متاستاز سرطان پروستات چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سرطان پروستات بر غده ی پروستات که مسئول ایجاد مایع  منی است، تأثیر می گذارد. پروستات در زیر مثانه قرار دارد. در این مقاله به بررسی سرطان پروستات بدخیم و روش های درمانی آن میپردازیم.

مردان با افزایش سن، در معرض خطر ابتلا به سرطان پروستات قرار میگیرند. با توجه به آمار موسسه ملی سرطان، حدود 20 درصد از مردان، سرطان پروستات را در طول عمر خود تجربه خواهند کرد.

پزشکان، بسیاری از سرطانهای پروستات را، در مراحل اولیه بیماری تشخیص می دهند، اما سرطان پروستات می تواند پیشرفت کند. زمانی به آن پیشرفته یا بدخیم می گوییم که به قسمت های دیگر بدن گسترش یافته باشد. ( متاستاز )

چگونه سرطان پروستات رخ می دهد؟

سرطان پروستات هنگامی رخ می دهد که سلول های پروستات جهش پیدا کرده و شروع به رشد غیرطبیعی کنند. آن ها با سرعت کنترل نشده تقسیم می شوند. در برخی موارد، سلول ها می توانند به سایر قسمت های بدن گسترش یابند. سلول های سرطانی می توانند از طریق بافت، خون یا سیستم لنفاوی گسترش پیدا کنند.

پس از اینکه یک پزشک سرطان پروستات را تشخیص داد، آزمایش هایی درخواست می دهد تا ببیند آیا سرطان به سایر نقاط بدن گسترش یافته است یا اینکه سرطان چه میزان از بدن را تحت تاثیر قرار داده است. پزشکان سرطان پروستات را از مرحله ی یک تا چهار طبقه بندی می کنند. مرحله ی چهار پیشرفته ترین شکل سرطان و موضوع این مقاله است.

 

 

سرطان پروستات مرحله ی چهار، سرطان پروستات بدخیم است که به گره های لنفاوی لگن گسترش یافته یا حالب ها را مسدود کرده است. حالب ها  لوله هایی هستند که کلیه ها را به مثانه وصل می کنند.

پزشک هر سلول سرطانی بدن را آزمایش میکند تا تعیین کند که آیا سلول های اضافی از پروستات به آن ناحیه گسترش پیدا کرده اند یا خیر. حتی اگر سرطان در استخوان تشخیص داده شود.

انواع سرطان پروستات بدخیم

دو نوع سرطان پروستات مرحله ی چهار وجود دارد:

مرحله ی چهار D1

در این نوع، سرطان پروستات به لگن، گره های لنفاوی یا ارگان های اطراف گسترش یافته است. با این حال، سرطان هنوز به مناطق دورتر گسترش نیافته است.

مرحله ی چهار D2

در این نوع، سرطان به اندام های دورتر مانند ستون فقرات، لگن، دنده ها و دیگر استخوان ها گسترش یافته است. متاسفانه درمان این مرحله از سرطان پروستات بسیار سخت است، اما قابل درمان است.

عوامل خطر

با توجه به آمار بنیاد سرطان پروستات، یکی از شاخص ترین عوامل سرطان پروستات سن است. حدود 65% از سرطان های پروستات، در مردان بالای 65 سال تشخیص داده می شوند.

دیگر عوامل خطر برای سرطان پروستات عبارتند از:

سابقه ی خانوادگی

مردان دارای پدر یا برادر مبتلا به سرطان پروستات، دو برابر سایر افراد، در معرض ابتلا به سرطان پروستات قرار دارند.

نژاد

مردان آفریقایی _آمریکایی بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان پروستات هستند.

سیگار کشیدن

سیگار کشیدن احتمال ابتلا به سرطان پروستات را افزایش می دهد.

محققان همچنین در حال بررسی ارتباط بین رژیم غذایی و افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات هستند. رژیم های کم سبزیجات و یا با کلسیم بالا، با افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات تهاجمی ارتباط دارند.

چگونه سرطان پروستات گسترش می یابد؟

سلول های سرطانی می توانند به سایر قسمت های بدن گسترش یابند. اگر این اتفاق رخ دهد، پزشکان می گویند: سرطان متاستاز داده است.

مناطقی از بدن که امکان گسترش سرطان پروستات در آنها وجود دارد، عبارتند از:

✔ استخوان

✔ مغز

✔ کبد

✔ ریه

✔ گره های لنفاوی، معمولا در اطراف لگن

علائم سرطان پروستات

از آنجا که پروستات بسیار نزدیک به محل خروج ادرار از بدن است، بسیاری از علائم سرطان پروستات بر روند ادراری تأثیر می گذارند. نمونه هایی از این علائم عبارتند از:

✅ درد کمر یا لگن

خون در ادرار یا مایع منی

✅ سوزش یا درد بعد از ادرار کردن

✅ اشکال در تخلیه ی کامل مثانه

✅ اشکال در شروع جریان ادراری

✅ فوریت در ادرار کردن به صورت ناگهانی

✅ جریان ضعیف ادرار

درمان سرطان پروستات بدخیم

درمان سرطان پیشرفته پروستات اغلب بر کاهش یا توقف گسترش سلول های سرطانی تمرکز می کند. معمولا با گذشت زمان مرد مبتلا به سرطان پروستات بدخیم ، تحت درمان هایی مانند برداشت پروستات، اشعه درمانی یا شیمی درمانی برای کشتن سلول های سرطانی قرار می گیرد. اگر این درمانها، پیشرفت سرطان پروستات را متوقف نکنند، ممکن است از روش های دیگر استفاده شود.

پزشکان در دانشگاه مکزیک معتقد هستند، که درمان هورمونی درمان استاندارد برای سرطان متاستاتیک پروستات است. با این وجود، درمان های دیگری نیز وجود دارد که ممکن است پزشک از آنها استفاده کند.

درمان های هورمونی

با متوقف کردن هورمون هایی که می توانند به رشد سرطان کمک کنند، درمان های هورمونی اغلب می توانند، جلوی گسترش سرطان پروستات را بگیرند. این درمان به همراه شیمی درمانی، پس از عمل جراحی خارج کردن بیضه ها، برای کاهش تولید هورمون به پروستات ممکن است، تجویز شود.

درمان دارویی پروستات

بعضی از داروهای هورمونی که پزشک برای سرطان پروستات بدخیم تجویز می کند، عبارتند از:

1- آبیراترون: این دارو اغلب با پردنیزون تجویز می شود. نشان داده شده است که این دارو پیشرفت درد را کاهش داده و باعث افزایش کیفیت زندگی می شود.

2- اِنزالوتامید: این دارو می تواند خطر ابتلا به سرطان را بدون عوارض ناخواسته ی شیمی درمانی، از جمله تهوع و ریزش مو، کاهش دهد.

سایر گزینه های درمان

علاوه بر درمان های هورمونی، پزشک ممکن است درمان های دیگری را برای کاهش متاستاز سرطان پروستات تجویز کند. از جمله این درمانها:

شیمی درمانی

شیمی درمانی شامل مصرف داروهایی است که به سرعت سلول های در حال تقسیم را می کشند. نمونه هایی از داروهای شیمی درمانی که برای درمان سرطان پیشرفته پروستات مورد استفاده قرار می گیرند عبارتند از:

☑ میتوکسانترون

☑ دوستاکسل

☑ پاکلیتاکسل

☑ استراموستین

ایمونوتراپی

ایمونوتراپی باعث می شود سلول های سیستم ایمنی بدن بسیار قویتر و موثرتر با سرطان مبارزه کنند. نمونه هایی از درمان های بیولوژیک عبارتند از:

☑ تجویز عوامل تحریک کننده کولونی

☑ اینترفرون

☑ اینترلوکین یا آنتی بادی های مونوکلونال

تشخیص بزرگی پروستات

داروهای مورد استفاده برای درمان متاستاز استخوان

اگر سرطان به استخوان گسترش پیدا کند، پزشکان می توانند چندین دارو تجویز کنند تا شکستگی و درد استخوان ها کاهش یابد. نمونه هایی از داروهایی که برای درمان درد استخوان استفاده می شود، عبارتند از:

☑ دنوسوماب

☑ زوفیگو

☑ زولدرونیک

در حال حاضر محققان در حال آزمایشات بسیاری برای کشف درمان های جدید برای سرطان پروستات، هستند.

 

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

برای پرسش از دکتر بر روی لینک مشاوره پزشکی کلیک کنید.

3.8/5 - (30 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سید یکشنبه ۱۸ آذر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 362 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید .
    مدتی است که زیر کلاهک آلتم به نظر خودم ترک میخورد البته بعد از نزدیکی و احساس این را دارم که در مواقعی مثل با تماس سوزن تیر میکشد و در حین نزدیکی اذیت میشوم و بعد از مراجعه به پزشک گفتند که شما دچارگزما پوستی شدید و از ترکیب تریامسینولون و درموفیکس استفاده کنید که بعد از استفاده مجددا بعد از هر نزدیکی دوباره به همان حالت اولیه باز میگردد . دکتر گفته پ هاش اب واژن اسیدی است و پوست شما رو خشک میکند و باعث ترک خوردگی میشود . حال سوال اینست ایا با استفاده از کرم یاردلی برای چرب کردن و خوب شدن نتیجه مثبتی خواهد داشت یا نه ؟ پیشاپیش از فرصتی که در اختیار اینجانب گذاشتید بسیار سپاسگزارم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر میلاد یکشنبه ۱۸ آذر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 389 مشاهده پرسش
    هر چند وقت یک بار بعداز اتمام ادرارم دو قطره خون می ايد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید خدمت دکتر محترم
    بنده چند سوالی هست در رابطه با ارتباط جنسی که شدیدا چند روز است ذهن من را شبانه روز درگیر کرده است.
    چند روز پیش با نامزدم رابطه جنسی داشتم که از کاندوم هم استفاده کردم ولی کاندوم در حین رابطه جنسی تا انتهای آلت من کشیده نشده بود و حدود دو انگشت از آلت من بیرون واژن بود.میخواستم بدونم آیا امکان انتقال ویروس ایدز وجود دارد یا خیر؟
    سوال دوم من اینست که آیا ویروس ایدز از طریق بوسه و بزاق دهان قابل انتقال هست یا خیر؟از طریق لمس واژن زن با دست چطور؟آیا ویروس ایدز منتقل میشه یا نه؟
    و اینکه اگر لازم به آزمایش ایدز هست حداقل چند روز بعد از رابطه باید صبر کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر حمید شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 307 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر کرمی گرامی.
    جناب دکتر من از نحوه ی بخیه های ختنه راضی نیستم و آلت تناسلی خیلی از نظر ظاهری بد شکل شده آیا راهی برای ترمیم یا اصلاح ظاهری هست.ممنون میشم پاسخ بنده رو بدید. با تشکر از شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمدمشگین شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 345 مشاهده پرسش
    سرطان معده وروده بزرگ بدخیم باعکسهای پاتولوژی وسی تی اسکن درچه وضیعتی هستش؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۸ آذر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 507 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید با توجه به نظریه های مختلف در مورد سن مناسب برای ختنه پسر در صورت سلامت کامل کدام گزینه مناسب میباشد دوران نوزادی یا بالای ۱ سالگی یا بالای ۲ سالگی با توجه به این که اکثرا بالای ۲ سال رو به دلیل باقی ماندن خاطره در ذهن کودک با بی هوشی توصیه میکنن و ایا زیر ۲ سالگی خطر تنگی مجرا وجود دارد یا ربطی به سن نداره با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر محمد شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
      با تشکر از پاسخ شما و وقتی که برام گذاشتین فقط احتمال تنگی مجرا چقدر وجود دارد ایا بستگی به تبهر جراح دارد یا نه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
      کم است
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر امید شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 254 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید من مشهد آزمایش گرفتم و فرصت نکردم به دکتر نشان بدهم و الان خارج از کشورم برای مدت طولانی خواهم بود. ممکن است بگید که نتایج آن خوب هست یا نه؟ من 34 ساله هستم و 86 کیلو وزن و 180 قد هستش.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر بهمن شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 316 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشی من ماه پیش عمل واریکوسل داشتم بد متوجه شدم که اسپرماتول تو بیضه دارم از هرکی سوال کردم گفتن مشکلی نداره من فکر می کنم سایز توده بزرگ میشه بازم نمیدونم شاید احساس بازم خواستم از شما بپرسم اقا دکتر خیلی ناراحتم سر این موضوع تو رو خدا کمکم کنین این اسپرماتول در اینده من و ازیت می کنه یا سایزش خیلی بزر گ میشه ؟ مرسی ازتون اقای دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر فریبرز شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 271 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید ... بنده چند وقته روی آلتم چند لکه سفید رنگ زده بود.. چند ماه ثابت بود... الان چند تا جای دیگه آلتمم زده .. میخواستم نظر شما رو بدونم... راه درمانش چیه .. کلی فکرمو مشغول کرده... با دارو پماد حل میشه ایا ؟.......
    خیلی ممنون از لطفتون جناب دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر فریبرز سه شنبه ۱۳ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
      جناب دکتر پس چرا بعضی جاها رنگ پوست تغییر کرده سفید شده.. منظورم به ذگیل نبود رنگ پوست تغییر کرده ...عین بیماری پوستی.... درمانی نداره؟
    3. تصویر کاربر فریبرز سه شنبه ۱۳ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
      لکه های سفید رنگی ک داره زیاد میشه.. اینا درمانی داره جناب دکتر؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر ميلاد سه شنبه ۱۳ آذر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 520 مشاهده پرسش
    سلام جناب دكتر پنجشنبه رفتم دكتر و دكتر متخصص بهم گفت كه ازمايش سونو بدم رنگي و دادم الان تو ذهنم نيست جواب اما براتون جواب رو ميفرستم ببينيد از دوباره كه رفتم دكتر بهم گفت واريكوسل دارم و تو بيضه سمت چپم ٣5 فك كنم بوده و راستم ٣١ دكتر بهم گفت بايد عمل بشم و حتي ازمايش مني هم داده كه بدم دكتر خيلي نگرانم ٢ سال هم هست كه نامزد دارم
    اينم بگم كه در بعضي از مواقع درد بيضه هم دارم و به ناحيه لگن و كمر هم ميزنه دردش
    ازمايش روهم براتون ارسال ميكنم اين متن تيكه ايي از ازمايش هستش
    in standing position with valsalva maneuver one dilated pampiniform vein with 3.1 mm diameter in the right inguinal region and more than three dilated pampiniform veins with maximum 3.5 mm diameter in the left inguinal region are seen
    1. تصویر کاربر ميلاد سه شنبه ۱۳ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
      جواب چرا نميديد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رحمان جمعه ۵ بهمن ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 89 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب
    برای چکاب سونو رفتم و گفتند ۲ کلسیفیکاسیون پروستات مشاده شد و psa من هم ۰.۱۲ هستش واز قدیم کلیه های رسوب کریستالی دارد وبا مصرف مایعات براوان مشکلی ندارم
    دردی ندارم و فقط شبها بصورت کم برای دستشویی بیدار میشوم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ بهمن ۳( 5 ماه پیش)
      نیاز به اقدامی ندارد سالانه psa چک شود
  • تصویر کاربر مسلم سه شنبه ۲ بهمن ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 80 مشاهده پرسش
    با سلام
    بنده ۴۸ سال سن دارم 20 روز پیش با علائم درد در ناحیه مقعد و درد هنگام ادرار کردن به پزشک مراجعه کردم که با توجه به نتیجه آزمایش (psa 23، esr 65 و esr 35) مصرف ۱۵ روز لووفلوکساسین و تامسولوسین و آزمایش مجدد و سونوگرافی تجویز کردند، بعد از گذشت ۲۰ روز سونو گرافی و آزمایش انجام شد که psa total 5.12 و psa free 0.51 (نسبت 10٪) و کشت هم فاقد باکتری گزارش شده، سونوگرافی هم ابعاد پروستات را ۵۰×۲۴×۴۱ بل حجم ۲۷ و کمی هتروژن گزارش کرده،
    بنده حدود یکساله در ناحیه بالای بیضه و کشاله ران درد دارم که قابل تحمل بود و فقط ۲۰ روز پیش بخاطر مشکل گفته شده به پزشک مراجعه کردم،
    اگر لطف بفرمایید بنده را از نظرتون در خصوص اقدام بعدی که باید انجام بدم آگاه بفرمایید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ بهمن ۳( 5 ماه پیش)
      یک ماه بعد مجددا آزمایش psa انجام شود
  • تصویر کاربر سپه یکشنبه ۲۳ دی ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 124 مشاهده پرسش
    باعرض سلام خدمت جنابعالی
    67سال سن دارم طبق آزمایشات اخیرپی. آس آ. 1/2
    0سونوگرافی 40میلی قرص تامسولوسین مصرف می کنم طبق فرمایش اخیر جنابعالی در خصوص عوارض این این دارو یانی توانم قرص دیگری جایگزین کنم. راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 5 ماه پیش)
      علایم ادراری تون چطوره؟ با دارو بهتر شدین؟ فشار خون دارید؟
    2. تصویر کاربر سپه یکشنبه ۲۳ دی ۳( 5 ماه پیش)
      باسلام
      فشارخون معمولا ۱۲ روی ۸ شبهانصف قرص والزومیکس مصرف می کنم
      ادرارراحتم ولی تکررادراردارم شبها دوبار آرم روزهاهم هر3ساعت نیاز به تخلیه دارم
    3. تصویر کاربر سپه یکشنبه ۲۳ دی ۳( 5 ماه پیش)
      سلام جناب دکتر مجددا مزاحمتون شدم
      خدمت شما عرض کردم 67سال دارم حدو۴سالی است که قرص تامسولوسین ویاامنیک مصرف می کنم
      درآزمایش قبلی سی اردیبهشت 403پروستات 1/9وسونوگرافی 50میلی بود
      درآزمایش بعدی3آذر۴۰۳ پی آس آ 1/2وسونو40میلی بود
      حدود 9ماه است پیاده روی حداقل درروز یکساعت
      انجام میدم 8کیلو وزن کم کردم معمولا فشارخون هم بین 11به7و12/8. است
      دردفع ادرارمشگل ندارم وبین دوتاسه بار نیاز به دفع ادرار دارم
      در این مدت نه ماه هم ازقرص تامسولوسین
      هم ازدارویی گیاهی به نام فران استفاده می کنم
      راهنمایی بفرمایید ممنون می شم باکمال تشکر
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 5 ماه پیش)
      همین دارو هارو ادامه بدین موردی نداره
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 93 مشاهده پرسش
    آیا همزمان با عمل پروستات امکان عمل ختنه وجود دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 5 ماه پیش)
      بله میشه انجام داد ولی بهتره جدا گانه انجام بشه
  • تصویر کاربر M.E چهارشنبه ۱۹ دی ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 79 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر آقای دکتر به دلیل کندشدن دفع ادرار وتکررادرار مراجعه به اورولوژیست داشتم تشخیص psa بالا (5.59)و درسونوبزرگ بودن پروستات (حجم ۸۱ سی سی) با استفاده داروی سفکسیم و تامسولوسین 0۴%بعد یکماه آزمایش مجدد psa (6.51) وfreepsa1.05 را نشون داده.درحالی ک تکررادرار کمتردارم سوزش ندارم لطفا بگید چکارکنم؟ممنون ازتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ دی ۳( 5 ماه پیش)
      باید نمونه برداری پروستات انجام شود
  • تصویر کاربر موسی جمعه ۱۴ دی ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 71 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر
    اندازه ی پروستات من حدود 44سی سی بود با مراجعه به پزشک داروی پروترال تجویز کردن سه ماه مصرف کردم الان مجدد سونوگرافی کردم اندازه ی پروستات من49سی سی شده ولی حجم ادرار باقی مانده از 44 سی سی به 26سی سی کاهش داشته .
    علت اینک با وجود مصرف دارو پروستات من بزرگ شده چی هست و چه کار باید کرد .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      سونوگرافی وابسه به اپراتور و دستگاه هست و دقیق نیست
  • تصویر کاربر قباد دوشنبه ۱۰ دی ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 61 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشی خدمت آقای دکتر .به توصیه شما mraو@mrsپروستات انجام دادم و به پیوست ارسال کردم.آیا پروستات سرطانی هست و راهکار چیست در ضمن من فقط کپسول امنیک مصرف میکنم چون نسبت به فیناستراید و دوتا حساسیت دارم .در ضمن تصاویر و گزارش رو در واتساب بار گزاری کردم cdرا که نتونستم و همان گزارش را خانم منشی فرمودند بارگذاری کنمدر ضمن آخرین آزمایشPsa5/83وFree psa1/02وFree/psa/psa/36 میباشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ دی ۳( 6 ماه پیش)
      خدارو شکر طبق جواب ام آر آی برای شما بدخیمی مطرح نیست
  • تصویر کاربر جواد۵۶ سه شنبه ۴ دی ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 87 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت پرفسور عزیز
    ببخشید پدر من بیوسی انجام داده که پروستات خوش خیمه و داروهای مصرف کرده را می خواستید
    که به شرح زیر می باشد
    1 تولترودین را می خورد مشکل تکرر ادرار پیدا کرده نسخه جدیدش سولیناسین 10 شروع کرده و کپسول تامسولوسین را می خورده است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ دی ۳( 6 ماه پیش)
      دارو هارو ادامه بده کار خاصی لازم نداره اگر این علائم ادامه دار بود و بهبودی حاصل نشد باید عمل جراحی انجام بشه
  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۲ دی ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 86 مشاهده پرسش
    باسلام وعرض ادب وتشکر از پزشک بزرگوار،جواب نمونه برداری بعداز عمل رو خدمتتون ارسال میکنم،لطفا راهنمایی بفرمایید که آیا حراحی به تنهایی جوابگو هست ؟با تشکراز جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲ دی ۳( 6 ماه پیش)
      بله با جراحی با احتمال بسیار بالا در این مقطع میتونید درمان بشید و نیاز به رادیوتراپی یا شیمی درمانی نباشه
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱ دی ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 84 مشاهده پرسش
    از آذربایجان، ساحل رود ارس، سلام و صفا باد خدمت جنابعالی!
    از اینکه دانش خود را فروتنانه و بی منت عمومی می کنید، قدردانم، عمرتان باد و مراد!
    من حدودا 45 روز است که علائم پروستات (سایز پروستات ۲۸) دارم که شامل سوزش ادرار، شب ادراری موقع خوردن مایعات زیاد، فشار کم ادرار زمانی که مثانه کامل پر نباشد، مشکل نعوذ هنگام رابطه، ادرار نیم ساعت یا ۴۵ دقیقه بعد از خوردن مایعات و درد در بیضه چپ که پزشک معالجم گفتند از واریکوسلی که دارم ناشی می شود.
    حدودا ۲ هفته است که دارو مصرف می کنم: ترازوسین ۲، آزیروسین ۵۰۰، لووفلوکساسین ۵۰۰، ریپنتین ۱۰۰، فنازومکس و وانابرن، والبته دو آمپول آفازوکس هم داشتم که تزریق شده.
    می خواستم راهنمایی کنید نوع پروستات با این علایم چیست؟ چه مدت باید دارو بخورم؟ این داروها کفاف می کند؟ و اینکه اختلال نعوذ و زایل شدن قدرت باروری ام مرا نگران می کند...
    1. تصویر کاربر علی شنبه ۱ دی ۳( 6 ماه پیش)
      عذرخواهی می کنم که فراموش کردم، من 39 سال دارم. ممنون
    2. تصویر کاربر علی شنبه ۱ دی ۳( 6 ماه پیش)
      عذرخواهی می کنم که فراموش کردم، من 39 سال دارم.
    3. تصویر کاربر علی شنبه ۱ دی ۳( 6 ماه پیش)
      من 39 سال دارم.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ دی ۳( 6 ماه پیش)
      با سلام و احترام آزمایش آنالیز مایع منی و کشت ادرار انجام دهید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

آیا برجستگی‌های مشکوکی در ناحیه تناسلی‌تان ظاهر شده و نمی‌دانید زگیل هستند یا فقط یک جوش بی‌خطر؟…
بی اختیاری ادرار وضعیتی است که در آن، فرد نمی تواند جلوی نشت ناخواسته ادرار خود را…
سنگ‌های کلیه توده‌های جامدی هستند که در داخل کلیه تشکیل می‌شوند و ممکن است حاوی موادی مانند…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب