پاسخهای علمی دکتر کرمی درباره خود ارضایی

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

 امروزه جوانان زیادی در داخل کشور و خارج از کشور که از بینندگان سایت من بوده و گهگاهی جهت ویزیت به مطب تشریف می آورند، سوالاتی درباره خودارضائی و عوارض و عواقب آن می پرسند و درباره آن نگرانند.با توجه به اهمیت این موضوع بنده بر آن شدم که اطلاعات کاملی درباره ی عوارض خودارضایی و درمان خودارضایی تهیه و در اختیار شما خوانندگان این مفاله قرار دهم.در ابتدا نمونه سوالاتی که از اینجانب انجام شده را عنوان و سپس درباره تک تک آنها توضیحات لازم را ارائه می نمایم.

ترس از عقیم شدن به دلیل خود ارضایی حقیقت دارد؟

ترس از عقیم شدن به دلیل خود ارضایی

خود ارضایی به هیچ عنوان باعث عقیم شدن شما نخواهد شد اما عوارضی که بر روح و روان شما خواهد گذاشت بسیار خطرناک و گاهی جبران ناپذیر است.

 

خودارضایی در دختران و تاثیرات آن بعد از ازدواج

خانم جوانی که قبل از ازدواج عادت به خودارضائی داشتند بعد از ازدواج از مقاربت با همسر لذت نمی برند و به اوج لذت جنسی یا ارگاسم نمی رسند.

یکی از عوارض خودارضائی مکرر، شرطی شدن این رفتار و عادت به ارضاء در یک وضعیت خاص می باشد که این قضیه باعث می شود که اغلب مبتلایان به این عادت، در هنگام مقاربت طبیعی و رسیدن به ارگاسم مشکل پیدا کنند و چه بسا به ارگاسم نمی رسند. این امر در خانم ها با شدت بیشتری می تواند نمود پیدا کند.

عقیم شدن به دلیل خود ارضایی

آیا خودارضایی باعث ناباروری میشود

خود ارضایی نه در زنان و نه در مردان به هیج عنوان باعث تا نا باروری نمی شود.

آیا خود ارضایی باعث نازایی میشود؟

ایا خود ارضایی زن باعث نازایی میشود؟ نه خودارضایی به هیچ وجه روی باروری شما تأثیر نمی گذارد. افسانه های زیادی در مورد ناباروری وجود دارد. برخی افراد معتقدند که خودارضایی می تواند باعث ناباروری شود. اما از لحاظ علمی هنوز چیزی ثابت نشده است.

آیا خود ارضایی باعث عقیم شدن میشود؟

مرد جوانی مبتلا به خودارضائی می باشد از عوارض و عواقب آن مخصوصاً ناباروری نگران است و از من پرسیده است که آیا خودارضایی باعث ناباروری مردان میشود؟

در مطالعات انجام شده ارتباطی بین عقیم شدن و  ناباروری و خودارضائی پیدا نشده است. تنها مورد استفاده از خودارضائی در پزشکی، جهت تهیه مایع منی در مردان مبتلا به ناباروری می باشد که جهت بررسی آزمایشگاهی علت ناباروری مردان باید آزمایش منی آنها را از نظر شکل و حرکت نطفه ها و موارد دیگر بررسی شود. درست خواندن آزمایش اسپرم خیلی مهم است.

خود ارضایی در زنان

آیا خود ارضایی باعث زود انزالی میشود؟

فرد دیگر که مبتلا است اظهار می کند که بعد از ازدواج دچار زود انزالی شده است. در صورت تکرار خودارضائی با دفعات بیشتر و به علت تحریک های مکرر اعصاب اتونوم آستانه تحریک پذیری عصبی پائین آمده و لذا افراد مبتلا و مخصوصاً با تعداد بیشتر، تحریک پذیری بیشتری نسبت به عوامل محرک بیرونی پیدا کرده و لذا می تواند باعث زودانزالی مردان شود.

ایا خود ارضایی باعث ضعیف شدن چشم و بدن میشود؟

فرد دیگر اظهار می دارد که مبتلا به تاری دید، ضعف و بی حالی و بی حوصلگی و پرخاشگری شده است.

در این عادت به علت تکرار زیاد آن به کرات، عضلات بدن در هنگام انال تحریک و منقبض و لذا باعث مصرف انرژی بیشتر و بالارفتن اسید لاکتیک در عضلات شده و لذا ضعف و خستگی و بی حالی به سراغ فرد می آید که هر چه تعداد انجام بیشتر باشد، این ضعف شدیدتر است.

ایا خودارضایی باعث واریکوسل میشود؟

خود ارضایی به تنهایی باعث ایجاد واریکوسل نمی شودو اما اگر شما واریکوسل دارید از خودارضایی پرهیز کنید زیرا باعث بدتر شدن بیماری می شود. اگر نمیدانید وایکوسل چه شکلی است تصاویر واریکوسل را ببینید تا در صورت درگیر شدن با واریکوسل آن را بشناسید.

درمان خودارضایی از نظر علمی

مثل مشهور که ماهی را هر موقع از آب بگیری تازه است بهترین کار اتخاذ یک تصمیم قاطع، عمل به جمله مشهور که خواستن توانستن است می باشد و لذا اولین  اقدام درمان تصمیم قاطع بر ترک خود ارضایی است. با انجام این کار ها خود را از نظر روانی آماده کنید:

با توجه به نمونه سوالات مطرح شده در این جا به بررسی علمی خود ارضایی و درمان خود ارضایی از نظر علمی در پسران و خانم ها پرداختیم و امیدواریم به رعایت این موارد خودارضایی را ترک نمایید.

انزال زودرس

خود ارضایی چیست؟

در این روش فرد با خیالپردازی و بدور از واقعیت و با تحریک دستگاه تناسلی و پردازش ذهنی صحنه های تحریک کننده سعی می کند که خود را به اوج لذت جنسی یا ارگاسم برساند و با تکرار آن به صورت یک عادت درآمده و کسانی را می بینیم که سرانجام متأسفانه اعتیاد به خودارضائی پیدا می کنند.

خودارضائی اختصاص به مردان نداشته و زنانی را که مبتلا به این امر هستند در سطح جامعه مشاهده می کنیم. این امر می تواند مثل اعتیاد های دیگر روح و روان و جسم فرد را تحت تأثیر قرار می دهد.

سوالی که در ذهن شما ممکن است ایجاد شود این است که چه در مقاربت طبیعی و چه در خود ارضایی ارگاسم یا اوج لذت جنسی ایجاد و در هر دو انزال اتفاق می افتد پس چه فرقی بین این دو امر وجود دارد؟

جواب

در مقاربت طبیعی فاز هیجان جنسی به همراه جنبه های مهم عاطفی و با سیر مراحل طبیعی خود پیش می رود ولی در خودارضائی این فاز به صورت short cut و میانبر بوده و بصورت سریع و فاقد جنبه های عاطفی می باشد که با تکرار و مخصوصاً درجات بالای آن عوارض خاص خودش را ایجاد می کند.

امروزه ما در سطح جامعه کسانی را می بینیم که به بدترین مواد مخدر اعتیاد داشته اند ولی با یک تصمیم قاطع و ترک آن ها مسیر درست زندگی را طی می کنند که خودارضائی در مقایسه با آنان ناچیز و قابل مقایسه نمی باشد. پس نتیجه اینکه با توکل بر خدا و اتخاذ یک تصمیم قاطع می توان به سادگی از شر این رفتار که باعث آسیب جسمی و روحی می گردد خلاص شد.

4/5 - (169 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سینا جمعه ۲۲ مرداد ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 312 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خسته نباشید.
    با اسپرم کانت 2 یا 3 میلیون در هر سی سی هم می شود آی وی اف کرد؟؟و موفقیت آمیز خواهد بود؟؟؟
    ممنون و سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ مرداد ۹۵( 8 سال پیش)
      بله
  • تصویر کاربر علیرضا جمعه ۲۲ مرداد ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 336 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    من تقریبا 11 روز پیش عمل باز واریکوسل سمت چپ انجام دادم و باتوجه به کمی ، آگاهی من از قبل شخصا به پزشک معالجم عمل لاپاراسکوپی و میکروسرجی را پیشنهاد دادم ولی ایشان بر عمل باز تاکید داشتند (ایشان عضو هیأت بورد اورولوژی هم هستند) که باید حتما رگهای وریدی با چشم مشاهده شود. واریکوسل بنده از روی آزمایش تشخیص داده نشد (البته حرکت اسپرمها روی 37 بود و بقیه ایتم ها نسبتا نرمال بود) و در سونوگرافی بیضه و کلیه ها مشخص شد رگهای سمت چپ التهاب اندکی دارد و باتوجه به نظر پزشکی احتمالا حتی واریکوسل بنده جزء گریدها نبوده و ساب کیلینکال بوده. به هر حال عمل باز بر روی بنده انجام شد و ایشان توصیه هایی در خصوص بعد از عمل اعم یخ گذاشتن روی بیضه ها و بالا نگه داشتن بیضه و استفاده از آمپول گونال و گونادوتروفین کوریونیک و قرص VigRX و Co Q10 داشتن. حالا بعد از 11 روز احساس می کنم جای بخیه ها کمی متورم و سفت است و می ترسم دچار فتق شده باشم... آیا واقعا این جزء علائم و مراحل فتق است؟
    چرا پزشک بنده از همان اول از مش برای جلوگیری از فتق استفاده نکرده؟ باتوجه به اینکه هزینه هر بار عمل مجدد بالاست و از بابت زمانی برای من و کارم گران تمام می شود. خواهشا کمک و راهنمایی فرمائید. ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ مرداد ۹۵( 8 سال پیش)
      طبیعی است
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۲۲ مرداد ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 340 مشاهده پرسش
    با سلام، من واریکوسل گرید3 چپ داشتم و عمل کرده ام ،شغل من هم فعالیت سنگین دارد ،من چن ماه بعد عمل میتوانم سر کار بروم ،ایا کار سنگین در سال های اینده میتواند باعث برگشت واریکوسل باشد ایا باید من تا اخر عمر از کار های سنگین دوری کنم؟ با تشکر از شما که سوالهای ما را پاسخ میدهید با کمال ارزوی خوشبختی برای شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ مرداد ۹۵( 8 سال پیش)
      2 ماه بعد میتوانید
  • تصویر کاربر مهدخت جمعه ۲۲ مرداد ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 298 مشاهده پرسش
    اقای دکتر لطفاً با توجه به عکسایی ک واستون فرستادم. بهم بگین وضعیت وخیمه یا نه و تا چه زمانی عمل کنه بهتره و مشکلش بیشتر نمیشهنامزدم. آخه فعلا شرایطش نیست. لطفا فایلایی ک واستون فرستادم در سایتتون نمایش داده نشه. ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ مرداد ۹۵( 8 سال پیش)
      باید معاینه کنم
  • تصویر کاربر سیاوش جمعه ۲۲ مرداد ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 308 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر . خسته نباشید . یه سوالی چند وقته فکرمو مشغول کرده ، میخواستم بدونم بعد از عمل واریکوسل میشه به ورزشهای سنگین مثل بدنسازی پرداخت ؟ مثلا بعد از جراحی سنتی یا میکروسرجری ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ مرداد ۹۵( 8 سال پیش)
      2 ماه بعد بله
  • تصویر کاربر essi جمعه ۲۹ مرداد ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 347 مشاهده پرسش
    عرض سلام خدمت حضرتعالی.بنده ۲۴ سال سن دارم و ۱۵ماهه ساز بادی میزنم.۶ ماه قبل متوجه درد در طرفین زیر شکم شدم.در ابتدا فکر کردم باد فتق گرفتم.ولی بعد از مراجعه به پزشک.گفتند واریکوسل دارم.اما در بیضه ها دردی ندارم و فقط هنگام فشار همان زیر طرفین شکمم درد دارم.در سونوگرافی گرید دو تشخیص دادند.ولی پزشک دیگر در بیمارستان هاشمی نژاد گرید سه تشهیص داد بعد از معاینه و گفت باید عمل کنم.ازمایش اسپرم هم دادم گفتند حرکت اسپرم ها ضعیف شده........حال سوال من اینه در صورت وجود واریکوسل..چرا زیرشکمم درد میگیرد...آیا عمل نیاز هست یا نه؟

    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ مرداد ۹۵( 8 سال پیش)
      بايد معاينه كنم
  • تصویر کاربر مجیدمختاری جمعه ۲۹ مرداد ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من 8روز عمل واریکوسل سمت چپ انجام دادم..الان تورم وجود نداره ولی روی بیضه سمت چپ مث خوردن ضربه سیاه شده...ایا بعد از عمل طبیعیه؟علت چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ مرداد ۹۵( 8 سال پیش)
      مهم نيست
  • تصویر کاربر مصطفی پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    با سلام حدود یک سال پیش بنده به شما مراجعه کردم برای تشخیص واریکوسل و شما معاینه کردید و گفتید واریکوسل نیست ودوباره این مشکل که ورم بیضه چپ بوده برایم اتفاق افتاده و مراجعه کردم به پزشک متخصص و گفتن واریکوسل دارم و ازمایش اسپرم و سونوگرافی تجویز کردند و در سونو گرافی هیچ مشکلی از لحاظ واریکوسل نبود ایا لازم است ازمایش اسپرم را هم بدهم؟ و تشخیص شما در سال پیش حساسیت بوده ودو امپول تجویز کرده بودید (عکس سونوگرافی پیوست شد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 8 سال پیش)
      شك نكن من واستش را گفته ام
  • تصویر کاربر ر.ب پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 287 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من حدود یک سال هست که عمل واریکوسل چپ گرید 3انجام داده ام.قبل عمل آزمایش دادم تعداد اسپرم فقط هزار در هر میلی بود.ولی بعد عمل آزمایش ندادم.با توجه به اینکه فعلا تا یکی دوسال قصد بچه دار شدن نداریم آیا نیاز هست باز آزمایش بدم؟یا اینکه بمونه برا موقعی که می خواهیم بچه دار بشیم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 8 سال پیش)
      نه
  • تصویر کاربر سعيد پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 576 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشيد خدمت آقاي دكتر و تشكر از پاسخ هاي با صبر و حوصله تان
    آقاي دكتر جواب سونوگرافي بيضه به صورت زير است:

    واريكوسل دو طرف
    ديامتر وريدهاي تستيكول چپ با مانوالسالوا ٣/٣ ميليمتر
    ديامتر وريدهاي تستيكول راست با مانوالسالوا ٢/٤ ميليمتر

    جواب آزمايش اسپرم:
    Color&appearence: milky
    Volum: 5
    Ph: 8
    Viscosity: normal
    Liguifaction time: 30
    Sperm count/ml: 35
    Normal form: 30
    Abnormal form: 70
    Giant head: 25
    Juvenile sperm: 15
    Pin head: 30
    Non motile: 75
    Motility after 1 hr: 25
    W.B.C: 0-1
    R.B.C: 0-1
    Epith.cell/hpf: 0-1
    Grade 1: 7
    Grade 2: 8
    Grade 3: 7
    Grade 4: 3

    دكتر بعد ديدن نتايج براي ١ ماه واسم ٣٠ عدد كپسول E-Zavit 400 و ٦٠ عدد كپسول Co-Q 10 تجويز كردن تا بعد ١ ماه دوباره آزمايش بدم تا ببينه نتيجه چي ميشه.

    و اما دكتر عزيز سوالات من:
    ١) آيا اين وضعيت واريكوسل نيازي به عمل هست يا نه؟ و اگر عمل نشه احتمال بدتر شدن رو به عقيمي وجود داره يا نه؟
    ٢) تفسير كلي آزمايش اسپرم بنده چي هستش؟
    ٣) آيا اين قرص ها تاثير به سزايي در بهبودي دارند؟

    و دكتر گرامي ٢ سوال پاورقي هم داشتم:
    ٤) من وقتي آزمايش اسپرم دادم از آخرين انزال من حدود ١٠ روز ميگذشت و من در حين انجام آزمايش استرس داشته و ناشتا بودم. آيا اين موارد تاثيري در نتيجه آزمايش اسپرم مي تواند داشته باشد؟

    ٥) در نتايج آزمايش ادرار من موارد EPI و MUC به ترتيب + و +++ شده است. آيا اين موارد حكايت از مشكل خاصي دارد؟

    سوالاتم زياد شد. دكتر عزيز قبلا از اينكه با صبر و حوصله به سوالات اين بنده حقير جواب مي دهيد كمال تشكر و قدرداني رو دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 8 سال پیش)
      حركت كم است بايد معاينه كنم٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حامد شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب .. 32 ساله هستم چند روزی است که تکرر ادرار پیدا کردم و زیر شکم سمت چپ احساس درد می کنم و بعضی مواقع زیر شکمم احساس سردی می کنم خواهشمندم راهنمایی کنید .. متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادراراز نظر عفونت ادراری بدهید وسونوگرافی از شکم و کلیه
  • تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید

    من مدت کوتاهی است برای جلوگیری از احتلام های شبانه اسنترا 50 میخورم.
    آیا نصف قرص اسنترا 100 را میتوان بعنوان اسنترا 50 استفاده کرد؟
    تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      بله
    2. تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      دمت گرم دکتر
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر sam یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 415 مشاهده پرسش
    ببخشید من در التم زگیل های خیلی کوچکی دارم که سفید رنگ وطوسی هست میخواستم ببینم من هم دچار بیماری زگیل تناسبی هستم چون زگیل های من خیلی کوچکه و چندتایی هستش که در زیر التم هست..من اطلاعات زگیل تناسبی هم خوندم ولی به جوابی که خواستم نرسیدم ممنون میشم جوابمو میدی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
    2. تصویر کاربر sam سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      حالا نمیتونید جوابی بهم بدی اگه لازم باشه عکس براتون میفرستم با عکس شاید بتونید جوابی بهم بدید
    3. تصویر کاربر sam سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      ببخشید اگه من دچار بیماری زگیل تناسبی باشم ایا عوارضی واسه من داره که در اینده با این بیماری به مشکل بخورم ضرری خطری واسه من نداره
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب