اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان دارویی و خانگی ادرار نکردن در کودکان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

ادرار نکردن کودک می‌تواند دلایل مختلفی مانند کم‌آبی بدن، عفونت ادراری، یبوست یا استرس داشته باشد. در موارد خفیف، می‌توان با روش‌های خانگی به بهبود این وضعیت کمک کرد. با این حال، اگر مشکل ادامه داشت یا با علائمی مانند تب، درد یا بی‌قراری همراه بود، حتماً باید به پزشک مراجعه شود.

درمان‌های خانگی برای ادرار نکردن کودک

1: افزایش مصرف مایعات:

    • آب، آب‌میوه‌های طبیعی (مانند آب پرتقال یا سیب) و سوپ می‌تواند به افزایش حجم ادرار کمک کند.
    • آب جوشیده ولرم برای کودکان کوچک‌تر مناسب است.

2: استفاده از گرما:

    • قرار دادن حوله گرم یا بطری آب گرم روی شکم یا پایین کمر کودک می‌تواند به شل شدن عضلات مثانه و تسهیل ادرار کمک کند.

3: حمام آب گرم:

    • نشاندن کودک در وان آب ولرم باعث آرامش و تحریک مثانه برای تخلیه ادرار می‌شود.
  1. مصرف میوه‌ها و سبزیجات:

    • میوه‌های آبدار مانند هندوانه، خیار و پرتقال به تأمین آب بدن و افزایش ادرار کمک می‌کنند.

4: ماساژ آرام شکم:

    • ماساژ ملایم ناحیه پایین شکم در جهت عقربه‌های ساعت باعث تحریک مثانه می‌شود.
بی اختیاری ادرار در روز

6:ایجاد آرامش و رفع استرس:

    • استرس و اضطراب می‌تواند مانع ادرار شود. ایجاد محیطی آرام و صحبت محبت‌آمیز با کودک می‌تواند مؤثر باشد.

7: تشویق به استفاده منظم از دستشویی:

    • کودک را بدون فشار دادن، تشویق کنید هر ۲-۳ ساعت به دستشویی برود، حتی اگر نیاز به ادرار ندارد.

اگر علائم نگران‌کننده مانند تب، درد هنگام ادرار، ادرار کم‌رنگ یا پررنگ، بی‌قراری شدید مشاهده شد، بهتر است سریعاً با پزشک مشورت کنید.

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار در کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادرار در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده است.

برگشت ادرار از مثانه به حالب (ریفلاکس ادراری)

در شرایط طبیعی به دلیل شکل و وضعیت حمایتی عضلات مثانه در محل اتصال حالب ها به مثانه، برگشت ادرار از مثانه به حالب ها رخ نداده و حالب ها و کلیه ها از فشار بالای داخل مثانه و از ادرار احتمالاً عفونی داخل مثانه مصون هستند. بنا به دلایلی از جمله اشکال در شکل طبیعی محل اتصال حالب به مثانه یا ضعف عضلانی این قسمت از مثانه یا افزایش بیش از حد فشار داخل مثانه به دلیل مثانه عصبی یا انسداد خروجی مثانه یا … ممکن است ادرار از مثانه به درون حالب ها (و در موارد شدیدتر حتی تا کلیه ها) برگشت نماید.

برگشت ادراری

علایم برگشت ادرار در کودکان

-عفونت ادراری

در نیمی از کودکان مبتلا به عفونت ادراری و به ویژه دختر ها (پس از 6 ماهگی) برگشت ادرار دیده می شود. (در سن کمتر از شش ماهگی در صورت برگشت ادرار عفونی، شواهد عفونت منتشر در بدن و آسیب به عملکرد کلیه ها شایع تر است و این وضعیت به ویژه در پسر بچه های با دریچه مجرای خلفی ادراری بیشتر دیده می شود) عفونت ادراری ممکن است با یا بدون تب و شاید در همراهی با تهوع واستفراغ، اسهال یا یبوست و درد مبهم شکمی باشد.

-اختلال در ادرار کردن

که به صورت زور زدن حین ادرار کردن، قطع و وصل شدن جریان ادرار، قیچی کردن پاها، بیقراری حین ادرار کردن، شب ادراری (پس از آموزش کنترل ادرار) و … می باشد.

تشخیص برگشت ادرار 

در تشخیص علت برگشت ادرار در کودکان و یا مسیر و عوارض بیماری یاد شده ممکن است از روش های تشخیصی متنوعی بر اساس شرح حال اخذ شده و معاینه بالینی در هر مورد و روش های تصویربرداری یا آزمایشگاهی قبلی آن مورد، کمک گرفته شود. برخی از این روش ها عبارتند از: آزمایش کشت و کامل ادرار، عکس رنگی مثانه، عکس رنگی کلیه ها، سونوگرافی، اسکن هسته ای مثانه، اسکن هسته ای کلیه ها، بررسی داخل مثانه و مجرا با دوربین، نوار مثانه و ….

درمان برگشت ادرار در کودکان

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادراری در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده و کلیه های آنها در اثر برگشت ادراری آسیب ندیده باشند).

در پسر بچه هایی که برگشت ادراری آنها به دلیل دریچه خلفی مجرا باشد، با انجام جراحی برای از بین بردن دریچه، مشکل آنها برطرف می شود. در مواردی که شدت برگشت ادرار در کودکان بالاست یا با گذشت زمان بیشتر می شود و نیز در مواردی که آسیب کلیه ها در اثر برگشت ادراری بیشتر می شود یا در مواردی که استریل نگه داشتن ادرار مقدور نیست و علی رغم مصرف آنتی بیوتیک، عفونت ادراری عود می کند و به ویژه در دختر هایی که بعد از سن پنج سالگی برگشت ادراری آنها باقیست، درمان جراحی پیشنهاد می شود.

درمان برگشت ادرار در کودکان

آشنایی با علت و دوره ی بی اختیاری ادراری، به کاهش تأثیرات روانی منفی حوادث ادراری کمک می کند. پزشکان از والدین سؤال می پرسند که کودک تا چه حد تحت تأثیر بی اختیاری ادراری قرار گرفته است، زیرا این موضوع می تواند بر تصمیم گیری در مورد درمان تأثیر بگذارد. درمان بی اختیاری ادراری بستگی به علت آن دارد. برای مثال، عفونت معمولاً با آنتی بیوتیک درمان می شود.

کودکانی با مشکلات مادرزادی یا ناهنجاری های جسمی، ممکن است نیاز به جراحی داشته باشند. برای درمان مشکل بی اختیاری ادراری، بسته به این که در شب اتفاق می افتد یا در روز، اقدامات خاصی می توان انجام داد.

بی اختیاری اداری شبانه (شب ادراری)

مؤترین راهکار طولانی مدت، استفاده از هشدار خیس شدن رختخواب یا آلارم شب ادراری است. با وجود اینکه این روش زمان بر است، اما وقتی که کودکان برای پایان دادن به شب ادراری تشویق شوند و خانواده ها با جدیت برنامه را دنبال کنند، میزان موفقیت آن 70% خواهد بود. برطرف شدن کامل علائم، پس از 4 ماه استفاده ی شبانه از این آلارم اتفاق می افتد. تنبیه کودکان برای خیس کردن رختخواب واقعاً کارساز نیست. این روش فقط عزت نفس کودک را پایین می آورد. قرص های خوراکی مانند دسموپرسین  و ایمی پر امین می توانند تعداد دفعات خیس کردن رختخواب را کاهش دهند.

گرچه با قطع دارو ها در اکثر کودکان، دوباره خیس کردن رختخواب اتفاق می افتد. والدین و کودکان باید از این احتمال آگاه باشند و اگر دوباره شب ادراری شروع شد، کودکان را تخریب شخصیتی نکنند. در حال حاضر، داروی ایمی پر امین به ندرت تجویز می شود، زیرا در موارد بسیار اندک می تواند موجب مرگ ناگهانی شود.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: درمان شب ادراری کودکان 14 ساله

بی اختیاری ادرار در روز

اقدامات کلی ممکن است شامل تمرینات مهار ادرار فوری (تقویت اسفنکتر مجرای ادرار) باشد.

✔️ به تدریج طولانی کردن فاصله زمانی های رفتن به دستشویی (اگر فکر می کنید که کودک عضله مثانه ی ضعیفی دارد یا تخلیه ناکارآمد دارد)

✔️ تغییر رفتار (برای مثال، به تأخیر انداختن ادرار) از طریق تقویت مثبت رفتار و برنامه ریزی برای ادرار کردن

✔️ یادآوری زمان ادرار کردن به کودکان با ساعت زنگ دار یا آلارم تلفن همراه

✔️ انجام روش هایی که مانع از نگه داشتن ادرار در واژن می شوند (برای مثال، نشستن رو به عقب در توالت یا با زانو های با فاصله)

✔️ به کودکان نحوه تمرینات کنترل عضلات کف لگن (پیشابراه، واژن، مثانه و مقعد) و عضلات شکم را برای هماهنگی عضلات دستگاه ادراری آموزش دهید.

برای آموزش تمرینات مهار ادرار فوری، به کودکان بگویید به محض اینکه احساس نیاز فوری به ادرار کردن پیدا می کنند، به دستشویی بروند و زمانی که در دستشویی هستند، از آنها بخواهید که تا جایی که می توانند ادرار خود را نگه دارند. وقتی که دیگر قادر به نگه داشتن ادرار خود نباشند، آنها باید شروع به ادرار کردن کنند اما هر چند ثانیه یک بار ادرار کردن را متوقف کنند و سپس دوباره آن را شروع کنند. این تمرین، عضله اسفنکتر مجرای  ادراری را تقویت می کند و به کودکان این اعتماد به نفس را می دهد که پیش از بروز حادثه ادراری ناخواسته، به دستشویی بروند.

این تمرین پس از معاینه کودک توسط پزشک، باید به او آموزش داده شود. دختربچه هایی که به چسبندگی لابیا دچار هستند، باید از کرم های حاوی استروژن استفاده کنند. اگر مشکل مربوط به اسپاسم مثانه باشد، دارو هایی مانند اُکسی بوتینین و تولترودین می توانند به درمان کمک کنند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.8/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۲۳ خرداد ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    سلام من یک بیضم پایین تر دیگر هستش البته درحالت طبیعی قبل ازنعوظ یعنی سمت راستی پایین میاد ولی چپیه زیر التم چسبیده پایین نمیاد چکار باید بکنم ایا این مورد طبیعیه ا نه لطفا راهنمایی کنید. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۳ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      بايد بياييد ببينم
  • تصویر کاربر ارزو شنبه ۲۶ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید. داداش من تومور بیضه داشتن و بیضه چپشون به همراه تومور برداشته شده و خداروشکر مشکل لنفی نداشته و ی دوره 5 روزه + ‌٢ روز مکمل شیمی درمانی شده الان شیمی درمانی تموم شده میزان afp ٣.4 هستش میخواستم بدونم ب نظر شما باز نیاز به شیمی درمانی داره ؟ ‌البته میزان گلبولهای سفید خونشم هم کم شده میخواستم پیشنهاد شما رو برای ادامه وند درمانی بدونم . ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۳ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      بايد با مدارك بيايند ببينم٠٢١٧١٠٦٢٣٠٠
    2. تصویر کاربر ارزو چهارشنبه ۲۳ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      آقای دکتر من از شمال مزاحم میشم. تا تهران رفت و آم واسم سخته فقط میخواستم بدونم باید باز شیمی درمانی شه؟ ‌یا ن.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      بايد دكتر شيمي درماني جواب دهد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر شایان چهارشنبه ۲۳ خرداد ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 429 مشاهده پرسش
    سلام
    اقای دکتر من 5 شنبه اومدم مطب جهت درد بیضه سمت راست

    شما بعد از ویزیت گفتید چیزی نیست و سونوگرافی برام نوشتید

    عکس سونو رو براتون میفرستم

    اقای دکتر من هنوز درد دارم

    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۳ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر مهساعلیجانی شنبه ۲۶ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    باسلام.برادر۶ساله ای دارم که تک بیضه ایست.ومادرم برای درمان اقدامی نمیکنندبرایش چون ترس دارند واینکه دایی من همین مشکل راداشتن والان ۲فرزنددارندبخاطرهمین مادرم امیددارن که مشکلی پیش نمیاید.ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۳ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      جاي نگراني نيست
    2. تصویر کاربر مهساعلیجانی پنجشنبه ۲۴ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      ببخشید یعنی اقای دکتر عمل جراحی واقدام خاصی نکنیم!!!
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      نيازي له درمان نيست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حبیب شنبه ۲۶ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 555 مشاهده پرسش
    من یک سال پیش روی بیضه ها م رو ساس نیس زد از اون موقع تا الان جاشو ن زیاد میشه وسوزش شدید داره و یه دایره قرمز به وجود میاد . روی الت تناسلی هم دور کلاهک از همون حاله قرمز به وجود امده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۳ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      اينها احتمال بالا قارچ هستند
    2. تصویر کاربر حبیب چهارشنبه ۲۳ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      چه جوری میشه که درمان کنم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      دكتر پوست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۳ خرداد ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    باسلام
    پسری 24 ساله هستم. مشکلی که دارم این هستش که بعد از انزال درد خفیفی در بیضه هایم احساس میکنم مدت زمان این درد کوتاه است تقریبا دو یا سه ساعت و جالب اینجاست که معمولا بعد از دفع ادرار این درد تسکین می یابد و از بین میرود. می خواستم تشخیص جنابعالی را در این مورد بدانم.
    متشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۳ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      اينها مرضي نيستند
  • تصویر کاربر ادریس چهارشنبه ۲۳ خرداد ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من 23 سال سن دارم و بیضه هام نزول نکرده
    به دلیل زندگی در جامعه سنتی و کم سوادی ؛ والدینم تا هنوز متوجه این موضوع نشده بودن
    من تازه به اهمیت این موضوع پی بردم
    توصیه شما به من چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۳ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمدامین چهارشنبه ۲۳ خرداد ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 482 مشاهده پرسش
    سلام یه چند وقتی هست که یه جوش مانندی روی بیضه مشاهده کردم ولی خیلی سفته و چیزی ازش بیرون نماد میخواستم بدونم که این چی هستش؟ توی عکس قابل مشاهدس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۳ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۲۳ خرداد ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 501 مشاهده پرسش
    در بیضه سمت راست تورم دارم.به دکتر مراجعه کردم و سونوی زیر نتیجه آنست.آزمایشهای تومور مارکر هم نوشته و سونوی رنگی نیز در خواست کرده اند.تا چه حد احتمال دارد سرطان باشد؟22سا ل دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۳ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر جعفرجیهانی چهارشنبه ۲۳ خرداد ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 2096 مشاهده پرسش
    سلام
    من 41ساله هستم
    حدود یکماه پیش درد خفیفی در بیضه راست شروع شد که با ملاحظاتی بهتر شد
    ولی این باعث حساسیت من شد و با بررسی خودم یک توده به اندازه کوچکتر از ماش روی بیضه راست پیدا کردم
    تاکید میکنم که این توده روی پوست یا بند بیضه نیست و دقیقا روی خود بیضه هست
    به طوری که اگر بیضه رو بین انگشت سبابه و میانی بگیرم بطوری که بند بیضه بین دو انگشت قرار بگیره توده در طرف مقابل با شصت و دقیقا وسط بیضه قابل لمس هست اندازه توده به شکلی هست که در زمانی که کیسه بیضه منقبض میشه به سختی قابل پیدا کردن میشه به همین دلیل موقع معاینه حضوری دکتر به دلیل استرسی که دارم و کیسه بیضه جمع میشه به سختی قابل شناسایی هست و در موقع شل بودن کیسه بیضه بعضی وقتها به صورت یک برآمدگی نوک تیز(مثلا مثل سر یک مو) در موقع حرکت بیضه زیر پوست به پوست بیضه خراشیده میشه.
    به دکتر اورولوژی مراجعه کردم ایشان دستور سونوگرافی دادن که نرمال بود. ایشان گفتند که ما چیزی تشخیص ندادیم و از من خواستند که درصورت بزرگ شدن توده و یا در هر صورت 6 ماه دیگه یک سونوگرافی داشته باشم.
    توضیح بیشتر اینکه اولا در طول 20روزی که متوجه این توده شدم رشدی نداشته دوما از آن جایی که معمولا هر چند وقت یکبار خودم را چک میکنم این توده را قبلا حس نکرده بودم. سوما سابقه خانوادگی سرطان بیضه و سابقه بیضه نزول نکرده ندارم.

    عکس سونوگرافی و یک عکس شماتیک که محل برآمدی رو نشون میده به پیوست خدمتتون ارسال میکنم.

    حالا سوال من اینه که با توجه به اینکه وجود توده ای کوچک (تقریبا نصف ماش) بر روی بدنه خود بیضه کاملا توسط خودم قابل لمس هست وجود داره ولی در سونوگرافی چیزی نشون داده نشده آیا میتونه توده ای در این نقطه از بیضه بوجود بیاد که منشایی غیر سرطانی و بی اهمیت داشته باشه؟ اگر این مساله رو فراموش کنم و دیگه بهش فکر نکنم بعدا باعث پشیمانی نمیشه؟

    سوال دوم اینکه همون طوری که در جواب سونوگرافی ملاحظه میفرمایید نوشته شده هیدروسل و واریکوسل دیده نشد. در حالی که وقتی من جلوی آینه می ایستم (در حالت شلی کیسه بیضه) کاملا رگهای بیضه سمت چپ در کنار بیضه و همینطور تا قسمتی که کیسه بیضه به شکم وصل میشه با چشم بصورت برجسته مشاهده میشه و وقتی که در همین حالت روی تخت دراز میکشم این برجستگی ها رفع میشه. آیا این واریکوسل نیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
    2. تصویر کاربر جعفرجیهانی دوشنبه ۲۱ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      ضمن تشکر آقای دکتر
      برای بهبود درد دارویی میتونم مصرف کنم؟
      البته دردش خفیف هست ولی مثلا 2روز پشت سر هم طول میکشه بعد دوباره خوب میشه دوباره برمیگرده.

      حدود 4ماه هست که دردی از مفصل استخوان ران و لگن پای راست تا زانو ادامه پیدا میکنه آیا درد بیضه راست میتونه از همون جا متاثر شده باشه؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۳ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سیده جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 597 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
    من به خاطر حالت تهوع به دکتر مراجعه کردم پس از انجام ازمایشات و سونوگرافی مشکلی نداشتم فقط دکتر این قرص را به من دادند پنتوسک 20 [پنتوپرازول ] داخل بروشور نوشته شده اگر حامله هستین یا امکان دارد حامله شوید استفاده نکنید الان ما اقدام کرده ایم ولی نمیدانم که امکانش هس حامله شوم یا نه حالا مانده ام قرص را استفاده کنم نه.اگر قرص را استفاده کنم و همزمان حامله هم بشوم مشکلی پیش نمیاید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر شک به حاملگی باشد استفاده نکن
  • تصویر کاربر هدیه چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 618 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر دختر ۲/۵ ساله ام به upjoدچاراست راه درمان را عمل باز پیشنهاد دادند.ایا امکان عمل از طریق اندوسکوپی یا لاپاراسکوپی است؟ به اضافه اینکه کلیه دارای عفونت واسیب دیده است . خواهشمندم با پاسختان کمکم کنید .دکترگفته روز دوشنبه باید بستری شود. متشکرم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      مدارک را شنبه ساعت 7 بعد از ظهر بیاورید ببینم
  • تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر،خسته نباشيد.مامان بزرگم چند روز پيش اومد مطبتون واسش دارو نوشتيد.چند تا داروخونه برديم داروي آخرى رو كه تو نسخه نوشتيد نتونستند بخونند من عكس نسخه رو واستون ميفرستم اگه ممكنه اسم دارو رو بنويسيد.ممنون ميشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فال باز نشد لطفا دوباره بفرست
    2. تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقاي دكتر من دوباره نسخه رو فرستادم.البته اينجا جايي براي attach كردن مجدد عكس نديدم مجبور شدم با يك سوال جديد ديگه بفرستم. شماره سوال I32e333 هست.ممنون ميشم فرصت كرديد جواب بديد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سینا یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 738 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر
    بنده بعد از اینکه ادرار کرده و استبراء می کنم، بعد از بیرون رفتن از توالت، با جم و باز کردن پا و یا نشست و برخاست یک قطره کوچک از الت بیرون میآیدو یا سر آلتم تر می شود، آیا این قطره ادرار است؟ اگر ادرار باشد بنده شخص مسلوس حساب می شوم !!!!!!؟؟؟؟درمان چگونه است، آیا درمان می شود؟ چون اماکن مذهبی می روم دچار نگرانی بنده شده و خیلی خیلی خیلی عصبانیم کرده. بنده 20 ساله هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      پاک هست وخیالتان راحت حساسیت نشان نده
  • تصویر کاربر حميد چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 519 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشيد
    تفسير آزمايش ذيل را محبت بفرمائيد.لطفا راهنمايي كامل بفرمائيد چون قصد پدر شدن دارم
    تصوير اگر لود نشد به ايميل شما نيز فرستادم
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فایل باز نشد
  • تصویر کاربر منصور پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 593 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر افزایش اکوی کورتیال و کاهش پارانشیم در هر دو دیده یعنی چی؟ ناشی از نارسایی کلیه است ؟ درمان اون چی ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      یعنی کاهش عملکرد کلیه کراتینین و اوره چند است
  • تصویر کاربر ارش یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    سلام :)
    مردی هستم 25 ساله در سن 18 سالگی عمل واریکوسل بیضه چپ را انجام
    داده ام بعد 6 ماه متوجه غده نرمی در بالای بیضه ی سمت راست شدم
    بعد سنوگرافی و تشخیس دکتر(اسپرماتوسل) برای عمل وقت داد ولی با چند دکتر دیگرمشورت کرده و به شدت با انجام این عمل مخالفت کردند
    خود دلیل بیماری را مصرف بی رویه ویتاممین ای میدانم
    لطفا اگر توصیه ای راجع به عمل یا درمان من دارید ارائه دهید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب