اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

پاسخهای علمی دکتر کرمی درباره خود ارضایی

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

 امروزه جوانان زیادی در داخل کشور و خارج از کشور که از بینندگان سایت من بوده و گهگاهی جهت ویزیت به مطب تشریف می آورند، سوالاتی درباره خودارضائی و عوارض و عواقب آن می پرسند و درباره آن نگرانند.با توجه به اهمیت این موضوع بنده بر آن شدم که اطلاعات کاملی درباره ی عوارض خودارضایی و درمان خودارضایی تهیه و در اختیار شما خوانندگان این مفاله قرار دهم.در ابتدا نمونه سوالاتی که از اینجانب انجام شده را عنوان و سپس درباره تک تک آنها توضیحات لازم را ارائه می نمایم.

ترس از عقيم شدن به دليل خود ارضايي حقیقت دارد؟

ترس از عقيم شدن به دليل خود ارضايي

خود ارضایی به هیچ عنوان باعث عقیم شدن شما نخواهد شد اما عوارضی که بر روح و روان شما خواهد گذاشت بسیار خطرناک و گاهی جبران ناپذیر است.

 

خودارضایی در دختران و تاثیرات آن بعد از ازدواج

خانم جوانی که قبل از ازدواج عادت به خودارضائی داشتند بعد از ازدواج از مقاربت با همسر لذت نمی برند و به اوج لذت جنسی یا ارگاسم نمی رسند.

یکی از عوارض خودارضائی مکرر، شرطی شدن این رفتار و عادت به ارضاء در یک وضعیت خاص می باشد که این قضیه باعث می شود که اغلب مبتلایان به این عادت، در هنگام مقاربت طبیعی و رسیدن به ارگاسم مشکل پیدا کنند و چه بسا به ارگاسم نمی رسند. این امر در خانم ها با شدت بیشتری می تواند نمود پیدا کند.

عقيم شدن به دليل خود ارضايي

آيا خودارضايي باعث ناباروري ميشود

خود ارضایی نه در زنان و نه در مردان به هیج عنوان باعث تا نا باروری نمی شود.

آيا خود ارضايي باعث نازایی میشود؟

ايا خود ارضايي زن باعث نازايي ميشود؟ نه خودارضایی به هیچ وجه روی باروری شما تأثیر نمی گذارد. افسانه های زیادی در مورد ناباروری وجود دارد. برخی افراد معتقدند که خودارضایی می تواند باعث ناباروری شود. اما از لحاظ علمی هنوز چیزی ثابت نشده است.

آيا خود ارضايي باعث عقيم شدن ميشود؟

مرد جوانی مبتلا به خودارضائی می باشد از عوارض و عواقب آن مخصوصاً ناباروری نگران است و از من پرسیده است که آيا خودارضايي باعث ناباروري مردان ميشود؟

در مطالعات انجام شده ارتباطی بین عقیم شدن و  ناباروری و خودارضائی پیدا نشده است. تنها مورد استفاده از خودارضائی در پزشکی، جهت تهیه مایع منی در مردان مبتلا به ناباروری می باشد که جهت بررسی آزمایشگاهی علت ناباروری مردان باید آزمایش منی آنها را از نظر شکل و حرکت نطفه ها و موارد دیگر بررسی شود. درست خواندن آزمایش اسپرم خیلی مهم است.

خود ارضایی در زنان

آيا خود ارضايي باعث زود انزالي ميشود؟

فرد دیگر که مبتلا است اظهار می کند که بعد از ازدواج دچار زود انزالی شده است. در صورت تکرار خودارضائی با دفعات بیشتر و به علت تحریک های مکرر اعصاب اتونوم آستانه تحریک پذیری عصبی پائین آمده و لذا افراد مبتلا و مخصوصاً با تعداد بیشتر، تحریک پذیری بیشتری نسبت به عوامل محرک بیرونی پیدا کرده و لذا می تواند باعث زودانزالی مردان شود.

ايا خود ارضايي باعث ضعيف شدن چشم و بدن ميشود؟

فرد دیگر اظهار می دارد که مبتلا به تاری دید، ضعف و بی حالی و بی حوصلگی و پرخاشگری شده است.

در این عادت به علت تکرار زیاد آن به کرات، عضلات بدن در هنگام انال تحریک و منقبض و لذا باعث مصرف انرژی بیشتر و بالارفتن اسید لاکتیک در عضلات شده و لذا ضعف و خستگی و بی حالی به سراغ فرد می آید که هر چه تعداد انجام بیشتر باشد، این ضعف شدیدتر است.

ايا خودارضايي باعث واريكوسل ميشود؟

خود ارضایی به تنهایی باعث ایجاد واریکوسل نمی شودو اما اگر شما واریکوسل دارید از خودارضایی پرهیز کنید زیرا باعث بدتر شدن بیماری می شود. اگر نمیدانید وایکوسل چه شکلی است تصاویر واریکوسل را ببینید تا در صورت درگیر شدن با واریکوسل آن را بشناسید.

درمان خودارضايي از نظر علمی

مثل مشهور که ماهی را هر موقع از آب بگیری تازه است بهترین کار اتخاذ یک تصمیم قاطع، عمل به جمله مشهور که خواستن توانستن است می باشد و لذا اولین  اقدام درمان تصمیم قاطع بر ترک خود ارضایی است. با انجام این کار ها خود را از نظر روانی آماده کنید:

با توجه به نمونه سوالات مطرح شده در این جا به بررسی علمی خود ارضایی و درمان خود ارضايي از نظر علمي در پسران و خانم ها پرداختیم و امیدواریم به رعایت این موارد خودارضایی را ترک نمایید.

انزال زودرس

خود ارضایی چیست؟

در این روش فرد با خیالپردازی و بدور از واقعیت و با تحریک دستگاه تناسلی و پردازش ذهنی صحنه های تحریک کننده سعی می کند که خود را به اوج لذت جنسی یا ارگاسم برساند و با تکرار آن به صورت یک عادت درآمده و کسانی را می بینیم که سرانجام متأسفانه اعتیاد به خودارضائی پیدا می کنند.

خودارضائی اختصاص به مردان نداشته و زنانی را که مبتلا به این امر هستند در سطح جامعه مشاهده می کنیم. این امر می تواند مثل اعتیاد های دیگر روح و روان و جسم فرد را تحت تأثیر قرار می دهد.

سوالی که در ذهن شما ممکن است ایجاد شود این است که چه در مقاربت طبیعی و چه در خود ارضایی ارگاسم یا اوج لذت جنسی ایجاد و در هر دو انزال اتفاق می افتد پس چه فرقی بین این دو امر وجود دارد؟

جواب

در مقاربت طبیعی فاز هیجان جنسی به همراه جنبه های مهم عاطفی و با سیر مراحل طبیعی خود پیش می رود ولی در خودارضائی این فاز به صورت short cut و میانبر بوده و بصورت سریع و فاقد جنبه های عاطفی می باشد که با تکرار و مخصوصاً درجات بالای آن عوارض خاص خودش را ایجاد می کند.

امروزه ما در سطح جامعه کسانی را می بینیم که به بدترین مواد مخدر اعتیاد داشته اند ولی با یک تصمیم قاطع و ترک آن ها مسیر درست زندگی را طی می کنند که خودارضائی در مقایسه با آنان ناچیز و قابل مقایسه نمی باشد. پس نتیجه اینکه با توکل بر خدا و اتخاذ یک تصمیم قاطع می توان به سادگی از شر این رفتار که باعث آسیب جسمی و روحی می گردد خلاص شد.

4/5 - (172 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۹ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 994 مشاهده پرسش
    سلام و ادب. مدت 4 ماهه که کپسول امنیک رو مصرف میکنم برای قطره قطره آمدن ادرار اثر خوبی داشته. تا چند مدت باید ادامه بدم مصرف امنیک رو؟
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      اگر جواب ندهد باید عمل کنید
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۹ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام..من جوان 27 ساله هستم..حدود دو سال پیش بعد از یک رابطه ی جنسی بعد از حدود یک هفته نوک آلتم شروع به سوزش کرد و بعد از مراجعه به چند پزشک متخصص و دارو های(داکسی سایکلین_اسپکتومالینی_مترونیدازول_لووفلوکساسین_ناپروکسن_فنازومکس_افلوساکسین+دیفلوفناک(بمدت6ماه)_افاکسیم_اریترومایسین_امی تریپیلین_ امنیک)در طول دوسال مصرف کردم.. همچنان علایم سوزش نوک آلت_و گزگز و مورمور شدن بیضه و احساس درد خفیف و کوفتگی بیضه دارم که با نشستن دو روز در میان در تشت آب گرم علایم کمتر میشود...ولی بدون اب گرم دوباره علایم برمیگردد....ازمایش کشت ادرار سه قسمتی سالم بود.. معاینه پروستات در دو سال قبل نشان از کمی تورم داشت و واریکوسل منفی بود ..نظر شما درباره ی مشکل من چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      از نظر من شما سالمید وبیخیال شوید
  • تصویر کاربر یاسر جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 499 مشاهده پرسش
    حدود شش ماه است که درد در ناحیه بیضه دارم ودو سری ازمایش گرفتم که دکتر گفته التهاب پروستات دارم . قرص سیپروفکت 500 هر روز مصرف می کنم . اما فایده ای ندارد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      سونو کنید
  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۸ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    سلام من مريض آقاى دكتر هستم كه روز چهار شنبه گذشته عمل راديكال پروستاتكتومى انجام دادم. ودر حال خوردن آنتى بيوتيك آفاكسيم4٠٠ و مسكن كديمال هستم. ولى اطراف شكم و پشت بازوى راستم كهير زده ميخواستم بدونم به دارو حساسيت داده يا چيز بى اهميت هست. البته من به سولفاميد ها حساس هستم. عكس كهير ها را تقديم ميكنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      دارو را قطع کنید ومراجعه به مطب
  • تصویر کاربر تابان جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب
    آیا عدد0.14 PSA free که در تصویر ارسالی خدمتتان ارسال شده نگران کننده است؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      ازمایش قبول است
  • تصویر کاربر احمد جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر، من 44 سالمه یک ماه قبل خدمتتون رسیدم به علت سوزش در انتهای ادرار و psa 3.45 و F P0.54 ، و rate:16.7% , و شما تشخیص التهاب پروستات دادید الان سه هفته است فقط سیپرو فلوکساسین 500 مصرف کردم و ازمایش مجدد دادم که به پیوست می باشد. نظرتون در خصوص نتیجه آزمایش چست ؟ در ضمن هنوز هنگام پر شدن مثانه کنترلش خیلی سخته برام ... مشکل چیست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      خیلی عالی شده
  • تصویر کاربر محسن جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 368 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    پدر اینجانب با ۷۲ سال سن، به مدت ۶ ماه دچار ضعف سیستم ایمنی بدن، خستگی، کاهش وزن، ورم پا و درد مفاصل شده اند. با توجه به سابقه ریوی( اسم) دچار سرفه شدید شده اند که البته تست ریه سالم بوده است.آزمایش تخصصی خون و پروستات احتراما جهت استحضار و دستورات مقتضی به پیوست ارسال می گردد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      ازمایش خوب است
  • تصویر کاربر مهر جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 502 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت آقای دکتر عزیز ، من از بهمن ۹۷ بعد از یک سرما خوردگی شدید دچار انقباض ادرار شدم با مراجعه به دکتر اورولوژیم ( سابقه سنگ کلیه دارم و همچنین چندین ساله فشار خون عصبی که متورال ۵۰ یک عدد صبح میخورم . قلب و عروق سالم ) داروی تامسو لوسین گرفتم البته با دستور پزشک گفتند خودم مقدارش را بررسی کنم که الان دو روز در میان مصرف میکنم . امروز دچار حمله فشار خون شدم به بیمارستان رفتم و پزشک اورژانس گفتند به جای تامسولوسین ، پروزاسین قبل خواب بخورم که فشار را هم دوزش را بیشتر کنه . آیا به نظر شما متورال را نصف یا یک عدد صبح و نصف شب مصرف کنم با دو روز درمیان تامسولوسین یا نظر پزشک اورژانس را اجرا کنم . ممنون .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      داروها را ادامه دهید باید از نظر علت تست عصب مثانه بکیرید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر امید چهارشنبه ۸ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 594 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام خدمت آقای پروفسور گرامی، 44 ساله با درد بالای ناحیه شرمگاهی و تکرار ادرار و کندی دفع آن با تاخیر به پزشک مراجعه نمودم سونوگرافی و آزمایش تجویز نمودند، به شرح پیوست که یک ندول هیپواکو دیده شد با باقیمانده 380 سی سی ادرار و با پیشنهاد چک PSA و انجام بیوپسی که دکتر گفتند نیازی به این کار نیست و قرص افلوکساسین 200 تجویز کردند در مرحله بعد پس از سونوگرافی و مراجعه به دکتر همین قرص را تجویز کردند و گفتند بنظرم من کانون عفونت هست و آنتی‌بیوتیک در پروستات دیر جواب می دهد، ولی درد و تعداد دفعات زیاد نیاز به دفع ادرار در شب و روز با توجه به اینکه چندین ماه درگیر این موضوع هستم و رژیم غذایی را رعایت کرده و نتیجه ای نگرفتم و مخصوصا در شب اذیت می شوم، لطفاً راهنمایی بفرمایید. با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر امید شنبه ۴ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      با سلام خدمت آقای دکتر نتیجه سنوگرافی در دو مرحله و آزمایش PSA پیوست شده است.
      فعلا داروی افلوکساسین 200 که آقای دکتر جمشیدی ( ساری ) تجویز کردند در سه دوره که پیش ایشان رفتم مصرف می کنم داروی دیگری تجویز نکردند.

      داروی طب سننتی هم یک دوره مصرف نمودم.
      1. اورتیدین 150 (عصاره ریشه گزنه)
      2. امگا 3 با منبع گیاهی
      3. پروستا باریج (روغن بذر کدو + ویتامین E با منبع گیاهی)

      متاسفانه تا کنون دارو اثری نداشته شب ها برای تخلیه ادار باید چندین نوبت بیدار شوم ظاهرا مثانه تحریک پذیر شده تحمل نگداری ادار را ندارد. ( فقط در ناحیه بالای شرمگاهی درد دارم و نیاز به تخلیه ادار به دفعات گاهی قطره ای)
      در ضمن کارمند هستم و در شباناه روز حدود 10 ساعت نشسته کار می کنم.
      با تشکر فراوان
      سربلند باشید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      باید هر سه ماه ازمایش پی اس ا را تکرار کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن جمعه ۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 469 مشاهده پرسش
    سلام دکتر عزیز وقتت بخیر ، دکتر من سه سالی میشه که به بلایی دچار شدم که دیگه خسته شدم ، سوزش ادار همراه با تب داشتم که به مرور درد به زیر شکمم و بیضه هام رسید چند دکتر رفتم تو این مدت آنتی بیوتیک بهم دادن انواعشو که وقتی میخورم تا موقعی که آنتی بیوتیکم تموم میشه خوبم دوباره بعد دو سه هفته دردهام یکی یکی به مرور میاد سراغم موقع ارضا شدن هم سوزش دارم نوک آلتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      روزی در اب گرم بشینید وورزش ونشاط وبیخیالی بهترین درمان است با دارو جواب نمیگیرید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر mahdi پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 628 مشاهده پرسش
    سلام.من پسری 19 ساله ام هفته ای سه باز خود ارضایی میکنم.میخواستم بپرم مشکلی برام پیش نمیاد .ایا بعد می توانم زنم را حامله کنم.و چه کار کنم تا اب منی بیشتر بشه .وگاهی وقتها بیجای اب سفید اب زرد رنگی از من خارج میشه ایا این بیماری است یا که عادی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سعی کن با ورزش و مشغولیتهای دیگر کم و ترکش کن مطلب سایت من در این مورد را بخوانید
  • تصویر کاربر مانیا دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 669 مشاهده پرسش
    آقای دکتر در اینکه اضظراب و استرس و مشکلات روحی شکی نیست آخه تکرر ادرار م بعد شکه فوت عزیز ترین کسم که خیلی بهش وابسته بودم اتفاق افتاد . من بعد فوت مادر بزرگم میگرن اعصبی گرفتم دست و پاهام همش میلرزید حتی از ترس اینکه ام اس داشته باشم ام آر آی مغز دادم که خداروشکر سالم بود .... من پشت سر مادربزرگم تپش قلبم گرفتم و همش کابوس و ناامیدم و همیشه فکر میکنم سرطان دارم با این خونی که تو ادرارم آزمایشگاه دید دوبرابر افسرده شدم :( بااین قطرات ادراری که وقتی می ایستم ازم میاد با این تکرر ادرار که هر بار میرم دستشویی مقدار کمی ادرار می یاد . با اینکه سونو 5 بار دادم و خداروشکر سالم بود یک کیست چربی 6 میلیمتری فقط تو کلیه راستم بود هنوزم میترسم نکنه سرطانه یا نکنه خود ادراری پیدا کردم :\\\'(
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلتان بیشتر روحی است
  • تصویر کاربر داریوش جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 601 مشاهده پرسش
    با سلام پسری دارم 9 ساله دچار بی اختیاری ادرار فقط در موقع خندیدن هست دکتر متخصص کلیه ومجاری ادرار بردم و آزمایشات نیزعفونتی را نشان نداده است از شما تقاضا میکنم راهنمایی کنید .با تشکرات فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار بگیرید
  • تصویر کاربر حامد شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 593 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب .. 32 ساله هستم چند روزی است که تکرر ادرار پیدا کردم و زیر شکم سمت چپ احساس درد می کنم و بعضی مواقع زیر شکمم احساس سردی می کنم خواهشمندم راهنمایی کنید .. متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادراراز نظر عفونت ادراری بدهید وسونوگرافی از شکم و کلیه
  • تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 675 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید

    من مدت کوتاهی است برای جلوگیری از احتلام های شبانه اسنترا 50 میخورم.
    آیا نصف قرص اسنترا 100 را میتوان بعنوان اسنترا 50 استفاده کرد؟
    تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      بله
    2. تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      دمت گرم دکتر
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر sam یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 596 مشاهده پرسش
    ببخشید من در التم زگیل های خیلی کوچکی دارم که سفید رنگ وطوسی هست میخواستم ببینم من هم دچار بیماری زگیل تناسبی هستم چون زگیل های من خیلی کوچکه و چندتایی هستش که در زیر التم هست..من اطلاعات زگیل تناسبی هم خوندم ولی به جوابی که خواستم نرسیدم ممنون میشم جوابمو میدی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
    2. تصویر کاربر sam سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      حالا نمیتونید جوابی بهم بدی اگه لازم باشه عکس براتون میفرستم با عکس شاید بتونید جوابی بهم بدید
    3. تصویر کاربر sam سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      ببخشید اگه من دچار بیماری زگیل تناسبی باشم ایا عوارضی واسه من داره که در اینده با این بیماری به مشکل بخورم ضرری خطری واسه من نداره
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب