• تصویر کاربر بهار جمعه ۱۳ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 277 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر . خسته نباشید . همسر من گاهی دچار درد بیضه ی شدید میشه و به خودش میپیچه . تا حدی که نفسش بند میاد. مثلا اگر شنبه رابطه داشته باشیم ممکنه دوسه روز بعد اگر مجددا رابطه ای برقرار نشه دوباره درد به سراغش بیاد. حتی توی حالت های مختلف دیگه هم ممکنه که به هر دلیل و زمان نامعلومی به طور ناگهانی درد بیاد سراغش و زمین گیرش کنه . با اینکه با سرعت بشین پاشو میکنه و نفس عمیق میکشه اما دردش خوب نمیشه و یک ساعت دوساعت اذیتش میکنه . میخواستم ببینم مشکل خاصی دارند یا خیر ؟چون واقعا نگران کننده شده و گاهی به زیر شکمشون میزنه . ممنون میشم راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۳ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر عطا سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 323 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. من ۷ ماه پیش یه برآمدگی تیره روی آلتم دیدم و پیش دکتر رفتم گفت احتمالا زگیله. تشخیص درستی نداد چون بنده خدا خیلی پیر بود. منم رفتم کرایو کردم و هیچ عودی نداشتم توی این ۷ ماه. یک نمونه از همون برآمدگی هم هست هنوز که توی عکس براتون میفرستم. لطفا منو راهنمایی کنین که آیا زگیل تناسلیه واقعا؟ من باورم نمیشه همچین چیزی گرفته باشم. موضوع بعدی اینکه جای کرایو سفید شده همونطور که داخل عکس فرستادم میتونین ببینین. برای اینکه همرنگ بقیه قسمت آلت بشه چکار کنم؟
    موضوع آخر اینکه من هنوز به یه پاسخ مشترک نرسیدم از مطالعه پاسخهای شما. بارها فرمودین نگران نباشین خودش از بین میره و توی ۲ سال دفع میشه. یک بار میفرمایین هرکی مبتلا بشه تا آخر عمر باهاش میمونه. سوالی که دترم اینه که اگه من ازدواج کنم با این فرض که بعد از ۲ سال از کرایو بگذره، آیا ویروس واقعا خارج شده از بدنم و من میتونم با همسرم رابطه داشته باشم طوری که به ایشون نگم و ایشون مبتلا نشه؟
    عاجزانه خواهش میکنم به تمام سوالاتم پاسخ بدین و منو از این کابوس وحشتناک نجات بدین من ۷ ماهه خواب و خوراک ندارم و کسی هم منو درک نمیکنه چون نمیتونم با کسی حرف بزنم در این خصوص. شب و روزم شده جستجوی کانالهای اینترنتی. من چطوری میتونم از شر این لعنتی خلاص بشم طوری که به زندگی عادیم برگردم و به همسر آیندم درباره این موضوع خبر ندم که مساله ای پیش نیاد؟
    واقعا مدیونتون میشم اگه این سوالارو جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۳ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر عطا جمعه ۱۳ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)
      آقای دکتر من تهران نیستم و امکان مراجعه ندارم. میتونین بصورت خلاصه و طوری که مزاحم وقت شما هم نشم جواب سوالامو بدین؟
      اینکه آیا بعد از دو سال حذف میشه و من میتونم با خیال راحت ازدواج کنم؟
      دوم اینکه اصلا این زگیل هست یا خیر؟ و سوم اینکه تغییر رنگ حاصل از کرایو که در عکس مشهود هستش چطور برطرف کنم؟
      ممنون میشم اگه جواب بدین
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)
      شک دارید ازمایش دهید وطرف مقابل باید واکسن بزند
    4. تصویر کاربر عطا شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)
      دکنر برای تغییر رنگ حاصل از کرایو چکار کنم؟ جاش سفید شده و میخوام همرنگ بقیه پوست آلت بشه. راهی هست؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)
      با زمان بهتر کیشود
    6. تصویر کاربر عطا یکشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)
      دکتر این تغییر رنگ روی سر آلت بخاطر چیه؟ مثل یک خط یکم تیره تقریبا یک‌ساله ظاهر شده
    7. تصویر کاربر عطا یکشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)
      دکتر این تغییر رنگ روی سر آلت که مثل یک خط هستش از چیه
    8. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)
      بیماری والوده کننده نیست
    9. نمایش سایر 7 پاسخ
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۳ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 285 مشاهده پرسش
    سلام من بیماران شما بودم و زگیل تناسلی داشتم که با فریز درمان شد خواستم بدونم می تونم با تیغ موهای زائد رو بتراشم ؟
    توضیح اینکه چند ماهه با اسپری موبر این کار و انجام میدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۳ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر جمشیدی جمعه ۱۳ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    سلام،دکتر جان آزمایش دهانه رحم انجام دادم و مثبت بود زگیل دهانه رحم داشتم بعد از اون سه نویت واکسن زدم،لطفا بفرمائید راه درمانی دارد یا خیر؟ و دخترم به تازگی ۴ تا زگیل اطراف بینیش زد رفت دکتر فکر میکنم اونها رو سوزاند،احتمال داره از من گرفته باشه،با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۳ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر محسن شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 281 مشاهده پرسش
    با عرض سلام وخسته نباشید خدمت جناب دکتر کرمی
    در ادامه سوالی که قبلأ از خدمت جنابعالی در مورد زگیل تناسلی پرسیده بودم خواستم بپرسم که آیا بچه دار شدن برای خانوم بنده یا خود بچه خطرناکه؛ یا اینکه آیا بچه هم به این ویروس مبتلا میشه یا خیر؟
    اگه ممکنه یه توضیح کامل راجبش میخواستم.
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 261 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب
    کلیه راست بنده ۱۱درصد کار می کند و سنگ دارد اما کلیه چپ کاملا سالم است و سنگ ندارد .
    آیا می تونم روزه بگیرم ؟
    ارادتمند شما حسین از قم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)
      بله به شرط کلیه سالم طرف مقابل باشد
  • تصویر کاربر سیاوش شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 285 مشاهده پرسش
    روی آلتم تعدادی برجستگی مشاهده میشه ایا تبخال تنالیست؟ اگر مه، چیست؟ درمان؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)
      اینها تبخال هستند قرص وپماد اسیکلو ویر مفید است
  • تصویر کاربر میثم شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 269 مشاهده پرسش
    با سلام .
    جوانی 29 ساله هستم.وزن 100 کیلو و قد 180 سانت.
    در سونو گرافی پیوست تصادفا مشخص شد که پروستاتم کمی بزرگ شده.البته چند ماهی است که بیماری فشار خون گرفته ام و بعد از مصرف قرص های والساکور و آمیلوپرس متوجه افزایش ادرارم شدم.
    به متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی مراجعه نموده و سونوگرافی را نشان دادم بعد از ویزیت آلت تناسلی برایم داروهای امنیک و سلبریکس و سیپروفکت نوشت که دوماه بخورم و بعد مجددا سونوگرافی و ویزیت مجدد.
    بعد از دو روز از مصرف داروها دچار ارگاسم خشک شدم و به متخصص مجاری اداری دیگری مراجعه نمودم.ایشان بعد از دیدن سونو گرافی بنده را از مصرف داروها منع نموده و گفتند که پیگیری ننمایم و بعد از سن 45 سالگی پیگیر شوم.البته درد خفیف در ناحیه کمر و لگن دارم (دیسک کمر خفیف هم دارم).
    سوال بنده این است اصولا بنده به چه بیماری مبتلا شده ام؟
    آیا به خوردن داروها ادامه بدهم؟
    با توجه به اینکه سابقه سرطان پروستات در خانواده نداریم، آیا من در خطر سرطان پروستات هستم؟
    تغذیه و داروی خاصی مد نظرتان است؟
    و سایر پیشنهادهایی که خودتان دارید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)
      در سنشما بیماری ندارید وزنت را کم کنید
  • تصویر کاربر سحر شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 363 مشاهده پرسش
    با سلام
    من سوالم رو یکبار مطرح کردم اما کد رهگیری دریافت نکردم با اجازتون دوباره مطرح میکنم.
    خانمی ۳۸ ساله هستم.حدودا ۹ سال پیش با تکرر ادرار شدید به پزشک مراجعه کردم که بعد از آزمایش و نوار مثانه و سیستوسکوپی تشخیص مثانه بیش فعال دادند.چندین دوره داروهای گوناگون مصرف کردم اما نتیجه چندانی نداشت.در ضمن بی اختیاری هم به مشکلاتم اضافه شد.حدود ۶ سال پیش به شما مراجعه کردم که شما داروی vesicare تجویز کردید که حدودا ۲ سال زیر نظر شما استفاده کردم و بهتر شدم وبعد با نظر شما قطع کردم.الان ۴ ساله که هیچ دارویی مصرف نمیکنم.حدودا ۱ سالی هست که مشکلاتم تشدید شده.هر ۲ ساعت یکبار با مثانه به نسبت پر و با اضطرار شدید باید به دستشویی برم .خودمو نمیتونم خیلی نگهدارم که در اینصورت ممکنه کمی ادرارم بریزه.۱ مشکل دیگه ای که دارم اینه که اگر مثانه ام رو خالی کنم به محض اینکه دراز بکشم یا بخوابم حتی در حد چند دقیقه وقتی بلند بشم با مثانه پر و اظطرار شدید باید به دستشویی مراجعه کنم.الان چند ماهه که به خاطر این نیاز و اظطرار از خونه خارج نشدم.می خواستم از خدمتتون سوال کنم که چیکار باید کنم؟باز به شما مراجعه کنم یا داروی خاصی مصرف کنم.البته از کلینیکتون توی بیمارستان نیکان وقت گرفتم که ۲۲ خرداد بهم وقت دادند.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر مهیار شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 310 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر دکتر جان من یه زیگیل کوچیک داشتم ولی تو اصلاح و در اثر جراحت شده 4 تا یعنی هر جا جراحت پیدا میکنه تبدیل میشه ب زیگیل نگرانم خیلی من از استان اردبیل هستم اگه ممکنه راهنمایی کنین ممنون زود انزالی هم دارم که باعث سردی طرف مقابل میشه منتظر جوابتون هستم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)
      اینها را سریعا باید کرایو کنید تیغ وسوزاندن باعث پخش ان میشود۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
درحال دریافت اطلاعات

شما می توانید سوالات خود را در زمینه های مختلف کلیه، مجاری ادراری، زگیل تناسلی مردان و زنان و سایر بیماری های جنسی را از صفحه پرسش از دکتر  بپرسید. 

1-پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی نیاز نمی کنند.
2-پاسخ ها معمولا در کمتر از 48 ساعت پاسخ داده خواهند شد.
3-از پرسیدن چندین باره سوالات خودداری کنید.
4-برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.

 

لطفا در متن سوال اطلاعات شخصی خود مثل نام و نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تماس قرار ندهید.!!!!

چنانچه سوالی ندارید و به دنبال مقاله ای خاص هستید می توانید از باکس های زیر استفاده کنید:

مثانه

کلیه

زودانزالی

پروستات

واریکوسل

هیدروسل

زگیل تناسلی

مجرای ادراری


تلگرام دکتر حسین کرمی اورولوژیست

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید.

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب