اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

سنگ های کوچک کلیه

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه سنگ كلیه یکی از شایعترین بیماری ها در كشور ما می باشد. شایعترین علت درد شدید كلیه ها، حركت سنگ كلیه به لوله حالب است كه به سلطان درد ها مشهور بوده و حتی از درد زایمان در خانم ها نیز شدید تر می باشد.

 علت تشكیل سنگ كلیه چیست ؟

علت تشكیل سنگ كلیه به صورت خلاصه عبارتند از :

✔️ عادت به كم مصرف كردن آب

✔️ مصرف زیاد نمك سر سفره

✔️ مصرف رژیم غذایی پر پروتئین

✔️ آب و هوای گرم و مرطوب و عرق كردن زیاد

✔️ كم حركتی طولانی مدت

✔️ وجود انسداد طول كشیده در مسیر كلیه ها

✔️ ارث

چگونه بفهمیم سنگ كلیه داریم؟

ساده ترین راه تشخیص سنگ كلیه ها، انجام سونوگرافی می باشد كه در صورت نیاز عكس رنگی یا IVP توسط پزشك انجام می شود.

آیا همه سنگ های کلیه نیاز به درمان دارند ؟

درمان سنگ كلیه بر اساس اندازه آنها فرق می كند. سنگ هایی كه حالت شن ریزه دارند و اندازه آنها كمتر از 6 میلی متر می باشد، اگر در مسیر كلیه ها انسدادی وجود نداشته باشد، این سنگها خود بخود و با مصرف مایعات زیاد، ورزش و تحركات بدنی خود بخود دفع می شوند و نیاز به هیچ اقدام درمانی ندارند.

اگر اندازه سنگ بالای 6 میلیمتر و زیر 1 سانت باشد، بهترین درمان آن انجام سنگ شكنی بیرون اندامی است كه در ان بیمار حداكثر به مدت 3 جلسه و هر جلسه یك ربع در زیر دستگاه سنگ شكنی می خوابد و با تاباندن امواج سنگ شكنی  به محل سنگ در كلیه و بدون نیاز به بیهوشی، سنگ بیمار خرد می شود.

عکس سنگ کلیه 3 میلیمتری

سنگ ۳ میلی کلیه
سنگ ریزه کلیه
سنگ کلیه ۳ میلی
سنگ کلیه کوچک

درمان سنگ های کوچک کلیه

سنگ های کوچک کلیه معمولاً بدون نیاز به جراحی خود به خود دفع می شوند. سنگ های بسیار کوچک (زیر 3 میلی متر) حتی ممکن است بدون هیچ دردی از حالب عبور کرده و توسط ادرار از بدن شما خارج شوند. سنگ های بین 3 تا 5 میلی متر اغلب هنگام عبور از حالب، باعث ایجاد درد (رنال کولیک) می شوند.

به طور کلی، سنگ های کوچک کلیه با گذشت زمان رشد می کنند. البته در برخی موارد نادر، اندازه ی این سنگ ها ثابت می ماند. با وجود اینکه سنگ های کوچک کلیه ممکن است خود به خود دفع شوند، اما برخی از افراد برای پیشگیری از رشد این سنگ ها و ایجاد درد در آینده، به دنبال روش های درمانی برای از بین بردن آنها هستند. مخصوصاً بیمارانی که قبلاً دچار سنگ کلیه شده و تجربه ی این درد را داشته اند!

درمان سنگ های کوچک کلیه

اگر بیمار عدم درمان سنگ های کوچک کلیه را انتخاب کند، معمولاً پزشک هر چند وقت یک بار برای بررسی این سنگ ها آزمایشاتی (در اغلب موارد سونوگرافی) را تجویز می کند. این آزمایش برای اطمینان از عدم بزرگ شدن این سنگ ها (بیشتر از 5 میلی متر) انجام می شود.

در صورتی که بیمار بخواهد از روش های درمانی برای از بین بردن سنگ های استفاده کند، گزینه های درمانی می تواند شامل موارد زیر باشد:

درمان سنگ های کوچک کلیه

همانطور که قبلاً گفتیم، این سنگ ها به قدری کوچک هستند که معمولاً خود به خود دفع می شوند.

در برخی موارد این سنگ ها ممکن است باعث ایجاد درد شوند که معمولاً 1 الی 2 روز ادامه پیدا می کند.

پزشک عمومی ممکن است برای تسکین درد شما داروی ضد التهاب غیر استروئیدی (NSAIDs) تجویز کند.

برای کنترل و بهبود علائم، پزشک موارد زیر را تجویز می کند:

  • نوشیدن مایعات فراوان در طول روز
  • آلفا بلاکر ها (دارو های مسدود کننده ی آلفا که به دفع سنگ کلیه کمک می کنند)
  • مسکن های بدون نسخه

پزشک ممکن است نوشیدن 3 لیتر آب در طول روز را توصیه کند.

نوشیدن آب برای پیشگیری از عفونت کلیه

برای کمک به دفع سنگ های کوچک کلیه:

1- آب بنوشید. نوشیدنی های دیگری مثل چای و قهوه هم مصرف کنید.

2- مقداری آب لیموی تازه به آبی که می نوشید اضافه کنید.

3- از مصرف نوشیدنی های گازدار خودداری کنید.

4- مصرف نمک را به حداقل برسانید.

تولترودین سنگ کلیه

تولترودین یک داروی آنتی‌کولینرژیک است که بیشتر برای درمان مشکلات مثانه، مانند بی‌اختیاری ادرار و تکرر ادرار، تجویز می‌شود. این دارو با کاهش انقباضات غیرطبیعی مثانه، به بهبود کنترل ادرار کمک می‌کند. اما در مورد سنگ کلیه، توجه به چند نکته ضروری است:

تاثیر تولترودین بر سنگ کلیه:

  1. تاثیر مستقیم ندارد: تولترودین به طور مستقیم برای درمان یا پیشگیری از سنگ کلیه تجویز نمی‌شود و تأثیری روی شکستن یا حذف سنگ‌ها ندارد.
  2. اثرات جانبی احتمالی: تولترودین ممکن است باعث کاهش تولید ادرار یا خشکی شود. این شرایط می‌تواند در موارد خاص احتمال تشکیل سنگ کلیه را افزایش دهد، زیرا جریان کافی ادرار برای شستشوی کلیه‌ها حیاتی است.
  3. احتیاط در بیماران دارای سنگ کلیه: اگر سنگ کلیه دارید یا سابقه آن را داشته‌اید، بهتر است در مورد استفاده از تولترودین با پزشک خود مشورت کنید.

در صورت درد شدید، پزشک ممکن است از شما بخواهد تا برای آزمایش و درمان به بیمارستان مراجعه کنید.

چقدر طول می کشد تا سنگ های کوچک کلیه دفع شوند؟

دفع سنگ کلیه به میزان زیادی، به اندازه ی این سنگ ها بستگی دارد. سنگ های کوچک تر از 4 میلی متر، در 80 درصد مواقع خود به خود دفع می شوند. دفع این سنگ ها به طور متوسط 31 روز زمان می برد.

سنگ هایی با اندازه ی 4 تا 6 میلی متر در برخی موارد برای دفع، نیاز به یک روش درمانی دارند. اما حدود 60 درصد این سنگ ها طی 45 روز (به طور متوسط) خود به خود دفع می شوند.

درمان سنگهای بزرگ كلیه

خوشبختانه با انجام عمل آندوسكوپی كلیه، امروزه همه سنگ های بزرگ كلیه با این روش، بدون شكاف جراحی یك وجبی در پهلو ها و تنها از یك بخیه قابل درمان هستند.

در این روش با عبور دوربین به داخل كلیه، سنگ مستقیماً توسط پزشك مشخص و با استفاده از لیزر و یا امواج سونوگرافی سنگ را خرد كرده و از كلیه ها خارج می كنیم كه نمونه آن در شكل مشاهده می شود و جهت تعیین نوع سنگ به آزمایشگاه فرستاده می شود.

سنگ های کلیه

توصیه هایی جهت جلوگیری از تشكیل سنگ كلیه

  • هر 2 ساعت یك لیوان آب بنوشید در صورت عدم مصرف آب ، چای كمرنگ و دستور رژیم غذایی آبكی مفید می باشد.
  • سرسفره از نمك استفاده نكنید.
  •  ورزش كنید.
  • رژیم غذایی روزانه را تعدیل كرده و از مصرف پروتئین حیوانی بیش از حد اجتناب نمائید.
  • در صورت تكرار سنگ سازی با مراجعه به دكتر ارولوژی علت تشكیل سنگ را مشخص و درمان پیش گیری انجام دهید.
  • هر 6 ماه سونوگرافی از كلیه ها و مثانه با نظر پزشك متخصص ارولوژی انجام دهید.
  • در صورت وجود سنگ در كلیه درمان آن را به تأخیر نیندازید.

خوشبختانه 96% سنگها امروزه با سنگ شكنی و آندوسكوپی(عمل سنگ کلیه) قابل درمان ونیاز به شكاف پهلو نیست .

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.9/5 - (49 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۲ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 881 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت آقای دکتر کرمی

    فرزند دختر من با بیماری اکستروفی مثانه کامل بدنیا آمد و چون در شهر ما پزشکان متخصص(اطفال و اورولوژی) به من گفتند:ما نمی توانیم عمل ترمیمی را انجام بدهیم باید این بیماران سریعا در۴روز اول تولدتوسط پزشک با تجربه و فوق تخصص اورولوژی و جراح اطفال ودر مراکز مجهز عمل شوند وپزشک فوق تخصص جراح اطفال را در مشهد به من معرفی کردند.
    روز سوم به مطب پزشک معرفی شده در مشهد رفتم و ایشان پس از معاینه به من گفتند: ببرید بستری کنید تا فردا عمل کنم وروز چهارم تولدش عمل شد و در تمام۲۱ روزی که فرزندم در بیمارستان بستری بوددر جواب سوال من که وضعیت فرزندم چطور است می گفتند خوبه حالا چند روز دیگه باشه اگر مشکلی پیش نیامد مرخص می کنم-ولی در روز ترخیص رو به من و خانمم کردند و گفتند:شما تا اخر عمر گرفتارید و باید در۶ماه اول هر یکماه و بعد از آن هر۲ماه تا ۳ماه تا پایان یک سالگی به مطب من مراجعه کنید(حالا از وضعیت روحی و شوکه شدن من و خانمم بگذریم که چقدر اون لحظه سخت بود)
    دریک سالگی فرزندم ایشان گفتند ۶ماه دیگر مراجعه کنید و در تمام این یکسال ایشان در جواب سوال من و خانمم فقط می گفتند که خوبه و داره بهتر میشه×××××خلاصه دریک و نیم سالگی ایشان پس از معاینه گفتند این بیماران خوب نمی شوندو شما تا پایان عمر گرفتارید و تنها کاری که می توان برایشان کرد یک عمل در۲سالگی است وهر چی من در مورد عمل سوال کردم ایشان گفتند شما متوجه نمیشید و حتی من گفتم که من و خانمم لیسانس هستیم و توضیح بدهید هیچ توضیحی در باره عمل۲سالگی ندادند .
    و من در این مدت با مراجعه حضوری و ارتباط از طریق شبکه های اجتماعی باچند پزشک دیگر و کلی جستجو در اینترنت (جایی نوشته خوب میشوند جایی نوشته خوب نمیشوند) گیج شدم و پزشک ارولوژی دیگری سونوگرافی نوشت و بعد از دیدن نتیجه گفت بهتره نوار مثانه هم بگیرید و بعد درباره عمل دوم با حوصله و دقت بیشتری تصمیم گیری شود.
    که سونوگرافی جدیدانجام شده از قرار زیر است:
    ×××ابعاد کلیه چپ۲۹×۷۳ میلی متر و ابعاد کلیه راست۲۷×۷۰میلی متراست.
    ×××اکوی پارانشیم کلیتین افزایش واضحی ندارد.
    ×××فولنس درسیستم پیلوکالیسیل کلیه راست دیده می شود ولی سنگ یا هیدرونفروز شدید انسدادی مشاهده نمی شود.دیامترقدامی خلفی لگنچه کلیه چپ و راست به ترتیب۳و۸میلی متر است.
    ×××توده کیست در کلیه ها مشاهده نمی شود.
    ×××مثانه(reconstructed)به حجم۸سی سی و ابعاد۱۶×۲۵میلی متر در لگن مشاهده می شود و ضخامت جدار مثانه۲٫۳میلی متر است.
    لطفا اگر می شود در باره این سونوگرافی هم توضیحی بفرمایید.
    من به این دلیل مزاحم وقت گرانبهای شما شدم که اولا در باره این بیماری واقعا نیاز به مشاوره از یک متخصص دارم و دوما میخواستم بدونم آیا شما در زمینه درمان فرزندم می توانید کمکی بکنید - چون من قصد ندارم دیگر به پزشکی که در ابتدا فرزندم را عمل کرده مراجعه کنم
    در ۶ماه اول فرزندم از شربت آموکسی۲۵۰ و بعد از آن تا الان که۲4ماهه است شربت کوتریموکسازول هرشب۲سی سی مصرف می کند
    آقای دکتر کرمی حال سوالی که ذهن من را مشغول کرده این است که وقتی فرزندم تا آخر عمر خوب نمیشه چرا باید عملش بکنم؟
    وهمچنین آیا نوار مثانه برای دختربچه دوساله که اکستروفی مثانه کامل بوده( عمل ترمیمی در بدو تولد انجام شده که تخلیه ادراری متغییر ۱۰تا۱۵ دقیقه ای دارد)می توان انجام داد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      در این مورد من تجربه زیاد ندارم
  • تصویر کاربر اکبر یکشنبه ۸ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 861 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من دو هفته است که سیستوسکوپی کردم ودکتر از لکه هایی که در سونوگرافی دیده بود نمونه برداری کرده است . لطفا بهم بگین چرا بعد از چند روز از عمل درد پنهانی در بیضه ها احساس میکنم البته بعد از عمل دکتر متوجه دلیل عفونت ادرای شد که پرو ستات بود وبعد از عمل با خوردن کپسول پروستات تقریبا مشکلم حل شده و عفنتی هم در ادرارم ندارم ضمنا هنوز 20 روز بعد از عمل سیفیکسیم 400 میخورم . پیشاپیش از توضیحات جنابعالی تشکر میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)

      بايد ببينم. اما برای اطلاعات بیشتر می تونید به مقاله سیستوسکوپی مراجعه کنید.

  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۵ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 462 مشاهده پرسش
    سلام. من به مدت 2ماه ادرار خونی بدون درد داشتم و در همان روزهای اول به دکتر مراجعه کردم و تمام آزمایشهای موجود رو هم گرفتم حتی عمل سیستوسکپی انجام دادم که معلوم شد خون از حالب سمت چپ هست و در عمل دوم که یوتروسکپی بود هم چیز خاصی مشاهده نشد ولی در این عمل خون در ادرار قطع شد ولی آزمایش سیتی اسکن و ام آر آی هنوز ضخامت در مثانه را نشان میداد با همه این تفاسیر دکتر معالجم متوجه نشد عامل خونریزی چه بوده همه چیز درمن طبیعی بوده و غیر از خون در ادرار مورد مشکوک دیگری نبود من 27ساله هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۵ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      بررسي كردهايد مهم نيست
  • تصویر کاربر سميرا جمعه ۱۴ اسفند ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 476 مشاهده پرسش
    سلام همسر من بعداز عمل فتق خيلى دستشويى ميره حداقل روزى ٦/٧بار و تكرور ادار نه مدفوع دارن ميخواستم بدونم اين براى عمل هستش يا نه اخه من راجب به علائم MSهم خوندم اين توضيحات رو داده بود پا درد شديد و زياد رفتن دستشويى
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ اسفند ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوند
  • تصویر کاربر شيوا جمعه ۱۴ اسفند ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    اگردرهنگام ادرار احساس شودمقداري ازادراردرمجراباقي مانده و فقط ابتداي مجراي ي خروجي سوزش دارد احتمال كداميك ازموارد ذكرشده بالا قوي تر است.؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ اسفند ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش و سونو دهید
  • تصویر کاربر علی جمعه ۶ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 796 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    برای ادرار چکه ای مادرم طبق نظرتون رفتیم نوار مثانه در تبریز انجام شد توسط دکتر سکینه حاج ابراهیمی که طبق عکس داروهای ارسالی براتون < اون داروهارا براش تجویز کرد اما تقریبا نزدیک 20 روز است که مصرف می کنه اما تغییری ایجاد نشده لطفا راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      موافق نظر دكترتان هستم
  • تصویر کاربر علی جمعه ۶ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 480 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر کرمی.چند روزی است که با درد خیلی کمی در قسمت بیضه چپ مواجه هستم. با مراجعه به پزشک نزدیک منزل و دستور گرفتن عکس رنگی از کلیه ها در حالب سمت چپ یک گرفتگی کوچک (UVJO) مشاهده میشود آیا نیاز به عمل جراحی است یا نه درمان سنتی هم دارد؟ عکس رو براتون فرستادم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      نياز به درمان نيست
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۱ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    سلام.اقای دکتر پدر من 80 ساله هستن.به علت سیگار مشکل ریه دارند که الان 10 سال هست که ترک و زیر نظر متخصص هستند.جدیدا ر یه هاشون اب اورده که هجمش 200 سی سی و کم هستش.دکترشون با ازمایش اسید اوریک بدن گفتند که چون اسید اوریک بدن پدر بالا هست و سونو گرافی که از مثانه گرفیتم متوجه شدیم که ادرار کامل دفع نمیشه.و باعث تجمع اب در ریه شده.به نظر شما باید جراحی بشه مثانشون یا با قرص قابل درمان هستش؟ الان یک هفته هست که این مشکل رو پیدا کردند.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      کار من نیست
  • تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۱۲ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    بنده حدود 5 سال پیش دچار ضایعه نخاعی گردنی شدم و تحت عمل جراحی قرار گرفتم
    همیشه دچار عدم توانایی در نگه داشتن ادرار بودم؛ بصورتی که یکباره شدیدا حس میکردم ادرار دارم و نمیتوانم خودم را نگه دارم بصورتی که گاهی چند قطره هم خارج میشد ولی وقتی میرفتم توالت نمیتوانستم ادرار کنم و با فشار دادن مثانه مقدار کمی تخلیه میشدو بعد از چند دقیقه دوباره..
    به دکتر جهان بینی (قم) مراجعه کردم که ایشان پروستا گلندین تجویز کردند که خیلی موثر بوده؛ ولی اکنون بعلت ماندن 200 سی سی ادرار در مثانه پس از تخلیه و ضخیم شدن دیواره مثانه به من دستور استفاده از سوند را داده اند روزانه دوبار، و پس از یکماهمراجعه بدون معاینه و سونو گفتند باید قرص و سوند حدود 3 ماه دیگر ادامه داده شود
    خواستم نظر شما را در این مورد بدانم و
    با توجه به اینکه بنده در قم زندگی میکنم, ایا میتوانید پزشکی را در قم به بنده معرفی کنید
    ببخشید طولانی شد
    با سپاس و احترام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      دکتر مختاربور
  • تصویر کاربر مجتبی سه شنبه ۱۷ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید حضور جناب اقای دکتر
    ابتدا ممنون از این امکان و وقت ارزشمندی ک برای پاسخگویی به بیماران قرار میدهید .از خداوند منان سلامتی همراه با طول عمر و ت‌وفیقات روز افرون مسالت مینمایم.

    دکتر خلاصه عرض میکنم ؛ من مشکلی دارم که پیش سایر پزشکان ک رفتمحس میکنم به شکل عامیانه بنده رو سنگ قلاب میکنن و توجهی نمیکنن خیلی به مساله بنده

    دکتر من دچار مساله فک میکنم کاهش حجم مثانه و مثانه کوچک هستم و البته این مساله باعث اشفتگی ذهنی و زتدگی روزمره بنده را مختل کرده .

    به پیشنهاد دکتر تست ارودینامیک گرفتمک مطالب زیر حاصل شد.

    first sensation....۶۵ ml

    first desire...126 ml

    strong desire...222 ml.

    ماکس ظرفیت مثانه حدود ۴۰۰ ml
    وemg بین‌۶۲۵ تا ۶۶۸

    و detrusor contractility...wery weak

    و دکتر جسارتا تصویرشم‌براتون‌ارسال کردم .

    دکتر من مشکل مثانه یا حجمش دارم ...تو روز ب سختی بتونم ببن ۱۴ تا ۱۷۰ رو تحمل کنم بعدش نشت میکنه...چندین بار تلاشمو کردم با رفتار درمانی حجم مثانه رو بیشتر کنم ولی نشت کرد البته اگه خواب باسم هم حجم بیشتری تحمل میکنم و هم موفع خواب برا ی دستشویی بیدار نمیشوم ولی روزاز کار و زندگی مارو انداخته ...


    دکتر چه پیشنهادی میدید ..وفت حضوری بگیرم بیام خدمتتون ...یا مثلا جراحی بزرگ کردن مثانه لازمه یا طبیعیه ..دکتر من چیکار کنم ...در ضمن مقالات وسوالات و ویدئوهای اپارتم هم دیدم ک بسیار اموزنده بود ولی حس میکنم با توجه ب توضیحات شما دچار مشکل حجم مثانه هستم ..خواهشمندم بنده را راهنمایی کنید .یا مثلا مصرف مایعاتو خیلی کاهش بدم ...چ کنم دکتر خسته شدم.ممنون میشم بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ مراجعه با مدارك
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 576 مشاهده پرسش
    سلام
    آقای دکتر خسته نباشید من بعد از دستشویی دچار کمی سوزش وخارش .و گاهی اوقات سر آلتم درد میکنه و همچنین در ناحیه مثانه .من قبلا عمل داشتم سنگ داخل حالبم بود در اوردن من همچنین سونت داخلش بود برداشتن .بعد عمل سونگرافی وازمایش دادم چیزی نگفتن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ازمایش دهید از نظر عفونت
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب