اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان دارویی و خانگی ادرار نکردن در کودکان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

ادرار نکردن کودک می‌تواند دلایل مختلفی مانند کم‌آبی بدن، عفونت ادراری، یبوست یا استرس داشته باشد. در موارد خفیف، می‌توان با روش‌های خانگی به بهبود این وضعیت کمک کرد. با این حال، اگر مشکل ادامه داشت یا با علائمی مانند تب، درد یا بی‌قراری همراه بود، حتماً باید به پزشک مراجعه شود.

درمان‌های خانگی برای ادرار نکردن کودک

1: افزایش مصرف مایعات:

    • آب، آب‌میوه‌های طبیعی (مانند آب پرتقال یا سیب) و سوپ می‌تواند به افزایش حجم ادرار کمک کند.
    • آب جوشیده ولرم برای کودکان کوچک‌تر مناسب است.

2: استفاده از گرما:

    • قرار دادن حوله گرم یا بطری آب گرم روی شکم یا پایین کمر کودک می‌تواند به شل شدن عضلات مثانه و تسهیل ادرار کمک کند.

3: حمام آب گرم:

    • نشاندن کودک در وان آب ولرم باعث آرامش و تحریک مثانه برای تخلیه ادرار می‌شود.
  1. مصرف میوه‌ها و سبزیجات:

    • میوه‌های آبدار مانند هندوانه، خیار و پرتقال به تأمین آب بدن و افزایش ادرار کمک می‌کنند.

4: ماساژ آرام شکم:

    • ماساژ ملایم ناحیه پایین شکم در جهت عقربه‌های ساعت باعث تحریک مثانه می‌شود.
بی اختیاری ادرار در روز

6:ایجاد آرامش و رفع استرس:

    • استرس و اضطراب می‌تواند مانع ادرار شود. ایجاد محیطی آرام و صحبت محبت‌آمیز با کودک می‌تواند مؤثر باشد.

7: تشویق به استفاده منظم از دستشویی:

    • کودک را بدون فشار دادن، تشویق کنید هر ۲-۳ ساعت به دستشویی برود، حتی اگر نیاز به ادرار ندارد.

اگر علائم نگران‌کننده مانند تب، درد هنگام ادرار، ادرار کم‌رنگ یا پررنگ، بی‌قراری شدید مشاهده شد، بهتر است سریعاً با پزشک مشورت کنید.

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار در کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادرار در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده است.

برگشت ادرار از مثانه به حالب (ریفلاکس ادراری)

در شرایط طبیعی به دلیل شکل و وضعیت حمایتی عضلات مثانه در محل اتصال حالب ها به مثانه، برگشت ادرار از مثانه به حالب ها رخ نداده و حالب ها و کلیه ها از فشار بالای داخل مثانه و از ادرار احتمالاً عفونی داخل مثانه مصون هستند. بنا به دلایلی از جمله اشکال در شکل طبیعی محل اتصال حالب به مثانه یا ضعف عضلانی این قسمت از مثانه یا افزایش بیش از حد فشار داخل مثانه به دلیل مثانه عصبی یا انسداد خروجی مثانه یا … ممکن است ادرار از مثانه به درون حالب ها (و در موارد شدیدتر حتی تا کلیه ها) برگشت نماید.

برگشت ادراری

علایم برگشت ادرار در کودکان

-عفونت ادراری

در نیمی از کودکان مبتلا به عفونت ادراری و به ویژه دختر ها (پس از 6 ماهگی) برگشت ادرار دیده می شود. (در سن کمتر از شش ماهگی در صورت برگشت ادرار عفونی، شواهد عفونت منتشر در بدن و آسیب به عملکرد کلیه ها شایع تر است و این وضعیت به ویژه در پسر بچه های با دریچه مجرای خلفی ادراری بیشتر دیده می شود) عفونت ادراری ممکن است با یا بدون تب و شاید در همراهی با تهوع واستفراغ، اسهال یا یبوست و درد مبهم شکمی باشد.

-اختلال در ادرار کردن

که به صورت زور زدن حین ادرار کردن، قطع و وصل شدن جریان ادرار، قیچی کردن پاها، بیقراری حین ادرار کردن، شب ادراری (پس از آموزش کنترل ادرار) و … می باشد.

تشخیص برگشت ادرار 

در تشخیص علت برگشت ادرار در کودکان و یا مسیر و عوارض بیماری یاد شده ممکن است از روش های تشخیصی متنوعی بر اساس شرح حال اخذ شده و معاینه بالینی در هر مورد و روش های تصویربرداری یا آزمایشگاهی قبلی آن مورد، کمک گرفته شود. برخی از این روش ها عبارتند از: آزمایش کشت و کامل ادرار، عکس رنگی مثانه، عکس رنگی کلیه ها، سونوگرافی، اسکن هسته ای مثانه، اسکن هسته ای کلیه ها، بررسی داخل مثانه و مجرا با دوربین، نوار مثانه و ….

درمان برگشت ادرار در کودکان

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادراری در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده و کلیه های آنها در اثر برگشت ادراری آسیب ندیده باشند).

در پسر بچه هایی که برگشت ادراری آنها به دلیل دریچه خلفی مجرا باشد، با انجام جراحی برای از بین بردن دریچه، مشکل آنها برطرف می شود. در مواردی که شدت برگشت ادرار در کودکان بالاست یا با گذشت زمان بیشتر می شود و نیز در مواردی که آسیب کلیه ها در اثر برگشت ادراری بیشتر می شود یا در مواردی که استریل نگه داشتن ادرار مقدور نیست و علی رغم مصرف آنتی بیوتیک، عفونت ادراری عود می کند و به ویژه در دختر هایی که بعد از سن پنج سالگی برگشت ادراری آنها باقیست، درمان جراحی پیشنهاد می شود.

درمان برگشت ادرار در کودکان

آشنایی با علت و دوره ی بی اختیاری ادراری، به کاهش تأثیرات روانی منفی حوادث ادراری کمک می کند. پزشکان از والدین سؤال می پرسند که کودک تا چه حد تحت تأثیر بی اختیاری ادراری قرار گرفته است، زیرا این موضوع می تواند بر تصمیم گیری در مورد درمان تأثیر بگذارد. درمان بی اختیاری ادراری بستگی به علت آن دارد. برای مثال، عفونت معمولاً با آنتی بیوتیک درمان می شود.

کودکانی با مشکلات مادرزادی یا ناهنجاری های جسمی، ممکن است نیاز به جراحی داشته باشند. برای درمان مشکل بی اختیاری ادراری، بسته به این که در شب اتفاق می افتد یا در روز، اقدامات خاصی می توان انجام داد.

بی اختیاری اداری شبانه (شب ادراری)

مؤترین راهکار طولانی مدت، استفاده از هشدار خیس شدن رختخواب یا آلارم شب ادراری است. با وجود اینکه این روش زمان بر است، اما وقتی که کودکان برای پایان دادن به شب ادراری تشویق شوند و خانواده ها با جدیت برنامه را دنبال کنند، میزان موفقیت آن 70% خواهد بود. برطرف شدن کامل علائم، پس از 4 ماه استفاده ی شبانه از این آلارم اتفاق می افتد. تنبیه کودکان برای خیس کردن رختخواب واقعاً کارساز نیست. این روش فقط عزت نفس کودک را پایین می آورد. قرص های خوراکی مانند دسموپرسین  و ایمی پر امین می توانند تعداد دفعات خیس کردن رختخواب را کاهش دهند.

گرچه با قطع دارو ها در اکثر کودکان، دوباره خیس کردن رختخواب اتفاق می افتد. والدین و کودکان باید از این احتمال آگاه باشند و اگر دوباره شب ادراری شروع شد، کودکان را تخریب شخصیتی نکنند. در حال حاضر، داروی ایمی پر امین به ندرت تجویز می شود، زیرا در موارد بسیار اندک می تواند موجب مرگ ناگهانی شود.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: درمان شب ادراری کودکان 14 ساله

بی اختیاری ادرار در روز

اقدامات کلی ممکن است شامل تمرینات مهار ادرار فوری (تقویت اسفنکتر مجرای ادرار) باشد.

✔️ به تدریج طولانی کردن فاصله زمانی های رفتن به دستشویی (اگر فکر می کنید که کودک عضله مثانه ی ضعیفی دارد یا تخلیه ناکارآمد دارد)

✔️ تغییر رفتار (برای مثال، به تأخیر انداختن ادرار) از طریق تقویت مثبت رفتار و برنامه ریزی برای ادرار کردن

✔️ یادآوری زمان ادرار کردن به کودکان با ساعت زنگ دار یا آلارم تلفن همراه

✔️ انجام روش هایی که مانع از نگه داشتن ادرار در واژن می شوند (برای مثال، نشستن رو به عقب در توالت یا با زانو های با فاصله)

✔️ به کودکان نحوه تمرینات کنترل عضلات کف لگن (پیشابراه، واژن، مثانه و مقعد) و عضلات شکم را برای هماهنگی عضلات دستگاه ادراری آموزش دهید.

برای آموزش تمرینات مهار ادرار فوری، به کودکان بگویید به محض اینکه احساس نیاز فوری به ادرار کردن پیدا می کنند، به دستشویی بروند و زمانی که در دستشویی هستند، از آنها بخواهید که تا جایی که می توانند ادرار خود را نگه دارند. وقتی که دیگر قادر به نگه داشتن ادرار خود نباشند، آنها باید شروع به ادرار کردن کنند اما هر چند ثانیه یک بار ادرار کردن را متوقف کنند و سپس دوباره آن را شروع کنند. این تمرین، عضله اسفنکتر مجرای  ادراری را تقویت می کند و به کودکان این اعتماد به نفس را می دهد که پیش از بروز حادثه ادراری ناخواسته، به دستشویی بروند.

این تمرین پس از معاینه کودک توسط پزشک، باید به او آموزش داده شود. دختربچه هایی که به چسبندگی لابیا دچار هستند، باید از کرم های حاوی استروژن استفاده کنند. اگر مشکل مربوط به اسپاسم مثانه باشد، دارو هایی مانند اُکسی بوتینین و تولترودین می توانند به درمان کمک کنند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.8/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۴ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    دیروز هنگام خود ارضایی به التم خیلی فشار اوردم و محکم ان را گرفتم که منی خارج نشود بعد از متوجه شدم التم در یک حالت خوابیده و هیچ تغیری در ان نمیشود الان بعد از یک روز هنوز هم نعوظ نشده و حتی با تحریک هم نمیشود خیلی استرس دارم که شکستگی باشد اما به اشکال بالا نیست و ادرارم انجام میشودسه چهار ساعت بعد از این اتفاق سریعا دکتر رفتم و گفت چیزی نیست ولی خوب چرا نعوظ نمیشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۴ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      از نظر من مهم نیست

  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 802 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. وقت بخیر

    من جوانی 33 ساله هستم، که با مشکل عدم توانایی حفظ نعوظ مواجه هستم. این رو مخصوصا اخیرا در ارتباط با اولین پارتنری که در زندگی م داشته ام متوجه شدم.
    من هنوز ازدواج نکرده ام اما نگرانی شدیدی دارم که وقتی "شاید" مشکل داشته باشم چرا دختر مردم را بدبخت کنم؟ از طرفی خجالت میکشم مساله م را با خانواده ام در میان بگذارم. این قضیه اونقدر من رو نگران کرده که چند مورد خوبی که برای آشنایی و ازدواج اخیرا مهیا شده بود را رد کردم به خاطر عدم اعتماد به نفس.

    میخواستم بدانم در بدترین حالت، که نیاز باشد من همه مراحل را طی کنم (حتی تا حد جراحی فرضا نشت وریدی) من باید چقدر هزینه کنم؟
    ضمنا لطفا بفرمایید صرفا تست نشت وریدی (یعنی اینکه متوجه شوم مشکل کار از کجاست) چقدر هزینه بردار است؟
    آیا میتوانم به حل مشکلم امیدوارم باشم؟

    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      باید سونوگرافی با تزریق باباورین انجام دهید تا علت مشخص شود

  • تصویر کاربر هیتمن دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    سلام.
    دکتر من 32 سالمه و مصرف روزی بیست میل متادون دارم.البته داروهای ضد استرس مثل سرترالین و کلردیازپوکساید هم استفاده میکنم.اقدام کردم برای بچه دار شدن ولی نشده.و ناتوانی جنسی هم خیلی اوقات دارم.علت این ناتوانی و باردار نشدن خانمم چیه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      باید ترک کنیددارو است  

  • تصویر کاربر محمدحسین دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    سلام من بدون اینکه تحریک انجام بدهم خود به خود ارضا می شوم حتی موقعی که جایی نشسته ام یا راه می روم لطفا کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      سعی کنید از مناظر وخیالهای سکسی دور باشید

  • تصویر کاربر محمدحیدری دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    باعرض سلام اقای دکتر من مردی 44ساله هستم مدتی است که دچار افت شدید میل جنسی شدم ازمایش تستسترون دادم مشکلی نداشتم هنگامی که قصد امیزش دارم اصلا با هیچ حرکتی تحریک نمیشوم ونعوظ صورت نمیگیرد قرص های ویاگرا هم هیچ تا ثیری در من نمیگذارد ونعوظ ندارم لطفا راهنمایی کنید که باید چیکارکنم ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      اگر هورمون سالم است باید با روانکاو صحبت کنید02188209216 دکتر ستوده

  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    سلام دکتر،
    علی 40 ساله هستم. مدت یکسال است مشکل نعوظ و زود انزالی دارم. ابتدا گمان کردم موقتی باشد ولی هر روز شرایط بدتر میشود و موجب نارضایتی شده است. قصد داشتم از ویاگرا استفاده کنم ولی برخی آشنایان توصیه کردند به دکتر مراجعه کنم. لطفا راهنمایی بفرمایید و بگویید روزهای فرد کدام مطب امکان مراجعه وجود دارد. همچنین تمایل دارم طول و قطر آلت هم افزایش دهم و از خرید داروهای تبلیغ شده میترسم.
    منتظر پاسختان هستم
    سپاسگذارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      راهی برای بزرگ کردن الت تناسلی در دنیا نیست

  • تصویر کاربر امیرخان دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتور
    بنده مدت ۳ماه میشه به یک باره دوچار ناتوانی جنسی شدم چه کار باید بکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      باید بررسی شوید

  • تصویر کاربر ابوالفضل چهارشنبه ۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    سلام ودرود فراوان وعرض خسته نباشید.
    بنده آقای ۳۲ ساله هستم که درحدود ۹ ماه پیش بدلیل ضربه ای که به ناحیه ی التم وارد شد وافتادن جسم سنگین درحین انجام ماموریت ...دچار تورم کبودی بسیار شدید و درد فراوان درناحیه آلت شدم که مورد جراحی قرار گرفتم که پزشکان نوع بیماری و فرکچر پنیس عنوان داشتند بعد از جراحی و دوره نقاهت علاوه بر مشکلات اداری وسوزش وعفونت که به گفته پزشکان عادی بود دچار مشکل اختلال نعوظ شدم ابتدا با قرص تادانافیل شروع کردم که اصلا نتیجه بخش نبود و سپس سونوگرافی کالرداپلر با پاپاورین انجام دادم که علی رغم تزریق پاپاورین باوجود سلامت شراین طبق سونو ولی ارکشن بسیار ضعیف صورت گرفت و به هیچ وجه فول ارکشن صورت نگرفت و سپس برای تست ریجی اسکن اقدام کردم که پس از دوشب باز هم جواب منفی بود و تنها در طول دوشب ۷ ثانیه نعوظ ۵۰ درصد صورت گرفت ..که اگر لازم باشه براتون این تست و بفرستم ؟ خواستم بدونم که آیا تشخیص شما هم مثل همکارانتون گذاشتن پروتز است ویا خیر ؟؟ ممنونم از مشاوره حضرتعالی
    1. تصویر کاربر ابوالفضل دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام استاد...بنده چندروزی است منتظر پاسخ به سئوالم هستم ممنون میشم هرچه زودتر عنایت کننیین و پاسخ بدین
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      اگر با تزریق هم خوب نشود باید پروتز بگذارید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر فریبرز دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    من بعد از رابطه جنسی ای که داشتم و شل شدن آلت ، یک حالت رگ مانند زیر پوست آلتم دیدم که قابل لمس بود و مقداری زده بود بیرون و ورم داشت ،بعد از اینکه چن ساعت گذشت دیدم دیگه آلتم به حالت نعوظ در نمیاد، تو اینترنت سرچ کردم و ترسیدم که نکنه حالت شکستگی آلت باشه، رفتم پیش یک نتخصص اورولوژی ، بعد از مشاهده ، گفت نشانه شکستگی آلت نیست ، و اگه بوده خیلی خفیف بوده ، اگه تا 24 ساعت بعد حالت نعوظ در اول صبح نداشتی برو اورژانس، من صبح روز بعد با نعوظ کمی از خواب پاشدم و در طول روز هم چن بار این حالت نعوظ رو داشتم ولی بعدش سریع دوباره شل میشد، میخواستم ببینم چیکار باید بکنم ؟ این شکستگی هست یا نه ؟ چون نه کبودی نه خونریزی نه شکل بادمجونی شدن داشتم ، فقط یک حالت رگ مانندی روی آلتم هست که نگرانم میکنه نکنه ، اون "جسم غاری" باشه
    من تو عکس اون قسمت که میگم قابل لمس شده و زده بیرون رو نشون دادم
    ممنون میشم پاسخ بدین
    الان دو روز گذشته و تو نت نوشته دیر بشه ، ممکنه عواقبش غیر قابل برگشت باشه
    1. تصویر کاربر فریبرز یکشنبه ۱۹ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      دکتر خواهش میکنم پاسخ بدین 🙏
    2. تصویر کاربر فریبرز جمعه ۲۴ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      آقای دکتر ؟
    3. تصویر کاربر فریبرز جمعه ۲۴ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      آقای دکتر ؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام من جای نگرانی نمیبینم مهم نیست

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر افشین یکشنبه ۱۲ خرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. وقت بخیر. من قبلا سیگار میکشیدم و الان 3ساله که ترک کردم و ورزش میکنم و زندگی کاملا سالمی دارم. یکساله که ازدواج کردم و موقع سکس نعوظ رو از دست میدم و حتی در حالت نعوظ کامل هم حس میکنم که آلتم مثل قبل سفت نیست. البته با خوردن حدود یک هشتم قرص سیلدنافیل مشکلم برطرف میشه ولی نمیخوام همیشه بخورم. سابقه عمل واریکوسل و هیدروسل هم دارم. انحنای حدود 45 درجه به سمت پایین هم دارم. ممکنه دلیلش نشت وریدی باشه؟ اگه بخوام از نظر نشت وریدی بررسی کنم چند روز باید بیام تهران؟ آیا میشه همزمان با جراحی برای انحراف آلت، نشت وریدی رو هم درمان کرد؟ هزینه ی هر کدوم چقدره ؟ ممنون از صبوریتون این رو هم اضافه کنم که یه مدت از این دستگاههای وکیوم استفاده میکردم و گاهی هم تمرینهای کششی و..... واسه برطرف کردن انحنا و افزایش طول آلت که جواب نداد. ممکنه اونها باعث نشت وریدی بشن؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      باید ببرسی شوید 02171062300

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سیده جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 590 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
    من به خاطر حالت تهوع به دکتر مراجعه کردم پس از انجام ازمایشات و سونوگرافی مشکلی نداشتم فقط دکتر این قرص را به من دادند پنتوسک 20 [پنتوپرازول ] داخل بروشور نوشته شده اگر حامله هستین یا امکان دارد حامله شوید استفاده نکنید الان ما اقدام کرده ایم ولی نمیدانم که امکانش هس حامله شوم یا نه حالا مانده ام قرص را استفاده کنم نه.اگر قرص را استفاده کنم و همزمان حامله هم بشوم مشکلی پیش نمیاید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر شک به حاملگی باشد استفاده نکن
  • تصویر کاربر هدیه چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 609 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر دختر ۲/۵ ساله ام به upjoدچاراست راه درمان را عمل باز پیشنهاد دادند.ایا امکان عمل از طریق اندوسکوپی یا لاپاراسکوپی است؟ به اضافه اینکه کلیه دارای عفونت واسیب دیده است . خواهشمندم با پاسختان کمکم کنید .دکترگفته روز دوشنبه باید بستری شود. متشکرم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      مدارک را شنبه ساعت 7 بعد از ظهر بیاورید ببینم
  • تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 525 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر،خسته نباشيد.مامان بزرگم چند روز پيش اومد مطبتون واسش دارو نوشتيد.چند تا داروخونه برديم داروي آخرى رو كه تو نسخه نوشتيد نتونستند بخونند من عكس نسخه رو واستون ميفرستم اگه ممكنه اسم دارو رو بنويسيد.ممنون ميشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فال باز نشد لطفا دوباره بفرست
    2. تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقاي دكتر من دوباره نسخه رو فرستادم.البته اينجا جايي براي attach كردن مجدد عكس نديدم مجبور شدم با يك سوال جديد ديگه بفرستم. شماره سوال I32e333 هست.ممنون ميشم فرصت كرديد جواب بديد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سینا یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 732 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر
    بنده بعد از اینکه ادرار کرده و استبراء می کنم، بعد از بیرون رفتن از توالت، با جم و باز کردن پا و یا نشست و برخاست یک قطره کوچک از الت بیرون میآیدو یا سر آلتم تر می شود، آیا این قطره ادرار است؟ اگر ادرار باشد بنده شخص مسلوس حساب می شوم !!!!!!؟؟؟؟درمان چگونه است، آیا درمان می شود؟ چون اماکن مذهبی می روم دچار نگرانی بنده شده و خیلی خیلی خیلی عصبانیم کرده. بنده 20 ساله هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      پاک هست وخیالتان راحت حساسیت نشان نده
  • تصویر کاربر حميد چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 514 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشيد
    تفسير آزمايش ذيل را محبت بفرمائيد.لطفا راهنمايي كامل بفرمائيد چون قصد پدر شدن دارم
    تصوير اگر لود نشد به ايميل شما نيز فرستادم
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فایل باز نشد
  • تصویر کاربر منصور پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 589 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر افزایش اکوی کورتیال و کاهش پارانشیم در هر دو دیده یعنی چی؟ ناشی از نارسایی کلیه است ؟ درمان اون چی ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      یعنی کاهش عملکرد کلیه کراتینین و اوره چند است
  • تصویر کاربر ارش یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 578 مشاهده پرسش
    سلام :)
    مردی هستم 25 ساله در سن 18 سالگی عمل واریکوسل بیضه چپ را انجام
    داده ام بعد 6 ماه متوجه غده نرمی در بالای بیضه ی سمت راست شدم
    بعد سنوگرافی و تشخیس دکتر(اسپرماتوسل) برای عمل وقت داد ولی با چند دکتر دیگرمشورت کرده و به شدت با انجام این عمل مخالفت کردند
    خود دلیل بیماری را مصرف بی رویه ویتاممین ای میدانم
    لطفا اگر توصیه ای راجع به عمل یا درمان من دارید ارائه دهید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب