اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

بهترین سن تزریق واکسن زگیل تناسلی + قیمت واکسن گارداسیل

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
در حال حاضر واکسن گارداسیل برای پیشگیری از HᏢᏙ نوع ۱۶ و ۱۸ (شایع ترین عوامل ایجاد سرطان دهانه رحم ) و نیز نوع ۶ و ۱۱ (شایعترین عوامل ایجاد زگیل تناسلی) استفاده می شود.

آمپول گارداسیل ممکن است مقاومت در برابر انواع کمتر شایع زگیل تناسلی که منجر به کانسر سرویکس(سرطان هانه رحم) نیز می شوند را به طور متقاطع ایجاد نماید. علاوه بر واکسن گارداسیل یک واکسن دیگر به نام سرواریکس نیز معرفی شده است که در برابر انواع ویروس های نوع ۱۶ و ۱۸ مصونیت ایجاد می کند

واکسن گارداسیل

قیمت واکسن گارداسیل در داروخانه1403

قیمت واکسن گارداسیل ۱۴۰۳ با توجه به نوع برند و کشور تولید کننده متفاوت است. در حال حاضر قیمت واکسن گارداسیل ۱۴۰۳ چهار ظرفیتی در حدود 5،000،000 تومان و قیمت واکسن گارداسیل ۱۴۰۳ نه ظرفیتی از 10،000،000 تومان تا 18،000،000 تومان به صورت آزاد بفروش می رسد.

سن تزریق واکسن زگیل تناسلی

بهترین زمان تزریق واکسن برای دختر خانم ها در سن 11-12 سالگی و قبل از شروع فعالیت های جنسی است و بعد از ابتلا به زگیل تناسلی زدن واکسن هیچ فایده ای ندارد و توصیه نمی شود.

 

 

چرا باید واکسن زگیل تناسلی بزنیم؟

واکسن گارداسیل نمی تواند عفونت HPV یا بیماری های در ارتباط با آن مثل کانسر را درمان نمایند. برخی از کشورها تزریق واکسن گارداسیل پسرها را به منظور جلوگیری از سرطان های اندام های جنسی در آقایان مشابه خانم ها شروع کرده اند. همچنین یکی از واکسن های در دسترس است که از ایجاد زگیل تناسلی در آقایان و خانم ها ممانعت می کند. 

سازمان بهداشت جهانی واکسیناسون دخترها را با سن ۹ تا ۱۳ سال توصیه می کند، چرا که مقرون به صرفه ترین روش برای مقابله با کانسر سرویکس یا سرطان دهانه رحم است. واکسن زگیل تناسلی نباید جایگزین روش های غربالگری گردد. در کشور هایی که واکسن HPV استفاده می گردد، برنامه های غربالگری باید توسعه یافته و تقویت گردد.

تزریق واکسن زگیل برای جلوگیری از ابتلا به زگیل تناسلی در دختر مجرد بسیار مفید است آن را جدی بگیرید.

مراکز تزریق آمپول گارداسیل در تهران

شما می توانید واکسن hpv را در درمانگاه های تخصصی بدون نیاز به مراجعه به داروخانه تزریق نمایید. یکی از این مراکز، درمانگاه تخصصی رئوف در خیابان شریعتی می باشد.

داروخانه 13 آبان

واکسن hpv را از کجا تهیه کنیم؟

برای خرید آمپول گارداسیل در تهران می توانید به داروخانه ۱۳ آبان به نشانی تهران، میدان هفت تیر، خیابان کریم خان زند بعد از خردمند جنوبی، پلاک 92 مراجعه کنید. نزدیک ترین مترو به داروخانه 13 آبان، متروی هفت تیر است.

خرید واکسن گارداسیل

واکسن زگیل تناسلی در داروخانه های ۱۳ آبان و ۲۹ فروردین در تهران موجود است. با این حال حتما قبل از مراجعه با این مراکز تماس گرفته و از موجودی آنها اطمینان حاصل نمایید. در صورتی که در سن مناسب واکسن را تزریق کرده باشید دیگری نیازی به درمان زگیل تناسلی مردان نمی باشد چرا که به آن مبتلا نخواهید شد!

قیمت واکسن گارداسیل در هلال احمر

آخرین  (به روز شده در خرداد ۱۴۰۳) : آخرین قیمت هر دوز این واکسن اگر از داروخانه هلال احمر تهیه شود ۴۰۰هزار تومان است.

واکسن زگیل تناسلی مردان

تنها واکسن ۴ ویروسی گارداسیل، مجوز استفاده در مردان را دارد. این واکسن برای کلیه پسران ۹ تا ۱۱ سال و هم چنین پسران ۱۳ تا ۲۱ ساله که قبلا واکسن نزده یا به طور ناقص زده اند، توصیه می شود. تزریق واکسن در مردان همجنس باز یا مبتلا به ضعف سیستم ایمنی (مانند ایدز) تا قبل ازسن ۲۶ سالگی توصیه شده است.

واکسن زگیل تناسلی برای چه کسانی مناسب است؟

 

واکسن گارداسیل 9 ظرفیتی

بهترین واکسن زگیل تناسلی مردان ، گارداسیل 9 می باشد چرا که محافظت بیشتری در مقابل انواع زگیل تناسلی دارد؛ مخصوصا در برابر ویروس هایی که باعث سرطان می شوند. تزریق سه دوز واکسن گارداسیل 9 در یک دوره برای پیشگیری کافی است و نیازی به تکرار آن نیست و نقش محافظتی در برابر زگیل های ایجاد کننده سرطان گردن رحم دارد.

واکسن گارداسیل و بارداری

واکسن گارداسل برای زنان باردار توصیه نمی شود. مطالعات نشان داده اند که واکسن HPV برای نوزادان متولد شده از مادران دریافت کننده این واکسن در دوران بادراری، مشکلی به وجود نیاورده است؛ با این حال به تحقیقات بیشتری نیاز است. زنان باردار تا زمانی که بارداری آن ها تمام نشده است، نباید هیچ مقداری از واکسن HPV را دریافت کنند. دریافت واکسن در دوران بارداری دلیلی برای پایان دادن به بارداری نیست.

جلوگیری از ابتلا به سرطان رحم در زنان

عوارض جانبی واکسن گارداسیل

سردرد، تب، تهوع، سرگیچه، درد در ناحیه تزریق، تورم، خارش، و غش در پانزده دقیقه اولیه پس از تزریق می‌تواند وجود داشته باشد. معمولاً ۱۵ دقیقه پس از انجام واکسن فرد را نگه می‌دارند. از آنجایی که غش کردن می تواند سبب افتادن و آسیب دیدن شود، نوجوانان و بزرگسالان باید در هنگام واکسیناسیون  HPV به حالت  نشسته یا دراز کش باشند. نشستن یا دراز کشیدن به مدت 15 دقیقه پس از واکسیناسیون می تواند به جلوگیری از غش کردن و آسیب دیدن کمک کند.

دکتر حسین کرمی متخصص کلیه و مجاری ادراری و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4/5 - (81 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سجاد یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 484 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب،
    اینجانب در سال 91-92 مورد جراحی جابجایی مهره ی کمر و تخلیه کلیه راست قرار گرفتم.پس از آن دچار مشکل عدم خروج منی پس از انزال شده ام و جهت فرزند دار شدن به رویان مراجعه کردم و دو مرتبه میکرو انجام دادیم و اسپرم را از ادرار گرفتند.
    خواستم ببینم راه درمان در وهله ی اول وجود دارد؟در سونو گرافی مثانه و راه منی نشان از وجود سنگ می باشدکه در پیوست ارسال مینمایم.
    شایان ذکر است از دوستان دکتر بصام پور هستم و شدیدأ این موضوع به زندگی و چهارچوب زندگی من آسیب وارد کرده است.
    قبلا از لطف و پیگیری شما کمال تشکر را دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید ۱ هفتس که فیریز کردم یه محلولم بم دادن که ۱۲ ساعت یه بار میزدم با کپسول چرک‌ خشک کن که میخورم بعد از گذشته یه هفته این شکل هست که تو عکس فرستادم ایا رو به بهبوده یا نه ؟ و اینکه جاش میمونه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر بهروز یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 7121 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر،

    بنده حدود یک ماه پیش (به عنوان فاعل) رابطه مقعدی داشتم، بعد از حدود 3 روز احساس سوزش روی پوست آلت، بیضه و به میزان کم در مقعدم ( بدون هیچ گونه عارضه پوستی و یا خروج چرک و عفونت) شروع شد.
    اورولوژ اولی که مراجعه کردم جهت اطمینان تزریق و قرص جهت سوزاک رو تجویز کرد که انجام دادم و سونوی مثانه و همچنین آزمایشات کامل خون و ادرار بنده هم پاک و بدون مشکل بودن و تنها سونوی بیضه، واریکوسل بسیار خفیف رو در بیضه چپ و سونوی کلیه دو سنک 3 و 4 میلیمتر در کلیه چپ و یک کیست ساده در کلیه راست نشان داد.

    به دلیل ادامه سوزش به دو متخصص دیگه هم مراجعه کردم که هر دو نظر به سلامت بنده دادند و و تنها به علت PH ادرار بنده که 5 بوده احتمال سوزش به دلیل اسیدی بودن ادرار دادند و جهت رفع مشکل نوشیدن آب فراوان به من توصیه شد و بنده نیز از دو روز پیش نوشیدن حداقل 3 لیتر آب در روز کرده و همچنین یک دوره بیست روزه سم زدای توسط خام گیاه خواری رو شروع کردم.
    این موضوع رو هم اضافه کنم که بعضی وقتها کاملا سوزش قطع میشه اما مجددا شروع میشه و در ضمن پیشابراه هم در قسمت نوک آلت هم سوزش داره.


    میشه لطفا بر اساس توضیحات فوق بفرمایید من چه مشکلی دارم و چطور رفع میشه؟ و یا چه آزمایشات تکمیلی رو باید انجام بدم،
    1. تصویر کاربر بهروز شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      من هنوز پاسخی دریافت نکرده ام.
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
    3. تصویر کاربر بهروز یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام مجدد و تشکر از پاسخ شما.

      با توجه به سلامت آزمایشات بنده و از سوی دیگه نظر جنابعالی مبنی بر انتقال ویروس به پروستات و در پی اون تورم پروستات، آیا من برای همیشه باید در رابطه خانوادگی کاندوم استفاده کنم و همیشه ویروس منتقل شده با من هستش؟

      ممنون از وقت شما.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر فربد سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 374 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر عزیز. بنده ۳۳ سن دارم و دارای کجی آلت تناسلی مادرزادی به سمت راست (تصویر ارسال شده است) هستم. جدیدا احساس میکنم این کجی و انحنا بیشتر شده است. میخواهم عمل کنم. سوال بنده این است که اولا آیا ممکن است این انحنا و کجی مادرزادی بیشتر شده باشد یا اینکه بنده حساس شده ام. دوم اینکه بعد از عمل جای بخیه و عمل بر روی آلت باقی میماند یا خیر. بنده در شهرستان زندگی میکنم و درخواست نوبت عمل فوری دارم. با تشکر فراوان از پاسخگویی شما.
    1. تصویر کاربر فربد شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      آقای دکتر چرا پاسخ نمیدهید.
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
    3. تصویر کاربر فربد دوشنبه ۳۱ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      ممنون از پاسخگویی شما آقای دکتر عزیز. خدمت شما عرض کنم تماس گرفتم مطب ولی متاسفانه میگویند شهریور. ولی میخواستم اگر لطف کنید خود شما این هفته نوبت ویزیت بدهید که خدمت برسم.به دلیلی که خدمتتان عرض خواهم کرد عجله دارم. ضمنا طول بیرونی کجی آلت ۱۵ سانتیمتر و طول داخلی آن ۱۳ سانتیمتر است. با این وضعیت میتوان بطور قطع گفت که چند سانتیمتر بعد از جراحی طول آلت کم خواهد شد؟ و اینکه بطور قطع هیچ عوارضی جز کوتاهی ندارد ؟ بسیار سپاسگزار میشوم آقای دکتر اگر سریع پاسخ دهید. واقعا ممنونم.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۱ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
    5. تصویر کاربر فربد سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      ممنون آقای دکتر ، حتما حضوری مزاحم شما میشوم . فقط یه سوال آخر ذهنم را مشغول کرده پاسخ دهید ممنون میشوم. با توجه به عکس میزان انحنا چند درجه است؟ با سپاس فراوان
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من 17 سالمه و به نظرم طول آلت تناسلیم کوتاهه . میخواستم ببینم راهکاری هست برای افزایش طول ؟؟؟ ژل های حجم دهنده یا خیر ؟؟؟؟ با تشکر و اندازه آلتم در حالت عادی 5 سانت و در حالت نعوظ 11 سانته
    1. تصویر کاربر محمد جمعه ۲۸ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      آقای دکتر میشه لطفا جواب بدین ؟؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر امین یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 308 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من 34 سال دارم و 5 ساله ازدواج کردم. سه سال است مشکل پروستاتیت مزمن دارم(تکرر ادرار، سوزش هنگام و خصوصاٌ بعد از ادرار،باقیماندن ادرار در مثانه، عدم پرتاب منی و بعضی وقت ها درد هنگام انزال) و نزد متخصص اورولوژی و متخصص عفونی رفتم ، آزمایشات انواع عفونت ها هم گرفتم که مشکلی نداشت. و انواع آنتی بیوتیک ها رو مصرف کردم اما هر چند وقت یکبار عود می کند. عکس برای تنگی مجرا هم گرفتم و مشکلی نبود.
    ضمنا جناب دکتر من قبل از ازدواج(6 سال پیش) جوش های گوشتی مثل زگیل اطراف ناحیه تناسلی و ران ها داشتم که بر طرف شد(متاسفانه بدلیل عدم پیگیری علت آن را نفهمیدم). یکی دو سال بعد از ازدواج همسرم دچار همان جوش ها شد که او هم بر طرف شد.
    لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر طیبه یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 330 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت آقای دکتر عزیز
    آقای دکتر من نزدیک 40 روز هست که به زگیل تناسلی مبتلا شده ام و امروز سومین باره که میرم کرایو درمانی...هر دفعه میگه بیشتر شده دیگه خسته شدم...من هرکار گفتن کردم ولی جواب نگرفتم...گفتن مو رو نزنید...نزدیکی نداشته باشید ...ولی فایده نداشته...میشه شما کمکم کنید و در ضمن آیا از مو بر استفاده کنیم مشکلی دارد یا خیر...ممنون از لطفتون آیا روش های درمان خانگی مثل روغن چای یا سرکه سیب یا سیر فایده دارد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر مریم یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 356 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر من رابطه مقعدی داشتم .کنار مقعدم و سمت جلوم زگیل زد که hpv 16 18 هست .دختر هستم نگرانم .رابطه دهانی هم داشتم دونه های ته زبون و حلقم زده نگرانم که زگیل هستن یا نه
    لطفا راهنمایی کنید با توجه به این که دختر هستم چه کار برای درمان باید انجام بدم چقدر احتمال پیشروی وجود داره ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۳۱ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    سلام.من ازمایش اسپرم دادم دکتر گفت هیچ اسپرمی داخل ازمایش نیست سایز هردوتا بیضم 15میلی متر هست واریکوسل گرید دو دارم قبلا از امپول های بدنسازی مثل تستسترون استفاده کردم اخرین باری ک زدم تقریبا 4 ماه پیش بوده اسم امپولا سوستانول250 و دکانوات250 هرکدام 10تا استفاده کردم تقریبا 3ساله سوزش ادرار هم دارم هردکتری هم رفتم هرقرصی هم نوشتن درست نشدم گفتن ب سوزش ادرارت فکر نکن ب نظرشما دلیل عقیمی من چیه؟ایا سایز بیضه هام کوچیکن؟یا از امپولا هست راه درمان دارد یا خیر 23 سالمه وزنم هم 63کیلوقدم هم175 ممنون میشم جواب بدین چ اقداماتی بکنم من بچه شهرستانم نمیتونم حضوری بیام خدمتتون.ممنون ازتوضیحاتتون داخل سایت
    1. تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      168971
    2. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۷ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      لطفا جواب بدین اقای دکتر خیلی نگرانم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
    4. تصویر کاربر علی یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام اقای دکتر اگه تو نمونه برداری بیضه نطفه نباشه دیگه هیچ راهی واسه پدر شدن وجود نداره؟یا بازهم راه هایی وجود داره؟؟؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
    6. تصویر کاربر علی یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      میگن سایز بیضه ک کوچیک باشه نطفه سازی نمیکنه من سایز بیضم ۱۵ هستش ایا کوچیکه؟ و اینکه میشه مادرزادی نطفه تولید نکرده باشه بیضم؟یا بر اثر امپولای بدنسازی اینطوری شدم؟سوال اخرم بود مرسی ک وقت گذاشتین
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۱ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      اگر نمیکند کاری نمیتوان کرد
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر آرش یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 666 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر بخاطر راهنمایی هاتون. پسری 26 ساله و مجردم. زمستان سال قبل دچار تکرر ادرار و جریان ضعیف ادرار شدم و به پزشک مراجعه کردم سونوگرافی که دادم حجم پروستات 30 سی سی و التهاب پروستات تشخیص داده شد و دکتر طی چند مرحله برام داروهای زیر رو تجویز کرد از جمله (افلوکساسین، پروترال، پروکسور، تاوانکس) این داروها رو تا اوایل اردیبهشت ماه استفاده کردم. اما تو اواسط خرداد ماه متوجه شدم که دچار اختلال نعوظ شدم؛ به طوری که با دیدن یا شنیدن محرک ها دچار نعوظ نمیشم درحالی که قبلاً اینطور نبودم و با ماساژ دادن به نعوظ میرسم ( بعضی اوقات نعوظ کامل نیست و با جمع کردن و انقباض مقعد به نعوظ کامل میرسم و اگه از ماساژ دست بکشم نعوظ هم از بین میره) ولی نعوظ صبحگاهی دارم که بعضی از شب ها کامل و بعضی اوقات ضعیف و شل هست. تا حالا رابطه ی جنسی نداشتم ولی متاسفانه چند سالی هست که خودارضایی می کنم و خود ارضاییم هم طوری بود که تا چند ساعت خودم رو تو حالت نعوظ نگه میداشتم ( 2-3 ساعت و بعضی اوقات بیشتر).
    -دکتر این اختلال ممکنه به خاطر التهاب پروستات باشه؟
    -این اختلال ممکنه به خاطر نعوظ های طولانی در خودارضایی باشه؟
    -این مشکل ممکنه به خاطر نشت وریدی باشه؟
    این موضوع خیلی نگرانم کرده و روی زندگی آیندم تاثیر میذاره (این که ازدواج کنم یا نه) طوری که شب ها خواب راحتی ندارم و مدام دارم بهش فکر میکنم. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر آرش جمعه ۲۸ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      دکتر اکثر اوقات نعوظ های صبحگاهی م به صورت ناقص هستش و بعضی اوقات هم کامله
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سميرپاكار پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 579 مشاهده پرسش
    با سلام،آقاى دكتر من هفته گذشته آزمايش آنتى بادى كلاميديا دادم،نتيجه١١،٦ اعلام شد،ممنون ميشم نظرتونو بگيد،آلوده به كلاميديا هستم يا نه؟جهت پيگيرى به پزشك مراجعه كنم يا مشكلى ندارم؟با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر عفونت علامت دار ندارید نیازی به این کارها نیست
  • تصویر کاربر طاهایی شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 662 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من 25 سال دارم وحدود7 سال خودارضایی میکنم .انزال زودرس هم دارم .واسترس .افسردگی .عدم اعتماد به نفس .پرخاشگری و...
    وبه همین دلیل ترس از ازدواج دارم ایا من با این همه سابقه خودارضایی مشکلی برای ازدواج نخواهم داشت .ایا عوارض خودارضایی مثل گودی زیر چشم .عدم تمرکز بعداز ترک ان خوب میشه
    در ضمن من قرص سیتالوپرام و ایمی پرامین میخورم
    باتشکر اگه میشه کامل جواب بدید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلی ندارید ترکش کنی خوب میشوی
  • تصویر کاربر فرزاد دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 558 مشاهده پرسش
    با سلام
    میخواستم بدونم چه غذاهایی باعث تقویت میل جنسی و تولید اسپرم میشود؟
    چگونه زود انزالی را درمان کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      مطلب زود انزالی را در سایت بخوانید
  • تصویر کاربر مسعود پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 612 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام؛ من 32 ساله هستم بعد از مصرف دارویی مربوط به افزایش اشتها، میل جنسیم تا حد زیادی کم شد با توجه به اینکه استفاده از این دارو بسیار در افزایش اشتهام موثر بود میخواستم بدونم علت از بین رفتن میل جنسی عارضۀ دارو بوده یا چاقی و آیا قابل درمان هست؟ و اگر قابل درمان هست دکترهای ارولوژیستی که در شهر خودم هستند تخصص کافی را دارند یا لازم است به مطبتان برای معاینه بیام؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      ممکنه عوارض قرص باشد قطع کن
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب