اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

دکتر متخصص شب ادراری کودکان کیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

شب ادراری کودکان یا شب‌میزی به حالتی گفته می‌شود که در سنی که معمولاً هم سن و سالان بیمار می‌توانند خود را کنترل کنند، شخص به طور غیرارادی در هنگام خواب ادرار می‌کند.

درمان شب ادراری کودکان 14 ساله و 12 ساله

شب‌ادراری در کودکان ۱۴ ساله می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد و معمولاً با ترکیبی از روش‌های درمانی کنترل می‌شود. درمان به علت زمینه‌ای و شدت مشکل بستگی دارد. در ادامه به روش‌های درمانی مؤثر اشاره می‌کنم:

1. تغییر سبک زندگی و رفتار

  • کاهش مصرف مایعات قبل از خواب: محدود کردن نوشیدن آب و مایعات به‌خصوص ۲-۳ ساعت قبل از خواب.
  • اجتناب از مصرف کافئین: حذف نوشیدنی‌هایی مثل چای، قهوه و نوشابه که خاصیت ادرارآوری دارند.
  • دستشویی رفتن منظم: تشویق کودک به تخلیه مثانه قبل از خواب.
  • بیدار کردن برای دستشویی: والدین می‌توانند کودک را در طول شب برای دستشویی رفتن بیدار کنند.

2. آموزش و تمرین مثانه

  • تمرین نگه‌داشتن ادرار در طول روز: این کار می‌تواند ظرفیت مثانه را افزایش دهد.
  • ایجاد برنامه منظم برای دستشویی رفتن: مثلاً هر ۲-۳ ساعت یک‌بار در روز.

3. استفاده از زنگ هشدار شب‌ادراری 

این دستگاه هنگام احساس رطوبت به صدا درمی‌آید و به کودک کمک می‌کند تا به تدریج کنترل مثانه را به دست آورد. این روش یکی از مؤثرترین راهکارها است.

درمورد میزان طبیعی ادرار در 24 ساعت بخوانید!

درمان شب ادراری کودکان 12 ساله

 

شب ادراری در کودکان

شب ادراری به معنی خیس کردن تخت خواب میباشد. این به معنی آن است که کودک بدون این که بخواهد ادرار میکند. شب ادراری به این معنی نیست که یک مشکل سلامتی وجود دارد. شب ادراری یک مشکل رفتاری نیست. هیچ کس نمی تواند اتفاقاتی که در خواب برای او می افتد را کنترل کند. بعضی کودکان مسائل ادراری روزانه دارند که میتواند منجربه مشکلاتی در طی شب شود.

اگر از ابتدای تولد هنوز کودک در شب ادرار می‌کند به این حالت شب ادراری اولیه (PNE) می‌گویند. اگر کودک شب ادراری نداشته و بعداً دچار آن شده به آن شب ادراری ثانویه (SNE) گویند. بیشتر دختران تا سن ۶ سالگی و بیشتر پسران تا سن ۷ سالگی از این حالت خارج می‌شوند. تا سن ۱۰ سالگی نزدیک به ۹۵٪ از کودکان بهبود می‌یابند. میان ۰٬۵٪ تا ۲٬۳٪ از بزرگسالان دارای شب ادراری هستند.

در صورتی که کودکی به مدت 3 ماه و بدون استفاده از داروهای ادرارآور و بدون داشتن بیماری خاصی از قبیل دیابت و صرع حداقل سه بار در هفته بستر خود را خیس کند مبتلا به شب ادراری می باشد. شب ادراری تا 5 سالگی طبیعی است.

علل شب ادراری کودکان

در 80 درصد مواقع هیچ بیماری و عیب و نقص عضوی وجود ندارد. در 20درصد مواقع ممکن است: دیابت، عفونت ادراری، بیماری های مادرزادی کلیه، عیوب نخاع و بیماریهای سیستم اعصاب باعث شب ادراری کودکان باشند.

  • از علل بسیار مؤثر شب ادراری کودکان عوامل روحی است. تولد نوزاد جدید و کم شدن توجه پدر و مادر به بچه بزرگ، اختلاف پدر و مادر، مسافرت یا فوت والدین، تنبیه کودکان و ترس  هیجان و اضطراب شدید کودک ناشی از مشاهده مناظره فیلمها و بازیهای کامپیوتری خطرناک   می تواند  از علل شب ادراری باشد.
  • وراثت نیز می تواند یکی از دلایل شب ادراری باشد. شب ادراری اغلب در کودکانی دیده می شود که والدین آنها در کودکی مبتلا به شب ادراری بوده اند.
  • از علل دیگر شب ادراری کاهش ظرفیت مثانه و انقباضهای خودبخودی مثانه می باشد و این کودکان در روز نیز تکرر و فوریت احساس دفع ادرار دارند.

نکته لازم در مورد شب ادراری این است که شیوع این بیماری در پسرها 2 برابر دختران می باشد.

برای شب ادراری کودکان به چه دکتری مراجعه کنیم؟

برای درمان شب ادراری کودکان به متخصص ارولوژی یا متخصص ارولوژی کودکان مراجعه نمایید چرا که این پزشکان با ساختار و عملکرد مجاری تخصصی بدن، آشنایی کامل دارند.

دکتر متخصص شب ادراری کودکان چه می گوید؟

شب ادراری یک بیماری نیست. درمان معمولا کمک به کودک برای ایجاد عادت هایی است که به نیاز کنترل ادرارش اجازه دهد. در اینجا چند چیز وجود دارد که میتوانید برای کمک به او انجام دهید:

  • 2 ساعت قبل از خواب مصرف مایعات را محدود کنید.
  • مطمئن شوید کودکتان قبل از رفتن به تخت خواب به دست شویی برود.
  • از مصرف کافئین پرهیز شود.
  • هیچ وقت کودکتان را به دلیل شب ادراری تنبیه نکنید. کودک نیاز به اطمینان دارد که شب ادراری طبیعی است. این به دلیل آن است که او چیز بد یا اشتباهی انجام نداده است.
  • بعد از سن خاصی، داروهایی میتوانند تجویز شوند تا به کودک کمک کنند در طول شب کمتر ادرار کند.

درمان شب ادراری کودکان

هشدار دهنده شب ادراری چیست؟

در حدود 9 یا 10 سالگی، توصیه می شود که از هشدار دهنده شب ادراری استفاده شود. هشدار دهنده شامل یک سنسوری است که به تشک کودک چسبیده میشود. نم عامل ایجاد هشدار میشود. این هشدار دهنده یک صدای هشدار بلند یا لرزش ایجاد میکند تا کودک را بیدار کرده و او بلند شده و ادرار کند.

هشدار دهنده شب ادراری به آرامی به مغز می آموزد که به پیامی که از مثانه در طول شب می آید پاسخ دهد. در شروع، ممکن است نیاز باشد والدین هنگام صدای هشدار به کودک خود کمک کنند که بیدار شود.

 

درمان شب ادراری

ممکن است درمان شب ادراری کودکان سخت باشد. کودکتان را به دلیل سعیش برای خشک ماندن تشویق کنید، و تشویق فقط برای خشک ماندن در طول شب نیست. اگر کودکتان شروع به داشتن مشکل با کنترل ادرار روزانه کرد، این مشکل را با پزشکش درمیان بگذارید.

اغلب  با گذشت زمان و رعایت نکات درمانی لازم بهتر می شوند. درمانهای متداول عبارتند از:

  • آموزش مناسب آدات تخلیه کامل ادرار
  • محدودیت مصرف مایعات 3 ساعت قبل از خواب
  • از بین بردن مسائل عاطفی و روحی که باعث اضطراب و مشکلات عصبی می شوند.
  • مصرف مایعات زیاد در روز و آموزش کودک برای تأخیر انداختن زمان ادرار کردن جهت افزایش حجم مثانه
  • استفاده از تشکچه های زنگ دار که در صورت تماس با ادرار به صدا درمی آید و موجب بیداری کودک می شود.
  • در صورت عدم درمان شب ادراری با توصیه های فوق و همراه بودن آن با بی اختیاری ادراری و تکرر ادرار روزانه مسائلی از قبیل دیابت، عفونت های ادراری، مثانه های عصبی و ناپایدار، عیوب نخاع و غیره محتمل است که باید با مراجعه به پزشک ارولوژی علت اصلی بررسی و تشخیص و درمان مناسب انجام شود.

بروزرسانی شده توسط مطالب سایت nationwidechildrens

 

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

3.3/5 - (39 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر sara شنبه ۱۸ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 468 مشاهده پرسش
    اقای دکتر دلیل این که ادرار کامل تخلیه نمیشود و در اخر باید ۵ تا ۶ بار زور بزنم تا در هر مرتبه کم کم ادرار خارج شود چیست من قبلا این مشگل را نداشتم و بعد از عفونت اخر این مشگل برای من ایجاد شد.در سیستوسکوپی گفتن همه چی نرماله ؛تنگی مجاری ادراری در سیستوسکپی مشخص نیست یا این که ایشون تشخیص اشتباه دادن ؟
    در روز چند مرتبه داخل مثانه و مجاری ادرار تیر میکشند و بعد از این که تخلیه کردم احساس ادرار دارم من قبلا به عغونت مثانه مبتلا میشدم اما هیچ وقت این علایمی که در اخرین عفونت برای من ایجاد شده را نداشتم به مدت ۲ ماه است این مشگل برای من ایجاد شده.
    اقای دکتر باکتری ای-کولای باعث تنگی مجاری میشود؟
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      يا تنگي مجرا داريد يا مثانه پمپاژ نميكند لذا حتمابايد نوار مثانه بگيريد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۸ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 427 مشاهده پرسش
    سلام
    در مثانه پدرم سنگ به اندازه ١٧ ميلي متر وجود دارد ايا با دارو مي توان ان را از بين برد يا احتياج به روش درماني ديگري مي باشد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      فيلم سنگ مثانه من را ببينيد جهت ويزيت خارج از نوبت٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ تماس
  • تصویر کاربر sara چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    با سلام.
    آقای دکتر سیستوسکوپی انجام دادم. سفالکسین ۵۰۰ تجویز کردن گفتن در موقع نیاز ۱عدد مصرف کنم.اما من مثانم به طور کامل تخلیه نمیشه اخر ادرار قطع میشود و من باید ۴ تا ۵ مرتبه به خودم فشار بیاورم تا کم کم ادرار خارج شود و در اخر به صورت چکه ای دفع شود و چند سی سی در مثانه باقی میماند. در پیشابراه احساس تیر کشیدن سوزش میکنم فکر میکنم دلیل عفونت های مکرر باقی ماندن ادرار در مثانه باشد من ۳ سال است به عفونت مکرر مبتلا میشوم سری اخر عفونت بسیار شدید بود و لخته خون دفع میکردم بعد از درمان عفونت ؛ در پیشابراه به سوزش و تیر کشیدن لحظه ای مبتلا شدم حس میکنم ادرار در این محل جمع شده و باعث سوزش میشود و بعد با فشاری که به خودم می اورم تخلیه میکنم تا این سوزش و تیر کشیدن از بین برود اما اگر چند سی سی ادرار بماند این سوزش و تیر کشیدن ادامه دارد.هرموقع انتی بیوتیک را قطع میکنم به عفونت مثانه مبتلا میشوم ایا امکان دارد پیشابراه تنگ شده باشد و دکتر تشخیص نداده باشند ایشان گفتن همه چی نرماله اما من حس میکنم مجاری ادرارم تنگ شده است و تشخیص ندادن . ایا باکتری اشرشیا باعث تنگی مجرا میشود؟۶ ماه است از انتی بیوتیک استفاده میکنم.ایا به غیر از تنگی مجرا این علایم بیماری دیگری است؟ تشخیص شما چیست.
    لطفا راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      به نظر من دارو را قطع كنيد
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 446 مشاهده پرسش
    6 ماه ازدواج كردم در ماه اول ازدواج يك هفته احساس تكرار ادراري خيلي شديد داشتم بعد كه ب علت شغل همسرم ازهم دور شديم خوب شدم
    الان باز درصورتي كه دوماه دركنارهمسرم هستم چند روزي هست كه دوباره اين احساسو دارم درصورتي كه احساس ميكنم مثانه خيلي پر وقتي به دستشويي ميرم شايد يك قطره ادرار نباشه به صورت تكرار بدون هيچ فاصله اي ادامه داره بعد از نيم ساعت بهترميشه و باز شروع ميشه احساس سوزش ادار،ميخواستم بدونم اين درد بخاطر ازدواج كه كردم هس يا مشكل مثانه يا كليه؟چون احساس سوزش مثانه دارم حتي ٢ بار در خواب احساس بي اختياري ادراري بهم دست داده ممنون ميشم بدونم مشكل از كجاس🙏🏻
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      بايد نوار مثانه٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ انجام دهيد
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    ضمن عرض سلام و خسته نباشید , جناب دکتر بنده کارمندم متاسفانه صبحها زمانی که سرکارم و استرس زیاد دارم به شدت تکررادرار و گاهی هم سوزش ادرار دارم به نحوی که به مدت 10 ساعتی که محل کارم هستم حدود 8-9 بار باید برم دستشویی و تمام این مدتهایی که میرم ادرارم زیاد و پرحجم میاد و منقطع منقطع نیست و زمانی که از محل کارم میرم خونه و از محل کار دور میشم دیگه هیچگونه مشکلی ندارم ضمنا آزمایش قند و خون و..... دادم مشکلی ندارم و متخصص مراجعه کردم چند سری قرص تاوانکس , تولترودین , و تامسلوسین بهم دادند لطفا راهنمایی کنین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام بايد نوار مثانه بگيريد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر مهدى یکشنبه ۱۲ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    سلام جناب دكتر گرانقدر ، ايا پاسخ منفي تست سيستولوژى ادراروعدم استعمال سيگار ونداشتن مشغالي كه سبب سرطان مثانه ميشوند .ونداشتن سابقه خانوادگي اين سرطان ، براى مردى 64 ساله كه خون در ادرار دارد ،بررسي بيشتر در زمينه ديگر نياز است يا سيستوسكپي هم نيازه ؟ ممنون ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      سيستوسكوپي ميخواهد
  • تصویر کاربر بیمار چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 482 مشاهده پرسش
    با سلام. 22 سال دارم. 8 روز پیش احساس درد خفیف در زیر شکم داشتم که هنگام حرکت و بخصوص تغییر وضیعت از حالت خوابیده به نشسته بیشتر میشد. بعد از یک روز احساس درد و پری مثانه بیشتر شد و دچار تکرر ادراری هم شدم.دفعات زیاد و حجم کم. درد به صورتی هست که انگار کسی با مشت به مثانه ام زده باشد. در آزمایش ادرارم خون دیده شده. Rbc 12-13. در سونوگرافی مشخص شده هیدرونفروز خفیف کلیه راست و اتساع خفیف کالیسهای کلیه چپ و واریکوسل بیضه چپ دارم. و ضایعه ای در مثانه دیده نشده. پزشک گفته اینا مهم نیست و بذار زمان بگذره شاید درد و تکرر ادرارت خوب شد! مشکل من چیه چه کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      براي تشخيصودرمان تكرر ادرار بايد نوار عصب مثانه بگيريد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ وجهت بررسي بعدي عكسIVP
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    سلام.. من دردر پهلو داشتم رفتم دکتر گفتن که سنگ کلیه داری من هنوز سونوگرافی نگرفتم بفهمم.. چند روزی ورزش و آب خوردن زیاد داشتم که دردم اومد نزدیک مثانه و تقریبا شکم.. الان دیگه ادرارم به سختی دفع میشه.. یه سال پیش دچار سنگ کلیه 4 میلی شده بودم که اونو دکترا گفتن دفع شده.. الان میخوام بدونم با آب خوردن زیاد و ورزش این راه ادرارم بازتر میشه ادرارم بیشتر میشه تا با ادرار دفع کنم؟؟؟ آخه من 10 لیوان آب بخورم به صورت قطره قطره دفع میکنمش ؟ میشه یه راهی بگین بکنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      سونو جديد كنيد وبفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۱۳ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 10648 مشاهده پرسش
    با سلام. بنده یک روز صبح (طبق عادت طبیعی بدن که آلت بلند میشه) سر آلت تناسلیم درد احساس کردم خوب شد اما چند وقت بعد خود ارضایی داشتم مشکلی نداشتم اما فردا شب که مجدد خود ارضایی داشتم بعد از یک ساعت مجددا درد خفیف احساس کردم و بعد از اون سوزش خفیف به ارولوژیست مراجعه کردم چک کرد و فقط بتاماتازون تجویز کرد آزمایش خون و ادرارم دادم هیچ مشکلی نبود قبل از استفاده از بتاماتازون خوب شدم تا این که یکی دو شب پیش مجدد درد ایجاد شد طی این مدت هم با وجود خوب بودن بتاماتازون مرتب استفاده کردم. درد و سوزش خفیف مثل گرفتگی می مونه و قسمت سر آلت هست حالا احساس می کنم آلتم کمی به سمت چپ خم شده البته مطمئن نیستم شاید چون خیلی حساس شدم و زمان ادرار هم ابتدا یه مقدار به سمت چپه ولی اولش و بعد درست میشه. این مشکل از چیست؟ آیا ممکنه بیماری پیرونی باشه؟ بنده 22 سالم هست تا به حال هیچ ارتباط جنسی هم نداشتم زمان خود ارضایی (هنگام خارج شدن منی از آلت) هیچ دردی ندارم همینطور هنگام ادرار. ممنون میشم راهنماییم بفرمایید و خواهش دیگم از شما اینه با توجه به این که بنده ساکن مشهد هستم شما متخصص عالی مشهد معرفی می فرمایین؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام ظاهر خوب است اهميت نديد ماليدن بيخودي كورتون پوستت وا خراب ميكند
    2. تصویر کاربر امیر جمعه ۱۰ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      پس نیاز به هیچ کاری نیست؟ فقط زیاد دست نزنم؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام از نظر من مشكلي نيست حساسيت نشان ندهيد
    4. تصویر کاربر امیر یکشنبه ۱۲ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      سپاسگزاارم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      تشكر از حرف شنويتان
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر سمانه جمعه ۱۰ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 407 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من دختر 22 ساله ای هستم 2 هفته پیش به علت سوزش ادرار و احساس ادرار بعد از ادرار رفتم دکتر گفت عفونت ادرار داری به من قرص سیپروفلوکساسین و فنازومکس داد اما الان با اینکه قرصام تموم شده ولی هنوز همون علایم دارم و فاصله بین دستشویی رفتنام زیاد شده اصن نمتونم بیرون برم میرم بیرون استرس میگیرم سریع باید برم دستشویی اصن دیوونه ام کرده نمدونم چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      ازمايش كشت ادرار جديد بدهيد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر زهرا شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 506 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب . اینجانب 32 ساله چندین سال هست که از درد شدید مثانه رنج میبرم . و از انجایی که به متخصص مراجعه کرده و طی ازمایش های مختلف از قبیل سیستسکوپی . .... انجام داده که پزشک تشخیص مثانه عصبی داده است و برای درمان ان قرص های از قبیل ایمی پرامین و فلوکستین تجویز کرده اند که مثمر ثمر نبوده فلذا عاجزانه خواهشمندم بنده را راهنمایی کنید منتظر جواب هستم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید
  • تصویر کاربر محمدرضا سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 452 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    من 2 ماهی هست که پسرم به دنیا اومده در مورد انجام دادن ختنه دچار تردید شدم البته عذر خواهی میکنکم اینو میپرسم میخواستوم بدونم شما چون دکتر فوق العاده ای هستین انجام نمیدین؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      به علت مشغله زیاد شرمنده نه
  • تصویر کاربر بیتا دوشنبه ۱۳ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    سلام ،خسته نباشید.
    من 25سالمه.
    سندرم تخمدان پلی کیستیک دارم.
    الان چندروزه دچار درد تو ناحیه ی مثانه ام شدم وقتی فشار میدم تمام اون قسمت درد میکنه. اما مسئله اینه که تو مجرای ادرار و واژنم خوارش خفیف مداوم حس میکنم،وقتی مثانه امو فشار میدم درد واژه انم میخوابه.کلا 24ساعته خوارشو توی واژنم حس میکنم دقیقا مثل لحظات تحریک شدنه قبل از به ارگاسم رسیدن. اصلا حتی یک ثانیه هم ولم نمیکنه مگراینکه مثانه امو فشاربدم که دراون صورت اطراف مثانه شروع به درد میکنه ۱۵روز پیش سونوگرافی کردم مثانه ام عادی بود آزمایشم دادم حدود یه ماه پیش چیزی نبود،نمیدونم واقعا این درد چیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر میلاد پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید.خواهش میکنم راهنماییم کنید.من ازمایش دادم میگه تعدادش صفره.تکرار واسم نوشت دوباره صفر اومد.جرا؟؟؟؟؟؟؟؟من میترسم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر سید چهارشنبه ۲۴ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام
    جناب دکتر درد بالای الت تناسلی و زیر شکم که بعد از مقاربت برای اینجانب ایجاد می شود و چند ساعتی هم طول می کشد ناشی از چیست ممکن است سنگ مثانه داشته باشم یا برای همان پروستاتیت است ؟با تشکر از راهنمایی شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سونو کنید و ازمایش
  • تصویر کاربر اسما شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 545 مشاهده پرسش
    با سلام، خیلی خیلی ممنون از توجه و وقتی که میگذارید. آقای دکتر در جواب سوالم فرموده بودید باید نوار انجام دهم باید بگویم من تست یوروفلومتری هم انجام داده بودم که نتایج به این صورت بود.
    max flow rate: 24/6ml/s
    voided volume:489ml
    hesitancy: 5/5s وهمان طور که گفتم باقیمانده ادراری در سونو 45cc بود. آقای دکتر من به بهترین متخصصان اورولوژی شهرمون مراجعه کردم که نطر آخرین پزشک این بود که مشکل من بیشتر عصبی است!!! و البته همان طور که گفتم در سونو التهاب خفیف مخاط مثانه دیده شده که یک هفته است قرص نیزوپرد مصرف میکنم اما هنوز نتیجه ای نگرفتم. میخواهم راهنمایی ام کنید آیا به پژشک دیگری مراجعه کنم؟ دارویی است که باقیمانده ادراری را کم کند و این احساس پری مثانه از بین برود؟درضمن باید بگویم تکرر ادرارم به شکل اضطرار ادرار کردن نیست یعنی با وجود احساس ادرار اگر بیرون از منزل باشم یا در مهمانی تا 3 حتی 4 ساعت شده که دستشویی نرفتم، چیزی که برای من آزار دهنده شده عدم احساس راحتی بعد از ادرار است یعنی حس میکنم ادرار در پشت مجرا آمده اما بیرون نمی آید! خواهش میکنم کمکم کنید، واقعا از دکتر رفتن و این شرایط خسته شدم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید تست کامل انجام شود اروفلو جوابگو نیست با 02122642744 هماهنگ نمایید
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    اقای دکتر میشه برای سرچ در اینترنت نام علمی کیست های اپیدیدیم را بگویید.اخه توی اینترنت چیز زیادی درباره این کیستهای اپیدیدیم نگفته.میشه راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      کیست اپیدیدیم اصلا جای نگرانی ندارد درمان نمیخواهد
  • تصویر کاربر عیسی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 595 مشاهده پرسش
    سلام
    خسته نباشید
    حدود 12 روز میباشد که از ناحیه کلیه سمت چپ احساس درد فراوان همراه با تهوع و استفراق داشتم بعد از سونوگرافی متوجه شدم سنگی به قطر 7.4 میلی و پروستات به حجم 60 سانتی دیده شده است
    آقای دکتر
    هم اکنون سنگ از کلیه خارج و در حالب میباشد و در ناحیه مثانه درد و سوزش شدید احساس میکنم در حالیکه مایعات فراوان استفاده میکنم ولی سنگ همچنان باقی است.
    لطفا راهنمایی بفرمایید ؟
    ممنون از لطفتون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سریعا با شماره 09351142080 تماس بگیرید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب