اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

راهنمای آموزش بیماران بزرگی خوش خیم پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بزرگی خوش خیم پروستات (هیپرپلازی خوش خیم پروستات BPH) بعد از 50 سالگی بروز می کندو 55-50 درصد مردان دچار این مشکل می شوند. بیشترین میزان بروز آن در سن 80-75 سالگی است.

پروستات غده ای است که در گردن مثانه قرار می گیرد و عملکرد آن ترشح فروکتوز، پروستاکلاندین ها، مواد ضدمیکروبی و مواد دیگر از جمله ترشح مایع منی است. با بزرگ شدن و فشار به گردن مثانه، راه عبور ادرار تنگ و یا بسته شده و خروج ادرار با مشکل روبرو می شود.

علت این بیماری نامعلوم است، اما دانشمندان معتقدند که عوامل هورمونی (تغییرات هورمونی)، عدم تعادل هورمون های مردانه، عفونت های مزمن ادراری، عوامل اقتصادی، اجتماعی و اثرات نژادی در بروز آن تاثیر دارند.

پیشگیری خاصی برای این بیماری وجود ندارد. با مراجعه به موقع و گرفتن شرح حال و معاینه از طریق مقعد (رکتال)  توسط پزشک و  انجام سونوگرافی می توان به بزرگی و بیماری های دیگر پروستات پی برد و اقدام به درمان های بعدی نمود.

علائم و نشانه ها بزرگی خوش خیم پروستات

تکرر ادرار، احساس نیاز فوری به دفع ادرار، ادرار شبانه (بیش از یکبار)، احساس فشارهای شکمی، کاهش فشار جریان ادرار، بند آمدن ادرار، قطره قطره ادرار کردن پس از پایان دفع ادرار، عدم احساس تخلیه کامل ادرار، احتباس شدید ادراری، عفونت های مکرر ادرار و در صورت عدم درمان گشادشدن لگنچه های کلیه، صدمه به کار کلیه ها و عواقب بعدی نارسایی کلیه می باشد. تغییرات ساختمان مثانه و تشکیل سنگ در مثانه نیز از دیگر عوارضی است که ممکن است رخ دهد.

تکرر ادراری

تشخیص بیماری بزرگی خوش خیم پروستات

اخذ شرح حال دقیق و معاینه پروستات، سونوگرافی و سیستوسکوپی، سه روش اصلی تشخیص این بیماری هستند.

درمان بزرگی خوش خیم پروستات

درمان بزرگی خوش خیم پروستات بستگی به شدت علائم و عوارض و علائم ناشی از آن، سن و شرایط عمومی بیمار دارد. ابتدا از درمان دارویی استفاده می شود. در صورت عدم بهبودی و ایجاد انسداد مسیر ادراری، بر حسب اندازه پروستات و علائم و شرایط بیمار، از دو روش رایج جراحی پروستات (پروستاتکتومی) استفاده می شود.

۱- تراشیدن پروستات با ابزارهای مخصوص از طریق مجرای ادرار (TUR)

۲- روش جراحی باز و درآوردن کامل پروستات (جراحی شکمی)

مراقبت های بعد از عمل در بیمارستان بزرگی خوش خیم پروستات

✅ تا 24 ساعت در تخت استراحت خواهید کرد و در صورت درد، به شما مسکن تزریق خواهد شد.

✅ بعد از عمل، مرتب سرفه کنید و تنفس عمیق داشته باشید. در هنگام سرفه، کشیدن نفس عمیق و یا تمرینات تنفسی با دست یا با یک بالش کوچک، محل جراحی خود را حمایت کنید.

✅ جهت پیشگیری از تشکیل لخته در پاها، ممکن است برای شما جوراب طبی کشی تجویز شود. ابتدا پاها را کمی (15 تا 30 درجه) بالا بیاورید و سپس جوراب را بپوشید. موقع پوشیدن، جوراب نباید چین و چروک داشته باشد تا فشاری به رگ های پا وارد نشود. روزی دو بار به مدت 20 دقیقه آن را باز کنید و سپس مجدداً بپوشید.

✅ ادرار شما برای چند روزی خونی خواهد بود که یک امر طبیعی است، لذا نگران نباشید. برای جلوگیری از لخته شدن خون (که موجب انسداد ادرار می شود)، از راه سوند فولی (سه راهه) مثانه شستشو داده می شود تا ادرار به راحتی خارج گردد. معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ به محض اجازه پزشک، با کمک پرستار از تخت خارج شوید. با قدم زدن، روند بهبودی بیماری تسریع می شود و از لخته شدن خون در عروق پاها جلوگیری می شود.

✅ معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ هنگام راه رفتن کیسه ادرار باید پایین تر از سطح بدن باشد ولی مواظب باشید کشیده نشود و به محض اینکه دو سوم کیسه پر شد، می بایست تخلیه گردد.

آموزش مراقبت از خود در منزل بزرگی خوش خیم پروستات

تشخیص بزرگی پروستات

✅ در منزل به طور مرتب راه بروید، تحرک داشته باشید و از نشستن به مدت طولانی (بیش از 2 ساعت ) خودداری کنید.

✅ هنگام دفع زور نزنید و با رعایت رژیم غذایی نظیر سبزیجات و میوه جات و یا با مصرف ملین طبق نظر پزشک، از پیدایش یبوست جلوگیری کنید. رژیم غذایی شما معمولی خواهد بود مگر پزشکتان نظر دیگری داشته باشد.

✅ مایعات زیاد بنوشید (8 تا 10 لیوان) تا ادرار رقیق شود. بعد از شروع مصرف مایعات، از آب، چای کمرنگ، آب کمپوت (سیب، گلابی، آناناس) استفاده کنید و برای مدتی از آب میوه های خام استفاده نکنید. از مصرف غذاها و نوشابه های محرک سیستم عصبی مثل کافئین (قهوه و نوشابه های حاوی کولا مثل کوکاکولا) و نوشابه های الکلی خودداری کنید.

✅ مرتب با ورزش هاش پرینه مثل جمع کردن و شل کردن عضلات باسن و ایستادن و نشستن، عضلات ناحیه باسن را تقویت کنید (10 بار در ساعت). هر روز دوش بگیرید و برای تسکین ناراحتی ناحیه پرینه از لگن آب گرم طبق نظر پزشک می توانید استفاده کنید.

✅ هنگام ادرار کردن جریان ادرار را قطع و وصل کنید. این کار به تقویت اسنفکتر ها و کنترل ادرار کمک می کند.

✅ تا مدتی ممکن است بی اختیاری داشته باشید، این امری طبیعی است بنابراین نگران نباشید. این نوع بی اختیاری مدتی طول می کشد و به مرور برطرف خواهد شد.

✅ 8 هفته بعد از جراحی مجاز به فعالیت جنسی هستید. در صورت ناتوانی جنسی از مشاوره پزشک کمک بگیرید.

تعویض پانسمان در منزل یا درمانگاه باید با روش استریل انجام شود.

✅ داروهایی که برایتان تجویز شده را به موقع استفاده کنید و مقدار آن را کم و یا زیاد نکنید. چنانچه مصرف دارویی را فراموش کردید، اگر نزدیک به ساعت بعدی است آن را نخورید و داروی ساعت بعدی را مصرف کنید.

✅ اندازه گیری درجه حرارت از راه مقعد، تنقیه، رکتال تیوب (لوله مخصوص دفع گاز از روده) و شیاف ممنوع می باشد.

✅ در صورت پیدایش علائم و نشانه هایی مثل بسته شدن راه ادرار، احساس پری در مثانه، احساس نیاز به دفع ادرار، اسپاسم (گرفتگی عضلات) مثانه، نشت ادرار اطراف سوند، کاهش ادرار یا قطع ادرار در کیسه به مدت 4 ساعت و علائم عفونت ادراری شامل تب ، لرز، گیجی و بی قراری فورا ًبه جراح خود گزارش دهید.

✅ 4 تا 6 هفته از بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید و فعالت های خود را به مرور افزایش دهید.

✅ از رانندگی در جاده های پر دست انداز خودداری کنید و حد مجاز رانندگی حداکثر 2 ساعت می باشد.

✅ جواب نمونه پروستات ارسالی به آزمایشگاه را بعد از 14-10 روز از بخش پاتولوژی دریافت و به پزشک خود نشان دهید.

✅ به تاریخ ویزیت بعدی که برای شما تعیین شده توجه کنید و در آن تاریخ مراجعه نمایید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.4/5 - (22 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ناصر سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 483 مشاهده پرسش
    بیمار 71 ساله با قندبالاوسکته قلبی گرفتگی عروق وقطع پای راست از زیر زانو یکماهه تمام این اتفاق ها افتاده حالا ضخامت پروستات وعدم دفع ادرار آیا عمل پروستات روی این بیمار انجام میشود عمل پروستات روی این بیمار انجام میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      بستگی به سایز و علایم پروستات دارد ولی با توجه به قلبشون ، امکان انجام ان را دکتر بیهوشی و قلب تعیین میکند
  • تصویر کاربر N سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشيد براي درمان اين سونوگرافي پروستات و مثانه دارو تامسولوسین تجويز شده ميخواستم بدونم كه نياز به درمان ديگر هست با توجه به سونو و سن پدرم ٦٨ سال هست ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      بله ادامه بدن و حتما psa چک کنن
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 2989 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    حدود 60 سال دارم تقریبا 5 هست بخاطر مشکل تکرر و قطع شدن جریان ادرار ابتدا داروی تامسولوزین مصرف کردم و بعد از مدتی داروی فیناستراید 5 هم اضافه شده است. در آخرین ویزیت پس از انجام آزمایش و سونوگرافی دکتر فقط برام پروترال اوپاس تجویز. کرده. سوال من این هست که آیا تغییر دارو چه عوارضی داره و همچنین قطع ناگهانی داروی فیناستراید عوارضی هم دارد. ضمنا بخاطر مشکل وسواس فکری و همچنین اضطراب در موقع خواب داروی فلووکسامین و کلردیازپوکساید مصرف میکنم آیا این داروها با داروی پروستات تداخل ندارند و زمان مصرف این داروها چطور باید باشد
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام اگر psa شما نرمال است فقط پروترال مصرف کنین شبی یک عدد . اگر علایمتون کنترل نبود جهت جراحی مراجعه کنید
  • تصویر کاربر فاطمه سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 452 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر وقتتون بخير ببخشيد پدربزرگم مشكوك ب سرطان پروستات بود و حالا جواب ازمايشش اومده ميشه لطف كنيد بگيد سرطان از چه نوعه ؟ خوش خيمه يا بدخيم؟؟؟🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    1. تصویر کاربر فاطمه یکشنبه ۱۶ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      .
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام بله سرطان پروستات دارن
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      باید ابتدا اسکن استخوان انجام شود از جهت بررسی متاستاز
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید حضور استاد گرامی
    بنده 43سالمه .حدود 3سال هست که منی خونی دارم به متخصص مراجعه کرده ام اندازه پروستات نرمال بود آنتی بیوتیک مصرف میکردم یه مدت خوب میشد بعد شروع میشد الان اصلا منی نمیاد فقط خون میاد آیا سرطانی شده ام.خیلی نگرانم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      نیاز به بررسی بیشتر است. سیپروفلوکساسین استفاده کنین و سونوگرافی انجام دهید و حضوری مراجعه کنید
  • تصویر کاربر m.s سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام، آقای دکتر مدتی هست که ادرارم در حین تخلیه با درد و سوزش مواجه هست و اینکه فشار لازم جهت تخلیه رو نداره ، همچنین در آخر ، ادرار کاملا تخلیه نشده و میبایست با منقبض کردن ماهیچه های لگنی نسبت به تخلیه کامل ادرار اقدام نمایم ، همچنین تحت درمان یکی دیگر از همکاران، ایشان به من قرص تامسولوسین 0.4 میلی گرم و همچنین کپسول افلوکساسین دادن برای 10 شب که متاسفانه بدتر شدم ، میشه بنده رو راهنمایی بفرمایین. در ضمن من با شماره مطب حضرتعالی تماس گرفتم به دفعات ولی متاسفانه کسی پاسخگو نبود.
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایین برای ویزیت
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      ازمایش ادرار و psa و سونوگرافی انجام بدین و با جواب اون حضوری مراجعه کنین
  • تصویر کاربر محسن سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 905 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر حال شما خوبه؟ یه سوال از شما دارم. من بیش از 15 سال است که درد مزمنی دارم که از نظر پزشکان سندرم درد لگنی مزمن است. یا شاید هم پروستاتیت مزمن.. من به پزشکان زیادی در اصفهان مراجعه کردم. قرص های خیلی زیادی مصرف کرده ام مثل تگرتول، دزیپرامین، باکلوفن، کلردیازپوکساید،فلوکستین، دولوکستین،سرترالین و بسیاری از قرص و کپسول های ایرانی و خارجی که اسم آنها را به یاد ندارم. درد من در قسمت زیر ناف است و سوزش در مجرای ادرار. قسمت پرینه هم دردناک است. مرکز اصلی درد هم در ناحیه رکتوم و در مجاورت پروستات است. اولین بار هم درد من از همین ناحیه رکتوم شروع شد که فکر کردم مشکل گوارشی دارم و تازه بعد از یکسال از شروع درد یه پزشکی با معاینه مقعدی به من گفت که تو مشکل التهاب پروستات داری. من هم رفتم سراغ پزشکان اورولوژی و آنها انواع داروها و قطره ها را به من دادند که هیچ اثری نداشت. انواع آزمایشات مثل کولونوسکوپی، تنگی مجرای ادراری، تست اسپرم، کشت ادرار, Ivp،سیستوسکوپی، سونوگرافی پروستات و مثانه را انجام داده ام. و دکترها گفتند تو کاملا سالمی و هیچ مشکل فیزیکی نداری.انواع قرص ها و کپسول هایی هم که مصرف کرده ام کوچکترین اثری روی تسکین درد نداشته است.بعد از ادرار کردن یا پس از انزال هم سوزش و درد تشدید می‌شود. دردم نوسان هم دارد. بعضی وقتها کم می‌شود و بعضی وقتها بشدت زیاد و غیر قابل تحمل. مثل یکی دو ماه اخیر که زیاد شده است. من مشکلی در ادرار یا انزال ندارم فقط این درد واقعا مرا خسته کرده است. نمی‌دانم چکار کنم؟ از شما خواهشمندم اگر دارویی ایرانی یا خارجی یا راه حلی به ذهنتان می‌رسد به من کمک کنید. واقعا این درد مرا به زانو درآورده است و خسته شدم از بس درد تحمل کردم و این درد درمان نشد که نشد. من 38 ساله هستم. فراموش کردم که بگویم تا به حال هیچ آمپولی برای این درد تزریق نکرده ام. یک دنیا ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر درمان التهاب پروستات را دریافت کرده اید و جواب نگرفته اید میتوانید به متخصص درد مراجعه کنید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      از کافیین و نوشابه و ادویه جات و سیر و پیاز پرهیز کنید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر درمان پروستاتیت را دریافت نکرده اید از تاوانکس و تامسولوسین و ملوکسیکام استفاده کنین
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر diboor سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 471 مشاهده پرسش
    با سلام من حدود یکسال هست که دچار خارش کل بدن شده ام که این موضوع در مواقع خواب بسیار شدید تر شده و منجر به اختلال خوابم شده که پس از مراجعه به متخصص داخلی و تجویز سونوگرافی و ازمایش امروز که نتیجه سونوگرافی رو دیدم طبق فایل ارسالی دچار نگرانی شدم و چون موضوع مرتبط با تخصص اورولوژیست است تقاضا دارم من رو راهنمایی کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      مشکلی نیست ، اگر ادرارتون مشکل داره از کپسول تامسولوسین و قرص سیپروفلوکساسین استفاده کنین
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      خارش ارتباطی ندارد به این قضیه
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر عطا سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 532 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. من 28 سالمه. بصورت بلند مدت خودارضایی داشتم. الان یک ماهی هست که ترک کردم و احساس نیاز به تخلیه ادرار داشتم به پزشک مراجعه کردم آزمایش کشت و ادرار و خون دادم عفونت اصلا مشاهده نشد. تست psa دادم اونم نداشتم. دکتر سونوگرافی کرد و گفت پروستات بزرگ شده برام پروترال نوشت و فلوکساسین 10 روز خوردم. شیاف هم داده بود 10 عدد مصرف کردم. خوب شدم. الان به مدت 1 ماه که ترک کرده ام خود ارضایی را احساس میکنم پروستاتم شاید باز بزرگ شده. تخلیه ادرار میکنم ولی ببخشید وقتی که مدفوع میکنم از مجرایم مایع لزجی بیرون میاد به رنگ تقریبا زرد کم رنگ مایل به سفید. گاها این اتفاق میافتد و بعدش احساس میکنم کمی مجرایم سوزش دارد. آب هر روز خیلی زیاد میخورم و با خوردن آب سوزش کلا از بین میرود. سوزش اصلا همیشه نیست و حتی در حین ادرار کردن هم سوزش ندارم. متاسفانه شغلم هم به گونه ای هست که خیلی مینشینم. تحرک هم ندارم. به نظر شما مدت کوتاهی پروترال مصرف کنم هر شب؟ آیا عوارض آن خطرناک هست؟ آیا مشکل التهاب یا بزرگی پروستات را حل میکند؟ میشود منو راهنمایی کنید. در ضمن تکرار ادرار ندارم و فقط گاها احساس میکنم که ادرارم کمی در مجرا هست ولی نیازی به تخلیه نمبینم. به نظر شما من با مشکل جدی روبرو هستم؟ با خوردن آب زیاد میتوان التهاب پروستات را کم کرد؟ در ضمن سرعت تخلیه ادرارم در مقایسه با اوایل کمی کاهش پیدا کرده است. امکان هست من را راهنمایی کنید؟ دارویی هست که مصرف کنم و درمان شود؟
    1. تصویر کاربر عطا شنبه ۱۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام آقای دکتر. لطفا در صورت امکان به سوال من پاسخ دهید. متشکرم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام ازمایش ادرار بدین اگر نرمال باشد التهاب پروستات مطرح هست
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام علایم شما به التهاب پروستات شباهت دارد ، از داروهای سیپروفلوکساسین و تامسولوسین و ملوکسیکام استفاده کنین و از قهوه و نوشابه و ادویه جات و پیاز و سیر پرهیز کنین
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    با عرض سلام .اینجانب ٥٣ ساله وحدودا ٣ سال با مشگل تخلیه ادرار و از شب تا صبح ٣ الی ٤ بار بیدار وبا سختی تخلیه میشود ر سونوگرافی بزرگی پروستات خیلی کم هست ولی مجرای تخلیه تنگ شده در این مدت فقط پروترال مصرف میکنم ولی دکتر در حال حاظر برایم مصرف پروستاتان و پروترال و سیپروفکت ٥٠٠ تجویز کرده ایا مصرف انها مشگلی ندارد در ضمن تیرویید کم کاری شدید دارم و لووکسین مصرف میکنم .باتشکر از حضرتعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر با دارو خوب هستین ادامه بدین ، اگر نه برای عمل تشریف بیارید ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر narges جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    باسلام
    پزشک عزیز شما در مورد فردی که در حمام دچار تکرر ادراری میشود چه راه حلی دارید؟من با این که کوتاه دوش میگیرم ولی به محض ورود به حمام دچار تکرر ادراری آزاردهنده ای هستم
    ممنونم اگر راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      مقا ومت علت تلقین و عصبی است
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 603 مشاهده پرسش
    سلام عرض میکنم خدمت ابر مرد پزشکی ایران

    خیلی خوشحال هستم که پزشکی همچون شما در این مملکت هست که حرفهایی برای گفتن ( علم و دانش )در سطح جهانی داره .

    جناب دکتر کرمی پدر بنده دچار بیماری سرطلان پیشرفته پروستات هستند . به همین خاطر روز سه شنبه عمل جراعی بیضه شدند و بیضه ها را خارج کردند . از امروز ایشان دچار بی اختیاری 50 درصدی ادرار شدند و همچنین درد شدید در پاها ( دردی بدتر از کلیه )
    لطفا راهنمایی بفرمائید.

    با کمال تشکر فراوان و آرزوی موفقیت های بیشتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام و تشکر از حسن نظر جناب عالی بهتر است اسکن استخوان از نظر شدت درگیری انجام دهید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 619 مشاهده پرسش
    با سلام
    من حدود 6 ماه هست مشکل التهاب پروستات دارم با تجویز پزشک تامسولوسین و سفکسیم و سیپروفلاکساسیم مصرف میکنم الان 4مشکل اصلی دارم:
    1- خالی شدن مثانه طول میکشه با وجود اینکه فشار ادرار اولیه کم نیست ولی یکباره تخلیه نمیشه و تا چند دقیقه بریده بریده ادامه دارد.
    2-در حالت نعوظ پرینه سفت و مثل سنگ میشه در حالت عادی هم کمی تورم دارد.
    3-وقتی ارضاء میشم اصلا مایع منی خارج نمیشه
    4-درد در مقعد دارم .
    خواهش میکنم در صورت امکان بفرمایید مشکل من چی هست و چکار باید بکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت تشخیص قطعی باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر مهرداد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 698 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من بدلیل ریزش مو مدتی اسپیرونولاکتون مصرف می کنم خواستم بپرسم ایا عوارض این دارو بعد از قطع دارو از بین میروند الان سه ماه مصرف می کنم عارضه بزرگی پستان یا کاهش میل جنسی در من نبوده ؟ لطفا مرا بدرستی راهنمایی کنید چون موهام برام خیلی مهمند ؟ با چ دوزیی احتمال عارضه این دارو کمتر میشود باتشکر بازم خواهش می کنم ک کامل منو راهنمایی کنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با قطع دارو عوارض از بین میرود
  • تصویر کاربر ز شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 616 مشاهده پرسش
    سلام در سرطان مرحله متوسط 7(3+4) ازکدام 3 روش عمل استفاده میکنید وآیا کامل پروستات و غدد لنفاوی و عصب و بافت اطراف را برمیدارید وعوارض بعداز عمل ان چیست آیا موقت است یا دائم؟ایا بعداز عمل به درمان های دیگر مثل رادیوتراپی یا هورمون درمانی نیاز است؟ سوال دیگر اگر سرطان فقط پروستات را درگیر کرده باشد بنظر شما عمل بهتر است یا رادیوتراپی ؟دکتر لطفا زودتر جواب دهید برایم حیاتیه متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین روش عمل جراحی است با شماره02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    بنده دارای بیضه نزول نکرده سمت چپ بودم که در سن 25 سالگی مورد عمل جراحی قرار گرفتم و دکتر آن را پایین کشیدند و گفتند اندازه آن کوچک است اما قدرت باروری دارد و به دلیل کوتاهی طناب ان ، در قسمت ابتدایی کیسه بیضه قرار گرفته شد. حال این سوال پیش می آید که آیا این مورد برای باروری و ازدواج من مشکی ایجاد خواهد نمود یا نه؟ طول آلت تناسلی بنده در حدود 11 سانتی متر می باشد..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      طول نرمال است باید از نظر باروری بررسی شوید
  • تصویر کاربر javad یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 628 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،



    من ۴۰ سال سنّ دارم، ازدواج کردم و یک بچه دارم. مدت طولانی که توی منیم خون وجود داره (از ساله ۱۳۷۵). برای اولین بار که به دکتر مراجعه کردم پس از معاینه پروستات آمپول ضد باکتری تجویز کرد (جنتمایسین). همچنین از مایه منی‌ تست گرفت که تعداد اسپرم نرمال بود. بعد از آن دوباره به صورت متناوب خون ریزی ادامه داشت و چون به دکتر‌های زیادی مراجعه کردم و نتیجه‌ای نگرفتم، دیگر ادامه ندادم. بعد از اینکه به ترکیه اومدم، به اورولوژیست مراجعه کردم و دکتر‌های اینجا با اولترا سونو گرافی‌ تشخیص دادند که توی پروستات سنگ وجود داره. بعد از یک سال دوباره به دکتر مراجعه کردم و گفتند که سنگ بزرگ نشده. حدودا یک سال بود که خونریزی نداشتم ولی‌ دوباره شروع شده. من حدود ۱ ماه دیگه به ایران می‌‌یام و می‌‌خواستم حضوری خدمت برسم. چون مدت زیادی در ایران نمی‌‌تونم بمونم (تقریباً یک ماه) می‌‌خواستم، وقت رو از قبل گرفته باشم.

    با عرض معذرت، چون من تلفن ایران رو ندارم، شمارهٔ تلفن ترکیه رو دادم که سیستم قبول نکرد. مجبور شدم، یه شماره از خودم بنویسم که شمارهٔ من نیست.



    سال خوبی‌ داشته باشید،

    جوادی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      وجود خون در منی اصلا جای نگرانی ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب