اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

راهنمای آموزش بیماران بزرگی خوش خیم پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بزرگی خوش خیم پروستات (هیپرپلازی خوش خیم پروستات BPH) بعد از 50 سالگی بروز می کندو 55-50 درصد مردان دچار این مشکل می شوند. بیشترین میزان بروز آن در سن 80-75 سالگی است.

پروستات غده ای است که در گردن مثانه قرار می گیرد و عملکرد آن ترشح فروکتوز، پروستاکلاندین ها، مواد ضدمیکروبی و مواد دیگر از جمله ترشح مایع منی است. با بزرگ شدن و فشار به گردن مثانه، راه عبور ادرار تنگ و یا بسته شده و خروج ادرار با مشکل روبرو می شود.

علت این بیماری نامعلوم است، اما دانشمندان معتقدند که عوامل هورمونی (تغییرات هورمونی)، عدم تعادل هورمون های مردانه، عفونت های مزمن ادراری، عوامل اقتصادی، اجتماعی و اثرات نژادی در بروز آن تاثیر دارند.

پیشگیری خاصی برای این بیماری وجود ندارد. با مراجعه به موقع و گرفتن شرح حال و معاینه از طریق مقعد (رکتال)  توسط پزشک و  انجام سونوگرافی می توان به بزرگی و بیماری های دیگر پروستات پی برد و اقدام به درمان های بعدی نمود.

علائم و نشانه ها بزرگی خوش خیم پروستات

تکرر ادرار، احساس نیاز فوری به دفع ادرار، ادرار شبانه (بیش از یکبار)، احساس فشارهای شکمی، کاهش فشار جریان ادرار، بند آمدن ادرار، قطره قطره ادرار کردن پس از پایان دفع ادرار، عدم احساس تخلیه کامل ادرار، احتباس شدید ادراری، عفونت های مکرر ادرار و در صورت عدم درمان گشادشدن لگنچه های کلیه، صدمه به کار کلیه ها و عواقب بعدی نارسایی کلیه می باشد. تغییرات ساختمان مثانه و تشکیل سنگ در مثانه نیز از دیگر عوارضی است که ممکن است رخ دهد.

تکرر ادراری

تشخیص بیماری بزرگی خوش خیم پروستات

اخذ شرح حال دقیق و معاینه پروستات، سونوگرافی و سیستوسکوپی، سه روش اصلی تشخیص این بیماری هستند.

درمان بزرگی خوش خیم پروستات

درمان بزرگی خوش خیم پروستات بستگی به شدت علائم و عوارض و علائم ناشی از آن، سن و شرایط عمومی بیمار دارد. ابتدا از درمان دارویی استفاده می شود. در صورت عدم بهبودی و ایجاد انسداد مسیر ادراری، بر حسب اندازه پروستات و علائم و شرایط بیمار، از دو روش رایج جراحی پروستات (پروستاتکتومی) استفاده می شود.

۱- تراشیدن پروستات با ابزارهای مخصوص از طریق مجرای ادرار (TUR)

۲- روش جراحی باز و درآوردن کامل پروستات (جراحی شکمی)

مراقبت های بعد از عمل در بیمارستان بزرگی خوش خیم پروستات

✅ تا 24 ساعت در تخت استراحت خواهید کرد و در صورت درد، به شما مسکن تزریق خواهد شد.

✅ بعد از عمل، مرتب سرفه کنید و تنفس عمیق داشته باشید. در هنگام سرفه، کشیدن نفس عمیق و یا تمرینات تنفسی با دست یا با یک بالش کوچک، محل جراحی خود را حمایت کنید.

✅ جهت پیشگیری از تشکیل لخته در پاها، ممکن است برای شما جوراب طبی کشی تجویز شود. ابتدا پاها را کمی (15 تا 30 درجه) بالا بیاورید و سپس جوراب را بپوشید. موقع پوشیدن، جوراب نباید چین و چروک داشته باشد تا فشاری به رگ های پا وارد نشود. روزی دو بار به مدت 20 دقیقه آن را باز کنید و سپس مجدداً بپوشید.

✅ ادرار شما برای چند روزی خونی خواهد بود که یک امر طبیعی است، لذا نگران نباشید. برای جلوگیری از لخته شدن خون (که موجب انسداد ادرار می شود)، از راه سوند فولی (سه راهه) مثانه شستشو داده می شود تا ادرار به راحتی خارج گردد. معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ به محض اجازه پزشک، با کمک پرستار از تخت خارج شوید. با قدم زدن، روند بهبودی بیماری تسریع می شود و از لخته شدن خون در عروق پاها جلوگیری می شود.

✅ معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ هنگام راه رفتن کیسه ادرار باید پایین تر از سطح بدن باشد ولی مواظب باشید کشیده نشود و به محض اینکه دو سوم کیسه پر شد، می بایست تخلیه گردد.

آموزش مراقبت از خود در منزل بزرگی خوش خیم پروستات

تشخیص بزرگی پروستات

✅ در منزل به طور مرتب راه بروید، تحرک داشته باشید و از نشستن به مدت طولانی (بیش از 2 ساعت ) خودداری کنید.

✅ هنگام دفع زور نزنید و با رعایت رژیم غذایی نظیر سبزیجات و میوه جات و یا با مصرف ملین طبق نظر پزشک، از پیدایش یبوست جلوگیری کنید. رژیم غذایی شما معمولی خواهد بود مگر پزشکتان نظر دیگری داشته باشد.

✅ مایعات زیاد بنوشید (8 تا 10 لیوان) تا ادرار رقیق شود. بعد از شروع مصرف مایعات، از آب، چای کمرنگ، آب کمپوت (سیب، گلابی، آناناس) استفاده کنید و برای مدتی از آب میوه های خام استفاده نکنید. از مصرف غذاها و نوشابه های محرک سیستم عصبی مثل کافئین (قهوه و نوشابه های حاوی کولا مثل کوکاکولا) و نوشابه های الکلی خودداری کنید.

✅ مرتب با ورزش هاش پرینه مثل جمع کردن و شل کردن عضلات باسن و ایستادن و نشستن، عضلات ناحیه باسن را تقویت کنید (10 بار در ساعت). هر روز دوش بگیرید و برای تسکین ناراحتی ناحیه پرینه از لگن آب گرم طبق نظر پزشک می توانید استفاده کنید.

✅ هنگام ادرار کردن جریان ادرار را قطع و وصل کنید. این کار به تقویت اسنفکتر ها و کنترل ادرار کمک می کند.

✅ تا مدتی ممکن است بی اختیاری داشته باشید، این امری طبیعی است بنابراین نگران نباشید. این نوع بی اختیاری مدتی طول می کشد و به مرور برطرف خواهد شد.

✅ 8 هفته بعد از جراحی مجاز به فعالیت جنسی هستید. در صورت ناتوانی جنسی از مشاوره پزشک کمک بگیرید.

تعویض پانسمان در منزل یا درمانگاه باید با روش استریل انجام شود.

✅ داروهایی که برایتان تجویز شده را به موقع استفاده کنید و مقدار آن را کم و یا زیاد نکنید. چنانچه مصرف دارویی را فراموش کردید، اگر نزدیک به ساعت بعدی است آن را نخورید و داروی ساعت بعدی را مصرف کنید.

✅ اندازه گیری درجه حرارت از راه مقعد، تنقیه، رکتال تیوب (لوله مخصوص دفع گاز از روده) و شیاف ممنوع می باشد.

✅ در صورت پیدایش علائم و نشانه هایی مثل بسته شدن راه ادرار، احساس پری در مثانه، احساس نیاز به دفع ادرار، اسپاسم (گرفتگی عضلات) مثانه، نشت ادرار اطراف سوند، کاهش ادرار یا قطع ادرار در کیسه به مدت 4 ساعت و علائم عفونت ادراری شامل تب ، لرز، گیجی و بی قراری فورا ًبه جراح خود گزارش دهید.

✅ 4 تا 6 هفته از بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید و فعالت های خود را به مرور افزایش دهید.

✅ از رانندگی در جاده های پر دست انداز خودداری کنید و حد مجاز رانندگی حداکثر 2 ساعت می باشد.

✅ جواب نمونه پروستات ارسالی به آزمایشگاه را بعد از 14-10 روز از بخش پاتولوژی دریافت و به پزشک خود نشان دهید.

✅ به تاریخ ویزیت بعدی که برای شما تعیین شده توجه کنید و در آن تاریخ مراجعه نمایید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.4/5 - (22 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علي شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 580 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر.من چند وقت پيش درباره درد خفيف كليه هام از شما مشاوره گرفتم كه شما گفتيد مشكلي نيست.اما همچنان من اين درد رو دارم وهر روز صبح كه از خواب بيدارم ميشم هر دو كليم درد خفيفي دارن اين موضوع وقتي مسانم پر باشه يا روده هام پر باشه شديدتره.دكتر من خيلي نگرانم چيكار كنم.اون موقع هم به شما گفتم كه پيش متخصص هم رفتم .تو رو خدا راهنمايي كنيد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی ازانجام بدهید
  • تصویر کاربر سارا شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 11665 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت استاددکتر کرمی:
    احتراما شرح گزارش :
    در سونوگرافی انجام شده کلیه ابعاد اکو و ضخامت پارانشیمال طبیعی داشتند.کانون اکوژن به قطر حدود 4 و 3 میلی متر بدون سایه خلفی در کالیس میانی کلیه راست و کالیس تحتانی کلیه چپ دیده شد که مطرح کننده سنگریزه می باشد . FULLNESS در لگنچه کلیه چپ دیده شد . مثانه ضخامت جداری طبیعی داشت . STONE در آن دیده نشد. با سپاس فراوان : لطفن اعلام نظر فرمایید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تنها درمان مصرف مایعات زیاد است خود به خود دفع میشود
  • تصویر کاربر افسانه شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    باعرض سلام زني ٣٨ ساله هستم با سوزش ادرار به دكترمراجعه كردم وبعد از سونو وازمايش متوجه پليكيستيك كليه وكبد شدم بسيار نگرانم واتفاقي شما راپيدا كردم درماني دارد ميل به غذا خوردن را از دست دادم در ضمن تب ولرز كردم من تنها اميدم خدا وشما هستيد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      این بیماری ارثی و درمان ندارد جهت بیگیری مراجعه نمایید
  • تصویر کاربر علیرضا شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1508 مشاهده پرسش
    سلام، در سونوگرافی انجام شده برای چکاپ، توده ای به اندازه 13 میلیمتر روی کلیه راستم مشاهده شد تشخیص سونوگرافی هامارتوم بود. پزشک چکاپ برای اطمینان سی تی اسکن با ماده حاجب و بدون آن را تجویز کرد. در شرح سی تی اسکن هم نوشته شده: «کانون کوچک هیپودانس با دانسیته نان هموژن به دیامتر 13 م م مشاهده شد که با توجه به سونوگرافی و دانسیته ضایعه قبل از تزریق می تواند هامارتوم باشد» پزشک هم توصیه به انجام سونوگرافی با فواصل 6 ماه کرده است. با توجه به اینکه تشخیص توسط پزشک متخصص داخلی انجام شده، اکنون 3 ماه از انجام سی تی گذشته است. آیا لازم است نتایج سونوگرافی و سی تی اسکن را برای اطمینان به پزشک متخصص دیگری نشان دهم؟ در ضمن در هنگام چکاپ آزمایشات کامل خون و ادرار انجام شده و همه نرمال بود. با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      هر 6 ماه بیگیری
  • تصویر کاربر لیلا سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 547 مشاهده پرسش
    با سلام.چند روزی کلیه راستم درد میکرد.گزارش سونوگرافی نوشته هیدرونفروز جزیی در کلیه راست.الان چند روز هست که دردی احساس نمیکنم.و مطمین هستم سنگ دفع نشده.آیا نیاز به گرفتن عکس از کلیه هست؟درصورت نیاز باید روغن کرچک یا شربت سناگراف استفاده کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا بیگیری بکن با مصرف اب زیاد
  • تصویر کاربر سیاوش سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 557 مشاهده پرسش
    با سلام
    ببخشید میخواستم بدونم در ادرارم خون دیده شده،سونوگرافی رفتم گفتند سنگ نیست اما؛
    اکوی پارانشیم کلیه ها افزایش یافته که همراه با corticomedulary accentuation می باشد که می توان مطرح کننده درگیری پارانشیمال باشد. کنترل bun و cr توصیه میگردد....
    میشه بگین منظورش چیه؟؟
    بیماری دارم؟؟
    لطفا توضیح دهید.

    ببخشید دلیلش چی میتونه باشه؟؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ازمایش بدهید
  • تصویر کاربر غلام سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 694 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت اقاي دكتر
    بنده علايم مشكلات غدد فوق كليه رو دارم دكتر مراجعه كردم ازمايش ساده رو انجام دادم جيزي رويت نشد ولي دكتر عمومي. كفت با دكتر كليه مشاوره كن
    جه ازمايش هايي دقيق نشان دهنده مشكل از غدد فوق كليه مي باشد
    ممنون ميشم ازمايش هايي كه نشان دهنده مشكلات غدد فوق كليه است معرفي كنين به ازمايشكاه مراجعه كنم ازمايش بدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید دکتر غدد مراجعه نمایید
  • تصویر کاربر میثم سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 525 مشاهده پرسش
    یا سپاس از جواب شما برای سوال پیشین.
    مشکل اینجاست که در طول روز هر بار که نیاز به دفع ادار احساس می گردد این درد و سوزش شروع شده که بنظر عادی نبوده، بعبارتی اینکه به یک باره چنینن مشکلی بوجود آید قطعاً باید یک ایرادی در کار باشد.
    ممنون از توجه جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تنها راه بیخیالی است
  • تصویر کاربر رسول پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 605 مشاهده پرسش
    سلام. کلیه سمت راست ام سالی یکبار تولید سنگ میکنه. 2 بار هم تی یو ال کردم.مصرف آب هم دارم رژیم را هم رعایت دارم. الان هم درد بیضه سمت راست دارم . سونوگرافی هم کردم کلیه بدون سنگ نشون داد. اندازه کلیه سمت راست 11.24 و کلیه سمت چپ 10.2 بود.
    راه حلی مناسب برای پیشگیری ؟ علل درد بیضه سمت راست به کلیه مربوط میشه؟ آیا تفاوت اندازه دو کلیه طبیعی؟
    خیلی تشکر از حوصله و زکات علم تون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فقط پی گیری و مصرف مایعات زیاد
  • تصویر کاربر خدیجه دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    آقای دکتر. باسلام وآرزوی قبولی طاعات وعبادات
    من خانمی 40ساله هستم ودرسال82 عمل لاپاراسکوپی کلیه توسط شما انجام داده ام اخیرادرتاریخ 14/4/93سونوگرافی کلیه انجام داده ام در نتیجه آن قید شده است :تصویر سنگ به قطر3mmدرقسمت میانی کلیه چپ بدون ایجادهیدرونفروز دیده میشود
    -تصویر defect، wedgeشکل درمحل اتصال یک سوم میانی وتحتانی کیه چپ به همراه هیدرونفروز خفیف زیرین دیده میشود که می تواند ثانویه اسکاربه دنبال جراحی قبلی دربیمارباشد.لطفا نظرخودتان رادرمورد وضعیت کلیه من بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با مدارک حضورا تشریف بیاورید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر narges جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 468 مشاهده پرسش
    باسلام
    پزشک عزیز شما در مورد فردی که در حمام دچار تکرر ادراری میشود چه راه حلی دارید؟من با این که کوتاه دوش میگیرم ولی به محض ورود به حمام دچار تکرر ادراری آزاردهنده ای هستم
    ممنونم اگر راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      مقا ومت علت تلقین و عصبی است
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 606 مشاهده پرسش
    سلام عرض میکنم خدمت ابر مرد پزشکی ایران

    خیلی خوشحال هستم که پزشکی همچون شما در این مملکت هست که حرفهایی برای گفتن ( علم و دانش )در سطح جهانی داره .

    جناب دکتر کرمی پدر بنده دچار بیماری سرطلان پیشرفته پروستات هستند . به همین خاطر روز سه شنبه عمل جراعی بیضه شدند و بیضه ها را خارج کردند . از امروز ایشان دچار بی اختیاری 50 درصدی ادرار شدند و همچنین درد شدید در پاها ( دردی بدتر از کلیه )
    لطفا راهنمایی بفرمائید.

    با کمال تشکر فراوان و آرزوی موفقیت های بیشتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام و تشکر از حسن نظر جناب عالی بهتر است اسکن استخوان از نظر شدت درگیری انجام دهید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 623 مشاهده پرسش
    با سلام
    من حدود 6 ماه هست مشکل التهاب پروستات دارم با تجویز پزشک تامسولوسین و سفکسیم و سیپروفلاکساسیم مصرف میکنم الان 4مشکل اصلی دارم:
    1- خالی شدن مثانه طول میکشه با وجود اینکه فشار ادرار اولیه کم نیست ولی یکباره تخلیه نمیشه و تا چند دقیقه بریده بریده ادامه دارد.
    2-در حالت نعوظ پرینه سفت و مثل سنگ میشه در حالت عادی هم کمی تورم دارد.
    3-وقتی ارضاء میشم اصلا مایع منی خارج نمیشه
    4-درد در مقعد دارم .
    خواهش میکنم در صورت امکان بفرمایید مشکل من چی هست و چکار باید بکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت تشخیص قطعی باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر مهرداد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 701 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من بدلیل ریزش مو مدتی اسپیرونولاکتون مصرف می کنم خواستم بپرسم ایا عوارض این دارو بعد از قطع دارو از بین میروند الان سه ماه مصرف می کنم عارضه بزرگی پستان یا کاهش میل جنسی در من نبوده ؟ لطفا مرا بدرستی راهنمایی کنید چون موهام برام خیلی مهمند ؟ با چ دوزیی احتمال عارضه این دارو کمتر میشود باتشکر بازم خواهش می کنم ک کامل منو راهنمایی کنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با قطع دارو عوارض از بین میرود
  • تصویر کاربر ز شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 622 مشاهده پرسش
    سلام در سرطان مرحله متوسط 7(3+4) ازکدام 3 روش عمل استفاده میکنید وآیا کامل پروستات و غدد لنفاوی و عصب و بافت اطراف را برمیدارید وعوارض بعداز عمل ان چیست آیا موقت است یا دائم؟ایا بعداز عمل به درمان های دیگر مثل رادیوتراپی یا هورمون درمانی نیاز است؟ سوال دیگر اگر سرطان فقط پروستات را درگیر کرده باشد بنظر شما عمل بهتر است یا رادیوتراپی ؟دکتر لطفا زودتر جواب دهید برایم حیاتیه متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین روش عمل جراحی است با شماره02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 542 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    بنده دارای بیضه نزول نکرده سمت چپ بودم که در سن 25 سالگی مورد عمل جراحی قرار گرفتم و دکتر آن را پایین کشیدند و گفتند اندازه آن کوچک است اما قدرت باروری دارد و به دلیل کوتاهی طناب ان ، در قسمت ابتدایی کیسه بیضه قرار گرفته شد. حال این سوال پیش می آید که آیا این مورد برای باروری و ازدواج من مشکی ایجاد خواهد نمود یا نه؟ طول آلت تناسلی بنده در حدود 11 سانتی متر می باشد..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      طول نرمال است باید از نظر باروری بررسی شوید
  • تصویر کاربر javad یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 630 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،



    من ۴۰ سال سنّ دارم، ازدواج کردم و یک بچه دارم. مدت طولانی که توی منیم خون وجود داره (از ساله ۱۳۷۵). برای اولین بار که به دکتر مراجعه کردم پس از معاینه پروستات آمپول ضد باکتری تجویز کرد (جنتمایسین). همچنین از مایه منی‌ تست گرفت که تعداد اسپرم نرمال بود. بعد از آن دوباره به صورت متناوب خون ریزی ادامه داشت و چون به دکتر‌های زیادی مراجعه کردم و نتیجه‌ای نگرفتم، دیگر ادامه ندادم. بعد از اینکه به ترکیه اومدم، به اورولوژیست مراجعه کردم و دکتر‌های اینجا با اولترا سونو گرافی‌ تشخیص دادند که توی پروستات سنگ وجود داره. بعد از یک سال دوباره به دکتر مراجعه کردم و گفتند که سنگ بزرگ نشده. حدودا یک سال بود که خونریزی نداشتم ولی‌ دوباره شروع شده. من حدود ۱ ماه دیگه به ایران می‌‌یام و می‌‌خواستم حضوری خدمت برسم. چون مدت زیادی در ایران نمی‌‌تونم بمونم (تقریباً یک ماه) می‌‌خواستم، وقت رو از قبل گرفته باشم.

    با عرض معذرت، چون من تلفن ایران رو ندارم، شمارهٔ تلفن ترکیه رو دادم که سیستم قبول نکرد. مجبور شدم، یه شماره از خودم بنویسم که شمارهٔ من نیست.



    سال خوبی‌ داشته باشید،

    جوادی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      وجود خون در منی اصلا جای نگرانی ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب