اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

راهنمای آموزش بیماران بزرگی خوش خیم پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بزرگی خوش خیم پروستات (هیپرپلازی خوش خیم پروستات BPH) بعد از 50 سالگی بروز می کندو 55-50 درصد مردان دچار این مشکل می شوند. بیشترین میزان بروز آن در سن 80-75 سالگی است.

پروستات غده ای است که در گردن مثانه قرار می گیرد و عملکرد آن ترشح فروکتوز، پروستاکلاندین ها، مواد ضدمیکروبی و مواد دیگر از جمله ترشح مایع منی است. با بزرگ شدن و فشار به گردن مثانه، راه عبور ادرار تنگ و یا بسته شده و خروج ادرار با مشکل روبرو می شود.

علت این بیماری نامعلوم است، اما دانشمندان معتقدند که عوامل هورمونی (تغییرات هورمونی)، عدم تعادل هورمون های مردانه، عفونت های مزمن ادراری، عوامل اقتصادی، اجتماعی و اثرات نژادی در بروز آن تاثیر دارند.

پیشگیری خاصی برای این بیماری وجود ندارد. با مراجعه به موقع و گرفتن شرح حال و معاینه از طریق مقعد (رکتال)  توسط پزشک و  انجام سونوگرافی می توان به بزرگی و بیماری های دیگر پروستات پی برد و اقدام به درمان های بعدی نمود.

علائم و نشانه ها بزرگی خوش خیم پروستات

تکرر ادرار، احساس نیاز فوری به دفع ادرار، ادرار شبانه (بیش از یکبار)، احساس فشارهای شکمی، کاهش فشار جریان ادرار، بند آمدن ادرار، قطره قطره ادرار کردن پس از پایان دفع ادرار، عدم احساس تخلیه کامل ادرار، احتباس شدید ادراری، عفونت های مکرر ادرار و در صورت عدم درمان گشادشدن لگنچه های کلیه، صدمه به کار کلیه ها و عواقب بعدی نارسایی کلیه می باشد. تغییرات ساختمان مثانه و تشکیل سنگ در مثانه نیز از دیگر عوارضی است که ممکن است رخ دهد.

تکرر ادراری

تشخیص بیماری بزرگی خوش خیم پروستات

اخذ شرح حال دقیق و معاینه پروستات، سونوگرافی و سیستوسکوپی، سه روش اصلی تشخیص این بیماری هستند.

درمان بزرگی خوش خیم پروستات

درمان بزرگی خوش خیم پروستات بستگی به شدت علائم و عوارض و علائم ناشی از آن، سن و شرایط عمومی بیمار دارد. ابتدا از درمان دارویی استفاده می شود. در صورت عدم بهبودی و ایجاد انسداد مسیر ادراری، بر حسب اندازه پروستات و علائم و شرایط بیمار، از دو روش رایج جراحی پروستات (پروستاتکتومی) استفاده می شود.

۱- تراشیدن پروستات با ابزارهای مخصوص از طریق مجرای ادرار (TUR)

۲- روش جراحی باز و درآوردن کامل پروستات (جراحی شکمی)

مراقبت های بعد از عمل در بیمارستان بزرگی خوش خیم پروستات

✅ تا 24 ساعت در تخت استراحت خواهید کرد و در صورت درد، به شما مسکن تزریق خواهد شد.

✅ بعد از عمل، مرتب سرفه کنید و تنفس عمیق داشته باشید. در هنگام سرفه، کشیدن نفس عمیق و یا تمرینات تنفسی با دست یا با یک بالش کوچک، محل جراحی خود را حمایت کنید.

✅ جهت پیشگیری از تشکیل لخته در پاها، ممکن است برای شما جوراب طبی کشی تجویز شود. ابتدا پاها را کمی (15 تا 30 درجه) بالا بیاورید و سپس جوراب را بپوشید. موقع پوشیدن، جوراب نباید چین و چروک داشته باشد تا فشاری به رگ های پا وارد نشود. روزی دو بار به مدت 20 دقیقه آن را باز کنید و سپس مجدداً بپوشید.

✅ ادرار شما برای چند روزی خونی خواهد بود که یک امر طبیعی است، لذا نگران نباشید. برای جلوگیری از لخته شدن خون (که موجب انسداد ادرار می شود)، از راه سوند فولی (سه راهه) مثانه شستشو داده می شود تا ادرار به راحتی خارج گردد. معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ به محض اجازه پزشک، با کمک پرستار از تخت خارج شوید. با قدم زدن، روند بهبودی بیماری تسریع می شود و از لخته شدن خون در عروق پاها جلوگیری می شود.

✅ معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ هنگام راه رفتن کیسه ادرار باید پایین تر از سطح بدن باشد ولی مواظب باشید کشیده نشود و به محض اینکه دو سوم کیسه پر شد، می بایست تخلیه گردد.

آموزش مراقبت از خود در منزل بزرگی خوش خیم پروستات

تشخیص بزرگی پروستات

✅ در منزل به طور مرتب راه بروید، تحرک داشته باشید و از نشستن به مدت طولانی (بیش از 2 ساعت ) خودداری کنید.

✅ هنگام دفع زور نزنید و با رعایت رژیم غذایی نظیر سبزیجات و میوه جات و یا با مصرف ملین طبق نظر پزشک، از پیدایش یبوست جلوگیری کنید. رژیم غذایی شما معمولی خواهد بود مگر پزشکتان نظر دیگری داشته باشد.

✅ مایعات زیاد بنوشید (8 تا 10 لیوان) تا ادرار رقیق شود. بعد از شروع مصرف مایعات، از آب، چای کمرنگ، آب کمپوت (سیب، گلابی، آناناس) استفاده کنید و برای مدتی از آب میوه های خام استفاده نکنید. از مصرف غذاها و نوشابه های محرک سیستم عصبی مثل کافئین (قهوه و نوشابه های حاوی کولا مثل کوکاکولا) و نوشابه های الکلی خودداری کنید.

✅ مرتب با ورزش هاش پرینه مثل جمع کردن و شل کردن عضلات باسن و ایستادن و نشستن، عضلات ناحیه باسن را تقویت کنید (10 بار در ساعت). هر روز دوش بگیرید و برای تسکین ناراحتی ناحیه پرینه از لگن آب گرم طبق نظر پزشک می توانید استفاده کنید.

✅ هنگام ادرار کردن جریان ادرار را قطع و وصل کنید. این کار به تقویت اسنفکتر ها و کنترل ادرار کمک می کند.

✅ تا مدتی ممکن است بی اختیاری داشته باشید، این امری طبیعی است بنابراین نگران نباشید. این نوع بی اختیاری مدتی طول می کشد و به مرور برطرف خواهد شد.

✅ 8 هفته بعد از جراحی مجاز به فعالیت جنسی هستید. در صورت ناتوانی جنسی از مشاوره پزشک کمک بگیرید.

تعویض پانسمان در منزل یا درمانگاه باید با روش استریل انجام شود.

✅ داروهایی که برایتان تجویز شده را به موقع استفاده کنید و مقدار آن را کم و یا زیاد نکنید. چنانچه مصرف دارویی را فراموش کردید، اگر نزدیک به ساعت بعدی است آن را نخورید و داروی ساعت بعدی را مصرف کنید.

✅ اندازه گیری درجه حرارت از راه مقعد، تنقیه، رکتال تیوب (لوله مخصوص دفع گاز از روده) و شیاف ممنوع می باشد.

✅ در صورت پیدایش علائم و نشانه هایی مثل بسته شدن راه ادرار، احساس پری در مثانه، احساس نیاز به دفع ادرار، اسپاسم (گرفتگی عضلات) مثانه، نشت ادرار اطراف سوند، کاهش ادرار یا قطع ادرار در کیسه به مدت 4 ساعت و علائم عفونت ادراری شامل تب ، لرز، گیجی و بی قراری فورا ًبه جراح خود گزارش دهید.

✅ 4 تا 6 هفته از بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید و فعالت های خود را به مرور افزایش دهید.

✅ از رانندگی در جاده های پر دست انداز خودداری کنید و حد مجاز رانندگی حداکثر 2 ساعت می باشد.

✅ جواب نمونه پروستات ارسالی به آزمایشگاه را بعد از 14-10 روز از بخش پاتولوژی دریافت و به پزشک خود نشان دهید.

✅ به تاریخ ویزیت بعدی که برای شما تعیین شده توجه کنید و در آن تاریخ مراجعه نمایید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.4/5 - (22 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۳ مرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 312 مشاهده پرسش
    سلام من ۴۶ سالمه سونوی پروستات دادم حجم پروستات ۸۹ سی سی psa : 4/ 3 و free : /81 درحال حاضر با نظر پزشک کپسول تامسولوسین ۴/ و آنتی بیوتیک مصرف میکنم تا یکماه دیگه نگرانی دارم از بابت احتمال cancer لطفا نظرتون رو بفرمایید ضمنا مشکل ادراری ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۳ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      سلام psa را یک ماه بعد مجدد تکرار کنید ببینید با مصرف دارو چقدر کاهش پیدا کرده
  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۲۳ مرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 291 مشاهده پرسش
    سلام . دکتر بنده ۲۹ سال سن دارم و حین سکس احساس شدید ادرار بهم دست میده و تخلیه میکنم ادراری شفاف و کف داره و حس میکنم مثانه کامل خالی نمیشه خیلی استرس دارم دکتر رفتم چکاب کامل دادم
    free psa 0.3
    PSA 1.13
    Fpsa / tpsa 0.27
    میشه کمکم کنید
    جواب آزمایش چطوره ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۳ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      متاهل یا مجرد هستید ؟
    2. تصویر کاربر سعید یکشنبه ۲۲ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      مجردم دکتر جان
    3. تصویر کاربر سعید یکشنبه ۲۲ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      مجرد هستم دکتر جان
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۳ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      اینها بخاطر استرس است
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر مسعود شنبه ۷ مرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 359 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر
    جناب دکتر؛ بیمار بنده با علایم زیر مواجه شد. که شامل: قرمزی و التهاب که از نوک آلت تناسلی شروع میشود و به سمت کشاله ی ران و ناحیه ی تحتانی شکم افزایش می یابد. به همراه تب و تکرر ادرار هنگام بروز علایم.
    یک بار با مصرف آنتی بیوتیک لووفلوکساسین بر طرف شد و پس از 4 ماه مجددا بروز کرد.
    پزشک معالج تشخیص عفونت ناشی از پروستات داده اند.
    نتایج آزمایش و سونوگرافی خدمتتان پیوست شده است. ( psa=8.9)
    میخواستم نظرتان را جویا شوم و در صورت لزوم مراجعه ی حضوری داشته باشم.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ مرداد ۲( 2 سال پیش)

      چند سالشون هست ؟

    2. تصویر کاربر مسعود شنبه ۷ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      63 سال
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ مرداد ۲( 2 سال پیش)

      عفونت پروستات است . تاوانکس ۵۰۰ به مدت یک ماه روزی یک عدد و تامسولوسین شبی یک عدد ملوکسیکام ۷/۵ میلی هر ۱۲ ساعت بعد از یک ماه ازمایش psaتکرار شود 

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی جمعه ۶ مرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 394 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من نزدیک یک سال است التهاب پروستات دارم خوب نمیشم سستکوپی هم انجام دادم گفتن التهاب هست چه داروی باید مصرف کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ مرداد ۲( 2 سال پیش)

      تامسولوسین شب ها یک عدد / ملوکسیکام ۷/۵میلی هر ۱۲ ساعت / تاوانکس ۵۰۰ روزی یک عدد / شب ها نیم ساعت در لگن اب گرم بنشینید 

  • تصویر کاربر se شنبه ۷ مرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر بنده با هر تحریکی‌که میشم و نعوظ شکل میگیره از التم یه مایع بی رنگ چسبناک در حد چند قطره ترشح میشه فکر میکنم همون پیشاب باشه ولی مقدارش زیاده مشکلی داره؟
    1. تصویر کاربر se پنجشنبه ۵ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      گاهی اوقات هم از خواب ک بیدار میشم حس میکنم ترشح داشته ولی مطمئن نیستم از چیه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ مرداد ۲( 2 سال پیش)

      سلام پیشاب است و در اقایان طبیعی است 

    3. تصویر کاربر se شنبه ۷ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      مقدارش زیاده اقای دکتر درحدی که جریان از این مایع راه میفته حتی با کوچکترین تحریک به هرطریقی ترشح میشه جای نگرانی نیست؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ مرداد ۲( 2 سال پیش)

      خیر جای نگرانی ندارد 

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر رضائی شنبه ۷ مرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 488 مشاهده پرسش
    سلام
    من سه روز پیش بیوپسی پروستات انجام داده‌ام همچنان در ابتدای ادرار چند سی سی خون دفع می‌شود، این خونریزی تا چند روز ادامه دارد؟ برای توقف خونریزی چکار می‌توان کرد؟
    1. تصویر کاربر رضائی پنجشنبه ۵ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      سلام
      ببخشید ۵ روز گذشت و هنوز جواب نداده آید!
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ مرداد ۲( 2 سال پیش)

      سلام با عرض پوزش علت دیر پاسخ دادن خرابی سرورهای سایت میباشد . تا یک هفته ممکنه خونریزی باقی بمونه و فقط مایعات فراوان مصرف کنید 

    3. تصویر کاربر رضائی شنبه ۷ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      ممنون از پاسخ الان حدود ۱۰ روز است و هنوز ابتدای ادرار خون دیده می‌شود البته خون تازه نیست و رنگ تیره دارد به ندرت هم لخته‌های کوچک دفع می‌شود.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ مرداد ۲( 2 سال پیش)

      جای نگرانی ندارد اگر در حد لخته هست برطرف میشه 

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر رضائی جمعه ۶ مرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 371 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من سه روز پیش بیوپسی پروستات انجام داده‌ام اما هنوز در ابتدای ادرار چند سی سی خون دفع می‌شود این خونریزی تا کی ادامه دارد و برای قطع آن می‌شود کاری انجام داد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ مرداد ۲( 2 سال پیش)

      سلام تا یک هفته ممکنه خون در ادرار باشد فقط مایعات فراوان مصرف کنید 

       

  • تصویر کاربر میرحسینی یکشنبه ۸ مرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر آقای دکتر
    جسارتا بنده به دلیل بزرگ شدن پروستات ادرارم خیلی به سختی میاد خصوصا صبح زود و عصرها تقریبا کامل بند میاد سونوگرافی انجام دادم نوشته پروستات با ابعادجزئی بزرگتر از طبیعی م م ۳۹*۴۳*۳۳ حجم تقریبی ۲۹.۵cc و اکوی غالبا هموژن فاقد کلسیفیکاسیون و توده فضاگیر واضح مشاهده شد.حال آیا مشکل حاد است و در ضمن باتوجه به ادرار که سخت میاد وگاهی بند میاد نیاز به سوند دارم یا خیر نگرانم که به کلیه ها و مثانه آسیب برسه لطفا راهنمایی بفرمایید بی نهایت سپاسگذارم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ مرداد ۲( 2 سال پیش)

      سلام چند سالتون هست ؟ حتما باید سیستوسکوپی شوید و وضعیت مجرا رویت بشه 

    2. تصویر کاربر میرحسینی یکشنبه ۸ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      سلام و عرض ادب ۴۰ سالمه آقای دکتر الان بعداز گذشت ۱۰ روز و مصرف ۱۰ عدد تامسولوسین و ۲۰ عدد سیپروفلوکساسین وضعیتم بهتر شده هرچی مایعات بیشتر میخورم ادرارم بیشتر میشه و میاددرضمن عفونت ادراری هم داشتم .حالا جساتا الان نیاز هست قرص هام رو ادامه بدم یا خیر ممنون و رحمت بر پدر مادرشمابزرگوار که وجودتون برکته
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۸ مرداد ۲( 2 سال پیش)

      داروهارو فعلا تا یک ماه ادامه دهید مایعات بیشتری مصرف کنید 

    4. تصویر کاربر میرحسینی یکشنبه ۸ مرداد ۲( 2 سال پیش)
      بسیارسپاسگذارم .فقط جسارتا بعداز یک ماه مصرف داروها باتوجه به سن و سالم آیا نیاز به جراحی نیست و جای نگرانی نیست .و آنتی بیوک ها هم مصرف شود؟ببخشید و ممنون
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۸ مرداد ۲( 2 سال پیش)

      بعد از یک ماه تصمیم گیری میشه 

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر صالحی چهارشنبه ۲۸ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 359 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام خدمت جناب آقای دکتر کرمی
    اینجانب 58 ساله اواخر مهر سال گذشته دچار پروستاتیت شدم و زیر نظر پزشک متخصص دارو مصرف کردم و در ماه گذشته وضعیت خوبی داشتم. تا اینکه از دو هفته پیش مجددا سوزش کم پس از ادرار در نوک آلت و گاهی هم تکرر ادرار ظاهر گردید که مجددا با نظر پزشک اقدام به انجام سونوگرافی ، آزمایش ادرار و تست PSA نمودم. در پاسخ سونوگرافی حجم پروستات 36 سی سی و دارای اکوی هتروژن و باقیمانده ادرار پس از تخلیه در مثانه خیلی ناچیز درج شده و در آزمایش ادرار مقدار خیلی کم باکتری دیده شد و تست PSA نیز بدین شرح می باشد: PSA: ./59 و Free PSA: ./29 .لذا با تجویز پزشک شب ها یک عدد تامسوور، صبح یک عدد قرص ژله ای پروستاباریج و ظهر نصف قرص تاوانکس 500 به مدت 30 روز برای التهاب پروستات و با کتری ادرار مصرف می نمایم.
    هر روز ساعت 12 نصف قرص تاوانکس را به همراه آب فراوان مصرف می نمایم و البته در طول روز مایعات زیاد مصرف می کنم. یک ساعت پس از مصرف تاوانکس ، هر یک ساعت یکبار ادرار زیادی دفع می کنم و این دفع ادرار تا ساعت 7 و 8 شب ادامه دار می باشد. البته در این مدت سوزش پس از ادرار نیز خیلی کم شده است.
    سوال بنده از جنابعالی این است : بنده قبلا هم تاوانکس مصرف کردم ولی پر ادراری پس از مصرف نداشتم ولی اکنون دارم و گاهی این پر ادراری البته بدون سوزش (شاید یکبار در هفته) تا نیمه های شب ادامه دار است ، آیا طبیعی است؟
    در صورت اتمام دوره 30 روزه در صورتیکه سوزش به طور کامل قطع نشده باشد ، آیا به مصرف تاوانکس ادامه دهم یا اینکه داروی دیگری را تجویز می فرمایید؟
    بنده مدت ها از دارو استفاده کردم ولی التهاب پس از اندکی مجددا برگشت ، آیا این ماهیت پروستاتیت است و نیاز به شکیبائی دارد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۸ تیر ۲( 2 سال پیش)
      پر ادراری ربطی به تاوانکس نداره . ماهیت التهاب پروستات اینگونه هست و گاهی تا ۳ ماه درمان میخواد
  • تصویر کاربر ح جمعه ۶ مرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 376 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    من 33سال سن دارم و آخرین رابطه هنگام انزال در اسپرم خود دیدم ، آزمایش uaدادم و اوکی بود دکتر برام سیپروفلوکساکسین و سفکسیم دادن ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۸ تیر ۲( 2 سال پیش)
      در مسیر خروجی اسپرم در سونو تنگی دیده . سونو را تکرار کنید .
    2. تصویر کاربر ح چهارشنبه ۲۸ تیر ۲( 2 سال پیش)
      با دارو برطرف میشه و اینکه خطرناکه یا نه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۹ تیر ۲( 2 سال پیش)
      باید سونو دقیق تر بشه ممکنه در زمینه عفونت باشه و میشه برطرفش کرد
    4. تصویر کاربر ح پنجشنبه ۲۹ تیر ۲( 2 سال پیش)
      ممنونم جناب دکتر ،جسارتا همین سونو خوبه یا از جای دیگه هم باید اضافه بشه
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ مرداد ۲( 2 سال پیش)

      خیر در مرکز دیگری سونو کنید کمی مشکوک است 

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر narges جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    باسلام
    پزشک عزیز شما در مورد فردی که در حمام دچار تکرر ادراری میشود چه راه حلی دارید؟من با این که کوتاه دوش میگیرم ولی به محض ورود به حمام دچار تکرر ادراری آزاردهنده ای هستم
    ممنونم اگر راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      مقا ومت علت تلقین و عصبی است
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 603 مشاهده پرسش
    سلام عرض میکنم خدمت ابر مرد پزشکی ایران

    خیلی خوشحال هستم که پزشکی همچون شما در این مملکت هست که حرفهایی برای گفتن ( علم و دانش )در سطح جهانی داره .

    جناب دکتر کرمی پدر بنده دچار بیماری سرطلان پیشرفته پروستات هستند . به همین خاطر روز سه شنبه عمل جراعی بیضه شدند و بیضه ها را خارج کردند . از امروز ایشان دچار بی اختیاری 50 درصدی ادرار شدند و همچنین درد شدید در پاها ( دردی بدتر از کلیه )
    لطفا راهنمایی بفرمائید.

    با کمال تشکر فراوان و آرزوی موفقیت های بیشتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام و تشکر از حسن نظر جناب عالی بهتر است اسکن استخوان از نظر شدت درگیری انجام دهید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 618 مشاهده پرسش
    با سلام
    من حدود 6 ماه هست مشکل التهاب پروستات دارم با تجویز پزشک تامسولوسین و سفکسیم و سیپروفلاکساسیم مصرف میکنم الان 4مشکل اصلی دارم:
    1- خالی شدن مثانه طول میکشه با وجود اینکه فشار ادرار اولیه کم نیست ولی یکباره تخلیه نمیشه و تا چند دقیقه بریده بریده ادامه دارد.
    2-در حالت نعوظ پرینه سفت و مثل سنگ میشه در حالت عادی هم کمی تورم دارد.
    3-وقتی ارضاء میشم اصلا مایع منی خارج نمیشه
    4-درد در مقعد دارم .
    خواهش میکنم در صورت امکان بفرمایید مشکل من چی هست و چکار باید بکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت تشخیص قطعی باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر مهرداد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 698 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من بدلیل ریزش مو مدتی اسپیرونولاکتون مصرف می کنم خواستم بپرسم ایا عوارض این دارو بعد از قطع دارو از بین میروند الان سه ماه مصرف می کنم عارضه بزرگی پستان یا کاهش میل جنسی در من نبوده ؟ لطفا مرا بدرستی راهنمایی کنید چون موهام برام خیلی مهمند ؟ با چ دوزیی احتمال عارضه این دارو کمتر میشود باتشکر بازم خواهش می کنم ک کامل منو راهنمایی کنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با قطع دارو عوارض از بین میرود
  • تصویر کاربر ز شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 615 مشاهده پرسش
    سلام در سرطان مرحله متوسط 7(3+4) ازکدام 3 روش عمل استفاده میکنید وآیا کامل پروستات و غدد لنفاوی و عصب و بافت اطراف را برمیدارید وعوارض بعداز عمل ان چیست آیا موقت است یا دائم؟ایا بعداز عمل به درمان های دیگر مثل رادیوتراپی یا هورمون درمانی نیاز است؟ سوال دیگر اگر سرطان فقط پروستات را درگیر کرده باشد بنظر شما عمل بهتر است یا رادیوتراپی ؟دکتر لطفا زودتر جواب دهید برایم حیاتیه متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین روش عمل جراحی است با شماره02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    بنده دارای بیضه نزول نکرده سمت چپ بودم که در سن 25 سالگی مورد عمل جراحی قرار گرفتم و دکتر آن را پایین کشیدند و گفتند اندازه آن کوچک است اما قدرت باروری دارد و به دلیل کوتاهی طناب ان ، در قسمت ابتدایی کیسه بیضه قرار گرفته شد. حال این سوال پیش می آید که آیا این مورد برای باروری و ازدواج من مشکی ایجاد خواهد نمود یا نه؟ طول آلت تناسلی بنده در حدود 11 سانتی متر می باشد..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      طول نرمال است باید از نظر باروری بررسی شوید
  • تصویر کاربر javad یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 628 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،



    من ۴۰ سال سنّ دارم، ازدواج کردم و یک بچه دارم. مدت طولانی که توی منیم خون وجود داره (از ساله ۱۳۷۵). برای اولین بار که به دکتر مراجعه کردم پس از معاینه پروستات آمپول ضد باکتری تجویز کرد (جنتمایسین). همچنین از مایه منی‌ تست گرفت که تعداد اسپرم نرمال بود. بعد از آن دوباره به صورت متناوب خون ریزی ادامه داشت و چون به دکتر‌های زیادی مراجعه کردم و نتیجه‌ای نگرفتم، دیگر ادامه ندادم. بعد از اینکه به ترکیه اومدم، به اورولوژیست مراجعه کردم و دکتر‌های اینجا با اولترا سونو گرافی‌ تشخیص دادند که توی پروستات سنگ وجود داره. بعد از یک سال دوباره به دکتر مراجعه کردم و گفتند که سنگ بزرگ نشده. حدودا یک سال بود که خونریزی نداشتم ولی‌ دوباره شروع شده. من حدود ۱ ماه دیگه به ایران می‌‌یام و می‌‌خواستم حضوری خدمت برسم. چون مدت زیادی در ایران نمی‌‌تونم بمونم (تقریباً یک ماه) می‌‌خواستم، وقت رو از قبل گرفته باشم.

    با عرض معذرت، چون من تلفن ایران رو ندارم، شمارهٔ تلفن ترکیه رو دادم که سیستم قبول نکرد. مجبور شدم، یه شماره از خودم بنویسم که شمارهٔ من نیست.



    سال خوبی‌ داشته باشید،

    جوادی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      وجود خون در منی اصلا جای نگرانی ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب