داروی میربتریک چه استفاده ای دارد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

داروی میربتریک (میربتریک ) یا میرابگرون (mirabegron) دارویی برای درمان مثانه بیش فعال (OAB) در بزرگسالان است، که تنها با نسخه فروخته می شود. این دارو به دسته ­ای از داروها تعلق دارد که تحت عنوان آگونیست­ های گیرنده بتا-3 آدرنرژیک شناخه می­ شوند. عملکرد داروی میربتریک، مربوط به شل کردن عضلات صاف اطراف مثانه است، که باعث می شود شما بتوانید ادرار بیشتری را در خود نگه دارید. به این ترتیب، میربتریک باعث می شود که علائم تکرر ادرار، فوریت و بی اختیاری ادرار که به معنی از دست دادن ناخواسته کنترل در خروج ادرار از مثانه است، برطرف شود.

همچنین، از این دارو می ­توان برای درمان نوعی اختلال مثانه در کودکان به نام بیش فعالی دترسور نوروژنیک (NDO) استفاده کرد. میرابگرون به شکل قرص ­های طولانی رهش (میربتریک ) برای مصرف خوراکی و گرانول­ های طولانی رهش، برای تهیه سوسپانسیون خوراکی (گرانول های میربتریک) عرضه می شود.

درمان برگشت ادرار در کودکان

داروی میربتریک برای چه مواردی استفاده می ­شود؟

میربتریک اغلب، برای درمان علائم مثانه بیش فعال در بزرگسالان تجویز می ­شود، علایمی مانند:

  • بی­ اختیاری ادرار
  • فوریت های ادراری (نیاز شدید به دفع فوری ادرار)
  • تکرر ادرار (ادرار مکرر)

همچنین این دارو، به درمان بیش فعالی دترسور نوروژنیک در کودکان 3 ساله و بزرگتر کمک می کند. دستورالعمل مربوط به تعیین دوز این دارو، برای کودکان با وزن کمتر از 24.2 پوند تایید شده است. بیش فعالی دترسور نوروژنیک، نوعی اختلال مثانه در کودکان است که از مشکلات عصبی مربوط منشا می گیرد.

ممکن است میربتریک به تنهایی یا در کنار داروی دیگری به نام سولیفناسین که با نام تجاری Vesicare وجود دارد استفاده شود.

چه مدت طول می کشد تا میربتریک اثر خود را بگذارد؟

در مطالعات بالینی میربتریک، علائم مثانه بیش فعال را بسته به دوز آن ها، می توان طی مدت چهار تا هشت هفته به طور موثر درمان کرد.

عوارض جانبی میربتریک چیست؟

در اینجا لیستی از عوارض جانبی دارو آمده است که کامل نیست و ممکن است موارد دیگری نیز وجود داشته باشد. یک پزشک متخصص می تواند شما را در مورد عوارض جانبی راهنمایی کند. اگر عوارض دیگری را مشاهده کردید، با داروساز یا پزشک متخصص خود تماس بگیریدمانند بسیاری از داروها، میربتریک  می تواند عوارض جانبی خفیف یا شدید ایجاد کند.

عوارض جانبی رایج

شایع ترین عوارض جانبی داروی میربتریک  عبارتند از:

  • خشکی دهان
  • عفونت دستگاه ادراری (UTI)
  • یبوست
  • سرگیجه

در صورتی که هر یک از این عوارض جانبی از بین نرفت یا شدیدتر شد، با پزشک یا داروساز خود صحبت کنید.

سرگیجه

عوارض جانبی شدید

در صورت داشتن عوارض جانبی جدی، فوراً به پزشک مراجعه کنید. اگر علائمتان تهدید کننده حیات است یا فکر می کنید که در شرایط اورژانسی هستید، با 115 تماس بگیرید. احتمال دارد که عوارض جانبی جدی و علائم آن ها شامل موارد زیر باشد:

واکنش های آلرژیک شدید: 

نحوه مصرف داروی میربتریک

داروی میربتریک، به صورت قرص خوراکی یا سوسپانسیون مایع موجود است. پزشک با توجه به وضعیت و وزن بدن شما، فرم و دوز مناسب را تعیین می کند. معمولاً دوز تجویز شده به صورت یک بار در روز است که به صورت خوراکی مصرف می شود. اگر برای شما قرص تجویز شده است، می توانید آن را با غذا یا بدون آن مصرف کنید. قرص را به همراه آب، به طور کامل ببلعید. کودکانی که برای آن ها قرص تجویز می شود، باید دارو را با غذا مصرف کنند.

در صورتی که از سوسپانسیون (گرانول های میربتریک ) استفاده می کنید، باید دارو را یک ساعت پس از خوردن غذا مصرف کنید. دکتر داروساز، گرانول میربتریک را به صورت سوسپانسیون در آورده و همراه با یک دستگاه مخصوص که دوز دارو را اندازه گیری می کند، به شما تحویل می دهد. اگر به مدت دو روز یا بیشتر از سوسپانسیون استفاده نمی کنید، بطری را هر روز به مدت یک دقیقه، به شدت تکان دهید تا از رسوب گرانول ها جلوگیری شود.

گرانول های میربتریک  را در دمای مطبوع اتاق، یعنی حدود 68 تا 77 درجه فارنهایت نگهداری کنید. در مورد قرص ها، در بطری را ببندید و داروهای مصرف نشده را که تاریخ مصرف آن ها گذشته است، دور بریزید. حداکثر تا 28 روز پس از تهیه سوسپانسیون توسط داروساز، گرانول های میربتریک را استفاده کنید. تاریخ انقضا، روی بطری نوشته شده است. پس از اتمام تاریخ انقضا، داروهای باقی مانده را دور بریزید.

کپسول دترولیت

داروی خود را همیشه به همراه داشته باشید. اگر در حال پرواز هستید، بطری یا جعبه اصلی که برچسب نسخه روی آن وجود دارد را در کیف دستی خود نگه دارید. این دارو را به خصوص اگر دما بسیار سرد یا گرم است در ماشین جا نگذارید.

برای علائم مثانه بیش فعال 

برای فرم خوراکی دارو (قرص های طولانی رهش به تنهایی):

 برای فرم خوراکی (قرص های طولانی رهش همراه با سولیفناسین سوکسینات):

  • بزرگسالان – ابتدا 25 میلی گرم میرابگرون و 5 میلی گرم سولیفناسین سوکسینات، یک بار در روز. شاید پزشک پس از 4 تا 8 هفته، دوز میرابگرون را به 50 میلی گرم، یک بار در روز افزایش دهد.
  • کودکان – مصرف و دوز باید توسط پزشک تعیین شود.

برای بیش فعالی دترسور نوروژنیک

برای فرم خوراکی (قرص های طولانی رهش):

برای فرم خوراکی (سوسپانسیون طولانی رهش):

  • کودکان 3 سال و بزرگتر – دوز دارو بر اساس وزن بدن است و باید توسط پزشک تعیین شود:
  • وزن 35 کیلوگرم یا بیشتر – در ابتدا، 6 میلی لیتر یک بار در روز. ممکن است پزشک پس از 4 تا 8 هفته، دوز دارو را به 10 میلی لیتر، یک بار در روز افزایش دهد.
  • وزن 22 تا کمتر از 35 کیلوگرم – در ابتدا، 4 میلی لیتر، یک بار در روز. پزشک، دوز دارو را در صورت نیاز و تحمل شما، تغییر می دهد. با این حال، معمولاً دوز دارو، بیش از 8 میلی لیتر در روز نیست.
  • با وزن 11 تا کمتر از 22 کیلوگرم – در ابتدا 3 میلی لیتر، یک بار در روز. احتمال دارد که پزشک، دوز دارو را در صورت نیاز و تحمل شما تغییر دهد. با این حال، معمولاً دوز دارو بیش از 6 میلی لیتر در روز نیست.
  • کودکان کمتر از 3 سال یا با وزن کمتر از 11 کیلوگرم – مصرف و دوز دارو باید توسط پزشک تعیین شود.
  • ممکن است پزشک شما، دوز دارو را بر اساس عملکرد کبد و کلیه تنظیم کند.

نکته:

دوز این دارو برای بیماران مختلف، متفاوت است. به دستورات پزشک یا دستورالعمل های روی برچسب توجه کنید. اطلاعات نوشته شده فقط شامل دوزهای متوسط این دارو است. اگر دوز تجویز شده برای شما متفاوت است، آن را بدون دستور پزشک تغییر ندهید.

مقدار داروی مصرفیتان به قدرت دارو بستگی دارد. همچنین، تعداد دوزهایی که هر روز مصرف می ‌کنید، فاصله زمانی بین دوزها، و مدت زمانی که دارو باید دارو را مصرف کنید، به مشکل پزشکی که دارو برای آن تجویز شده است بستگی دارد.

دوز فراموش شده

چنانچه یک دوز از میربتریک را فراموش کردید، آن را در اسرع وقت مصرف کنید، مگر اینکه بیش از 12 ساعت گذشته باشد. اگر 12 ساعت گذشته است، دوز فراموش شده را رها کنید و نوبت بعدی را طبق برنامه ریزی قبلی مصرف کنید. برای جبران دوز فراموش شده، دوز اضافی مصرف نکنید. انجام این کار می تواند خطر عوارض جانبی را افزایش دهد.

پروستاتان

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه

3.1/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر میم شنبه ۲۳ فروردین ۴( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 9 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر
    من تیر ماه ۱۴۰۳ عمل سیستوسکپی کردم و چند وقتی ست که دوباره احساس تخلیه نشدن رو دارم و امروز که ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ میباشد تقریبا چند روزی ست که احساس لرز در پهلو هام دارم و نمیتونم خوب بخوابم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ فروردین ۴( 3 هفته پیش)
      باید نوار مثانه انجام بشه براتون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ فروردین ۴( 3 هفته پیش)
      سلام باید نوار مثانه انجام شود همکاران مطب جهت توبت دهی نوار مثانه با شما تماس خواهند گرفت
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سپیده پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 33 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من دیشب خدمتتون رسیدم و به من در مورد مشکلم در مورد احساس ادرار و فوریت گفتم و شما با دیدن مدارک پزشکی من گفتین مشکل مغزی و سایکو … هست و بهم میرابگرون دادید خواستم بپرسم ایا این نوع بیماری که من تارم همون مثانه ی نوروژنیکه ؟ یا یک بیماری مریوط به اعصابه ؟ من خیلی نگرانم و همش بابت فوریتم استرس دارم ممنون میشم در مورد بیماری من بیشتر توضیح بدین فکرم خیلی مشغوله و نگرانم درمان نشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      خیر مثانه نوروژنیک نیست به عنوان بیماری نگاه نکنید.به عنوان یه فکر و وسواس که بیش از حد بهش بها داده شده
  • تصویر کاربر س چهارشنبه ۱۷ بهمن ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 46 مشاهده پرسش
    دخترم چند ماهی هست دفع ادار ناکافی دارد نوار مثانه انجام شد گفتند عصله مثانه صعیف هست دکتر بتانکول دادند ولی یکی از پزشکان گفتند اپاس بهتر جواب می دهد سوال داشتم کدوم الان بهتره واین که ورزش بیو فیدبک خوبه ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ بهمن ۳( 2 ماه پیش)
      نوار مثانه رو بفرستید
    2. تصویر کاربر س سه شنبه ۱۶ بهمن ۳( 2 ماه پیش)
      سلام آقای دکتر دخترم ۱۷ ساله هستند وسابقه ی خاصی از بیماری عصبی نداشتند
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ بهمن ۳( 2 ماه پیش)
      اصلا اپاس رو صلاح نمیدونم بله با توجه به سنشون بیوفیدبک میتونه تاثیر خوبی داشته باشه
    4. تصویر کاربر س چهارشنبه ۱۷ بهمن ۳( 2 ماه پیش)
      ممنون از شما آقای دکتر بتانکول رو لازمه بخوره وبا چه دوزی ممنون میشم راهنمایی کنین
    5. تصویر کاربر س چهارشنبه ۱۷ بهمن ۳( 2 ماه پیش)
      سلام آقای دکتر لازم می دونین بتانکول بخورن اگه لازمه چه مقدار باید بدم
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ بهمن ۳( 2 ماه پیش)
      بله سه ماه استفاده کنه سپس ویزیت مجدد توسط پزشک معالج جهت ارزیابی ررمان
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر شادپوری یکشنبه ۱۶ دی ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 57 مشاهده پرسش
    آقای دکتر تزریق ژل تو مطب انجام میشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ دی ۳( 3 ماه پیش)
      بله ولی بنده انجام نمیدهم
    2. تصویر کاربر شادپوری جمعه ۱۴ دی ۳( 3 ماه پیش)
      بعد تزریق ژل قطعی درمانش ؟
      اگه نشد اون وقت باید برم اعصاب و روان ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ دی ۳( 3 ماه پیش)
      جواب نداد باید کامل بررسی بشه
    4. تصویر کاربر شادپوری شنبه ۱۵ دی ۳( 3 ماه پیش)
      ببخشید هی میگم اعصاب و روان چون من قبلاً وسواس فکری شدیدی داشتم
      بخاطر اون میگم شما اومدید تلویزیون گفتید که اگه نتونستم کاری کنیم ارجاع می دیم به اعصاب و روان
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۶ دی ۳( 3 ماه پیش)
      بله اون مرحله ی آخر هست
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر روشا سه شنبه ۱۳ آذر ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 68 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر آقای دکتر، من هر سال چکاپ سالیانه انجام میدم، و تا الان هیچ وقت مشکلی نبوده مهر ماه سونوگرافی شکم و لگن انجام دادم و همه چیز اوکی بود
    ( اعم از کیسه صفرا و پانکراس و کلیه ها و .) و فقط یه کیست تخمدان در سمت چپ داشتم ۳ سانتی. تو آبان ماه یکروز که صبح از خواب بلند شدم دچار تکرر ادرار شدم هر ۲۰ دقیقه نهایت نیم ساعت میرفتم سرویس و تخلیه میکردم به راحتی هیچ سوزش و خارش و دردی نداشتم. دکتر مراجعه کردم برام ازمایش کشت ادرار نوشتن که اونجا نشون داد عفونت ادراری هست اما نشون نداد چه دارویی باید بخورم یکماه تمام من انتی بیوتیک های مختلف خوردم اعم از ( سیپروفلوکساسین و آزیتومایسین و سفکسیم و تاوانکس و حتی ۴ تا امپول جنتامایسین هم زدم) کم کم تکررم شد هر ۱ ساعت ۱ ساعت و نیم. و ۱۰ روز بود که اوکی شده بودم و دیگه هر ۳ ساعت میرفتم. الان دوباره تکرر اومده سراغم ولی با یه تفاوت که الان وقتی خونه هستم هر ۲ ساعت میرم ولی بیرون برم سرما بهم بخوره هر ۱ ساعت میرم. حجم ادرار مثل همیشه نرماله و سفیده. مایعات هم در طول روز در حد ۵ لیوان میخورم. کافیین هم اصلا مصرف نمیکنم. نمیدونم چرا خوب نمیشم، یعنی ممکنه تکرر از کیستم باشه که فشار میاره به مثانه م؟ یا ممکنه تکرر از بعد عفونت برام مونده باشه؟ یا ممکنه حساس شده باشم و ؟ البته اینم بگم شبا اصلا برا ادرار بیدار نمیشم اگه هم بشم نهایت یکبار. تو خواب اذیتم نمیکنه قند خونم هم چک شده اوکی بوده.
    در ضمن قرص اکسی بوتینن هم برام تجویز شده بود که هیچ تاثیری روم نداشت دفعات همون مقداره فقط حجم ادرار رو کم میکرد که من بعدِ خوردن چندتا دیگه ادامش ندادم. تو گوگل دیدم خیلیا میگفتن قرص وزیکر بهتره نمیدونم امتحانش کنم یا نه اصلا نمیدونم حالتم الان طبیعیه یا نه. چون قبلا اصلا اینطور نبودم تا مایعات مصرف نمیکردم نمیرفتم نهایت روزی ۳ بار میرفتم . مجردم ۲۵ سالمه. ممنون میشم راهنماییم کنید
    چون دکترم گفت بخاطر فکر و خیالته که میری در حالی که فکر نکنم چون مشغول باشم هم میگیره هر ۱ ساعت نهایت هر ۲ ساعت. گاهی هم مثل دیشب خوب بود مثلا ۶ و ربع غروب رفتم دیگه نرفتم تا ۱۱ و نیم شب خسته شدم از بلاتکلیفی. بیرون رفتن رو برام سخت میکنه
    ۳ تا عکس میگرفتم
    عکس سونوگرافی و ازمایشی که کشت ادرارش منفی هست برا مهرماهه برا چکاپ سالیانه م
    عکس ازمایشی که کشت رو مثبت زده برا آبان ماهه که موقع تکرر رفتم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ آذر ۳( 5 ماه پیش)
      با سلام بهتره نوار مثانه انجام بشه
  • تصویر کاربر یاس چهارشنبه ۲۳ آبان ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 100 مشاهده پرسش
    سلااام و درودخدابر شما
    دخترم۶ سالشه ،
    سال گذشت بعد از دفع ادرار خونریزی داشت ،
    بردم بیمارستان بهرامی
    بعد از مصرف آنتی بیوتیک
    گفتند بره عکس هسته ای بندازه
    چون باردار بودم نرفتم ،
    اقای دکتر حسن اتوکش، هم گفتند لازم نیست عکس هسته ای بندازه ،
    آخرین سونو از مثانه ،ضخامت مثانه داره
    پیش یه دکتر دیگه (ایجادی)رفتم گفتند عکس رنگی بندازه
    که مرکز تصویربرداری گفتند این عکس برای ۱۵ سال به بالاست،قبول نکردند.
    خیلی نگران وضعیت دخترم هستم .
    تصویر آخرین سونو رو ارسال کردم .
    الان حدود ۲۵ روزه داره آنتی بیوتیک (قرص سفکسیم و شربت سفالکسیم ۲۵۰) روزی ۲ تا قرص یوریناسین
    لطفا تا دیرتر نشده منو راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۰ آبان ۳( 5 ماه پیش)
      الان همچنان حین ادرار دفع خون داره؟
    2. تصویر کاربر یاس سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 5 ماه پیش)
      سلااام بزرگوار
      نه الان اصلا خون ریزی نداره

      فقط هر وقت خواب باشه چه روز چه شب در خواب بی اختیاری ادرار داره .

      هرچی ام میگم مامان مشکلی داری به من بگو
      میگه من خوبم
      به زور باید ببریش دستشویی
      حداکثر ۳ساعت یه بار میبرم
      موقع ادرار کردن هم راحت ادرار می‌کنه.
      اما گاهی شورتش خیسه و بوی تند ادرار میده.
      آقای دکتر من خیلی نگرانم ،چند شبه خواب ندارم
      دکتر ایجادی گفتند احتمال از دست دادن کلیه است .
      آیا شما هم این تشخیص رو تایید می‌کنید؟؟
    3. تصویر کاربر یاس سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 5 ماه پیش)
      پارسال که آنتی بیوتیک مصرف کرد دفع خونش قطع شد .
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 5 ماه پیش)
      باید کامل بررسی بشه ازمایش انالیز و کشت ادراری انجام بشه اسکن هسته ای انجام بشه عکس حین ادرار کردن vcug انجام بشه شاید نوار مثانه هم لازم باشه
    5. تصویر کاربر یاس سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 5 ماه پیش)
      شما چه مرکزی برای کودکان مناسب می‌دونید تا مواردی که گفتین انجام بدم ؟؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۳ آبان ۳( 5 ماه پیش)
      بیمارستان امام خمینی مرکز طبی کودکان
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر ابوالفضل یکشنبه ۶ آبان ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 88 مشاهده پرسش
    با سلام ، پدرم ۷۷ سالشه اواخر ادرارش طی چند نوبت سرویس رفتن تخلیه میشده یعنی یکجا خالی نمیشد تا اینکه الان دوماهی میشه بند اومده و فقط با سوند تخلیه میشه ، ادرار داخل مثانه رو حس میکنه هرچی زور میزنه هیچی نمیاد حتی یک قطره، سونوگرافی کلیه و پروستات ، نوار مثانه هم انجام داده دارو هم از قبیل امنیک ، سیمپاکول ( بتانکول) ، فیناستراید، تامسولوسین، مصرف کرد اما نتیجه نگرفت
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۶ آبان ۳( 6 ماه پیش)
      میشه عمل جراحی انجام داد ولی باید در نظر داشت که ممکنه بعد از عمل هم مشکل در تخلیه ادرار داشته یاشید ( با توجه به نوار مثانه انجام شده)
  • تصویر کاربر منجزی شنبه ۲۱ مهر ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 91 مشاهده پرسش
    اقای دکتربیش ازده سال هست تکررادرار بخصوص هنگام خواب درشب دارم بین ۵ الی ۶باردرشب واقعا خسته شدم همه مراحل پروستات کلیه قند چربی ام ار ای انجام دادم نرمال بودن دراخر نوارمثانه گرفتم دکترگفت عصب مثانت فلج هست قرص بتانکول تجویز کردن ی کم بهترشدم یعنی قبلا میرفتم دستشویی ربع ساعت مینشستم تا ادرارکنم الان وقتی دستشویی میرم باید شیلنگ اب بگیرم روی التم تاادرارکنم خیلی اذیت میشم ممنون میشم اگه درمان داره راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ مهر ۳( 6 ماه پیش)
      نوار مثانه رو بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۵ مهر ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 154 مشاهده پرسش
    تکرر ادرار خیلی خیلی زیاد
    هم سونوگرافی
    هم آزمایشات
    هم نوار مثانه
    همه سالم
    همه نوع دارو هم تست شده هیچی اثر نداشته و کلی دکتر هم مشورت کردم هیچکس نتونست پاسخگو من باشه،دکتر توروخدا کمکم کنید من همسرم مرد ۳۰ساله هستن که تصادف کرده دوساله پیش ضربه مغزی شده ولی الان اوضاعش بهتره و کامل هنوز نمیتونه راه بره با واکر راه می‌ره ولی دکتر این تکرر ادرار امان مارو برده ، خواهش میکنم کمکم کنید، ۱ساله اختیار ادرار گفته ولی دچار تکرر شدید شده هرکاریم میکنم خوب نمیشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۵ مهر ۳( 7 ماه پیش)
      بخاطر ضربه ای که وارد شده اعصابی که به مثانه فرمان میدهند فلج شدن اینکه اختیار ادرارشو به دست آورده خیلی خوبه باید زمان بدین تا به مرور این تکرر هم برطرف بشه تا اون زمان اگه باقیمانده ادراری زیاده میتونه خودش به خودش سوند بزنه هر ۶ ساعت
    2. تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۵ مهر ۳( 7 ماه پیش)
      یعنی شما میفرماید یه جور تیک مغزیه؟
      درمانی نداره؟؟
      آخه هر ۵دقیقه داره ادرار می‌ره خیلی ریز ریز
    3. تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۵ مهر ۳( 7 ماه پیش)
      یعنی می‌فرماید یه نوع تیک مغزی فعلن داره؟
      آخه دکتر هر ۵دقیقه داره ادرار می‌ره
      شما موردی اینجوری نداشتید که من چجوری بتونم حداقل بتونم بهترش کنم؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۵ مهر ۳( 7 ماه پیش)
      باید یه سونوی جدید با تعیین باقیمانده ادراری انجام بشه
    5. تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۵ مهر ۳( 7 ماه پیش)
      بله چشم ،برای سونوگرافی چی بگم انجام بدم که دقیق باشه براتون؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۵ مهر ۳( 7 ماه پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین سایز پروستات و باقیمانده ادراری انجام دهید
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۷ تیر ۳( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 131 مشاهده پرسش
    با سلام
    چندین سال است که دچار درد شدید مثانه و آلت تناسلی هستم ( چند وقت یکبار )
    بعد از دستشویی رفتن و گذر چند دقیقه درد به شدت وحشتناکی به سراغم می آید و نشستن حاله سجده و جمع شدن کمی از درد آن کم می‌شود و احساس ادرار دارم در صورتی که ندارم و اگر برم دستشویی و همان مقدار رو هم تخلیه کنم درد تمدید می‌شود
    بارها آزمایش و سونوگرافی داده ام
    اما چیزی تشخیص داده نشده است در صورتی که درد وجود دارد البته عرض کنم که حداقل بیست سال پیش من بیضه ام چرخید و عملش کردن و بعد از اون اینجوری شدم
    در صورت امکان لطف بفرمایید راهنمایی کنید
    ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۷ تیر ۳( 10 ماه پیش)
      اگر به صورت طولانی مدت درد وجود داشته بهتره به فلوشیپ درد بیهوشی مراجعه کنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر