اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

راهنمای آموزش بیماران بزرگی خوش خیم پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بزرگی خوش خیم پروستات (هیپرپلازی خوش خیم پروستات BPH) بعد از 50 سالگی بروز می کندو 55-50 درصد مردان دچار این مشکل می شوند. بیشترین میزان بروز آن در سن 80-75 سالگی است.

پروستات غده ای است که در گردن مثانه قرار می گیرد و عملکرد آن ترشح فروکتوز، پروستاکلاندین ها، مواد ضدمیکروبی و مواد دیگر از جمله ترشح مایع منی است. با بزرگ شدن و فشار به گردن مثانه، راه عبور ادرار تنگ و یا بسته شده و خروج ادرار با مشکل روبرو می شود.

علت این بیماری نامعلوم است، اما دانشمندان معتقدند که عوامل هورمونی (تغییرات هورمونی)، عدم تعادل هورمون های مردانه، عفونت های مزمن ادراری، عوامل اقتصادی، اجتماعی و اثرات نژادی در بروز آن تاثیر دارند.

پیشگیری خاصی برای این بیماری وجود ندارد. با مراجعه به موقع و گرفتن شرح حال و معاینه از طریق مقعد (رکتال)  توسط پزشک و  انجام سونوگرافی می توان به بزرگی و بیماری های دیگر پروستات پی برد و اقدام به درمان های بعدی نمود.

علائم و نشانه ها بزرگی خوش خیم پروستات

تکرر ادرار، احساس نیاز فوری به دفع ادرار، ادرار شبانه (بیش از یکبار)، احساس فشارهای شکمی، کاهش فشار جریان ادرار، بند آمدن ادرار، قطره قطره ادرار کردن پس از پایان دفع ادرار، عدم احساس تخلیه کامل ادرار، احتباس شدید ادراری، عفونت های مکرر ادرار و در صورت عدم درمان گشادشدن لگنچه های کلیه، صدمه به کار کلیه ها و عواقب بعدی نارسایی کلیه می باشد. تغییرات ساختمان مثانه و تشکیل سنگ در مثانه نیز از دیگر عوارضی است که ممکن است رخ دهد.

تکرر ادراری

تشخیص بیماری بزرگی خوش خیم پروستات

اخذ شرح حال دقیق و معاینه پروستات، سونوگرافی و سیستوسکوپی، سه روش اصلی تشخیص این بیماری هستند.

درمان بزرگی خوش خیم پروستات

درمان بزرگی خوش خیم پروستات بستگی به شدت علائم و عوارض و علائم ناشی از آن، سن و شرایط عمومی بیمار دارد. ابتدا از درمان دارویی استفاده می شود. در صورت عدم بهبودی و ایجاد انسداد مسیر ادراری، بر حسب اندازه پروستات و علائم و شرایط بیمار، از دو روش رایج جراحی پروستات (پروستاتکتومی) استفاده می شود.

۱- تراشیدن پروستات با ابزارهای مخصوص از طریق مجرای ادرار (TUR)

۲- روش جراحی باز و درآوردن کامل پروستات (جراحی شکمی)

مراقبت های بعد از عمل در بیمارستان بزرگی خوش خیم پروستات

✅ تا 24 ساعت در تخت استراحت خواهید کرد و در صورت درد، به شما مسکن تزریق خواهد شد.

✅ بعد از عمل، مرتب سرفه کنید و تنفس عمیق داشته باشید. در هنگام سرفه، کشیدن نفس عمیق و یا تمرینات تنفسی با دست یا با یک بالش کوچک، محل جراحی خود را حمایت کنید.

✅ جهت پیشگیری از تشکیل لخته در پاها، ممکن است برای شما جوراب طبی کشی تجویز شود. ابتدا پاها را کمی (15 تا 30 درجه) بالا بیاورید و سپس جوراب را بپوشید. موقع پوشیدن، جوراب نباید چین و چروک داشته باشد تا فشاری به رگ های پا وارد نشود. روزی دو بار به مدت 20 دقیقه آن را باز کنید و سپس مجدداً بپوشید.

✅ ادرار شما برای چند روزی خونی خواهد بود که یک امر طبیعی است، لذا نگران نباشید. برای جلوگیری از لخته شدن خون (که موجب انسداد ادرار می شود)، از راه سوند فولی (سه راهه) مثانه شستشو داده می شود تا ادرار به راحتی خارج گردد. معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ به محض اجازه پزشک، با کمک پرستار از تخت خارج شوید. با قدم زدن، روند بهبودی بیماری تسریع می شود و از لخته شدن خون در عروق پاها جلوگیری می شود.

✅ معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ هنگام راه رفتن کیسه ادرار باید پایین تر از سطح بدن باشد ولی مواظب باشید کشیده نشود و به محض اینکه دو سوم کیسه پر شد، می بایست تخلیه گردد.

آموزش مراقبت از خود در منزل بزرگی خوش خیم پروستات

تشخیص بزرگی پروستات

✅ در منزل به طور مرتب راه بروید، تحرک داشته باشید و از نشستن به مدت طولانی (بیش از 2 ساعت ) خودداری کنید.

✅ هنگام دفع زور نزنید و با رعایت رژیم غذایی نظیر سبزیجات و میوه جات و یا با مصرف ملین طبق نظر پزشک، از پیدایش یبوست جلوگیری کنید. رژیم غذایی شما معمولی خواهد بود مگر پزشکتان نظر دیگری داشته باشد.

✅ مایعات زیاد بنوشید (8 تا 10 لیوان) تا ادرار رقیق شود. بعد از شروع مصرف مایعات، از آب، چای کمرنگ، آب کمپوت (سیب، گلابی، آناناس) استفاده کنید و برای مدتی از آب میوه های خام استفاده نکنید. از مصرف غذاها و نوشابه های محرک سیستم عصبی مثل کافئین (قهوه و نوشابه های حاوی کولا مثل کوکاکولا) و نوشابه های الکلی خودداری کنید.

✅ مرتب با ورزش هاش پرینه مثل جمع کردن و شل کردن عضلات باسن و ایستادن و نشستن، عضلات ناحیه باسن را تقویت کنید (10 بار در ساعت). هر روز دوش بگیرید و برای تسکین ناراحتی ناحیه پرینه از لگن آب گرم طبق نظر پزشک می توانید استفاده کنید.

✅ هنگام ادرار کردن جریان ادرار را قطع و وصل کنید. این کار به تقویت اسنفکتر ها و کنترل ادرار کمک می کند.

✅ تا مدتی ممکن است بی اختیاری داشته باشید، این امری طبیعی است بنابراین نگران نباشید. این نوع بی اختیاری مدتی طول می کشد و به مرور برطرف خواهد شد.

✅ 8 هفته بعد از جراحی مجاز به فعالیت جنسی هستید. در صورت ناتوانی جنسی از مشاوره پزشک کمک بگیرید.

تعویض پانسمان در منزل یا درمانگاه باید با روش استریل انجام شود.

✅ داروهایی که برایتان تجویز شده را به موقع استفاده کنید و مقدار آن را کم و یا زیاد نکنید. چنانچه مصرف دارویی را فراموش کردید، اگر نزدیک به ساعت بعدی است آن را نخورید و داروی ساعت بعدی را مصرف کنید.

✅ اندازه گیری درجه حرارت از راه مقعد، تنقیه، رکتال تیوب (لوله مخصوص دفع گاز از روده) و شیاف ممنوع می باشد.

✅ در صورت پیدایش علائم و نشانه هایی مثل بسته شدن راه ادرار، احساس پری در مثانه، احساس نیاز به دفع ادرار، اسپاسم (گرفتگی عضلات) مثانه، نشت ادرار اطراف سوند، کاهش ادرار یا قطع ادرار در کیسه به مدت 4 ساعت و علائم عفونت ادراری شامل تب ، لرز، گیجی و بی قراری فورا ًبه جراح خود گزارش دهید.

✅ 4 تا 6 هفته از بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید و فعالت های خود را به مرور افزایش دهید.

✅ از رانندگی در جاده های پر دست انداز خودداری کنید و حد مجاز رانندگی حداکثر 2 ساعت می باشد.

✅ جواب نمونه پروستات ارسالی به آزمایشگاه را بعد از 14-10 روز از بخش پاتولوژی دریافت و به پزشک خود نشان دهید.

✅ به تاریخ ویزیت بعدی که برای شما تعیین شده توجه کنید و در آن تاریخ مراجعه نمایید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.4/5 - (22 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۲۶ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 496 مشاهده پرسش
    باسلام وعرض ارات من واریکوسل گرید 3داشتم سال 87 عمل کردم اقای دکتر گفتند دیگه مشکلی نداری سال 90ازدواج کردم سال 91 بچه دار شدم ولی مشکل قلبی تترالژی داشت سال 95 هم بچه دومم بدنیا اومد که اون هم همین مشکل قلبی رو داشت ایا به واریکوسل ربط داره ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      ارتباطی به واریکوسل نداره
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۲۵ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 430 مشاهده پرسش
    سلام من دو سال کمردرد خفیف دارم در طول روز شش ساعت سر پا و درحال حرکت هستم با لمس بیضه چپ کیست دارم کمر م چند مدتی درد شدید میشه چه دلیلی نتواند داشته باشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      سونوگرافی بیضه ها انجام شود اگر نرمال بود با ارتوپد مشورت شود
  • تصویر کاربر ناصر یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 674 مشاهده پرسش
    با این سونو نیاز به عمل دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام عکسش را بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر ناصر دوشنبه ۲۴ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      فقط گزارش دارد
    3. تصویر کاربر ناصر شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      عکس سونو
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      ازمایش اسپرم انجام دهید اگر طبیعی بود اقدامی نیاز نیست
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 482 مشاهده پرسش
    سلام.دو هفته پیش عمل واریکوسل گرید ۳ انجام دادم.بعد از عمل حالت و شکل ظاهری بیضه ها تقریبا متقارن شده بود.اما امروز دوباره بیضه سمت چپ پایین تر قرار گرفته و رنگ ادرار هم قرمز هست.نگرانم که عود واریکوسل باشه.لطفا راهنمایی کنید.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      مشکلی نیست
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 542 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقت بخیر
    بنده ۲۲ ساله مجرد واریکسل سمت راست گرید ۱ و سمت چپ گرید ۲ داشتم که به تازگی عمل کرده ام و قبل عمل ازمایش اسپرم هم دادم که فقط یکم مشکل حرکت سرعت اسپرم ۸ بود و بنا به توصیه پزشک برای هر دو طرف عمل میکروسکوپیک انجام دادم و الان برای ماه اول قرص ویتامین ای،کارنیمکس۲۵۰،پنتافیل ۴۰۰ و قرص زینک پلاس تجویز کردن و بعد از اتمام ۲ ماه هم دارو تجویز خواهند کرد و بعد از ان ازمایش اسپرم خواهم داد.
    عکس ازمایش رو خدمتتون میفرستم حضرتعالی بی زحمت ارزیابی داشته باشین که اگر مشکلی نداشتم خیالم اسوده بشه چون اطرافیان واقعا نگرانم میکنن به خاطر اینکه میگن فلانی واریکسل داشت عمل کرد بچه دار نمیشه و... از این حرفا که خیلی به روحیم تاثیر میزاره.
    پیشاپیش تشکر میکنم از حضرتعالی
    دعا گویتان هستیم اقای دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      مشکلی نیست با این ازمایش میتونین بچه دار شین
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 518 مشاهده پرسش
    دکتر سلام
    من 17 سالمه هنگام انقباض بیضه در سمت راست بیضه و همچنین کمی در چپ حالت کرم مانندی میگیره
    ولی هنگام شل بودن بسیار طبیعی هستش
    بعد ی سوال دیگه من از چندین سال پیش گه گاهی دلم درد میگرفت تو طول روز اون موفع ها هم سونو دادم اما چیزی مشاهده نشد
    میخاستم بگم دل درد از نشانه های واریکوسله؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      سونو بیضه ها از جهت واریکوسل انجام شود
  • تصویر کاربر امیر شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    با سلام.من ۲۱ سالمه و به طور حرفه ای و پرفشار فوتبال بازی میکنم‌.من حدود ۲ ماه پیش به دلیل درد بیضه چپ در هنگام دویدن در فوتبال به دکتر مراجعه کردم که منجر به عمل واریکوسل شد،
    اما حالا که یکماه از عمل گذشته و بخیه هام خوب شده،بازم موقع دویدن در زمین فوتبال بیضه چپم درد میگیره.باید چکار کنم تا بتونم با رفع درد به فوتبالم که جزو شغلم حساب میشه ادامه بدم.؟؟ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      درد بعد از عمل واریکوسل خیلی اوقات میمونه و طبیعی است
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      مسکن مصرف شود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 488 مشاهده پرسش
    سلام دکتر وقت بخیر، بنده 28 سالمه و برای اولین بار با خانمم اقدام کردیم برای بچه دار شدن و شش ماهه گذشته که نتیجه نگرفتیم... دکتر خانمم برای من آزمایش اسپرم نوشت و با انجام دادن اون به متخصص مراجعه کردم و دکتر با نتیجه سونوگرافی که انجام دادم به من گفت با قطر وریدی ماکزیمم 2.7 بدون معاینه واریکسل شدید دارم و باید عمل بشم. خواستم ببینم نظر شما چیه؟ و یا امکانش هست دوره درمان دارویی رو شروع کنم و در صورت نتیجه نگرفتن عمل کنم؟ البته خانم بنده هم در حال انجام آزمایشاتش هست و نتیجه آمادگی بدن ایشان محرز نشده است.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      تا یک سال فرصت دهید اگر بچه دار نشدید واریکوسل عمل شود
  • تصویر کاربر کریمی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    همسر من بعد از ۷ماه رابطه ی بدون جلو گیری به پزشک مراجعه کردن. با سونو گرافی که انجام دادن متوجه واریکوسل در بیضه ی چپ شدن . ایا الان عمل ضروری هست. در ضمن اینکه ازمایش اسپرم شون کیفیت اسپرم خوب بوده و حرکت اسپرم ضعیف بوده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      ازمایش را ببیینم
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 533 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    من عمل واریکوسل انجام دادم جسارتا چند سوال خدمتون دارم:
    1-سفتی و کمی ورم درمحل عمل طبیعی است.
    2-دکتر محالج به من گقت تا یک ماه وزنه سنگین بلند نکنم جسارتا وزنه سنگسن منظور چند کیلو است چون من کارم ممکن است شامل قشار آوردن هل دادن و کار بدنی است.
    3-استفاده از توالت سنتی مشکلی ایجاد نمی کنه
    4- من 10 روز است عمل کردم پیاده روی طولانی 4-5 کیلومتر ضرری ندارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      پیاده روی ضرری نداره
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      وزنه بالای ۵ کیلو بلند نشه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      سفتی و ورم طبیعیه و به مرور از بین میره
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      توالت ایرانی مشکلی نداره
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر narges جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    باسلام
    پزشک عزیز شما در مورد فردی که در حمام دچار تکرر ادراری میشود چه راه حلی دارید؟من با این که کوتاه دوش میگیرم ولی به محض ورود به حمام دچار تکرر ادراری آزاردهنده ای هستم
    ممنونم اگر راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      مقا ومت علت تلقین و عصبی است
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 611 مشاهده پرسش
    سلام عرض میکنم خدمت ابر مرد پزشکی ایران

    خیلی خوشحال هستم که پزشکی همچون شما در این مملکت هست که حرفهایی برای گفتن ( علم و دانش )در سطح جهانی داره .

    جناب دکتر کرمی پدر بنده دچار بیماری سرطلان پیشرفته پروستات هستند . به همین خاطر روز سه شنبه عمل جراعی بیضه شدند و بیضه ها را خارج کردند . از امروز ایشان دچار بی اختیاری 50 درصدی ادرار شدند و همچنین درد شدید در پاها ( دردی بدتر از کلیه )
    لطفا راهنمایی بفرمائید.

    با کمال تشکر فراوان و آرزوی موفقیت های بیشتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام و تشکر از حسن نظر جناب عالی بهتر است اسکن استخوان از نظر شدت درگیری انجام دهید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 633 مشاهده پرسش
    با سلام
    من حدود 6 ماه هست مشکل التهاب پروستات دارم با تجویز پزشک تامسولوسین و سفکسیم و سیپروفلاکساسیم مصرف میکنم الان 4مشکل اصلی دارم:
    1- خالی شدن مثانه طول میکشه با وجود اینکه فشار ادرار اولیه کم نیست ولی یکباره تخلیه نمیشه و تا چند دقیقه بریده بریده ادامه دارد.
    2-در حالت نعوظ پرینه سفت و مثل سنگ میشه در حالت عادی هم کمی تورم دارد.
    3-وقتی ارضاء میشم اصلا مایع منی خارج نمیشه
    4-درد در مقعد دارم .
    خواهش میکنم در صورت امکان بفرمایید مشکل من چی هست و چکار باید بکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت تشخیص قطعی باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر مهرداد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 710 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من بدلیل ریزش مو مدتی اسپیرونولاکتون مصرف می کنم خواستم بپرسم ایا عوارض این دارو بعد از قطع دارو از بین میروند الان سه ماه مصرف می کنم عارضه بزرگی پستان یا کاهش میل جنسی در من نبوده ؟ لطفا مرا بدرستی راهنمایی کنید چون موهام برام خیلی مهمند ؟ با چ دوزیی احتمال عارضه این دارو کمتر میشود باتشکر بازم خواهش می کنم ک کامل منو راهنمایی کنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با قطع دارو عوارض از بین میرود
  • تصویر کاربر ز شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 626 مشاهده پرسش
    سلام در سرطان مرحله متوسط 7(3+4) ازکدام 3 روش عمل استفاده میکنید وآیا کامل پروستات و غدد لنفاوی و عصب و بافت اطراف را برمیدارید وعوارض بعداز عمل ان چیست آیا موقت است یا دائم؟ایا بعداز عمل به درمان های دیگر مثل رادیوتراپی یا هورمون درمانی نیاز است؟ سوال دیگر اگر سرطان فقط پروستات را درگیر کرده باشد بنظر شما عمل بهتر است یا رادیوتراپی ؟دکتر لطفا زودتر جواب دهید برایم حیاتیه متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین روش عمل جراحی است با شماره02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 550 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    بنده دارای بیضه نزول نکرده سمت چپ بودم که در سن 25 سالگی مورد عمل جراحی قرار گرفتم و دکتر آن را پایین کشیدند و گفتند اندازه آن کوچک است اما قدرت باروری دارد و به دلیل کوتاهی طناب ان ، در قسمت ابتدایی کیسه بیضه قرار گرفته شد. حال این سوال پیش می آید که آیا این مورد برای باروری و ازدواج من مشکی ایجاد خواهد نمود یا نه؟ طول آلت تناسلی بنده در حدود 11 سانتی متر می باشد..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      طول نرمال است باید از نظر باروری بررسی شوید
  • تصویر کاربر javad یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 642 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،



    من ۴۰ سال سنّ دارم، ازدواج کردم و یک بچه دارم. مدت طولانی که توی منیم خون وجود داره (از ساله ۱۳۷۵). برای اولین بار که به دکتر مراجعه کردم پس از معاینه پروستات آمپول ضد باکتری تجویز کرد (جنتمایسین). همچنین از مایه منی‌ تست گرفت که تعداد اسپرم نرمال بود. بعد از آن دوباره به صورت متناوب خون ریزی ادامه داشت و چون به دکتر‌های زیادی مراجعه کردم و نتیجه‌ای نگرفتم، دیگر ادامه ندادم. بعد از اینکه به ترکیه اومدم، به اورولوژیست مراجعه کردم و دکتر‌های اینجا با اولترا سونو گرافی‌ تشخیص دادند که توی پروستات سنگ وجود داره. بعد از یک سال دوباره به دکتر مراجعه کردم و گفتند که سنگ بزرگ نشده. حدودا یک سال بود که خونریزی نداشتم ولی‌ دوباره شروع شده. من حدود ۱ ماه دیگه به ایران می‌‌یام و می‌‌خواستم حضوری خدمت برسم. چون مدت زیادی در ایران نمی‌‌تونم بمونم (تقریباً یک ماه) می‌‌خواستم، وقت رو از قبل گرفته باشم.

    با عرض معذرت، چون من تلفن ایران رو ندارم، شمارهٔ تلفن ترکیه رو دادم که سیستم قبول نکرد. مجبور شدم، یه شماره از خودم بنویسم که شمارهٔ من نیست.



    سال خوبی‌ داشته باشید،

    جوادی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      وجود خون در منی اصلا جای نگرانی ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب