بهترین سن تزریق واکسن زگیل تناسلی + قیمت واکسن گارداسیل

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
در حال حاضر واکسن گارداسیل برای پیشگیری از HᏢᏙ نوع ۱۶ و ۱۸ (شایع ترین عوامل ایجاد سرطان دهانه رحم ) و نیز نوع ۶ و ۱۱ (شایعترین عوامل ایجاد زگیل تناسلی) استفاده می شود.

آمپول گارداسیل ممکن است مقاومت در برابر انواع کمتر شایع زگیل تناسلی که منجر به کانسر سرویکس(سرطان هانه رحم) نیز می شوند را به طور متقاطع ایجاد نماید. علاوه بر واکسن گارداسیل یک واکسن دیگر به نام سرواریکس نیز معرفی شده است که در برابر انواع ویروس های نوع ۱۶ و ۱۸ مصونیت ایجاد می کند

واکسن گارداسیل

قیمت واکسن گارداسیل در داروخانه1403

قیمت واکسن گارداسیل ۱۴۰۳ با توجه به نوع برند و کشور تولید کننده متفاوت است. در حال حاضر قیمت واکسن گارداسیل ۱۴۰۳ چهار ظرفیتی در حدود 5،000،000 تومان و قیمت واکسن گارداسیل ۱۴۰۳ نه ظرفیتی از 10،000،000 تومان تا 18،000،000 تومان به صورت آزاد بفروش می رسد.

سن تزریق واکسن زگیل تناسلی

بهترین زمان تزریق واکسن برای دختر خانم ها در سن 11-12 سالگی و قبل از شروع فعالیت های جنسی است و بعد از ابتلا به زگیل تناسلی زدن واکسن هیچ فایده ای ندارد و توصیه نمی شود.

 

 

چرا باید واکسن زگیل تناسلی بزنیم؟

واکسن گارداسیل نمی تواند عفونت HPV یا بیماری های در ارتباط با آن مثل کانسر را درمان نمایند. برخی از کشورها تزریق واکسن گارداسیل پسرها را به منظور جلوگیری از سرطان های اندام های جنسی در آقایان مشابه خانم ها شروع کرده اند. همچنین یکی از واکسن های در دسترس است که از ایجاد زگیل تناسلی در آقایان و خانم ها ممانعت می کند. 

سازمان بهداشت جهانی واکسیناسون دخترها را با سن ۹ تا ۱۳ سال توصیه می کند، چرا که مقرون به صرفه ترین روش برای مقابله با کانسر سرویکس یا سرطان دهانه رحم است. واکسن زگیل تناسلی نباید جایگزین روش های غربالگری گردد. در کشور هایی که واکسن HPV استفاده می گردد، برنامه های غربالگری باید توسعه یافته و تقویت گردد.

تزریق واکسن زگیل برای جلوگیری از ابتلا به زگیل تناسلی در دختر مجرد بسیار مفید است آن را جدی بگیرید.

مراکز تزریق آمپول گارداسیل در تهران

شما می توانید واکسن hpv را در درمانگاه های تخصصی بدون نیاز به مراجعه به داروخانه تزریق نمایید. یکی از این مراکز، درمانگاه تخصصی رئوف در خیابان شریعتی می باشد.

داروخانه 13 آبان

واکسن hpv را از کجا تهیه کنیم؟

برای خرید آمپول گارداسیل در تهران می توانید به داروخانه ۱۳ آبان به نشانی تهران، میدان هفت تیر، خیابان کریم خان زند بعد از خردمند جنوبی، پلاک 92 مراجعه کنید. نزدیک ترین مترو به داروخانه 13 آبان، متروی هفت تیر است.

خرید واکسن گارداسیل

واکسن زگیل تناسلی در داروخانه های ۱۳ آبان و ۲۹ فروردین در تهران موجود است. با این حال حتما قبل از مراجعه با این مراکز تماس گرفته و از موجودی آنها اطمینان حاصل نمایید. در صورتی که در سن مناسب واکسن را تزریق کرده باشید دیگری نیازی به درمان زگیل تناسلی مردان نمی باشد چرا که به آن مبتلا نخواهید شد!

قیمت واکسن گارداسیل در هلال احمر

آخرین  (به روز شده در خرداد ۱۴۰۳) : آخرین قیمت هر دوز این واکسن اگر از داروخانه هلال احمر تهیه شود ۴۰۰هزار تومان است.

واکسن زگیل تناسلی مردان

تنها واکسن ۴ ویروسی گارداسیل، مجوز استفاده در مردان را دارد. این واکسن برای کلیه پسران ۹ تا ۱۱ سال و هم چنین پسران ۱۳ تا ۲۱ ساله که قبلا واکسن نزده یا به طور ناقص زده اند، توصیه می شود. تزریق واکسن در مردان همجنس باز یا مبتلا به ضعف سیستم ایمنی (مانند ایدز) تا قبل ازسن ۲۶ سالگی توصیه شده است.

واکسن زگیل تناسلی برای چه کسانی مناسب است؟

 

واکسن گارداسیل 9 ظرفیتی

بهترین واکسن زگیل تناسلی مردان ، گارداسیل 9 می باشد چرا که محافظت بیشتری در مقابل انواع زگیل تناسلی دارد؛ مخصوصا در برابر ویروس هایی که باعث سرطان می شوند. تزریق سه دوز واکسن گارداسیل 9 در یک دوره برای پیشگیری کافی است و نیازی به تکرار آن نیست و نقش محافظتی در برابر زگیل های ایجاد کننده سرطان گردن رحم دارد.

واکسن گارداسیل و بارداری

واکسن گارداسل برای زنان باردار توصیه نمی شود. مطالعات نشان داده اند که واکسن HPV برای نوزادان متولد شده از مادران دریافت کننده این واکسن در دوران بادراری، مشکلی به وجود نیاورده است؛ با این حال به تحقیقات بیشتری نیاز است. زنان باردار تا زمانی که بارداری آن ها تمام نشده است، نباید هیچ مقداری از واکسن HPV را دریافت کنند. دریافت واکسن در دوران بارداری دلیلی برای پایان دادن به بارداری نیست.

جلوگیری از ابتلا به سرطان رحم در زنان

عوارض جانبی واکسن گارداسیل

سردرد، تب، تهوع، سرگیچه، درد در ناحیه تزریق، تورم، خارش، و غش در پانزده دقیقه اولیه پس از تزریق می‌تواند وجود داشته باشد. معمولاً ۱۵ دقیقه پس از انجام واکسن فرد را نگه می‌دارند. از آنجایی که غش کردن می تواند سبب افتادن و آسیب دیدن شود، نوجوانان و بزرگسالان باید در هنگام واکسیناسیون  HPV به حالت  نشسته یا دراز کش باشند. نشستن یا دراز کشیدن به مدت 15 دقیقه پس از واکسیناسیون می تواند به جلوگیری از غش کردن و آسیب دیدن کمک کند.

دکتر حسین کرمی متخصص کلیه و مجاری ادراری و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4/5 - (72 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر بابک دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 277 مشاهده پرسش
    بنده جوانی مجرد 31 ساله باقد 173 و وزن 80 کیلو هستم.حدود 25 روز پیش بعد از خود ارضایی مشکل دفع در ادرار (احتباس ادرار) همراه با درد در شکم و اطراف ناف داشتم ( اجساس خودم از این درد بیشتر حس میکنم با توجه به آناتومی بدن لوله های حالب باشن)که به دکتر مراجعه کردم که سونو و آزمایش انجام شد و پروستات بنده داری حجم 27 سی سی و حجم ادرار باقیمانده در مثانه 46 سی سی بود و آزمایش سالم نشون داد کلیه هام رو. که دکتر لوفلوکساسین 500 و مدالوسین 0.4 تجویز کرد و گفت التهاب پروستات داری و 10 روز مصرف کن و دوباره به پزشک مراجعه کن، که با مصرف اونها بهبودی حاصل نشد.
    در حال حاضر بعد از گذشت 25 روز اگه بخوام علایمم رو در طول روز به سه بازه زمانی تقسیم کنم به این صورته که:
    صبح که از خواب بیدار میشم برای رفتن سرکار خیلی سخت ادرار میکنم جوری که حس میکنم مثانه م اصلا قدرت پرتاب ادرار نداره و احتباسم بیشتره و تکرر هم دارم.
    بتدریج این حالت تا ظهر کمتر میشه و در بازه بعد از نهار تا حدود 6-7 ساعت تکرر ادرار دارم اما تقریبا بصورت طبیعی و با فشار کافی ادرار میکنم تا وقتی سر کارم و احساس احتباسم خیلی کمتره.
    اما شب در خانه موقع استراحت ضمن اینکه تکرر ادرار دارم احساس میکنم خیلی کم میشه ادرارم و به سختی با و با وارد کردن زور زیاد موفق به ادرار میشم، شبها حس میکنم اصلا کلیه هام کمتر ادرار تولید میکنن هرچقدر هم که آب بخورم و تا صبح که میشه اصلا هرچقد آب بخورم احساس ادرارم خیلی کمه و احساس نا آرامی باعث میشه خودم زود زود به دستشویی برم و بصورت ارادی مثانه م رو تخلیه کنم. این مدت اینقدر زور زدم برای تخلیه که دردای اطراف شکمم( که گفتم احساسم به درد و التهاب لوله های حالب هست یا حتی ایجاد فتق بر اثر اصرار و فشار به تخلیه مثانه) به پهلوهام و حتی انگار کلیه هام در قسمت پشت پهلوهام هم سرایت کرده و حس میکنم کلیه هام هم کمی درد داره البته نه بصورت غیر قابل تحمل
    در این مدت آب به اندازه کافی استفاده کردم و حداقل به صورت 1.5 ساعت در میان به دستشویی رفتم

    آقای دکتر این همه علایم و شدت و ضعفش در مقاطع مختلف شبانه روز آیا همه اش میتونه مربوط به 27 سی سی پروستات باشه؟
    احساسم اینه که موقع خود ارضایی بخاطر اون تکانهایی که بدن میخوره برای پرتاب منی و مثانه اسپرم رو به بیرون میپاشه، مثانه ام بخاطر فشار زیاد آسیب عصبی دیده باشه هرچند که هیچ فشار و دردی اون موقع حس نکردم جز اینکه حس کردم منی به راحتی تخلیه نمیشه و بعد از اون موقع ادرار بلافاصله حس کردم که ادرارم تا ته خالی نمیشه.
    آقای دکتر تشخیص شما راجب این همه بدبختی من چیه؟ آیا امیدی برای خوب شدن هست؟ آیا امکانش هست که این درد کلیه هام موجب نارسایی بشه؟؟؟
    آقای دکتر من نمیتونم اینو برای هیچ دکتری با این جزئیات تعریف کنم از شرمساری، خواهش میکنم هرکاری از دستتون برمیاد برام انجام بدید، با مطب شما تماس گرفتم گفتند که بیمار پروستاتیت قبول نمیکنید.کاش میشد توسط شما ویزیت بشم بدون اینکه این همه رو تعریف کنم. کاش میشد شما تو این سیستم روباتتون شماره بدید تا وقتی بهتون مراجعه میشه فقط بگیم که بیمار شماره فلان هستم و از تعریف معاف میشدیم و فقط به سوالات شما جواب میدادیم.
    بی اندازه محتاج کمک شما هستم.ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)
      باید از نظر تنگی مجرا سیستوسکوپی کنید
  • تصویر کاربر راسخ دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 335 مشاهده پرسش
    سلام من به علت درد شدید پهلو به دکتر رفتم بعد از سونو متوجه یک سنگ در حالب به اندازه
    7میل شدند بعد از راه الت سنگ رو خورد کردند و بی هوش بودم وچون حالب تنگ بوده یه لوله از کار گذاشتند الان 6 روز خون اب ازم خارج میشه و ادرارم هم قطع و وصل میشه و سوزش هم دارم ودکتر هم گفت بعد از 3هفته تا یک ماه باید بیایی و لوله رو در بیارم
    ایا این خون اب طبیعی است و درد شکم و پهلو نیز دارم و سوزش سر الت
    و قرص سیپروفلوکساسین و یک بسته کپسول بهم داده
    با تشکر از راهنمایی تون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)
      بعد تز خارج کردن لوله درست میشود
  • تصویر کاربر نیاز دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 319 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من ی ک بار 5 شنبه هفته قبل سکس دهانی داشتم متأسفانه اطلاع نداشتم ک نامزدم مبتلا ب زگیل تناسلی هستن میشه بگید من الان باید چ کاری انجام بدم شما رو ب خدا راهنماییم کنید ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)
      نگران نباشید تا زایده ندارید نیاز به درمان نیست
  • تصویر کاربر هیوا دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 307 مشاهده پرسش
    اقای دکتر ممنون از جوابی که بهم دادید . بنده چند سالی هست رشته بدنسازی ورزش میکنم باتوجه به واریکوسل درجه 1 و اون فتق خفیفی که دارم ایا رشته ورزشیمو ادامه بدم یا نه؟؟؟ و سوال دوم اینکه در ازمایش اسپرم تعداد اسپرم های سریعم 19.24 بوده و میخوام اولین فرزندم پسر باشه ایا این مقدار کافیه یا باید چه داروهای تقویتی مصرف کنم که مقدارشون بیشتر بشه ممنون تین دوتا سوالو هم بهمون جواب بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)
      با دارو ارتباطی ندارد
  • تصویر کاربر حامد شنبه ۲ شهریور ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 7408 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت دکتر کرمی . من 43 ساله و حدود یکسال است که مشکل کم شدن فشار ادرار دارم بطوریکه در حالت نشسته کاملا مثانه خالی نمیشود و گاهی اوقات مجبور به سر پا ایستادن جهت تخلیه کامل ادرار میشوم. در دو بار سونوگرافی از مثانه به فاصله سه ماه موضوع نامنظمی در مخاط مثانه گزارش شد بطوریکه بعد از تخلیه رزیدوی ادرار به میزان 24 سی سی و یکبار 66 سی سی دیده شد. قابل ذکر است پروستات به ابعاد نرمال و حجم 14 سی سی و کلیه ها دارای حدود و اکو طبیعی میباشند و آسیب مشاهده نشده است. از انتی بیوتیک نیز مدتی استفاده کردم و حدود 50 درصد و یا کمتر بهبود یافتم اما بعد از اتمام دارو مشکل به حالت قبل برگشت. لطفا در این خصوص راهنمایی فرمائید. با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر فاطمه دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 352 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب، این آزمایش همسر بنده هست ممنون میشم جوابش رو بگین. من بردم دکتر زنان خودم، ایشون گفتن مشکلی نیست و میتونی حامله شی، اما خودم احساس میکنم این آزمایش مورد داره، در ضمن 4 ماه پیش در هفته 8 سقط داشتم. آزمایشات ژنتیک رو به اصرا خودم انجام دادیم، در آزمایش انعقادی مشکل داشتم خونم غلیظ هست و گفتن باید طی حاملگی تحت درمان باشم. سوالم این هست که با این میزان اسپرم میشه حاملگی سالم داشت؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)
      بین سقط وواریکوسل ارتباطی ندارد
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲ شهریور ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 348 مشاهده پرسش
    سلام ممنون میشم اگه جواب سوالمو بدید رفتم سونوگرافی دادم واسه بیضه یه مدتی زیر بیضم و کشاله رانم درد دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر هیوا شنبه ۲ شهریور ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 313 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر کرمی بنده 5 ماهی هست بین سر ران سمت راست و شکمم احساس درد سنگین و گرفتگی‌میکنم طوری که این حس سنگینی به بیضه سمت راست و کیسه بیضه هم منتقل میشه انگار ران راستمو فشار میدن. بنده سونو انجام دادم که الان عکسشو هم واستون میفرستم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر حسن شنبه ۲ شهریور ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 271 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب دکتر
    پدر بنده به نام حسن آقامومن با سن 67 سال
    دچار مشکل دفع سدیم شده است
    میخواستم ببینم باید چه کنیم؟!
    آیا میشود وقت اورژانسی از شما گرفت؟؟!
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 296 مشاهده پرسش
    سلام
    شبتون بخیر
    دکتر من چند وقتی میشه که بغل های رانم قارچ پوستی گرفته که دارم کرم استفاده میکنم ولی جدیدت در ناحیه تناسلی بنده جوش های سر سیاه زده مثل توده که پیش دکتر پوستم رفتم ولی گفت چیزی نیست ولی خودم حس میکنم بیشتر شدن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)
      من رگیل نمیبینم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر م سه شنبه ۲۹ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    سلام
    آقای دکتر من همسر یکی از بیماران شما هستم، همسرم 12 روز پیش(15 مهر ) به دلیل ناتوانی جنسی به شما مراجعه کرده،حدودا یک ساله که این مشکلو داره،آخرین رابطه جنسی ما مربوط به عید میشه،شما دلیل اصلی رو استرس تشخیص دادید، البته خودمم همینطور فکر میکردم چون خیلی عصبیه و شغلشم پراسترسه،همسرم برنامه ای که شما بهش دادید و قرصی رو که در صورت نتیجه نگرفتن بعد از دوازده روز براش نوشتید رو گم کرده یا عمدا دور انداخته که من نبینم !، من واقعا نمیدونم باهاش چی کار کنم و مطمئنم که دستورات شما رو هم انجام نمیده، هرچقدر که میپرسم دکتر بهت چی گفته جواب درستی نمیده،خواستم سوال کنم به نظر شما من چه کمکی میتونم بهش و به خودم بکنم؟
    همسرم بیست و هفت سالشه و من بیست و شش سال.
    رابطه ما نسبتا خوب بود تا آذر سال پیش که من متوجه ارتباطش با دو تا خانوم شدم البته خودش میگفت به خاطر مسائل کاریه، و بعد از دعوا کردن با هم بهش گفتم باید برم چک کنم ببینم با توجه به کارای تو من ایدز نگرفته باشم! و همون موقع متوجه شدم که چقدر این حرف ناراحتش کرد،البته میدونستم که رابطه اش تا حد این کارا نبوده،خودم احساس میکنم بعد از اون روز این مشکلو پیدا کرد،به نظر شما ممکنه به خاطر ترس از مثلا بیمار کردن من یا به خاطر حرفم اینطور شده باشه؟ و اگه اینطوره من باید چی کار کنم؟
    ببخشید سوالم طولانی شد،ممنون میشم سوالم رو در سایت قرار ندید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      حتما با مشاوره روانکاوی اقای دکتر ستوده روانکار از امریکا تماس بگیرید 02188209216 بفرمایید معرف دکتر کرمی
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    سلام
    من چند ماه پیش ازدواج موقت داشتم و 5-6 تا زگیل تناسلی گرفتم. اما بعدا همه شون خوب شدند. حالا می خوام ازدواج کنم. من شنیدم بعضی از دکترها میگن باید حتما واکسن گارداسیل بزنید و به خانومتون هم جهت پیشگیری از ابتلا به سرطان واکسن گارداسیل بزنید.
    می خواستم بگم با توجه به کمی زگیل هام و بر طرف شدنشون آیا واقعا لازمه واکسن گارداسیل؟ خصوصا اینکه هزینه شم زیاده.
    با تشکر آقای دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      بزنید
  • تصویر کاربر علی.بی جمعه ۲۸ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من پسری 23 ساله ام و تابحال رابطه جنسی نداشتم و تا حدودی نسبتا خوب تقریبا بهداشت رو تا جایی که یادم میاد رعایت کردم ولی شش ماهی است که دانه هایی ریزی اول از روی بیضه هایم شروع شد که شبیه برفک تمایل به سفیدی داشت . فک کردم قارچ است ولی با تحقیق و دکتر و ... تشخیص یک نففر زگیل تناسلی بود اما اصلا روی آنها حالت گل کلمی ندارد و بخاطر اینکه رابطه ای با کسی نداشتم فکر میکنم بیماری چیز دیگری باشه و این دانه های به روی آلت هم رسیده و بسیار زیاد شده
    نمیدونم چیه و چطوری درمان کنم .الان قراره نوعی قطره استفاده کنم که برای سوزاندن زگیل تناسلی استفاده کنم و اسم قطره رو بلد نیستم
    دانه ها با ارتفاع بسیار بسیار کم می باشند شبیه همین دانه ها بر روی پوست بازو هر دو دستم هم هست
    عکس دانه ها روی الت رو گذاشتم ببینید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکس شفاف نیست
  • تصویر کاربر سميرپاكار پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 509 مشاهده پرسش
    با سلام،آقاى دكتر من هفته گذشته آزمايش آنتى بادى كلاميديا دادم،نتيجه١١،٦ اعلام شد،ممنون ميشم نظرتونو بگيد،آلوده به كلاميديا هستم يا نه؟جهت پيگيرى به پزشك مراجعه كنم يا مشكلى ندارم؟با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر عفونت علامت دار ندارید نیازی به این کارها نیست
  • تصویر کاربر طاهایی شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 585 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من 25 سال دارم وحدود7 سال خودارضایی میکنم .انزال زودرس هم دارم .واسترس .افسردگی .عدم اعتماد به نفس .پرخاشگری و...
    وبه همین دلیل ترس از ازدواج دارم ایا من با این همه سابقه خودارضایی مشکلی برای ازدواج نخواهم داشت .ایا عوارض خودارضایی مثل گودی زیر چشم .عدم تمرکز بعداز ترک ان خوب میشه
    در ضمن من قرص سیتالوپرام و ایمی پرامین میخورم
    باتشکر اگه میشه کامل جواب بدید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلی ندارید ترکش کنی خوب میشوی
  • تصویر کاربر فرزاد دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 481 مشاهده پرسش
    با سلام
    میخواستم بدونم چه غذاهایی باعث تقویت میل جنسی و تولید اسپرم میشود؟
    چگونه زود انزالی را درمان کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      مطلب زود انزالی را در سایت بخوانید
  • تصویر کاربر مسعود پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام؛ من 32 ساله هستم بعد از مصرف دارویی مربوط به افزایش اشتها، میل جنسیم تا حد زیادی کم شد با توجه به اینکه استفاده از این دارو بسیار در افزایش اشتهام موثر بود میخواستم بدونم علت از بین رفتن میل جنسی عارضۀ دارو بوده یا چاقی و آیا قابل درمان هست؟ و اگر قابل درمان هست دکترهای ارولوژیستی که در شهر خودم هستند تخصص کافی را دارند یا لازم است به مطبتان برای معاینه بیام؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      ممکنه عوارض قرص باشد قطع کن
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب