پاسخهای علمی دکتر کرمی درباره خود ارضایی

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

 امروزه جوانان زیادی در داخل کشور و خارج از کشور که از بینندگان سایت من بوده و گهگاهی جهت ویزیت به مطب تشریف می آورند، سوالاتی درباره خودارضائی و عوارض و عواقب آن می پرسند و درباره آن نگرانند.با توجه به اهمیت این موضوع بنده بر آن شدم که اطلاعات کاملی درباره ی عوارض خودارضایی و درمان خودارضایی تهیه و در اختیار شما خوانندگان این مفاله قرار دهم.در ابتدا نمونه سوالاتی که از اینجانب انجام شده را عنوان و سپس درباره تک تک آنها توضیحات لازم را ارائه می نمایم.

ترس از عقیم شدن به دلیل خود ارضایی حقیقت دارد؟

ترس از عقیم شدن به دلیل خود ارضایی

خود ارضایی به هیچ عنوان باعث عقیم شدن شما نخواهد شد اما عوارضی که بر روح و روان شما خواهد گذاشت بسیار خطرناک و گاهی جبران ناپذیر است.

 

خودارضایی در دختران و تاثیرات آن بعد از ازدواج

خانم جوانی که قبل از ازدواج عادت به خودارضائی داشتند بعد از ازدواج از مقاربت با همسر لذت نمی برند و به اوج لذت جنسی یا ارگاسم نمی رسند.

یکی از عوارض خودارضائی مکرر، شرطی شدن این رفتار و عادت به ارضاء در یک وضعیت خاص می باشد که این قضیه باعث می شود که اغلب مبتلایان به این عادت، در هنگام مقاربت طبیعی و رسیدن به ارگاسم مشکل پیدا کنند و چه بسا به ارگاسم نمی رسند. این امر در خانم ها با شدت بیشتری می تواند نمود پیدا کند.

عقیم شدن به دلیل خود ارضایی

آیا خودارضایی باعث ناباروری میشود

خود ارضایی نه در زنان و نه در مردان به هیج عنوان باعث تا نا باروری نمی شود.

آیا خود ارضایی باعث نازایی میشود؟

ایا خود ارضایی زن باعث نازایی میشود؟ نه خودارضایی به هیچ وجه روی باروری شما تأثیر نمی گذارد. افسانه های زیادی در مورد ناباروری وجود دارد. برخی افراد معتقدند که خودارضایی می تواند باعث ناباروری شود. اما از لحاظ علمی هنوز چیزی ثابت نشده است.

آیا خود ارضایی باعث عقیم شدن میشود؟

مرد جوانی مبتلا به خودارضائی می باشد از عوارض و عواقب آن مخصوصاً ناباروری نگران است و از من پرسیده است که آیا خودارضایی باعث ناباروری مردان میشود؟

در مطالعات انجام شده ارتباطی بین عقیم شدن و  ناباروری و خودارضائی پیدا نشده است. تنها مورد استفاده از خودارضائی در پزشکی، جهت تهیه مایع منی در مردان مبتلا به ناباروری می باشد که جهت بررسی آزمایشگاهی علت ناباروری مردان باید آزمایش منی آنها را از نظر شکل و حرکت نطفه ها و موارد دیگر بررسی شود. درست خواندن آزمایش اسپرم خیلی مهم است.

خود ارضایی در زنان

آیا خود ارضایی باعث زود انزالی میشود؟

فرد دیگر که مبتلا است اظهار می کند که بعد از ازدواج دچار زود انزالی شده است. در صورت تکرار خودارضائی با دفعات بیشتر و به علت تحریک های مکرر اعصاب اتونوم آستانه تحریک پذیری عصبی پائین آمده و لذا افراد مبتلا و مخصوصاً با تعداد بیشتر، تحریک پذیری بیشتری نسبت به عوامل محرک بیرونی پیدا کرده و لذا می تواند باعث زودانزالی مردان شود.

ایا خود ارضایی باعث ضعیف شدن چشم و بدن میشود؟

فرد دیگر اظهار می دارد که مبتلا به تاری دید، ضعف و بی حالی و بی حوصلگی و پرخاشگری شده است.

در این عادت به علت تکرار زیاد آن به کرات، عضلات بدن در هنگام انال تحریک و منقبض و لذا باعث مصرف انرژی بیشتر و بالارفتن اسید لاکتیک در عضلات شده و لذا ضعف و خستگی و بی حالی به سراغ فرد می آید که هر چه تعداد انجام بیشتر باشد، این ضعف شدیدتر است.

ایا خودارضایی باعث واریکوسل میشود؟

خود ارضایی به تنهایی باعث ایجاد واریکوسل نمی شودو اما اگر شما واریکوسل دارید از خودارضایی پرهیز کنید زیرا باعث بدتر شدن بیماری می شود. اگر نمیدانید وایکوسل چه شکلی است تصاویر واریکوسل را ببینید تا در صورت درگیر شدن با واریکوسل آن را بشناسید.

درمان خودارضایی از نظر علمی

مثل مشهور که ماهی را هر موقع از آب بگیری تازه است بهترین کار اتخاذ یک تصمیم قاطع، عمل به جمله مشهور که خواستن توانستن است می باشد و لذا اولین  اقدام درمان تصمیم قاطع بر ترک خود ارضایی است. با انجام این کار ها خود را از نظر روانی آماده کنید:

با توجه به نمونه سوالات مطرح شده در این جا به بررسی علمی خود ارضایی و درمان خود ارضایی از نظر علمی در پسران و خانم ها پرداختیم و امیدواریم به رعایت این موارد خودارضایی را ترک نمایید.

انزال زودرس

خود ارضایی چیست؟

در این روش فرد با خیالپردازی و بدور از واقعیت و با تحریک دستگاه تناسلی و پردازش ذهنی صحنه های تحریک کننده سعی می کند که خود را به اوج لذت جنسی یا ارگاسم برساند و با تکرار آن به صورت یک عادت درآمده و کسانی را می بینیم که سرانجام متأسفانه اعتیاد به خودارضائی پیدا می کنند.

خودارضائی اختصاص به مردان نداشته و زنانی را که مبتلا به این امر هستند در سطح جامعه مشاهده می کنیم. این امر می تواند مثل اعتیاد های دیگر روح و روان و جسم فرد را تحت تأثیر قرار می دهد.

سوالی که در ذهن شما ممکن است ایجاد شود این است که چه در مقاربت طبیعی و چه در خود ارضایی ارگاسم یا اوج لذت جنسی ایجاد و در هر دو انزال اتفاق می افتد پس چه فرقی بین این دو امر وجود دارد؟

جواب

در مقاربت طبیعی فاز هیجان جنسی به همراه جنبه های مهم عاطفی و با سیر مراحل طبیعی خود پیش می رود ولی در خودارضائی این فاز به صورت short cut و میانبر بوده و بصورت سریع و فاقد جنبه های عاطفی می باشد که با تکرار و مخصوصاً درجات بالای آن عوارض خاص خودش را ایجاد می کند.

امروزه ما در سطح جامعه کسانی را می بینیم که به بدترین مواد مخدر اعتیاد داشته اند ولی با یک تصمیم قاطع و ترک آن ها مسیر درست زندگی را طی می کنند که خودارضائی در مقایسه با آنان ناچیز و قابل مقایسه نمی باشد. پس نتیجه اینکه با توکل بر خدا و اتخاذ یک تصمیم قاطع می توان به سادگی از شر این رفتار که باعث آسیب جسمی و روحی می گردد خلاص شد.

4/5 - (169 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مهسا چهارشنبه ۲۹ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 316 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر.من حدود دوسال پیش به تشخیص دکترا مبتلا به تبخال تناسلی شدم.از ناحیه مقعد این مشکلو داشتم بامصرف آسیکلوویرخوب شدم.الان حدود سه ماهه ازدواج کردم ولی ازترس اینکه همسرم ترکم کنه چیزی بش نگفتم.تواین مدتم از مقعد رابطه نداشتیم.تواین مدتم زیاد پیش هم نبودیم.شاید درحد دوسه بار سکس داشتیم ولی از مقعد نبوده من هم تواین مدت مریضیم عودنکرده بود.الان تقریبا یکماهه ک اصلا سکس نداشتیم ولی دیروز بمن گفتن ک سرآلتشون دونه زده و منی همراه خون داشتن کمی هم درد وسوز دارن دکتر مراجعه کردن گفتن که تبخال تناسلیه.میخواستم بدونم آیا ازطرف منه؟من تواین مدت که اصلا باایشون رابطه ای نداشتم. اگه هم گرفته باشن من وایشون برای سکس باید چیکارکنیم؟دونفری ک این مشکلودارن باید چیکارکنن.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۹ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      چاره ای جز مصرف اسیکلوویر نیست هر دو طرف
  • تصویر کاربر حسين یکشنبه ۱۹ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 311 مشاهده پرسش
    با سلامت خدمت اقاي دكتر
    در ناحيه تناسلي من تبخال ميزند و به مدت هشت تا ده روز بعد خوب ميشود
    و اكثرا در مواقعي كه دچار استرس ميشم يا خيلي خسته هستم اين جور ميشم
    و هيچ گونه تب يا سردرد و احساس ضعف در موقع تبخال ندارم
    و ميخواستم بدونم اگر بخوام برم به پزشك مراجعه كنم به چه تخصصي از پزشكان در رابطه با اين مسئله بايد مراجعه كنم
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر صابر شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 371 مشاهده پرسش
    سلام علیکم
    چند روزیست این عارضه گریبان گیر اینجانب شده است می خواستم بدانم زگیل است یا تبخال
    خارش ندارد اما سوزش دارد که حتی انجام طهارت را برایم مشکل کرده است . ضمنا از زمانی که داروی آلو پرینول برای کنترل اسید اوریک درمان نقرس را استفاده کردم این عارضه به سراغم آمده است آیا امکان دارد با قطع این دارو مداوا شوم متشکرم تصویر ضمیمه می باشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      تبخال است
  • تصویر کاربر محمدرضا چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 361 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشيد من جسارتا ماهي يا دوماهي يكدفعه اين جوشها (جوشهاي سفيد نزديك به هم)روي ناحيه تناسليم ميزنه و بعد خودش بعد از چند روز خوب ميشه ببخشيد من مجبور شدم عكس رو بفرستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      بیشتر به تبخال میخورد
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۶ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 380 مشاهده پرسش
    من دچار تبخال تناسلی هستم ...
    اگر با همسرم ک تبخال لب دارد امیزش داشته باشم ممکن است تبخال تناسلی بگیرد یا من لبم تبخال بزند؟ من دچار تبخال تناسلی هستم ...
    اگر با همسرم ک تبخال لب دارد امیزش داشته باشم ممکن است تبخال تناسلی بگیرد یا من لبم تبخال بزند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      فقط موقع تاول زدن باعث اتقال میشود
  • تصویر کاربر آسيه چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت شما بزرگوار،از خداوند متعال آرزومندم سايه شما كه سرشار از لطف و مهربانى هستيد هميشه بالاى سر ما باشد
    خانم متأهل 35 ساله هستم
    آقاى دكتر،با توجه به فرمايش شما درمورد پاسخ سوأل قبلى كه در مورد تبخال تناسلى بود كه به وب سايت شما مراجعه كنم اطاعت امر كردم و با توجه به راهنمايى شما كه تحت نظر دكتر باشم،لطف ميكنيد دكتر به بنده معرفى كنيد (در تهران يا كرج) سپاسگزارم
    در پناه حق
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      دکتر پوست
  • تصویر کاربر آسيه یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 342 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت شما بزرگوار
    عذرميخوام كه زياده گويى ميكنم
    خانمى هستم 35 ساله متاهل،ازيكسال پيش بريدگيهاى مابين فاصله دهانه واژن و مقعدم ايجاد ميشد و بعد مدتى ترميم ميشد با مراجعه به پزشك زنان و انجام دادن آزمايش مشخص شد كه مبتلا به تبخال تناسلى هستم،شروع اولين دوره مصرف دارو هنگاميكه تبخال از بدنم بيرون زد داروى ويرابكس كه هر 12 ساعت 1عدد به مدت 10 روز و پماد آسيكلووير تجويز كردن كه استفاده كردم،ماه بعد دوباره تبخال به وجود آمد و مجدد داروها رو استفاده كردم و دكترم داروى كوركوما(قرص زردچوبه) و ويتامين stress formula(VB,Zinc) رو هم اضافه كردن،بعد از دو ماه وقفه الان دوباره تبخال زدم،چه كنم كه انقدر زود به زود اين تبخال به وجود نياد،واقعا اين تبخال باعث شده حال روحيم بهم ميريزه و آرامش ندارم،در ضمن همسرم قبل از من تبخال لب داشتن،عاجزانه از شما تقاضا ميكنم يه تجويزى برام بكنين تا كمتر اين تبخال در بدنم بوجود بياد،سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر بهرام پنجشنبه ۲ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشد آقای دکتر
    29 سل دارم 4،5 سالی شاید هم بیشتر هست که یک لکه سیاهی به اندازه نوک مداد یا یکم بیشتر درست روی سر آلت تناسلیم هست. چند روزیه خیلی دارم بهش توجه میکنم و میخواستم بدونم که مشکلی دارم یا نه؟
    تا به حال هم هیچ رابطه جنسی نداشتم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام مهم نیست
  • تصویر کاربر بهزاد پنجشنبه ۲ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 551 مشاهده پرسش
    چند شش ماه قبل بعد از یه رابطه ی سطحی مقعدی (بدون دخول )، به فاصله ی کمی خارش در مداخل مجاری ادارار کردم که تا بخوام وارد پروسه ی درمان و مراجعه به دکتر بشم دو ماهی گذشت و این خارش ها ادامه داشت, تاکید میکنم سورش نبود، خارش بود، اما باتجویر دکتر دو دوره با مصرف قرص اوفلوکساسین تقریبن خوب شد ولی همچنان بعضی اوقات درست در اولین لحظه ی خروج ادرار از سر آلتم یه سوزش و گاها خارشی رو داخل مجاریم حس میکنم که انگار یه تیغ از روی پوست داخل مجاریم رد بشه. دقیقا در محل پشت ختنه گاه اما این حس همیشه نیست، بعضی اوقات هست.

    این یه پیش زمینه از مشکلم، و اما هفتهی گذشته متوجه یک جفت زخم کوچیک هر کدوم به قطر 2 میلی متر روی پوست آلتم در زیر محل ختنه (همونجایی که از داخل بعضا سوزش و خارش دارم) شدم، این زخم ها سطحی بودند و به شدت میخاریدند الان خوب شده پوستش خشک شده و یه نقطه خون حاصل از خشک شدن زخم(مثل همه ی زخم ها) روش مونده که در حال پوست اندازیه (ابعاد دو نقطه خون خشک شده هم در حد یک دهم میلی متر) .

    ولی مشکل الانم اینه که دو تا تاول کوچیک بدون التهاب و "بدون درد" ولی داخلش پر از مایع زلال دوباره به ابعاد دو سه میلی متر در فاصله ی یک سانتی متری از محل زخم های هفته ی پیشم زده که از دیشب تا به الان ابعادشون دوبرابر شده. این دوتا تاول شدیدن به هم نزدیکن.

    نگرانم، از تبخال تناسلی ولی علایم درد هم ندارم ، خارش دارم ولی چیزی نیست که بگم با خوردن آستامینوفن خوب میشه؛ عاخه خارش رو که آستامینوفن خوب نمیکنه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام تب خال است
  • تصویر کاربر هاني پنجشنبه ۲ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 305 مشاهده پرسش
    سلام من با خانمي آشنا شدم كه ايشون دارا مشكل تبخال تناسلي هست ميخوام بدونم آيا اين تبخال بخاطر داشتن رابطه جنسي ميباشد يا دلايل متعددي دارد البته اين خانم سه ساله كه از همسر سابقش جدا شده
    1. تصویر کاربر هاني چهارشنبه ۱ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      ممنون ميشم پاسخ سوالم رو بديد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      انتقالش از طریق جنسی میباشد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حامد شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 417 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب .. 32 ساله هستم چند روزی است که تکرر ادرار پیدا کردم و زیر شکم سمت چپ احساس درد می کنم و بعضی مواقع زیر شکمم احساس سردی می کنم خواهشمندم راهنمایی کنید .. متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادراراز نظر عفونت ادراری بدهید وسونوگرافی از شکم و کلیه
  • تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید

    من مدت کوتاهی است برای جلوگیری از احتلام های شبانه اسنترا 50 میخورم.
    آیا نصف قرص اسنترا 100 را میتوان بعنوان اسنترا 50 استفاده کرد؟
    تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      بله
    2. تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      دمت گرم دکتر
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر sam یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    ببخشید من در التم زگیل های خیلی کوچکی دارم که سفید رنگ وطوسی هست میخواستم ببینم من هم دچار بیماری زگیل تناسبی هستم چون زگیل های من خیلی کوچکه و چندتایی هستش که در زیر التم هست..من اطلاعات زگیل تناسبی هم خوندم ولی به جوابی که خواستم نرسیدم ممنون میشم جوابمو میدی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
    2. تصویر کاربر sam سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      حالا نمیتونید جوابی بهم بدی اگه لازم باشه عکس براتون میفرستم با عکس شاید بتونید جوابی بهم بدید
    3. تصویر کاربر sam سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      ببخشید اگه من دچار بیماری زگیل تناسبی باشم ایا عوارضی واسه من داره که در اینده با این بیماری به مشکل بخورم ضرری خطری واسه من نداره
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب