پاسخهای علمی دکتر کرمی درباره خود ارضایی

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

 امروزه جوانان زیادی در داخل کشور و خارج از کشور که از بینندگان سایت من بوده و گهگاهی جهت ویزیت به مطب تشریف می آورند، سوالاتی درباره خودارضائی و عوارض و عواقب آن می پرسند و درباره آن نگرانند.با توجه به اهمیت این موضوع بنده بر آن شدم که اطلاعات کاملی درباره ی عوارض خودارضایی و درمان خودارضایی تهیه و در اختیار شما خوانندگان این مفاله قرار دهم.در ابتدا نمونه سوالاتی که از اینجانب انجام شده را عنوان و سپس درباره تک تک آنها توضیحات لازم را ارائه می نمایم.

ترس از عقیم شدن به دلیل خود ارضایی حقیقت دارد؟

ترس از عقیم شدن به دلیل خود ارضایی

خود ارضایی به هیچ عنوان باعث عقیم شدن شما نخواهد شد اما عوارضی که بر روح و روان شما خواهد گذاشت بسیار خطرناک و گاهی جبران ناپذیر است.

 

خودارضایی در دختران و تاثیرات آن بعد از ازدواج

خانم جوانی که قبل از ازدواج عادت به خودارضائی داشتند بعد از ازدواج از مقاربت با همسر لذت نمی برند و به اوج لذت جنسی یا ارگاسم نمی رسند.

یکی از عوارض خودارضائی مکرر، شرطی شدن این رفتار و عادت به ارضاء در یک وضعیت خاص می باشد که این قضیه باعث می شود که اغلب مبتلایان به این عادت، در هنگام مقاربت طبیعی و رسیدن به ارگاسم مشکل پیدا کنند و چه بسا به ارگاسم نمی رسند. این امر در خانم ها با شدت بیشتری می تواند نمود پیدا کند.

عقیم شدن به دلیل خود ارضایی

آیا خودارضایی باعث ناباروری میشود

خود ارضایی نه در زنان و نه در مردان به هیج عنوان باعث تا نا باروری نمی شود.

آیا خود ارضایی باعث نازایی میشود؟

ایا خود ارضایی زن باعث نازایی میشود؟ نه خودارضایی به هیچ وجه روی باروری شما تأثیر نمی گذارد. افسانه های زیادی در مورد ناباروری وجود دارد. برخی افراد معتقدند که خودارضایی می تواند باعث ناباروری شود. اما از لحاظ علمی هنوز چیزی ثابت نشده است.

آیا خود ارضایی باعث عقیم شدن میشود؟

مرد جوانی مبتلا به خودارضائی می باشد از عوارض و عواقب آن مخصوصاً ناباروری نگران است و از من پرسیده است که آیا خودارضایی باعث ناباروری مردان میشود؟

در مطالعات انجام شده ارتباطی بین عقیم شدن و  ناباروری و خودارضائی پیدا نشده است. تنها مورد استفاده از خودارضائی در پزشکی، جهت تهیه مایع منی در مردان مبتلا به ناباروری می باشد که جهت بررسی آزمایشگاهی علت ناباروری مردان باید آزمایش منی آنها را از نظر شکل و حرکت نطفه ها و موارد دیگر بررسی شود. درست خواندن آزمایش اسپرم خیلی مهم است.

خود ارضایی در زنان

آیا خود ارضایی باعث زود انزالی میشود؟

فرد دیگر که مبتلا است اظهار می کند که بعد از ازدواج دچار زود انزالی شده است. در صورت تکرار خودارضائی با دفعات بیشتر و به علت تحریک های مکرر اعصاب اتونوم آستانه تحریک پذیری عصبی پائین آمده و لذا افراد مبتلا و مخصوصاً با تعداد بیشتر، تحریک پذیری بیشتری نسبت به عوامل محرک بیرونی پیدا کرده و لذا می تواند باعث زودانزالی مردان شود.

ایا خود ارضایی باعث ضعیف شدن چشم و بدن میشود؟

فرد دیگر اظهار می دارد که مبتلا به تاری دید، ضعف و بی حالی و بی حوصلگی و پرخاشگری شده است.

در این عادت به علت تکرار زیاد آن به کرات، عضلات بدن در هنگام انال تحریک و منقبض و لذا باعث مصرف انرژی بیشتر و بالارفتن اسید لاکتیک در عضلات شده و لذا ضعف و خستگی و بی حالی به سراغ فرد می آید که هر چه تعداد انجام بیشتر باشد، این ضعف شدیدتر است.

ایا خودارضایی باعث واریکوسل میشود؟

خود ارضایی به تنهایی باعث ایجاد واریکوسل نمی شودو اما اگر شما واریکوسل دارید از خودارضایی پرهیز کنید زیرا باعث بدتر شدن بیماری می شود. اگر نمیدانید وایکوسل چه شکلی است تصاویر واریکوسل را ببینید تا در صورت درگیر شدن با واریکوسل آن را بشناسید.

درمان خودارضایی از نظر علمی

مثل مشهور که ماهی را هر موقع از آب بگیری تازه است بهترین کار اتخاذ یک تصمیم قاطع، عمل به جمله مشهور که خواستن توانستن است می باشد و لذا اولین  اقدام درمان تصمیم قاطع بر ترک خود ارضایی است. با انجام این کار ها خود را از نظر روانی آماده کنید:

با توجه به نمونه سوالات مطرح شده در این جا به بررسی علمی خود ارضایی و درمان خود ارضایی از نظر علمی در پسران و خانم ها پرداختیم و امیدواریم به رعایت این موارد خودارضایی را ترک نمایید.

انزال زودرس

خود ارضایی چیست؟

در این روش فرد با خیالپردازی و بدور از واقعیت و با تحریک دستگاه تناسلی و پردازش ذهنی صحنه های تحریک کننده سعی می کند که خود را به اوج لذت جنسی یا ارگاسم برساند و با تکرار آن به صورت یک عادت درآمده و کسانی را می بینیم که سرانجام متأسفانه اعتیاد به خودارضائی پیدا می کنند.

خودارضائی اختصاص به مردان نداشته و زنانی را که مبتلا به این امر هستند در سطح جامعه مشاهده می کنیم. این امر می تواند مثل اعتیاد های دیگر روح و روان و جسم فرد را تحت تأثیر قرار می دهد.

سوالی که در ذهن شما ممکن است ایجاد شود این است که چه در مقاربت طبیعی و چه در خود ارضایی ارگاسم یا اوج لذت جنسی ایجاد و در هر دو انزال اتفاق می افتد پس چه فرقی بین این دو امر وجود دارد؟

جواب

در مقاربت طبیعی فاز هیجان جنسی به همراه جنبه های مهم عاطفی و با سیر مراحل طبیعی خود پیش می رود ولی در خودارضائی این فاز به صورت short cut و میانبر بوده و بصورت سریع و فاقد جنبه های عاطفی می باشد که با تکرار و مخصوصاً درجات بالای آن عوارض خاص خودش را ایجاد می کند.

امروزه ما در سطح جامعه کسانی را می بینیم که به بدترین مواد مخدر اعتیاد داشته اند ولی با یک تصمیم قاطع و ترک آن ها مسیر درست زندگی را طی می کنند که خودارضائی در مقایسه با آنان ناچیز و قابل مقایسه نمی باشد. پس نتیجه اینکه با توکل بر خدا و اتخاذ یک تصمیم قاطع می توان به سادگی از شر این رفتار که باعث آسیب جسمی و روحی می گردد خلاص شد.

4/5 - (169 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مهران سه شنبه ۱ اسفند ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 333 مشاهده پرسش
    حدود 2سال است که دانه ای روی کیسه بیضه ام رشد کرده وبدنم خارش دارد. آیا این دانه سرطان است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ اسفند ۹۶( 7 سال پیش)
      عكسش را بفرستيد ببينم
    2. تصویر کاربر مهران سه شنبه ۱ اسفند ۹۶( 7 سال پیش)
      تصویر
    3. تصویر کاربر مهران سه شنبه ۱ اسفند ۹۶( 7 سال پیش)
      تصویر
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ اسفند ۹۶( 7 سال پیش)
      زگيل نيست نگران نباشيد
    5. تصویر کاربر مهران سه شنبه ۱ اسفند ۹۶( 7 سال پیش)
      ببخشید دکتر خطرناک نیست حتی اگه دانه ها زیاد بشن
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ اسفند ۹۶( 7 سال پیش)
      اگر زياد شد بايد بررسي شود تيغ استفاده نكنيد
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۱ اسفند ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 265 مشاهده پرسش
    ضمن عرض سلام.بعرض میرساند چند وقتی است بیضه سمت چپ بالاتر از بیضه راست رفته واحساس درد دارم البته بعضی وقتها .والت بسمت چپ نیز خم شده است.البته درد گاهی خیای کم است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ اسفند ۹۶( 7 سال پیش)
      سونو كنيد بفرستيد از بيضه ها
  • تصویر کاربر مهديه سه شنبه ۱ اسفند ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 322 مشاهده پرسش
    سلام برادرم يك سال هست ازدواج كرده چند وقتى است درد در ناحيه بيضه،كشاله ران و پشت پهلوهايش دارد ،مشكل يبوست هم دارد،فشردگى روده ها،ممنون ميشم راهنماييم كنين.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ اسفند ۹۶( 7 سال پیش)
      سونو کنید بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر با سه شنبه ۲۴ بهمن ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 266 مشاهده پرسش
    با سلام وخدا قوت خدمت جنابعالي .پدر اينجانب چند وقت دردخفيف در ناحيه بيضه داشت بامراجعه به پزشک گفته شد تا زماني اذيت نميشي کارش نداشته بابعد از چند ماه درد زياد شد وهمان پزشک پدرم را عمل کرد گفت چي نيست چند تکه چربي وکيست بوده ولي جواب پاتولوژي چيز ديگه اي رو نشون داد وگفتند سرطان بدخيمه وبا مراجعه به پزشک جراح ديگر بيضه ها کامل تخليه شدند وهنوز جواب آزمايش جديد نيامده است من آزمايش قبلي براتون ميفرستم زحمتتون نظر شما در اين مورد چيه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۴ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر حسن سه شنبه ۲۴ بهمن ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 286 مشاهده پرسش
    آقای دکتر در کدام بیمارستان حضور دارند که بتوان مراجعه کرد

    چند روز یه با در در بیضه مواجه ساله
    با سابقه سرطان مغز استخوان شصت ساله
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۴ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر مسیحا سه شنبه ۲۴ بهمن ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 247 مشاهده پرسش
    سلام.پسر من هنگام تولد بیضه نزول نکرده سمت راست داشت.در سونو بعد تولد گفتن بیضه در کانال اینگوینال هست.الان بعد از 3 ماه از تولد تو سونو نوشته بیضه در دیستال کانال اینگوینال مشهود است.می خواستم بدونم چقدر احتمال نزول بیضه بدون عمل هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۴ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر بهنام سه شنبه ۲۴ بهمن ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 277 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من حدود سه چهار ماه پیش در درکلیه راستم داشتم که بعد چند روزاین درد منتقل شد به بیضه راستم دردشدیدی نبود دردخفیف.وسونوگرافی انجام دادم کلیه ی راستم التهاب داشت وسی تی اسکن انجام دادم دوبار بدون کنتراست باکنتراست که سنگ نداشتم مشکل ادراری هم داشتم که سونداژ شدم ویک هفته پیش هم سونوگرافی ازکلیه ام انجتم دادم که باز هم التهاب کلیه راست نوشته بود درد کلیه ام ازبین رفته ولی دردخفیفی روی بیضه راستم هست که وقت لمس کردن یا موقع راه رفتن وقتی به پام میخوره دردمیکنه چیزی مابین درد وسوزش خودم احساس میکنم این درد ازپشت بیضم هس.خیلی دکتر رفتم ولی نتیجه نگرفتم سیستوسکوپی هم شدم گفتن مشکلی نداری فقط دردبیضه راستم ازبین نمیره توروخدا کمکم کنین این درد دردشدیدی نیس ولی آدمو افسرده میکنه واینکه آیا مشروب خوردن باعث این مشکلات میشه چون من شب قبلش مست بودم خیلی مست طوری که دوبار استفراغ کردم واین درد صبح روز بعدش شروع شد و ول کنم نیس یکبارهم سونوگرافی بیضه انجام دادم گفتن چیزی نیس.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۴ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      این درد درمانش فقط بیخیالی است وور زش
    2. تصویر کاربر بهنام سه شنبه ۲۴ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      اخه آقای دکتر قبلااصلا‌دردنمیکرد یک دفعه شد آیادارویی وجود نداره باعث رفع این مشکل بشه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۴ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      اهمیت ندهید
    4. تصویر کاربر بهنام سه شنبه ۲۴ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      به مرور زمان خوب میشه یاهمیشه اینطوری میمونه؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۴ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      بله
    6. تصویر کاربر بهنام سه شنبه ۲۴ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      خوب میشه؟
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۴ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      بله
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر میلاد سه شنبه ۲۴ بهمن ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 349 مشاهده پرسش
    سلام . درد خفیفی در کشاله های ران دارم که بعد از سونوگرافی اعلام کرد نشانه ای از واریکوسل نیست . اما هرنی انگوینالی سمت راست 11 میلیمتر و سمت چپ 5 میلیمتر میباشد . سوال من این است که این حد نیاز به عمل دارد ؟ و اینکه این حد از فتق هرنی بر روی فرزند دار شدن تاثیر داد یا نه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۴ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      با عمل مشخص میشود بیایید معاینه۰۲۱۷۱۰۶۲۳۰۰
  • تصویر کاربر النازجعفرپور شنبه ۲۱ بهمن ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 302 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید پسر 16ماهه ای دارم ک بامشکل عدم نزول بیضه ومیکروپنیس بدنیا آمد
    مشکل میکروپنیسی ب کمک آمپول هورمونی حل شد ولی درتمام سونوگرافیها ودراین آخر اثری از وجودبیضه در بدن پسرم دیده نمیشود
    یعنی دکترامیگن اصلا بیضه ندارد
    دیروز خانم دکتر کاظمی راشد با معاینه دستی گفت طرف چپ چیزی زیر دستم حس میکنم ولی باحس نمیشود بایرعمل کنیم باچشم ببینیم آیا وجود دارد یانه اگ وجود نداشت ک هیچ باید در نوجوانی ازپروتز استفاده کنیم ولی اگر وجود داشت حالا کوچک بزرگ طبیعی یا غیرطبیعی بایدبیاریم سرجای بیضه طرف چپش
    ولی دربزرگسالی نمیتواند بچه دارشود
    حالا ماییم وکلی سوال ک پسرم خوب میشود ومثل یک انسان عادی زندگی میکند ریش در می آورد از نظرظاهری بابقیه فرقی خواهد داشت یانه؟عمل ببریم یا نبریم یا خود بخود خوب میشود
    آیا دارویی وجود دارد ک بتواند بیضه رابیرون از شکم مادر یعنی تاهرچند سالگی ک باشد تشکیل دهد از عمل میترسیم ونمیخواهیم عمل شود اصلا
    توروخدا اگ درمانی دارویی هرچقدرهم هزینه بر باشه اشکالی نداره هست یانه؟چ تو ایران چ توخارج لطفآ راهنمایی کنید دارم سکته میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      قطعی ترین روش تشخیص بیضه شکمی لاپاروسکوپی است
  • تصویر کاربر محمدرضا شنبه ۲۱ بهمن ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 8466 مشاهده پرسش
    بیضه هام گاهی وقتها داغن یعنی یه شب درمیون بیضه هام داغن و پهلودرد وکمردردبعدش میگیرم و حس کردن و ریختن منی و جلق زدن بهم دست میده,ميخواستم ببينم،مشكل چی هست،همچنین،در روز به دفعات زیاد،آلت تناسلیم سیخ میشه خود به خود،و بعد میخوابه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      سونو کنید سالم باشد مشکلی نیست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر sam یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    ببخشید من در التم زگیل های خیلی کوچکی دارم که سفید رنگ وطوسی هست میخواستم ببینم من هم دچار بیماری زگیل تناسبی هستم چون زگیل های من خیلی کوچکه و چندتایی هستش که در زیر التم هست..من اطلاعات زگیل تناسبی هم خوندم ولی به جوابی که خواستم نرسیدم ممنون میشم جوابمو میدی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
    2. تصویر کاربر sam سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      حالا نمیتونید جوابی بهم بدی اگه لازم باشه عکس براتون میفرستم با عکس شاید بتونید جوابی بهم بدید
    3. تصویر کاربر sam سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      ببخشید اگه من دچار بیماری زگیل تناسبی باشم ایا عوارضی واسه من داره که در اینده با این بیماری به مشکل بخورم ضرری خطری واسه من نداره
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب