اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

واریکوسل چیست؟ فیلم جراحی و تصاویر واریکوسل پروفسور کرمی

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

تصویر واریکوسل گرید 1تا 3

واریس بیضه
واریکوسل یا واریس بیضه
چرا درگیر واریس بیضه می شویم؟
واریکوسل گرید 2
عکس واریکوسل
واریس بیضه
واریکوسل 2
واریکوسل 1

واریکوسل چیست؟

بیماری واریکوسل (Varicocele) یک اختلال شایع در دستگاه تناسلی مردان است که به طور مستقیم بر سلامت باروری تأثیر می‌گذارد. واریکوسل به وضعیتی گفته می‌شود که در آن رگ‌های خونی داخل کیسه بیضه (اسکروتوم) که وظیفه تخلیه خون از بیضه‌ها را دارند (شبکه پامپینیفرم)، دچار تورم و گشادشدگی غیرطبیعی می‌شوند. این حالت شباهت زیادی به بیماری واریس در پاها دارد.

خون از طریق وریدها باید از بیضه به سمت بالا و قلب جریان یابد. در وریدهای بیضه، دریچه‌های یک‌طرفه‌ای وجود دارند که از بازگشت خون به سمت پایین جلوگیری می‌کنند. هنگامی که این دریچه‌ها ضعیف شده یا از کار می‌افتند، خون در شبکه پامپینیفرم جمع شده، باعث گشاد شدن رگ‌ها و در نتیجه تشکیل واریکوسل می‌شود.

  • محل شایع: واریکوسل تقریباً در ۹۰ درصد موارد در بیضه چپ ایجاد می‌شود. این به دلیل مسیر طولانی‌تر و زاویه ورود متفاوت ورید بیضه چپ به ورید کلیوی است که منجر به افزایش فشار خون در این ورید می‌شود.

  • شیوع: این بیماری در حدود ۱۵ درصد از کل مردان دیده می‌شود، اما در مردانی که دچار ناباروری هستند، شیوع آن به حدود ۴۰ درصد افزایش می‌یابد.

واریکوسل به دو دلیل اصلی اهمیت دارد:

-اثر بر اسپرم و ناباروری: مهم‌ترین عارضه واریکوسل، تأثیر منفی آن بر باروری است. تجمع خون در اطراف بیضه باعث می‌شود دمای بیضه کمی افزایش یابد (معمولاً حدود ۱ تا ۲ درجه سانتی‌گراد). این افزایش دما برای تولید اسپرم سمی است و می‌تواند منجر به کاهش تعداد اسپرم، کاهش حرکت اسپرم و افزایش اسپرم‌های دارای شکل غیرطبیعی (مورفولوژی ضعیف) شود.

-آتروفی بیضه (کوچک شدن): در نوجوانان یا موارد شدید، واریکوسل می‌تواند با آسیب رساندن به بافت بیضه، باعث کوچک شدن و آتروفی (تحلیل رفتن) بیضه شود.

علت واریکوسل چیست؟

علت واقعی آن نامشخص است. ولی نارسا بودن دریچه های لانه کبوتری و اثر فشاری روی وریدهای بیضه را از علل ایجاد واریکوسل ذکر می کنند.

واریکوسل
تصاویر واریکوسل

علائم واریکوسل چیست؟

این مشکل در بیضه چپ شایع است و ممکن است بی علامت بوده و یا با درد بیضه در فعالیتهای سنگین، سرپا بودن طولانی و ورم بیضه خود را نشان دهد. اغلب واریکوسل هیچ علامتی ایجاد نمی‌کند و به صورت تصادفی کشف می‌شود، اما در برخی موارد ممکن است علائم زیر مشاهده شود:

  • درد: احساس درد مبهم و متناوب در کیسه بیضه که معمولاً در طول روز یا پس از فعالیت بدنی یا ایستادن طولانی‌مدت تشدید می‌شود.

  • ظاهر: بیضه مبتلا ممکن است کمی کوچک‌تر به نظر برسد.

  • لمس: در معاینه، ممکن است شبکه‌ای از رگ‌های متورم زیر پوست بیضه احساس شود که به آن اصطلاحاً “کیسه کرم” (Bag of Worms) گفته می‌شود.

تشخیص و درجه‌بندی واریکوسل (درجات ۱ تا ۳) معمولاً توسط متخصص اورولوژی با معاینه فیزیکی و تأیید سونوگرافی داپلر انجام می‌شود.

تشخیص واریکوسل

اغلب در معاینه بالینی توسط پزشک به صورت شبکه وریدی گشاد و درهم که با گرفتن و فشار دادن شدت گشاد شده و بیشتر می شود.

امروزه استفاده از سونوگرافی رنگی یا کالر داپلر در تأیید بیماری واریکوسل اغلب استفاده می شود.

اثر مضر واریکوسل روی اسپرم ها

عدم گردش خون صحیح در بیضه ها باعث اختلالاتی در تولید نطفه می گردد که عبارتند از:

  • کاهش تعداد اسپرمها
  • افزایش شکل غیرطبیعی اسپرم
  • کاهش حرکت تعداد اسپرمها که مهمترین یافته در واریکوسل می باشد.
  • در موارد شدید از بین رفتن کلی اسپرمها یا آزوسپرمی لازم به یادآوری است که این بیماری شایع ترین علت ناباروری قابل برگشت در مردان می باشد.

فیلم جراحی واریکوسل

هیچ درمان دارویی برای آن وجود ندارد. تکنیک عملهای جراحی عبارتند از :

-عمل جراحی باز

عمل جراحی باز با برش در محل عبور وریدها با دید مستقیم و یا با استفاده از میکروسکوپ انجام می شود.

-لاپاراسکوپی

در عمل جراحی به روش لاپاراسکوپی سه سوراخ نیم سانتی در ناف و کناره های شکم جهت عبور لوله تروکار و دوربین و وسایلهای جراحی داده می شود و وریدهای واریس با بزرگنمایی چندین برابر در تلویزیونها مشخص و قطع میشوند که درصد موفقیت به اندازه عمل جراحی باز ولی درد آن کمتر از عمل جراحی باز است و بیمار به صورت سرپایی و بدون نیاز به بستری در شب بیمارستان را ترک می کند.

برای اطلاعات بیشتر در مورد عمل لاپاراسکوپی این مقاله را بخوانید: عمل لاپاراسکوپی در مردان

 

آیا باعمل جراحی 100% باعث بهبودی ناباروری می شود؟

عمل جراحی  فقط در 50-60% موارد باعث بهبودی کیفیت اسپرم می شود. که بارزترین تغییرات پس از عمل در حرکت اسپرم ایجاد می شود که باعث تقویت حرکت اسپرم می گردد.

عوارض عمل واریکوسل چیست؟

عوارض پس از عمل نادر و شایع ترین عارضه هیدروسل یا جمع شدن آب در کیسه بیضه است که در صورت رشد پیش رونده آن باید با برش جراحی ترمیم گردد. در موارد نادر آسیب به شریانهای بیضه و واز ممکن است اتفاق بیفتد.

همچنین اگر فرزند کوچک دارید، شاید برای شما جالب باشد که عکس ورم بیضه در کودکان را ببینید.

درمان‌های غیرجراحی واریکوسل

-لباس زیر حمایتی: کاهش فشار و درد با استفاده از جاک‌استرپ یا شورت تنگ.

-داروهای ضدالتهاب: مانند ایبوپروفن برای کاهش درد و التهاب.

-اصلاح سبک زندگی: اجتناب از بلند کردن اجسام سنگین، ورزش سبک، و حفظ وزن مناسب.

-کمپرس سرد یا گرم: برای کاهش تورم و درد

-مکمل‌ها و تغذیه: مصرف ویتامین C، E، زینک و امگا-3 برای بهبود سلامت و عملکرد اسپرم

-گیاهان دارویی: شاه‌بلوط هندی و چای سبز برای بهبود گردش خون

-فیزیوتراپی و تمرینات سبک: حرکات کششی و یوگا برای بهبود جریان خون

-پیگیری پزشکی: معاینات منظم برای کنترل پیشرفت بیماری

این روش‌ها علائم را مدیریت می‌کنند اما واریکوسل را درمان نمی‌کنند. برای موارد شدید، جراحی ضروری است. پیشگیری خاصی برای واریکوسل وجود ندارد، اما معاینات منظم و درمان به موقع می‌تواند از عوارض جدی جلوگیری کند.


3.2/5 - (11 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حسن یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 1331 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر آقای دکتر - سوالم از حضورتون این بود که بنده سنگ 8 میلی در کالیس تحتانی کلیه چپ دارم . جسارتا روش درمانی، بغیر از جراحی از طریق دارو و ... وجود دارد . در صورت امکان پاسخ دهید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سنگ شكني توصيه ميكنم
  • تصویر کاربر شروین جمعه ۵ خرداد ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 628 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    خسته نباشید و خدا قوت

    به طور خلاصه میگم خدمتتون، تقریبا 3 یا 4 هفته اس که این مشکل رو دارم.متاسفانه من از لحاظ رعایت بهداشت ضعیفم و تبلی میکنم. من در طول 10 روز 3 بار رابطه داشتم و از سر تنبلی و خستگی کاری ( که تا دیر وقت کار میکنم ) نرفتم حموم و به تمیزکاری با آب و صابون اکتفا کردم که البته یه بارم اصن تمیز نکردم و چند روز بعد رابطه هم تکرار شد. اما بعد رابطه سوم ام، شب رفتم حمام و فردا صبح با خارش ناحیه تناسلی و قسمت زیرینش از خواب بیدار شدم. به فکرمم نمیرسید که چیزی بشه. تا اینکه رفتم سرویس یهو دیدم اون قسمتی که خارش داره، حالت سوختگی یا چیزی شبیه تبخال داره که انگاری از خشکی پوست اینجوری شده و اون قسمت هم خشک بود. پماد کلیتریمازول استفاده کردم. 2 3 روز اول همه چی رو براه بود اما بعدش دیدم قسمت های نیمه به پایین و سمت چپ آلتم قرمز شده و لکه بزرگ و کوچیک عین جای سوختگی داره. و پوستش هم شده بود عین سوختگی.
    به پیشنهاد دوستانم ار پماد کالاندولا استفاده کردم. همه چی اوکی بود اما بعد 1 هفته از موبر پودر استفاده کردم 2 ساعت بعد نظافتم همون قسمت کناری و سمت چپ که جاهای سوختگی داشت 7 8 تا جوش قرمز زیر جلدی دیدم ، ترسیدم و 1 سری دیگه از کالاندولا استفاده کردم تا 1 هفته قبل که از نظر من کلا بر طرف شد . پریروز دوباره قرمز شد اون قسمت البته خفیف، و 1 جوش ریز سر سفید ریز کنارشون البته با دقت میشه دید. دیروز رابطه داشتم. مدت رابطه زیاد بود. بعد 1 ساعت اون قسمت بیشتر قرمز شد.
    دیشب رفتم حمام و منتظر شدم تا صبح. الان قسمت جوش مانند قرمز وجود داره و با قسمتی اندازه لپه یه چیزی حالت تاول سوختگی. البته دقیقا مثه این علایم نیس و با عرض معذرت عکسی میفرستم و قسمت رو نشون میدم که ببینید و بهم بفرمایین که چیکار کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      فعلا درمان نميخواهد
    2. تصویر کاربر شروین یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      یعنی جای هیچ نگرانی توی ادامه زندگیم و رابطم نیستش؟


      و همین طور میخواستم واکسن گارداسیل استفاده کنم.سنم 28 ساله هست. به نظرتون مصلحته که واکسن بزنم یا نه؟

      ممنون بابت وقتتون. خدا خیرتون بده
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      9-شما می توانید از طریق صفحه اینستاگرام یا کانال تلگرام سلسله مباحث پزشکی اینجانب را دنبال کنید.
      🆔 https://www.instagram.com/drkarami/
      🆔 http://t.me/irdarman
    5. تصویر کاربر شروین چهارشنبه ۳ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      بسیار ممنون جناب دکتر. انشالله همیشه سلامت و موفق باشید همراه با خانواده. ممنون.از نگرانی در اومدم. خدا خیرتون بده . بازم ممنون
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      تشكر
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر بهاره یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 492 مشاهده پرسش
    سونار: سونار: سلام خسته نباشین. چهار ساله اقدام به بارداری کردیم مشکل اسپرم هست. دو سال پیش کلینیک ابن سینا رفتیم به همسرم دارو دادن فولیک اسید کلومیفن و یه سری ویتامین ولی بعد از سه ماه دکتر گفت دو تعداد و شکل اسپرم دارو اثر کرده ولی رو حرکت اثری نکرده باید میکرو انجام بدین ولی متاسفانه درمانا رها کردیم ولی امسال کلینیک قم پیگیری کردیم. عکس اول از آزمایش همسرم برا برج ده سال 95 هست گفتن ای یو ای انجام بدیم ولی روز عمل جنین شناس گفت اسپرم مناسب عمل نیست و عمل کنسل شد. عکس دوم مربوط به آنالیز اسپرم برای عمل ای یو ای هست با اینکه الان همسرم یه ماهه قرصه ویتامین سی و ایی و امپول خوراکی ال کارنتین مصرف میکنه ولی اسپرم ضعیف تر از چند ماه قبل شده. سوالم اینه که با توجه به این آنالیز اسپرم آیا شانسی برای موفقیت میکرو هست. آیا جنینی تشکیل خواهد شد که سالم باشه؟؟ دارو میتونه اثر کنه ؟ من خودم مشکل ندارم اما ذخیره تخمدانم کم شده و ازمایش عدد یک نشون داده. متخصص زنان میگن باید سریع میکرو انجام بدین. با توجه به ذخیره تخمدان بنده شما توصیه میکنین که همسرم دارو مصرف کنن یا اینکه میکرو انجام بدیم و دارو دیگه رو اسپرم تاثیر نداره؟؟. ممنون میشم کامل راهنمایی کنین.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام حركت صفر است وكار سخت بايد اي وي اف كنيد
    2. تصویر کاربر بهاره یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      دارو اثری داره یا اینکه این ماه و با این اسپرم سیکل میکرو رو شروع کنیم؟؟؟ به نظر شما با این اسپرم قابلیت تشکیل جنینی هست؟؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      همين ميكرو را شروع كنيد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    سلام 27سالمه وزن125 قد188 التم در حالت عادی2الی3سانتیمتر هست و در حالت نعوظ بین9_11سانتیمتر در هنگام رابطه و دخول التم شل میشه و نمیتونم سکس رو انجام بدم خودارضایی هم دارم روزی یک بار
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام طبيعي است
  • تصویر کاربر حبیب یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 415 مشاهده پرسش
    ببخشید آقای دکتر آلتم از روبه رو کجه نسبتا زیاد ولی از بالا که خودم نگاه می کنم خیلی نیست اونم به سمت چپ و اندکی پایین میخداستم ببینم در چد حد باشه لازم به درمان داره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام فيلم من را ببينيد٢-حضوري بياييد ببينم
  • تصویر کاربر ایوب یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 1115 مشاهده پرسش
    سلام قبل از سنگ شکن لوله دبل جی گذاشتن برام چون سنگها کاملا نشکسته بود دوباره سنگ شکن کردم والان حدود 3 ماهه لوله هنوز خارج نکردن چون بار آخر که با عمل سرپایی اقدام کردن گفتن لوله احتمالا پیچ خورده و خارج نشد .
    گفتن 2 هفته دیگه مراجعه کن شاید از طریق pcnl لوله راخارج کنن.
    ایا راه حل دیگه ای نداره ؟
    ولی دیروز 2 تا سنگ 6 یا 7 میلی دفع کردم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      درمانش كمي سخت است
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      بايد عكسش را ببينم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر فرشید یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    سلام.بعد از آپول ششم ب س ژ در ادرار من مایه سفید رنگ غلیظ یا رقیق همراه با درد وجود دارد آیا خطرناک است؟وجود خون چطور؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      ازمايش دهيد
  • تصویر کاربر احمدسعیدی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکترمحترم:من نزدیک۷سال خودارضایی مکنیم والان مغزم خیلی خیلی ضعیف شده وقتی حوصله ام سرمیره میرم بالباسای زن داداشام حال میکنم وبومیکنم وخودارضایی میکنم اصلاانگاردست خودم نیست وقتی میرم خونه خواهرم هروقت دیدم دخترخواهرم رفت حمام من بعدش میرم حمام بالباساش حال وبومیکنم وخودارضایی میکنم بخداخیلی پشیمونم توبه میکنم توبه میشکونم والان چندوقته ترک کردم کمکم کن اقادکترچیکارکنم مغزم قابل برگشته؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      با يك اراده قوي ميتوانيد
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 512 مشاهده پرسش
    سلام
    مرد و حدود 40سال سن دارم. 3سال پیش به بیماری زگیل تناسلی مبتلا شدم. زگیلهای قابل رویت را طی این 3 سال بارها فریز کردم. ازمایشگاه نوع ویروس را 11 تشخیص داد و واکسن گارداسیل را همان ابتدای بیماری تزریق کردم.
    اما دانه های بسیار ریزی شبیه زگیلهای کوچک بالای ناحیه تناسلی به کمک دره بین دیده میشوند که سالهاست بدون تغییر مانده و بزرگ نمیشوند به نظر من.
    عکسهای ان را برای شما ارسال کردم. لطفا نظر بدهید ایا زگیل تناسلی هستند؟ و باید فریز یا لیزر کنم؟ سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      بايد حضوري ببينم ولي مهم نيست
  • تصویر کاربر آرتین یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    من 15 سالمه و بعد خودارضایی بیضه هایم(بیضه چپ هم جلو تر از بیضه راست است و هم درد میگیرد) درد میگیرد آیا من در خطر سرطان پروستات هستم؟ (البته وقتی زیر دوش حموم آبگرم میروم بیضه هایم شل و آویزان میشوند و وقتی که دو انگشت را بین بیضه هایم میگذارم از دستم سر میخوردند منظورم میلغزند)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      شما صد در صد مشكلي نداريد٢-خود ارضايي را ترك كنيد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۲۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 548 مشاهده پرسش
    دکتر برای اینکه حرکت اس÷رم رو تقویت کنم راه حلش چیه؟خوراکی خاصی یا داروی خاصی رو شما مد نظر دارید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمان دارویی ندارد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      راه دارویی ندارد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۳۰ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    دکتر نظرتون چیه یه ازمیش اس÷رم دیگه بدم برای اطمینان؟اگه بخوام دوباره ازمایش بدم باید همون 72 ساعت بگذره؟اخه شنیدم ازمایش دوم باید به فاصله 4 هفته از ازمایش اول باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۰ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      72 ساعت باید باشد
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 560 مشاهده پرسش
    سلام
    اول از همه از شما تشکر می کنم
    من وقتی 13 الی 14 سال داشتم
    به صورت کنجکاوی خود ارضایی را شروع کردم
    بعد از مدتی که تا قبل از آن به آن دقت نکرده بودم
    دیدم که بیضه ی سمت چپ پایین تر از سمت راست است
    و فکر کردم که به دلیل خود ارضایی اینگونه شده است
    به همین دلیل بیضه ی سمت راست خود را چرخاندم
    (چند ده دور 360 درجه)
    و حالا نمی دانم که آیا امکان درمان وجود دارد
    از این موضوع بسیار ناراحت می باشم
    و اصلا روی رفتن به پزشک را هم ندارم
    لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگرانی بیخود است
  • تصویر کاربر جعفری دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 579 مشاهده پرسش
    با سلام
    بنده هنگامی که از خواب بیدار میشوم بیضه هایی نرمال و هم اندازه دارم ولی در طول روز بیضه سمت چپ بشدت بلندتر از راست و با چین و چروک در پوست بیرونی به نظر میرسد.حتی بیضه راست هم در طول روز پوست بیرونی ان حالتی شبیه طناب پیچ خورده پیدا میکند.یعنی در صبح اول وقت پوست بیرونی هر دو بیضه محکم و بدون پیچ خوردگی هستند ولی در طول روز به حالت طناب پیچ خورده در می آیند.ایا این حالت نشانه واریکوسل می باشد؟تصویری زیر شبیه به بیضه بنده می باشد
    http://www.varicocele.org.uk/wp-content/uploads/varicocele-examination_thumb.jpg
    این عامل باعث معافیت از سربازی می گردد-27 سال سن دارم-بنظر شما معافیت پزشکی اینگونه چقدر در استخدام تاثیرگذار است.بنده مهندسی شیمی دارم و ممکن است در مناطق نفتی و گازی مشغول به کار شوم.دانشجویی دکترا هستم
    تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      در این حالت باید معاینه شوید
  • تصویر کاربر فرشاد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 808 مشاهده پرسش
    دکتر سلام.پیرو سوال قبلی در مورد برجستگی سمینال وزیکولها که فرمودین استمنا نکنم.سوال من این است راه درمان این برجستگی و بزرگی سمینال وزیکولها چیست و آیا حتما باید این عارضه درمان بشود؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به درمان ندارد
  • تصویر کاربر امین چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 595 مشاهده پرسش
    با سلام
    دکتر جان ممنون بابت جواب دادن به آزمایش بنده.
    بنده اون آزمایش رو سال قبل داده بودم و شنبه برای آزمایش جدید میروم
    اگر وضعیت بدتر شود که خدا نکنه!!!!! میام برای عمل.
    بنده کارمند هستم
    و بیمه تامین اجتماعی دارم و بیمه تکمیلی هستم - بیمه تکمیلی آرمان
    1- آیا با بیمه ها یا بیمه تکمیلی کار میکنین ؟
    لطفا هزینه عمل واریکوسل چپ رو بگین چنده اگه بیاییم مطب شما ؟ با بیمه و بدون بیمه - لطفا دوتاشونم بگین - تقریبی باشه هم موردی نداره

    2- درصد عود روش مورد استفاده شما برای واریکوسل چند درصد هست ؟ چون من به پزشک شهرستان مراجعه کردم که متخصص اورولوژی هست گفت همه روش ها 40% عود دارن!!!!!

    3-دکتر جان بنده اون رگ های درشت شده رو در بالای بیضه چپ خود احساس میکنم - البته از پارسال احساس میکردم با لمس دست - ولی الان احساس میکنم سفت تر و درشت تر شده اند بعد از یک سال- و یه ذره خفیفف خفیف بعضی وقت ها احساس سنگینی و درد دارم در بیضه چپ که خیلی خیلی خفیف هست- نظرتان راجب این مورد چیست؟

    4- بنده خیلی ترس دارم از عمل - ذهنیت بدی دارم و واقعیتش میترسم چون به خون و بریدگی حساسیت دارم - شاید اگه جلوی چشم چاقو قسمتی از دستم رو ببره از حال برم - الان با این وضعیت شما چجوری عمل واریکوسل بنده رو انجام میدین ؟؟ با چجوری بیهوشی ؟ میشه کامل بیهوش بشم ؟ بیهوشی کامل خیال منو راحت میکنه
    دکتر 4تا سوال حیاتی پرسیدم - ممنون میشم جواب بدین همه رو
    منتظرم
    ببخشید طولانی شد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      حضوری جواب میدهم
  • تصویر کاربر سجاد دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1051 مشاهده پرسش
    با سلام
    از شما بابت جواب دادن به سوال قبلی بسیار سپاسگزارم.
    اما از شما درخواست دارم که به سوالات دیگر نیز جواب کاملی را بدهید.
    بنده هم اکنون پسری 26 ساله هستم .در حدود 4سال پیش به دلیل احساس درد در ناحیه بیضه به دکتر مراجعه کردم و تشخیص دکتر پس از سونوگرافی واریکوسل گرید 3 بود.
    در آن زمان فقط مقداری قرص ویتامین برای من تجویز شد.
    با توجه به عدم اطلاع کافی خودم در مورد این بیماری آنرا بصورت جدی پیگیری نکردم اما هم اکنون که در بدو ورود به زندگی مشترک هستم بسیار از این بیماری هراسانم و از اینکه عقیم باشم میترسم.
    از شما درخواست دارم که راهنمایی های لازم را از این حقیر دریغ نفرمایید.
    در ضمن ، آیا با عمل جراحی ، امکان اینکه عقیمی از بین برود وجود دارد؟
    لطفأ میزان هزینه برای عمل جراحی را اعلام بفرمایید.
    آیا جایی و کسی هست که دفترچه های تامین اجتماعی را برای انجام این عمل قبول کند؟
    بسیار بسیار از شما و اطلاعاتتان سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بله بیائیید پیش خودم
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 622 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید خرج کامل عمل واریس بیضه چقدر میشه با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      هزینه بیمارستان است
  • تصویر کاربر farzad پنجشنبه ۲۲ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 703 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکترمن از طرف چپ بیضه درد دارم دردشم بعضی موقع ها زیاد بعضی موقع ها کم میخواستم ببینم چیکار میشه کرد.ممنون میشم جوابمو بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی بکنید ونتیجه را بفرمائید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب