• تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۴ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 336 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    آقای دکتر ۲۷ سالمه حدود ده روز که هنگام سکس و دخول آلتم شل میشه قبلا روزی دوبار هم سکس میکردم و نعوظ ذاشتم الان دارم ولی حسم کم شده و موقع سکس و دخول التم شل میشه و نمیتونم سکس کنم و این قضیه منو نگران کرده لطفا راهنماییم کنید دقیقا حدود ده روز اینجوری شدم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      بیشتر تلقین وعصبی است ومنشاء روحی دارد
  • تصویر کاربر سیروس شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 389 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقت بخیر.۲۸ سالمه متاهل.یه بچه هم دارم.الان ۱۰ روزی میشه که التم شله و سفت نمیشه.البته برای زود انزالیم از اسپری‌ بی حسی استفاده میکردم تا دیرتر انزال شوم.باید چکار کرد...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      با مراجعه به داروخانه تادالافیل ۱۰ یک ساعت قبل ازسکس
  • تصویر کاربر مسعود شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    با سلام چند ماهی که موقع دفع ادرار به صورت کامل ادرار تخلیه نمیشه و بعد استبرا هم انجام میدم ولی بعضی مواقع موقع استبرا خون بیرون میاد و صبح که از خواب بیدار میشم چند قطره ادرار بیرون میاد. دکتر هم رقتم قرص های مربوطه رو مصرف کردم ولی هیچ فایده ای نداشت و دکتر گفت اگر با این قرص ها خوب نشدی خود ارضایی انجام بده من هم این کار رو کردم ولی هیچ فایده ای نداشت. در ضمن آزمایشی که دادم هیچ عفونتی نداشتم و سونویی که انجام دادم اندازه پروستات نرمال بود و هیچ سنگی هم نداشتم. الان باید چیکار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      از نظر من شما سالمید وپیگیرینکنید
  • تصویر کاربر ایازی شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    با سلام واحترام خدمت جناب آقای دکتر کرمی . به استحضار می رساند بنده هفته گذشته بنا به تجویز متخصص زنان برای بررسی وجود عفونت در مایع منی ازمایش اسپرموگرام نوشتند که بنده در یکی از ازمایشگاههای مجرب خصوصی در مرکز شهر ازمایش انجام دادم که متاسفانه نتیجه ان عدم وجود اسپرم در مایع منی وغیر طبیعی بودن تصویر حاصل از دستگاه انالیز سمینال بدست امده بود. بنا به توصیه مدیر و مسئول ازمایشگاه ازمایش را در شرایط مناسب و در منزل با فاصله 4 روز دوباره انجام داده و در عرض 15 دقیقه نمونه را به ازمایشگاه رساندم متاسفانه باز همان نتیجه اول بدست امد. برای بررسی بیشتر نزد دکتر متخصص اورولوژی جناب اقای دکتر موسی میرزایی متخصص و جراح کلیه ومجاری اداری وتناسلی رفتم ایشان معاینات اولیه را انجام دادند وسوالاتی راجع حوادث گذشته مثل ضربه به اندام تناسلی- افتادن از ارتفاع و مصرف داروهای خاص پرسیدن وبنده اینطور جواب دا دم که در کودکی از ارتفاع 6 متر افتادم - دو بار در باشگاه ضربه از ناحیه بیضه داشتم اما حاد نبود وداروهای مربوط به ورم معده عبارتند از قبلا سایمیتدین و الان منیزیم و کلیدنیوم سی و دایمیتیکون و امپرازول 20 مصرف مینمودم و مدت 4 روز است که بعد از نزدیکی دچار درد در ناحیه سمت چپ بیضه شدم که امروز درد از بین رفته خوب شدم که ایشان فرمودند که برای مشکل عدم وجود اسپرم مشکل حادی در بیضه ها نمیبینم و نیازی به سونو ندارید و برای مسئله درد در ناحیه سمت چپ بیضه این امر طبیعی است و به مرور زمان خوب می شود. بنده چندبار به ایشان توصیه سونو گرافی و ازمایش جهت بررسی واریکوسل، برگشت منی به مثانه وغیره نمودم که ایشان فرمودند نیازی نیست و شرایط و وضعیت بیضه و بافت بیضه در معاینات اولیه طبیعی و ضایعه خاصی مشاهده نشده و نیازی نیست و داروها را مصرف کنید و بعد از دوماه دوباره مراجعه کنید . بنده این سوال را دارم داروها مربوط به هورمونهای گنادوتروپین هستند و برای تحریک نسوج بیضه جهت تولید اسپرم تجویز شده اند؟ از انجاکه داروها بایستی بصورت ازاد تهیه شود و باتوجه به عوارض بعدی داروها در بدن وبخش کنترل هورمونهای جنسی هیپوفیز وهیپوتالاموس واحتمال اثرات منفی در بلند مدت هست ، ایا انها را تهیه و مصرف کنم؟ از حضرتعالی استدعا دارم ازمایش بنده را ملاحظه نموده و نکات و راهنمایهای لازم را به بنده بفرمایید که شاید با بکارگیری انها از عوارض بعدی و همچنین راهکار مناسب جهت فرایند تولد فرزند بکار گرفته و مسئله حاد پیش امده را حل نمایم.ضمنا تصاویری از ازمایش اسپرموگرام و نسخه داروهای جناب آقای دکتر میرزایی بپیوست جهت بررسی وتجویز دستورات بعدی تقدیم حضرتعالی می گردد. با تشکر و سپاس از اینکه وقت گرانبهاتون در اختیار حقیر قرار دادید . ان شا الله با تجربه و قلم حکیمانه حضرتعالی مشکل بنده حل گردد. والسلام.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      مشکل شما با دارو حل نمیشود وباید به مرکز ناباروری مراجعه نمائید
  • تصویر کاربر ولی شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 284 مشاهده پرسش
    باسلام.بنده چندین سنگ در کلیه هام 3سنگ کوچک حداکثر 6مم در کالیس فوقانی کلیه راست و سنگ های بزرگ20مم در کالیس فوقانی،12 مم و 6مم در کالیس تحتانی و 6مم در کالیس میانی چپ وجود دارد.3 بار هم سنگ شکن انجام داده بودم که نتیجه رضایت بخش نبود لذا دکتر پیشنهاد pcnlنموده. بنده قلبم را فنر هم کردم.به نظر شما pcnl مناسب من میباشد و هزینه ی آن چقدر است و آیا شما دفتر چه ی خدمات درمانی نیروی مصلح قبول میکنید.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      باید عکس ای وی پی را بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر محمدرضا سه شنبه ۱۶ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 351 مشاهده پرسش
    آقای دکتر کرمی

    با سلام و احترام

    من از بدو تولد سنگ کلیه داشته‌ام. تا قبل از ده سالگی در ایران چندین بار عمل حالب باز و خارج از ایران چندین بار عمل بسته شده‌ام و بعدها سنگ شکن شدم و آخرین بار هم سال 89 به علت هیدرونفروز پی سی ان ال کلیۀ چپ شدم. حدود دو ماه است که کلیۀ چپم گاه درد و احساس سنگینی می‌کند و گاه ادرار زرد است. سی تی اسکن و آزمایش خون و ادرار نشان می‌داد مشکل خاص نیست فقط سنگ‌ها کمی بزرگ شده‌اند. سی تی اسکن و آزمایش خون و سونوگرافی پیوست است. برخی دکترها می‌گویند اگر اذیتت می‌کند می‌توانی دوباره پی سی ان ال کنی و اما برخی می‌گویند بهتر است فقط در صورت ضروت مداخلۀ پزشکی کنیم و داروهای نسخۀ پیوست را پیشنهاد می‌کنند.
    خواستم از خدمت شما هم مشورت بگیرم.
    خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      با کلیه کاری ندارد هر ۶ماه پیگیری
    2. تصویر کاربر محمدرضا یکشنبه ۱۴ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      ببخشید. آیا داروها را مصرف کنم؟ تا به حال در این سال‌ها داروی خاصی مصرف نکرده‌ام.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      دارو نمیخواهد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 350 مشاهده پرسش
    ببخشید دکتر منظورم این بود که کیفیت جواب آزمایشم در چه حدی است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      قابل قبول است
  • تصویر کاربر محسن شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    با سلام - من 36 سالمه دو سالی هست دچار سوزش ادرار شدم پس از سونو مشخص شد پروستاتیت مزمن دارم و حجم کمی ( 34cc )از ادرار در مثانه باقی مونده که دکتر تجویز آنتی بیوتیک کرد بعضی مواقع که ادرار می کنم اوایل ادرار کمی لخته خون میبینم که بیشتر در روز بعد از نزدیکی و همچنین در مواقعی که شکم خشک کار میکنه و برای دفع مدفوع باید زور بزنم این مورد لخته رو با ادرار میبینم - ولی الان دو روزی است که در انتهای ادرارم زمانی که میخواد تمام بشه سه چهار قطره خون مشاهده کردم. لازم به ذکر است در هنگام نزدیکی خروج منی با درد همراه است و مورد دیگر اینکه بعضی مواقع در حالت عادی و بدون ادرار و ... در ابتدای آلت احساس سوزش دارم. خواهشمندم راهنمایی بفرمایید عکس سونو و آزمایش اسپرم و ادرار رو پیوست می کنم. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      تنها درمان شما عدم اهمیت دادن به این مسائل است با دارو خوب نمیشوید
  • تصویر کاربر پریسا شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 282 مشاهده پرسش
    همسر بنده کجی ب سمت چپ دارند و دیر انزال.ایا نیاز ب جراحی دارند
    1. تصویر کاربر پریسا جمعه ۱۲ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      پاسخ نمیدهید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      اگر مشکل در دخول داشتید بیائید درست کنم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۱۴ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 10896 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت جناب دکتر
    جناب دکتر من برای دومین باره ک بعد از نزدیکی در داخل کاندوم لکه های سیاهی ک شباهت ب کله مرچه داره و یا چیزی شبیه مو ب رنگ سیاه میبینم
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ک چی هست و باید چکار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      ازمایش اسپرم دهید
    2. تصویر کاربر امیر شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      ممنون از لطفتون دکتر اینو خودمم میدونستم ک باید انجام بدم خواستم بدونم شما مورد مشابهی نداشتین.
      اگه میدانید خطرناکه تا زودتر اقدام کنم
      فقط بفرمایید چه اتفاقی ممکنه افتاده باشه ک اینطور شدم
      تشکر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      اصلا خطرناک نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

شما می توانید سوالات خود را در زمینه های مختلف کلیه، مجاری ادراری، زگیل تناسلی مردان و زنان و سایر بیماری های جنسی را از صفحه پرسش از دکتر  بپرسید. 

1-پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی نیاز نمی کنند.
2-پاسخ ها معمولا در کمتر از 48 ساعت پاسخ داده خواهند شد.
3-از پرسیدن چندین باره سوالات خودداری کنید.
4-برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.

 

لطفا در متن سوال اطلاعات شخصی خود مثل نام و نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تماس قرار ندهید.!!!!

چنانچه سوالی ندارید و به دنبال مقاله ای خاص هستید می توانید از باکس های زیر استفاده کنید:

مثانه

کلیه

زودانزالی

پروستات

واریکوسل

هیدروسل

زگیل تناسلی

مجرای ادراری


تلگرام دکتر حسین کرمی اورولوژیست

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید.

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب