بهترین سن تزریق واکسن زگیل تناسلی + قیمت واکسن گارداسیل

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
در حال حاضر واکسن گارداسیل برای پیشگیری از HᏢᏙ نوع ۱۶ و ۱۸ (شایع ترین عوامل ایجاد سرطان دهانه رحم ) و نیز نوع ۶ و ۱۱ (شایعترین عوامل ایجاد زگیل تناسلی) استفاده می شود.

آمپول گارداسیل ممکن است مقاومت در برابر انواع کمتر شایع زگیل تناسلی که منجر به کانسر سرویکس(سرطان هانه رحم) نیز می شوند را به طور متقاطع ایجاد نماید. علاوه بر واکسن گارداسیل یک واکسن دیگر به نام سرواریکس نیز معرفی شده است که در برابر انواع ویروس های نوع ۱۶ و ۱۸ مصونیت ایجاد می کند

واکسن گارداسیل

قیمت واکسن گارداسیل در داروخانه1403

قیمت واکسن گارداسیل ۱۴۰۳ با توجه به نوع برند و کشور تولید کننده متفاوت است. در حال حاضر قیمت واکسن گارداسیل ۱۴۰۳ چهار ظرفیتی در حدود 5،000،000 تومان و قیمت واکسن گارداسیل ۱۴۰۳ نه ظرفیتی از 10،000،000 تومان تا 18،000،000 تومان به صورت آزاد بفروش می رسد.

سن تزریق واکسن زگیل تناسلی

بهترین زمان تزریق واکسن برای دختر خانم ها در سن 11-12 سالگی و قبل از شروع فعالیت های جنسی است و بعد از ابتلا به زگیل تناسلی زدن واکسن هیچ فایده ای ندارد و توصیه نمی شود.

 

 

چرا باید واکسن زگیل تناسلی بزنیم؟

واکسن گارداسیل نمی تواند عفونت HPV یا بیماری های در ارتباط با آن مثل کانسر را درمان نمایند. برخی از کشورها تزریق واکسن گارداسیل پسرها را به منظور جلوگیری از سرطان های اندام های جنسی در آقایان مشابه خانم ها شروع کرده اند. همچنین یکی از واکسن های در دسترس است که از ایجاد زگیل تناسلی در آقایان و خانم ها ممانعت می کند. 

سازمان بهداشت جهانی واکسیناسون دخترها را با سن ۹ تا ۱۳ سال توصیه می کند، چرا که مقرون به صرفه ترین روش برای مقابله با کانسر سرویکس یا سرطان دهانه رحم است. واکسن زگیل تناسلی نباید جایگزین روش های غربالگری گردد. در کشور هایی که واکسن HPV استفاده می گردد، برنامه های غربالگری باید توسعه یافته و تقویت گردد.

تزریق واکسن زگیل برای جلوگیری از ابتلا به زگیل تناسلی در دختر مجرد بسیار مفید است آن را جدی بگیرید.

مراکز تزریق آمپول گارداسیل در تهران

شما می توانید واکسن hpv را در درمانگاه های تخصصی بدون نیاز به مراجعه به داروخانه تزریق نمایید. یکی از این مراکز، درمانگاه تخصصی رئوف در خیابان شریعتی می باشد.

داروخانه 13 آبان

واکسن hpv را از کجا تهیه کنیم؟

برای خرید آمپول گارداسیل در تهران می توانید به داروخانه ۱۳ آبان به نشانی تهران، میدان هفت تیر، خیابان کریم خان زند بعد از خردمند جنوبی، پلاک 92 مراجعه کنید. نزدیک ترین مترو به داروخانه 13 آبان، متروی هفت تیر است.

خرید واکسن گارداسیل

واکسن زگیل تناسلی در داروخانه های ۱۳ آبان و ۲۹ فروردین در تهران موجود است. با این حال حتما قبل از مراجعه با این مراکز تماس گرفته و از موجودی آنها اطمینان حاصل نمایید. در صورتی که در سن مناسب واکسن را تزریق کرده باشید دیگری نیازی به درمان زگیل تناسلی مردان نمی باشد چرا که به آن مبتلا نخواهید شد!

قیمت واکسن گارداسیل در هلال احمر

آخرین  (به روز شده در خرداد ۱۴۰۳) : آخرین قیمت هر دوز این واکسن اگر از داروخانه هلال احمر تهیه شود ۴۰۰هزار تومان است.

واکسن زگیل تناسلی مردان

تنها واکسن ۴ ویروسی گارداسیل، مجوز استفاده در مردان را دارد. این واکسن برای کلیه پسران ۹ تا ۱۱ سال و هم چنین پسران ۱۳ تا ۲۱ ساله که قبلا واکسن نزده یا به طور ناقص زده اند، توصیه می شود. تزریق واکسن در مردان همجنس باز یا مبتلا به ضعف سیستم ایمنی (مانند ایدز) تا قبل ازسن ۲۶ سالگی توصیه شده است.

واکسن زگیل تناسلی برای چه کسانی مناسب است؟

 

واکسن گارداسیل 9 ظرفیتی

بهترین واکسن زگیل تناسلی مردان ، گارداسیل 9 می باشد چرا که محافظت بیشتری در مقابل انواع زگیل تناسلی دارد؛ مخصوصا در برابر ویروس هایی که باعث سرطان می شوند. تزریق سه دوز واکسن گارداسیل 9 در یک دوره برای پیشگیری کافی است و نیازی به تکرار آن نیست و نقش محافظتی در برابر زگیل های ایجاد کننده سرطان گردن رحم دارد.

واکسن گارداسیل و بارداری

واکسن گارداسل برای زنان باردار توصیه نمی شود. مطالعات نشان داده اند که واکسن HPV برای نوزادان متولد شده از مادران دریافت کننده این واکسن در دوران بادراری، مشکلی به وجود نیاورده است؛ با این حال به تحقیقات بیشتری نیاز است. زنان باردار تا زمانی که بارداری آن ها تمام نشده است، نباید هیچ مقداری از واکسن HPV را دریافت کنند. دریافت واکسن در دوران بارداری دلیلی برای پایان دادن به بارداری نیست.

جلوگیری از ابتلا به سرطان رحم در زنان

عوارض جانبی واکسن گارداسیل

سردرد، تب، تهوع، سرگیچه، درد در ناحیه تزریق، تورم، خارش، و غش در پانزده دقیقه اولیه پس از تزریق می‌تواند وجود داشته باشد. معمولاً ۱۵ دقیقه پس از انجام واکسن فرد را نگه می‌دارند. از آنجایی که غش کردن می تواند سبب افتادن و آسیب دیدن شود، نوجوانان و بزرگسالان باید در هنگام واکسیناسیون  HPV به حالت  نشسته یا دراز کش باشند. نشستن یا دراز کشیدن به مدت 15 دقیقه پس از واکسیناسیون می تواند به جلوگیری از غش کردن و آسیب دیدن کمک کند.

دکتر حسین کرمی متخصص کلیه و مجاری ادراری و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4/5 - (73 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۲۸ آذر ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 691 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر حسین کرمی،

    اینجانب حدودا پنج سال پیش احساس سنگینی در بیضه هایم مینمودم؛ در آن زمان بدلیل آشنایی اندکی که با بیماری واریکوسل داشتم فکر کردم که به این بیماری مبتلا هستم و لذا از ترس جراحی از رفتن به پزشک خود داری نمودم.
    بعد از گذشت یک سال این احساس سنگینی به درد و التهاب در بیضه چپ تبدیل شد که باز هم متاسفانه تنها با استفاده از کمپرس آب سرد و تسکین موقتی درد از رفتن به پزشک خود داری کردم تا آنجا که بیضه چپم دچار آتروفی گردید.
    من با این بیماری مزمن حدود پنج سال کنار آمدم تا اینکه چند هفته قبل با یکی از دوستانم که پزشک عمومی است درباره آن مشورت نمودم و ایشان به من گفتند که مطمئنا بیماری من واریکوسل نیست بلکه به احتمال زیاد من دچار بیماری پروستاتیت شده بودم اما بدلیل عدم درمان بموقع، این بیماری هم مزمن گردیده و هم به بیماری اپیدیمیت و اورکیت تبدیل شده است.
    از آنجایی که من در شهرستانی فاقد متخصص ارولوژی زندگی میکنم (و بیمه نیز ندارم) از ایشان خواهش کردم که به من داروی این بیماری را تجویز نمایند و ایشان با مسولیت و اصرار خود من ابتدا قرص افلوکساسین۳۰۰ را هر ۱۲ ساعت (۳ ساعت قبل و بعد بدون غذا) تجویز نمودند و گفتند که اگر تا پنج روز اثر نگذاشت باید آنتی بیوتیک دیگری تجویز شود.
    مصرف این دارو در دو روز اول اثر خوبی داشت و درد بیضه چپ تا حد زیادی کم شد اما از روز سوم به تدریج به شرایط قبل بازگشت.
    لذا ایشان بعد از ۵ روز قرص لووفلوکساسین۵۰۰ را روزی یک بار تجویز نمود. این قرص نیز در دو روز اول بسیار موثر بود (حتی بهتر از داروی قبلی) اما از روز سوم مجددا شرایط بیماری مانند قبل نمایان شد.
    ایشان این دارو را (برای درمان هر سه بیماری پروستاتیت اپیدیمیت و اورکیت مزمن) به مدت یک ماه تجویز نمودند اما گفتند اگر بعد از پنج روز اثر نداشت احتمالا این بیماری از عفونتهای ساده مجاری ادراری نیست و من حتما باید با یک متخصص ارولوژی مشورت کنم.
    در مدت ده روز از مصرف این داروها (۵ روز افلوکساسین و ۵ روز لووفلوکساسین) درد ناحیه اپیدیمیت که با لمس کردن احساس میشد بهبود یافته اما درد کلی و عمومی بیضه چپ (احتمالا اورکیت) همچنان وجود دارد.
    زمانی که من پشت بخاری دراز میکشم و حرارت بیضه از دمای بدن بیشتر میشود، این درد کلی در بیضه چپ بطرز چشمگیری کاهش یافته و حتی از بین میرود و لذا به توصیه دوست پزشکم سعی میکنم که بعد از مصرف دارو یک ساعت با گرم نمودن بیضه موجب جریان بهتر خون داخل بیضه و اثر گذاری بیشتر دارو شوم.
    همچنین در زمان تشدید این درد میتوانم با لمس کردن بیضه یک ناحیه متورم و دردناک کوچک به اندازه ۲-۳ میلیمتر در زیر بیضه را لمس نمایم که با کاهش و یا از بین رفتن درد این ناحیه متورم نیز ناپدید و یا کوچک میگردد.
    دوست پزشکم آنرا یک گره از عروق داخلی بیضه میداند که به دلیل عفونت دچار التهاب شده است.
    من در حال حاضر ۴۰ سال دارم و در زمان ابتلا به این بیماری حدودا ۳۵ سال داشتم. از آنجایی که من هیچگونه تماس جنسی نداشته ام لذا دلیل ابتلای اولیه به پروستاتیت را (به نظر دوست پزشکم) ناشی از موارد زیر میدانم:
    ۱. یکی دو سال سال قبل وبعد از ابتلا به این بیماری (بر خلاف رویه زندگی ام در گذشته) دوچرخه سواری میکردم (به ویژه در هوای سرد).
    ۲. یکی دو سال قبل و چند سال بعد از ابتلا به این بیماری (بر خلاف رویه زندگی ام در گذشته) تقریبا تمام روز را (۱۰-۱۵ ساعت) روی صندلی مینشستم.
    ۳. یکی دو سال قبل و بعد از ابتلا به این بیماری (بر خلاف رویه زندگی ام در گذشته) قهوه تلخ و فلفل قرمز زیاد مصرف میکردم.
    ۴. یکی دو سال قبل از ابتلا به این بیماری دچارعفونت ریشه دندان و سرماخوردگی بسیار شدید شدم.
    در پایان بسیار سپاسگزار خواهم بود که مرا برای ادامه درمان راهنمایی فرمایید.

    با تشکر و سپاس فراوان،
    امیر حسین.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ آذر ۹۵( 8 سال پیش)
      ازنظر من شما مشكلي نداريد
  • تصویر کاربر فاطمه یکشنبه ۲۸ آذر ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    با سلام دختری هستم 29 ساله به دنبال ضربه خوردن به کلیه سمت راست 4 سال پیش دچار خونریزی از ادرار شدم به اورژانس بیمارستان مراجعه نمودم و پس از دریافت سرم و شفاف شدن رنگ ادرار و دریافت سفتی ریکسون از بیمارستان مرخص شدم سونوگرافی انجام دادم دچار هیدروکربن خفیف در کلیه سمت راست هستم به تازگی آزمایش ادرار و خون دادم بی یو آن و کراتینین نرمال بود وزرایش ادرارم پروتئین تریس که پس از تکرار مجدد پروتئین تریس منفی بود و آزمایش نرمال بود گاهی اوقات دچار درد قولنج در کلیه سمت راست میشوم لطفا راهنمایی بفرمایید خیلی ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ آذر ۹۵( 8 سال پیش)
      مهم نيست
  • تصویر کاربر فاطمه یکشنبه ۲۸ آذر ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 365 مشاهده پرسش
    با سلام دختری هستم 29 ساله به دنبال ضربه خوردن به کلیه سمت راست 4 سال پیش دچار خونریزی از ادرار شدم به اورژانس بیمارستان مراجعه نمودم و پس از دریافت سرم و شفاف شدن رنگ ادرار و دریافت سفتی ریکسون از بیمارستان مرخص شدم سونوگرافی انجام دادم دچار هیدروکربن خفیف در کلیه سمت راست هستم به تازگی آزمایش ادرار و خون دادم بی یو آن و کراتینین نرمال بود وزرایش ادرارم پروتئین تریس که پس از تکرار مجدد پروتئین تریس منفی بود و آزمایش نرمال بود گاهی اوقات دچار درد قولنج در کلیه سمت راست میشوم لطفا راهنمایی بفرمایید خیلی ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ آذر ۹۵( 8 سال پیش)
      مهم نيست
  • تصویر کاربر فرشاد یکشنبه ۲۸ آذر ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 296 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت اقای دکتر عزیز.بنده واریگوسل گرید 2سمپ چپ دارم یک بار اقدام ب بارداری کردیم اما در 9 هفته سقط شد و ازمایش دادم نظرتان چ میباشد با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ آذر ۹۵( 8 سال پیش)
      ارتباطي با ازمايش ندارد٢-بايد معاينه شويد
  • تصویر کاربر زهرا شنبه ۲۷ آذر ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 307 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    همسر من سه چهار روز بود که بیضه هاشون یه درد خفیف داشت به دکتر مراجعه کردن و سونوگرافی شدن تو سونوگرافی تغییرات واریکوسل خفیف(درجه 1) در اطراف بیضه چپ و تغییرات هیدروسل خفیف در اطراف بیضه چپ مشاهده شده و گفتن که اگه ازمایش اسپرم مشکلی تداشته باشه احتیاج به عمل نیست
    ازمایش اسپرم به صورت زیره:
    volume 2.8
    viscosity norm
    liquefaction 30
    ph 7.5
    germ cell 2-3
    normal morphology 40
    pathology 60
    concentration 76.83
    A+B(Total progressive) 50%
    A+B+C(Total motile) 71%
    Immotile 28%
    Non progressive 22%

    جواب ازمایش خوبه یا احتیاج به عمل هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ آذر ۹۵( 8 سال پیش)
      قابل قبول است
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۲۷ آذر ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 376 مشاهده پرسش
    این سنگ اصلا تکان نمیخورد من با این سنگ چه کنم؟ درد هم ندارد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ آذر ۹۵( 8 سال پیش)
      نياز به درمان ندارد
  • تصویر کاربر سعادت شنبه ۲۷ آذر ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 339 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر پدرمن 81 سال سن داره و داره مشکل پروستات هست ولی به خاطر مشکل ریوی نتوانست عمل انجام بده الان سوند استفاده میکنه مقدار کراتین مناسبه زیر یک اوره 35 اندازه پروستات 58 سی سی میباشد آیا میتوان کاری انجام داد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ آذر ۹۵( 8 سال پیش)
      راه عمل ندارد
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۷ آذر ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 326 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر.ایا جوش های سفیدزیرپوستی روی الت مانع عمل جراحی کجی الت میشود یا خیر؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ آذر ۹۵( 8 سال پیش)
      عكسش وا بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر ف شنبه ۲۷ آذر ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 253 مشاهده پرسش
    خون در ادرار 4-3 به چه معنی است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ آذر ۹۵( 8 سال پیش)
      مهم نيست
  • تصویر کاربر پویا شنبه ۲۷ آذر ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 334 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکترخسته نباشیدمن جوانی17ساله هستم که ازسن13سالگی دچاربزرگی دوتابیضه همراه آلت تناسلی شدم میخواستم بدونم علت طبیعیست یامیتونه بیماری ای دربرداشته باشه درضمن ازترس خجالت هم پیش دکترنرفتم ممنون میشم جوابموبدین باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ آذر ۹۵( 8 سال پیش)
      سونوگرافي كنيد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر م سه شنبه ۲۹ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 436 مشاهده پرسش
    سلام
    آقای دکتر من همسر یکی از بیماران شما هستم، همسرم 12 روز پیش(15 مهر ) به دلیل ناتوانی جنسی به شما مراجعه کرده،حدودا یک ساله که این مشکلو داره،آخرین رابطه جنسی ما مربوط به عید میشه،شما دلیل اصلی رو استرس تشخیص دادید، البته خودمم همینطور فکر میکردم چون خیلی عصبیه و شغلشم پراسترسه،همسرم برنامه ای که شما بهش دادید و قرصی رو که در صورت نتیجه نگرفتن بعد از دوازده روز براش نوشتید رو گم کرده یا عمدا دور انداخته که من نبینم !، من واقعا نمیدونم باهاش چی کار کنم و مطمئنم که دستورات شما رو هم انجام نمیده، هرچقدر که میپرسم دکتر بهت چی گفته جواب درستی نمیده،خواستم سوال کنم به نظر شما من چه کمکی میتونم بهش و به خودم بکنم؟
    همسرم بیست و هفت سالشه و من بیست و شش سال.
    رابطه ما نسبتا خوب بود تا آذر سال پیش که من متوجه ارتباطش با دو تا خانوم شدم البته خودش میگفت به خاطر مسائل کاریه، و بعد از دعوا کردن با هم بهش گفتم باید برم چک کنم ببینم با توجه به کارای تو من ایدز نگرفته باشم! و همون موقع متوجه شدم که چقدر این حرف ناراحتش کرد،البته میدونستم که رابطه اش تا حد این کارا نبوده،خودم احساس میکنم بعد از اون روز این مشکلو پیدا کرد،به نظر شما ممکنه به خاطر ترس از مثلا بیمار کردن من یا به خاطر حرفم اینطور شده باشه؟ و اگه اینطوره من باید چی کار کنم؟
    ببخشید سوالم طولانی شد،ممنون میشم سوالم رو در سایت قرار ندید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      حتما با مشاوره روانکاوی اقای دکتر ستوده روانکار از امریکا تماس بگیرید 02188209216 بفرمایید معرف دکتر کرمی
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    سلام
    من چند ماه پیش ازدواج موقت داشتم و 5-6 تا زگیل تناسلی گرفتم. اما بعدا همه شون خوب شدند. حالا می خوام ازدواج کنم. من شنیدم بعضی از دکترها میگن باید حتما واکسن گارداسیل بزنید و به خانومتون هم جهت پیشگیری از ابتلا به سرطان واکسن گارداسیل بزنید.
    می خواستم بگم با توجه به کمی زگیل هام و بر طرف شدنشون آیا واقعا لازمه واکسن گارداسیل؟ خصوصا اینکه هزینه شم زیاده.
    با تشکر آقای دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      بزنید
  • تصویر کاربر علی.بی جمعه ۲۸ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من پسری 23 ساله ام و تابحال رابطه جنسی نداشتم و تا حدودی نسبتا خوب تقریبا بهداشت رو تا جایی که یادم میاد رعایت کردم ولی شش ماهی است که دانه هایی ریزی اول از روی بیضه هایم شروع شد که شبیه برفک تمایل به سفیدی داشت . فک کردم قارچ است ولی با تحقیق و دکتر و ... تشخیص یک نففر زگیل تناسلی بود اما اصلا روی آنها حالت گل کلمی ندارد و بخاطر اینکه رابطه ای با کسی نداشتم فکر میکنم بیماری چیز دیگری باشه و این دانه های به روی آلت هم رسیده و بسیار زیاد شده
    نمیدونم چیه و چطوری درمان کنم .الان قراره نوعی قطره استفاده کنم که برای سوزاندن زگیل تناسلی استفاده کنم و اسم قطره رو بلد نیستم
    دانه ها با ارتفاع بسیار بسیار کم می باشند شبیه همین دانه ها بر روی پوست بازو هر دو دستم هم هست
    عکس دانه ها روی الت رو گذاشتم ببینید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکس شفاف نیست
  • تصویر کاربر سميرپاكار پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    با سلام،آقاى دكتر من هفته گذشته آزمايش آنتى بادى كلاميديا دادم،نتيجه١١،٦ اعلام شد،ممنون ميشم نظرتونو بگيد،آلوده به كلاميديا هستم يا نه؟جهت پيگيرى به پزشك مراجعه كنم يا مشكلى ندارم؟با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر عفونت علامت دار ندارید نیازی به این کارها نیست
  • تصویر کاربر طاهایی شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 589 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من 25 سال دارم وحدود7 سال خودارضایی میکنم .انزال زودرس هم دارم .واسترس .افسردگی .عدم اعتماد به نفس .پرخاشگری و...
    وبه همین دلیل ترس از ازدواج دارم ایا من با این همه سابقه خودارضایی مشکلی برای ازدواج نخواهم داشت .ایا عوارض خودارضایی مثل گودی زیر چشم .عدم تمرکز بعداز ترک ان خوب میشه
    در ضمن من قرص سیتالوپرام و ایمی پرامین میخورم
    باتشکر اگه میشه کامل جواب بدید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلی ندارید ترکش کنی خوب میشوی
  • تصویر کاربر فرزاد دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 491 مشاهده پرسش
    با سلام
    میخواستم بدونم چه غذاهایی باعث تقویت میل جنسی و تولید اسپرم میشود؟
    چگونه زود انزالی را درمان کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      مطلب زود انزالی را در سایت بخوانید
  • تصویر کاربر مسعود پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 527 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام؛ من 32 ساله هستم بعد از مصرف دارویی مربوط به افزایش اشتها، میل جنسیم تا حد زیادی کم شد با توجه به اینکه استفاده از این دارو بسیار در افزایش اشتهام موثر بود میخواستم بدونم علت از بین رفتن میل جنسی عارضۀ دارو بوده یا چاقی و آیا قابل درمان هست؟ و اگر قابل درمان هست دکترهای ارولوژیستی که در شهر خودم هستند تخصص کافی را دارند یا لازم است به مطبتان برای معاینه بیام؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      ممکنه عوارض قرص باشد قطع کن
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

بسیاری از مردان در مقطعی از زندگی خود، با یک درد مبهم یا احساس سنگینی در ناحیه…
اگر به دنبال عکس بیضه ی سالم و ناسالم هستید، در ابتدا باید بدانید چه بیماری هایی…
پروتز آلت تناسلی چه کمکی به درمان اختلال نعوط می کند؟ آیا پروتز می تواند مشکل نعوظ…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب