون میفرستم تا نظر شما را بدونم چون تجربه زیادی دارید مرسی از لطفتون
    1. تصویر کاربر Mousavi سه شنبه ۲۳ آذر ۰( 4 سال پیش)
      ببخشید دکتر من کد رهگیری کامل عکس نگرفتم متاسفانه نمی دونم چطور می تون پاسخ شما راببینم
    2. تصویر کاربر Mousavi چهارشنبه ۲۴ آذر ۰( 4 سال پیش)
      کد رهگیری را در میل دریافت کردم ولی گویا هنوز پاسخ داده نشده
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش)
      2-سلام ،بايد معاينه شويد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Jodi یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 485 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من خانم هستم چند سال پیش ی زایده کوچک در ناحیه تناسلی داشتم که خودش بعد از چند سال در باز کرد و چرک و خون خارج شد یکسال نبود ولی دوباره در همون ناحیه ی زایده زده که سفت و گرد هست و الان سرش ی حالت ابسه داره و چند وقته دست میزنم ازش خون می یاد، دکتر رفتم خانوم دکتر گفتن مشکوک به زگیل هست چون خودم فکر میکرده توده تناسلی باشه یا عفونت پوستی چون دقیقا همون جای قبلی هست
    دکتر فعلا کرم افیروسین ۲ درصد و سفکسین ۵۰۰ و فلوکونازول ۱۵۰، و لاکتوفم برام نوشتن گفتن ۱۰ روز بخورم ببینن از بین میره که اگر نرفت زگیل تشخیص میدن، خواستم شما هم چون تجربه زیادی در این زمینه دارید عکس میفرستم خدمتتون ، نظرتون را بدونم متشکرم از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش)
      کپسول سفالکسین ۵۰۰ هر ۶ ساعت
  • تصویر کاربر برهم یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 527 مشاهده پرسش
    با سلام، احترام و ادب
    من 41 سال دارم. یک ماه و نیم قبل اتفاقی ازمایش PSA دادم که خیلی بالا بود. حدود 11 و چهار دهم. دکتر تاوانکس تجویز کرد. دو هفته خوردم و عدد آمد روی 2 که تشخیص التهاب پروستات داد. بلافاصله سونوی مثانه پر و خالی دادم. حجم پروستات 30 سی‌سی و باقیمانده ادرار 80 سی‌سی. دکتر امنیک تجویز کرد و پروستاتان که باید تا سه ماه مصرف کنم. الان یکماه مصرف کردم و هیچ مشکلی ندارم فقط شروع ادرار من 5 تا 15 ثانیه طول می‌کشد. قدری نگرانم کرده است.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش)
      باید نمونه برداری از پروستات بکنید
  • تصویر کاربر رز یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 555 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر عزیز، ببخشید من در تیر ماه یک بار رابطه سطحی و دهانی داشتم، بعد از اون از اواسط مرداد ماه ناحیه واژن و مقعد من به شدت دچار سوزش شده، و این سوزش مداوم هست و بعضی مواقع قسمت مقعد قرمز میشه، دوبار دکتر رفتم و پماد ان ان، کالاندولا و هیدورکورتیزول استفاده میکنم، هیچ اثری ندارن، آقای دکتر چکار کنم، لباس زیر نمیتونم بپوشم، خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید آیا این علایم زگیل هست یا جیز دیگریه،
    1. تصویر کاربر رز چهارشنبه ۱ دی ۰( 4 سال پیش)
      دکتر جواب من رو نمیدید؟؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش)
      عکس باز نمیشه مجدد بفرستید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر روح سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1185 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    دکتر بنده 12 روز قبل عمل جراحی pf داشتم. علیرغم مصرف آنتی بیوتیک و مسکن چند روز است که در ناحیه زیر شکم و نزدیک به مثانه احساس درد خفیفی دارم. خواستم بدونم آیا مربوط به عوارض سوند گذاری و عمل جراحی است یا اینکه بهتر است با پزشک مشورت کنم و اینکه تا چه مدتی باید به مصرف کپسول ادامه داد.
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      حتما مشاوره بفرمایید
  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 546 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت آقای دکتر کرمی
    جوانی21 ساله هستم ک معمولا وقتی هیجانی میشم و یا احساس خوشحالی بهم دست میده بعد از ادرار از مجاری اداریم ترشحات سفید رنگی ک نزدیک ب مشخصات منی هست ازم خارج میشهمیخواستم بدونم ک دلیلش چیه؟آیا ضرری هم برای بدن داره؟در کل هم زود انزال هستم
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلی یست نگران نباش
  • تصویر کاربر محمدمهدی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 605 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکترعزیز.اینجانب گاهی اوقات هنگام دفع مدفوع و سفت بودن شکم هنگام زور زدن مایع سفید رنگ مانند منی ولی بدون بو از الت تناسلی خارج میشود لطفا بفرمائید این مایع چیست و ضرر ندارد وحکم شرعی ان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      مایع منی است حکش را از رساله نگاه کن
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب