اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

راهنمای آموزش بیماران بزرگی خوش خیم پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بزرگی خوش خیم پروستات (هیپرپلازی خوش خیم پروستات BPH) بعد از 50 سالگی بروز می کندو 55-50 درصد مردان دچار این مشکل می شوند. بیشترین میزان بروز آن در سن 80-75 سالگی است.

پروستات غده ای است که در گردن مثانه قرار می گیرد و عملکرد آن ترشح فروکتوز، پروستاکلاندین ها، مواد ضدمیکروبی و مواد دیگر از جمله ترشح مایع منی است. با بزرگ شدن و فشار به گردن مثانه، راه عبور ادرار تنگ و یا بسته شده و خروج ادرار با مشکل روبرو می شود.

علت این بیماری نامعلوم است، اما دانشمندان معتقدند که عوامل هورمونی (تغییرات هورمونی)، عدم تعادل هورمون های مردانه، عفونت های مزمن ادراری، عوامل اقتصادی، اجتماعی و اثرات نژادی در بروز آن تاثیر دارند.

پیشگیری خاصی برای این بیماری وجود ندارد. با مراجعه به موقع و گرفتن شرح حال و معاینه از طریق مقعد (رکتال)  توسط پزشک و  انجام سونوگرافی می توان به بزرگی و بیماری های دیگر پروستات پی برد و اقدام به درمان های بعدی نمود.

علائم و نشانه ها بزرگی خوش خیم پروستات

تکرر ادرار، احساس نیاز فوری به دفع ادرار، ادرار شبانه (بیش از یکبار)، احساس فشارهای شکمی، کاهش فشار جریان ادرار، بند آمدن ادرار، قطره قطره ادرار کردن پس از پایان دفع ادرار، عدم احساس تخلیه کامل ادرار، احتباس شدید ادراری، عفونت های مکرر ادرار و در صورت عدم درمان گشادشدن لگنچه های کلیه، صدمه به کار کلیه ها و عواقب بعدی نارسایی کلیه می باشد. تغییرات ساختمان مثانه و تشکیل سنگ در مثانه نیز از دیگر عوارضی است که ممکن است رخ دهد.

تکرر ادراری

تشخیص بیماری بزرگی خوش خیم پروستات

اخذ شرح حال دقیق و معاینه پروستات، سونوگرافی و سیستوسکوپی، سه روش اصلی تشخیص این بیماری هستند.

درمان بزرگی خوش خیم پروستات

درمان بزرگی خوش خیم پروستات بستگی به شدت علائم و عوارض و علائم ناشی از آن، سن و شرایط عمومی بیمار دارد. ابتدا از درمان دارویی استفاده می شود. در صورت عدم بهبودی و ایجاد انسداد مسیر ادراری، بر حسب اندازه پروستات و علائم و شرایط بیمار، از دو روش رایج جراحی پروستات (پروستاتکتومی) استفاده می شود.

۱- تراشیدن پروستات با ابزارهای مخصوص از طریق مجرای ادرار (TUR)

۲- روش جراحی باز و درآوردن کامل پروستات (جراحی شکمی)

مراقبت های بعد از عمل در بیمارستان بزرگی خوش خیم پروستات

✅ تا 24 ساعت در تخت استراحت خواهید کرد و در صورت درد، به شما مسکن تزریق خواهد شد.

✅ بعد از عمل، مرتب سرفه کنید و تنفس عمیق داشته باشید. در هنگام سرفه، کشیدن نفس عمیق و یا تمرینات تنفسی با دست یا با یک بالش کوچک، محل جراحی خود را حمایت کنید.

✅ جهت پیشگیری از تشکیل لخته در پاها، ممکن است برای شما جوراب طبی کشی تجویز شود. ابتدا پاها را کمی (15 تا 30 درجه) بالا بیاورید و سپس جوراب را بپوشید. موقع پوشیدن، جوراب نباید چین و چروک داشته باشد تا فشاری به رگ های پا وارد نشود. روزی دو بار به مدت 20 دقیقه آن را باز کنید و سپس مجدداً بپوشید.

✅ ادرار شما برای چند روزی خونی خواهد بود که یک امر طبیعی است، لذا نگران نباشید. برای جلوگیری از لخته شدن خون (که موجب انسداد ادرار می شود)، از راه سوند فولی (سه راهه) مثانه شستشو داده می شود تا ادرار به راحتی خارج گردد. معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ به محض اجازه پزشک، با کمک پرستار از تخت خارج شوید. با قدم زدن، روند بهبودی بیماری تسریع می شود و از لخته شدن خون در عروق پاها جلوگیری می شود.

✅ معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ هنگام راه رفتن کیسه ادرار باید پایین تر از سطح بدن باشد ولی مواظب باشید کشیده نشود و به محض اینکه دو سوم کیسه پر شد، می بایست تخلیه گردد.

آموزش مراقبت از خود در منزل بزرگی خوش خیم پروستات

تشخیص بزرگی پروستات

✅ در منزل به طور مرتب راه بروید، تحرک داشته باشید و از نشستن به مدت طولانی (بیش از 2 ساعت ) خودداری کنید.

✅ هنگام دفع زور نزنید و با رعایت رژیم غذایی نظیر سبزیجات و میوه جات و یا با مصرف ملین طبق نظر پزشک، از پیدایش یبوست جلوگیری کنید. رژیم غذایی شما معمولی خواهد بود مگر پزشکتان نظر دیگری داشته باشد.

✅ مایعات زیاد بنوشید (8 تا 10 لیوان) تا ادرار رقیق شود. بعد از شروع مصرف مایعات، از آب، چای کمرنگ، آب کمپوت (سیب، گلابی، آناناس) استفاده کنید و برای مدتی از آب میوه های خام استفاده نکنید. از مصرف غذاها و نوشابه های محرک سیستم عصبی مثل کافئین (قهوه و نوشابه های حاوی کولا مثل کوکاکولا) و نوشابه های الکلی خودداری کنید.

✅ مرتب با ورزش هاش پرینه مثل جمع کردن و شل کردن عضلات باسن و ایستادن و نشستن، عضلات ناحیه باسن را تقویت کنید (10 بار در ساعت). هر روز دوش بگیرید و برای تسکین ناراحتی ناحیه پرینه از لگن آب گرم طبق نظر پزشک می توانید استفاده کنید.

✅ هنگام ادرار کردن جریان ادرار را قطع و وصل کنید. این کار به تقویت اسنفکتر ها و کنترل ادرار کمک می کند.

✅ تا مدتی ممکن است بی اختیاری داشته باشید، این امری طبیعی است بنابراین نگران نباشید. این نوع بی اختیاری مدتی طول می کشد و به مرور برطرف خواهد شد.

✅ 8 هفته بعد از جراحی مجاز به فعالیت جنسی هستید. در صورت ناتوانی جنسی از مشاوره پزشک کمک بگیرید.

تعویض پانسمان در منزل یا درمانگاه باید با روش استریل انجام شود.

✅ داروهایی که برایتان تجویز شده را به موقع استفاده کنید و مقدار آن را کم و یا زیاد نکنید. چنانچه مصرف دارویی را فراموش کردید، اگر نزدیک به ساعت بعدی است آن را نخورید و داروی ساعت بعدی را مصرف کنید.

✅ اندازه گیری درجه حرارت از راه مقعد، تنقیه، رکتال تیوب (لوله مخصوص دفع گاز از روده) و شیاف ممنوع می باشد.

✅ در صورت پیدایش علائم و نشانه هایی مثل بسته شدن راه ادرار، احساس پری در مثانه، احساس نیاز به دفع ادرار، اسپاسم (گرفتگی عضلات) مثانه، نشت ادرار اطراف سوند، کاهش ادرار یا قطع ادرار در کیسه به مدت 4 ساعت و علائم عفونت ادراری شامل تب ، لرز، گیجی و بی قراری فورا ًبه جراح خود گزارش دهید.

✅ 4 تا 6 هفته از بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید و فعالت های خود را به مرور افزایش دهید.

✅ از رانندگی در جاده های پر دست انداز خودداری کنید و حد مجاز رانندگی حداکثر 2 ساعت می باشد.

✅ جواب نمونه پروستات ارسالی به آزمایشگاه را بعد از 14-10 روز از بخش پاتولوژی دریافت و به پزشک خود نشان دهید.

✅ به تاریخ ویزیت بعدی که برای شما تعیین شده توجه کنید و در آن تاریخ مراجعه نمایید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.4/5 - (22 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر هادی دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    سلام
    من 29 سالمه تازه ازدواج کردم,2 مشکل در آلتم دارم اول اینکه زاویه آلتم نسبت به بدن قائم روبه پایین هست,و اگر بخواهم برای معاشقه از رو به رو یا مقاربت آن را به سمت بالا بیاورم همراه با فشار و درد است, مشکل دیگر خمیدگی آلت رو به سمت پایین هست طوری که هم ظاهر بدی دارد هم دخول به آسانی انجام نمیشود و هم در محل خمیدگی اگر ارکشن کامل نباشد آلت خم میشود و چند ساعت بعد از عمل جنسی پوست و زیر پوست آلتم دردناک است,به همین خاطر جدیدا از عمل جنسی فرار میکنم و همسرم فکر میکند من سرد شده ام و از نظر روحی هم به هم ریختم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      نیاز به عمل ندارد

  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    آلتم خیلی کج شده نمیدونم واسه چی
    18سالمه تا حالا سکس نداشتم خجالت میکشم
    لطفا کمکم کنید راهکاری هم بدون عمل جراحی وجود داره؟
    هزینه عمل چقده
    ایا با عمل دیگ راحت میشم راست میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      بیماری بیرونی است بیایید ببینم71062300

  • تصویر کاربر محمدجواد شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید من چند سال پیش ی رابطه جنسی دارم ک یهو الت تناسلیم کج شد فک کنم 15 16سالم بود اون موقع از ترس ابرو جرات نمیکردم ب کسی بگم الان24سالمه و واقعا دارم اذیت میشم بعد از رابطه جنسی درد بدی میکشم الت تناسلیم سفت نیست و از ی طرفم نمیدونم چقد هزینه میبره جراحی چون وضعیت مالی مناسبیم ندارم ممنون میشم راهنماییم کنین ک چیکار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۴ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      کمتر از سی درجه است عمل نمیخواهد

    2. تصویر کاربر محمدجواد جمعه ۲۴ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)
      پس باید چیکار کنم دکتر...بخدا دیگه مغزم داره میترکه نگرانم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      شما مشکلی ندارید

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر احسان دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    سلام و خداقوت
    بیمار آقای 33 ساله که کجی آلت تناسلی رو به پایین دارد. به طرفین کج نیست. با لمس قسمت زیرین آلت در دو ناحیه کجی و زاویه حس میکند. که در همان دو ناحیه آلت رو به پائین خم شده و خط تا لمس میشود.( نقاط لمس کجی و زاویه در عکسهای پیوست نشان داده شده است) بخاطر شکل آلت (کجی) هنگام نزدیکی دچار محدودیت انجام میشود. در نعوظ صبحگاهی آلت سفت میشود. ولی در هنگام نزدیگی آنگونه که باید سفت نمیشود. سابقه شکستگی آلت هنگام نزدیکی ندارد. بیمار مجرد می باشد. که بخاطر شکل آلت عدم اعتماد به نفس جهت ازدواج دارد. جهت بررسی محدودیت های احتمالی موجود در هنگام نزدیکی بواسطه کجی آلت، ازدواج موقت نموده که طرف مقابل هم به کجی آلت وی اشاره و به نوعی ابراز نارضایتی نموده است. بیمار بعلت کجی آلت از ازدواج گریزان است. نگرانی بابت افزایش سن و تاخیر در ازدواج دارد. بیمار دارای بیمه تامین اجتماعی و تا بیستم تیرماه 98 بیمه تکمیلی دارد. لطفا راهنمایی بفرمائید و درصورت نیاز به جراحی خواهشمند است نوبت عمل تا قبل از پایان رسیدن بیمه تکمیلی محبت فرمائید. بیمار ساکن مازندران است.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      نیاز به عمل ندارد

  • تصویر کاربر Bahman شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 447 مشاهده پرسش
    سلام دکتر عزیز خدا قوت
    من ۴۸ سالمه حدود ۴۰ روز پیش قولنج آلت کردم و آلت شکست و سریع رفتم بیمارستان و عمل جراحی کردم
    الان انتهای آلت م یه حالت گره دارد البته وقتی نعوض نیست به این شکله و در حالت نعوض یه کم فعلا درد دارم
    و متاسفانه بعد از عمل بی اختیار نعوض داشتم
    سوالم ابا بخیه از داخل پاره نشده ؟ یا این طییعه
    الان نعوض کامل دارم ولی یه کم درد دارم
    سوال ایا این گره خوب میشود
    لطفا راهنمایی کنید من شهرستان هستم اگر نیاز هست تا بیام خدمتتان
    خدا خیرتان دهد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      باید صبر کنید

  • تصویر کاربر بهراد جمعه ۲۴ خرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    سلام،من با این وضعیت تو نزدیکی به مشکل میخورم? البته ی خرده تو عکس از نغوظ کامل خارج شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۴ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      اگر دخول مشکل نداشتید عمل نمیخواهد

  • تصویر کاربر سید چهارشنبه ۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    باسلام من چون مورد سوالم نبود مشابه اونو انتخاب کردم اقای دکتر مشکل من نازکی پوست سر التمه من طی مدت چندماه التم چند مدل بیماری گرفت از جمله قارچ و زونا و داروهای زیادی از جمله بتامتازون و چندین مدل پماد استفاده کردم که به نوعی پوست التمو مخصوصا سرشو هم نازک کزده هم رنگش پریده بعدش با مراجعه به دکتر میگن چون رنگدانه ها از بین رفته این خوب نمیشه بخصوص سرالت که چون مو درنمیاره جایگزین نداره بشدت وقتی التم بلند میشه اذیت میشم و وقتی ارضا میشم همینطور ایا درمانی هست سرالتم مخصوصا حالا یا رنگش یا پوستش ترمیم بشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      از انجا نمونه برداری ازمایشی کنید

    2. تصویر کاربر سید سه شنبه ۲۸ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      یعنی دقیقا چه کنم؟ به دکتر ایمنو بگم؟ عکسهاش خدمتون فرستادم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      ازمایش از محل نمونه برداری بدهید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر h.gh دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 459 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام.من ۲۱ سالمه و مجردم.تازگی متوجه شدم که کجی آلت دارم.می خواستم بدونم ک من نیازی به عمل دارم یا ن.واینکه این کجی به مرور زمان ممکن بدتر بشه یا‌ نه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      نیاز به عمل ندارد

  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    چند روز پیش متاسفانه بعد از یک سال اقدام به خودارضای کردم . حدود یک ساعت بعد متوجه شدم الت تناسلی من شروع به باد کردن کرد (فقط قسمت تنه الت . نوک و بیضه ها سالم بودند ) . تا چند ساعت ورم بیش تر شد اما درد نداشتم و نشانه ای هم از کبودی نبود . سریعا به دکتر ارولوژ مراجعه کردم و علت ماجرا رو ضربه اعلام کردم . ایشان هم گفتند مشکلی ندارد و خوب می شود . کمتر از 5 ساعت از ماجرا ورم به کلی از بین رفت . اما الان که چند روز از ماجرا می گذرد هنگامی الت نعوظ میکند مقداری درد حس می کنم البته رور به روز دردش کمتر شده .
    لطفا راهنمایی کنید که علت چیست ( خودم احساس می کنم فشار زیادی به التم وارد کردم )
    راهنمایی کنید که چه کاری باید انجام بدم تا خوب شود و علت چیست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      فعلا تحریک نکنید خوب میشود

  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 418 مشاهده پرسش
    سلام
    من 34 سالمه و الان مدت یک سال است که آلتم در حالت نعوظ در قسمتهایی دچار تورفتگی شده(تصویر پیوست). خودم فکر میکنم به دلیل زیاده روی در استمنا باشد. الان مدت زیادیه که دیگه استمنا نمیکنم اما به نظرم تو رفتگی ها و ناهمواری ها داره بیشتر میشه. آیا درمانی برای آن وجود داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      از الت سونو کنید بفرستید ببینم

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر narges جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    باسلام
    پزشک عزیز شما در مورد فردی که در حمام دچار تکرر ادراری میشود چه راه حلی دارید؟من با این که کوتاه دوش میگیرم ولی به محض ورود به حمام دچار تکرر ادراری آزاردهنده ای هستم
    ممنونم اگر راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      مقا ومت علت تلقین و عصبی است
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 611 مشاهده پرسش
    سلام عرض میکنم خدمت ابر مرد پزشکی ایران

    خیلی خوشحال هستم که پزشکی همچون شما در این مملکت هست که حرفهایی برای گفتن ( علم و دانش )در سطح جهانی داره .

    جناب دکتر کرمی پدر بنده دچار بیماری سرطلان پیشرفته پروستات هستند . به همین خاطر روز سه شنبه عمل جراعی بیضه شدند و بیضه ها را خارج کردند . از امروز ایشان دچار بی اختیاری 50 درصدی ادرار شدند و همچنین درد شدید در پاها ( دردی بدتر از کلیه )
    لطفا راهنمایی بفرمائید.

    با کمال تشکر فراوان و آرزوی موفقیت های بیشتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام و تشکر از حسن نظر جناب عالی بهتر است اسکن استخوان از نظر شدت درگیری انجام دهید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 630 مشاهده پرسش
    با سلام
    من حدود 6 ماه هست مشکل التهاب پروستات دارم با تجویز پزشک تامسولوسین و سفکسیم و سیپروفلاکساسیم مصرف میکنم الان 4مشکل اصلی دارم:
    1- خالی شدن مثانه طول میکشه با وجود اینکه فشار ادرار اولیه کم نیست ولی یکباره تخلیه نمیشه و تا چند دقیقه بریده بریده ادامه دارد.
    2-در حالت نعوظ پرینه سفت و مثل سنگ میشه در حالت عادی هم کمی تورم دارد.
    3-وقتی ارضاء میشم اصلا مایع منی خارج نمیشه
    4-درد در مقعد دارم .
    خواهش میکنم در صورت امکان بفرمایید مشکل من چی هست و چکار باید بکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت تشخیص قطعی باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر مهرداد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 710 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من بدلیل ریزش مو مدتی اسپیرونولاکتون مصرف می کنم خواستم بپرسم ایا عوارض این دارو بعد از قطع دارو از بین میروند الان سه ماه مصرف می کنم عارضه بزرگی پستان یا کاهش میل جنسی در من نبوده ؟ لطفا مرا بدرستی راهنمایی کنید چون موهام برام خیلی مهمند ؟ با چ دوزیی احتمال عارضه این دارو کمتر میشود باتشکر بازم خواهش می کنم ک کامل منو راهنمایی کنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با قطع دارو عوارض از بین میرود
  • تصویر کاربر ز شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 626 مشاهده پرسش
    سلام در سرطان مرحله متوسط 7(3+4) ازکدام 3 روش عمل استفاده میکنید وآیا کامل پروستات و غدد لنفاوی و عصب و بافت اطراف را برمیدارید وعوارض بعداز عمل ان چیست آیا موقت است یا دائم؟ایا بعداز عمل به درمان های دیگر مثل رادیوتراپی یا هورمون درمانی نیاز است؟ سوال دیگر اگر سرطان فقط پروستات را درگیر کرده باشد بنظر شما عمل بهتر است یا رادیوتراپی ؟دکتر لطفا زودتر جواب دهید برایم حیاتیه متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین روش عمل جراحی است با شماره02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 550 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    بنده دارای بیضه نزول نکرده سمت چپ بودم که در سن 25 سالگی مورد عمل جراحی قرار گرفتم و دکتر آن را پایین کشیدند و گفتند اندازه آن کوچک است اما قدرت باروری دارد و به دلیل کوتاهی طناب ان ، در قسمت ابتدایی کیسه بیضه قرار گرفته شد. حال این سوال پیش می آید که آیا این مورد برای باروری و ازدواج من مشکی ایجاد خواهد نمود یا نه؟ طول آلت تناسلی بنده در حدود 11 سانتی متر می باشد..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      طول نرمال است باید از نظر باروری بررسی شوید
  • تصویر کاربر javad یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 639 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،



    من ۴۰ سال سنّ دارم، ازدواج کردم و یک بچه دارم. مدت طولانی که توی منیم خون وجود داره (از ساله ۱۳۷۵). برای اولین بار که به دکتر مراجعه کردم پس از معاینه پروستات آمپول ضد باکتری تجویز کرد (جنتمایسین). همچنین از مایه منی‌ تست گرفت که تعداد اسپرم نرمال بود. بعد از آن دوباره به صورت متناوب خون ریزی ادامه داشت و چون به دکتر‌های زیادی مراجعه کردم و نتیجه‌ای نگرفتم، دیگر ادامه ندادم. بعد از اینکه به ترکیه اومدم، به اورولوژیست مراجعه کردم و دکتر‌های اینجا با اولترا سونو گرافی‌ تشخیص دادند که توی پروستات سنگ وجود داره. بعد از یک سال دوباره به دکتر مراجعه کردم و گفتند که سنگ بزرگ نشده. حدودا یک سال بود که خونریزی نداشتم ولی‌ دوباره شروع شده. من حدود ۱ ماه دیگه به ایران می‌‌یام و می‌‌خواستم حضوری خدمت برسم. چون مدت زیادی در ایران نمی‌‌تونم بمونم (تقریباً یک ماه) می‌‌خواستم، وقت رو از قبل گرفته باشم.

    با عرض معذرت، چون من تلفن ایران رو ندارم، شمارهٔ تلفن ترکیه رو دادم که سیستم قبول نکرد. مجبور شدم، یه شماره از خودم بنویسم که شمارهٔ من نیست.



    سال خوبی‌ داشته باشید،

    جوادی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      وجود خون در منی اصلا جای نگرانی ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب