پروستاتیت اپیدیمیت و اورکیت مزمن - پرسش 22935

  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۲۸ آذر ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 595 بیضه
    با سلام خدمت آقای دکتر حسین کرمی،

    اینجانب حدودا پنج سال پیش احساس سنگینی در بیضه هایم مینمودم؛ در آن زمان بدلیل آشنایی اندکی که با بیماری واریکوسل داشتم فکر کردم که به این بیماری مبتلا هستم و لذا از ترس جراحی از رفتن به پزشک خود داری نمودم.
    بعد از گذشت یک سال این احساس سنگینی به درد و التهاب در بیضه چپ تبدیل شد که باز هم متاسفانه تنها با استفاده از کمپرس آب سرد و تسکین موقتی درد از رفتن به پزشک خود داری کردم تا آنجا که بیضه چپم دچار آتروفی گردید.
    من با این بیماری مزمن حدود پنج سال کنار آمدم تا اینکه چند هفته قبل با یکی از دوستانم که پزشک عمومی است درباره آن مشورت نمودم و ایشان به من گفتند که مطمئنا بیماری من واریکوسل نیست بلکه به احتمال زیاد من دچار بیماری پروستاتیت شده بودم اما بدلیل عدم درمان بموقع، این بیماری هم مزمن گردیده و هم به بیماری اپیدیمیت و اورکیت تبدیل شده است.
    از آنجایی که من در شهرستانی فاقد متخصص ارولوژی زندگی میکنم (و بیمه نیز ندارم) از ایشان خواهش کردم که به من داروی این بیماری را تجویز نمایند و ایشان با مسولیت و اصرار خود من ابتدا قرص افلوکساسین۳۰۰ را هر ۱۲ ساعت (۳ ساعت قبل و بعد بدون غذا) تجویز نمودند و گفتند که اگر تا پنج روز اثر نگذاشت باید آنتی بیوتیک دیگری تجویز شود.
    مصرف این دارو در دو روز اول اثر خوبی داشت و درد بیضه چپ تا حد زیادی کم شد اما از روز سوم به تدریج به شرایط قبل بازگشت.
    لذا ایشان بعد از ۵ روز قرص لووفلوکساسین۵۰۰ را روزی یک بار تجویز نمود. این قرص نیز در دو روز اول بسیار موثر بود (حتی بهتر از داروی قبلی) اما از روز سوم مجددا شرایط بیماری مانند قبل نمایان شد.
    ایشان این دارو را (برای درمان هر سه بیماری پروستاتیت اپیدیمیت و اورکیت مزمن) به مدت یک ماه تجویز نمودند اما گفتند اگر بعد از پنج روز اثر نداشت احتمالا این بیماری از عفونتهای ساده مجاری ادراری نیست و من حتما باید با یک متخصص ارولوژی مشورت کنم.
    در مدت ده روز از مصرف این داروها (۵ روز افلوکساسین و ۵ روز لووفلوکساسین) درد ناحیه اپیدیمیت که با لمس کردن احساس میشد بهبود یافته اما درد کلی و عمومی بیضه چپ (احتمالا اورکیت) همچنان وجود دارد.
    زمانی که من پشت بخاری دراز میکشم و حرارت بیضه از دمای بدن بیشتر میشود، این درد کلی در بیضه چپ بطرز چشمگیری کاهش یافته و حتی از بین میرود و لذا به توصیه دوست پزشکم سعی میکنم که بعد از مصرف دارو یک ساعت با گرم نمودن بیضه موجب جریان بهتر خون داخل بیضه و اثر گذاری بیشتر دارو شوم.
    همچنین در زمان تشدید این درد میتوانم با لمس کردن بیضه یک ناحیه متورم و دردناک کوچک به اندازه ۲-۳ میلیمتر در زیر بیضه را لمس نمایم که با کاهش و یا از بین رفتن درد این ناحیه متورم نیز ناپدید و یا کوچک میگردد.
    دوست پزشکم آنرا یک گره از عروق داخلی بیضه میداند که به دلیل عفونت دچار التهاب شده است.
    من در حال حاضر ۴۰ سال دارم و در زمان ابتلا به این بیماری حدودا ۳۵ سال داشتم. از آنجایی که من هیچگونه تماس جنسی نداشته ام لذا دلیل ابتلای اولیه به پروستاتیت را (به نظر دوست پزشکم) ناشی از موارد زیر میدانم:
    ۱. یکی دو سال سال قبل وبعد از ابتلا به این بیماری (بر خلاف رویه زندگی ام در گذشته) دوچرخه سواری میکردم (به ویژه در هوای سرد).
    ۲. یکی دو سال قبل و چند سال بعد از ابتلا به این بیماری (بر خلاف رویه زندگی ام در گذشته) تقریبا تمام روز را (۱۰-۱۵ ساعت) روی صندلی مینشستم.
    ۳. یکی دو سال قبل و بعد از ابتلا به این بیماری (بر خلاف رویه زندگی ام در گذشته) قهوه تلخ و فلفل قرمز زیاد مصرف میکردم.
    ۴. یکی دو سال قبل از ابتلا به این بیماری دچارعفونت ریشه دندان و سرماخوردگی بسیار شدید شدم.
    در پایان بسیار سپاسگزار خواهم بود که مرا برای ادامه درمان راهنمایی فرمایید.

    با تشکر و سپاس فراوان،
    امیر حسین.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ آذر ۹۵( 7 سال پیش)
      ازنظر من شما مشکلی ندارید
جهت بهبود کیفیت پاسخ‌گویی لطفا امتیاز دهید
Rate this post

شما می توانید سوالات خود را در زمینه های مختلف کلیه، مجاری ادراری، زگیل تناسلی مردان و زنان و سایر بیماری های جنسی را از صفحه پرسش از دکتر  بپرسید. 

1-پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی نیاز نمی کنند.
2-پاسخ ها معمولا در کمتر از 48 ساعت پاسخ داده خواهند شد.
3-از پرسیدن چندین باره سوالات خودداری کنید.
4-برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.

 

لطفا در متن سوال اطلاعات شخصی خود مثل نام و نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تماس قرار ندهید.!!!!

چنانچه سوالی ندارید و به دنبال مقاله ای خاص هستید می توانید از باکس های زیر استفاده کنید:

مثانه

کلیه

زودانزالی

پروستات

واریکوسل

هیدروسل

زگیل تناسلی

مجرای ادراری


تلگرام دکتر حسین کرمی اورولوژیست

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید.

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب