دکتر متخصص شب ادراری کودکان کیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

شب ادراری کودکان یا شب‌میزی به حالتی گفته می‌شود که در سنی که معمولاً هم سن و سالان بیمار می‌توانند خود را کنترل کنند، شخص به طور غیرارادی در هنگام خواب ادرار می‌کند.

درمان شب ادراری کودکان 14 ساله و 12 ساله

شب‌ادراری در کودکان ۱۴ ساله می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد و معمولاً با ترکیبی از روش‌های درمانی کنترل می‌شود. درمان به علت زمینه‌ای و شدت مشکل بستگی دارد. در ادامه به روش‌های درمانی مؤثر اشاره می‌کنم:

1. تغییر سبک زندگی و رفتار

  • کاهش مصرف مایعات قبل از خواب: محدود کردن نوشیدن آب و مایعات به‌خصوص ۲-۳ ساعت قبل از خواب.
  • اجتناب از مصرف کافئین: حذف نوشیدنی‌هایی مثل چای، قهوه و نوشابه که خاصیت ادرارآوری دارند.
  • دستشویی رفتن منظم: تشویق کودک به تخلیه مثانه قبل از خواب.
  • بیدار کردن برای دستشویی: والدین می‌توانند کودک را در طول شب برای دستشویی رفتن بیدار کنند.

2. آموزش و تمرین مثانه

  • تمرین نگه‌داشتن ادرار در طول روز: این کار می‌تواند ظرفیت مثانه را افزایش دهد.
  • ایجاد برنامه منظم برای دستشویی رفتن: مثلاً هر ۲-۳ ساعت یک‌بار در روز.

3. استفاده از زنگ هشدار شب‌ادراری 

این دستگاه هنگام احساس رطوبت به صدا درمی‌آید و به کودک کمک می‌کند تا به تدریج کنترل مثانه را به دست آورد. این روش یکی از مؤثرترین راهکارها است.

درمورد میزان طبیعی ادرار در 24 ساعت بخوانید!

درمان شب ادراری کودکان 12 ساله

 

شب ادراری در کودکان

شب ادراری به معنی خیس کردن تخت خواب میباشد. این به معنی آن است که کودک بدون این که بخواهد ادرار میکند. شب ادراری به این معنی نیست که یک مشکل سلامتی وجود دارد. شب ادراری یک مشکل رفتاری نیست. هیچ کس نمی تواند اتفاقاتی که در خواب برای او می افتد را کنترل کند. بعضی کودکان مسائل ادراری روزانه دارند که میتواند منجربه مشکلاتی در طی شب شود.

اگر از ابتدای تولد هنوز کودک در شب ادرار می‌کند به این حالت شب ادراری اولیه (PNE) می‌گویند. اگر کودک شب ادراری نداشته و بعداً دچار آن شده به آن شب ادراری ثانویه (SNE) گویند. بیشتر دختران تا سن ۶ سالگی و بیشتر پسران تا سن ۷ سالگی از این حالت خارج می‌شوند. تا سن ۱۰ سالگی نزدیک به ۹۵٪ از کودکان بهبود می‌یابند. میان ۰٬۵٪ تا ۲٬۳٪ از بزرگسالان دارای شب ادراری هستند.

در صورتی که کودکی به مدت 3 ماه و بدون استفاده از داروهای ادرارآور و بدون داشتن بیماری خاصی از قبیل دیابت و صرع حداقل سه بار در هفته بستر خود را خیس کند مبتلا به شب ادراری می باشد. شب ادراری تا 5 سالگی طبیعی است.

علل شب ادراری کودکان

در 80 درصد مواقع هیچ بیماری و عیب و نقص عضوی وجود ندارد. در 20درصد مواقع ممکن است: دیابت، عفونت ادراری، بیماری های مادرزادی کلیه، عیوب نخاع و بیماریهای سیستم اعصاب باعث شب ادراری کودکان باشند.

  • از علل بسیار مؤثر شب ادراری کودکان عوامل روحی است. تولد نوزاد جدید و کم شدن توجه پدر و مادر به بچه بزرگ، اختلاف پدر و مادر، مسافرت یا فوت والدین، تنبیه کودکان و ترس  هیجان و اضطراب شدید کودک ناشی از مشاهده مناظره فیلمها و بازیهای کامپیوتری خطرناک   می تواند  از علل شب ادراری باشد.
  • وراثت نیز می تواند یکی از دلایل شب ادراری باشد. شب ادراری اغلب در کودکانی دیده می شود که والدین آنها در کودکی مبتلا به شب ادراری بوده اند.
  • از علل دیگر شب ادراری کاهش ظرفیت مثانه و انقباضهای خودبخودی مثانه می باشد و این کودکان در روز نیز تکرر و فوریت احساس دفع ادرار دارند.

نکته لازم در مورد شب ادراری این است که شیوع این بیماری در پسرها 2 برابر دختران می باشد.

برای شب ادراری کودکان به چه دکتری مراجعه کنیم؟

برای درمان شب ادراری کودکان به متخصص ارولوژی یا متخصص ارولوژی کودکان مراجعه نمایید چرا که این پزشکان با ساختار و عملکرد مجاری تخصصی بدن، آشنایی کامل دارند.

دکتر متخصص شب ادراری کودکان چه می گوید؟

شب ادراری یک بیماری نیست. درمان معمولا کمک به کودک برای ایجاد عادت هایی است که به نیاز کنترل ادرارش اجازه دهد. در اینجا چند چیز وجود دارد که میتوانید برای کمک به او انجام دهید:

  • 2 ساعت قبل از خواب مصرف مایعات را محدود کنید.
  • مطمئن شوید کودکتان قبل از رفتن به تخت خواب به دست شویی برود.
  • از مصرف کافئین پرهیز شود.
  • هیچ وقت کودکتان را به دلیل شب ادراری تنبیه نکنید. کودک نیاز به اطمینان دارد که شب ادراری طبیعی است. این به دلیل آن است که او چیز بد یا اشتباهی انجام نداده است.
  • بعد از سن خاصی، داروهایی میتوانند تجویز شوند تا به کودک کمک کنند در طول شب کمتر ادرار کند.

درمان شب ادراری کودکان

هشدار دهنده شب ادراری چیست؟

در حدود 9 یا 10 سالگی، توصیه می شود که از هشدار دهنده شب ادراری استفاده شود. هشدار دهنده شامل یک سنسوری است که به تشک کودک چسبیده میشود. نم عامل ایجاد هشدار میشود. این هشدار دهنده یک صدای هشدار بلند یا لرزش ایجاد میکند تا کودک را بیدار کرده و او بلند شده و ادرار کند.

هشدار دهنده شب ادراری به آرامی به مغز می آموزد که به پیامی که از مثانه در طول شب می آید پاسخ دهد. در شروع، ممکن است نیاز باشد والدین هنگام صدای هشدار به کودک خود کمک کنند که بیدار شود.

 

درمان شب ادراری

ممکن است درمان شب ادراری کودکان سخت باشد. کودکتان را به دلیل سعیش برای خشک ماندن تشویق کنید، و تشویق فقط برای خشک ماندن در طول شب نیست. اگر کودکتان شروع به داشتن مشکل با کنترل ادرار روزانه کرد، این مشکل را با پزشکش درمیان بگذارید.

اغلب  با گذشت زمان و رعایت نکات درمانی لازم بهتر می شوند. درمانهای متداول عبارتند از:

  • آموزش مناسب آدات تخلیه کامل ادرار
  • محدودیت مصرف مایعات 3 ساعت قبل از خواب
  • از بین بردن مسائل عاطفی و روحی که باعث اضطراب و مشکلات عصبی می شوند.
  • مصرف مایعات زیاد در روز و آموزش کودک برای تأخیر انداختن زمان ادرار کردن جهت افزایش حجم مثانه
  • استفاده از تشکچه های زنگ دار که در صورت تماس با ادرار به صدا درمی آید و موجب بیداری کودک می شود.
  • در صورت عدم درمان شب ادراری با توصیه های فوق و همراه بودن آن با بی اختیاری ادراری و تکرر ادرار روزانه مسائلی از قبیل دیابت، عفونت های ادراری، مثانه های عصبی و ناپایدار، عیوب نخاع و غیره محتمل است که باید با مراجعه به پزشک ارولوژی علت اصلی بررسی و تشخیص و درمان مناسب انجام شود.

بروزرسانی شده توسط مطالب سایت nationwidechildrens

 

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

3.4/5 - (29 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر معصومه دوشنبه ۳۱ تیر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 273 مشاهده پرسش
    سلام پدر من پروستات دارن و تقریبا از شکم به پایین تمام قسمتها دچار ورم شدید شدن دکتر معتقدن که با توجه به سن ایشان ریسک عمل بالاست میخواستم بدونم واقعا امکان عمل نیست و باید چه کاری انجام بدیم البته در مثانه هم سنگ وجود دارد ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
    2. تصویر کاربر معصومه دوشنبه ۳۱ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      مرسی از زمانی که گذاشتید
      ایشون ۸۵سالشون هست و دفع ادرار ندارن الان یک هفته هست که بهشون سوند وصل کردن و گفتن که باید دایمی باشه سوند.
      و اینکه دکتر قلب گفتن ریسک داره عمل بخاطر سنشون اما تایید کردن عمل رو و دکتر ریه ایشون اجازه عمل ندادن و فعلا تحت درمان ریه هستن
      البته دکتر اودولوژشون فقط تصمیم دارن سنگ مثانه رو جراحی کنن و پروستات رو عمل نمیکنن
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید و اینکه لازم هست برای ویزیت خدمتتون برسیم.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۱ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      در این سن مدارا بهترین کار است
    4. تصویر کاربر معصومه دوشنبه ۳۱ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      ممنون از شما
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۱ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر حسن یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 302 مشاهده پرسش
    آقا 55 ساله در سونوگرافی پروستات حجم79 سی سی ومنظم. Fpsa=.83 و Tpsa=4.57و علایم فقط یک بار در شب برای ادار بیدار می شوم و در روز هیچ گونه علایم ندارم . می خواستم نظرتان بدانم. ضمنا" برای درمان زگیل بیمار شما بودم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر امین یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 243 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من 34 سال دارم و 5 ساله ازدواج کردم. سه سال است مشکل پروستاتیت مزمن دارم(تکرر ادرار، سوزش هنگام و خصوصاٌ بعد از ادرار،باقیماندن ادرار در مثانه، عدم پرتاب منی و بعضی وقت ها درد هنگام انزال) و نزد متخصص اورولوژی و متخصص عفونی رفتم ، آزمایشات انواع عفونت ها هم گرفتم که مشکلی نداشت. و انواع آنتی بیوتیک ها رو مصرف کردم اما هر چند وقت یکبار عود می کند. عکس برای تنگی مجرا هم گرفتم و مشکلی نبود.
    ضمنا جناب دکتر من قبل از ازدواج(6 سال پیش) جوش های گوشتی مثل زگیل اطراف ناحیه تناسلی و ران ها داشتم که بر طرف شد(متاسفانه بدلیل عدم پیگیری علت آن را نفهمیدم). یکی دو سال بعد از ازدواج همسرم دچار همان جوش ها شد که او هم بر طرف شد.
    لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر غلامرضا یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 363 مشاهده پرسش
    من دوبا لیزر پروستات کردم ولی هنوز شبها 4 تا 5 بار بیدارمیشوم وسوزش دارم. حسش هم زیر یک است.مشکل من چیست.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر متصور چهارشنبه ۲۶ تیر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 324 مشاهده پرسش
    باسلام اقای دکتر پدر اینجانب عمل رادیکال پروستکتومی انجام دادن حدود کمتر از سه ماه مشکل ناتوانی ادار دارد طوری که دست به کاری میزند قطر ادرار میاد شغل زنبوردار هستند سن 65سال وعکس وازمایش های قبل از عمل را مفرستم نگران هستیم دوباره عود بکند جواب بدهید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر نازي شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 316 مشاهده پرسش
    طبق آزمايشاتي كه انجام دادن جواب آزمايش نشون داده پروستات ٤هست درمان داره آقاي دكتر
    1. تصویر کاربر نازي دوشنبه ۲۴ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      168636
    2. تصویر کاربر نازي سه شنبه ۲۵ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      d70bu9168636
    3. تصویر کاربر نازي جمعه ۲۸ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      d70bu9168636
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      سلام پوزش از تاخیر جوابها را بفرستید ببینم
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر آطاد شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 352 مشاهده پرسش
    با سلام
    20 روزی هست که در ناحیه التم و کمرم درد دارم که همیشگی نیست ولی وجود دارد. حس میکنم سرعت ادرارم نسبت به قیل کمتر شده. آیا می تواند به علت پروستات باشد.
    سن بنده 40 سال است و حجم پروستات در سونوگرافی 16 می باشد. 2.57*3.05*3.95
    آیا با توجه به سن من این ساز نرمال است؟ در سونوگرافی هیچ چیز مشکوکی در بافت پروستات دیده نشد و کاملا نرمال بود. فقط در سونوی بیضه قطر سیاهرگ وریدی 3.2 بود که نوشته بود واریکوسل خفیف. ایا دردهای من می تواند ناشی از این باشد؟ هیچ سنگی هم در کلیه و حالب و مثانه نبود. البته قبلا دو بار حالب سمت چپم سنگ داشته است. خیلی زیاد ذهن من را در این 20 روز درگیر کرده است.
    آیا ممکن است که در اندازه گیری خطا وجود داشته باشد؟
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      در سن شما بیماری پروستات نگران کننده نیست در اب کرم بشینید بهتر میشوید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      واریکوسل خفیف درمان نمیخواهد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر فرهاد چهارشنبه ۲۶ تیر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب جناب آقای دکتر کرمی؛ من ۳۷ سالمه و ۵و۶ سالی هست که کاهش فشار حدودا ۲۵ درصدی تو ادرارم احساس میکنم به غیر از این نه دردی نه سوزشی و نه تکرری ندارم. فقط شروع ادرارم هم با 3و4ثانیه تاخیره. (3،2 ماه یکبار بعد از خروج منی، نوک آلت یکم سوزش احساس میکنم تا 12 ساعت)سونوگرافی، رادیولوژی rug و آزمایش اخیر که با ۵ روز پرهیز غذایی بدون گوشت قرمز و نوشیدنی گازدار و فست فود و نمک بوده به پیوست خدمتتون ارسال می کنم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر نوید چهارشنبه ۲۶ تیر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 327 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام.اینجانب 44 ساله هستم.در آزمایش خونی که اخیرا داده ام نتیجه تست PSA 0.58 بوده است سوالم از حضور شما این است که آیا نیاز به پیگیریهای بیشتر و یا جراحی می باشد؟ضمنا علائمی که الان دارم بعضا تکرر ادرار (شب تا صبح) دو یا حداکثر سه مرتبه،کاهش فشار تخلیه ادرار و خروج چند قطره پس از پایان دفع کامل ادرار با فشار وارد شدن در اثر خم و راست شدن یا با فشار دست می باشد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر مجیدرضایی چهارشنبه ۲۶ تیر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 285 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    بنده 39 سال دارم و پس از انجام سونوگرافی مشخص شد، پروستات دو برابر اندازه طبیعی ست.
    تست PSA دادم، به گفته دستیار پزشک نرمال بود!!!
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمدرضا سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 298 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    من 2 ماهی هست که پسرم به دنیا اومده در مورد انجام دادن ختنه دچار تردید شدم البته عذر خواهی میکنکم اینو میپرسم میخواستوم بدونم شما چون دکتر فوق العاده ای هستین انجام نمیدین؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 9 سال پیش)
      به علت مشغله زیاد شرمنده نه
  • تصویر کاربر بیتا دوشنبه ۱۳ مهر ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 446 مشاهده پرسش
    سلام ،خسته نباشید.
    من 25سالمه.
    سندرم تخمدان پلی کیستیک دارم.
    الان چندروزه دچار درد تو ناحیه ی مثانه ام شدم وقتی فشار میدم تمام اون قسمت درد میکنه. اما مسئله اینه که تو مجرای ادرار و واژنم خوارش خفیف مداوم حس میکنم،وقتی مثانه امو فشار میدم درد واژه انم میخوابه.کلا 24ساعته خوارشو توی واژنم حس میکنم دقیقا مثل لحظات تحریک شدنه قبل از به ارگاسم رسیدن. اصلا حتی یک ثانیه هم ولم نمیکنه مگراینکه مثانه امو فشاربدم که دراون صورت اطراف مثانه شروع به درد میکنه ۱۵روز پیش سونوگرافی کردم مثانه ام عادی بود آزمایشم دادم حدود یه ماه پیش چیزی نبود،نمیدونم واقعا این درد چیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ مهر ۹۴( 9 سال پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر میلاد پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 296 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید.خواهش میکنم راهنماییم کنید.من ازمایش دادم میگه تعدادش صفره.تکرار واسم نوشت دوباره صفر اومد.جرا؟؟؟؟؟؟؟؟من میترسم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 9 سال پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر سید چهارشنبه ۲۴ تیر ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 304 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام
    جناب دکتر درد بالای الت تناسلی و زیر شکم که بعد از مقاربت برای اینجانب ایجاد می شود و چند ساعتی هم طول می کشد ناشی از چیست ممکن است سنگ مثانه داشته باشم یا برای همان پروستاتیت است ؟با تشکر از راهنمایی شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ تیر ۹۴( 9 سال پیش)
      سونو کنید و ازمایش
  • تصویر کاربر اسما شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 396 مشاهده پرسش
    با سلام، خیلی خیلی ممنون از توجه و وقتی که میگذارید. آقای دکتر در جواب سوالم فرموده بودید باید نوار انجام دهم باید بگویم من تست یوروفلومتری هم انجام داده بودم که نتایج به این صورت بود.
    max flow rate: 24/6ml/s
    voided volume:489ml
    hesitancy: 5/5s وهمان طور که گفتم باقیمانده ادراری در سونو 45cc بود. آقای دکتر من به بهترین متخصصان اورولوژی شهرمون مراجعه کردم که نطر آخرین پزشک این بود که مشکل من بیشتر عصبی است!!! و البته همان طور که گفتم در سونو التهاب خفیف مخاط مثانه دیده شده که یک هفته است قرص نیزوپرد مصرف میکنم اما هنوز نتیجه ای نگرفتم. میخواهم راهنمایی ام کنید آیا به پژشک دیگری مراجعه کنم؟ دارویی است که باقیمانده ادراری را کم کند و این احساس پری مثانه از بین برود؟درضمن باید بگویم تکرر ادرارم به شکل اضطرار ادرار کردن نیست یعنی با وجود احساس ادرار اگر بیرون از منزل باشم یا در مهمانی تا 3 حتی 4 ساعت شده که دستشویی نرفتم، چیزی که برای من آزار دهنده شده عدم احساس راحتی بعد از ادرار است یعنی حس میکنم ادرار در پشت مجرا آمده اما بیرون نمی آید! خواهش میکنم کمکم کنید، واقعا از دکتر رفتن و این شرایط خسته شدم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید تست کامل انجام شود اروفلو جوابگو نیست با 02122642744 هماهنگ نمایید
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 384 مشاهده پرسش
    اقای دکتر میشه برای سرچ در اینترنت نام علمی کیست های اپیدیدیم را بگویید.اخه توی اینترنت چیز زیادی درباره این کیستهای اپیدیدیم نگفته.میشه راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      کیست اپیدیدیم اصلا جای نگرانی ندارد درمان نمیخواهد
  • تصویر کاربر عیسی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 429 مشاهده پرسش
    سلام
    خسته نباشید
    حدود 12 روز میباشد که از ناحیه کلیه سمت چپ احساس درد فراوان همراه با تهوع و استفراق داشتم بعد از سونوگرافی متوجه شدم سنگی به قطر 7.4 میلی و پروستات به حجم 60 سانتی دیده شده است
    آقای دکتر
    هم اکنون سنگ از کلیه خارج و در حالب میباشد و در ناحیه مثانه درد و سوزش شدید احساس میکنم در حالیکه مایعات فراوان استفاده میکنم ولی سنگ همچنان باقی است.
    لطفا راهنمایی بفرمایید ؟
    ممنون از لطفتون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سریعا با شماره 09351142080 تماس بگیرید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب