اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

راهنمای آموزش بیماران بزرگی خوش خیم پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بزرگی خوش خیم پروستات (هیپرپلازی خوش خیم پروستات BPH) بعد از 50 سالگی بروز می کندو 55-50 درصد مردان دچار این مشکل می شوند. بیشترین میزان بروز آن در سن 80-75 سالگی است.

پروستات غده ای است که در گردن مثانه قرار می گیرد و عملکرد آن ترشح فروکتوز، پروستاکلاندین ها، مواد ضدمیکروبی و مواد دیگر از جمله ترشح مایع منی است. با بزرگ شدن و فشار به گردن مثانه، راه عبور ادرار تنگ و یا بسته شده و خروج ادرار با مشکل روبرو می شود.

علت این بیماری نامعلوم است، اما دانشمندان معتقدند که عوامل هورمونی (تغییرات هورمونی)، عدم تعادل هورمون های مردانه، عفونت های مزمن ادراری، عوامل اقتصادی، اجتماعی و اثرات نژادی در بروز آن تاثیر دارند.

پیشگیری خاصی برای این بیماری وجود ندارد. با مراجعه به موقع و گرفتن شرح حال و معاینه از طریق مقعد (رکتال)  توسط پزشک و  انجام سونوگرافی می توان به بزرگی و بیماری های دیگر پروستات پی برد و اقدام به درمان های بعدی نمود.

علائم و نشانه ها بزرگی خوش خیم پروستات

تکرر ادرار، احساس نیاز فوری به دفع ادرار، ادرار شبانه (بیش از یکبار)، احساس فشارهای شکمی، کاهش فشار جریان ادرار، بند آمدن ادرار، قطره قطره ادرار کردن پس از پایان دفع ادرار، عدم احساس تخلیه کامل ادرار، احتباس شدید ادراری، عفونت های مکرر ادرار و در صورت عدم درمان گشادشدن لگنچه های کلیه، صدمه به کار کلیه ها و عواقب بعدی نارسایی کلیه می باشد. تغییرات ساختمان مثانه و تشکیل سنگ در مثانه نیز از دیگر عوارضی است که ممکن است رخ دهد.

تکرر ادراری

تشخیص بیماری بزرگی خوش خیم پروستات

اخذ شرح حال دقیق و معاینه پروستات، سونوگرافی و سیستوسکوپی، سه روش اصلی تشخیص این بیماری هستند.

درمان بزرگی خوش خیم پروستات

درمان بزرگی خوش خیم پروستات بستگی به شدت علائم و عوارض و علائم ناشی از آن، سن و شرایط عمومی بیمار دارد. ابتدا از درمان دارویی استفاده می شود. در صورت عدم بهبودی و ایجاد انسداد مسیر ادراری، بر حسب اندازه پروستات و علائم و شرایط بیمار، از دو روش رایج جراحی پروستات (پروستاتکتومی) استفاده می شود.

۱- تراشیدن پروستات با ابزارهای مخصوص از طریق مجرای ادرار (TUR)

۲- روش جراحی باز و درآوردن کامل پروستات (جراحی شکمی)

مراقبت های بعد از عمل در بیمارستان بزرگی خوش خیم پروستات

✅ تا 24 ساعت در تخت استراحت خواهید کرد و در صورت درد، به شما مسکن تزریق خواهد شد.

✅ بعد از عمل، مرتب سرفه کنید و تنفس عمیق داشته باشید. در هنگام سرفه، کشیدن نفس عمیق و یا تمرینات تنفسی با دست یا با یک بالش کوچک، محل جراحی خود را حمایت کنید.

✅ جهت پیشگیری از تشکیل لخته در پاها، ممکن است برای شما جوراب طبی کشی تجویز شود. ابتدا پاها را کمی (15 تا 30 درجه) بالا بیاورید و سپس جوراب را بپوشید. موقع پوشیدن، جوراب نباید چین و چروک داشته باشد تا فشاری به رگ های پا وارد نشود. روزی دو بار به مدت 20 دقیقه آن را باز کنید و سپس مجدداً بپوشید.

✅ ادرار شما برای چند روزی خونی خواهد بود که یک امر طبیعی است، لذا نگران نباشید. برای جلوگیری از لخته شدن خون (که موجب انسداد ادرار می شود)، از راه سوند فولی (سه راهه) مثانه شستشو داده می شود تا ادرار به راحتی خارج گردد. معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ به محض اجازه پزشک، با کمک پرستار از تخت خارج شوید. با قدم زدن، روند بهبودی بیماری تسریع می شود و از لخته شدن خون در عروق پاها جلوگیری می شود.

✅ معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ هنگام راه رفتن کیسه ادرار باید پایین تر از سطح بدن باشد ولی مواظب باشید کشیده نشود و به محض اینکه دو سوم کیسه پر شد، می بایست تخلیه گردد.

آموزش مراقبت از خود در منزل بزرگی خوش خیم پروستات

تشخیص بزرگی پروستات

✅ در منزل به طور مرتب راه بروید، تحرک داشته باشید و از نشستن به مدت طولانی (بیش از 2 ساعت ) خودداری کنید.

✅ هنگام دفع زور نزنید و با رعایت رژیم غذایی نظیر سبزیجات و میوه جات و یا با مصرف ملین طبق نظر پزشک، از پیدایش یبوست جلوگیری کنید. رژیم غذایی شما معمولی خواهد بود مگر پزشکتان نظر دیگری داشته باشد.

✅ مایعات زیاد بنوشید (8 تا 10 لیوان) تا ادرار رقیق شود. بعد از شروع مصرف مایعات، از آب، چای کمرنگ، آب کمپوت (سیب، گلابی، آناناس) استفاده کنید و برای مدتی از آب میوه های خام استفاده نکنید. از مصرف غذاها و نوشابه های محرک سیستم عصبی مثل کافئین (قهوه و نوشابه های حاوی کولا مثل کوکاکولا) و نوشابه های الکلی خودداری کنید.

✅ مرتب با ورزش هاش پرینه مثل جمع کردن و شل کردن عضلات باسن و ایستادن و نشستن، عضلات ناحیه باسن را تقویت کنید (10 بار در ساعت). هر روز دوش بگیرید و برای تسکین ناراحتی ناحیه پرینه از لگن آب گرم طبق نظر پزشک می توانید استفاده کنید.

✅ هنگام ادرار کردن جریان ادرار را قطع و وصل کنید. این کار به تقویت اسنفکتر ها و کنترل ادرار کمک می کند.

✅ تا مدتی ممکن است بی اختیاری داشته باشید، این امری طبیعی است بنابراین نگران نباشید. این نوع بی اختیاری مدتی طول می کشد و به مرور برطرف خواهد شد.

✅ 8 هفته بعد از جراحی مجاز به فعالیت جنسی هستید. در صورت ناتوانی جنسی از مشاوره پزشک کمک بگیرید.

تعویض پانسمان در منزل یا درمانگاه باید با روش استریل انجام شود.

✅ داروهایی که برایتان تجویز شده را به موقع استفاده کنید و مقدار آن را کم و یا زیاد نکنید. چنانچه مصرف دارویی را فراموش کردید، اگر نزدیک به ساعت بعدی است آن را نخورید و داروی ساعت بعدی را مصرف کنید.

✅ اندازه گیری درجه حرارت از راه مقعد، تنقیه، رکتال تیوب (لوله مخصوص دفع گاز از روده) و شیاف ممنوع می باشد.

✅ در صورت پیدایش علائم و نشانه هایی مثل بسته شدن راه ادرار، احساس پری در مثانه، احساس نیاز به دفع ادرار، اسپاسم (گرفتگی عضلات) مثانه، نشت ادرار اطراف سوند، کاهش ادرار یا قطع ادرار در کیسه به مدت 4 ساعت و علائم عفونت ادراری شامل تب ، لرز، گیجی و بی قراری فورا ًبه جراح خود گزارش دهید.

✅ 4 تا 6 هفته از بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید و فعالت های خود را به مرور افزایش دهید.

✅ از رانندگی در جاده های پر دست انداز خودداری کنید و حد مجاز رانندگی حداکثر 2 ساعت می باشد.

✅ جواب نمونه پروستات ارسالی به آزمایشگاه را بعد از 14-10 روز از بخش پاتولوژی دریافت و به پزشک خود نشان دهید.

✅ به تاریخ ویزیت بعدی که برای شما تعیین شده توجه کنید و در آن تاریخ مراجعه نمایید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.4/5 - (22 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر اصغری شنبه ۱۸ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 424 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام مجدد باتوجه به سوالی که قبلا پرسیده بودم شما در پاسخ فرمودید از نظر تومور برسی شود کافیست من متوجه منظورتون نشدم یعنی از نظر تومور مارکر؟چون اگه توموری وجود داشت در سونو گرافی مشخص میشد دیگه ولی سونوگرافی چیزی گزارش نکرده.ولی اگر منظورتون آزمایش تومور مارکر هست اونو انجام دادن همه چی خوب بود و نتیجه آزمایش را براتون ارسال میکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر حميد پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 417 مشاهده پرسش
    سلام جناب دكتر
    من يك سنگ ٧.5 ميليمتر دارم كه از ٢٠ روز پيش تو حالبه . ده روز پيش ليتوتريپسي كردم و جواب نداد. دكتري كه اينجا تو ونكور منو معاينه ميكنه گفت بايد يوتراسكوپي بشه ولي ممكنه تو يوتراسكوپي لوله اي كه وارد ميكنيم به سنگ نرسه و سنگ رو نبينيم چون سنگ تو قسمت بالاي حالب هست. اونوقت يك استنت ميزاريم و
    چند وقت بعد كه سنگ اومد پايينتر انجام ميديم. خواستم ببينم به نظر شما اين حرفشون درسته؟ چون توي بعضي كليپا ديدم حتي با دستگاه وارد كليه هم ميشن و ترسم ازينه كه اينا به خاطر بيشتر بردن و آوردن اين حرف رو ميزنن.
    خيلي ممنونم از پاسختون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام دقیقا درست است انجام دهید من در خدمتتم
    2. تصویر کاربر حميد پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      پس با وجود استنت نبايد نگران آسيب ديدن كليه باشم تا زماني كه يوتراسكوپي مجدد ميشه؟
      آقاي دكتر بي نهايت ممنونم كه علم و تخصصتون رو در دسترس قرار ميدين و اين يه نعمته كه تو ايران هست و براي امثال من كه خارج ايران گرفتار زندگي شديم اين كارتون فقط ارزش بي اندازه اي داره كه نميدونم چطور تشكر كنم
      بازم ممنون
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      هر دستوری داشتید من در خدمتم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 374 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من پسر هستم ۲۳ ساله الان چند وقتی میشه که من وقتی ادرار میکنم هم فشارش کم شده هم سوزش دارم مشکل از چی میتونه باشه قبل از اینکه فشار ادرارم کم بشه زیاد ادرار میکردم و کلافم کرده بود بعد از چند مدت قطع شد و الان که فشار ادرام کم شده وسوزش دارم لطفا اگه میشه راهنمایی کنید هیلی ممنون میشم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      اگر از بین رود باید از نظر تنگی مجرا بررسی شوید
  • تصویر کاربر sattari پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر من تو ماه رمضان كه روزه بودم يه دردي تو ناحيه زيرشكم بيضه ها وكمر شروع كرد به دكتر متخصص مراجعه كردم ايشان سونوو ازمايش نوشتن psaوسونوخوب بود ولي هر دو كليه سنگ ريزه داره با نشستن دردم بيشتر ميشه عكس سونو رو براتون ميفرستم راهنمايي كنيد ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      از نظر من شما سالمید
    2. تصویر کاربر sattari پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام بس اين درد كه تو بيضه ها دارم از چي ميتونه باشه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      اهمیت مدهید
    4. تصویر کاربر sattari پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      دكتر متخصص كه رفتم ايشان هم همين نظر شمارا داشتن كه زياد به اين موضوع فكر ميكنم دكتر من شغلم رئيس بانك هستش يه مقداري هم استرس دارم ميتونه از همين هم باشه ؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      ساامت باشید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر اصغری پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 396 مشاهده پرسش
    Αrezou:
    باسلام خدمت شما آقای دکتر مادر بنده سال97دچار کنسر کولورکتال شدند جراحی انجام شد و 12 جلسه شیمی درمانی شدند والان خداروشکر خوب هستند.طی چکاپهای 6ماهه امروز در سونگرافی کاهش ضخامت کورتکس و افزایش اکوژنیسته کلیه چپ و همچنین هیدرونفروز کلیه چپ مشاهده شد مابقی همه چی خوب بود.لازم به ذکر است که مادرم دیشب از ساعت3نصفه شب دشتشویی نرفتند که صبح برای سونوگرافی میروند مثانه پرباشد که معطل نشوند حدود ساعت 10صبح سونو انجام شد که با وجودیکه ایشون از 6ساعت قبل ادرار نکرده بودند دکتر یونوگرافی گفتند که مثانه به اندازه ی کافی پر نشده باز دوباره مادر بنده کلی آب نوشیدند تا سونو انجام شد.در ضمن مادر بنده هیچ مشکلی در دفع ادرار ندارند و همه چی نرمال است ولی چرا کلیه در سونو اینطور دیده شده. فقط گاهی اوقات پهلوی ایشون درد میگیره که وقتی گرم نگه میدارند خوب میشه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام اگر مسکلی ندارن فقط از نظر تومور بررسی شود کافی است
  • تصویر کاربر مسلم پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    من آزمایش انجام دادم و گفتند کمی هموگلوبین در خون دیده شده و به شدت نگرانم الان باید چیکار کنم خیلی نگرانم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      از نظر من مشکلی نیست
  • تصویر کاربر سجاد پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 427 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر عزیز ، بنده ۴ شب پیش درد متوسط کلیه داشتم و سپس مثانه و فردا صبحش به راحتی و بدون درد دفع شد سونو کردم و چیزی نمانده بود هنوز پس از ۴ روز درد متناوب همان کلیه را دارم اعلام نظر میفرمایید ؟ تصویر سونو بعد از دفع و ازمایش ادرار قبل از دفع و ازمایش پس از دفع ارسال گردید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      احتمالا سنگ بوده دفع شده
  • تصویر کاربر Hasan پنجشنبه ۹ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 419 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    پدر من 6١ سالشه
    پس از مراجعه به اورژانس بیمارستان متوجه شدیم
    کیست های متعددی در کلیه دارند
    و پروستات بزرگ شده (١٠٠) گرم اگر اشتباه نکنم
    دکتر گفت که کیست کلیه درمان ندارد
    تا با سایت شما روبرو شدم و متوجه شدم درمان دارد
    من نوبت اینترنتی گرفتم
    تا تاریخ نوبت ما برسه
    داروی خاص یا مراقبت خاصی باید انجام بده؟
    آزمایش خاصی هست که انجام بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      دارویی نیست بیایید صحبت کنیم
    2. تصویر کاربر Hasan پنجشنبه ۹ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      به این دلیل سوال پرسیدم که الان بابت فشار دارویی مصرف نمیکنه، و نوبتی که از شما گرفتم برای آذر ماهه
      فشارش ١۵ روی ١١ بود دوساعت بعد ١٣ روی ٨
      برای تنظیم فشار باید دارویی مصرف کنه؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      فشار را باید دکتر قلب تنظیم کند
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۹ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر، من یک هفته پیش بدلیل علائمی از قبیل درد زیرشکم، تهوع، استفراغ و تب و لرز نزد یکی از پزشکان متخصص و جراح کلیه شهر بندرعباس مراجعه و پزشک محترم نیز پس از تجویز سی تی اسکن و سونوگرافی در عکس سی تی اسکن عنوان داشت من دارای سنگ کلیه سمت راست به اندازه 9میل (رنال کولیک راست)می باشم لذا پس از تشدید حالم و تداوم علائم ذکر شده هفته گذشته توسط پزشک مربوطه موردجراحی قرار گرفتم لذا پزشک عنوان داشت بدلیل عفونت بسیار قادر به تخلیه سنگ کلیه نگردیده است و نسبت به نصب استنت (سوند) بین کلیه و مثانه اقدام نموده تا به زعم دکتر مربوطه نسبت به تخلیه ادار اقدام گردد لذا پس از مطالعه دقیق گزارش سی تی اسکن قبل از عمل مشاهده کردم دچار هیدرونفروز خفیف کلیه سمت راست بوده ام که به تعبیر علم پزشکی ورم کلیه بوده است .سئوال بنده این است که به نظر شما آیا برابر گزارش سی تی اسکن که بشرح پیوست برای حضرتعالی ارسال شده ؛ پزشک دچار اشتباه در تشخیص سنگ کلیه نگردیده ؟و آیا با دارو درمانی مشکل بنده مرتفع نمی گردید و آیا قصور پزشک در این قضیه مسجل نمی باشد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      کارتان درست انجام شده
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۹ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر یک سنگ ب اندازه ی 28از خم کلیه رد شده و اول لوله ی حالب است طبق نتایجی که از سیتی اسکن بدست امده
    می خواستم بدونم که ایا سنگ شکن میشود و تا شنبه مشکلی برای کلیه ب وجود نمی اید که خود را ب تهران برسانم خدمت شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      شنبه با عکس بیایید ببینم02171062350
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر narges جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    باسلام
    پزشک عزیز شما در مورد فردی که در حمام دچار تکرر ادراری میشود چه راه حلی دارید؟من با این که کوتاه دوش میگیرم ولی به محض ورود به حمام دچار تکرر ادراری آزاردهنده ای هستم
    ممنونم اگر راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      مقا ومت علت تلقین و عصبی است
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 607 مشاهده پرسش
    سلام عرض میکنم خدمت ابر مرد پزشکی ایران

    خیلی خوشحال هستم که پزشکی همچون شما در این مملکت هست که حرفهایی برای گفتن ( علم و دانش )در سطح جهانی داره .

    جناب دکتر کرمی پدر بنده دچار بیماری سرطلان پیشرفته پروستات هستند . به همین خاطر روز سه شنبه عمل جراعی بیضه شدند و بیضه ها را خارج کردند . از امروز ایشان دچار بی اختیاری 50 درصدی ادرار شدند و همچنین درد شدید در پاها ( دردی بدتر از کلیه )
    لطفا راهنمایی بفرمائید.

    با کمال تشکر فراوان و آرزوی موفقیت های بیشتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام و تشکر از حسن نظر جناب عالی بهتر است اسکن استخوان از نظر شدت درگیری انجام دهید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 624 مشاهده پرسش
    با سلام
    من حدود 6 ماه هست مشکل التهاب پروستات دارم با تجویز پزشک تامسولوسین و سفکسیم و سیپروفلاکساسیم مصرف میکنم الان 4مشکل اصلی دارم:
    1- خالی شدن مثانه طول میکشه با وجود اینکه فشار ادرار اولیه کم نیست ولی یکباره تخلیه نمیشه و تا چند دقیقه بریده بریده ادامه دارد.
    2-در حالت نعوظ پرینه سفت و مثل سنگ میشه در حالت عادی هم کمی تورم دارد.
    3-وقتی ارضاء میشم اصلا مایع منی خارج نمیشه
    4-درد در مقعد دارم .
    خواهش میکنم در صورت امکان بفرمایید مشکل من چی هست و چکار باید بکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت تشخیص قطعی باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر مهرداد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 703 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من بدلیل ریزش مو مدتی اسپیرونولاکتون مصرف می کنم خواستم بپرسم ایا عوارض این دارو بعد از قطع دارو از بین میروند الان سه ماه مصرف می کنم عارضه بزرگی پستان یا کاهش میل جنسی در من نبوده ؟ لطفا مرا بدرستی راهنمایی کنید چون موهام برام خیلی مهمند ؟ با چ دوزیی احتمال عارضه این دارو کمتر میشود باتشکر بازم خواهش می کنم ک کامل منو راهنمایی کنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با قطع دارو عوارض از بین میرود
  • تصویر کاربر ز شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 623 مشاهده پرسش
    سلام در سرطان مرحله متوسط 7(3+4) ازکدام 3 روش عمل استفاده میکنید وآیا کامل پروستات و غدد لنفاوی و عصب و بافت اطراف را برمیدارید وعوارض بعداز عمل ان چیست آیا موقت است یا دائم؟ایا بعداز عمل به درمان های دیگر مثل رادیوتراپی یا هورمون درمانی نیاز است؟ سوال دیگر اگر سرطان فقط پروستات را درگیر کرده باشد بنظر شما عمل بهتر است یا رادیوتراپی ؟دکتر لطفا زودتر جواب دهید برایم حیاتیه متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین روش عمل جراحی است با شماره02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 543 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    بنده دارای بیضه نزول نکرده سمت چپ بودم که در سن 25 سالگی مورد عمل جراحی قرار گرفتم و دکتر آن را پایین کشیدند و گفتند اندازه آن کوچک است اما قدرت باروری دارد و به دلیل کوتاهی طناب ان ، در قسمت ابتدایی کیسه بیضه قرار گرفته شد. حال این سوال پیش می آید که آیا این مورد برای باروری و ازدواج من مشکی ایجاد خواهد نمود یا نه؟ طول آلت تناسلی بنده در حدود 11 سانتی متر می باشد..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      طول نرمال است باید از نظر باروری بررسی شوید
  • تصویر کاربر javad یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 631 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،



    من ۴۰ سال سنّ دارم، ازدواج کردم و یک بچه دارم. مدت طولانی که توی منیم خون وجود داره (از ساله ۱۳۷۵). برای اولین بار که به دکتر مراجعه کردم پس از معاینه پروستات آمپول ضد باکتری تجویز کرد (جنتمایسین). همچنین از مایه منی‌ تست گرفت که تعداد اسپرم نرمال بود. بعد از آن دوباره به صورت متناوب خون ریزی ادامه داشت و چون به دکتر‌های زیادی مراجعه کردم و نتیجه‌ای نگرفتم، دیگر ادامه ندادم. بعد از اینکه به ترکیه اومدم، به اورولوژیست مراجعه کردم و دکتر‌های اینجا با اولترا سونو گرافی‌ تشخیص دادند که توی پروستات سنگ وجود داره. بعد از یک سال دوباره به دکتر مراجعه کردم و گفتند که سنگ بزرگ نشده. حدودا یک سال بود که خونریزی نداشتم ولی‌ دوباره شروع شده. من حدود ۱ ماه دیگه به ایران می‌‌یام و می‌‌خواستم حضوری خدمت برسم. چون مدت زیادی در ایران نمی‌‌تونم بمونم (تقریباً یک ماه) می‌‌خواستم، وقت رو از قبل گرفته باشم.

    با عرض معذرت، چون من تلفن ایران رو ندارم، شمارهٔ تلفن ترکیه رو دادم که سیستم قبول نکرد. مجبور شدم، یه شماره از خودم بنویسم که شمارهٔ من نیست.



    سال خوبی‌ داشته باشید،

    جوادی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      وجود خون در منی اصلا جای نگرانی ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب