اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

راهنمای آموزش بیماران بزرگی خوش خیم پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بزرگی خوش خیم پروستات (هیپرپلازی خوش خیم پروستات BPH) بعد از 50 سالگی بروز می کندو 55-50 درصد مردان دچار این مشکل می شوند. بیشترین میزان بروز آن در سن 80-75 سالگی است.

پروستات غده ای است که در گردن مثانه قرار می گیرد و عملکرد آن ترشح فروکتوز، پروستاکلاندین ها، مواد ضدمیکروبی و مواد دیگر از جمله ترشح مایع منی است. با بزرگ شدن و فشار به گردن مثانه، راه عبور ادرار تنگ و یا بسته شده و خروج ادرار با مشکل روبرو می شود.

علت این بیماری نامعلوم است، اما دانشمندان معتقدند که عوامل هورمونی (تغییرات هورمونی)، عدم تعادل هورمون های مردانه، عفونت های مزمن ادراری، عوامل اقتصادی، اجتماعی و اثرات نژادی در بروز آن تاثیر دارند.

پیشگیری خاصی برای این بیماری وجود ندارد. با مراجعه به موقع و گرفتن شرح حال و معاینه از طریق مقعد (رکتال)  توسط پزشک و  انجام سونوگرافی می توان به بزرگی و بیماری های دیگر پروستات پی برد و اقدام به درمان های بعدی نمود.

علائم و نشانه ها بزرگی خوش خیم پروستات

تکرر ادرار، احساس نیاز فوری به دفع ادرار، ادرار شبانه (بیش از یکبار)، احساس فشارهای شکمی، کاهش فشار جریان ادرار، بند آمدن ادرار، قطره قطره ادرار کردن پس از پایان دفع ادرار، عدم احساس تخلیه کامل ادرار، احتباس شدید ادراری، عفونت های مکرر ادرار و در صورت عدم درمان گشادشدن لگنچه های کلیه، صدمه به کار کلیه ها و عواقب بعدی نارسایی کلیه می باشد. تغییرات ساختمان مثانه و تشکیل سنگ در مثانه نیز از دیگر عوارضی است که ممکن است رخ دهد.

تکرر ادراری

تشخیص بیماری بزرگی خوش خیم پروستات

اخذ شرح حال دقیق و معاینه پروستات، سونوگرافی و سیستوسکوپی، سه روش اصلی تشخیص این بیماری هستند.

درمان بزرگی خوش خیم پروستات

درمان بزرگی خوش خیم پروستات بستگی به شدت علائم و عوارض و علائم ناشی از آن، سن و شرایط عمومی بیمار دارد. ابتدا از درمان دارویی استفاده می شود. در صورت عدم بهبودی و ایجاد انسداد مسیر ادراری، بر حسب اندازه پروستات و علائم و شرایط بیمار، از دو روش رایج جراحی پروستات (پروستاتکتومی) استفاده می شود.

۱- تراشیدن پروستات با ابزارهای مخصوص از طریق مجرای ادرار (TUR)

۲- روش جراحی باز و درآوردن کامل پروستات (جراحی شکمی)

مراقبت های بعد از عمل در بیمارستان بزرگی خوش خیم پروستات

✅ تا 24 ساعت در تخت استراحت خواهید کرد و در صورت درد، به شما مسکن تزریق خواهد شد.

✅ بعد از عمل، مرتب سرفه کنید و تنفس عمیق داشته باشید. در هنگام سرفه، کشیدن نفس عمیق و یا تمرینات تنفسی با دست یا با یک بالش کوچک، محل جراحی خود را حمایت کنید.

✅ جهت پیشگیری از تشکیل لخته در پاها، ممکن است برای شما جوراب طبی کشی تجویز شود. ابتدا پاها را کمی (15 تا 30 درجه) بالا بیاورید و سپس جوراب را بپوشید. موقع پوشیدن، جوراب نباید چین و چروک داشته باشد تا فشاری به رگ های پا وارد نشود. روزی دو بار به مدت 20 دقیقه آن را باز کنید و سپس مجدداً بپوشید.

✅ ادرار شما برای چند روزی خونی خواهد بود که یک امر طبیعی است، لذا نگران نباشید. برای جلوگیری از لخته شدن خون (که موجب انسداد ادرار می شود)، از راه سوند فولی (سه راهه) مثانه شستشو داده می شود تا ادرار به راحتی خارج گردد. معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ به محض اجازه پزشک، با کمک پرستار از تخت خارج شوید. با قدم زدن، روند بهبودی بیماری تسریع می شود و از لخته شدن خون در عروق پاها جلوگیری می شود.

✅ معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ هنگام راه رفتن کیسه ادرار باید پایین تر از سطح بدن باشد ولی مواظب باشید کشیده نشود و به محض اینکه دو سوم کیسه پر شد، می بایست تخلیه گردد.

آموزش مراقبت از خود در منزل بزرگی خوش خیم پروستات

تشخیص بزرگی پروستات

✅ در منزل به طور مرتب راه بروید، تحرک داشته باشید و از نشستن به مدت طولانی (بیش از 2 ساعت ) خودداری کنید.

✅ هنگام دفع زور نزنید و با رعایت رژیم غذایی نظیر سبزیجات و میوه جات و یا با مصرف ملین طبق نظر پزشک، از پیدایش یبوست جلوگیری کنید. رژیم غذایی شما معمولی خواهد بود مگر پزشکتان نظر دیگری داشته باشد.

✅ مایعات زیاد بنوشید (8 تا 10 لیوان) تا ادرار رقیق شود. بعد از شروع مصرف مایعات، از آب، چای کمرنگ، آب کمپوت (سیب، گلابی، آناناس) استفاده کنید و برای مدتی از آب میوه های خام استفاده نکنید. از مصرف غذاها و نوشابه های محرک سیستم عصبی مثل کافئین (قهوه و نوشابه های حاوی کولا مثل کوکاکولا) و نوشابه های الکلی خودداری کنید.

✅ مرتب با ورزش هاش پرینه مثل جمع کردن و شل کردن عضلات باسن و ایستادن و نشستن، عضلات ناحیه باسن را تقویت کنید (10 بار در ساعت). هر روز دوش بگیرید و برای تسکین ناراحتی ناحیه پرینه از لگن آب گرم طبق نظر پزشک می توانید استفاده کنید.

✅ هنگام ادرار کردن جریان ادرار را قطع و وصل کنید. این کار به تقویت اسنفکتر ها و کنترل ادرار کمک می کند.

✅ تا مدتی ممکن است بی اختیاری داشته باشید، این امری طبیعی است بنابراین نگران نباشید. این نوع بی اختیاری مدتی طول می کشد و به مرور برطرف خواهد شد.

✅ 8 هفته بعد از جراحی مجاز به فعالیت جنسی هستید. در صورت ناتوانی جنسی از مشاوره پزشک کمک بگیرید.

تعویض پانسمان در منزل یا درمانگاه باید با روش استریل انجام شود.

✅ داروهایی که برایتان تجویز شده را به موقع استفاده کنید و مقدار آن را کم و یا زیاد نکنید. چنانچه مصرف دارویی را فراموش کردید، اگر نزدیک به ساعت بعدی است آن را نخورید و داروی ساعت بعدی را مصرف کنید.

✅ اندازه گیری درجه حرارت از راه مقعد، تنقیه، رکتال تیوب (لوله مخصوص دفع گاز از روده) و شیاف ممنوع می باشد.

✅ در صورت پیدایش علائم و نشانه هایی مثل بسته شدن راه ادرار، احساس پری در مثانه، احساس نیاز به دفع ادرار، اسپاسم (گرفتگی عضلات) مثانه، نشت ادرار اطراف سوند، کاهش ادرار یا قطع ادرار در کیسه به مدت 4 ساعت و علائم عفونت ادراری شامل تب ، لرز، گیجی و بی قراری فورا ًبه جراح خود گزارش دهید.

✅ 4 تا 6 هفته از بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید و فعالت های خود را به مرور افزایش دهید.

✅ از رانندگی در جاده های پر دست انداز خودداری کنید و حد مجاز رانندگی حداکثر 2 ساعت می باشد.

✅ جواب نمونه پروستات ارسالی به آزمایشگاه را بعد از 14-10 روز از بخش پاتولوژی دریافت و به پزشک خود نشان دهید.

✅ به تاریخ ویزیت بعدی که برای شما تعیین شده توجه کنید و در آن تاریخ مراجعه نمایید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.4/5 - (22 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مرجان یکشنبه ۲۳ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 710 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    28 اسفنماه با درد ناحیه چپ شکم و انجام سونوگرافی و تشخیص سنگ د ناحیه حالب مورد عمل جراحی قرار گرفتم، اما تا کنون هنوز هم از درد در این ناحیه رنج می برم، در سی تی اسکن نشان داده شده که سنگهایی حود 2 تا 1 میلیمتر هنوز در کلیه رویت می شود، شما برای درمان درد م چه درمانی را پیشنهاد می فرمایید آیا سنگریزه ها خود به خود دفع خواهند شد؟
    با تجدید احترام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
  • تصویر کاربر افسانه یکشنبه ۲۳ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 996 مشاهده پرسش
    سلام خدمت آقای دکتر عزیز و با عرض خسته نباشید بنده پدرم 54 سالشون و چند وقت دچار تب شدید و ادرار خونی بودند که رفتیم سونو گرافی و نشون داد که کیست کلیه دارند اندازه اش هم تقریبا بزرگ به نظرتون برای درمان چه باید بکنیم و آیه این کیست میتونه به سرطان کلیه تبدیل بشه با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم02122642744
  • تصویر کاربر نسرین یکشنبه ۲۳ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 527 مشاهده پرسش
    عرض ادب و خسته نباشید بخاطر جوابی که به سوالم دادید فرمودید سوزش ادراریم از اعصابه، میخوام بیخیال باشم اما تو ادرارم خون هست و رنگ چای شده دیگه سوزش نیست خونی که شده، از رحم هم ترشح خونی دارم از زمانیکه باردارم 2 نوع عفونت رو با هم دارم دارو هم خوب میکنه دوباره برمیگرده حین نزدیکی هم درد شکم دارم تینیدازول و مترونیدازول پزشک زنان داد خوب شدم دوباره برگشت ترشح خونی دارم با دلدرد ، لطف میکنید اگر بدادم برسید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      دکتر زنان بروید
  • تصویر کاربر یحیی یکشنبه ۲۳ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    ُسلام آقای دکتر.دکتر من کلیه ام 4مرتبه طی 5سال سنگ آورده آخریش هم یکماه پیش سنگ شاخه گوزنی بسیار بزرگی آوردpcnlشدم.نوع سنگه هم 60درصدکلسیم اگزلاتی و40درصدیوریک اسیدی بود.واقعیتش دکترم که توه شهرستان دیگه هست درست راهنمایی نمیکنه.فقط کمتراز یکدقیقه توه اتاقش بودم به خداسه مرتبه رفتم پیشش وجواب قانع کننده نمیده.توه شهرخودمون هم اصلامتخصص کلیه نیست.ازمجبوری مزاحم شمامیشم.آب روزی 4یا5لیترمیخورم ولی بازم رنگ ادرارزرده.گوشت هیچ نوعش چای واسفناج وآجیل وحتی حبوبات هم از خودم بریدم.همکارتون دکترمحمدجباری از طریق سایتشون این توصیه ها به اضافه خوردن آبلیمو وپودرسیترات پتاسیم برای هرروز یک قاشق چایخوری تجویز کرده.دکترتوروخداراهنمایم بشین.به خدادکتر خوب اینجانیست.به خداکارگرم وداشتن کلیه برام شده معضلی.31ساله از فارس داراب روستای پاسخن.دکتر چی نخورم تا کلیه ام سنگ نیاره وچی بخورم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      اب زیاد نمک کم
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشی
    من 184 قدم و 95 کیلو وزن
    قصد دارم آمینو مصرف کنم
    آیا ضرر دارد ؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      استفاده نکنید
  • تصویر کاربر ستار دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    جبار هستم 59 ساله که دو سنگ به ابعاد 8 و 9 می در کلیه راستم هستند و ی بار سنگ شکن کردم 20روز قبل الان درد شدید کلیم رو گرفته و حرکت می کند نمیتونم دفعش کنم لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      عکس رنگی بگیرید
  • تصویر کاربر فاطیما شنبه ۲۲ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر خسته نباشید،بنده25سالمه و ی توده ی بزرگ داخل کلیم داشتم ک 4ماه پیش رادیکال نفروکتومی انجام دادم،توی سونوی جدیدم ندول 6میلیمتری داخل کبد دیده شده میخام بدونم احتمالش هست ک این توده هم سرطانی باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    پدربزرگ بنده با سن حدود 75 سال در طول سه سال گذشته چندین بار دچار نوسانات فشار خون شده و به دلیل امکانات کم شهرستان، بیماری دقیق ایشون تشخیص داده نشد و اوردیمشون تهران. بنابر تشخیص پزشکان دچار کم کاری کلیه شده، پروتئین دفع می کنه و اوره شونم بالاست. تا حالا چندین بار دیالیز شدن. میخواستم بپرسم آیا کم کاری کلیه در این حد، درمان قطعی داره که نیاز به دیالیز نداشته باشه؟ (و اگه داره درمانش چیه؟). دوم اینکه دیالیز یه درمان موقتیه یا مادام باید باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      دکتر داخلی کلیه بروید
  • تصویر کاربر حاجی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    با سلام فرزندی 3ساله دارم که کلیه سمت راستش حدود4 سنگ 9میلی دارد که دکترش گفته باید سنگ شکن معمولی شود شما کدام روش تجویز می کنید بدلیل سن کم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      موافقم
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 533 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من 27 سال سن دارم.از اول عید دردی در سمت چپم پدیدار شد. به دکتر مراجعه کردم و سونو گرافی را انجام دادم.کلیه راست 112 و ضخامت پارانشیم آن 20 میلیمتر و کلیه چپ 70و ضخامت پارانشیم آن 10میلیمتر و دارای سنگی به قطر 3 میلیمتر بود . سوالامی از شما بزرگوار دارم و خواهشا جواب همه انها را بدهید
    1- آیا کلیه چپ من از کار افتاده است یا باز کار میکند ولی مثل قبل نه؟
    2-این درد که یهویی ظاهر شده به خاطر سنگ است یا به خاطر کوچک شدن کلیه؟
    3-احتمال دارد که کلیه سمت راستم نیز مشکل پیدا کرده باشد؟چجوری باید فهمید؟
    4- راه چاره چیست؟
    5-ایا این کوچک شدن کلیه طی سالیان صورت گرفته؟
    خواهش می کنم جواب کامل به من دهید. مرسی...
    سونوگرافی را براتون پیوست کردم..
    bun 22
    cr 1.4
    ldl 167
    K 4.7
    NA 142
    CA 8.7
    ph 3.0
    در ضمن مشکل فشار یا قند خون ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      همه نرمال است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر narges جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    باسلام
    پزشک عزیز شما در مورد فردی که در حمام دچار تکرر ادراری میشود چه راه حلی دارید؟من با این که کوتاه دوش میگیرم ولی به محض ورود به حمام دچار تکرر ادراری آزاردهنده ای هستم
    ممنونم اگر راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      مقا ومت علت تلقین و عصبی است
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 607 مشاهده پرسش
    سلام عرض میکنم خدمت ابر مرد پزشکی ایران

    خیلی خوشحال هستم که پزشکی همچون شما در این مملکت هست که حرفهایی برای گفتن ( علم و دانش )در سطح جهانی داره .

    جناب دکتر کرمی پدر بنده دچار بیماری سرطلان پیشرفته پروستات هستند . به همین خاطر روز سه شنبه عمل جراعی بیضه شدند و بیضه ها را خارج کردند . از امروز ایشان دچار بی اختیاری 50 درصدی ادرار شدند و همچنین درد شدید در پاها ( دردی بدتر از کلیه )
    لطفا راهنمایی بفرمائید.

    با کمال تشکر فراوان و آرزوی موفقیت های بیشتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام و تشکر از حسن نظر جناب عالی بهتر است اسکن استخوان از نظر شدت درگیری انجام دهید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 624 مشاهده پرسش
    با سلام
    من حدود 6 ماه هست مشکل التهاب پروستات دارم با تجویز پزشک تامسولوسین و سفکسیم و سیپروفلاکساسیم مصرف میکنم الان 4مشکل اصلی دارم:
    1- خالی شدن مثانه طول میکشه با وجود اینکه فشار ادرار اولیه کم نیست ولی یکباره تخلیه نمیشه و تا چند دقیقه بریده بریده ادامه دارد.
    2-در حالت نعوظ پرینه سفت و مثل سنگ میشه در حالت عادی هم کمی تورم دارد.
    3-وقتی ارضاء میشم اصلا مایع منی خارج نمیشه
    4-درد در مقعد دارم .
    خواهش میکنم در صورت امکان بفرمایید مشکل من چی هست و چکار باید بکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت تشخیص قطعی باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر مهرداد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 702 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من بدلیل ریزش مو مدتی اسپیرونولاکتون مصرف می کنم خواستم بپرسم ایا عوارض این دارو بعد از قطع دارو از بین میروند الان سه ماه مصرف می کنم عارضه بزرگی پستان یا کاهش میل جنسی در من نبوده ؟ لطفا مرا بدرستی راهنمایی کنید چون موهام برام خیلی مهمند ؟ با چ دوزیی احتمال عارضه این دارو کمتر میشود باتشکر بازم خواهش می کنم ک کامل منو راهنمایی کنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با قطع دارو عوارض از بین میرود
  • تصویر کاربر ز شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 623 مشاهده پرسش
    سلام در سرطان مرحله متوسط 7(3+4) ازکدام 3 روش عمل استفاده میکنید وآیا کامل پروستات و غدد لنفاوی و عصب و بافت اطراف را برمیدارید وعوارض بعداز عمل ان چیست آیا موقت است یا دائم؟ایا بعداز عمل به درمان های دیگر مثل رادیوتراپی یا هورمون درمانی نیاز است؟ سوال دیگر اگر سرطان فقط پروستات را درگیر کرده باشد بنظر شما عمل بهتر است یا رادیوتراپی ؟دکتر لطفا زودتر جواب دهید برایم حیاتیه متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین روش عمل جراحی است با شماره02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 543 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    بنده دارای بیضه نزول نکرده سمت چپ بودم که در سن 25 سالگی مورد عمل جراحی قرار گرفتم و دکتر آن را پایین کشیدند و گفتند اندازه آن کوچک است اما قدرت باروری دارد و به دلیل کوتاهی طناب ان ، در قسمت ابتدایی کیسه بیضه قرار گرفته شد. حال این سوال پیش می آید که آیا این مورد برای باروری و ازدواج من مشکی ایجاد خواهد نمود یا نه؟ طول آلت تناسلی بنده در حدود 11 سانتی متر می باشد..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      طول نرمال است باید از نظر باروری بررسی شوید
  • تصویر کاربر javad یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 631 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،



    من ۴۰ سال سنّ دارم، ازدواج کردم و یک بچه دارم. مدت طولانی که توی منیم خون وجود داره (از ساله ۱۳۷۵). برای اولین بار که به دکتر مراجعه کردم پس از معاینه پروستات آمپول ضد باکتری تجویز کرد (جنتمایسین). همچنین از مایه منی‌ تست گرفت که تعداد اسپرم نرمال بود. بعد از آن دوباره به صورت متناوب خون ریزی ادامه داشت و چون به دکتر‌های زیادی مراجعه کردم و نتیجه‌ای نگرفتم، دیگر ادامه ندادم. بعد از اینکه به ترکیه اومدم، به اورولوژیست مراجعه کردم و دکتر‌های اینجا با اولترا سونو گرافی‌ تشخیص دادند که توی پروستات سنگ وجود داره. بعد از یک سال دوباره به دکتر مراجعه کردم و گفتند که سنگ بزرگ نشده. حدودا یک سال بود که خونریزی نداشتم ولی‌ دوباره شروع شده. من حدود ۱ ماه دیگه به ایران می‌‌یام و می‌‌خواستم حضوری خدمت برسم. چون مدت زیادی در ایران نمی‌‌تونم بمونم (تقریباً یک ماه) می‌‌خواستم، وقت رو از قبل گرفته باشم.

    با عرض معذرت، چون من تلفن ایران رو ندارم، شمارهٔ تلفن ترکیه رو دادم که سیستم قبول نکرد. مجبور شدم، یه شماره از خودم بنویسم که شمارهٔ من نیست.



    سال خوبی‌ داشته باشید،

    جوادی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      وجود خون در منی اصلا جای نگرانی ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب