اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

بهترین سن تزریق واکسن زگیل تناسلی + قیمت واکسن گارداسیل

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
در حال حاضر واکسن گارداسیل برای پیشگیری از HᏢᏙ نوع ۱۶ و ۱۸ (شایع ترین عوامل ایجاد سرطان دهانه رحم ) و نیز نوع ۶ و ۱۱ (شایعترین عوامل ایجاد زگیل تناسلی) استفاده می شود.

آمپول گارداسیل ممکن است مقاومت در برابر انواع کمتر شایع زگیل تناسلی که منجر به کانسر سرویکس(سرطان هانه رحم) نیز می شوند را به طور متقاطع ایجاد نماید. علاوه بر واکسن گارداسیل یک واکسن دیگر به نام سرواریکس نیز معرفی شده است که در برابر انواع ویروس های نوع ۱۶ و ۱۸ مصونیت ایجاد می کند

واکسن گارداسیل

قیمت واکسن گارداسیل در داروخانه1403

قیمت واکسن گارداسیل ۱۴۰۳ با توجه به نوع برند و کشور تولید کننده متفاوت است. در حال حاضر قیمت واکسن گارداسیل ۱۴۰۳ چهار ظرفیتی در حدود 5،000،000 تومان و قیمت واکسن گارداسیل ۱۴۰۳ نه ظرفیتی از 10،000،000 تومان تا 18،000،000 تومان به صورت آزاد بفروش می رسد.

سن تزریق واکسن زگیل تناسلی

بهترین زمان تزریق واکسن برای دختر خانم ها در سن 11-12 سالگی و قبل از شروع فعالیت های جنسی است و بعد از ابتلا به زگیل تناسلی زدن واکسن هیچ فایده ای ندارد و توصیه نمی شود.

 

 

تشخیص زگیل از روی تصویر

حداکثر ۵ تصویر (هر فایل تا ۱۰ مگابایت)

تایید شماره موبایل

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید

ورود کد تایید

کد ۶ رقمی ارسال شده را وارد نمایید

ارسال موفق

تصاویر شما با موفقیت ارسال شد. نتیجه بررسی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

⏳ در حال پردازش...

چرا باید واکسن زگیل تناسلی بزنیم؟

واکسن گارداسیل نمی تواند عفونت HPV یا بیماری های در ارتباط با آن مثل کانسر را درمان نمایند. برخی از کشورها تزریق واکسن گارداسیل پسرها را به منظور جلوگیری از سرطان های اندام های جنسی در آقایان مشابه خانم ها شروع کرده اند. همچنین یکی از واکسن های در دسترس است که از ایجاد زگیل تناسلی در آقایان و خانم ها ممانعت می کند. 

سازمان بهداشت جهانی واکسیناسون دخترها را با سن ۹ تا ۱۳ سال توصیه می کند، چرا که مقرون به صرفه ترین روش برای مقابله با کانسر سرویکس یا سرطان دهانه رحم است. واکسن زگیل تناسلی نباید جایگزین روش های غربالگری گردد. در کشور هایی که واکسن HPV استفاده می گردد، برنامه های غربالگری باید توسعه یافته و تقویت گردد.

تزریق واکسن زگیل برای جلوگیری از ابتلا به زگیل تناسلی در دختر مجرد بسیار مفید است آن را جدی بگیرید.

مراکز تزریق آمپول گارداسیل در تهران

شما می توانید واکسن hpv را در درمانگاه های تخصصی بدون نیاز به مراجعه به داروخانه تزریق نمایید. یکی از این مراکز، درمانگاه تخصصی رئوف در خیابان شریعتی می باشد.

داروخانه 13 آبان

واکسن hpv را از کجا تهیه کنیم؟

برای خرید آمپول گارداسیل در تهران می توانید به داروخانه ۱۳ آبان به نشانی تهران، میدان هفت تیر، خیابان کریم خان زند بعد از خردمند جنوبی، پلاک 92 مراجعه کنید. نزدیک ترین مترو به داروخانه 13 آبان، متروی هفت تیر است.

خرید واکسن گارداسیل

واکسن زگیل تناسلی در داروخانه های ۱۳ آبان و ۲۹ فروردین در تهران موجود است. با این حال حتما قبل از مراجعه با این مراکز تماس گرفته و از موجودی آنها اطمینان حاصل نمایید. در صورتی که در سن مناسب واکسن را تزریق کرده باشید دیگری نیازی به درمان زگیل تناسلی مردان نمی باشد چرا که به آن مبتلا نخواهید شد!

قیمت واکسن گارداسیل در هلال احمر

آخرین  (به روز شده در خرداد ۱۴۰۳) : آخرین قیمت هر دوز این واکسن اگر از داروخانه هلال احمر تهیه شود ۴۰۰هزار تومان است.

تشخیص زگیل از روی تصویر

حداکثر ۵ تصویر (هر فایل تا ۱۰ مگابایت)

تایید شماره موبایل

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید

ورود کد تایید

کد ۶ رقمی ارسال شده را وارد نمایید

ارسال موفق

تصاویر شما با موفقیت ارسال شد. نتیجه بررسی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

⏳ در حال پردازش...

واکسن زگیل تناسلی مردان

تنها واکسن ۴ ویروسی گارداسیل، مجوز استفاده در مردان را دارد. این واکسن برای کلیه پسران ۹ تا ۱۱ سال و هم چنین پسران ۱۳ تا ۲۱ ساله که قبلا واکسن نزده یا به طور ناقص زده اند، توصیه می شود. تزریق واکسن در مردان همجنس باز یا مبتلا به ضعف سیستم ایمنی (مانند ایدز) تا قبل ازسن ۲۶ سالگی توصیه شده است.

واکسن زگیل تناسلی برای چه کسانی مناسب است؟

 

واکسن گارداسیل 9 ظرفیتی

بهترین واکسن زگیل تناسلی مردان ، گارداسیل 9 می باشد چرا که محافظت بیشتری در مقابل انواع زگیل تناسلی دارد؛ مخصوصا در برابر ویروس هایی که باعث سرطان می شوند. تزریق سه دوز واکسن گارداسیل 9 در یک دوره برای پیشگیری کافی است و نیازی به تکرار آن نیست و نقش محافظتی در برابر زگیل های ایجاد کننده سرطان گردن رحم دارد.

واکسن گارداسیل و بارداری

واکسن گارداسل برای زنان باردار توصیه نمی شود. مطالعات نشان داده اند که واکسن HPV برای نوزادان متولد شده از مادران دریافت کننده این واکسن در دوران بادراری، مشکلی به وجود نیاورده است؛ با این حال به تحقیقات بیشتری نیاز است. زنان باردار تا زمانی که بارداری آن ها تمام نشده است، نباید هیچ مقداری از واکسن HPV را دریافت کنند. دریافت واکسن در دوران بارداری دلیلی برای پایان دادن به بارداری نیست.

جلوگیری از ابتلا به سرطان رحم در زنان

عوارض جانبی واکسن گارداسیل

سردرد، تب، تهوع، سرگیچه، درد در ناحیه تزریق، تورم، خارش، و غش در پانزده دقیقه اولیه پس از تزریق می‌تواند وجود داشته باشد. معمولاً ۱۵ دقیقه پس از انجام واکسن فرد را نگه می‌دارند. از آنجایی که غش کردن می تواند سبب افتادن و آسیب دیدن شود، نوجوانان و بزرگسالان باید در هنگام واکسیناسیون  HPV به حالت  نشسته یا دراز کش باشند. نشستن یا دراز کشیدن به مدت 15 دقیقه پس از واکسیناسیون می تواند به جلوگیری از غش کردن و آسیب دیدن کمک کند.

دکتر حسین کرمی متخصص کلیه و مجاری ادراری و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4/5 - (81 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر یاسر جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 471 مشاهده پرسش
    باعرض سلام0در جواب سوال قبلی راجع به سرطان پروستات بد خیم با گرید9 فرمودید که به سرعت باید عمل بشه میشه بفرمایید نوع عمل رو0 اینجا پیشنهاد برداشتن بیضه ها رو دادن0
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      مدارک را بفرستید یا بیایید ببینم
  • تصویر کاربر یاسر جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    درسوال قبلی از خدمتتان پرسیده بودم پدرم سرطان بد خیم پروستات با گرید ۹ دارن فرموده بودید باید سریعا عمل بشود میخواستم بپرسم چه نوع عملی؟ چون پزشک خودشون گفتن باید بیضه هاشون رو برداریم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      اگر به استخوان نزده باید عمل رادیکال بکنند
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      مدارکها را بفرستید ببینم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر Star جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب،پدرم بعد از عمل رادیکال و در پی آن ،با بالا رفتن مجدد psa، رادیو تراپی انجام دادن و همزمان تزریق دیفرلین به مدت یکسال و نیم، عاجزانه خواهش میکنم بفرمایید، psa نرمال بطور کلی برای همچین شخصی چه عددی هست، چه عددی بازگشت سلول سرطانی و مشخص‌ میکند هر سه ماه پیگیری میشود ولی من عدد psa مجاز را میخواهم‌ متوجه بشم و اینکه psma درمانی و چه زمانی میتوان انجام داد‌،آرزوی تندرستی و دلشادی برای شما دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      اصولا باید نزدیک صفر باشد پی اس ام ا برای درمان سرطانهای متاستاتیک است ضمنا سن بیمار بسیار مهم است
  • تصویر کاربر AAR جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 8222 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    احتراما سه الی چهار سال پیش سنوگرافی و آزمایش دادم و مشخص شد که فقط دیواره مثانه ام ضخیم است و پس از تخلیه ادرار گاهی احساس می کردم کامل تخلیه نشده است و پزشک متخصص ارولوژی فرمودند مشکلی نیست و وسواس نداشته باشم و هرگونه مایعی بعد از تخلیه کامل ادرار پاک است و حکم ادرار را ندارد.ضمنا گرید کبدم 2 اعلام شده بود و علت را چاقی عنوان کردند.
    در تاریخ 29 مرداد 97 عمل اسلیو انجام دادم و بعد از تقریبا 11 ماه تقریبا 25 کیلوگرم کم کردم و در تاریخ 16 مردادماه 98 سونوگرافی مجدد دادم و گرید کبدم یک اعلام شده و مجددا دیواره مثانه ضخیم اعلام شده و در خصوص پروستات اعلام شد: " پروستات دارای حجم 30 cc و کمی بزرگتر از حد طبیعی و حاوی کانون های کلسیفیه داخلی می باشد. "
    سوال1: آیا با این اعلام نتیجه خطری وجود دارد؟ آیا باید ویزیت حضوری شوم؟ آیا نیاز به مصرف دارو برای کوچک کردن حجم پروستات است؟ وجود کانون های کلسیفیه داخلی خطرناک است و نیازی به مراقبت ویژه ای دارد؟
    سوال 2: آیا ضخیم بودن دیواره مثانه مشکل ساز است؟ آیا نیاز به مصرف دارویی می باشد؟ آیا با مصرف دارو برطرف می شود؟ عوارضی در زمان حال و آینده بوجود می آورد؟
    لازم به ذکر است از زود انزالی از جوانی تاکنون رنج می برم و ضمنا نغوظ نسبتا ضعفیی داشته و الان ضعف آن بیشتر شده است و همیشه از بیان آن و معاینه حضوری خجالت کشیده و بخاطر آن خیلی جدی در خصوص زود انزالی و ضعف نغوظ پیگیری خیلی جدی نکردم.
    ضمنا از فروردین 1392 بر اثر آنفولانزای شدید که 22 مرا در منزل بستری کرد دچار افسردگی بعد از آنفولانزا شدم (به تشخیص پزشک) و تاکنون درگیر بوده و دارو مختلف اعصاب مصرف کرده و در حال حاضر وضعیتم خیلی خوب شده و باید به دستور پزشک آنرا کم کم کاهش داده و حذف کنم ولی به دلیل عمل اسلیو که انسان را کمی عصبی می کند هنوز قرص ها را حذف نکردم (قرص دلوکستین 30 شبی یکعدد و قرص سروکوئل 25 شبی یکعدد مصرف می کنم و برای خواب نیز قرص زولپیدم 5 شبی یکعدد مصرف می کنم)
    زیاده گوی کردم ولی کل مسائل را گفتم تا به حواشی اشراف داشته باشید.
    خواهشمندم عاجزانه راهنمایی جامع بفرمائید
    بهترین آرزوها را از درگاه ایزد منان خواهانم
    با کمال احترام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر یاسر جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 347 مشاهده پرسش
    پدرم سرطان بدخیم پروستات با گرید 9دارن بیوپسی واسکن استخوان انجام شده راه درمان سریع وقطعی کدام است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام باید سریعا عمل کنید البته بعد از یک ماه بعد از بیوپسی
  • تصویر کاربر پیام جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 424 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر کرمی گرامی
    جناب دکتر من ۲۷ سالمه وزنم ۱۱۰ کیلو نزدیک به ۵ماهه ک درد پهلو و کم شدن فشار تخلیه ادرار دارم اولین بار با مراجعه به پزشک و گرفتن سونوگرافی پروستاتم بزرگ شده بود ک دکتر فقط ده عدد قرص خشک کننده داد بهم ک تاثیری نکرد بعد از مدتی دوباره به پزشک دیگری مراجعه کردم ک ۳۰عدد تامسیلوسین و لووفلوکساسین بهم دادن ک بعد از خوردن اینها تقریبا شرایط نه بد شد نه خوب ک دیگه پیگیرش نشدم تا چند روز قبل ک دوباره به شدت درد پهلو برگشت وادرار تقریبا نمیومد بزور چند قطره ک با مراجعه به پزشک عکس با ماده حاجب نوشتن ک قسمت پروستات کاملا مسدود بود و دکتر گفتن باید جراحی بشی به متخصص دیگری هم مراجعه کردم گفتن دارویی نیست و باید جراحی لیزر بشی.میخاستم بدونم با توجه به سنم جراحی مشکلی در نعوظ و بی اختیاری ادرار و ناباروری ایجاد نمیکنه؟
    تصاویر عکس و سونوگرافی و ازمایش رو هم پیوست کردم
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      بهتر است به صورت اندوسکوپی وروش گشاد کردن تنگی را باز کنید
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید، بنده ۶۰ سال دارم و دو ماه پیش بعد از گذشت چندین سال تکدی ادارار، عمل TURP را انجام دادم و روزهای اول پس از عمل جراحی در دفع ادرار مشکل خاصی نداشتم ولی پس از گذشت دوماه در دفع ادرار مشکل دارم و بعد از چندین بار و با فشار و زور ادارارم دفع میشود و زیر شکمم قبل از دفع درد شدیدی دارد و همچنین جواب آزمایش پاتولوژیم منفی بوده و آیا بنده باید رژیم و ورزش خاصی انجام بدهم و نظر شما چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      باید از نظر تنگی بعد از عمل سیستوسکوپی کنید
  • تصویر کاربر پروانه جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 476 مشاهده پرسش
    سلام جناب دكتر روز بخير
    پدر بنده در تاريخ ٩6١٢٩ مثانه اش در كاشان سنگ شكن شد و دكتر فرمودند مشكل پروستات بعدا پيگيري شود( مشكل سوزش ادرار و تنگي مجراي ادرار داشتند) امسال در ارديبهشت به خاطر سوزش ادرار سونو انجام دادند كه دكتر گفت نمونه برداري انجام شود. به خاطر مشكل پركاري تيروييد كه داشت اين كار به تعويق افتاد
    شهريور ماه وقت گرفتيم و براي ويزيت خدمت جنابعالي خواهيم بود. آيا لازمه سونوي جديد انجام بدن؟
    عكس سونو را هم ارسال ميكنم لطفا ملاحظه كنيد و نظرتون رو بفرماييد
    باتشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      ازمایش پی اس ا چند است
  • تصویر کاربر اشكان جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    پدرم با سن 65 سال ازمایش پروستات دادن و نتیجه رو براتون ارسال کردم  لطف میکنید بگید نتیجه به چه صورته
    خیلی نگرانم اقای دکتر  ممنونم
    1. تصویر کاربر اشكان چهارشنبه ۱۶ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      جواب ازمايش
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      ۳ الی ۶ ماه بعد بیوپسی تکرار شود در صورت بالا رفتن ازمایش پی اس ا
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    با سلام
    مدت یکسال پروستاتیت و تنگی مجاری ادرار دارم و قرص مصرف میکنم و پنج ماه پیش عمل تنگی مجاری ادرار انجام داده ام و سه ماه پیش سیستوسکوپی که دکتر گفت مشکل تنگی رفع شده و فقط پروستاتیت مانده است.
    داخل نوک مجاری ادرار که قابل مشاهده است به رنگ سیاه شاید خون مردگی بهمراه یک تاول کوچک وجود دارد و هنگام ادرار، ادرار از قسمت بالایی که سفید است خارج میشود و از قسمت سیاه ادرار خارج نمیشود ظمنا تنگی نیز نمیباشد و الان مدت یکسال است مهمانی و سر کار هم نمیتوانم بروم بخاطر درد و خارش و سوزش و تکرر ادرار.
    لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      مصرف هر دو ساعت یک لیوان اب نشستن در اب گرم ورزش ونشاط وبیخیالی وگرنه درمان دارویی ندارد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سميرپاكار پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 693 مشاهده پرسش
    با سلام،آقاى دكتر من هفته گذشته آزمايش آنتى بادى كلاميديا دادم،نتيجه١١،٦ اعلام شد،ممنون ميشم نظرتونو بگيد،آلوده به كلاميديا هستم يا نه؟جهت پيگيرى به پزشك مراجعه كنم يا مشكلى ندارم؟با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر عفونت علامت دار ندارید نیازی به این کارها نیست
  • تصویر کاربر طاهایی شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 743 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من 25 سال دارم وحدود7 سال خودارضایی میکنم .انزال زودرس هم دارم .واسترس .افسردگی .عدم اعتماد به نفس .پرخاشگری و...
    وبه همین دلیل ترس از ازدواج دارم ایا من با این همه سابقه خودارضایی مشکلی برای ازدواج نخواهم داشت .ایا عوارض خودارضایی مثل گودی زیر چشم .عدم تمرکز بعداز ترک ان خوب میشه
    در ضمن من قرص سیتالوپرام و ایمی پرامین میخورم
    باتشکر اگه میشه کامل جواب بدید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلی ندارید ترکش کنی خوب میشوی
  • تصویر کاربر فرزاد دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 664 مشاهده پرسش
    با سلام
    میخواستم بدونم چه غذاهایی باعث تقویت میل جنسی و تولید اسپرم میشود؟
    چگونه زود انزالی را درمان کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      مطلب زود انزالی را در سایت بخوانید
  • تصویر کاربر مسعود پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 695 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام؛ من 32 ساله هستم بعد از مصرف دارویی مربوط به افزایش اشتها، میل جنسیم تا حد زیادی کم شد با توجه به اینکه استفاده از این دارو بسیار در افزایش اشتهام موثر بود میخواستم بدونم علت از بین رفتن میل جنسی عارضۀ دارو بوده یا چاقی و آیا قابل درمان هست؟ و اگر قابل درمان هست دکترهای ارولوژیستی که در شهر خودم هستند تخصص کافی را دارند یا لازم است به مطبتان برای معاینه بیام؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      ممکنه عوارض قرص باشد قطع کن
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب