اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

راهنمای آموزش بیماران بزرگی خوش خیم پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بزرگی خوش خیم پروستات (هیپرپلازی خوش خیم پروستات BPH) بعد از 50 سالگی بروز می کندو 55-50 درصد مردان دچار این مشکل می شوند. بیشترین میزان بروز آن در سن 80-75 سالگی است.

پروستات غده ای است که در گردن مثانه قرار می گیرد و عملکرد آن ترشح فروکتوز، پروستاکلاندین ها، مواد ضدمیکروبی و مواد دیگر از جمله ترشح مایع منی است. با بزرگ شدن و فشار به گردن مثانه، راه عبور ادرار تنگ و یا بسته شده و خروج ادرار با مشکل روبرو می شود.

علت این بیماری نامعلوم است، اما دانشمندان معتقدند که عوامل هورمونی (تغییرات هورمونی)، عدم تعادل هورمون های مردانه، عفونت های مزمن ادراری، عوامل اقتصادی، اجتماعی و اثرات نژادی در بروز آن تاثیر دارند.

پیشگیری خاصی برای این بیماری وجود ندارد. با مراجعه به موقع و گرفتن شرح حال و معاینه از طریق مقعد (رکتال)  توسط پزشک و  انجام سونوگرافی می توان به بزرگی و بیماری های دیگر پروستات پی برد و اقدام به درمان های بعدی نمود.

علائم و نشانه ها بزرگی خوش خیم پروستات

تکرر ادرار، احساس نیاز فوری به دفع ادرار، ادرار شبانه (بیش از یکبار)، احساس فشارهای شکمی، کاهش فشار جریان ادرار، بند آمدن ادرار، قطره قطره ادرار کردن پس از پایان دفع ادرار، عدم احساس تخلیه کامل ادرار، احتباس شدید ادراری، عفونت های مکرر ادرار و در صورت عدم درمان گشادشدن لگنچه های کلیه، صدمه به کار کلیه ها و عواقب بعدی نارسایی کلیه می باشد. تغییرات ساختمان مثانه و تشکیل سنگ در مثانه نیز از دیگر عوارضی است که ممکن است رخ دهد.

تکرر ادراری

تشخیص بیماری بزرگی خوش خیم پروستات

اخذ شرح حال دقیق و معاینه پروستات، سونوگرافی و سیستوسکوپی، سه روش اصلی تشخیص این بیماری هستند.

درمان بزرگی خوش خیم پروستات

درمان بزرگی خوش خیم پروستات بستگی به شدت علائم و عوارض و علائم ناشی از آن، سن و شرایط عمومی بیمار دارد. ابتدا از درمان دارویی استفاده می شود. در صورت عدم بهبودی و ایجاد انسداد مسیر ادراری، بر حسب اندازه پروستات و علائم و شرایط بیمار، از دو روش رایج جراحی پروستات (پروستاتکتومی) استفاده می شود.

۱- تراشیدن پروستات با ابزارهای مخصوص از طریق مجرای ادرار (TUR)

۲- روش جراحی باز و درآوردن کامل پروستات (جراحی شکمی)

مراقبت های بعد از عمل در بیمارستان بزرگی خوش خیم پروستات

✅ تا 24 ساعت در تخت استراحت خواهید کرد و در صورت درد، به شما مسکن تزریق خواهد شد.

✅ بعد از عمل، مرتب سرفه کنید و تنفس عمیق داشته باشید. در هنگام سرفه، کشیدن نفس عمیق و یا تمرینات تنفسی با دست یا با یک بالش کوچک، محل جراحی خود را حمایت کنید.

✅ جهت پیشگیری از تشکیل لخته در پاها، ممکن است برای شما جوراب طبی کشی تجویز شود. ابتدا پاها را کمی (15 تا 30 درجه) بالا بیاورید و سپس جوراب را بپوشید. موقع پوشیدن، جوراب نباید چین و چروک داشته باشد تا فشاری به رگ های پا وارد نشود. روزی دو بار به مدت 20 دقیقه آن را باز کنید و سپس مجدداً بپوشید.

✅ ادرار شما برای چند روزی خونی خواهد بود که یک امر طبیعی است، لذا نگران نباشید. برای جلوگیری از لخته شدن خون (که موجب انسداد ادرار می شود)، از راه سوند فولی (سه راهه) مثانه شستشو داده می شود تا ادرار به راحتی خارج گردد. معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ به محض اجازه پزشک، با کمک پرستار از تخت خارج شوید. با قدم زدن، روند بهبودی بیماری تسریع می شود و از لخته شدن خون در عروق پاها جلوگیری می شود.

✅ معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ هنگام راه رفتن کیسه ادرار باید پایین تر از سطح بدن باشد ولی مواظب باشید کشیده نشود و به محض اینکه دو سوم کیسه پر شد، می بایست تخلیه گردد.

آموزش مراقبت از خود در منزل بزرگی خوش خیم پروستات

تشخیص بزرگی پروستات

✅ در منزل به طور مرتب راه بروید، تحرک داشته باشید و از نشستن به مدت طولانی (بیش از 2 ساعت ) خودداری کنید.

✅ هنگام دفع زور نزنید و با رعایت رژیم غذایی نظیر سبزیجات و میوه جات و یا با مصرف ملین طبق نظر پزشک، از پیدایش یبوست جلوگیری کنید. رژیم غذایی شما معمولی خواهد بود مگر پزشکتان نظر دیگری داشته باشد.

✅ مایعات زیاد بنوشید (8 تا 10 لیوان) تا ادرار رقیق شود. بعد از شروع مصرف مایعات، از آب، چای کمرنگ، آب کمپوت (سیب، گلابی، آناناس) استفاده کنید و برای مدتی از آب میوه های خام استفاده نکنید. از مصرف غذاها و نوشابه های محرک سیستم عصبی مثل کافئین (قهوه و نوشابه های حاوی کولا مثل کوکاکولا) و نوشابه های الکلی خودداری کنید.

✅ مرتب با ورزش هاش پرینه مثل جمع کردن و شل کردن عضلات باسن و ایستادن و نشستن، عضلات ناحیه باسن را تقویت کنید (10 بار در ساعت). هر روز دوش بگیرید و برای تسکین ناراحتی ناحیه پرینه از لگن آب گرم طبق نظر پزشک می توانید استفاده کنید.

✅ هنگام ادرار کردن جریان ادرار را قطع و وصل کنید. این کار به تقویت اسنفکتر ها و کنترل ادرار کمک می کند.

✅ تا مدتی ممکن است بی اختیاری داشته باشید، این امری طبیعی است بنابراین نگران نباشید. این نوع بی اختیاری مدتی طول می کشد و به مرور برطرف خواهد شد.

✅ 8 هفته بعد از جراحی مجاز به فعالیت جنسی هستید. در صورت ناتوانی جنسی از مشاوره پزشک کمک بگیرید.

تعویض پانسمان در منزل یا درمانگاه باید با روش استریل انجام شود.

✅ داروهایی که برایتان تجویز شده را به موقع استفاده کنید و مقدار آن را کم و یا زیاد نکنید. چنانچه مصرف دارویی را فراموش کردید، اگر نزدیک به ساعت بعدی است آن را نخورید و داروی ساعت بعدی را مصرف کنید.

✅ اندازه گیری درجه حرارت از راه مقعد، تنقیه، رکتال تیوب (لوله مخصوص دفع گاز از روده) و شیاف ممنوع می باشد.

✅ در صورت پیدایش علائم و نشانه هایی مثل بسته شدن راه ادرار، احساس پری در مثانه، احساس نیاز به دفع ادرار، اسپاسم (گرفتگی عضلات) مثانه، نشت ادرار اطراف سوند، کاهش ادرار یا قطع ادرار در کیسه به مدت 4 ساعت و علائم عفونت ادراری شامل تب ، لرز، گیجی و بی قراری فورا ًبه جراح خود گزارش دهید.

✅ 4 تا 6 هفته از بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید و فعالت های خود را به مرور افزایش دهید.

✅ از رانندگی در جاده های پر دست انداز خودداری کنید و حد مجاز رانندگی حداکثر 2 ساعت می باشد.

✅ جواب نمونه پروستات ارسالی به آزمایشگاه را بعد از 14-10 روز از بخش پاتولوژی دریافت و به پزشک خود نشان دهید.

✅ به تاریخ ویزیت بعدی که برای شما تعیین شده توجه کنید و در آن تاریخ مراجعه نمایید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.4/5 - (22 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سیدرضا دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1132 مشاهده پرسش
    با سلام
    در بهمن ماه 93 بر اثر گلیه درد و دفع سنگ به پزشک مراجعه نمودم که پسا از عکس و سونو گرافی تشخیص داده شد که در کلیه چپ در ناحیه حالب سنگی با اندازه 12 میلیمتر وجود دارد که بر اثر آن 40 در صد کلیه را آسیب زده است . در اول اردیبهشت 94 به بیمارستان هاشمی نژاد مراجعه و پس از سونوگرافی و عکس و اسکن مجدد پزشک تشخیص دادند که باید عمل TUL از را مجرای اداری انجام شود و پس صرف هزینه زیاد این عمل در بیمارستان محب مهر توسط پزشک انجام گردید و لوله ای نیز در حالب قرارداده شد . پس از 17 روز از عمل سوتو گرافی انجام شد که متاسفانه سنگ کماکان در کلیه وجود دارد . و همچنان خون ریزی دارم.
    لذا تمنادارم با توجه به نتایج آخرین سونوگرافی و عکس و... مرا راهنمایی و معالجه نمائید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید تی یو ال مجدد شوید
  • تصویر کاربر موسی یکشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 522 مشاهده پرسش
    55 ساله متاهل دوکیست کورتیکال به ابعاد 41×49 میلیمترو4×7 درکلیه چپ و یک کانون کللسیفیکاسیون پارانشیمالبه قطر میلیمتر 6×4 درپارانشیم پ ل فوقانی کلیه چپ و یک کیست کورتیکال 11×11 درکلیه راست کلیه راست به ابعاد 58×112 و کلیه چپ 60×114 هر دو کلیه اندازه طبیعی اکباتان صامت کورس مولا درهر سمت نرمال
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      این کیستها ارثی و درمان ندارد اگر درد دارد لاپاروسکوپی فیلم عمل من در سایت اپارات کیست کلیه را ببینید
  • تصویر کاربر فهیم یکشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 797 مشاهده پرسش
    سلام
    من خانم 23ساله هستم و چندبار تاحالا شب ادراری داشتم میخواستم علتشو بدونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر ف سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 543 مشاهده پرسش
    با سلام و خدا قوت . همسرم کم کاری کلیه دارد عوارض بدی رو داره تجربه می کنه روی یکی از پاهاش بشدت می سوزه و درد می کنه بطوری که خواب شبانه رو هم ازش گرفته و نمی تونه پاشو زمین بزاره هیچ قرصی هم نتونست خوبش کنه و سالی 2 بار پاش به این عارضه دچار میشه دردش به حدی زیاده که پاش قرمز میشه انگار با آب داغ سوخته میگن اوره ش رفته بالا هر کاری هم میکنیم فایده نداره که نداره .اون خیلی درد میکشه لطفا راهنمایی بفرمایین ضمنا تحت نظر پزشک در بیمارستان هاشمی نژاد تهران می باشد .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      تحت نظرپزشگتان باشید
    2. تصویر کاربر ف دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      جناب دکتر سلام . تحت نظر پزشک که هستن ولی هیچ فایده ای نداره عنقریب دیالیز بشه لطفا راهنمایی بفرمایین ضمنا همسرم 8 سال پیش در اداره آمپول همگانی هپاتیت بی رو زدن اونجوری شد بخدا سالم بود کلیه ش هم مشکلی نداشت الان 35 سالشه من همیشه احساس میکنم اون آمپول موجب کم کاری کلیه ش شد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      من شرمنده کاری نمی توانم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر طناز دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 558 مشاهده پرسش
    سلام من مدتی هست ک دچار درد کمر شدم ک پهلو و زیر شکمم هم درد داره میخواستم بدونم ممکنه مربوط به کلیه باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      سونو بکنید
  • تصویر کاربر لیلی یکشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.
    قبل از هر چیز از مطالب بسیار مفید و ساده و گویا در مورد پیوندکلیه تشکر می کنم.
    برادر من 40 سال سن دارد و از دو سال پیش متوجه کلیه پلی کیستیک خود شده و تحت نظر می باشد.
    اکنون کارکرد کلیه های ایشان به 18 درصد رسیده است. بسیار ممنون می شوم اگر بتوانید به چند سوال من در این زمینه پاسخ دهید.
    چه مدت طول می کشد تا ایشان نیاز به دیالیز پیدا کنند و آیا دیالیز پیش از پیوند کلیه ضروری است؟
    آیا باید حتما عملکرد کلیه به کمتر از 10درصد برسد تا پیوند را انجام داد؟
    در اینصورت از چه مدت قبل باید اقدامات لازم در مورد پیوند شروع شود و مرکز پیشنهادی شما برای اینکار در ایران کجاست؟
    قبلا از کمک شما متشکرم. برادر من در ایران زندگی نمیکند. متاهل است و دو فرزند پسر دارد و تمایل دارد در صورت نیاز به پیوند این کار را در ایران انجام دهد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      دکتر نفرولوگ ببیند بهتر است
  • تصویر کاربر زهرا دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام خدمت شما استاد بزرگوار
    کشت ادرارم باکتری استاف رو تایید کرد.20کپسول500 سیپروفلوکساسین خوردم ولی درد کلیه ها و مثانه پس از قطع دارو ادامه دارد.خوردن کپسول را ادامه دهم؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش بدهید
  • تصویر کاربر مهری دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    با سلام۰خانمی هستم ۲۷ ساله۰ ده روز پیش با درد شدید کلیه مواجه شدم و بعد از سونوگرافی متوجه سنگ حالب شد م با توجه به اینکه ماه هشتم بارداری هستم میخواستم بدانم آیا امکان دفع سنگ کلیه ۶و هشت دهم میلی با خوردن مایعات وجود دارد یا اینکه منتظر ماندن و درد کشیدن بی فایده است و باید عمل کنم ۰اگر قابل دفع است تا چه مدت میتوانم صبر منم که آسیبی به کلیه و جنین وارد نشود۰درضمن دوبار بعد از درد شدید در ادرار خون دیدم و سه روز است که درد شدید رهایم کرده ولی درد خفیف تری که با هیوسین قابل تحمل است گاهی به سراغم می آید۰آیا کمتر شدن دردم نشانه خوبی است یا نه۰آیا حتما سنگ بعد از دفع باید در ادرار دیده شود

    باتشکرخیلی مستأصل هستمچون بخاطر بارداری نمیتوانم دارو مصرف کنم ۰لطفا کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      صبر تا پایان حاملگی و سپس درمان
  • تصویر کاربر سکینه دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 492 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    42سالم هست ازسال91 دو کلیه سنگ اورد با جوشنده هایی که خوردم کلیه راست دفع شد ولی چپ به خاطر این که درحفر پایین بود دفع نشد ویکی شد دوتا تا سال93 دوتا دکترنظرشان این بود مشکلی نداری کاریش نداشتباش سومی گفت باید از شرش خلاص شی وگرنه کلیهرو از بین میبره .لطفا راهنمایم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      سونو جدید سنگ داره؟
  • تصویر کاربر علیرضا شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 484 مشاهده پرسش
    سوزش کلیه دارم اما درادرارم سوزش ندارم علتش چیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مال کلی نیست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر narges جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    باسلام
    پزشک عزیز شما در مورد فردی که در حمام دچار تکرر ادراری میشود چه راه حلی دارید؟من با این که کوتاه دوش میگیرم ولی به محض ورود به حمام دچار تکرر ادراری آزاردهنده ای هستم
    ممنونم اگر راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      مقا ومت علت تلقین و عصبی است
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 607 مشاهده پرسش
    سلام عرض میکنم خدمت ابر مرد پزشکی ایران

    خیلی خوشحال هستم که پزشکی همچون شما در این مملکت هست که حرفهایی برای گفتن ( علم و دانش )در سطح جهانی داره .

    جناب دکتر کرمی پدر بنده دچار بیماری سرطلان پیشرفته پروستات هستند . به همین خاطر روز سه شنبه عمل جراعی بیضه شدند و بیضه ها را خارج کردند . از امروز ایشان دچار بی اختیاری 50 درصدی ادرار شدند و همچنین درد شدید در پاها ( دردی بدتر از کلیه )
    لطفا راهنمایی بفرمائید.

    با کمال تشکر فراوان و آرزوی موفقیت های بیشتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام و تشکر از حسن نظر جناب عالی بهتر است اسکن استخوان از نظر شدت درگیری انجام دهید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 624 مشاهده پرسش
    با سلام
    من حدود 6 ماه هست مشکل التهاب پروستات دارم با تجویز پزشک تامسولوسین و سفکسیم و سیپروفلاکساسیم مصرف میکنم الان 4مشکل اصلی دارم:
    1- خالی شدن مثانه طول میکشه با وجود اینکه فشار ادرار اولیه کم نیست ولی یکباره تخلیه نمیشه و تا چند دقیقه بریده بریده ادامه دارد.
    2-در حالت نعوظ پرینه سفت و مثل سنگ میشه در حالت عادی هم کمی تورم دارد.
    3-وقتی ارضاء میشم اصلا مایع منی خارج نمیشه
    4-درد در مقعد دارم .
    خواهش میکنم در صورت امکان بفرمایید مشکل من چی هست و چکار باید بکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت تشخیص قطعی باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر مهرداد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 702 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من بدلیل ریزش مو مدتی اسپیرونولاکتون مصرف می کنم خواستم بپرسم ایا عوارض این دارو بعد از قطع دارو از بین میروند الان سه ماه مصرف می کنم عارضه بزرگی پستان یا کاهش میل جنسی در من نبوده ؟ لطفا مرا بدرستی راهنمایی کنید چون موهام برام خیلی مهمند ؟ با چ دوزیی احتمال عارضه این دارو کمتر میشود باتشکر بازم خواهش می کنم ک کامل منو راهنمایی کنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با قطع دارو عوارض از بین میرود
  • تصویر کاربر ز شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 623 مشاهده پرسش
    سلام در سرطان مرحله متوسط 7(3+4) ازکدام 3 روش عمل استفاده میکنید وآیا کامل پروستات و غدد لنفاوی و عصب و بافت اطراف را برمیدارید وعوارض بعداز عمل ان چیست آیا موقت است یا دائم؟ایا بعداز عمل به درمان های دیگر مثل رادیوتراپی یا هورمون درمانی نیاز است؟ سوال دیگر اگر سرطان فقط پروستات را درگیر کرده باشد بنظر شما عمل بهتر است یا رادیوتراپی ؟دکتر لطفا زودتر جواب دهید برایم حیاتیه متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین روش عمل جراحی است با شماره02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 543 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    بنده دارای بیضه نزول نکرده سمت چپ بودم که در سن 25 سالگی مورد عمل جراحی قرار گرفتم و دکتر آن را پایین کشیدند و گفتند اندازه آن کوچک است اما قدرت باروری دارد و به دلیل کوتاهی طناب ان ، در قسمت ابتدایی کیسه بیضه قرار گرفته شد. حال این سوال پیش می آید که آیا این مورد برای باروری و ازدواج من مشکی ایجاد خواهد نمود یا نه؟ طول آلت تناسلی بنده در حدود 11 سانتی متر می باشد..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      طول نرمال است باید از نظر باروری بررسی شوید
  • تصویر کاربر javad یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 631 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،



    من ۴۰ سال سنّ دارم، ازدواج کردم و یک بچه دارم. مدت طولانی که توی منیم خون وجود داره (از ساله ۱۳۷۵). برای اولین بار که به دکتر مراجعه کردم پس از معاینه پروستات آمپول ضد باکتری تجویز کرد (جنتمایسین). همچنین از مایه منی‌ تست گرفت که تعداد اسپرم نرمال بود. بعد از آن دوباره به صورت متناوب خون ریزی ادامه داشت و چون به دکتر‌های زیادی مراجعه کردم و نتیجه‌ای نگرفتم، دیگر ادامه ندادم. بعد از اینکه به ترکیه اومدم، به اورولوژیست مراجعه کردم و دکتر‌های اینجا با اولترا سونو گرافی‌ تشخیص دادند که توی پروستات سنگ وجود داره. بعد از یک سال دوباره به دکتر مراجعه کردم و گفتند که سنگ بزرگ نشده. حدودا یک سال بود که خونریزی نداشتم ولی‌ دوباره شروع شده. من حدود ۱ ماه دیگه به ایران می‌‌یام و می‌‌خواستم حضوری خدمت برسم. چون مدت زیادی در ایران نمی‌‌تونم بمونم (تقریباً یک ماه) می‌‌خواستم، وقت رو از قبل گرفته باشم.

    با عرض معذرت، چون من تلفن ایران رو ندارم، شمارهٔ تلفن ترکیه رو دادم که سیستم قبول نکرد. مجبور شدم، یه شماره از خودم بنویسم که شمارهٔ من نیست.



    سال خوبی‌ داشته باشید،

    جوادی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      وجود خون در منی اصلا جای نگرانی ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب