اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

دکتر متخصص شب ادراری کودکان کیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

شب ادراری کودکان یا شب‌میزی به حالتی گفته می‌شود که در سنی که معمولاً هم سن و سالان بیمار می‌توانند خود را کنترل کنند، شخص به طور غیرارادی در هنگام خواب ادرار می‌کند.

درمان شب ادراری کودکان 14 ساله و 12 ساله

شب‌ادراری در کودکان ۱۴ ساله می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد و معمولاً با ترکیبی از روش‌های درمانی کنترل می‌شود. درمان به علت زمینه‌ای و شدت مشکل بستگی دارد. در ادامه به روش‌های درمانی مؤثر اشاره می‌کنم:

1. تغییر سبک زندگی و رفتار

  • کاهش مصرف مایعات قبل از خواب: محدود کردن نوشیدن آب و مایعات به‌خصوص ۲-۳ ساعت قبل از خواب.
  • اجتناب از مصرف کافئین: حذف نوشیدنی‌هایی مثل چای، قهوه و نوشابه که خاصیت ادرارآوری دارند.
  • دستشویی رفتن منظم: تشویق کودک به تخلیه مثانه قبل از خواب.
  • بیدار کردن برای دستشویی: والدین می‌توانند کودک را در طول شب برای دستشویی رفتن بیدار کنند.

2. آموزش و تمرین مثانه

  • تمرین نگه‌داشتن ادرار در طول روز: این کار می‌تواند ظرفیت مثانه را افزایش دهد.
  • ایجاد برنامه منظم برای دستشویی رفتن: مثلاً هر ۲-۳ ساعت یک‌بار در روز.

3. استفاده از زنگ هشدار شب‌ادراری 

این دستگاه هنگام احساس رطوبت به صدا درمی‌آید و به کودک کمک می‌کند تا به تدریج کنترل مثانه را به دست آورد. این روش یکی از مؤثرترین راهکارها است.

درمورد میزان طبیعی ادرار در 24 ساعت بخوانید!

درمان شب ادراری کودکان 12 ساله

 

شب ادراری در کودکان

شب ادراری به معنی خیس کردن تخت خواب میباشد. این به معنی آن است که کودک بدون این که بخواهد ادرار میکند. شب ادراری به این معنی نیست که یک مشکل سلامتی وجود دارد. شب ادراری یک مشکل رفتاری نیست. هیچ کس نمی تواند اتفاقاتی که در خواب برای او می افتد را کنترل کند. بعضی کودکان مسائل ادراری روزانه دارند که میتواند منجربه مشکلاتی در طی شب شود.

اگر از ابتدای تولد هنوز کودک در شب ادرار می‌کند به این حالت شب ادراری اولیه (PNE) می‌گویند. اگر کودک شب ادراری نداشته و بعداً دچار آن شده به آن شب ادراری ثانویه (SNE) گویند. بیشتر دختران تا سن ۶ سالگی و بیشتر پسران تا سن ۷ سالگی از این حالت خارج می‌شوند. تا سن ۱۰ سالگی نزدیک به ۹۵٪ از کودکان بهبود می‌یابند. میان ۰٬۵٪ تا ۲٬۳٪ از بزرگسالان دارای شب ادراری هستند.

در صورتی که کودکی به مدت 3 ماه و بدون استفاده از داروهای ادرارآور و بدون داشتن بیماری خاصی از قبیل دیابت و صرع حداقل سه بار در هفته بستر خود را خیس کند مبتلا به شب ادراری می باشد. شب ادراری تا 5 سالگی طبیعی است.

علل شب ادراری کودکان

در 80 درصد مواقع هیچ بیماری و عیب و نقص عضوی وجود ندارد. در 20درصد مواقع ممکن است: دیابت، عفونت ادراری، بیماری های مادرزادی کلیه، عیوب نخاع و بیماریهای سیستم اعصاب باعث شب ادراری کودکان باشند.

  • از علل بسیار مؤثر شب ادراری کودکان عوامل روحی است. تولد نوزاد جدید و کم شدن توجه پدر و مادر به بچه بزرگ، اختلاف پدر و مادر، مسافرت یا فوت والدین، تنبیه کودکان و ترس  هیجان و اضطراب شدید کودک ناشی از مشاهده مناظره فیلمها و بازیهای کامپیوتری خطرناک   می تواند  از علل شب ادراری باشد.
  • وراثت نیز می تواند یکی از دلایل شب ادراری باشد. شب ادراری اغلب در کودکانی دیده می شود که والدین آنها در کودکی مبتلا به شب ادراری بوده اند.
  • از علل دیگر شب ادراری کاهش ظرفیت مثانه و انقباضهای خودبخودی مثانه می باشد و این کودکان در روز نیز تکرر و فوریت احساس دفع ادرار دارند.

نکته لازم در مورد شب ادراری این است که شیوع این بیماری در پسرها 2 برابر دختران می باشد.

برای شب ادراری کودکان به چه دکتری مراجعه کنیم؟

برای درمان شب ادراری کودکان به متخصص ارولوژی یا متخصص ارولوژی کودکان مراجعه نمایید چرا که این پزشکان با ساختار و عملکرد مجاری تخصصی بدن، آشنایی کامل دارند.

دکتر متخصص شب ادراری کودکان چه می گوید؟

شب ادراری یک بیماری نیست. درمان معمولا کمک به کودک برای ایجاد عادت هایی است که به نیاز کنترل ادرارش اجازه دهد. در اینجا چند چیز وجود دارد که میتوانید برای کمک به او انجام دهید:

  • 2 ساعت قبل از خواب مصرف مایعات را محدود کنید.
  • مطمئن شوید کودکتان قبل از رفتن به تخت خواب به دست شویی برود.
  • از مصرف کافئین پرهیز شود.
  • هیچ وقت کودکتان را به دلیل شب ادراری تنبیه نکنید. کودک نیاز به اطمینان دارد که شب ادراری طبیعی است. این به دلیل آن است که او چیز بد یا اشتباهی انجام نداده است.
  • بعد از سن خاصی، داروهایی میتوانند تجویز شوند تا به کودک کمک کنند در طول شب کمتر ادرار کند.

درمان شب ادراری کودکان

هشدار دهنده شب ادراری چیست؟

در حدود 9 یا 10 سالگی، توصیه می شود که از هشدار دهنده شب ادراری استفاده شود. هشدار دهنده شامل یک سنسوری است که به تشک کودک چسبیده میشود. نم عامل ایجاد هشدار میشود. این هشدار دهنده یک صدای هشدار بلند یا لرزش ایجاد میکند تا کودک را بیدار کرده و او بلند شده و ادرار کند.

هشدار دهنده شب ادراری به آرامی به مغز می آموزد که به پیامی که از مثانه در طول شب می آید پاسخ دهد. در شروع، ممکن است نیاز باشد والدین هنگام صدای هشدار به کودک خود کمک کنند که بیدار شود.

 

درمان شب ادراری

ممکن است درمان شب ادراری کودکان سخت باشد. کودکتان را به دلیل سعیش برای خشک ماندن تشویق کنید، و تشویق فقط برای خشک ماندن در طول شب نیست. اگر کودکتان شروع به داشتن مشکل با کنترل ادرار روزانه کرد، این مشکل را با پزشکش درمیان بگذارید.

اغلب  با گذشت زمان و رعایت نکات درمانی لازم بهتر می شوند. درمانهای متداول عبارتند از:

  • آموزش مناسب آدات تخلیه کامل ادرار
  • محدودیت مصرف مایعات 3 ساعت قبل از خواب
  • از بین بردن مسائل عاطفی و روحی که باعث اضطراب و مشکلات عصبی می شوند.
  • مصرف مایعات زیاد در روز و آموزش کودک برای تأخیر انداختن زمان ادرار کردن جهت افزایش حجم مثانه
  • استفاده از تشکچه های زنگ دار که در صورت تماس با ادرار به صدا درمی آید و موجب بیداری کودک می شود.
  • در صورت عدم درمان شب ادراری با توصیه های فوق و همراه بودن آن با بی اختیاری ادراری و تکرر ادرار روزانه مسائلی از قبیل دیابت، عفونت های ادراری، مثانه های عصبی و ناپایدار، عیوب نخاع و غیره محتمل است که باید با مراجعه به پزشک ارولوژی علت اصلی بررسی و تشخیص و درمان مناسب انجام شود.

بروزرسانی شده توسط مطالب سایت nationwidechildrens

 

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

3.4/5 - (33 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر منير شنبه ۱۸ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقاي دكتر
    پسر من در ٣6 هفتگي با وزن ٣٣٠٠ بدنيا امد و الان هفت ماهه است ولي متاسفانه بيضه سمت چپش نزول نكرده ميخواستم بدونم نظر شما نسبت به اين مساله چيست و ايا احتمال پايين امدن بيضه وجود دارد و ما بايد فعلا صبر كنيم يا بايد جراحي شود؟
    و اگر توصيه به جراحي داريد در چند ماهگي؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      اگر تا سه ماهنزول نکرد باید عمل کنید
  • تصویر کاربر ایمان شنبه ۱۸ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 2944 مشاهده پرسش
    ببخشید راستش برای دختر ما خواستگار اومده بیست وسه سالشه؛ که حدودا یک ساله که پیوند کلیه داشته در ضمن باهم پسر دایی دختر عمه میشن شما مشکلی در این ازدواج میبینید ؟لطفا راهنمای فرمایید چه مشکلاتی ممکن است پیش بیاید.با تشکر از سایت خوب وراهگشای شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر میران جمعه ۲۴ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 278 مشاهده پرسش
    سلام دکتر کرمی من 20 سالم است مدت زیادیە کە آلتم بە سمت چپ خیلی کج شدە و هر کاری میکنم راست نمیشە و بیضە چپم شل تر است یعنی از بیضە راست کمی اوفتادگی بیشتری دارە ،میخوام راهنمایی کنید کە چکار کنم چون عمران زیر عمل نمیرم ؟آیا با ثابت نگە داشتن آلت در سمت چپ یا راست بە وسیلەی شرتی کە پامونە این مشکل کم تر نمیشە؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر میران یکشنبه ۱۹ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام بفرمائید اینم عکس
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۴ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      زیاد کج نیست اگر مشکل دخول ندارید دست نزنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمداسدزاده دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    سلام.دكترعزيز من 7ماه پيش عمل واريكوسل دوطرفه انجام دادم بعداز3ماه ونيم آزمايش اسپرم دادم هم تعداد عالي بود جهش هم مجموع 70درصد بود توآزمايشگاه رويان مقداري شكل اسپرمام مشكل داشت.ولي بعد ازيك ماه بعد اون آزمايش دوباره آزدادم جهش نصف شده بود حدود40درصد وجديدا آزدادم دوباره جهش 20شده.درضمن يه سونوجديددادم بيضه چپم حدود2ميل واريكوسلش عودكرده دكترسونوگراف گفتن طبيعيه.توروخدا كمكم كنيد چرا اسپرمهاي من اينجورين.درضمن حدو 6تا سيفيكسيم خوردن جديدا با 6تاآزيترومايسين.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      از نظر من طبیعی است نگران نباش
  • تصویر کاربر حامدجعفری شنبه ۱۸ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر جناب آقای دکتر کرمی.
    سی ساله مجرد.از اردبیل.پنجم مرداد96جراحي واريکوسل دوطرفه داشتم.آزمایش اسپرم هم نرمال بود.سمت راست گرید 1 سمت چپ گرید 2 به دليل شدت درد جراحی انجام شد.بعدازگذشت سه ماه شروع به ورزش بدنسازی کردم و بعدازگذشت یک ماه ازورزش هنگام تمرین پایین تنه درد شدیدی از بیضه ها و کشاله ران و کمرم احساس کردم که هنوز هم ادامه دارد با معاينه شخصی بیضه ها طرف راستم که گريد 1 بود لخته احساس میکنم به دکتر مراجعه کردم که بدون سونوگرافی گفتن بايد دوباره جراحي بشم.
    خواستم نظر شمارو بپرسم.
    بعد از عمل جراحي حالت نعوظ بسيار متفاوت تر از قبل شده بود که با ايجاد درد دوباره به حالت قبل جراحي برگشته آيا واريکوسل یا درد ربطي به شدت یا کاهش نعوظ دارد?
    يعني بااين وضعيت ديگه نميتونم ورزش رو ادامه بدم?
    طناب زدن چند دقيقه ای هم نبايد انجام بدم?
    بعضی مواقع هنگام استفاده از سرویس بهداشتی درد شديدي درناحیه زیر شکم و کشاله ران و کمرم احساس ميکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۱۸ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 338 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر اقای دکتر من نزدیک به چند ماهه که زیگیل رو بدنم زده الان واقعا داره اذیتم میکنه نمیدونم چی کار کنم از بین بره نه درد داره نه اذیت میکنه ولی کلا روح روانمو به هم ریخته ممنون میشم راهنمایی کنین خیلی برام سخت شده چند بار میخواستم با تیغ بزنم که خون اومد درد گرفت انجام ندادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر عرفان شنبه ۱۸ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 338 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما آقای دکتر من پسری هستم ۲۷ ساله که مجرد هستم و تا بحال نزدیکی نداشته ام . با توجه به اینکه الان در آستانه ازدواج هستم بسیار نگران کجی آلت و البته کوچکی آن هستم و میترسم که بعد از ازدواج توانایی انجام نزدیکی را نداشته باشم و به مشکل بخورم. آلت من در حالت شلی همیشه رو به پایین می باشد و در موقع سفت شدن به سمت بالا انحنا دارد و اندازه آن خیلی کوچک است. همچنین من احساس می کنم که بیضه هایم حالت عادی ندارد. لطفا راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر علیرضا جمعه ۲۴ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 2067 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    بنده 20 سال سن دارم و بیضه سمت راستم حدود 1 سانت بالا تر و جلو تر از چپ قرار داره و وقتی که زور میزنم یا سرفه میکنم یا وقتی سر پا ایستادم این فاصله بیشتر میشه و بیضه سمت راستم تقریبا نزدیک شکمم میاد بطوری که وقتی سر پا ایستادم بیضه سمت راست رو میتونم ببینم ولی چپ رو نه.
    تا چند وقت پیش چون دردی نداشت نادیده گرفته بودمش تا اینکه جدیدن صبح ها وقتی هوا سرده و من از خونه بیرون میرم یه دردی تو بیضه سمت راستم حس میکنم و وقتی بهش دست میزنم درد بیشتر میشه(درد شدید نیست میشه تحمل کرد) این درد حدودا نیم ساعتی ادامه داره تا اینکه بشینم یا دراز بکشم تا اینکه خوب بشه. این مسئله خیلی نگرانم کرده میخواستم ببینم مشکلم جدی اقای دکتر؟
    ببخشید که سوالم طولانی شد منتظر جوابتون هستم دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر علیرضا شنبه ۱۸ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      آقای دکتر رفتم دکتر گفت عفونت ویروسیه ولی آنتی بیوتیک و دارو نداد گفت با استراحت خوب میشه الان بهتر شده، بنظرتون لازمه که برم سونوگرافی یا نه دیگه؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۴ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      نیازی نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حامد شنبه ۱۸ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 397 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید ببخشید من29 سالمه پنج سال پیش ازدواج کردم نامزد که بودم متوجه انحراف آلتم شدم وباهمسرم به مشکل خوردم رفتم سراغ درمان پیش دکتر کدیوری عملم کرد انحرافم45 درجه بود مشکلم تاحدی حل شد ولی به خاطر جروبحثهایی که باهمسرم داشتم طول کشید تا خوب بشم الان یک ماهه به خاطر یه سری مشکلات از همسرم جدا شدم از التم عکس گرفتم اونی که میخواستم نشده حقیقتش واسه ازدواج مجدد میترسم که نکنه با همسر بعدیمم به مشکل بخورم نمیدونم چکار کنم تورو خدا راهی بزار سر راهم کمکم کن جبران میکنم از خجالتت در میام عکس التمو میزارم نظر بده در ضمن من آلتم 14 سانت بود که بعد از عمل 10سانت شده از همسرم که طلاق گرفتم یه دختر 4 ساله دارم بیزحمت کمکم کن من میتونم دوباره عمل کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      اندازه نرمال است
  • تصویر کاربر sh.nasri پنجشنبه ۱۶ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 341 مشاهده پرسش
    با سلا و عرض پوزش
    درخصوص سوال قبلی که پاسخ دادید فقط فرمودید که حرکت کم است آزمایشگاه هم گفت که حرکت کم است اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید آیا درست میشود؟ آیا میتونم بچه دار بشم؟ لطفا راهنمایی بفرمائید . ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      باید یک سال اقدام کنید تا مشخص شود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر زهرا شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب . اینجانب 32 ساله چندین سال هست که از درد شدید مثانه رنج میبرم . و از انجایی که به متخصص مراجعه کرده و طی ازمایش های مختلف از قبیل سیستسکوپی . .... انجام داده که پزشک تشخیص مثانه عصبی داده است و برای درمان ان قرص های از قبیل ایمی پرامین و فلوکستین تجویز کرده اند که مثمر ثمر نبوده فلذا عاجزانه خواهشمندم بنده را راهنمایی کنید منتظر جواب هستم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 9 سال پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید
  • تصویر کاربر محمدرضا سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 380 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    من 2 ماهی هست که پسرم به دنیا اومده در مورد انجام دادن ختنه دچار تردید شدم البته عذر خواهی میکنکم اینو میپرسم میخواستوم بدونم شما چون دکتر فوق العاده ای هستین انجام نمیدین؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      به علت مشغله زیاد شرمنده نه
  • تصویر کاربر بیتا دوشنبه ۱۳ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 520 مشاهده پرسش
    سلام ،خسته نباشید.
    من 25سالمه.
    سندرم تخمدان پلی کیستیک دارم.
    الان چندروزه دچار درد تو ناحیه ی مثانه ام شدم وقتی فشار میدم تمام اون قسمت درد میکنه. اما مسئله اینه که تو مجرای ادرار و واژنم خوارش خفیف مداوم حس میکنم،وقتی مثانه امو فشار میدم درد واژه انم میخوابه.کلا 24ساعته خوارشو توی واژنم حس میکنم دقیقا مثل لحظات تحریک شدنه قبل از به ارگاسم رسیدن. اصلا حتی یک ثانیه هم ولم نمیکنه مگراینکه مثانه امو فشاربدم که دراون صورت اطراف مثانه شروع به درد میکنه ۱۵روز پیش سونوگرافی کردم مثانه ام عادی بود آزمایشم دادم حدود یه ماه پیش چیزی نبود،نمیدونم واقعا این درد چیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر میلاد پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 352 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید.خواهش میکنم راهنماییم کنید.من ازمایش دادم میگه تعدادش صفره.تکرار واسم نوشت دوباره صفر اومد.جرا؟؟؟؟؟؟؟؟من میترسم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر سید چهارشنبه ۲۴ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام
    جناب دکتر درد بالای الت تناسلی و زیر شکم که بعد از مقاربت برای اینجانب ایجاد می شود و چند ساعتی هم طول می کشد ناشی از چیست ممکن است سنگ مثانه داشته باشم یا برای همان پروستاتیت است ؟با تشکر از راهنمایی شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سونو کنید و ازمایش
  • تصویر کاربر اسما شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    با سلام، خیلی خیلی ممنون از توجه و وقتی که میگذارید. آقای دکتر در جواب سوالم فرموده بودید باید نوار انجام دهم باید بگویم من تست یوروفلومتری هم انجام داده بودم که نتایج به این صورت بود.
    max flow rate: 24/6ml/s
    voided volume:489ml
    hesitancy: 5/5s وهمان طور که گفتم باقیمانده ادراری در سونو 45cc بود. آقای دکتر من به بهترین متخصصان اورولوژی شهرمون مراجعه کردم که نطر آخرین پزشک این بود که مشکل من بیشتر عصبی است!!! و البته همان طور که گفتم در سونو التهاب خفیف مخاط مثانه دیده شده که یک هفته است قرص نیزوپرد مصرف میکنم اما هنوز نتیجه ای نگرفتم. میخواهم راهنمایی ام کنید آیا به پژشک دیگری مراجعه کنم؟ دارویی است که باقیمانده ادراری را کم کند و این احساس پری مثانه از بین برود؟درضمن باید بگویم تکرر ادرارم به شکل اضطرار ادرار کردن نیست یعنی با وجود احساس ادرار اگر بیرون از منزل باشم یا در مهمانی تا 3 حتی 4 ساعت شده که دستشویی نرفتم، چیزی که برای من آزار دهنده شده عدم احساس راحتی بعد از ادرار است یعنی حس میکنم ادرار در پشت مجرا آمده اما بیرون نمی آید! خواهش میکنم کمکم کنید، واقعا از دکتر رفتن و این شرایط خسته شدم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید تست کامل انجام شود اروفلو جوابگو نیست با 02122642744 هماهنگ نمایید
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    اقای دکتر میشه برای سرچ در اینترنت نام علمی کیست های اپیدیدیم را بگویید.اخه توی اینترنت چیز زیادی درباره این کیستهای اپیدیدیم نگفته.میشه راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      کیست اپیدیدیم اصلا جای نگرانی ندارد درمان نمیخواهد
  • تصویر کاربر عیسی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 504 مشاهده پرسش
    سلام
    خسته نباشید
    حدود 12 روز میباشد که از ناحیه کلیه سمت چپ احساس درد فراوان همراه با تهوع و استفراق داشتم بعد از سونوگرافی متوجه شدم سنگی به قطر 7.4 میلی و پروستات به حجم 60 سانتی دیده شده است
    آقای دکتر
    هم اکنون سنگ از کلیه خارج و در حالب میباشد و در ناحیه مثانه درد و سوزش شدید احساس میکنم در حالیکه مایعات فراوان استفاده میکنم ولی سنگ همچنان باقی است.
    لطفا راهنمایی بفرمایید ؟
    ممنون از لطفتون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سریعا با شماره 09351142080 تماس بگیرید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب