اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

راهنمای آموزش بیماران بزرگی خوش خیم پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بزرگی خوش خیم پروستات (هیپرپلازی خوش خیم پروستات BPH) بعد از 50 سالگی بروز می کندو 55-50 درصد مردان دچار این مشکل می شوند. بیشترین میزان بروز آن در سن 80-75 سالگی است.

پروستات غده ای است که در گردن مثانه قرار می گیرد و عملکرد آن ترشح فروکتوز، پروستاکلاندین ها، مواد ضدمیکروبی و مواد دیگر از جمله ترشح مایع منی است. با بزرگ شدن و فشار به گردن مثانه، راه عبور ادرار تنگ و یا بسته شده و خروج ادرار با مشکل روبرو می شود.

علت این بیماری نامعلوم است، اما دانشمندان معتقدند که عوامل هورمونی (تغییرات هورمونی)، عدم تعادل هورمون های مردانه، عفونت های مزمن ادراری، عوامل اقتصادی، اجتماعی و اثرات نژادی در بروز آن تاثیر دارند.

پیشگیری خاصی برای این بیماری وجود ندارد. با مراجعه به موقع و گرفتن شرح حال و معاینه از طریق مقعد (رکتال)  توسط پزشک و  انجام سونوگرافی می توان به بزرگی و بیماری های دیگر پروستات پی برد و اقدام به درمان های بعدی نمود.

علائم و نشانه ها بزرگی خوش خیم پروستات

تکرر ادرار، احساس نیاز فوری به دفع ادرار، ادرار شبانه (بیش از یکبار)، احساس فشارهای شکمی، کاهش فشار جریان ادرار، بند آمدن ادرار، قطره قطره ادرار کردن پس از پایان دفع ادرار، عدم احساس تخلیه کامل ادرار، احتباس شدید ادراری، عفونت های مکرر ادرار و در صورت عدم درمان گشادشدن لگنچه های کلیه، صدمه به کار کلیه ها و عواقب بعدی نارسایی کلیه می باشد. تغییرات ساختمان مثانه و تشکیل سنگ در مثانه نیز از دیگر عوارضی است که ممکن است رخ دهد.

تکرر ادراری

تشخیص بیماری بزرگی خوش خیم پروستات

اخذ شرح حال دقیق و معاینه پروستات، سونوگرافی و سیستوسکوپی، سه روش اصلی تشخیص این بیماری هستند.

درمان بزرگی خوش خیم پروستات

درمان بزرگی خوش خیم پروستات بستگی به شدت علائم و عوارض و علائم ناشی از آن، سن و شرایط عمومی بیمار دارد. ابتدا از درمان دارویی استفاده می شود. در صورت عدم بهبودی و ایجاد انسداد مسیر ادراری، بر حسب اندازه پروستات و علائم و شرایط بیمار، از دو روش رایج جراحی پروستات (پروستاتکتومی) استفاده می شود.

۱- تراشیدن پروستات با ابزارهای مخصوص از طریق مجرای ادرار (TUR)

۲- روش جراحی باز و درآوردن کامل پروستات (جراحی شکمی)

مراقبت های بعد از عمل در بیمارستان بزرگی خوش خیم پروستات

✅ تا 24 ساعت در تخت استراحت خواهید کرد و در صورت درد، به شما مسکن تزریق خواهد شد.

✅ بعد از عمل، مرتب سرفه کنید و تنفس عمیق داشته باشید. در هنگام سرفه، کشیدن نفس عمیق و یا تمرینات تنفسی با دست یا با یک بالش کوچک، محل جراحی خود را حمایت کنید.

✅ جهت پیشگیری از تشکیل لخته در پاها، ممکن است برای شما جوراب طبی کشی تجویز شود. ابتدا پاها را کمی (15 تا 30 درجه) بالا بیاورید و سپس جوراب را بپوشید. موقع پوشیدن، جوراب نباید چین و چروک داشته باشد تا فشاری به رگ های پا وارد نشود. روزی دو بار به مدت 20 دقیقه آن را باز کنید و سپس مجدداً بپوشید.

✅ ادرار شما برای چند روزی خونی خواهد بود که یک امر طبیعی است، لذا نگران نباشید. برای جلوگیری از لخته شدن خون (که موجب انسداد ادرار می شود)، از راه سوند فولی (سه راهه) مثانه شستشو داده می شود تا ادرار به راحتی خارج گردد. معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ به محض اجازه پزشک، با کمک پرستار از تخت خارج شوید. با قدم زدن، روند بهبودی بیماری تسریع می شود و از لخته شدن خون در عروق پاها جلوگیری می شود.

✅ معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ هنگام راه رفتن کیسه ادرار باید پایین تر از سطح بدن باشد ولی مواظب باشید کشیده نشود و به محض اینکه دو سوم کیسه پر شد، می بایست تخلیه گردد.

آموزش مراقبت از خود در منزل بزرگی خوش خیم پروستات

تشخیص بزرگی پروستات

✅ در منزل به طور مرتب راه بروید، تحرک داشته باشید و از نشستن به مدت طولانی (بیش از 2 ساعت ) خودداری کنید.

✅ هنگام دفع زور نزنید و با رعایت رژیم غذایی نظیر سبزیجات و میوه جات و یا با مصرف ملین طبق نظر پزشک، از پیدایش یبوست جلوگیری کنید. رژیم غذایی شما معمولی خواهد بود مگر پزشکتان نظر دیگری داشته باشد.

✅ مایعات زیاد بنوشید (8 تا 10 لیوان) تا ادرار رقیق شود. بعد از شروع مصرف مایعات، از آب، چای کمرنگ، آب کمپوت (سیب، گلابی، آناناس) استفاده کنید و برای مدتی از آب میوه های خام استفاده نکنید. از مصرف غذاها و نوشابه های محرک سیستم عصبی مثل کافئین (قهوه و نوشابه های حاوی کولا مثل کوکاکولا) و نوشابه های الکلی خودداری کنید.

✅ مرتب با ورزش هاش پرینه مثل جمع کردن و شل کردن عضلات باسن و ایستادن و نشستن، عضلات ناحیه باسن را تقویت کنید (10 بار در ساعت). هر روز دوش بگیرید و برای تسکین ناراحتی ناحیه پرینه از لگن آب گرم طبق نظر پزشک می توانید استفاده کنید.

✅ هنگام ادرار کردن جریان ادرار را قطع و وصل کنید. این کار به تقویت اسنفکتر ها و کنترل ادرار کمک می کند.

✅ تا مدتی ممکن است بی اختیاری داشته باشید، این امری طبیعی است بنابراین نگران نباشید. این نوع بی اختیاری مدتی طول می کشد و به مرور برطرف خواهد شد.

✅ 8 هفته بعد از جراحی مجاز به فعالیت جنسی هستید. در صورت ناتوانی جنسی از مشاوره پزشک کمک بگیرید.

تعویض پانسمان در منزل یا درمانگاه باید با روش استریل انجام شود.

✅ داروهایی که برایتان تجویز شده را به موقع استفاده کنید و مقدار آن را کم و یا زیاد نکنید. چنانچه مصرف دارویی را فراموش کردید، اگر نزدیک به ساعت بعدی است آن را نخورید و داروی ساعت بعدی را مصرف کنید.

✅ اندازه گیری درجه حرارت از راه مقعد، تنقیه، رکتال تیوب (لوله مخصوص دفع گاز از روده) و شیاف ممنوع می باشد.

✅ در صورت پیدایش علائم و نشانه هایی مثل بسته شدن راه ادرار، احساس پری در مثانه، احساس نیاز به دفع ادرار، اسپاسم (گرفتگی عضلات) مثانه، نشت ادرار اطراف سوند، کاهش ادرار یا قطع ادرار در کیسه به مدت 4 ساعت و علائم عفونت ادراری شامل تب ، لرز، گیجی و بی قراری فورا ًبه جراح خود گزارش دهید.

✅ 4 تا 6 هفته از بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید و فعالت های خود را به مرور افزایش دهید.

✅ از رانندگی در جاده های پر دست انداز خودداری کنید و حد مجاز رانندگی حداکثر 2 ساعت می باشد.

✅ جواب نمونه پروستات ارسالی به آزمایشگاه را بعد از 14-10 روز از بخش پاتولوژی دریافت و به پزشک خود نشان دهید.

✅ به تاریخ ویزیت بعدی که برای شما تعیین شده توجه کنید و در آن تاریخ مراجعه نمایید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.4/5 - (22 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر هومان شنبه ۲۳ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 481 مشاهده پرسش
    سلام دکتر. من 20 سال دارم و ازدواج نکردمه همیشه میترسم الت تناسلی من قدرت آمیزش نداشته باشه. چطور بفهمم آیا نعوظ مناسبی برای آمیزش دارم یا نه؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      هنوز زود است
  • تصویر کاربر صادق پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 475 مشاهده پرسش
    با سلام. جناب دکتر من مشکل نعوظ دارم به این صورت که ابتدا نعوظ میشه ولی بعدش از بین میره و به همین دلیل در ارتباط دچار مشکل شدید هستم. به پزشک مراجعه کردم سونوگرافی داپلر رو تجویز کرد. متنی که دکتر سونوگرافی بعد از آزمایش نوشت به این صورت بود:
    در بررسی کار داپلر انجام شده از پنیس تا دقیقه ی بیست: تا دقیقه ی 5 فلوی شریانی با psv نرمال در دو طرف مشاهده شد. از دقیقه ی 10 تا انتهای بررسی کاهش شدید فلوی شریانی و افت psv مشهود است که دو صرفه بوده و در سمت راست شدت بیشتری دارد. با توجه به آنکه از ابتدای بررسی ارکشن کامل وجود نداشت و در ابتدای مراجعه حالت وازوواگال در بیمار وجود داشت که تشدید کننده و یا ایجاد کننده حالت مشابه نارسایی شریانی است نتایج بررسی شده ایده آل نمی باشد ولی احتمال نارسایی شریانی بخصوص در سمت راست می تواند مطرح شود. در تمامی طول بررسی تصویری از نارسایی ولیک وریدی مشاهده نشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      بررسی تکمیلی میخواهد
  • تصویر کاربر امین جمعه ۲۲ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 532 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب دکتر
    30 ساله هستم. مجرد. احساس میکنم که به صورت کارامد نعوظ ندارم. یعنی مثلا وقتی صبح ها بیدار میشم عضلات ناحیه الت تناسلی شل هستش. یا صحنه های محرک باعث تحریک نمیشه. ارتباطی با جنس مخالف نداشته ام.متاسفانه خود ارضایی دارم. در اثر مالش ناحیه دچار نعوظ میشم. البته این نعوظ هم به صورت پیوسته نیست.
    خیلی خیلی کم دچار احتلام شده ام. البته زندگی توام با مشغله ذهنی دارم و بعضا افسرده.
    قبلا یکبار قرص sdf 100 مصرف کردم. موثر بود.
    لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      مشکل شما عصبی است
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۰ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    باسلام دکتر دکتر من عدم نعوظ دارم البته دستگاهم میاد بالا نصفه ولی سفت ومحکم نیست ..دومشکل دارم استرسیم و استمناع به مدت چن سال انجام میدادم الان استمناع انجام نمیدهم به مدت 60روزه بنظر شما مشکل من با چ داروهایی حل می شود ....سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      با مراجعه به دکتر
    2. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      اقای دکتر مشخصه ادم با ایمانی هستین ک اینق به مردم کمک میکنید ...اگه بتونید در جواب تون توضیح بیشتری بدین ممنون میشم.....مشک عدم نعوظ 100 درصد قابل درمان هست ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      اگر پنچری نباشد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 511 مشاهده پرسش
    ببخشید من 7 روز پیش واستون پیام دادم که جوانی 28 ساله هستم 13 ساله کار استمناع انجام میدادم روزی دو بار تا سه بار ...شما جواب دادین نیاز به بررسی دارید ....میخواستم اگه میشه لطف کنین یه کم برام توضیح بدین ممکنه دلیلش چی باشه ....الان حدود دوماهه کامل ترکش کردم ....یعنی دیکه نمیتونم ازدواج کنم ...ممنون اگه بتونید یه توضیح بیشتری بدین ....قربانت ...دعا گوی شما از دهدشت استان کهگیلویه وبویراحمد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      قطع بكنيد با گذر زمان بهتر ميشويد
  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2465 مشاهده پرسش
    سن:24سال مجرد یکدفعه رابطه داشتم داخل واژن کردم حس واژن نداشتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      با بك بار قضاوت درست نيست
    2. تصویر کاربر محسن شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      اصلا از سن بلوغ تا حالا آب شهوت و جنوب شدن ندیدم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      بايد لروسي شويد
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      بايد بررسي شويد متن اول اشتباه شد
    5. تصویر کاربر محسن شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      چه طوری باید برسی بشم کسی اصفهان سراغ دارید به من معرفی کنید شما تهران هستید امکان امدن به تهران نیست شما چه پیشنهادی دارید
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      با 1 بار نمیتوان قضاوت کرد
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر ali جمعه ۱۵ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 525 مشاهده پرسش
    ممنون از جوابتون آقای دکتر
    خب چیکار کنم بیام پیش شما یا شهر خودمون پیش چه دکتری برم من شهرستان
    بازم ممنونم ازتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      آنجا برويد
  • تصویر کاربر amirhossein شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 519 مشاهده پرسش
    درود..
    واقعا از مطرح کردن پرسش خود بیزارم ...!!!
    من 20 سالمه (مجرد)و تغریبا از 15 سالگی شروع به خود ارضایی کردم ولی مدت 4 ماه هست که دیگه این کارو نمیکنم ... اما از اون به بعد دچار مشکل انزال حتی با فکر کردن شدم... !!!
    میخواستم بپرسم که ایا زود انزالی ناشی از خود ارضایی و این مشکل به مرور زمان رفع میشوند؟ اگر نه که چطور باید به فکر درمان بود؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله مطلب سايت من را بخوانيد
  • تصویر کاربر م. دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2859 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما دکتر گرامی

    اینجانب با وجود ایجادنعوظ قادر به انجام دخول نمی باشم حتی بعد از اینکه از عمل دخول کناره گیری می کنم، همچنان نعوظ دارم. من آزمایش سونوگرافی داپلر رنگی از وریدهای آلت تناسلی ام را برای شناسایی علت انجام داده ام. متاسفانه هر کدام از پزشکان من نظر متفاوتی داشته و یکی از آنها احتمال نشت وریدی دادند ولی در ادامه گفتند که مشکل خاصی نیست و باید استرس را از خود دور کنم. با توجه به اینکه می دانم بیماری نشت وریدی غیرقابل درمان هست، می خواستم بدانم با توجه به انجام آزمایش داپلری که داده ام ، محدوده نرمال و طبیعی شاخص هایی همچون PSV و EDV و RI در این آزمایش چگونه هست و در حالت نرمال و رد احتمال نشت وریدی می بایست این شاخص ها در چه رنجی باشند؟ ممنون میشم در این رابطه اطلاعات خود رو بیان کنید.
    و سوال دیگر اینکه برای اینکه از وجود یا عدم وجود بیماری نشت وریدی مطمئن شوم، چه آزمایش یا تستی در این زمینه می تواند به من کمک کند؟
    در ادامه نتیجه سونوگرافی داپلر خود را ارسال کرده ام. ممنون میشم نظرتون رو راجع به اون بگید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      نشت وریدی درمان ندارد
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۴ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 490 مشاهده پرسش
    با سلام مجدد
    آقای دکتر من خود ارضایی تا حدود پنج شش سال پیش زیاد داشتم ولی دیگه ندارم یعنی نعوذ به اون صورت ندارم به نظرتون چیکارکنم و منظورتون از درمان چیه ؟ و کی پیگیرش باشم ایا به فکر ازدواج باشم یا اول درمان؟
    ممنون از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر narges جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    باسلام
    پزشک عزیز شما در مورد فردی که در حمام دچار تکرر ادراری میشود چه راه حلی دارید؟من با این که کوتاه دوش میگیرم ولی به محض ورود به حمام دچار تکرر ادراری آزاردهنده ای هستم
    ممنونم اگر راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      مقا ومت علت تلقین و عصبی است
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 611 مشاهده پرسش
    سلام عرض میکنم خدمت ابر مرد پزشکی ایران

    خیلی خوشحال هستم که پزشکی همچون شما در این مملکت هست که حرفهایی برای گفتن ( علم و دانش )در سطح جهانی داره .

    جناب دکتر کرمی پدر بنده دچار بیماری سرطلان پیشرفته پروستات هستند . به همین خاطر روز سه شنبه عمل جراعی بیضه شدند و بیضه ها را خارج کردند . از امروز ایشان دچار بی اختیاری 50 درصدی ادرار شدند و همچنین درد شدید در پاها ( دردی بدتر از کلیه )
    لطفا راهنمایی بفرمائید.

    با کمال تشکر فراوان و آرزوی موفقیت های بیشتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام و تشکر از حسن نظر جناب عالی بهتر است اسکن استخوان از نظر شدت درگیری انجام دهید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 632 مشاهده پرسش
    با سلام
    من حدود 6 ماه هست مشکل التهاب پروستات دارم با تجویز پزشک تامسولوسین و سفکسیم و سیپروفلاکساسیم مصرف میکنم الان 4مشکل اصلی دارم:
    1- خالی شدن مثانه طول میکشه با وجود اینکه فشار ادرار اولیه کم نیست ولی یکباره تخلیه نمیشه و تا چند دقیقه بریده بریده ادامه دارد.
    2-در حالت نعوظ پرینه سفت و مثل سنگ میشه در حالت عادی هم کمی تورم دارد.
    3-وقتی ارضاء میشم اصلا مایع منی خارج نمیشه
    4-درد در مقعد دارم .
    خواهش میکنم در صورت امکان بفرمایید مشکل من چی هست و چکار باید بکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت تشخیص قطعی باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر مهرداد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 710 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من بدلیل ریزش مو مدتی اسپیرونولاکتون مصرف می کنم خواستم بپرسم ایا عوارض این دارو بعد از قطع دارو از بین میروند الان سه ماه مصرف می کنم عارضه بزرگی پستان یا کاهش میل جنسی در من نبوده ؟ لطفا مرا بدرستی راهنمایی کنید چون موهام برام خیلی مهمند ؟ با چ دوزیی احتمال عارضه این دارو کمتر میشود باتشکر بازم خواهش می کنم ک کامل منو راهنمایی کنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با قطع دارو عوارض از بین میرود
  • تصویر کاربر ز شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 626 مشاهده پرسش
    سلام در سرطان مرحله متوسط 7(3+4) ازکدام 3 روش عمل استفاده میکنید وآیا کامل پروستات و غدد لنفاوی و عصب و بافت اطراف را برمیدارید وعوارض بعداز عمل ان چیست آیا موقت است یا دائم؟ایا بعداز عمل به درمان های دیگر مثل رادیوتراپی یا هورمون درمانی نیاز است؟ سوال دیگر اگر سرطان فقط پروستات را درگیر کرده باشد بنظر شما عمل بهتر است یا رادیوتراپی ؟دکتر لطفا زودتر جواب دهید برایم حیاتیه متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین روش عمل جراحی است با شماره02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 550 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    بنده دارای بیضه نزول نکرده سمت چپ بودم که در سن 25 سالگی مورد عمل جراحی قرار گرفتم و دکتر آن را پایین کشیدند و گفتند اندازه آن کوچک است اما قدرت باروری دارد و به دلیل کوتاهی طناب ان ، در قسمت ابتدایی کیسه بیضه قرار گرفته شد. حال این سوال پیش می آید که آیا این مورد برای باروری و ازدواج من مشکی ایجاد خواهد نمود یا نه؟ طول آلت تناسلی بنده در حدود 11 سانتی متر می باشد..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      طول نرمال است باید از نظر باروری بررسی شوید
  • تصویر کاربر javad یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 640 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،



    من ۴۰ سال سنّ دارم، ازدواج کردم و یک بچه دارم. مدت طولانی که توی منیم خون وجود داره (از ساله ۱۳۷۵). برای اولین بار که به دکتر مراجعه کردم پس از معاینه پروستات آمپول ضد باکتری تجویز کرد (جنتمایسین). همچنین از مایه منی‌ تست گرفت که تعداد اسپرم نرمال بود. بعد از آن دوباره به صورت متناوب خون ریزی ادامه داشت و چون به دکتر‌های زیادی مراجعه کردم و نتیجه‌ای نگرفتم، دیگر ادامه ندادم. بعد از اینکه به ترکیه اومدم، به اورولوژیست مراجعه کردم و دکتر‌های اینجا با اولترا سونو گرافی‌ تشخیص دادند که توی پروستات سنگ وجود داره. بعد از یک سال دوباره به دکتر مراجعه کردم و گفتند که سنگ بزرگ نشده. حدودا یک سال بود که خونریزی نداشتم ولی‌ دوباره شروع شده. من حدود ۱ ماه دیگه به ایران می‌‌یام و می‌‌خواستم حضوری خدمت برسم. چون مدت زیادی در ایران نمی‌‌تونم بمونم (تقریباً یک ماه) می‌‌خواستم، وقت رو از قبل گرفته باشم.

    با عرض معذرت، چون من تلفن ایران رو ندارم، شمارهٔ تلفن ترکیه رو دادم که سیستم قبول نکرد. مجبور شدم، یه شماره از خودم بنویسم که شمارهٔ من نیست.



    سال خوبی‌ داشته باشید،

    جوادی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      وجود خون در منی اصلا جای نگرانی ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب