اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

راهنمای آموزش بیماران بزرگی خوش خیم پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بزرگی خوش خیم پروستات (هیپرپلازی خوش خیم پروستات BPH) بعد از 50 سالگی بروز می کندو 55-50 درصد مردان دچار این مشکل می شوند. بیشترین میزان بروز آن در سن 80-75 سالگی است.

پروستات غده ای است که در گردن مثانه قرار می گیرد و عملکرد آن ترشح فروکتوز، پروستاکلاندین ها، مواد ضدمیکروبی و مواد دیگر از جمله ترشح مایع منی است. با بزرگ شدن و فشار به گردن مثانه، راه عبور ادرار تنگ و یا بسته شده و خروج ادرار با مشکل روبرو می شود.

علت این بیماری نامعلوم است، اما دانشمندان معتقدند که عوامل هورمونی (تغییرات هورمونی)، عدم تعادل هورمون های مردانه، عفونت های مزمن ادراری، عوامل اقتصادی، اجتماعی و اثرات نژادی در بروز آن تاثیر دارند.

پیشگیری خاصی برای این بیماری وجود ندارد. با مراجعه به موقع و گرفتن شرح حال و معاینه از طریق مقعد (رکتال)  توسط پزشک و  انجام سونوگرافی می توان به بزرگی و بیماری های دیگر پروستات پی برد و اقدام به درمان های بعدی نمود.

علائم و نشانه ها بزرگی خوش خیم پروستات

تکرر ادرار، احساس نیاز فوری به دفع ادرار، ادرار شبانه (بیش از یکبار)، احساس فشارهای شکمی، کاهش فشار جریان ادرار، بند آمدن ادرار، قطره قطره ادرار کردن پس از پایان دفع ادرار، عدم احساس تخلیه کامل ادرار، احتباس شدید ادراری، عفونت های مکرر ادرار و در صورت عدم درمان گشادشدن لگنچه های کلیه، صدمه به کار کلیه ها و عواقب بعدی نارسایی کلیه می باشد. تغییرات ساختمان مثانه و تشکیل سنگ در مثانه نیز از دیگر عوارضی است که ممکن است رخ دهد.

تکرر ادراری

تشخیص بیماری بزرگی خوش خیم پروستات

اخذ شرح حال دقیق و معاینه پروستات، سونوگرافی و سیستوسکوپی، سه روش اصلی تشخیص این بیماری هستند.

درمان بزرگی خوش خیم پروستات

درمان بزرگی خوش خیم پروستات بستگی به شدت علائم و عوارض و علائم ناشی از آن، سن و شرایط عمومی بیمار دارد. ابتدا از درمان دارویی استفاده می شود. در صورت عدم بهبودی و ایجاد انسداد مسیر ادراری، بر حسب اندازه پروستات و علائم و شرایط بیمار، از دو روش رایج جراحی پروستات (پروستاتکتومی) استفاده می شود.

۱- تراشیدن پروستات با ابزارهای مخصوص از طریق مجرای ادرار (TUR)

۲- روش جراحی باز و درآوردن کامل پروستات (جراحی شکمی)

مراقبت های بعد از عمل در بیمارستان بزرگی خوش خیم پروستات

✅ تا 24 ساعت در تخت استراحت خواهید کرد و در صورت درد، به شما مسکن تزریق خواهد شد.

✅ بعد از عمل، مرتب سرفه کنید و تنفس عمیق داشته باشید. در هنگام سرفه، کشیدن نفس عمیق و یا تمرینات تنفسی با دست یا با یک بالش کوچک، محل جراحی خود را حمایت کنید.

✅ جهت پیشگیری از تشکیل لخته در پاها، ممکن است برای شما جوراب طبی کشی تجویز شود. ابتدا پاها را کمی (15 تا 30 درجه) بالا بیاورید و سپس جوراب را بپوشید. موقع پوشیدن، جوراب نباید چین و چروک داشته باشد تا فشاری به رگ های پا وارد نشود. روزی دو بار به مدت 20 دقیقه آن را باز کنید و سپس مجدداً بپوشید.

✅ ادرار شما برای چند روزی خونی خواهد بود که یک امر طبیعی است، لذا نگران نباشید. برای جلوگیری از لخته شدن خون (که موجب انسداد ادرار می شود)، از راه سوند فولی (سه راهه) مثانه شستشو داده می شود تا ادرار به راحتی خارج گردد. معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ به محض اجازه پزشک، با کمک پرستار از تخت خارج شوید. با قدم زدن، روند بهبودی بیماری تسریع می شود و از لخته شدن خون در عروق پاها جلوگیری می شود.

✅ معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ هنگام راه رفتن کیسه ادرار باید پایین تر از سطح بدن باشد ولی مواظب باشید کشیده نشود و به محض اینکه دو سوم کیسه پر شد، می بایست تخلیه گردد.

آموزش مراقبت از خود در منزل بزرگی خوش خیم پروستات

تشخیص بزرگی پروستات

✅ در منزل به طور مرتب راه بروید، تحرک داشته باشید و از نشستن به مدت طولانی (بیش از 2 ساعت ) خودداری کنید.

✅ هنگام دفع زور نزنید و با رعایت رژیم غذایی نظیر سبزیجات و میوه جات و یا با مصرف ملین طبق نظر پزشک، از پیدایش یبوست جلوگیری کنید. رژیم غذایی شما معمولی خواهد بود مگر پزشکتان نظر دیگری داشته باشد.

✅ مایعات زیاد بنوشید (8 تا 10 لیوان) تا ادرار رقیق شود. بعد از شروع مصرف مایعات، از آب، چای کمرنگ، آب کمپوت (سیب، گلابی، آناناس) استفاده کنید و برای مدتی از آب میوه های خام استفاده نکنید. از مصرف غذاها و نوشابه های محرک سیستم عصبی مثل کافئین (قهوه و نوشابه های حاوی کولا مثل کوکاکولا) و نوشابه های الکلی خودداری کنید.

✅ مرتب با ورزش هاش پرینه مثل جمع کردن و شل کردن عضلات باسن و ایستادن و نشستن، عضلات ناحیه باسن را تقویت کنید (10 بار در ساعت). هر روز دوش بگیرید و برای تسکین ناراحتی ناحیه پرینه از لگن آب گرم طبق نظر پزشک می توانید استفاده کنید.

✅ هنگام ادرار کردن جریان ادرار را قطع و وصل کنید. این کار به تقویت اسنفکتر ها و کنترل ادرار کمک می کند.

✅ تا مدتی ممکن است بی اختیاری داشته باشید، این امری طبیعی است بنابراین نگران نباشید. این نوع بی اختیاری مدتی طول می کشد و به مرور برطرف خواهد شد.

✅ 8 هفته بعد از جراحی مجاز به فعالیت جنسی هستید. در صورت ناتوانی جنسی از مشاوره پزشک کمک بگیرید.

تعویض پانسمان در منزل یا درمانگاه باید با روش استریل انجام شود.

✅ داروهایی که برایتان تجویز شده را به موقع استفاده کنید و مقدار آن را کم و یا زیاد نکنید. چنانچه مصرف دارویی را فراموش کردید، اگر نزدیک به ساعت بعدی است آن را نخورید و داروی ساعت بعدی را مصرف کنید.

✅ اندازه گیری درجه حرارت از راه مقعد، تنقیه، رکتال تیوب (لوله مخصوص دفع گاز از روده) و شیاف ممنوع می باشد.

✅ در صورت پیدایش علائم و نشانه هایی مثل بسته شدن راه ادرار، احساس پری در مثانه، احساس نیاز به دفع ادرار، اسپاسم (گرفتگی عضلات) مثانه، نشت ادرار اطراف سوند، کاهش ادرار یا قطع ادرار در کیسه به مدت 4 ساعت و علائم عفونت ادراری شامل تب ، لرز، گیجی و بی قراری فورا ًبه جراح خود گزارش دهید.

✅ 4 تا 6 هفته از بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید و فعالت های خود را به مرور افزایش دهید.

✅ از رانندگی در جاده های پر دست انداز خودداری کنید و حد مجاز رانندگی حداکثر 2 ساعت می باشد.

✅ جواب نمونه پروستات ارسالی به آزمایشگاه را بعد از 14-10 روز از بخش پاتولوژی دریافت و به پزشک خود نشان دهید.

✅ به تاریخ ویزیت بعدی که برای شما تعیین شده توجه کنید و در آن تاریخ مراجعه نمایید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.4/5 - (22 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر احمدی یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 427 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر
    جناب آقای دکتر، پدر بنده حدوده دو سال و 6 ماه قبل بخاطر RCC کلیه چپ، عمل نفرکتومی انجام داده است، در این مدت نیز مرتب تحت نظر دکتر، سونو و سی تی انجام داده و خوشبختانه مشکلی نداشته است. ولی در MRI اخیرش به جمع شدگی کوچک pararenal در کلیه ای که نفرکتومی انجام شده اشاره شده است. میخواستم نظر جنابعالی را خصوص خطرناک بودن این امر برای کلیه بدانم؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر نگار شنبه ۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 397 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر
    اقای دکتر یه مدت یه ماهی میشه اوایل قسمتایی از شکمم تیر میکشید گذرا و یه دردی مثل اینکه یه مدت طولانی شلوارتنگ پوشیدی و ادرارتو نگه داشتی تا حالادوبار کلیه هام درد گرفته یه درد مستمر مخصوصا کلیه چپم دفعه قبل 4روز طول کشید الان دو روز باز کلیم درد گرفته و میکروب معده هم دارم قبلا دارو مصرف کردم خوب شدم اما باز امسال معدم میزنه به پشتم متاسفانه بخاطر کرونا مطب دکترا بستس لطفا کمک کنید حداقل یه دارویی که دردم بخوابه
    1. تصویر کاربر نگار چهارشنبه ۲۸ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      چرا جواب منو نمیدید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      سونو کنید بفرستید ببینم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر Zahra شنبه ۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    باسلام،سابقه رنال هستم وچندروزي هست دردشديددوپهلو واستفراغ و تب دارم،به علاوه پيلونفريت سنگ هم دارم ويه سنگ ٤ميل درuvjترسوند نشون دادوهيدرونفروزكليه راست...طي ٢روز٥تا سنگ دفع كردم دردام به هيچ مسكني جواب نميداد تا فنتا بهم زدن خودم پرستار هستم،مگه ميشه طي ٢روز٥تا سنگ دفع كرد؟الان دردام كمي بهترشده امكان سنگ هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      سنگ ۴نود در صد دفع میشود
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 511 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    من دو ماه پیش به علت درد در بیضی چپ رفتم دکتر ، دکتر درخواست سونوگرافی کرد من بعد انجام سونگرافی سنگی در کلیه چپم به اندازه شش میل نشان داده شد بعد داروهای سنگکل روزی یک بار ، اوروسیترا ۵ روزی دو عدد ،. من این دارو هارو به اندازه ۴ روز مصرف کردم بعد که دیدم هیچ علائم دردی ندارم ،کنار گذاشتم بعد سه هفته درد همراه با تهوع همراه بود دوباره به دکتر عمومی رفتم که انم دو دارو سنکگل با شیاف درد تجویز کرد من دوباره یک هفته دارویی سنگکل روزی دو بار با ۵۰ قطره انجام دادم بعد که دیدم دردی ندارم دوباره درمانم را ول کردم شایان ذکر درد کلیه من دو ساعت بود در کل اینروزها فقط یک روز بود.
    حالا دوباره دردم با تهوع گرفته ولم نمیکنه وقتی ورزش میکنم بهتر میشه و بانمک کلیه ام را گرم میکنم تا دردش کمتر بشه . دو بارم آب دستشوییم به رنگ قهوه ایی سوخته بود .بعد درست شد.
    آیا سنگ من بزرگتر شده یا امکان دفعش هست .؟ من هیچ وقت درمانمرا کامل نکردم آیا داروهای قبلی بار اول پیش دکتر متخصص رفتم را دباره انجام بدم
    شما پزشک متخصص عزیز چه تجویزی دارید، ممنونم که وقت گرانبهایتان را برای خواندن سوال من گذاشتید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      هر ۲ساعت یک لیوان اب کافی است
  • تصویر کاربر Abooshahab شنبه ۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    با سلام. من 28 سال دارم.
    آقای دکتر من ادرارم حدود سه سال است که دو شاخه ای شده و موقع ادرار حس می کنم مثانه ام کامل خالی نمی شود. دو بار آزمایش دادم ولی به من گفته شد مشکلی نیست.
    بعلاوه هر بار که سرما می خورم و اگه تب کنم تکرر ادرار می گیرم بعلاوه درد شکم و زیر شکم.
    این بار بعد از بیماری که خوب شدم پهلوهایم هم درد گرفته است. به نظر شما مشکل چیست با توجه به اینکه تکرر ادرار فقط در زمان تب رخ می دهد هر دو سال یکبار، و بعد از خوب شدن هم پهلوهایم درد می گیرد. من از خارج از کشور مزاحمتان می شوم.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      سونو گرافی کنید
  • تصویر کاربر صالحه شنبه ۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 282 مشاهده پرسش
    من سنگ کلیه ام را لیزر کردم ولی بعد از آن 3هفته ای میشه ک حالت تهوع و استفراغ شدیدی دارم هیچی نمیتونم بخورم و با سرم خودم را نگه داشتم دوباره سونوگرافی دادم ک عکسشو فرستادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      باید لوله را خارج کنید
  • تصویر کاربر سپهری پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 402 مشاهده پرسش
    آقای دکتر چند روزی بود که مجرای ادراری ام سوزش داشت و اکثر اوقات احساس ادرار داشتم بعلت بحران کرونا در کشور میترسیدم به مراکز درمانی مراجعه کنم، دیروز ناگهان قسمت پایین شکم سمت راست به شدت و خیلی زیاد درد گرفت، مجبور شدم برم درمانگاه، سونو دادن، یک سنگ 7 میلیمتری در uvj راست مشاهده شد و هیدرونفروز خفیف در کلیه راست مشاهده شد، دکتر عمومی یک سری دارو نوشت و گفت با مایعات زیاد دفع میشه، مطب شما تماس گرفتم برسم خدمت شما، ظاهرا تعطیل هست، میخواستم بدونم باید چه کار کنم، شب عیدی نگرانم خیلی، سابقه سنگ کلیه هم نداشتم، سن 34 سال ضمنا یک سنگ به قطر 3 میلی در کالیس میانی کلیه چپ هم وجود داره، تصویر سونوگرافی رو میفرستم خدمتتون، میخوام بدونم با توجه به وضعیت اسف بار مراکز درمانی در حال حاضر میشه راهنمایی بفرمایید که چکار کنم، خیلی محبت میکنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      فعلا صبر کنید بعد از تعطیلات درست میکنم09351142080
  • تصویر کاربر سجاد پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 4579 مشاهده پرسش
    سلام.جناب دکتر کرمی.وقت اتتون به خیر.من سجاد ام از پرند ۲۷ سالمه.من مدتیه که زیر دنده قسمت چپ بدن من‌‌موقع عطسه زدن و سرفه کردن و نفس عمیق کشیدن..درد داشت یا اینکه حالت گرفتگی یا احساس پری داشتم..پیش دکتر ارتوپد رفتم و ایشون برام رادیوگرافی نوشتن و عکس رادیو گرافی ام مشکلی نداشت....بعد از اون رفتم عکس سونوگرافی دادم .طبق یافته های دکتر سونوگرافی گفتن که یک توده ای به اسم هیپواکو به اندازه ۲۵ میلی متر در میانه کلیه سمت چپ بدن اتون هست..گفتن که برای اینکه مطمعن تر بشید سی تی اسکن بدین..سی تی اسکن دادم..تو سی تی اسکن ام همچین توده ای هست ..حالا خواستم نظر جنابعالی رو بدونم به نظر شما باید چیکار بکنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      باید بعد از تعطیلات با مدارک بیایید ببینم
  • تصویر کاربر Ashraf پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 373 مشاهده پرسش
    سلام جناب پروفسور
    مامان بزرگم مشکل کلیوی داره، که کراتینشون بالا بود
    همیشه دکتر دارو میدادن فقط برای کراتین، که همش بالا و پایین شد
    تا الان که یهو پاهاش سنگین شد و راه نرفت، بردیمش بیمارستان، سونوگرافی گرفتن، گفتن کلیه ها سالمن اما کوچک شدم، میخواستم بدونم راهی برای درمان همین کلیه های‌ کوچک شده هست یا نه؟ چون گفتن باید بریپ تو صف کلیه جواب سونوگرافی و آزمایش براتون فرستادم
    این نتایج سونوگرافی و آزمایشاشه، تو رو خدا کمکمون کنیم، خبر خوب بدید 😭😭😭
    1. تصویر کاربر Ashraf چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      این سوال منم دارم، جناب دکتر میشه جواب بدید؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      کوچک شدن کلیه راه درمان ندارد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر جلالي دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام خدمت جناب پروفسور كرمى
    متعاقب پاسخ جنابعالي در خصوص عمل جراحي توده كليه پدر ٧٠ ساله ام
    به ابعاد 4 * 8*4 cm در قسمت فوقانى كليه چپ
    ممنون ميشم راهنمايى بفرماييد كه آيا اين عمل جراحي بصورت لاپاراسكوپي قابل انجام است يا خير؟ با احترام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر narges جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    باسلام
    پزشک عزیز شما در مورد فردی که در حمام دچار تکرر ادراری میشود چه راه حلی دارید؟من با این که کوتاه دوش میگیرم ولی به محض ورود به حمام دچار تکرر ادراری آزاردهنده ای هستم
    ممنونم اگر راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      مقا ومت علت تلقین و عصبی است
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 607 مشاهده پرسش
    سلام عرض میکنم خدمت ابر مرد پزشکی ایران

    خیلی خوشحال هستم که پزشکی همچون شما در این مملکت هست که حرفهایی برای گفتن ( علم و دانش )در سطح جهانی داره .

    جناب دکتر کرمی پدر بنده دچار بیماری سرطلان پیشرفته پروستات هستند . به همین خاطر روز سه شنبه عمل جراعی بیضه شدند و بیضه ها را خارج کردند . از امروز ایشان دچار بی اختیاری 50 درصدی ادرار شدند و همچنین درد شدید در پاها ( دردی بدتر از کلیه )
    لطفا راهنمایی بفرمائید.

    با کمال تشکر فراوان و آرزوی موفقیت های بیشتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام و تشکر از حسن نظر جناب عالی بهتر است اسکن استخوان از نظر شدت درگیری انجام دهید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 624 مشاهده پرسش
    با سلام
    من حدود 6 ماه هست مشکل التهاب پروستات دارم با تجویز پزشک تامسولوسین و سفکسیم و سیپروفلاکساسیم مصرف میکنم الان 4مشکل اصلی دارم:
    1- خالی شدن مثانه طول میکشه با وجود اینکه فشار ادرار اولیه کم نیست ولی یکباره تخلیه نمیشه و تا چند دقیقه بریده بریده ادامه دارد.
    2-در حالت نعوظ پرینه سفت و مثل سنگ میشه در حالت عادی هم کمی تورم دارد.
    3-وقتی ارضاء میشم اصلا مایع منی خارج نمیشه
    4-درد در مقعد دارم .
    خواهش میکنم در صورت امکان بفرمایید مشکل من چی هست و چکار باید بکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت تشخیص قطعی باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر مهرداد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 703 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من بدلیل ریزش مو مدتی اسپیرونولاکتون مصرف می کنم خواستم بپرسم ایا عوارض این دارو بعد از قطع دارو از بین میروند الان سه ماه مصرف می کنم عارضه بزرگی پستان یا کاهش میل جنسی در من نبوده ؟ لطفا مرا بدرستی راهنمایی کنید چون موهام برام خیلی مهمند ؟ با چ دوزیی احتمال عارضه این دارو کمتر میشود باتشکر بازم خواهش می کنم ک کامل منو راهنمایی کنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با قطع دارو عوارض از بین میرود
  • تصویر کاربر ز شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 623 مشاهده پرسش
    سلام در سرطان مرحله متوسط 7(3+4) ازکدام 3 روش عمل استفاده میکنید وآیا کامل پروستات و غدد لنفاوی و عصب و بافت اطراف را برمیدارید وعوارض بعداز عمل ان چیست آیا موقت است یا دائم؟ایا بعداز عمل به درمان های دیگر مثل رادیوتراپی یا هورمون درمانی نیاز است؟ سوال دیگر اگر سرطان فقط پروستات را درگیر کرده باشد بنظر شما عمل بهتر است یا رادیوتراپی ؟دکتر لطفا زودتر جواب دهید برایم حیاتیه متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین روش عمل جراحی است با شماره02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 543 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    بنده دارای بیضه نزول نکرده سمت چپ بودم که در سن 25 سالگی مورد عمل جراحی قرار گرفتم و دکتر آن را پایین کشیدند و گفتند اندازه آن کوچک است اما قدرت باروری دارد و به دلیل کوتاهی طناب ان ، در قسمت ابتدایی کیسه بیضه قرار گرفته شد. حال این سوال پیش می آید که آیا این مورد برای باروری و ازدواج من مشکی ایجاد خواهد نمود یا نه؟ طول آلت تناسلی بنده در حدود 11 سانتی متر می باشد..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      طول نرمال است باید از نظر باروری بررسی شوید
  • تصویر کاربر javad یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 631 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،



    من ۴۰ سال سنّ دارم، ازدواج کردم و یک بچه دارم. مدت طولانی که توی منیم خون وجود داره (از ساله ۱۳۷۵). برای اولین بار که به دکتر مراجعه کردم پس از معاینه پروستات آمپول ضد باکتری تجویز کرد (جنتمایسین). همچنین از مایه منی‌ تست گرفت که تعداد اسپرم نرمال بود. بعد از آن دوباره به صورت متناوب خون ریزی ادامه داشت و چون به دکتر‌های زیادی مراجعه کردم و نتیجه‌ای نگرفتم، دیگر ادامه ندادم. بعد از اینکه به ترکیه اومدم، به اورولوژیست مراجعه کردم و دکتر‌های اینجا با اولترا سونو گرافی‌ تشخیص دادند که توی پروستات سنگ وجود داره. بعد از یک سال دوباره به دکتر مراجعه کردم و گفتند که سنگ بزرگ نشده. حدودا یک سال بود که خونریزی نداشتم ولی‌ دوباره شروع شده. من حدود ۱ ماه دیگه به ایران می‌‌یام و می‌‌خواستم حضوری خدمت برسم. چون مدت زیادی در ایران نمی‌‌تونم بمونم (تقریباً یک ماه) می‌‌خواستم، وقت رو از قبل گرفته باشم.

    با عرض معذرت، چون من تلفن ایران رو ندارم، شمارهٔ تلفن ترکیه رو دادم که سیستم قبول نکرد. مجبور شدم، یه شماره از خودم بنویسم که شمارهٔ من نیست.



    سال خوبی‌ داشته باشید،

    جوادی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      وجود خون در منی اصلا جای نگرانی ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب