اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

دکتر متخصص شب ادراری کودکان کیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

شب ادراری کودکان یا شب‌میزی به حالتی گفته می‌شود که در سنی که معمولاً هم سن و سالان بیمار می‌توانند خود را کنترل کنند، شخص به طور غیرارادی در هنگام خواب ادرار می‌کند.

درمان شب ادراری کودکان 14 ساله و 12 ساله

شب‌ادراری در کودکان ۱۴ ساله می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد و معمولاً با ترکیبی از روش‌های درمانی کنترل می‌شود. درمان به علت زمینه‌ای و شدت مشکل بستگی دارد. در ادامه به روش‌های درمانی مؤثر اشاره می‌کنم:

1. تغییر سبک زندگی و رفتار

  • کاهش مصرف مایعات قبل از خواب: محدود کردن نوشیدن آب و مایعات به‌خصوص ۲-۳ ساعت قبل از خواب.
  • اجتناب از مصرف کافئین: حذف نوشیدنی‌هایی مثل چای، قهوه و نوشابه که خاصیت ادرارآوری دارند.
  • دستشویی رفتن منظم: تشویق کودک به تخلیه مثانه قبل از خواب.
  • بیدار کردن برای دستشویی: والدین می‌توانند کودک را در طول شب برای دستشویی رفتن بیدار کنند.

2. آموزش و تمرین مثانه

  • تمرین نگه‌داشتن ادرار در طول روز: این کار می‌تواند ظرفیت مثانه را افزایش دهد.
  • ایجاد برنامه منظم برای دستشویی رفتن: مثلاً هر ۲-۳ ساعت یک‌بار در روز.

3. استفاده از زنگ هشدار شب‌ادراری 

این دستگاه هنگام احساس رطوبت به صدا درمی‌آید و به کودک کمک می‌کند تا به تدریج کنترل مثانه را به دست آورد. این روش یکی از مؤثرترین راهکارها است.

درمورد میزان طبیعی ادرار در 24 ساعت بخوانید!

درمان شب ادراری کودکان 12 ساله

 

شب ادراری در کودکان

شب ادراری به معنی خیس کردن تخت خواب میباشد. این به معنی آن است که کودک بدون این که بخواهد ادرار میکند. شب ادراری به این معنی نیست که یک مشکل سلامتی وجود دارد. شب ادراری یک مشکل رفتاری نیست. هیچ کس نمی تواند اتفاقاتی که در خواب برای او می افتد را کنترل کند. بعضی کودکان مسائل ادراری روزانه دارند که میتواند منجربه مشکلاتی در طی شب شود.

اگر از ابتدای تولد هنوز کودک در شب ادرار می‌کند به این حالت شب ادراری اولیه (PNE) می‌گویند. اگر کودک شب ادراری نداشته و بعداً دچار آن شده به آن شب ادراری ثانویه (SNE) گویند. بیشتر دختران تا سن ۶ سالگی و بیشتر پسران تا سن ۷ سالگی از این حالت خارج می‌شوند. تا سن ۱۰ سالگی نزدیک به ۹۵٪ از کودکان بهبود می‌یابند. میان ۰٬۵٪ تا ۲٬۳٪ از بزرگسالان دارای شب ادراری هستند.

در صورتی که کودکی به مدت 3 ماه و بدون استفاده از داروهای ادرارآور و بدون داشتن بیماری خاصی از قبیل دیابت و صرع حداقل سه بار در هفته بستر خود را خیس کند مبتلا به شب ادراری می باشد. شب ادراری تا 5 سالگی طبیعی است.

علل شب ادراری کودکان

در 80 درصد مواقع هیچ بیماری و عیب و نقص عضوی وجود ندارد. در 20درصد مواقع ممکن است: دیابت، عفونت ادراری، بیماری های مادرزادی کلیه، عیوب نخاع و بیماریهای سیستم اعصاب باعث شب ادراری کودکان باشند.

  • از علل بسیار مؤثر شب ادراری کودکان عوامل روحی است. تولد نوزاد جدید و کم شدن توجه پدر و مادر به بچه بزرگ، اختلاف پدر و مادر، مسافرت یا فوت والدین، تنبیه کودکان و ترس  هیجان و اضطراب شدید کودک ناشی از مشاهده مناظره فیلمها و بازیهای کامپیوتری خطرناک   می تواند  از علل شب ادراری باشد.
  • وراثت نیز می تواند یکی از دلایل شب ادراری باشد. شب ادراری اغلب در کودکانی دیده می شود که والدین آنها در کودکی مبتلا به شب ادراری بوده اند.
  • از علل دیگر شب ادراری کاهش ظرفیت مثانه و انقباضهای خودبخودی مثانه می باشد و این کودکان در روز نیز تکرر و فوریت احساس دفع ادرار دارند.

نکته لازم در مورد شب ادراری این است که شیوع این بیماری در پسرها 2 برابر دختران می باشد.

برای شب ادراری کودکان به چه دکتری مراجعه کنیم؟

برای درمان شب ادراری کودکان به متخصص ارولوژی یا متخصص ارولوژی کودکان مراجعه نمایید چرا که این پزشکان با ساختار و عملکرد مجاری تخصصی بدن، آشنایی کامل دارند.

دکتر متخصص شب ادراری کودکان چه می گوید؟

شب ادراری یک بیماری نیست. درمان معمولا کمک به کودک برای ایجاد عادت هایی است که به نیاز کنترل ادرارش اجازه دهد. در اینجا چند چیز وجود دارد که میتوانید برای کمک به او انجام دهید:

  • 2 ساعت قبل از خواب مصرف مایعات را محدود کنید.
  • مطمئن شوید کودکتان قبل از رفتن به تخت خواب به دست شویی برود.
  • از مصرف کافئین پرهیز شود.
  • هیچ وقت کودکتان را به دلیل شب ادراری تنبیه نکنید. کودک نیاز به اطمینان دارد که شب ادراری طبیعی است. این به دلیل آن است که او چیز بد یا اشتباهی انجام نداده است.
  • بعد از سن خاصی، داروهایی میتوانند تجویز شوند تا به کودک کمک کنند در طول شب کمتر ادرار کند.

درمان شب ادراری کودکان

هشدار دهنده شب ادراری چیست؟

در حدود 9 یا 10 سالگی، توصیه می شود که از هشدار دهنده شب ادراری استفاده شود. هشدار دهنده شامل یک سنسوری است که به تشک کودک چسبیده میشود. نم عامل ایجاد هشدار میشود. این هشدار دهنده یک صدای هشدار بلند یا لرزش ایجاد میکند تا کودک را بیدار کرده و او بلند شده و ادرار کند.

هشدار دهنده شب ادراری به آرامی به مغز می آموزد که به پیامی که از مثانه در طول شب می آید پاسخ دهد. در شروع، ممکن است نیاز باشد والدین هنگام صدای هشدار به کودک خود کمک کنند که بیدار شود.

 

درمان شب ادراری

ممکن است درمان شب ادراری کودکان سخت باشد. کودکتان را به دلیل سعیش برای خشک ماندن تشویق کنید، و تشویق فقط برای خشک ماندن در طول شب نیست. اگر کودکتان شروع به داشتن مشکل با کنترل ادرار روزانه کرد، این مشکل را با پزشکش درمیان بگذارید.

اغلب  با گذشت زمان و رعایت نکات درمانی لازم بهتر می شوند. درمانهای متداول عبارتند از:

  • آموزش مناسب آدات تخلیه کامل ادرار
  • محدودیت مصرف مایعات 3 ساعت قبل از خواب
  • از بین بردن مسائل عاطفی و روحی که باعث اضطراب و مشکلات عصبی می شوند.
  • مصرف مایعات زیاد در روز و آموزش کودک برای تأخیر انداختن زمان ادرار کردن جهت افزایش حجم مثانه
  • استفاده از تشکچه های زنگ دار که در صورت تماس با ادرار به صدا درمی آید و موجب بیداری کودک می شود.
  • در صورت عدم درمان شب ادراری با توصیه های فوق و همراه بودن آن با بی اختیاری ادراری و تکرر ادرار روزانه مسائلی از قبیل دیابت، عفونت های ادراری، مثانه های عصبی و ناپایدار، عیوب نخاع و غیره محتمل است که باید با مراجعه به پزشک ارولوژی علت اصلی بررسی و تشخیص و درمان مناسب انجام شود.

بروزرسانی شده توسط مطالب سایت nationwidechildrens

 

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

3.3/5 - (35 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محیا یکشنبه ۳ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 279 مشاهده پرسش
    سلام
    پدر بنده 64 سالشون هست بعد از انجام ام ار ای و بیوبسی تشخیص سرطان پروستات بدخیم داده شد و 8 بهمن 1401 عمل کردن و دکتر سیم فروش گفتن به اطراف نزده و فقط همون پروستات رو خارج کردن
    حالا بعد از عمل ایشون عوارض عمل مثل بی اختیاری ادرار ندارن خداروشکر ولی از بهمن تا الان به علت عفونت و با تب حدود 40 درجه 2 مرتبه بستری شدن و مرتب انتی بیوتیک تزریق شد براشون.
    حالا چندتا سوال دارم 1.علت این تب ها و عفونت ها چی میتونه باشه؟؟؟دفعه دوم که بستری شدن سیستوسکپی براشون انجام شد توسط خود دکترشون که گفتن مشکلی نبود.فقط ضخامت مثانه زیاد و حفره دار بوده میخواستم بدونم این موضوع ایا خطرناکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
    2.پدرم بعد از عمل دچار مشکلات گوارشی شدن که اصلا قبل عمل هیچ کدوم از این مشکلارو نداشتن به این صورت که معمولا دچار یبوست میشن که این یبوست باعث میشه ادرارشون بند بیاد و زمانی که یبوست برطرف میشه ادرار شون کاملا به راحتی خارج میشه.به صورتی یبس هستن که فقط با نشستن در لگن های همورویید و با اب گرم مدفوع خارج میشه و اگر این کار انجام ندن موقع خروج خیلییی زیاد اذیت میشن و بعضی اوقات هم باد در روده هاشون میپیچه که این هم باز خروج ادرار رو براشون سخت میکنه
    این عوارض بعد از عمل به شدت ایشون رو اذیت میکنه میخواستم علت این مشکلات و راه حل درمانش رو بدونم. و اینکه ایا ممکنه به روده هاشون سرایت کرده باشه؟؟اخه اسکن بادی چیزی نشون نداده!!!
    مدارک پاتولوژی بعد از عمل و بیوپسی قبل از عمل را هم فرستادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      سلام بعد از عمل های سنگین گاهی اوقات بخاطر عدم تحرک روده ها این اتفاقات میفته . بررسی ازمایش ادرار و کشت ادرار انجام بشه و به پزشکشون برسه . شاید با توجه به تب ها با متخصص عفونی مشورت شود
  • تصویر کاربر نیما یکشنبه ۳ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 394 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر آقای دکتر
    من 22 سالم هست
    مدتهاست مشکل و اذیت دارم میخوام کامل شرح حال بدم،
    حدود 2 سال و نیم پیش من درد بیضه داشتم
    رفتم سونوگرافی شدم نوشته بود هیدروسل جزئی دیده میشود + تورشن و .. نیست + ابعاد سالم + اپیدیدم سمت چپ مختصر بزرگتر از سمت راست است. به من مسکن و ی داروی دیگه دادن و بعد از چند روز خوب شدم. (من به علت وسواسم تمام موارد رو میگم شاید اصلا ربطی نداشته باشه بع مشکلم)
    مشکل اصلیم از 2 سال پیش شروع شد، سوزش و تکرر ادرار داشتم و کمی هم قطره قطره اومدن
    کشت ادرار دادم اوکی بود و سونوگرافی هم شدم حجم پروستات 14 بود، pvr هم 6 سی سی و مابقی موارد اوکی شد. حتی Rug دادم و باز هم هیچ مشکلی نبود از جهت مجرا.
    من به شدت آدم مضطربی هستم آقای دکتر، وحشتناک. به همین دلیل با تعداد زیادی دکتر صحبت کردم. تعدادی داروهایی که خوردم توی اون بازه چند ماهه:
    مترونیدازول + داکسی سایلکین + افلوکساسین + سفیکسیم + تاوانکس با پروترال همگی به شکل طولانی مدت
    نهایتا ی دکتر بهم گفت به دلیل اینکه شبها بیدارت نمیکنه این علائم و ی سری دلایل دیگه بیشتر بخاطر استرسه.
    این علائم تموم شد و کم شد ولی هر چند وقت یکبار به شکل قطره قطره اومدن ادرار میومد سراغم باز.
    آقای دکتر من پارسال رفتم باشگاه بدنسازی و بیضه‌هام باز درد گرفت سونو دادم و هیچ مشکلی نبود (تورشن هیدروسیل اپیدیدیم واریکوسل) همگی رد شد. دکتر گفت بخاطر فشاریه که آوردی و من قطع کردم باشگاه رو و خوب شد.
    باز چند وقت پیش من چون شغلم رو عوض کردم و زیاد مینشستم بیضه هام درد گرفت از اول رفتم همه موارد رو انجام دادم و باز هم اوکی بود و هیچ مشکلی داخل سونو و معاینه نبود، دکتر گفتن زیاد نشین و لباس تنگ نپوش و وسط نشستن پا شو و استراحت کن، رعایت کردم و خوب شد مجددا (بهم گفتن حساس هست بیضه هات و رعایت کن)
    مدتی هست آقای دکتر که من وسواس شدیدی اومده سراغم درباره بیماری ها، هی چک میکنم هموروئید چیه! با اینکه هیچ رابطه با دخولی نداشتم هی میترسم زگیل بزنم(فقط چند بار رابطه اورال داشتم با نامزدم که ایشون هم اولین رابطه شون بوده و باکره هستند اونم آخرین بارش 8 ماه پیشه و اصلا زمان شروع این دردها و .. رابطه ای نداشتم!) مثلا هی میرم پزشک پوست که آلتم رو چک کنه زگیل نزنم در صورتی که پزشک پوست بهم میخنده و میگه چرا میای آخه، یا هی نگران اینم نکنه ی بیماری دارم که نمیدونم. یا میرم پزشک داخلی که چکم کنه یا هی فشار خونم رو چک میکنم که مشکلی نباشه! برای این وسواس چند روزی هست که دارم داروی فلوکسیتین میخورم زیر نظر روان پزشک.
    مشکل اصلی من ibs هست! من وقتهایی که استرس بگیرم شدیدااا نیاز به دفع مدفوع دارم، ممکنه مدفوعم اذیت کنه و تمام علائم ibs رو دارم از جمله اسهال و .. .
    در حال حاضر من همراه با زور زدن برای دفع مدفوعم ترشحی بی رنگ و بی بوی چسبناک دارم که پزشک گوارشم گفتن مشکلی نداره و ترشح وزیکول هست. اول میخوام این رو چک کنم اوکی باشه بعدش هم وقتهایی که ibsم اذیت میکنه علائم ادراری مثل قطره قطره اومدن ادرار همراه با مدفوع رو دارم و این رو هم پزشک گوارشم گفتن اوکیه چون قطعا علائم ادراری داره ibs.
    با توجه به آنتی بیوتیک ها و داروهایی که خوردم و آزمایش هایی که دادم (یک دوره هم یک پزشک گفت چون قطره قطره اومدن دارم تشخیصش مثانه عصبی هست و باید تولترودین بخورم و اونم خوردم) و با توجه به اینکه بصورت کلی علائم ادراریم آزار دهنده نیست مگر وقتی که اسهالم یا مثلا شب نمیخوایم یا مثلا استرس شدید میگیرم، آیا اینها از استرس و ibs و وسواس میاد؟ چون من سوزش ادرار ندارم اصلاً و فقط همون قطره قطره اومدن و بعضی وقتها احساس عدم تخلیه کامل!
    ببخشید وقتتون رو گرفتم ممنونم ازتون آقای دکتر. خیلی لطف میکنید اگر توضیح کامل بدید بهم چون شدیدا وسواس دارم و توضیح شما میتونه خیالم رو راحت کنه. سلام وقتتون بخیر آقای دکتر
    من 22 سالم هست
    مدتهاست مشکل و اذیت دارم میخوام کامل شرح حال بدم،
    حدود 2 سال و نیم پیش من درد بیضه داشتم
    رفتم سونوگرافی شدم نوشته بود هیدروسل جزئی دیده میشود + تورشن و .. نیست + ابعاد سالم + اپیدیدم سمت چپ مختصر بزرگتر از سمت راست است. به من مسکن و ی داروی دیگه دادن و بعد از چند روز خوب شدم. (من به علت وسواسم تمام موارد رو میگم شاید اصلا ربطی نداشته باشه بع مشکلم)
    مشکل اصلیم از 2 سال پیش شروع شد، سوزش و تکرر ادرار داشتم و کمی هم قطره قطره اومدن
    کشت ادرار دادم اوکی بود و سونوگرافی هم شدم حجم پروستات 14 بود، pvr هم 6 سی سی و مابقی موارد اوکی شد. حتی Rug دادم و باز هم هیچ مشکلی نبود از جهت مجرا.
    من به شدت آدم مضطربی هستم آقای دکتر، وحشتناک. به همین دلیل با تعداد زیادی دکتر صحبت کردم. تعدادی داروهایی که خوردم توی اون بازه چند ماهه:
    مترونیدازول + داکسی سایلکین + افلوکساسین + سفیکسیم + تاوانکس با پروترال همگی به شکل طولانی مدت
    نهایتا ی دکتر بهم گفت به دلیل اینکه شبها بیدارت نمیکنه این علائم و ی سری دلایل دیگه بیشتر بخاطر استرسه.
    این علائم تموم شد و کم شد ولی هر چند وقت یکبار به شکل قطره قطره اومدن ادرار میومد سراغم باز.
    آقای دکتر من پارسال رفتم باشگاه بدنسازی و بیضه‌هام باز درد گرفت سونو دادم و هیچ مشکلی نبود (تورشن هیدروسیل اپیدیدیم واریکوسل) همگی رد شد. دکتر گفت بخاطر فشاریه که آوردی و من قطع کردم باشگاه رو و خوب شد.
    باز چند وقت پیش من چون شغلم رو عوض کردم و زیاد مینشستم بیضه هام درد گرفت از اول رفتم همه موارد رو انجام دادم و باز هم اوکی بود و هیچ مشکلی داخل سونو و معاینه نبود، دکتر گفتن زیاد نشین و لباس تنگ نپوش و وسط نشستن پا شو و استراحت کن، رعایت کردم و خوب شد مجددا (بهم گفتن حساس هست بیضه هات و رعایت کن)
    مدتی هست آقای دکتر که من وسواس شدیدی اومده سراغم درباره بیماری ها، هی چک میکنم هموروئید چیه! با اینکه هیچ رابطه با دخولی نداشتم هی میترسم زگیل بزنم(فقط چند بار رابطه اورال داشتم با نامزدم که ایشون هم اولین رابطه شون بوده و باکره هستند اونم آخرین بارش 8 ماه پیشه و اصلا زمان شروع این دردها و .. رابطه ای نداشتم!) مثلا هی میرم پزشک پوست که آلتم رو چک کنه زگیل نزنم در صورتی که پزشک پوست بهم میخنده و میگه چرا میای آخه، یا هی نگران اینم نکنه ی بیماری دارم که نمیدونم. یا میرم پزشک داخلی که چکم کنه یا هی فشار خونم رو چک میکنم که مشکلی نباشه! برای این وسواس چند روزی هست که دارم داروی فلوکسیتین میخورم زیر نظر روان پزشک.
    مشکل اصلی من ibs هست! من وقتهایی که استرس بگیرم شدیدااا نیاز به دفع مدفوع دارم، ممکنه مدفوعم اذیت کنه و تمام علائم ibs رو دارم از جمله اسهال و .. .
    در حال حاضر من همراه با زور زدن برای دفع مدفوعم ترشحی بی رنگ و بی بوی چسبناک دارم که پزشک گوارشم گفتن مشکلی نداره و ترشح وزیکول هست. اول میخوام این رو چک کنم اوکی باشه بعدش هم وقتهایی که ibsم اذیت میکنه علائم ادراری مثل قطره قطره اومدن ادرار همراه با مدفوع رو دارم و این رو هم پزشک گوارشم گفتن اوکیه چون قطعا علائم ادراری داره ibs.
    با توجه به آنتی بیوتیک ها و داروهایی که خوردم و آزمایش هایی که دادم (یک دوره هم یک پزشک گفت چون قطره قطره اومدن دارم تشخیصش مثانه عصبی هست و باید تولترودین بخورم و اونم خوردم) و با توجه به اینکه بصورت کلی علائم ادراریم آزار دهنده نیست مگر وقتی که اسهالم یا مثلا شب نمیخوایم یا مثلا استرس شدید میگیرم، آیا اینها از استرس و ibs و وسواس میاد؟ چون من سوزش ادرار ندارم اصلاً و فقط همون قطره قطره اومدن و بعضی وقتها احساس عدم تخلیه کامل!
    ببخشید وقتتون رو گرفتم ممنونم ازتون آقای دکتر. خیلی لطف میکنید اگر توضیح کامل بدید بهم چون شدیدا وسواس دارم و توضیح شما میتونه خیالم رو راحت کنه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      سلام تمامی مواردی که گفتید جنبه روانی و استرسی دارد . با روانپزشک مطرح کنید . دوره درمانی طولانی دارد
    2. تصویر کاربر نیما یکشنبه ۳ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      ممنونم از پاسخ سریع شما آقای دکتر.
      فقط دردهای بیضه هم مشکلی ندارن؟ با توجه به سونوهایی که گفته هیچ مشکلی نبوده.
      بله همونطور که گفتم اکثر این موارد وقت نخوابیدن و استرس و .. به سراغم میاد. حتما چک میکنم با روانپزشک. موفق باشید.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      تمامی این موارد با توجه به بررسی ها انجام شده نرمال است
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علیرضا یکشنبه ۳ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 290 مشاهده پرسش
    سلام من مردی هستم چهل ساله دچار پروستاتیت مزمنم. احساس ماندن ادرار در آلت و گاهی به طور خفیف درد زیر بیضه تا معقد. دکترهایی که مراجعه کرده ام همگی آنتی‌بیوتیک، سلکسیب و تامسولوسین تجویز کرده اند. اخیرا سونوگرافی پروستات و ازمایش ادرار داده ام. اندازه پروستاتم به حجم ۲۸ سی سی و اکوی هتروژن هست. میزان پی اس آ ی بنده ۲.۹۸ است . دکتر در ویریت اخیر بار هم انتی بیوتیک و تامسلوسین تجویز کرده. میخواستم بدونم بعد یک سال که مزمن شده اصلا تاثیر داره انتی بیوتیک و آیا نیاز به نمونه برداری هست؟ یا نوعی بزرگی خوش خیم است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      سلام پروستاتیت مزمن بسیار عود کننده است ۳ ماه باید داروهایی که داده اند استفاده بشه
  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۳۰ فروردین ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 273 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.بنده حدود 4 سال ونیم قبل عمل پروستاتکومی انجام داده ام/و یکسال بعد هم پرتو درمانی در 34 جلسه.در این مدت هر 6 ماه آزمایش PSA میدهم که همه آنها زیر یک بوده اند.در این مدت هیچگونه دارویی هم مصرف نکرده ام ،،سوال من این است آیا نیازی به هورمون درمانی هست؟
    همچنین در این مدت مصرف گوشت قرمز را به حداقل رسانده ام.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ فروردین ۲( 2 سال پیش)
      سلام psa زیر یک برای کسی که سرطان پروستات داشته باید دقیق اعلام شود . دقیقا چند بوده اخریش ؟ اگر بالا باشد تحت نظر متخصص انکولوژی بررسی و هورمون درمانی شود
  • تصویر کاربر امید سه شنبه ۲۹ فروردین ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 299 مشاهده پرسش
    سلام پدر بزرگ من مشکل پروستات دارد سی تی اسکن نشان دهنده ی مرحله ی چهارم سرطان یا همان متاستاز استخوان لگن را مشکوک نشان می‌دهد ولی درنمونه پاتولوژی غده پروستات را خوش خیم نشان می‌دهد لطفا راهنمایی فرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ فروردین ۲( 2 سال پیش)
      سلام عکس پاتولوژی و اسکن استخوان را بفرستید
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۹ فروردین ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 260 مشاهده پرسش
    سلام
    ببخشید دکتر بنده التهاب پروستات دارم و تامسولوسین و ملوکسیکام مصرف میکنم اما نمیدونم چرا بعد ازدو روز مصرف ملوکسیکام کلیه درد میگرم و مجبورم دارو رو قطع کنم داروهای ضد التهاب دیگه ای هم مصرف کردم باز هم همین نتیجه رو داشت
    لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ فروردین ۲( 2 سال پیش)
      سلام چند سالتون هست ؟ سونو دارید ؟
    2. تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۸ فروردین ۲( 2 سال پیش)
      23 سال
      سونو دارم بله
    3. تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۸ فروردین ۲( 2 سال پیش)
      سونو رو فرستادم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ فروردین ۲( 2 سال پیش)
      کی گفته التهاب پروستات دارید ؟ علایم چیست ؟ تکرر ادرار دارید ؟ علایم ادراری را بفرمایید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا6512 سه شنبه ۲۹ فروردین ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 265 مشاهده پرسش
    سلام استاد و سپاس از وقتی که می گذارید
    من 57 سالمه ، حدوداً 15 ساله دچار التهاب پروستات هستم آزمایش اخیرم رو خدمت شما ارسال میکنم ، آیا با توجه به آزمایش کار دیگری باید انجام بدم ؟ بازهم ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ فروردین ۲( 2 سال پیش)
      سلام خیر در بازه نرمال است سونو دارید ؟ علایم ادراری چی دارید ؟
  • تصویر کاربر افسون سه شنبه ۲۹ فروردین ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 260 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.
    همسر من ۴۲ سالشه. اندازه پروستات در سونوگرافی ۳۵ سی سی بود دکتر براشون آزمایش psa نوشتن جوابش ۰/۱ بود. نظرتون چیه نرمال هست؟
    ممنون میشم از پاسخ‌گویی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ فروردین ۲( 2 سال پیش)
      سلام اگر مشکلی در ادرار ندارند و تکرر و کاهش فشار ادرار ندارند همه چیز خوب است و اقدامی لازم نیست
    2. تصویر کاربر افسون دوشنبه ۲۸ فروردین ۲( 2 سال پیش)
      فقط بعد از دفع ادرار کامل تخلیه نمیشن.بلافاصله چند قطره میاد. دیگه مشکلی ندارن
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ فروردین ۲( 2 سال پیش)
      اون اهمیتی ندارد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین یکشنبه ۲۷ فروردین ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 350 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب خدمت پرفسور کرمی
    پدر اینجانب 72 سال سن دارد از 2 سال پیش از ناحیه مثانه و پروستات گلایه داشته که با مراجعه به دکتر ارولوژی معلوم شد که در مثانه سه مورد سنگ به ابعاد 28mm دارد و در آزمایشات نیز مشخص شده ایتدا pas= 7.5 در طول دو سال به درجه 12 رسیده است و اخیرا با توسعه دکتر متخصص نمونه برداری انجام گرفت که متاسفانه در جواب آزمایش معلوم شد ه کانسر پروستات با گلیسون 3+3 دارد که اسناد موجود نیز آن به پیوست ارسال می شود.
    حال در صورت امکان سوال ما از آقای دکتر کرمی این است که درمان قطعی این نوع کانسر چگونه است؟ چون خیلی از دکترها از جراحی این عمل سر باز می زنند. ما چگونه می توانیم این مشکل را بر طرف کنیم؟ ممنون می شویم که در اسرع وقت پاسخ دهند. اگر قبول کنند به مطب آقای دکتر نیز مراجعه کنیم.خداوند شما را در این ماه عزیز با قرآن محشور فرماید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ فروردین ۲( 2 سال پیش)
      سلام طبق اسکن استخوان شواهد متاستاز مطرح است و برای همین امکان عمل نیست . توصیه میشه اسکن استخوان رو در مرکز معتبری تکرار کنید برایم بفرستید . اگر متاستاز نباشه میشه عمل کرد
  • تصویر کاربر خسرو شنبه ۲۶ فروردین ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 321 مشاهده پرسش
    سلام مشکل تکرر ادرار ودرد بیضه ومثانه دارم سن۵۱ سال راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ فروردین ۲( 2 سال پیش)
      سلام با افزایش سن پروستات بزرگ میشه و این علایم را نشان میدهد . یک ازمایش psa انجام دهید حتما . کپسول تامسولوسین ۰/۴ شبی یک عدد بخورید بعد از یک ماه ببینید علایم چطور میشه .
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر زهرا شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 437 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب . اینجانب 32 ساله چندین سال هست که از درد شدید مثانه رنج میبرم . و از انجایی که به متخصص مراجعه کرده و طی ازمایش های مختلف از قبیل سیستسکوپی . .... انجام داده که پزشک تشخیص مثانه عصبی داده است و برای درمان ان قرص های از قبیل ایمی پرامین و فلوکستین تجویز کرده اند که مثمر ثمر نبوده فلذا عاجزانه خواهشمندم بنده را راهنمایی کنید منتظر جواب هستم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید
  • تصویر کاربر محمدرضا سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    من 2 ماهی هست که پسرم به دنیا اومده در مورد انجام دادن ختنه دچار تردید شدم البته عذر خواهی میکنکم اینو میپرسم میخواستوم بدونم شما چون دکتر فوق العاده ای هستین انجام نمیدین؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      به علت مشغله زیاد شرمنده نه
  • تصویر کاربر بیتا دوشنبه ۱۳ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 544 مشاهده پرسش
    سلام ،خسته نباشید.
    من 25سالمه.
    سندرم تخمدان پلی کیستیک دارم.
    الان چندروزه دچار درد تو ناحیه ی مثانه ام شدم وقتی فشار میدم تمام اون قسمت درد میکنه. اما مسئله اینه که تو مجرای ادرار و واژنم خوارش خفیف مداوم حس میکنم،وقتی مثانه امو فشار میدم درد واژه انم میخوابه.کلا 24ساعته خوارشو توی واژنم حس میکنم دقیقا مثل لحظات تحریک شدنه قبل از به ارگاسم رسیدن. اصلا حتی یک ثانیه هم ولم نمیکنه مگراینکه مثانه امو فشاربدم که دراون صورت اطراف مثانه شروع به درد میکنه ۱۵روز پیش سونوگرافی کردم مثانه ام عادی بود آزمایشم دادم حدود یه ماه پیش چیزی نبود،نمیدونم واقعا این درد چیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر میلاد پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید.خواهش میکنم راهنماییم کنید.من ازمایش دادم میگه تعدادش صفره.تکرار واسم نوشت دوباره صفر اومد.جرا؟؟؟؟؟؟؟؟من میترسم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر سید چهارشنبه ۲۴ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام
    جناب دکتر درد بالای الت تناسلی و زیر شکم که بعد از مقاربت برای اینجانب ایجاد می شود و چند ساعتی هم طول می کشد ناشی از چیست ممکن است سنگ مثانه داشته باشم یا برای همان پروستاتیت است ؟با تشکر از راهنمایی شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سونو کنید و ازمایش
  • تصویر کاربر اسما شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 476 مشاهده پرسش
    با سلام، خیلی خیلی ممنون از توجه و وقتی که میگذارید. آقای دکتر در جواب سوالم فرموده بودید باید نوار انجام دهم باید بگویم من تست یوروفلومتری هم انجام داده بودم که نتایج به این صورت بود.
    max flow rate: 24/6ml/s
    voided volume:489ml
    hesitancy: 5/5s وهمان طور که گفتم باقیمانده ادراری در سونو 45cc بود. آقای دکتر من به بهترین متخصصان اورولوژی شهرمون مراجعه کردم که نطر آخرین پزشک این بود که مشکل من بیشتر عصبی است!!! و البته همان طور که گفتم در سونو التهاب خفیف مخاط مثانه دیده شده که یک هفته است قرص نیزوپرد مصرف میکنم اما هنوز نتیجه ای نگرفتم. میخواهم راهنمایی ام کنید آیا به پژشک دیگری مراجعه کنم؟ دارویی است که باقیمانده ادراری را کم کند و این احساس پری مثانه از بین برود؟درضمن باید بگویم تکرر ادرارم به شکل اضطرار ادرار کردن نیست یعنی با وجود احساس ادرار اگر بیرون از منزل باشم یا در مهمانی تا 3 حتی 4 ساعت شده که دستشویی نرفتم، چیزی که برای من آزار دهنده شده عدم احساس راحتی بعد از ادرار است یعنی حس میکنم ادرار در پشت مجرا آمده اما بیرون نمی آید! خواهش میکنم کمکم کنید، واقعا از دکتر رفتن و این شرایط خسته شدم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید تست کامل انجام شود اروفلو جوابگو نیست با 02122642744 هماهنگ نمایید
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    اقای دکتر میشه برای سرچ در اینترنت نام علمی کیست های اپیدیدیم را بگویید.اخه توی اینترنت چیز زیادی درباره این کیستهای اپیدیدیم نگفته.میشه راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      کیست اپیدیدیم اصلا جای نگرانی ندارد درمان نمیخواهد
  • تصویر کاربر عیسی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 517 مشاهده پرسش
    سلام
    خسته نباشید
    حدود 12 روز میباشد که از ناحیه کلیه سمت چپ احساس درد فراوان همراه با تهوع و استفراق داشتم بعد از سونوگرافی متوجه شدم سنگی به قطر 7.4 میلی و پروستات به حجم 60 سانتی دیده شده است
    آقای دکتر
    هم اکنون سنگ از کلیه خارج و در حالب میباشد و در ناحیه مثانه درد و سوزش شدید احساس میکنم در حالیکه مایعات فراوان استفاده میکنم ولی سنگ همچنان باقی است.
    لطفا راهنمایی بفرمایید ؟
    ممنون از لطفتون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سریعا با شماره 09351142080 تماس بگیرید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب