اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان دارویی و خانگی ادرار نکردن در کودکان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

ادرار نکردن کودک می‌تواند دلایل مختلفی مانند کم‌آبی بدن، عفونت ادراری، یبوست یا استرس داشته باشد. در موارد خفیف، می‌توان با روش‌های خانگی به بهبود این وضعیت کمک کرد. با این حال، اگر مشکل ادامه داشت یا با علائمی مانند تب، درد یا بی‌قراری همراه بود، حتماً باید به پزشک مراجعه شود.

درمان‌های خانگی برای ادرار نکردن کودک

1: افزایش مصرف مایعات:

    • آب، آب‌میوه‌های طبیعی (مانند آب پرتقال یا سیب) و سوپ می‌تواند به افزایش حجم ادرار کمک کند.
    • آب جوشیده ولرم برای کودکان کوچک‌تر مناسب است.

2: استفاده از گرما:

    • قرار دادن حوله گرم یا بطری آب گرم روی شکم یا پایین کمر کودک می‌تواند به شل شدن عضلات مثانه و تسهیل ادرار کمک کند.

3: حمام آب گرم:

    • نشاندن کودک در وان آب ولرم باعث آرامش و تحریک مثانه برای تخلیه ادرار می‌شود.
  1. مصرف میوه‌ها و سبزیجات:

    • میوه‌های آبدار مانند هندوانه، خیار و پرتقال به تأمین آب بدن و افزایش ادرار کمک می‌کنند.

4: ماساژ آرام شکم:

    • ماساژ ملایم ناحیه پایین شکم در جهت عقربه‌های ساعت باعث تحریک مثانه می‌شود.
بی اختیاری ادرار در روز

6:ایجاد آرامش و رفع استرس:

    • استرس و اضطراب می‌تواند مانع ادرار شود. ایجاد محیطی آرام و صحبت محبت‌آمیز با کودک می‌تواند مؤثر باشد.

7: تشویق به استفاده منظم از دستشویی:

    • کودک را بدون فشار دادن، تشویق کنید هر ۲-۳ ساعت به دستشویی برود، حتی اگر نیاز به ادرار ندارد.

اگر علائم نگران‌کننده مانند تب، درد هنگام ادرار، ادرار کم‌رنگ یا پررنگ، بی‌قراری شدید مشاهده شد، بهتر است سریعاً با پزشک مشورت کنید.

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار در کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادرار در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده است.

برگشت ادرار از مثانه به حالب (ریفلاکس ادراری)

در شرایط طبیعی به دلیل شکل و وضعیت حمایتی عضلات مثانه در محل اتصال حالب ها به مثانه، برگشت ادرار از مثانه به حالب ها رخ نداده و حالب ها و کلیه ها از فشار بالای داخل مثانه و از ادرار احتمالاً عفونی داخل مثانه مصون هستند. بنا به دلایلی از جمله اشکال در شکل طبیعی محل اتصال حالب به مثانه یا ضعف عضلانی این قسمت از مثانه یا افزایش بیش از حد فشار داخل مثانه به دلیل مثانه عصبی یا انسداد خروجی مثانه یا … ممکن است ادرار از مثانه به درون حالب ها (و در موارد شدیدتر حتی تا کلیه ها) برگشت نماید.

برگشت ادراری

علایم برگشت ادرار در کودکان

-عفونت ادراری

در نیمی از کودکان مبتلا به عفونت ادراری و به ویژه دختر ها (پس از 6 ماهگی) برگشت ادرار دیده می شود. (در سن کمتر از شش ماهگی در صورت برگشت ادرار عفونی، شواهد عفونت منتشر در بدن و آسیب به عملکرد کلیه ها شایع تر است و این وضعیت به ویژه در پسر بچه های با دریچه مجرای خلفی ادراری بیشتر دیده می شود) عفونت ادراری ممکن است با یا بدون تب و شاید در همراهی با تهوع واستفراغ، اسهال یا یبوست و درد مبهم شکمی باشد.

-اختلال در ادرار کردن

که به صورت زور زدن حین ادرار کردن، قطع و وصل شدن جریان ادرار، قیچی کردن پاها، بیقراری حین ادرار کردن، شب ادراری (پس از آموزش کنترل ادرار) و … می باشد.

تشخیص برگشت ادرار 

در تشخیص علت برگشت ادرار در کودکان و یا مسیر و عوارض بیماری یاد شده ممکن است از روش های تشخیصی متنوعی بر اساس شرح حال اخذ شده و معاینه بالینی در هر مورد و روش های تصویربرداری یا آزمایشگاهی قبلی آن مورد، کمک گرفته شود. برخی از این روش ها عبارتند از: آزمایش کشت و کامل ادرار، عکس رنگی مثانه، عکس رنگی کلیه ها، سونوگرافی، اسکن هسته ای مثانه، اسکن هسته ای کلیه ها، بررسی داخل مثانه و مجرا با دوربین، نوار مثانه و ….

درمان برگشت ادرار در کودکان

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادراری در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده و کلیه های آنها در اثر برگشت ادراری آسیب ندیده باشند).

در پسر بچه هایی که برگشت ادراری آنها به دلیل دریچه خلفی مجرا باشد، با انجام جراحی برای از بین بردن دریچه، مشکل آنها برطرف می شود. در مواردی که شدت برگشت ادرار در کودکان بالاست یا با گذشت زمان بیشتر می شود و نیز در مواردی که آسیب کلیه ها در اثر برگشت ادراری بیشتر می شود یا در مواردی که استریل نگه داشتن ادرار مقدور نیست و علی رغم مصرف آنتی بیوتیک، عفونت ادراری عود می کند و به ویژه در دختر هایی که بعد از سن پنج سالگی برگشت ادراری آنها باقیست، درمان جراحی پیشنهاد می شود.

درمان برگشت ادرار در کودکان

آشنایی با علت و دوره ی بی اختیاری ادراری، به کاهش تأثیرات روانی منفی حوادث ادراری کمک می کند. پزشکان از والدین سؤال می پرسند که کودک تا چه حد تحت تأثیر بی اختیاری ادراری قرار گرفته است، زیرا این موضوع می تواند بر تصمیم گیری در مورد درمان تأثیر بگذارد. درمان بی اختیاری ادراری بستگی به علت آن دارد. برای مثال، عفونت معمولاً با آنتی بیوتیک درمان می شود.

کودکانی با مشکلات مادرزادی یا ناهنجاری های جسمی، ممکن است نیاز به جراحی داشته باشند. برای درمان مشکل بی اختیاری ادراری، بسته به این که در شب اتفاق می افتد یا در روز، اقدامات خاصی می توان انجام داد.

بی اختیاری اداری شبانه (شب ادراری)

مؤترین راهکار طولانی مدت، استفاده از هشدار خیس شدن رختخواب یا آلارم شب ادراری است. با وجود اینکه این روش زمان بر است، اما وقتی که کودکان برای پایان دادن به شب ادراری تشویق شوند و خانواده ها با جدیت برنامه را دنبال کنند، میزان موفقیت آن 70% خواهد بود. برطرف شدن کامل علائم، پس از 4 ماه استفاده ی شبانه از این آلارم اتفاق می افتد. تنبیه کودکان برای خیس کردن رختخواب واقعاً کارساز نیست. این روش فقط عزت نفس کودک را پایین می آورد. قرص های خوراکی مانند دسموپرسین  و ایمی پر امین می توانند تعداد دفعات خیس کردن رختخواب را کاهش دهند.

گرچه با قطع دارو ها در اکثر کودکان، دوباره خیس کردن رختخواب اتفاق می افتد. والدین و کودکان باید از این احتمال آگاه باشند و اگر دوباره شب ادراری شروع شد، کودکان را تخریب شخصیتی نکنند. در حال حاضر، داروی ایمی پر امین به ندرت تجویز می شود، زیرا در موارد بسیار اندک می تواند موجب مرگ ناگهانی شود.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: درمان شب ادراری کودکان 14 ساله

بی اختیاری ادرار در روز

اقدامات کلی ممکن است شامل تمرینات مهار ادرار فوری (تقویت اسفنکتر مجرای ادرار) باشد.

✔️ به تدریج طولانی کردن فاصله زمانی های رفتن به دستشویی (اگر فکر می کنید که کودک عضله مثانه ی ضعیفی دارد یا تخلیه ناکارآمد دارد)

✔️ تغییر رفتار (برای مثال، به تأخیر انداختن ادرار) از طریق تقویت مثبت رفتار و برنامه ریزی برای ادرار کردن

✔️ یادآوری زمان ادرار کردن به کودکان با ساعت زنگ دار یا آلارم تلفن همراه

✔️ انجام روش هایی که مانع از نگه داشتن ادرار در واژن می شوند (برای مثال، نشستن رو به عقب در توالت یا با زانو های با فاصله)

✔️ به کودکان نحوه تمرینات کنترل عضلات کف لگن (پیشابراه، واژن، مثانه و مقعد) و عضلات شکم را برای هماهنگی عضلات دستگاه ادراری آموزش دهید.

برای آموزش تمرینات مهار ادرار فوری، به کودکان بگویید به محض اینکه احساس نیاز فوری به ادرار کردن پیدا می کنند، به دستشویی بروند و زمانی که در دستشویی هستند، از آنها بخواهید که تا جایی که می توانند ادرار خود را نگه دارند. وقتی که دیگر قادر به نگه داشتن ادرار خود نباشند، آنها باید شروع به ادرار کردن کنند اما هر چند ثانیه یک بار ادرار کردن را متوقف کنند و سپس دوباره آن را شروع کنند. این تمرین، عضله اسفنکتر مجرای  ادراری را تقویت می کند و به کودکان این اعتماد به نفس را می دهد که پیش از بروز حادثه ادراری ناخواسته، به دستشویی بروند.

این تمرین پس از معاینه کودک توسط پزشک، باید به او آموزش داده شود. دختربچه هایی که به چسبندگی لابیا دچار هستند، باید از کرم های حاوی استروژن استفاده کنند. اگر مشکل مربوط به اسپاسم مثانه باشد، دارو هایی مانند اُکسی بوتینین و تولترودین می توانند به درمان کمک کنند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.8/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حمیرا پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    باسلام.چندسالی همسرم معتاد به شیره بود و طبیعتا میل بسیار کمی داشت.بااینکه جوان هستیم گاهی ماه به ماه میشد حدود ۱سال پیش اعتیاد رو ترک کرد و تحت درمان قرار گرفت والان پاک هست.این یکسال که تحت درمان بودن هیچ گونه میلی نداشتن.الان هم که داروهاشون بسبار کمتر شده بازهم خیلی میلی نشان نمی دهند حتی دوهفته ای یکبار وگاهی ماه به ماه.من از این موضوع و بی اهمیتی که نسبت به من دارن ناراحت ودلگیر میشم.البته یکسال کامل تحمل کردم.ولی دیگه دلیلی برای تحمل نمی بینم.شما لطفاراهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      ابتدا ازمایشات تیرویید و قند و چربی و هورمونی داده شود
  • تصویر کاربر امیر شنبه ۱۵ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 471 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    28 سال دارم
    من چند روز پیش دچار یه مشکلی شدم که از التم صدای تق اومد و بعد از اون التم به نعوظ کامل نمیرسه و بعد از یکبار ارضا شدن شل میشه
    موقعی که اون اتفاق افتاد نه دردی داشتم و نه اثری از خونمردگی هست، رنگ ادرارم هم تغیری نکرده
    ممنون میشم پاسخ بدین مشکلش چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام سریعا به اورژانس مرکزی که دکتر ارولوژی داره مراجعه کنید
  • تصویر کاربر یاسر شنبه ۱۵ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 480 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشین من حدود دو ماه هست از روش پنیمور جهت افزایش سایز التم استفاده میکنم الان نعوظم به سختی انجام میشه اگرم بشه خیلی زود دوباره شل میشه لطفا راهنمایم کنید چکار باید بکنم میترسم اسیبی به خودم زده باشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      از این روش ها استفاده نکنید به الت اسیب میزند
  • تصویر کاربر سجاد دوشنبه ۱۷ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 471 مشاهده پرسش
    سلام من ۳۵ سال هستم
    چرا هنگام نزدیکی آلت شل و هیچ حرکتی ندارد؟
    از سیلدنافیل استفاده میکنم خوبه ولی بعدش اصلا خوب نیست آیا باید همیشه از قرص استفاده کرد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      بررسی هورمونی و قند و تیرویید و چربی انجام شود
  • تصویر کاربر ناشناس چهارشنبه ۱۲ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 482 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر و عرض خسته نباشید، بنده 45 سالم و مادرزادی یک بیضه ای ( بیضه راست ) به دنیا آمدم. حدود 9 سالگی بیضه چپ را که بالای آلت سمت چپ زیر شکم بود با عمل جراحی به داخل کیسه بیضه انتقال داده شد. اما بیضه چپ از زمانی که یادم میاید حدود نصف بیضه راست می باشد. بنده حدود 12 سال ازدواج کردم و صاحب یک فرزند هستم چند سال می باشد که اقدام به فرزند دوم نمودیم اما میشر نمی شود. ضمنا آلت بنده نیز از حد نرمال کوجکتر و همینطور شدیدا زود انزال می باشم توانایی جنسیم هم کم شده است و همینطور فکر می کنم تحرک منی در حد مطلوب نیست اما در آزمایشی که حدود دوسال پیش دادم دکتر مختص زنان و زایمان گفت طبیعی می باشد. میخواستم ببینم آیا این موارد اعلام شده تاثیری در باروری دارد؟ راههای برطرف نمودن مشکل چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۲ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      ازمایش اسپرم مجدد انجام شود. در ضمن شما باید سالانه سونوگرافی از بیضه ها انجام دهید
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 833 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من تازه عقد کردم و بعد چندین رابطه متوجه شدم که توی هیچکدوم از رابطه ها الت من اون حساسیت کافی رو نداره و لذت کافی رو نمیبرم از قسمت بیضه ها مشکلی‌ نیست ولی سر آلت خیلی کم حس شده طوری که حتی موقع اورال سکس هیچ حسی رو در دسر آلتم حس نمیکنم خواهشا کمک کنید خیلی دارم اذیت میشم خواهشا اگر راه درمانی داره بفرمایید احساس میکنم عوارض خودارضایی هایی هست ک در دوره نوجوونی انجام دادم هر درمانی داره لطفا بگید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      مشکل جسمی نیست با روانپزشک مسایل جنسی مشورت شود
  • تصویر کاربر حافظ دوشنبه ۱۰ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 597 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    بنده ۱ سال و نیم هست که میل جنسی کمی دارم شاید ۳ماه یکبار با همسرم رابطه برقرار کنم و متوجه شدم ممکن هست به خاطر دارو ضد ریزش مو باشد که ۹ماه هست انرا قطع کردم اما میل جنسی کمی دارم و مشکل نعوظ دارم زمان برقراری ارتباط و میخواستم بدانم چه آزمایشی باید بدهم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      ابتدا ازمایشات قند و چربی و تیرویید و هورمونی داده شود
  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۱۰ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. ۳۵ سالمه ۸۰ کیلو وزن دارم ۵ ساله ازدواج کردم. دو ساله که نعوظم مشکل داشت الان کلا از بین رفته. طی همین دو سال قرص تادالافیل استفاده میکنم.اوایل خوب بود. الان وسط رابطه آلتم تپش قلب میگیرم آلتم می‌خوابه.چه راهکاری پیشنهاد میکنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      باید ابتدا از نظر تیرویید و چربی و قند و هورمونی چک شوید ، اگر نرمال بود سونوگرافی از آلت با تزریق پاپاورین نیاز هست
  • تصویر کاربر فرود یکشنبه ۹ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    من 40سالمه ده ساله ازدواج کردم172قدمه و73وزنمه اوایل میل جنسیم خوب بود نرمال بود نعوذ هم نزدیک 85تا 90یعنی در حالت نعوذ کامل یه کم نرم بود ولی کارمونو راه میانداخت زود انزالی داشتم الان سه سالی میشه که میل جنسیم خیلی خیلی کم شده یعنی خود به خود میل جنسی ندارم باید طرف مقابل بیاد با من بازی و کار کنه تا حسم بیاد و نعوذ ضعیفی دارم تا 60الی 70درصد نعوذ پیدا میکنم و زود شل میشود
    مریضی خاصی ندارم دوسال پیش چک آپ دادم مریضی خاصی نداشتم بعضی موقع سیگار میکشم نه زیاد ،((( بخاطر کم روویی و خجالتی بودن برای این مشکلم دکتر نرفتم))) ((البته اوایل به خاطر زود انزالی به توصیه قرص زیر زبانی بوپره نورفین 2 استفاده میکردم که متاسفانه بهش اعتیاد پیدا کردم الان هم روزی نصف قرص ،یک چهارم صبح و یک چهارم شب استفاده میکنم که برای ترک کردنش امتحان کردم ولی نتونستم ترک کنم )) دارو و چیزی دیگه ای هم استفاده نمیکنم
    خواهشا این مشکلاتم محرمانه بماند و تا امکان داره کمکم کنید بخاطر این ناتوانی جنسی خیلی اذیت میشم و عذاب میکشم سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۹ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      ابتدا ازمایشات کامل و هورمونی داده شود
  • تصویر کاربر آرش جمعه ۷ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 878 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر از بچگی سر آلت من حس لذت و گرما و سرما رو تشخیص حتی روی نقطه ی فرنولوم هیچ‌حسی ندارم ، روی آلت من موقع ختنه یکم زیاد بریده شده روز بعد از ختنه هم به گفته ی مادرم خونریزی کرد، در عکس هم گوشت اضافه رو نشون دادم ، سوال من این هست آیا این موضوع بخاطر ختنه بیش از حد هست؟ به عصب پشتی یا dorsal nerv من آسیب رسیده ؟
    1. تصویر کاربر آرش پنجشنبه ۶ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام آقای دکتر از بچگی سر آلت من حس لذت و گرما و سرما رو تشخیص نمیده حتی روی نقطه ی فرنولوم هیچ‌حسی ندارم ، روی آلت من موقع ختنه یکم زیاد بریده شده روز بعد از ختنه هم به گفته ی مادرم خونریزی کرد، در عکس هم گوشت اضافه رو نشون دادم ، سوال من این هست آیا این موضوع بخاطر ختنه بیش از حد هست؟ به عصب پشتی یا dorsal nerv من آسیب رسیده ؟
    2. تصویر کاربر آرش پنجشنبه ۶ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      آیا راهی برای درمان وجود داره؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      عمل ختنه نمیتونه همچین آسیبی وارد کنه
    4. تصویر کاربر آرش جمعه ۷ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      عکس رو هم مشاهده فرمودید؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      بله ، ارتباطی به ختنه ندارد
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سیده جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 590 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
    من به خاطر حالت تهوع به دکتر مراجعه کردم پس از انجام ازمایشات و سونوگرافی مشکلی نداشتم فقط دکتر این قرص را به من دادند پنتوسک 20 [پنتوپرازول ] داخل بروشور نوشته شده اگر حامله هستین یا امکان دارد حامله شوید استفاده نکنید الان ما اقدام کرده ایم ولی نمیدانم که امکانش هس حامله شوم یا نه حالا مانده ام قرص را استفاده کنم نه.اگر قرص را استفاده کنم و همزمان حامله هم بشوم مشکلی پیش نمیاید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر شک به حاملگی باشد استفاده نکن
  • تصویر کاربر هدیه چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 609 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر دختر ۲/۵ ساله ام به upjoدچاراست راه درمان را عمل باز پیشنهاد دادند.ایا امکان عمل از طریق اندوسکوپی یا لاپاراسکوپی است؟ به اضافه اینکه کلیه دارای عفونت واسیب دیده است . خواهشمندم با پاسختان کمکم کنید .دکترگفته روز دوشنبه باید بستری شود. متشکرم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      مدارک را شنبه ساعت 7 بعد از ظهر بیاورید ببینم
  • تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 525 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر،خسته نباشيد.مامان بزرگم چند روز پيش اومد مطبتون واسش دارو نوشتيد.چند تا داروخونه برديم داروي آخرى رو كه تو نسخه نوشتيد نتونستند بخونند من عكس نسخه رو واستون ميفرستم اگه ممكنه اسم دارو رو بنويسيد.ممنون ميشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فال باز نشد لطفا دوباره بفرست
    2. تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقاي دكتر من دوباره نسخه رو فرستادم.البته اينجا جايي براي attach كردن مجدد عكس نديدم مجبور شدم با يك سوال جديد ديگه بفرستم. شماره سوال I32e333 هست.ممنون ميشم فرصت كرديد جواب بديد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سینا یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 732 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر
    بنده بعد از اینکه ادرار کرده و استبراء می کنم، بعد از بیرون رفتن از توالت، با جم و باز کردن پا و یا نشست و برخاست یک قطره کوچک از الت بیرون میآیدو یا سر آلتم تر می شود، آیا این قطره ادرار است؟ اگر ادرار باشد بنده شخص مسلوس حساب می شوم !!!!!!؟؟؟؟درمان چگونه است، آیا درمان می شود؟ چون اماکن مذهبی می روم دچار نگرانی بنده شده و خیلی خیلی خیلی عصبانیم کرده. بنده 20 ساله هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      پاک هست وخیالتان راحت حساسیت نشان نده
  • تصویر کاربر حميد چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 514 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشيد
    تفسير آزمايش ذيل را محبت بفرمائيد.لطفا راهنمايي كامل بفرمائيد چون قصد پدر شدن دارم
    تصوير اگر لود نشد به ايميل شما نيز فرستادم
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فایل باز نشد
  • تصویر کاربر منصور پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 589 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر افزایش اکوی کورتیال و کاهش پارانشیم در هر دو دیده یعنی چی؟ ناشی از نارسایی کلیه است ؟ درمان اون چی ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      یعنی کاهش عملکرد کلیه کراتینین و اوره چند است
  • تصویر کاربر ارش یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 578 مشاهده پرسش
    سلام :)
    مردی هستم 25 ساله در سن 18 سالگی عمل واریکوسل بیضه چپ را انجام
    داده ام بعد 6 ماه متوجه غده نرمی در بالای بیضه ی سمت راست شدم
    بعد سنوگرافی و تشخیس دکتر(اسپرماتوسل) برای عمل وقت داد ولی با چند دکتر دیگرمشورت کرده و به شدت با انجام این عمل مخالفت کردند
    خود دلیل بیماری را مصرف بی رویه ویتاممین ای میدانم
    لطفا اگر توصیه ای راجع به عمل یا درمان من دارید ارائه دهید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب