اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

راهنمای آموزش بیماران بزرگی خوش خیم پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بزرگی خوش خیم پروستات (هیپرپلازی خوش خیم پروستات BPH) بعد از 50 سالگی بروز می کندو 55-50 درصد مردان دچار این مشکل می شوند. بیشترین میزان بروز آن در سن 80-75 سالگی است.

پروستات غده ای است که در گردن مثانه قرار می گیرد و عملکرد آن ترشح فروکتوز، پروستاکلاندین ها، مواد ضدمیکروبی و مواد دیگر از جمله ترشح مایع منی است. با بزرگ شدن و فشار به گردن مثانه، راه عبور ادرار تنگ و یا بسته شده و خروج ادرار با مشکل روبرو می شود.

علت این بیماری نامعلوم است، اما دانشمندان معتقدند که عوامل هورمونی (تغییرات هورمونی)، عدم تعادل هورمون های مردانه، عفونت های مزمن ادراری، عوامل اقتصادی، اجتماعی و اثرات نژادی در بروز آن تاثیر دارند.

پیشگیری خاصی برای این بیماری وجود ندارد. با مراجعه به موقع و گرفتن شرح حال و معاینه از طریق مقعد (رکتال)  توسط پزشک و  انجام سونوگرافی می توان به بزرگی و بیماری های دیگر پروستات پی برد و اقدام به درمان های بعدی نمود.

علائم و نشانه ها بزرگی خوش خیم پروستات

تکرر ادرار، احساس نیاز فوری به دفع ادرار، ادرار شبانه (بیش از یکبار)، احساس فشارهای شکمی، کاهش فشار جریان ادرار، بند آمدن ادرار، قطره قطره ادرار کردن پس از پایان دفع ادرار، عدم احساس تخلیه کامل ادرار، احتباس شدید ادراری، عفونت های مکرر ادرار و در صورت عدم درمان گشادشدن لگنچه های کلیه، صدمه به کار کلیه ها و عواقب بعدی نارسایی کلیه می باشد. تغییرات ساختمان مثانه و تشکیل سنگ در مثانه نیز از دیگر عوارضی است که ممکن است رخ دهد.

تکرر ادراری

تشخیص بیماری بزرگی خوش خیم پروستات

اخذ شرح حال دقیق و معاینه پروستات، سونوگرافی و سیستوسکوپی، سه روش اصلی تشخیص این بیماری هستند.

درمان بزرگی خوش خیم پروستات

درمان بزرگی خوش خیم پروستات بستگی به شدت علائم و عوارض و علائم ناشی از آن، سن و شرایط عمومی بیمار دارد. ابتدا از درمان دارویی استفاده می شود. در صورت عدم بهبودی و ایجاد انسداد مسیر ادراری، بر حسب اندازه پروستات و علائم و شرایط بیمار، از دو روش رایج جراحی پروستات (پروستاتکتومی) استفاده می شود.

۱- تراشیدن پروستات با ابزارهای مخصوص از طریق مجرای ادرار (TUR)

۲- روش جراحی باز و درآوردن کامل پروستات (جراحی شکمی)

مراقبت های بعد از عمل در بیمارستان بزرگی خوش خیم پروستات

✅ تا 24 ساعت در تخت استراحت خواهید کرد و در صورت درد، به شما مسکن تزریق خواهد شد.

✅ بعد از عمل، مرتب سرفه کنید و تنفس عمیق داشته باشید. در هنگام سرفه، کشیدن نفس عمیق و یا تمرینات تنفسی با دست یا با یک بالش کوچک، محل جراحی خود را حمایت کنید.

✅ جهت پیشگیری از تشکیل لخته در پاها، ممکن است برای شما جوراب طبی کشی تجویز شود. ابتدا پاها را کمی (15 تا 30 درجه) بالا بیاورید و سپس جوراب را بپوشید. موقع پوشیدن، جوراب نباید چین و چروک داشته باشد تا فشاری به رگ های پا وارد نشود. روزی دو بار به مدت 20 دقیقه آن را باز کنید و سپس مجدداً بپوشید.

✅ ادرار شما برای چند روزی خونی خواهد بود که یک امر طبیعی است، لذا نگران نباشید. برای جلوگیری از لخته شدن خون (که موجب انسداد ادرار می شود)، از راه سوند فولی (سه راهه) مثانه شستشو داده می شود تا ادرار به راحتی خارج گردد. معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ به محض اجازه پزشک، با کمک پرستار از تخت خارج شوید. با قدم زدن، روند بهبودی بیماری تسریع می شود و از لخته شدن خون در عروق پاها جلوگیری می شود.

✅ معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ هنگام راه رفتن کیسه ادرار باید پایین تر از سطح بدن باشد ولی مواظب باشید کشیده نشود و به محض اینکه دو سوم کیسه پر شد، می بایست تخلیه گردد.

آموزش مراقبت از خود در منزل بزرگی خوش خیم پروستات

تشخیص بزرگی پروستات

✅ در منزل به طور مرتب راه بروید، تحرک داشته باشید و از نشستن به مدت طولانی (بیش از 2 ساعت ) خودداری کنید.

✅ هنگام دفع زور نزنید و با رعایت رژیم غذایی نظیر سبزیجات و میوه جات و یا با مصرف ملین طبق نظر پزشک، از پیدایش یبوست جلوگیری کنید. رژیم غذایی شما معمولی خواهد بود مگر پزشکتان نظر دیگری داشته باشد.

✅ مایعات زیاد بنوشید (8 تا 10 لیوان) تا ادرار رقیق شود. بعد از شروع مصرف مایعات، از آب، چای کمرنگ، آب کمپوت (سیب، گلابی، آناناس) استفاده کنید و برای مدتی از آب میوه های خام استفاده نکنید. از مصرف غذاها و نوشابه های محرک سیستم عصبی مثل کافئین (قهوه و نوشابه های حاوی کولا مثل کوکاکولا) و نوشابه های الکلی خودداری کنید.

✅ مرتب با ورزش هاش پرینه مثل جمع کردن و شل کردن عضلات باسن و ایستادن و نشستن، عضلات ناحیه باسن را تقویت کنید (10 بار در ساعت). هر روز دوش بگیرید و برای تسکین ناراحتی ناحیه پرینه از لگن آب گرم طبق نظر پزشک می توانید استفاده کنید.

✅ هنگام ادرار کردن جریان ادرار را قطع و وصل کنید. این کار به تقویت اسنفکتر ها و کنترل ادرار کمک می کند.

✅ تا مدتی ممکن است بی اختیاری داشته باشید، این امری طبیعی است بنابراین نگران نباشید. این نوع بی اختیاری مدتی طول می کشد و به مرور برطرف خواهد شد.

✅ 8 هفته بعد از جراحی مجاز به فعالیت جنسی هستید. در صورت ناتوانی جنسی از مشاوره پزشک کمک بگیرید.

تعویض پانسمان در منزل یا درمانگاه باید با روش استریل انجام شود.

✅ داروهایی که برایتان تجویز شده را به موقع استفاده کنید و مقدار آن را کم و یا زیاد نکنید. چنانچه مصرف دارویی را فراموش کردید، اگر نزدیک به ساعت بعدی است آن را نخورید و داروی ساعت بعدی را مصرف کنید.

✅ اندازه گیری درجه حرارت از راه مقعد، تنقیه، رکتال تیوب (لوله مخصوص دفع گاز از روده) و شیاف ممنوع می باشد.

✅ در صورت پیدایش علائم و نشانه هایی مثل بسته شدن راه ادرار، احساس پری در مثانه، احساس نیاز به دفع ادرار، اسپاسم (گرفتگی عضلات) مثانه، نشت ادرار اطراف سوند، کاهش ادرار یا قطع ادرار در کیسه به مدت 4 ساعت و علائم عفونت ادراری شامل تب ، لرز، گیجی و بی قراری فورا ًبه جراح خود گزارش دهید.

✅ 4 تا 6 هفته از بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید و فعالت های خود را به مرور افزایش دهید.

✅ از رانندگی در جاده های پر دست انداز خودداری کنید و حد مجاز رانندگی حداکثر 2 ساعت می باشد.

✅ جواب نمونه پروستات ارسالی به آزمایشگاه را بعد از 14-10 روز از بخش پاتولوژی دریافت و به پزشک خود نشان دهید.

✅ به تاریخ ویزیت بعدی که برای شما تعیین شده توجه کنید و در آن تاریخ مراجعه نمایید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.4/5 - (22 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۲۴ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 380 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 26 ساله هستم که از وقتی به سن بلوغ رسیدم برای تخلیه کامل ادرار نیاز بود آخر ادرار یک یا دو فشار به خودم وارد کنم تا مثانه کامل تخلیه شود..حدود سال گذشته بعد از خروج منی دردی در ناحیه بالای آلت سمت چپ احساس کردم و شدت درد کم و زیاد میشد گاهی روزا اصلا درد نداشتم و گاها درد داشتم تا اینکه سونوگرافی انجام دادم باقیمانده ادرار نداشتم ولی یه کیست 10 در 0.9 میلیمتر در پروستاتم دیده شد..و شدت درد با استرس خیلی بیشتر میشد،بعد یه مدت درد کاملا برطرف شد اما باز چند روز پیش بعد از خروج منی دوباره همان درد را داشتم و درد ساکت شد ولی بعد از ساکت شدن درد احساس تخلیه ناکامل ادرار دارم و چند دقیقه بعد تخلیه دوباره به دستشویی میروم و چند قطره دیگر خالی میشود..تحت نظر دکتر مرزبانی در تهران و دکتر موسی پور در اهواز بودم که گفتن التهاب پروستات دارم..حالا میخواستم نظر شما رو هم بدونم که دقیقا مشکل از کجاس؟ آیا کیست نیاز به درمان داره و قطره قطره آمدن آخر ادرار و درد به خاطر کیست پروستات می باشد یا التهاب پروستات..آیا کیست نیاز به جراحی دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۴ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار عصب مثانه
  • تصویر کاربر behnam دوشنبه ۲۳ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر گرامی و همشهری عزیز
    بنده حجم پروستاتم 41سی سی هست البته در اخرین سونوگرافی که انجام دادم مدتی تمسولوسین مصرف می کردم که حدود یک سال است مصرف نمی کنم الان مدتی است که مشکل نعوذ پیدا کرده ام و هنگام انزال فکر می کنم فشار تخلیه منی کم شده است می خواستم بدونم چطور می توانم مشکل را حل کنم در ضمن بنده متاهل و50ساله هستم.
    با تشکر از راهنمائی تان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۳ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      عوارض دارو است با قطع دارو خوب میشود
  • تصویر کاربر محمودمولایی دوشنبه ۷ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 514 مشاهده پرسش
    باعرض سلام وخسته نباشید.
    پدرم ده روز از عمل جراحی پرستاتشان میگذرد .اماازمحل جراحی ترشح آب زرد رنگ به مقدار خیلی زیاد دارند.
    پدرم قرصهایش رامرتب میخورد.
    ودر دفع ادرار مشکلی ندارد
    اما میگوید آبی ک از شکمش می آید هم رنگ ادرارش هست و قابل ذکر است مقدار خروج آب بسیارزیاد است.واین مارا نگران کرده.دکترجراح هم جواب درستی نداده.
    باتشکرفراوان .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      از دکتر خودتان ببرسید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۷ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    سلام
    سه ماه پیش به علت درد در بیضه ها به دکتر متحصص مراجعه کردم
    با سوناگرافی واری کسل خفیف نوع یک تشخیص داده شد و همچنین عفونت پروستات. در ازمایش اسپرم هم تعداد اسپرم ها و حرکت انها کم بود.
    تعدادی قرص انتی بیوتیک به من دادن حدود یک ماه مصرف کردم
    متاسفانه من دانشجو کشور چین هستم و اینجا دکتر ها زیاد خوب نیستند. اینجا هم دوبار دکتر رفتم و دوبار کپسول های انتی بیوتیک هرکدام به مدت دو هفته مصرف کردم اما همجنان درد در ناحیه بیضه ها سوزش در مجاری ادرار و درد خفیف در کلیه ها و سوزش در مقعد هنگام اجابت مزاج دارم. اخرین باری که به پزشک مراجعه کردم با ازمایش مقعدی مایع خروجی را ازمایش کرده و گفتند که میزان WBC بالا هست. با مطالعه وبسایت شما علایمی شبیه تورم پروستات غیر عفونی را دارم. در دفع ادرار و مسایل دیگر مشکلی ندارم تب و لرز هم ندارم.
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر لادن سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    سلام وعرض ارادت دکتر محترم همسر بنده جانباز قطع نخاع گردنی هستند آزمایش psaاایشان۴.۲۵در تاریخ۱۷/۶ بوده بعد ازمصرف داروی پروترال به۵.۲۵ افزایش پیدا کرده در حال حاضر پزشک دستور بیوپسی داده که ما اینکار رو دو سال پیش انجام دادیم وخوش خیمی محرز بودبه نظر شما باید دوباره انجام شود با توجه به شرایط خاص فیزیکی سخت ایشان چون اصلا حرکت ندارن از لطف شما بینهایت سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      میتوانید صبر کنید
  • تصویر کاربر احمد سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من مجرد هستم . 27 سالمه و هر وقت که محتلم میشوم پروستاتم چند روز درد میکند. چندین بار به پزشک مراجعه کردم. اما مشکلم حل نشده . دو سال هست که دارو میخورم و لی بهبود پیدا نکردم. تامسولوسین. آنتی بیوتیک و ... . هم خوردم. باید برای بهتر شدن چکار بکنم. اهل همدان هم هستم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      بررسیب میخواهد
  • تصویر کاربر حسن سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    سلام پدرم ۸۲ سال دارد و ۱۰ سال پیش عمل باز قلب انجام داده' ایا ایشان میتواند عمل پروستات انجام دهد. متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      اگر قلبش اجازه بدهد بله
  • تصویر کاربر کیا شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 424 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر با درود فراوان بر شما سوالی داشتم جدیدا پدرم 69 ساله ام آزمایش خون داده و ودر برگ آزمایش پی اس ای عدد 71مشاهده گردید که پیش متخصص اورولوژی رفتیم با انجام آزمایشDra در مطب به مورد مشکوکی بر نخورد وگفت نمیدانم پس چرا پی ای اس اینقدر بالاست و سیتوس کوپی و بیوپسی نوشت که هنوز انجام نداده ایم تارخ بیست روز دیگه بهمان دادن،لطفا نظر شما چیست وآیا شما وبیمارستان شمابا دفترچه خدمات درمانی نیرو های مسلح قرار داد دارید ،ان شاالله با شفا ی از خداوند وکمک شما پزشک بزرگوار سلامتی به پدرمان برگردد, ضمنا الحمدلله از سلامت جسمی کاملی برخوردار هستند ولی مشکلات بزرگی پروستات را دارند
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      مطلب سایت من در مورد پی اس ا را بخوانید 02122642744
  • تصویر کاربر وفایی شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 486 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر کرمی
    دکترجان پدر بنده حدود 1ماه پیش عمل پروستات باز داشته و تو این مدت بارها ب علت ریزش ادرار از محل زخم ب بیمارستان و دکترش مراجعه کردیم و پاسخشون این بوده ک بخیه های مثانه جوش نخورده.و اینکه چجوری طول ا ماه ک از اول این ریزش ادارار بوده و ادامه داره این زخم خوب نشده و چجوری میتونه الان جوش بخوره
    میخواستم نظر شمارو بدونم و اگر صلاح بدونین خدمت برسیم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      از دکتر خودتان بپرسید بهتر است
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 762 مشاهده پرسش
    درود بر اقای دکتر عزیز.بنده دو سال پیش عمل واریکوسل و بعد شش ماه فتق دوطرفه انجام دادم.ولی یه ساله که علایمی پیدا کردم که ارامشمو بهم زده.سوزش ادرار .سوزش در ناحیه عمل.یبوست.درد کمر.خرش سوزن شدن ناحیه مچ دست و پا.دکتر رفتم و فرقی نکرد.
    یه چند تا دکتر گفتن که استرسی شدی.یکی هم درمان پروستاتیسم رو شروع کرد.چند تایی هم انتی بیوتیک دادن.تا یه بار رفتم ساری دکتر یونسی گفتن با این علایمی که میگی التهاب پروستات داری که قرص و امپول چکورولاک دادن بهتر شدم ولی هر ماه تکرار میشه.هر دستوری شما بفرمایین در خدمتم.با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      بیشتر عصبی است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر narges جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    باسلام
    پزشک عزیز شما در مورد فردی که در حمام دچار تکرر ادراری میشود چه راه حلی دارید؟من با این که کوتاه دوش میگیرم ولی به محض ورود به حمام دچار تکرر ادراری آزاردهنده ای هستم
    ممنونم اگر راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      مقا ومت علت تلقین و عصبی است
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 603 مشاهده پرسش
    سلام عرض میکنم خدمت ابر مرد پزشکی ایران

    خیلی خوشحال هستم که پزشکی همچون شما در این مملکت هست که حرفهایی برای گفتن ( علم و دانش )در سطح جهانی داره .

    جناب دکتر کرمی پدر بنده دچار بیماری سرطلان پیشرفته پروستات هستند . به همین خاطر روز سه شنبه عمل جراعی بیضه شدند و بیضه ها را خارج کردند . از امروز ایشان دچار بی اختیاری 50 درصدی ادرار شدند و همچنین درد شدید در پاها ( دردی بدتر از کلیه )
    لطفا راهنمایی بفرمائید.

    با کمال تشکر فراوان و آرزوی موفقیت های بیشتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام و تشکر از حسن نظر جناب عالی بهتر است اسکن استخوان از نظر شدت درگیری انجام دهید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 618 مشاهده پرسش
    با سلام
    من حدود 6 ماه هست مشکل التهاب پروستات دارم با تجویز پزشک تامسولوسین و سفکسیم و سیپروفلاکساسیم مصرف میکنم الان 4مشکل اصلی دارم:
    1- خالی شدن مثانه طول میکشه با وجود اینکه فشار ادرار اولیه کم نیست ولی یکباره تخلیه نمیشه و تا چند دقیقه بریده بریده ادامه دارد.
    2-در حالت نعوظ پرینه سفت و مثل سنگ میشه در حالت عادی هم کمی تورم دارد.
    3-وقتی ارضاء میشم اصلا مایع منی خارج نمیشه
    4-درد در مقعد دارم .
    خواهش میکنم در صورت امکان بفرمایید مشکل من چی هست و چکار باید بکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت تشخیص قطعی باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر مهرداد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 698 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من بدلیل ریزش مو مدتی اسپیرونولاکتون مصرف می کنم خواستم بپرسم ایا عوارض این دارو بعد از قطع دارو از بین میروند الان سه ماه مصرف می کنم عارضه بزرگی پستان یا کاهش میل جنسی در من نبوده ؟ لطفا مرا بدرستی راهنمایی کنید چون موهام برام خیلی مهمند ؟ با چ دوزیی احتمال عارضه این دارو کمتر میشود باتشکر بازم خواهش می کنم ک کامل منو راهنمایی کنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با قطع دارو عوارض از بین میرود
  • تصویر کاربر ز شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 616 مشاهده پرسش
    سلام در سرطان مرحله متوسط 7(3+4) ازکدام 3 روش عمل استفاده میکنید وآیا کامل پروستات و غدد لنفاوی و عصب و بافت اطراف را برمیدارید وعوارض بعداز عمل ان چیست آیا موقت است یا دائم؟ایا بعداز عمل به درمان های دیگر مثل رادیوتراپی یا هورمون درمانی نیاز است؟ سوال دیگر اگر سرطان فقط پروستات را درگیر کرده باشد بنظر شما عمل بهتر است یا رادیوتراپی ؟دکتر لطفا زودتر جواب دهید برایم حیاتیه متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین روش عمل جراحی است با شماره02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    بنده دارای بیضه نزول نکرده سمت چپ بودم که در سن 25 سالگی مورد عمل جراحی قرار گرفتم و دکتر آن را پایین کشیدند و گفتند اندازه آن کوچک است اما قدرت باروری دارد و به دلیل کوتاهی طناب ان ، در قسمت ابتدایی کیسه بیضه قرار گرفته شد. حال این سوال پیش می آید که آیا این مورد برای باروری و ازدواج من مشکی ایجاد خواهد نمود یا نه؟ طول آلت تناسلی بنده در حدود 11 سانتی متر می باشد..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      طول نرمال است باید از نظر باروری بررسی شوید
  • تصویر کاربر javad یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 628 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،



    من ۴۰ سال سنّ دارم، ازدواج کردم و یک بچه دارم. مدت طولانی که توی منیم خون وجود داره (از ساله ۱۳۷۵). برای اولین بار که به دکتر مراجعه کردم پس از معاینه پروستات آمپول ضد باکتری تجویز کرد (جنتمایسین). همچنین از مایه منی‌ تست گرفت که تعداد اسپرم نرمال بود. بعد از آن دوباره به صورت متناوب خون ریزی ادامه داشت و چون به دکتر‌های زیادی مراجعه کردم و نتیجه‌ای نگرفتم، دیگر ادامه ندادم. بعد از اینکه به ترکیه اومدم، به اورولوژیست مراجعه کردم و دکتر‌های اینجا با اولترا سونو گرافی‌ تشخیص دادند که توی پروستات سنگ وجود داره. بعد از یک سال دوباره به دکتر مراجعه کردم و گفتند که سنگ بزرگ نشده. حدودا یک سال بود که خونریزی نداشتم ولی‌ دوباره شروع شده. من حدود ۱ ماه دیگه به ایران می‌‌یام و می‌‌خواستم حضوری خدمت برسم. چون مدت زیادی در ایران نمی‌‌تونم بمونم (تقریباً یک ماه) می‌‌خواستم، وقت رو از قبل گرفته باشم.

    با عرض معذرت، چون من تلفن ایران رو ندارم، شمارهٔ تلفن ترکیه رو دادم که سیستم قبول نکرد. مجبور شدم، یه شماره از خودم بنویسم که شمارهٔ من نیست.



    سال خوبی‌ داشته باشید،

    جوادی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      وجود خون در منی اصلا جای نگرانی ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب