دکتر متخصص شب ادراری کودکان کیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

شب ادراری کودکان یا شب‌میزی به حالتی گفته می‌شود که در سنی که معمولاً هم سن و سالان بیمار می‌توانند خود را کنترل کنند، شخص به طور غیرارادی در هنگام خواب ادرار می‌کند.

درمان شب ادراری کودکان 14 ساله و 12 ساله

شب‌ادراری در کودکان ۱۴ ساله می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد و معمولاً با ترکیبی از روش‌های درمانی کنترل می‌شود. درمان به علت زمینه‌ای و شدت مشکل بستگی دارد. در ادامه به روش‌های درمانی مؤثر اشاره می‌کنم:

1. تغییر سبک زندگی و رفتار

  • کاهش مصرف مایعات قبل از خواب: محدود کردن نوشیدن آب و مایعات به‌خصوص ۲-۳ ساعت قبل از خواب.
  • اجتناب از مصرف کافئین: حذف نوشیدنی‌هایی مثل چای، قهوه و نوشابه که خاصیت ادرارآوری دارند.
  • دستشویی رفتن منظم: تشویق کودک به تخلیه مثانه قبل از خواب.
  • بیدار کردن برای دستشویی: والدین می‌توانند کودک را در طول شب برای دستشویی رفتن بیدار کنند.

2. آموزش و تمرین مثانه

  • تمرین نگه‌داشتن ادرار در طول روز: این کار می‌تواند ظرفیت مثانه را افزایش دهد.
  • ایجاد برنامه منظم برای دستشویی رفتن: مثلاً هر ۲-۳ ساعت یک‌بار در روز.

3. استفاده از زنگ هشدار شب‌ادراری 

این دستگاه هنگام احساس رطوبت به صدا درمی‌آید و به کودک کمک می‌کند تا به تدریج کنترل مثانه را به دست آورد. این روش یکی از مؤثرترین راهکارها است.

درمورد میزان طبیعی ادرار در 24 ساعت بخوانید!

درمان شب ادراری کودکان 12 ساله

 

شب ادراری در کودکان

شب ادراری به معنی خیس کردن تخت خواب میباشد. این به معنی آن است که کودک بدون این که بخواهد ادرار میکند. شب ادراری به این معنی نیست که یک مشکل سلامتی وجود دارد. شب ادراری یک مشکل رفتاری نیست. هیچ کس نمی تواند اتفاقاتی که در خواب برای او می افتد را کنترل کند. بعضی کودکان مسائل ادراری روزانه دارند که میتواند منجربه مشکلاتی در طی شب شود.

اگر از ابتدای تولد هنوز کودک در شب ادرار می‌کند به این حالت شب ادراری اولیه (PNE) می‌گویند. اگر کودک شب ادراری نداشته و بعداً دچار آن شده به آن شب ادراری ثانویه (SNE) گویند. بیشتر دختران تا سن ۶ سالگی و بیشتر پسران تا سن ۷ سالگی از این حالت خارج می‌شوند. تا سن ۱۰ سالگی نزدیک به ۹۵٪ از کودکان بهبود می‌یابند. میان ۰٬۵٪ تا ۲٬۳٪ از بزرگسالان دارای شب ادراری هستند.

در صورتی که کودکی به مدت 3 ماه و بدون استفاده از داروهای ادرارآور و بدون داشتن بیماری خاصی از قبیل دیابت و صرع حداقل سه بار در هفته بستر خود را خیس کند مبتلا به شب ادراری می باشد. شب ادراری تا 5 سالگی طبیعی است.

علل شب ادراری کودکان

در 80 درصد مواقع هیچ بیماری و عیب و نقص عضوی وجود ندارد. در 20درصد مواقع ممکن است: دیابت، عفونت ادراری، بیماری های مادرزادی کلیه، عیوب نخاع و بیماریهای سیستم اعصاب باعث شب ادراری کودکان باشند.

  • از علل بسیار مؤثر شب ادراری کودکان عوامل روحی است. تولد نوزاد جدید و کم شدن توجه پدر و مادر به بچه بزرگ، اختلاف پدر و مادر، مسافرت یا فوت والدین، تنبیه کودکان و ترس  هیجان و اضطراب شدید کودک ناشی از مشاهده مناظره فیلمها و بازیهای کامپیوتری خطرناک   می تواند  از علل شب ادراری باشد.
  • وراثت نیز می تواند یکی از دلایل شب ادراری باشد. شب ادراری اغلب در کودکانی دیده می شود که والدین آنها در کودکی مبتلا به شب ادراری بوده اند.
  • از علل دیگر شب ادراری کاهش ظرفیت مثانه و انقباضهای خودبخودی مثانه می باشد و این کودکان در روز نیز تکرر و فوریت احساس دفع ادرار دارند.

نکته لازم در مورد شب ادراری این است که شیوع این بیماری در پسرها 2 برابر دختران می باشد.

برای شب ادراری کودکان به چه دکتری مراجعه کنیم؟

برای درمان شب ادراری کودکان به متخصص ارولوژی یا متخصص ارولوژی کودکان مراجعه نمایید چرا که این پزشکان با ساختار و عملکرد مجاری تخصصی بدن، آشنایی کامل دارند.

دکتر متخصص شب ادراری کودکان چه می گوید؟

شب ادراری یک بیماری نیست. درمان معمولا کمک به کودک برای ایجاد عادت هایی است که به نیاز کنترل ادرارش اجازه دهد. در اینجا چند چیز وجود دارد که میتوانید برای کمک به او انجام دهید:

  • 2 ساعت قبل از خواب مصرف مایعات را محدود کنید.
  • مطمئن شوید کودکتان قبل از رفتن به تخت خواب به دست شویی برود.
  • از مصرف کافئین پرهیز شود.
  • هیچ وقت کودکتان را به دلیل شب ادراری تنبیه نکنید. کودک نیاز به اطمینان دارد که شب ادراری طبیعی است. این به دلیل آن است که او چیز بد یا اشتباهی انجام نداده است.
  • بعد از سن خاصی، داروهایی میتوانند تجویز شوند تا به کودک کمک کنند در طول شب کمتر ادرار کند.

درمان شب ادراری کودکان

هشدار دهنده شب ادراری چیست؟

در حدود 9 یا 10 سالگی، توصیه می شود که از هشدار دهنده شب ادراری استفاده شود. هشدار دهنده شامل یک سنسوری است که به تشک کودک چسبیده میشود. نم عامل ایجاد هشدار میشود. این هشدار دهنده یک صدای هشدار بلند یا لرزش ایجاد میکند تا کودک را بیدار کرده و او بلند شده و ادرار کند.

هشدار دهنده شب ادراری به آرامی به مغز می آموزد که به پیامی که از مثانه در طول شب می آید پاسخ دهد. در شروع، ممکن است نیاز باشد والدین هنگام صدای هشدار به کودک خود کمک کنند که بیدار شود.

 

درمان شب ادراری

ممکن است درمان شب ادراری کودکان سخت باشد. کودکتان را به دلیل سعیش برای خشک ماندن تشویق کنید، و تشویق فقط برای خشک ماندن در طول شب نیست. اگر کودکتان شروع به داشتن مشکل با کنترل ادرار روزانه کرد، این مشکل را با پزشکش درمیان بگذارید.

اغلب  با گذشت زمان و رعایت نکات درمانی لازم بهتر می شوند. درمانهای متداول عبارتند از:

  • آموزش مناسب آدات تخلیه کامل ادرار
  • محدودیت مصرف مایعات 3 ساعت قبل از خواب
  • از بین بردن مسائل عاطفی و روحی که باعث اضطراب و مشکلات عصبی می شوند.
  • مصرف مایعات زیاد در روز و آموزش کودک برای تأخیر انداختن زمان ادرار کردن جهت افزایش حجم مثانه
  • استفاده از تشکچه های زنگ دار که در صورت تماس با ادرار به صدا درمی آید و موجب بیداری کودک می شود.
  • در صورت عدم درمان شب ادراری با توصیه های فوق و همراه بودن آن با بی اختیاری ادراری و تکرر ادرار روزانه مسائلی از قبیل دیابت، عفونت های ادراری، مثانه های عصبی و ناپایدار، عیوب نخاع و غیره محتمل است که باید با مراجعه به پزشک ارولوژی علت اصلی بررسی و تشخیص و درمان مناسب انجام شود.

بروزرسانی شده توسط مطالب سایت nationwidechildrens

 

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

3.4/5 - (28 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حمیدرضاپدرام دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 332 مشاهده پرسش
    با سلام من مدت یک سال است که زیاد به دستشویی میروم والان چند ماه است که بیشتر شده است دستشویی رفتنم مشکل چیست اصلا شب راحت نمیخوابم چند بار به دستشویی میروم بعد از خوردن هر نوشیدنی بلافاصله به دستشویی میروم استرس هم دارم وعصبی هم هستم وقرصهای لیتیم و سدیم هم مصرف مینکنم کلافه شدم چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوار مثانه بدهید02122642744
  • تصویر کاربر بهزاد دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 335 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب خدمت آقای دکتر آیا تنگی حالب مادرزادیدر مردان که زیاد هم نیست با توجه به عکس رنگی آ یا بیشتر میشود روش درمان آن چطور است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      بسته به شدت تنگی فرق میکند
  • تصویر کاربر ایمان دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 328 مشاهده پرسش
    با سلام
    آیا کسی که در گذشته استمنا میکرده مثلا دوره ی دبیرستان در آینده نمی تواند بچه دار شود ؟
    برای بهبودی او چه پیشنهادی میکنید؟
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      با قطع طبیعی میشود
  • تصویر کاربر احسان دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 342 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشيد
    برادر بنده ده روزي است كه دچار خونريزي شديد از مجراي ادرار به صورت خود به خود شده ( يعني همراه با ادرار نيست ) بدون هيچگون درد و سوزشي . آزمايش انعقاد خون ، سونوگرافي ، عكس رنگي ،‌سيستوسكپي ،‌شستشوي مجاري ادراري و در نهايت سيتي اسكن هم انجام شده و هيچگونه مشكلي گزارش نشده و همه چيز نرمال مي باشد اما كمكان خونريزي به مقدار زياد وجود دارد . ممنون مي شوم كه در اين خصوص بنده را راهنمايي بفرماييد .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از مثانه و ازمایش ادرار ضروری است مراجعه نمایید
  • تصویر کاربر پیمان دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.من یه مشکلی برام پیش اومده خواستم اگر میشه راهنماییم کنید. حدود یک ماه پیش اخرهای شب بود که چن تا الو سیاه تقریبا نشسته رو خوردم و فرداش حالم بد شد و اسهال شدید داشتم اما تحمل کردم و روز دوم که به دکتر رفتم ازمایش اسهال دادم که اسهال خونی بود ( به رنگ قیر سیاه) و دکتر دو تا امپول زد و خوب شدم.اما نگرانی من اینجاست که شاید اون مقطع که حالم بد شد اصلا به خاطر الو سیاه نبوده باشه و سرطان معده باشه(.چون چن تا مطلب در رابطه با سرطالن معده خوندم)و اون موقع اشتهام کور شده بود و اسهال خونی داشتم.در ضمن الان هم مشکلی ندارم.اما نگرانم شاید مشکل من به خاطر الو سیاه نبوده باشه و مساله سرطان معده باشه.لطفا راهنماییم کنید.(پیمان هستم 23 سالمه از شیراز)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      دکتر گوارش مراجعه نمایید
  • تصویر کاربر ایمان جمعه ۱۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 314 مشاهده پرسش
    با سلام وخسته نباشید خدمت شما..
    تقریبا 1سال میشود که بعد از ادرار کردن چند قطره از ادرارم بدون اینکه بخواهم میاید و شورتم را نجس میکند،تعداد قطراتش کم است ولی احساس می کنم جدیداً یه ذره بیشتر شده تا الان زیاد اهمیت نمیدادم،به نظر شما چیزه مهمیه؟ به دکتر رفتن احتیاجی هست؟
    1. تصویر کاربر ایمان جمعه ۱۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      با سلام دوباره،میشه لطفا جواب سوال من زودتر بدید،من تو سوال قبل سن خودم ذکر نکردم،25 سال دارم،منتظرم،مرسی
  • تصویر کاربر رضاگنجى دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    سلام
    من دو روز پيش سؤالى مطرح كردم ولى كد پيگيرى رو ياداشت نكردم فك كردم مثل آرشيو ميذاريد براى عموم
    حالا بايد چه جورى پاسخ دكتر رو داشته باشم
    يه پيشنهاد هم دارم
    براى افرادى مثل من كه سر بهوا هستن در قسمت سؤال بنويسيد كه كد پيگيرى را ياداشت كنند
    از زحمات بى دريغ شما سپاسگذارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      چشم
  • تصویر کاربر محمدی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 25390 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید دکتر من 16 سالمه و روی آلتم یه رگ بزرگ است و چنیدن رگ کوچک هستش که در حال نعوظ(ایستاده) پدیدار میشن البته اون رگ بزگ که گفتم در حالت عادی هم مشاهده میشه ولی اون چند تای دیگه وقتی الت شروع به بزرگ کردن دیده میشه
    میخواستم بدونم این رگ ها علتش چیه که به وجود میان و هی بیشتر میشن و مشکلی به وجود نمیاره؟(خود ارضایی هم میکنم)یه عکس هم از نت که تقریبا این رگ ها روش بود پیدا کردم و اپلود میکنم تا بهتر متوجه بشین چی میگم(ببحشید دیگه خیلی رک حرف زدیم)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      طبیعی است
  • تصویر کاربر haman دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 320 مشاهده پرسش
    ﺟﻨﺎﺏ ﺩﻛﺘﺮ ﺳﻼﻡ
    ﻣﺪﺗﻲ ﻫﺴﺖ ك ﻣﺘﻮﺟﻪ ي ﺳﺮﻱ ﺟﻮﺵ ﻫﺎﻱ ﺭﻳﺰ ﺭﻭي ﺁﻟﺘﻢ ﺷﺪﻡ, ب ﺩﻛﺘﺮ ﭘﻮﺳﺖ ﻣﺮاﺟﻌﻪ ﻛﺮﺩﻡ اﺯ ﺟﻮﺵ ﻫﺎ ﻫﻢ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﺑﺮﺩاﺭﻱ ﻛﺮﺩ ﺑﺮاﻱ ﺁﺯﻣﺎﻳﺶ ﺩاﺩﻡ ك ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻓﺖ ﻣﺨﺮﺑﻲ ﭘﻴﺪا ﻧﺸﺪ, ﻳﻪ ﭼﻨﺪ ﺗﺎ ﭘﻤﺎﺩ ﺗﺮﻛﻴﺒﻲ ﺩاﺩ ﺑﻬﻢ ﻛﻪ ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ اﺛﺮﻱ ﻧﺪاﺷﺖ, ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻴﺸﻢ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻴﻢ ﻛﻨﻴﻦ
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به بررسی نیست
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    سلام آفای دکتر
    25 ساله هستم و مشکلی دارم که فکر می کنم مربوط به نحوه ختنه شدن در کودکی باشه.
    اینکه پوست آلت از یک طرف با قسمت کلاهک اتصال داره (مثل پل) و زیرش یک ماده زرد رنگ جمع میشه و شست و شوی این قسمت هم سخته. ضمن اینکه از نظر ظاهری هم باعث آزارم می شه.
    سوالم اینه که آیا جراحی سختی داره؟ دوران نقاهت چقدره؟ تا چه حد از انجام کارهای روزمره جلوگیری می کنه؟ برای جراهی باید کجا برم؟
    خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر علی جمعه ۱۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمدرضا سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 289 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    من 2 ماهی هست که پسرم به دنیا اومده در مورد انجام دادن ختنه دچار تردید شدم البته عذر خواهی میکنکم اینو میپرسم میخواستوم بدونم شما چون دکتر فوق العاده ای هستین انجام نمیدین؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 9 سال پیش)
      به علت مشغله زیاد شرمنده نه
  • تصویر کاربر بیتا دوشنبه ۱۳ مهر ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    سلام ،خسته نباشید.
    من 25سالمه.
    سندرم تخمدان پلی کیستیک دارم.
    الان چندروزه دچار درد تو ناحیه ی مثانه ام شدم وقتی فشار میدم تمام اون قسمت درد میکنه. اما مسئله اینه که تو مجرای ادرار و واژنم خوارش خفیف مداوم حس میکنم،وقتی مثانه امو فشار میدم درد واژه انم میخوابه.کلا 24ساعته خوارشو توی واژنم حس میکنم دقیقا مثل لحظات تحریک شدنه قبل از به ارگاسم رسیدن. اصلا حتی یک ثانیه هم ولم نمیکنه مگراینکه مثانه امو فشاربدم که دراون صورت اطراف مثانه شروع به درد میکنه ۱۵روز پیش سونوگرافی کردم مثانه ام عادی بود آزمایشم دادم حدود یه ماه پیش چیزی نبود،نمیدونم واقعا این درد چیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ مهر ۹۴( 9 سال پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر میلاد پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 286 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید.خواهش میکنم راهنماییم کنید.من ازمایش دادم میگه تعدادش صفره.تکرار واسم نوشت دوباره صفر اومد.جرا؟؟؟؟؟؟؟؟من میترسم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 9 سال پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر سید چهارشنبه ۲۴ تیر ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 292 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام
    جناب دکتر درد بالای الت تناسلی و زیر شکم که بعد از مقاربت برای اینجانب ایجاد می شود و چند ساعتی هم طول می کشد ناشی از چیست ممکن است سنگ مثانه داشته باشم یا برای همان پروستاتیت است ؟با تشکر از راهنمایی شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ تیر ۹۴( 9 سال پیش)
      سونو کنید و ازمایش
  • تصویر کاربر اسما شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 384 مشاهده پرسش
    با سلام، خیلی خیلی ممنون از توجه و وقتی که میگذارید. آقای دکتر در جواب سوالم فرموده بودید باید نوار انجام دهم باید بگویم من تست یوروفلومتری هم انجام داده بودم که نتایج به این صورت بود.
    max flow rate: 24/6ml/s
    voided volume:489ml
    hesitancy: 5/5s وهمان طور که گفتم باقیمانده ادراری در سونو 45cc بود. آقای دکتر من به بهترین متخصصان اورولوژی شهرمون مراجعه کردم که نطر آخرین پزشک این بود که مشکل من بیشتر عصبی است!!! و البته همان طور که گفتم در سونو التهاب خفیف مخاط مثانه دیده شده که یک هفته است قرص نیزوپرد مصرف میکنم اما هنوز نتیجه ای نگرفتم. میخواهم راهنمایی ام کنید آیا به پژشک دیگری مراجعه کنم؟ دارویی است که باقیمانده ادراری را کم کند و این احساس پری مثانه از بین برود؟درضمن باید بگویم تکرر ادرارم به شکل اضطرار ادرار کردن نیست یعنی با وجود احساس ادرار اگر بیرون از منزل باشم یا در مهمانی تا 3 حتی 4 ساعت شده که دستشویی نرفتم، چیزی که برای من آزار دهنده شده عدم احساس راحتی بعد از ادرار است یعنی حس میکنم ادرار در پشت مجرا آمده اما بیرون نمی آید! خواهش میکنم کمکم کنید، واقعا از دکتر رفتن و این شرایط خسته شدم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید تست کامل انجام شود اروفلو جوابگو نیست با 02122642744 هماهنگ نمایید
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 372 مشاهده پرسش
    اقای دکتر میشه برای سرچ در اینترنت نام علمی کیست های اپیدیدیم را بگویید.اخه توی اینترنت چیز زیادی درباره این کیستهای اپیدیدیم نگفته.میشه راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      کیست اپیدیدیم اصلا جای نگرانی ندارد درمان نمیخواهد
  • تصویر کاربر عیسی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    سلام
    خسته نباشید
    حدود 12 روز میباشد که از ناحیه کلیه سمت چپ احساس درد فراوان همراه با تهوع و استفراق داشتم بعد از سونوگرافی متوجه شدم سنگی به قطر 7.4 میلی و پروستات به حجم 60 سانتی دیده شده است
    آقای دکتر
    هم اکنون سنگ از کلیه خارج و در حالب میباشد و در ناحیه مثانه درد و سوزش شدید احساس میکنم در حالیکه مایعات فراوان استفاده میکنم ولی سنگ همچنان باقی است.
    لطفا راهنمایی بفرمایید ؟
    ممنون از لطفتون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سریعا با شماره 09351142080 تماس بگیرید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب