اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

راهنمای آموزش بیماران بزرگی خوش خیم پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بزرگی خوش خیم پروستات (هیپرپلازی خوش خیم پروستات BPH) بعد از 50 سالگی بروز می کندو 55-50 درصد مردان دچار این مشکل می شوند. بیشترین میزان بروز آن در سن 80-75 سالگی است.

پروستات غده ای است که در گردن مثانه قرار می گیرد و عملکرد آن ترشح فروکتوز، پروستاکلاندین ها، مواد ضدمیکروبی و مواد دیگر از جمله ترشح مایع منی است. با بزرگ شدن و فشار به گردن مثانه، راه عبور ادرار تنگ و یا بسته شده و خروج ادرار با مشکل روبرو می شود.

علت این بیماری نامعلوم است، اما دانشمندان معتقدند که عوامل هورمونی (تغییرات هورمونی)، عدم تعادل هورمون های مردانه، عفونت های مزمن ادراری، عوامل اقتصادی، اجتماعی و اثرات نژادی در بروز آن تاثیر دارند.

پیشگیری خاصی برای این بیماری وجود ندارد. با مراجعه به موقع و گرفتن شرح حال و معاینه از طریق مقعد (رکتال)  توسط پزشک و  انجام سونوگرافی می توان به بزرگی و بیماری های دیگر پروستات پی برد و اقدام به درمان های بعدی نمود.

علائم و نشانه ها بزرگی خوش خیم پروستات

تکرر ادرار، احساس نیاز فوری به دفع ادرار، ادرار شبانه (بیش از یکبار)، احساس فشارهای شکمی، کاهش فشار جریان ادرار، بند آمدن ادرار، قطره قطره ادرار کردن پس از پایان دفع ادرار، عدم احساس تخلیه کامل ادرار، احتباس شدید ادراری، عفونت های مکرر ادرار و در صورت عدم درمان گشادشدن لگنچه های کلیه، صدمه به کار کلیه ها و عواقب بعدی نارسایی کلیه می باشد. تغییرات ساختمان مثانه و تشکیل سنگ در مثانه نیز از دیگر عوارضی است که ممکن است رخ دهد.

تکرر ادراری

تشخیص بیماری بزرگی خوش خیم پروستات

اخذ شرح حال دقیق و معاینه پروستات، سونوگرافی و سیستوسکوپی، سه روش اصلی تشخیص این بیماری هستند.

درمان بزرگی خوش خیم پروستات

درمان بزرگی خوش خیم پروستات بستگی به شدت علائم و عوارض و علائم ناشی از آن، سن و شرایط عمومی بیمار دارد. ابتدا از درمان دارویی استفاده می شود. در صورت عدم بهبودی و ایجاد انسداد مسیر ادراری، بر حسب اندازه پروستات و علائم و شرایط بیمار، از دو روش رایج جراحی پروستات (پروستاتکتومی) استفاده می شود.

۱- تراشیدن پروستات با ابزارهای مخصوص از طریق مجرای ادرار (TUR)

۲- روش جراحی باز و درآوردن کامل پروستات (جراحی شکمی)

مراقبت های بعد از عمل در بیمارستان بزرگی خوش خیم پروستات

✅ تا 24 ساعت در تخت استراحت خواهید کرد و در صورت درد، به شما مسکن تزریق خواهد شد.

✅ بعد از عمل، مرتب سرفه کنید و تنفس عمیق داشته باشید. در هنگام سرفه، کشیدن نفس عمیق و یا تمرینات تنفسی با دست یا با یک بالش کوچک، محل جراحی خود را حمایت کنید.

✅ جهت پیشگیری از تشکیل لخته در پاها، ممکن است برای شما جوراب طبی کشی تجویز شود. ابتدا پاها را کمی (15 تا 30 درجه) بالا بیاورید و سپس جوراب را بپوشید. موقع پوشیدن، جوراب نباید چین و چروک داشته باشد تا فشاری به رگ های پا وارد نشود. روزی دو بار به مدت 20 دقیقه آن را باز کنید و سپس مجدداً بپوشید.

✅ ادرار شما برای چند روزی خونی خواهد بود که یک امر طبیعی است، لذا نگران نباشید. برای جلوگیری از لخته شدن خون (که موجب انسداد ادرار می شود)، از راه سوند فولی (سه راهه) مثانه شستشو داده می شود تا ادرار به راحتی خارج گردد. معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ به محض اجازه پزشک، با کمک پرستار از تخت خارج شوید. با قدم زدن، روند بهبودی بیماری تسریع می شود و از لخته شدن خون در عروق پاها جلوگیری می شود.

✅ معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ هنگام راه رفتن کیسه ادرار باید پایین تر از سطح بدن باشد ولی مواظب باشید کشیده نشود و به محض اینکه دو سوم کیسه پر شد، می بایست تخلیه گردد.

آموزش مراقبت از خود در منزل بزرگی خوش خیم پروستات

تشخیص بزرگی پروستات

✅ در منزل به طور مرتب راه بروید، تحرک داشته باشید و از نشستن به مدت طولانی (بیش از 2 ساعت ) خودداری کنید.

✅ هنگام دفع زور نزنید و با رعایت رژیم غذایی نظیر سبزیجات و میوه جات و یا با مصرف ملین طبق نظر پزشک، از پیدایش یبوست جلوگیری کنید. رژیم غذایی شما معمولی خواهد بود مگر پزشکتان نظر دیگری داشته باشد.

✅ مایعات زیاد بنوشید (8 تا 10 لیوان) تا ادرار رقیق شود. بعد از شروع مصرف مایعات، از آب، چای کمرنگ، آب کمپوت (سیب، گلابی، آناناس) استفاده کنید و برای مدتی از آب میوه های خام استفاده نکنید. از مصرف غذاها و نوشابه های محرک سیستم عصبی مثل کافئین (قهوه و نوشابه های حاوی کولا مثل کوکاکولا) و نوشابه های الکلی خودداری کنید.

✅ مرتب با ورزش هاش پرینه مثل جمع کردن و شل کردن عضلات باسن و ایستادن و نشستن، عضلات ناحیه باسن را تقویت کنید (10 بار در ساعت). هر روز دوش بگیرید و برای تسکین ناراحتی ناحیه پرینه از لگن آب گرم طبق نظر پزشک می توانید استفاده کنید.

✅ هنگام ادرار کردن جریان ادرار را قطع و وصل کنید. این کار به تقویت اسنفکتر ها و کنترل ادرار کمک می کند.

✅ تا مدتی ممکن است بی اختیاری داشته باشید، این امری طبیعی است بنابراین نگران نباشید. این نوع بی اختیاری مدتی طول می کشد و به مرور برطرف خواهد شد.

✅ 8 هفته بعد از جراحی مجاز به فعالیت جنسی هستید. در صورت ناتوانی جنسی از مشاوره پزشک کمک بگیرید.

تعویض پانسمان در منزل یا درمانگاه باید با روش استریل انجام شود.

✅ داروهایی که برایتان تجویز شده را به موقع استفاده کنید و مقدار آن را کم و یا زیاد نکنید. چنانچه مصرف دارویی را فراموش کردید، اگر نزدیک به ساعت بعدی است آن را نخورید و داروی ساعت بعدی را مصرف کنید.

✅ اندازه گیری درجه حرارت از راه مقعد، تنقیه، رکتال تیوب (لوله مخصوص دفع گاز از روده) و شیاف ممنوع می باشد.

✅ در صورت پیدایش علائم و نشانه هایی مثل بسته شدن راه ادرار، احساس پری در مثانه، احساس نیاز به دفع ادرار، اسپاسم (گرفتگی عضلات) مثانه، نشت ادرار اطراف سوند، کاهش ادرار یا قطع ادرار در کیسه به مدت 4 ساعت و علائم عفونت ادراری شامل تب ، لرز، گیجی و بی قراری فورا ًبه جراح خود گزارش دهید.

✅ 4 تا 6 هفته از بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید و فعالت های خود را به مرور افزایش دهید.

✅ از رانندگی در جاده های پر دست انداز خودداری کنید و حد مجاز رانندگی حداکثر 2 ساعت می باشد.

✅ جواب نمونه پروستات ارسالی به آزمایشگاه را بعد از 14-10 روز از بخش پاتولوژی دریافت و به پزشک خود نشان دهید.

✅ به تاریخ ویزیت بعدی که برای شما تعیین شده توجه کنید و در آن تاریخ مراجعه نمایید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.4/5 - (22 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امیر شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 488 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر
    بنده 24 سال دارم و مجردم سه ماه قبل برای اینکه وقتی بعد از ادرار چند قطره در حد مثلا دو یا سه چهار قطره بی اختیار از من خارج میشد به دکتر مراجعه کردم و ایشون تشخیص التهاب پروستات دادن و گفتن با ازدواج حل میشه و ترازوسین و آنتی بیوتیک تجویز کردن الان بعد از مصرف دو ماهه داروها شاید تعداد قطرات کاهش یافته ولی از بین نرفته البته استبرا هم انجام میدم ولی تاثیری نگذاشته آقای دکتر به نظرتون چیکار باید بکنم آیا این علائم خطرناکه؟اصلا درمان میشه؟ نیاز به جراحی که نیست؟ و سوال دوم هم اینه که بعد از انزال یک مایع سفید رنگ لزج البته بدون هیچ دردی از من خارج میشه آیا این طبیعیه؟
    خیلی ممنون از زحماتتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      ازمایش ادرار داده شود و از کپسول تامسولوسین شبی یک عدد و قرص یوریناسین ۵ روزی یک عدد استفاده شود
  • تصویر کاربر پرویز شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکترپدرم ۱۰ ماه پیشpsaخونش۳۳بودنمونه برداری ازپروستات انجام داده سرطان بدخیم پروستات داره شروع کردبه زدن امپول میکرورلین ۶ماه پیش ازمایش دادpsaصفرشده بودسه ماه پیش رفت رو۶الان اومده رو۵ایااین روندروادامه بدیم یاکاردیگری بکنیم؟پیشنهادشماچیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      اسکن استخوان انجام شود و تحت نظر دکتر رادیو انکولوژی باشن
  • تصویر کاربر علیرضا چهارشنبه ۲۶ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 476 مشاهده پرسش
    درود بر شما اقای دکتر.جواب ازمایش psa رو به پیوست خدمتتون ارسال میکنم ایا جای نگرانی نیست؟اندازه پروستات 50 سن بنده 56 علایم ناراحت کننده ندارم داروی پروستاتان گیاهی مصرف میکنم فقط. با تشکرات فراوان
    1. تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۲۵ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      تکرار ارسال فایل پیوستی
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      خوبه نرماله ، به جای پروستاتان ، شبی یک عدد کپسول تامسولوسین مصرف شود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر فرهاد سه شنبه ۲۵ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 534 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر سنوگرافی ایجانب به این شرح است (پروستات دارای حجم 27cc و اکوی هتروژن وجدار صاف دارد ) در ضمن 45 سال سن دارم و آزمایش خون پروستات هم داده ام که مشکی نداشته لطفا راهنمایی بفرمایید فایل آزمایش و سنو گذاشته ام با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      مشکلی نیست ، اگر علایم ادراری دارید شبی یک عدد کپسول تامسولوسین مصرف شود
  • تصویر کاربر محمدپور سه شنبه ۲۵ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر ممنون از اینکه وقت میذارید. نظرتون در مورد شاک ویو تراپی پروستات مزمن چیست؟ آیا عوارضی دارد آیا روشهای درمانی مشابه این روش که بی ضرر باشد هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      هنوز ثابت شده نیست. اگر التهاب پروستات دارید درمان دارویی دارد
  • تصویر کاربر ناشناس شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 37867 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر، 26ساله و مجرد هستم. پس از چندسال خودارضایی، تصمیم به ترک گرفتم و سه روز تمام درد شدید در ناحیه زیر شکم به سمت بیضه ها و درد تیرکشنده در پرینه داشتم، به متخصص مراجعه کردم ایشون بدون معاینه بالینی گفتند التهاب پروستات هست، و دو داروی تامسولاسین ۰/۴ و آفلاکساسین ۲۰۰ تجویز کردند، بعد از مصرف ۳ نوبت، احساس کردم دردم بیشتر شده و عضلات کمرم بسیار خشک شدن، به پزشک عمومی مراجعه کردم، ایشون معاینه کردن و گفتند فعلا این دوتا دارو رو نخورم، آمپول سفوتاکسیم تجویز کردن که هر ۱۲ ساعت بصورت عضلانی بزنم درکنارش شیافت دیکلوفناک هم دادند. خون در ادارم نیست و تا قبل از قطع کردن امنیک مشکل دفع ادرار نداشتم، اما الان احساس میکنم مثانه ام به اندازه کافی خالی نمیشه بعد از تخلیه در مجاری احساس سوزش خفیف دارم. چیزی که الان اذیتم میکنه درد در فضای بین مقعد و بیضه ها و پرینه هست که با نفخ و یبوست بدتر میشه.
    بعداز اینکه 3دوز امپول سفوتاکسیم گرفتم الان بعداز 36 ساعت احساس خیلی بهتری دارم، بجز دردی که گفتم و تکرر ادرار مشکلی در دفع ادرار ندارم(سوزش، خون در ادرار و..)، احساس فشار و التهاب روی مثانه م خیلی کمتر شده و عملا در این قسمت دردی ندارم، فقط پرینه هنوز تیر میکشه و شبها بدتر میشه که نمیتونم بخوابم، موقع راه رفتن احساس خستگی و کوفتگی تو حوالی استخوان پوبیس دارم که به نسبت شب گذشته قابل تحمل تر هست. البته برای کنترل درد از شیافت دیکلوفناک استفاده کردم و نشستن در آبگرمو دارم، ۴_۵ روز گذشته و واقعا کیفیت زندگیمو از دست دادم.
    خودم خیلی خیلی استرسی هستم و بسیار نگران مشکلات بعدها و ماندگاری این درد هستم(خیلیا تو کامنتها گفتن ک بعد از چندماه هنوز بهتر نشده)، سونوگرافیمو انجام دادم که نتیجه رو براتون میفرستم، متخصصم هنوز رو حرفش هست که التهاب پروستاته و باید داروهامو برای ۴هفته مصرف کنم(امنیک، افلاکساسین، ویتامین E ، مسکن و نشستن در آبگرم دوبار در روز) دکتر خیلی میترسم که خطرناک باشه(مثلا سرطان یا تبدیل بشه بهش)، و اینکه درد روم بمونه، ینی بعداز مصرف خوب میشم آقای دکتر؟؟ معمولا چقدر طول میکشه تا شر این درد خلاص شم؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      علایم شما به التهاب پروستات شباهت دارد ، از داروهای افلوکساسین ۲۰۰ میلیگرم هر ۱۲ ساعت و کپسول تامسولوسین ۰.۴ میلیگرم شبی یک عدد و قرص ملوکسیکام ۷.۵ میلیگرم هر ۱۲ ساعت برای یک ماه استفاده کنین و از قهوه و نوشابه و ادویه جات و پیاز و سیر پرهیز کنین
    2. تصویر کاربر ناشناس دوشنبه ۲۴ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      مرسی آقای دکتر، فقط اینکه درمورد نگرانیم چیزی نگفتید، التهاب پروستات خطرناکه؟؟ این درد لعنتی منبعد میمونه باهام؟؟
    3. تصویر کاربر ناشناس دوشنبه ۲۴ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      پوزش از اینکه طولانی شد، نکته آخر این که به متخصصم گفتم که بعداز افلاکساسین این مشکل بدن درد و بیخوابی بوجود اومد، ایشون ۱۰تا آمیکاسین ۵۰۰ هم تجویز کرد، فقط متوجه نشدم که این آمیکاسین جایگزین افلاکساسینه؟ یا اجبرا باید هردو رو مصرف کنم؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      اکثرا بهتر میشه. چیز خطذناکی نیست و عارضه ای نداره
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      افلوکساسین بهتر از امیکاسین هست
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر میثم دوشنبه ۲۴ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    سلام
    وقت بخیر
    خواستم نتیجه آزمایش رو خدمتون ارائه کنم در مورد پروستات سن بیمار 58 سال در ضمن بیمار کانسر روده بزرگ دارند.
    0.68:(PSA(CL
    0.19: (FREE P.S.A(CL
    28%: FREE PSA/PSA
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      طبیعی است
  • تصویر کاربر اروین یکشنبه ۲۳ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    سلام دکتر پدرم چند سال قبل تراش مختصر پروستات داشتن و تا حالا مشکلی نداشتن و طی ازمایش انجام شده نه هیچ تغییری نداشته و دردی هم نداشتن ولی چند وقتی هستش که احساس باکردن کلیه دارن و بعدش لکه خون یا با ادرار خون دفع میکنن چند دفعه ایی اینجوری شدن سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر در ادرار خون دفع میکنه باید سیستوسکوپی شود مراجعه کنید ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر بزی یکشنبه ۲۳ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر پدرم ۵۹سال سن دارد ۵ماه پیش عمل باز پروستات انجام داده است و ۲بار انسداد مجاری ادرار داشته و عمل جراحی برای باز شدن مجاری ادراری انجام داده است و از آخرین عمل ۲ماه میگذرد . در مقدار ادرار خروجی مشکلی ندارد اما بعد از خروج ادرار سوزش و عفونت دارد . از ابتدا آنتی بیوتیک ها مرتب مصرف شده است اما عفونت همچنان وجود دارد . لطفا در این زمینه راهنمایی های لازم را انجام بفرمائید . با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      ازمایش ادرار شامل انالیز ادرار و کشت ادرار داده شود و بر اساس ان انتی بیوتیک جدید تجویز گردد
  • تصویر کاربر پیرزادی یکشنبه ۲۳ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 517 مشاهده پرسش
    عرض سلام و وقت بخیر. دکتر بنده پیرزادی هستم 70 ساله. خواستم عرض کنم قرص پروترال اوپاس 0.4 که برای بنده تجویز فرمودین الان چند روزه میخورم و وقتی میخورم سرم گیج میره و سردرد دارم. فرموده بودین تا یک ماه بخورم بعد برم ازمایش یعنی 16 دی برم ازمایش. حالا چیکار کنم قرص رو ادامه بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      به جای اون از برند omnic استفاده کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر narges جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    باسلام
    پزشک عزیز شما در مورد فردی که در حمام دچار تکرر ادراری میشود چه راه حلی دارید؟من با این که کوتاه دوش میگیرم ولی به محض ورود به حمام دچار تکرر ادراری آزاردهنده ای هستم
    ممنونم اگر راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      مقا ومت علت تلقین و عصبی است
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 603 مشاهده پرسش
    سلام عرض میکنم خدمت ابر مرد پزشکی ایران

    خیلی خوشحال هستم که پزشکی همچون شما در این مملکت هست که حرفهایی برای گفتن ( علم و دانش )در سطح جهانی داره .

    جناب دکتر کرمی پدر بنده دچار بیماری سرطلان پیشرفته پروستات هستند . به همین خاطر روز سه شنبه عمل جراعی بیضه شدند و بیضه ها را خارج کردند . از امروز ایشان دچار بی اختیاری 50 درصدی ادرار شدند و همچنین درد شدید در پاها ( دردی بدتر از کلیه )
    لطفا راهنمایی بفرمائید.

    با کمال تشکر فراوان و آرزوی موفقیت های بیشتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام و تشکر از حسن نظر جناب عالی بهتر است اسکن استخوان از نظر شدت درگیری انجام دهید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 619 مشاهده پرسش
    با سلام
    من حدود 6 ماه هست مشکل التهاب پروستات دارم با تجویز پزشک تامسولوسین و سفکسیم و سیپروفلاکساسیم مصرف میکنم الان 4مشکل اصلی دارم:
    1- خالی شدن مثانه طول میکشه با وجود اینکه فشار ادرار اولیه کم نیست ولی یکباره تخلیه نمیشه و تا چند دقیقه بریده بریده ادامه دارد.
    2-در حالت نعوظ پرینه سفت و مثل سنگ میشه در حالت عادی هم کمی تورم دارد.
    3-وقتی ارضاء میشم اصلا مایع منی خارج نمیشه
    4-درد در مقعد دارم .
    خواهش میکنم در صورت امکان بفرمایید مشکل من چی هست و چکار باید بکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت تشخیص قطعی باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر مهرداد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 698 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من بدلیل ریزش مو مدتی اسپیرونولاکتون مصرف می کنم خواستم بپرسم ایا عوارض این دارو بعد از قطع دارو از بین میروند الان سه ماه مصرف می کنم عارضه بزرگی پستان یا کاهش میل جنسی در من نبوده ؟ لطفا مرا بدرستی راهنمایی کنید چون موهام برام خیلی مهمند ؟ با چ دوزیی احتمال عارضه این دارو کمتر میشود باتشکر بازم خواهش می کنم ک کامل منو راهنمایی کنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با قطع دارو عوارض از بین میرود
  • تصویر کاربر ز شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 616 مشاهده پرسش
    سلام در سرطان مرحله متوسط 7(3+4) ازکدام 3 روش عمل استفاده میکنید وآیا کامل پروستات و غدد لنفاوی و عصب و بافت اطراف را برمیدارید وعوارض بعداز عمل ان چیست آیا موقت است یا دائم؟ایا بعداز عمل به درمان های دیگر مثل رادیوتراپی یا هورمون درمانی نیاز است؟ سوال دیگر اگر سرطان فقط پروستات را درگیر کرده باشد بنظر شما عمل بهتر است یا رادیوتراپی ؟دکتر لطفا زودتر جواب دهید برایم حیاتیه متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین روش عمل جراحی است با شماره02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    بنده دارای بیضه نزول نکرده سمت چپ بودم که در سن 25 سالگی مورد عمل جراحی قرار گرفتم و دکتر آن را پایین کشیدند و گفتند اندازه آن کوچک است اما قدرت باروری دارد و به دلیل کوتاهی طناب ان ، در قسمت ابتدایی کیسه بیضه قرار گرفته شد. حال این سوال پیش می آید که آیا این مورد برای باروری و ازدواج من مشکی ایجاد خواهد نمود یا نه؟ طول آلت تناسلی بنده در حدود 11 سانتی متر می باشد..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      طول نرمال است باید از نظر باروری بررسی شوید
  • تصویر کاربر javad یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 628 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،



    من ۴۰ سال سنّ دارم، ازدواج کردم و یک بچه دارم. مدت طولانی که توی منیم خون وجود داره (از ساله ۱۳۷۵). برای اولین بار که به دکتر مراجعه کردم پس از معاینه پروستات آمپول ضد باکتری تجویز کرد (جنتمایسین). همچنین از مایه منی‌ تست گرفت که تعداد اسپرم نرمال بود. بعد از آن دوباره به صورت متناوب خون ریزی ادامه داشت و چون به دکتر‌های زیادی مراجعه کردم و نتیجه‌ای نگرفتم، دیگر ادامه ندادم. بعد از اینکه به ترکیه اومدم، به اورولوژیست مراجعه کردم و دکتر‌های اینجا با اولترا سونو گرافی‌ تشخیص دادند که توی پروستات سنگ وجود داره. بعد از یک سال دوباره به دکتر مراجعه کردم و گفتند که سنگ بزرگ نشده. حدودا یک سال بود که خونریزی نداشتم ولی‌ دوباره شروع شده. من حدود ۱ ماه دیگه به ایران می‌‌یام و می‌‌خواستم حضوری خدمت برسم. چون مدت زیادی در ایران نمی‌‌تونم بمونم (تقریباً یک ماه) می‌‌خواستم، وقت رو از قبل گرفته باشم.

    با عرض معذرت، چون من تلفن ایران رو ندارم، شمارهٔ تلفن ترکیه رو دادم که سیستم قبول نکرد. مجبور شدم، یه شماره از خودم بنویسم که شمارهٔ من نیست.



    سال خوبی‌ داشته باشید،

    جوادی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      وجود خون در منی اصلا جای نگرانی ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب