• تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۷ اسفند ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 379 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من 35 سالمه. سونوگرافی پروستات انجام دادم نوشته پروستات دارای حجم 19 سی سی و اکوی پارانشیمال هتروژن و حاوی یک کیست بدون اکوی داخلی به دیامتر 8 میلی متر میباشد.
    به نظر جنابعالی نیاز به مراجعه به دکتر هست؟
    کیست بعداز مدتی ازبین میره؟
    پروستات مشکلی داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر فرید یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 328 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید.من اخیرا شاهد دونه های چرکی سر سفید روی دیواره آلت تناسلیم بودم که همراه با خارش بود.بعد از دو روز و پس از حمام متوجه محو شدنش شدم و از همون ناحیه پوست متوجه حالت بر آمدگی خاصی شدم.من قبلا زگیل های ریزی داشتم که با مراجعه به پزشک و تجویز یک مایع قهوه ای رنگ که باید هفته ای یک بار اعمال میکردم از بین رفت.
    احساس میکنم بعد از خروج منی این جوش های سر سفید بیشتر شدن. من واقعا نگران این مساله هستم و خواهش میکنم کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر مهرداد یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 623 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما دکتر عزیز.
    من پسری۲۳ ساله هستم وسه سال هست که پیوندکلیه کردم و داروهای تضعیف کننده سیستم ایمنی از جمله سل سپت و پروگرف مصرف میکنم.۸ماه پیش متوجه زگیل های ریزی شدم که به پیشنهاد دکتر نفرولوژم پیش دکتر ارولژ رفتم و که تشخیصشون وارت بود. البته اون موقع چندتا خیلی ریز زگیل داشتم که راحت دیده نمیشد!و برام محلول ورمولا تجویز کردن که من استفاده کردم و به ظاهر خوب بود! ولی به مرور باز زگیل های جدید در اومد!و به دکتر پوست مراجعه کردم که کرایو رو تجویز کردن! ومن هر بار میرم کرایو باز بعد یه هفته ،۱۰ روز بعدبه واسطه سیستم ایمنی‌ضعیف بدنم دوباره زگیل میزنه و هربار تعدادش بیشتر از قبله!واقلا تو این ۸ ماه از تیغ استفاده نکردم!و هرماه هم کرایو میرم و حدود۷ جلسه کرایو کردم. دکتر نفرولوژم هم پیشنهادی نداره! واقعا دیگه همه چیم مختل شده!!! از یه سمت رشد و تکثیر زگیل های جدید!! از یه سمتم خطر جدی سرطان آلت و مقعد با توجه به سیستم ایمنی بدنم!!! لطفا کمکم کنید! من ساکن مشهدم و به ۲ پزشک حاذق پوست مشهد مراجعه کردم ولی به جز اینکه گفتن برم کرایو چیزه دیگه نگفتن و نمیگن!! در ضمن بهم‌گفتن که نمونه برداری جهت تعیین نوع پرخطر یاکم خطر تاثیری نداره دیگه و من نمونه برداری نکردم! و سوال خیلی مهمی که دارم اینه که ادامه رابطه با کسی که مبتلا به این ویروسه و من از اون مبتلا شدم تاثیری در افزایش ویروس و زگیل من یا عدم جلوگیری از بهبود من داره یا خیر؟؟
    به نظرتون برای جلوگیری و بهبود نسبی علاوه بر کرایو مرتب،تحت نظر متخصص پوست باشم یا دکتر خودم متخصص نفرولوژ؟!؟یعنی‌داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنیمو باید حتما تغییر بدم یا داروهای احتمالی که شما متخصصین پوست تجویز میکنیدو مصرف کنم؟!
    ببخشید طولانی شدو لطفا از پیشنهاد و راهکارهاتون دریغ نکنید 🙏🏻ممنون میشم راهنماییم کنید🙏🏻
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر شایان یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 289 مشاهده پرسش
    سلام دو‌ عدد خال قهوه ای روی آلت تناسلیم هست می خاستم ببنثینم زیگیل هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر نغمه یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    باسلام وتشکر از پاسخ شما...سوال دومم اینه ک با توجه ب توضیحاتی ک فرمودید بنظرشما نیاز ب انجام سیستوسکوپی نیست؟؟قرص تولترودین مصرف نکنم؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر پویا یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    آیا برای مثانه درگیر شده با سرطان که داخل ماهیچه نفوز کرده تنها درمان مناسب جراحی و برداشتن مثانه میباشد؟
    1. تصویر کاربر پویا دوشنبه ۲۷ اسفند ۹۷( 6 سال پیش)
      متاسفانه من هنوز پاسخی پس از گذشت ۷۲ ساعت دریافت نکرده ام.
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر Abbas یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 306 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر
    بنده گاها دچار درد در ناحیه بالای بیضه سمت راست میکنم که بعد از رابطه جنسی درد بیشتر میشود البته سال گذشته به اورولوژیست مراجعه و معاینه شدم که دکتر گفتند چیزی نیست خواستم علت و اگه درمانی وجود دارد بفرمایید؟
    تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱۷ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 372 مشاهده پرسش
    با سلام

    من 44 سال سن دارم و زندگی آرامی هم دارم مدت 12 سال پیش در آلتم بافتی سخت تشکیل شده و از آن زمان دکتر هم رفتم هیچ نوع مشکلی برای مقاربت نداشتم اما الان مدتی است که مثل قبل آلتم سفت نمی شود آیا من برای همیشه توان جنسی خود را از دست دادم.
    البته مدتی است بیش از حد به این قضیه فکر می کنم و اعصابم داغان شده.
    لطفا کمکم کنید
    1. تصویر کاربر محمد شنبه ۲۵ اسفند ۹۷( 6 سال پیش)
      سلام آقای دکتر لطفا کمکم کنید.با توجه به وضعیتی که توضیح دادم آیا امیدی هست که من خوب بشم یا خیر؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
      سونو از الت کنید بفرستید ببینم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر امید شنبه ۱۷ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 321 مشاهده پرسش
    با سلام مجدد من در مورد پروستاتیت پرسیدم شما گفتید بی خیالی و آب گرم ولی جناب دکتر من در قسمت مقعد احساس گرمای شدید و سوزش داخله مجرا دارم نوک آلت هم حساس و درد نا که در آزمایشها عفونت وجود داشت من 3 ماه از آب گرم استفاده می کنم سوالم اینه اگر این عفونت از بین نرود خطرناک نیست ،مشکلی ایجاد نمی کند،و دوم اینکه آیا علاعم برطرف می شود یا دائمیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام وپوزش از تاخیر جواب بیشتر مشکل شما عصبی است
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۴ اسفند ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 468 مشاهده پرسش
    سلام‌ وقت بخیر
    دختری داری که دچار به اکستروفی مثانه بوده که در سن سه سالگی عمل جاگزاری و ترمیم مجرا صورت گرفت الحمدالله تا کنون هیچ عارضه ای از قبیل برگشت و یا سنگ و غیره نداشته است اما معضل بزرگی که به اونم دچار هست بی اختیاری ادرار هست که تا کنون و بعد از گذشت ده سال از عمل هنوز نتیجه محسوسی در رفع ان دیده نشده است برای موضوع بی اختیاری دکترش نظر به تزریق ۴ مرتبه ژل به مثانه رو دارند که تاکنون یک مرحله انجام شده
    منت میگذارید اگر که توضیحی در این خصوص بفرمایید
    با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۴ اسفند ۹۷( 6 سال پیش)
      درمان را ادامه دهید
درحال دریافت اطلاعات

شما می توانید سوالات خود را در زمینه های مختلف کلیه، مجاری ادراری، زگیل تناسلی مردان و زنان و سایر بیماری های جنسی را از صفحه پرسش از دکتر  بپرسید. 

1-پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی نیاز نمی کنند.
2-پاسخ ها معمولا در کمتر از 48 ساعت پاسخ داده خواهند شد.
3-از پرسیدن چندین باره سوالات خودداری کنید.
4-برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.

 

لطفا در متن سوال اطلاعات شخصی خود مثل نام و نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تماس قرار ندهید.!!!!

چنانچه سوالی ندارید و به دنبال مقاله ای خاص هستید می توانید از باکس های زیر استفاده کنید:

مثانه

کلیه

زودانزالی

پروستات

واریکوسل

هیدروسل

زگیل تناسلی

مجرای ادراری


تلگرام دکتر حسین کرمی اورولوژیست

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید.

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب