اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

راهنمای آموزش بیماران بزرگی خوش خیم پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بزرگی خوش خیم پروستات (هیپرپلازی خوش خیم پروستات BPH) بعد از 50 سالگی بروز می کندو 55-50 درصد مردان دچار این مشکل می شوند. بیشترین میزان بروز آن در سن 80-75 سالگی است.

پروستات غده ای است که در گردن مثانه قرار می گیرد و عملکرد آن ترشح فروکتوز، پروستاکلاندین ها، مواد ضدمیکروبی و مواد دیگر از جمله ترشح مایع منی است. با بزرگ شدن و فشار به گردن مثانه، راه عبور ادرار تنگ و یا بسته شده و خروج ادرار با مشکل روبرو می شود.

علت این بیماری نامعلوم است، اما دانشمندان معتقدند که عوامل هورمونی (تغییرات هورمونی)، عدم تعادل هورمون های مردانه، عفونت های مزمن ادراری، عوامل اقتصادی، اجتماعی و اثرات نژادی در بروز آن تاثیر دارند.

پیشگیری خاصی برای این بیماری وجود ندارد. با مراجعه به موقع و گرفتن شرح حال و معاینه از طریق مقعد (رکتال)  توسط پزشک و  انجام سونوگرافی می توان به بزرگی و بیماری های دیگر پروستات پی برد و اقدام به درمان های بعدی نمود.

علائم و نشانه ها بزرگی خوش خیم پروستات

تکرر ادرار، احساس نیاز فوری به دفع ادرار، ادرار شبانه (بیش از یکبار)، احساس فشارهای شکمی، کاهش فشار جریان ادرار، بند آمدن ادرار، قطره قطره ادرار کردن پس از پایان دفع ادرار، عدم احساس تخلیه کامل ادرار، احتباس شدید ادراری، عفونت های مکرر ادرار و در صورت عدم درمان گشادشدن لگنچه های کلیه، صدمه به کار کلیه ها و عواقب بعدی نارسایی کلیه می باشد. تغییرات ساختمان مثانه و تشکیل سنگ در مثانه نیز از دیگر عوارضی است که ممکن است رخ دهد.

تکرر ادراری

تشخیص بیماری بزرگی خوش خیم پروستات

اخذ شرح حال دقیق و معاینه پروستات، سونوگرافی و سیستوسکوپی، سه روش اصلی تشخیص این بیماری هستند.

درمان بزرگی خوش خیم پروستات

درمان بزرگی خوش خیم پروستات بستگی به شدت علائم و عوارض و علائم ناشی از آن، سن و شرایط عمومی بیمار دارد. ابتدا از درمان دارویی استفاده می شود. در صورت عدم بهبودی و ایجاد انسداد مسیر ادراری، بر حسب اندازه پروستات و علائم و شرایط بیمار، از دو روش رایج جراحی پروستات (پروستاتکتومی) استفاده می شود.

۱- تراشیدن پروستات با ابزارهای مخصوص از طریق مجرای ادرار (TUR)

۲- روش جراحی باز و درآوردن کامل پروستات (جراحی شکمی)

مراقبت های بعد از عمل در بیمارستان بزرگی خوش خیم پروستات

✅ تا 24 ساعت در تخت استراحت خواهید کرد و در صورت درد، به شما مسکن تزریق خواهد شد.

✅ بعد از عمل، مرتب سرفه کنید و تنفس عمیق داشته باشید. در هنگام سرفه، کشیدن نفس عمیق و یا تمرینات تنفسی با دست یا با یک بالش کوچک، محل جراحی خود را حمایت کنید.

✅ جهت پیشگیری از تشکیل لخته در پاها، ممکن است برای شما جوراب طبی کشی تجویز شود. ابتدا پاها را کمی (15 تا 30 درجه) بالا بیاورید و سپس جوراب را بپوشید. موقع پوشیدن، جوراب نباید چین و چروک داشته باشد تا فشاری به رگ های پا وارد نشود. روزی دو بار به مدت 20 دقیقه آن را باز کنید و سپس مجدداً بپوشید.

✅ ادرار شما برای چند روزی خونی خواهد بود که یک امر طبیعی است، لذا نگران نباشید. برای جلوگیری از لخته شدن خون (که موجب انسداد ادرار می شود)، از راه سوند فولی (سه راهه) مثانه شستشو داده می شود تا ادرار به راحتی خارج گردد. معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ به محض اجازه پزشک، با کمک پرستار از تخت خارج شوید. با قدم زدن، روند بهبودی بیماری تسریع می شود و از لخته شدن خون در عروق پاها جلوگیری می شود.

✅ معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ هنگام راه رفتن کیسه ادرار باید پایین تر از سطح بدن باشد ولی مواظب باشید کشیده نشود و به محض اینکه دو سوم کیسه پر شد، می بایست تخلیه گردد.

آموزش مراقبت از خود در منزل بزرگی خوش خیم پروستات

تشخیص بزرگی پروستات

✅ در منزل به طور مرتب راه بروید، تحرک داشته باشید و از نشستن به مدت طولانی (بیش از 2 ساعت ) خودداری کنید.

✅ هنگام دفع زور نزنید و با رعایت رژیم غذایی نظیر سبزیجات و میوه جات و یا با مصرف ملین طبق نظر پزشک، از پیدایش یبوست جلوگیری کنید. رژیم غذایی شما معمولی خواهد بود مگر پزشکتان نظر دیگری داشته باشد.

✅ مایعات زیاد بنوشید (8 تا 10 لیوان) تا ادرار رقیق شود. بعد از شروع مصرف مایعات، از آب، چای کمرنگ، آب کمپوت (سیب، گلابی، آناناس) استفاده کنید و برای مدتی از آب میوه های خام استفاده نکنید. از مصرف غذاها و نوشابه های محرک سیستم عصبی مثل کافئین (قهوه و نوشابه های حاوی کولا مثل کوکاکولا) و نوشابه های الکلی خودداری کنید.

✅ مرتب با ورزش هاش پرینه مثل جمع کردن و شل کردن عضلات باسن و ایستادن و نشستن، عضلات ناحیه باسن را تقویت کنید (10 بار در ساعت). هر روز دوش بگیرید و برای تسکین ناراحتی ناحیه پرینه از لگن آب گرم طبق نظر پزشک می توانید استفاده کنید.

✅ هنگام ادرار کردن جریان ادرار را قطع و وصل کنید. این کار به تقویت اسنفکتر ها و کنترل ادرار کمک می کند.

✅ تا مدتی ممکن است بی اختیاری داشته باشید، این امری طبیعی است بنابراین نگران نباشید. این نوع بی اختیاری مدتی طول می کشد و به مرور برطرف خواهد شد.

✅ 8 هفته بعد از جراحی مجاز به فعالیت جنسی هستید. در صورت ناتوانی جنسی از مشاوره پزشک کمک بگیرید.

تعویض پانسمان در منزل یا درمانگاه باید با روش استریل انجام شود.

✅ داروهایی که برایتان تجویز شده را به موقع استفاده کنید و مقدار آن را کم و یا زیاد نکنید. چنانچه مصرف دارویی را فراموش کردید، اگر نزدیک به ساعت بعدی است آن را نخورید و داروی ساعت بعدی را مصرف کنید.

✅ اندازه گیری درجه حرارت از راه مقعد، تنقیه، رکتال تیوب (لوله مخصوص دفع گاز از روده) و شیاف ممنوع می باشد.

✅ در صورت پیدایش علائم و نشانه هایی مثل بسته شدن راه ادرار، احساس پری در مثانه، احساس نیاز به دفع ادرار، اسپاسم (گرفتگی عضلات) مثانه، نشت ادرار اطراف سوند، کاهش ادرار یا قطع ادرار در کیسه به مدت 4 ساعت و علائم عفونت ادراری شامل تب ، لرز، گیجی و بی قراری فورا ًبه جراح خود گزارش دهید.

✅ 4 تا 6 هفته از بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید و فعالت های خود را به مرور افزایش دهید.

✅ از رانندگی در جاده های پر دست انداز خودداری کنید و حد مجاز رانندگی حداکثر 2 ساعت می باشد.

✅ جواب نمونه پروستات ارسالی به آزمایشگاه را بعد از 14-10 روز از بخش پاتولوژی دریافت و به پزشک خود نشان دهید.

✅ به تاریخ ویزیت بعدی که برای شما تعیین شده توجه کنید و در آن تاریخ مراجعه نمایید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.4/5 - (22 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر عقیل دوشنبه ۲۶ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 522 مشاهده پرسش
    باسلام 39سال سن دارم الان تقریبا 15سال ازدواج کردم .و6سال هستش به شدت میل جنسی ندارم .وبچه دارهم نشدم واریکوسل داشتم سال 95 عمل کردم .وبه تازگی هم درد زیر شکم داشتم که سونو دادم دکتر گفته فتق کوچیک کمی سوراخ شده طی فشاری که میاری بادکتر جراح مشورت کن واحتمالا باید عمل کنی .وبه شدت بی میل جنسی هم هستم .عمل واریکسول هم دوطرف رو انجام دادم .خواستم بدونم چکار باید کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      در صورت فتق باید عمل شوید. برای بررسی میل جنسی ابتدا ازمایشات کامل داده شود
  • تصویر کاربر نادر چهارشنبه ۲۱ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 528 مشاهده پرسش
    اقای دکتر بنده نزدیک 5ماهه مشکل نعوظ دارم وقتی قصد نزدیکی دارم التم یا نعوظ پیدا نمی کنه یا اگر از سیدنافیل استفاده کنم وسط رابطه از دست میدم نعوظمو به خاطر اضطرابی که داشتم به تجویز پزشک روانشناس قبلا اس سیتالوپرام مصرف می کردم ولی گفتم شاید از اونه و قطع کردم ولی تاثیری ندیدم
    برای اینکه فکر میکردم شاید جسمیه 8جلسه شاک ویو هم رفتم ولی هیچ تاثیری ندیدم از طرفی میل جنسی هم تو این مدت خیلی کم شده و نوعی بیزاری به رابطه پیدا کردم سپاسگذارتونم راهنمایی بفرمایین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۱ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      آزمایشات کامل در مرحله اول انجام شود
  • تصویر کاربر حسام پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی ۳۵ ساله هستم و ۸۰ کیلو وزن و۱۷۰ قد دارم که مدت سه سال است که مشکل شل شدن آلت بعد از نعوظ اولیه دارم که باعث شده که درگیر مسایل فکری و افسردگی شوم سپاسگزار میشوم که در این زمینه کمکم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      قدم اول ازمایشات کامل داده شود
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 520 مشاهده پرسش
    سلام دیروز ازتون سوال پرسیدم که شمارش پرسش 221098هست فرمودین سونو وآزمایش مجدد اسپرم بگیرم رفتم پیش متخصص کلیه ومجاری ادراری که آزمایش بنویسند جریان رو گفتم معاینه فیزیکی کردن وگفتن واریکوسل نیست
    برای آزمایش اسپرم هم دوتا قرص دادن گفتن بعد مصرف آزمایش بگیرم ببینم چطور میشه قرص"نپتوکسی فیلین وکلومیفن"60روز
    با عرض شرمندگی میخواستم ببینم اولا نظر شما در مورد دارو ها چیه؟
    ثانیا داروی پاروکستین ۲۰ که شما برای انزال فرمودین تداخلی با این داروها نداره واینکه خود این دارو عوارضی نداره؟
    چون تو نظرات عوارض دارو خوندم بعضی افراد گفتن بعد از ترک این قرص ها کلا دیگه نعوظ نداشتند-با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      درمان زودانزالی همین است که عرض کردم ، ولی اگر انزال بیش از ۱ دقیقه است توصیه نمیشه. در مورد اسپرم هم من نظرم رو عرض کردم
  • تصویر کاربر کاوه شنبه ۲۴ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 660 مشاهده پرسش
    با سلام. خواهش میکنم با دقت علائم من رو بخونید. من در هنگام خودارضایی مشکل نعوظ ندارم و با سکس دهانی توسط پارتنر هم نعوظم حفظ میشه. گاها صبحها تا وقتی توی تخت هستم نعوظ سفت بیش از ۲۰ دقیقه دارم اما اگر از جا بلند شوم زیر ۱ دقیقه از بین میره. اما در هنگام دخول به هیچ وجه قدرت حفظ نعوظ ندارم ( فقط ۳۰ ثانیه) ممکنه نشت وریدی داشته باشم؟ با ویزارسین 50 نمیتونم 20 دقیقه سکس کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      با روانپزشک مسایل جنسی مشورت شود
    2. تصویر کاربر کاوه جمعه ۲۳ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      ممنون دکتر عزیز. آیا داشتن نعوظ صبحگاهی 30 دقیقه ای و توانایی سکس با ویزارسین 50 به مدت حدود 20 دقیقه نشت وریدی رو منتفی میکنه؟
    3. تصویر کاربر کاوه جمعه ۲۳ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      ممنون. جناب دکتر آیا داشتن نعوظ صبحگاهی 30 دقیقه ای و توانایی سکس با ویزارسین 50 به مدت حدود 20 دقیقه نشت وریدی رو رد میکنه؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      بله
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر، ببخشید مزاحم شدم .... متاهل هستم و مشکلی واسم پیش اومده ، متاسفانه بنده اقدام به خرید تمرینات کششی از سایت افزایش طول ألت (روش پیترتاک) نمودم . بعد از چند جلسه و در حین تمرین یک آن حس کردم تمرینات به آلت فشار مضاعف اوردند و ترسیدم. تمرینات رو گذاشتم کنار، ولی از اونموقع حدود ۶ روز هست دیگه الت نعوظ نمیشه ! نعوظ ناقص و سریع تخلیه میشه. نمیدونم آلت دچار نشتی شده یا پارگی داخلی و یا ... ، خونریزی و درد محسوسی در اون قسمت ندارم. فقط سمت چپ از بیخ آلت بعضی مواقع یه درد بسیار کوچک دارم. ضمنا ۳ سال پیش حین رابطه جنسی ، شریک جنسی م تکون خورد و به آلت یک ضربه ای مثل شکستگی از همین نقطه وارد شد و دیگه نعوظ نشد . رفتم دکتر، جهت تست یکعدد قرص بهم داد گفت بخور اگر نعوظ کامل نشدی حتما آلت نشتی داره و باید عمل شی که اونموقع نعوظ کامل اتفاق افتاد. ولی الان مجدد الت با انجام تمرینات کششی همونجوری شد. استرس گرفتم از این وضعیت. اشتباهی انجام دادم و ‍‍ پشیمانم. آقای دکتر ببخشید من از بوشهر پیام میفرستم خدمتتون. ممنون میشم لطف نموده و راهنمایی نمایید که چه اتفاقی ممکنه افتاده باشد و جهت درمان چه اقدامی انجام دهم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      سونوگرافی از الت انجام شود روش های افزایش طول همه دروغن
  • تصویر کاربر یاری شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 418 مشاهده پرسش
    باسلام و ادب
    آقایی هستم ۴۷ ساله موقع نزدیکی در بعضی از مواقع با شل شدگی آلت روبرو میشوم و به راحتی ارکت نمیشم تا به حال از هیچ وسیله ای تاخیری استفاده نکرده ام و زمانی که کاندوم استفاده میکنم این مشکل را هم دارم پیشنهاد شما چیست جناب پرفسور عزیز و چه درمانی را توصیه میکنید.
    سپاس از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      ابتدا بررسی ازمایش خون شوید اگر طبیعی بود تادالافیل ۱۰ نیم ساعت قبل از رابطه
  • تصویر کاربر امیر شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 495 مشاهده پرسش
    سلام من ۲۸ سالمه ۲ سال اسیتالوپرام مصرف کردم اواخر دچار اختلال نعوظ و همچنین بی حسی آلت شدم، الان هفت ماهه داروها رو قطع کردم ولی همچنان مشکل باقیست! آیا ممکنه داروها به کلی من رو یائسه کرده باشند؟ تستوسترون هم یکم پایین بود ولی با خوردن کلومیفن رفت بالای رنج نرمال حتی، ولی تاثیری تو مشکلم نداشت اصلا
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      قاعدتا بعد از قطع دارو باید اختلال نعوظ برطرف شه ، عکس ازمایشات خود را بفرستید
    2. تصویر کاربر امیر شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      این آخرین آزمایش من خدمت شما
    3. تصویر کاربر امیر شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      این عکس آزمایش من خدمت شما
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      عدد تستوسترون قبلی شما چند بوده ؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      شما با مدارکتون مراجعه حضوری انجام بدین ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ همچنین باید با متخصص غدد هم مشورت کنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محمدباغجری شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 514 مشاهده پرسش
    Mohammad Baghejari:
    سلام بنده 36سال دارم ومتاهل
    آتروفی بیضه راست دارم وبیضه راست کوچیکه وهمین سمت 10سال پیش فتق عمل کردم
    چون صاحب فرزند نشدم آزمایش اسپرم دادم ودکتر زنان که خانمم رفته بود گفته بود تعداد اسپرم و حرکت اون کمه،آمپول زدم ولی بچه دار نشدم
    الان حدودا 2سال،شایدم بیشتر حالت دوره ایی واسم این اتفاق میفته که هم مشکل نعوض پیدا میکنم هم زود انزالی
    با اینکه مثلا حدودا 1ماه قبل وقبلتر می‌تونستم شب در میون یا بعضی وقتا هرشب بدون مشکل رابطه داشته باشم
    این اتفاق که میگم الان یک ماهه واسم افتاده حدودا شاید 6ماه پیش هم افتاده وخود بخود خوب شدم (سه چهار باره این اتفاق میفته)
    چند باره که هی این اتفاق واسم میفته باز خوب میشم ولی الان اینطور شدم هم نعوظ مشکل دارم هم زود انزالی
    با توجه به اینکه شهرستان هستم وبا این اوضاع سخته اومدن تهران ممنون میشم راهنمایی بفرمایید🙏

    این مشکل که خدمتتون عرض کردم وقتی خوب میشم بدون مشکل رابطه جنسی دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      عکس ازمایش اسپرم خود و مدارکتون رو همینجا بفرستید
    2. تصویر کاربر محمدباغجری شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      البته این آزمایش مربوط به سال قبله
    3. تصویر کاربر محمدباغجری شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام
      البته این آزمایش مربوط به سال قبله
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      در ازمایش اسپرم سرعت حرکت اسپرم هاتون کمه ، ازمایش مجدد تکرار شود
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      سونوگرافی از جهت واریکوسل انجام شود
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      اختلال نعوظتون به نظر زمینه ی روحی داره تا جسمی
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      داروی پاروکستین ۲۰ صبح ها برای درمان زود انزالی مناسب است. حدود ۴،۵ ماه مصرف شود و بعد به آهستگی و به مرور قطع شود
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر منصور جمعه ۲۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 2993 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان من قبلا نزدیکم هروز بوده ولی الان سه ماه هست که وست نزدیکی التم میخوابه 30سال عمر دارم دوتا بچه هم دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      آزمایش از جهت قند و چربی و تیرویید و هورمون جنسی داده شود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر narges جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    باسلام
    پزشک عزیز شما در مورد فردی که در حمام دچار تکرر ادراری میشود چه راه حلی دارید؟من با این که کوتاه دوش میگیرم ولی به محض ورود به حمام دچار تکرر ادراری آزاردهنده ای هستم
    ممنونم اگر راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      مقا ومت علت تلقین و عصبی است
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 613 مشاهده پرسش
    سلام عرض میکنم خدمت ابر مرد پزشکی ایران

    خیلی خوشحال هستم که پزشکی همچون شما در این مملکت هست که حرفهایی برای گفتن ( علم و دانش )در سطح جهانی داره .

    جناب دکتر کرمی پدر بنده دچار بیماری سرطلان پیشرفته پروستات هستند . به همین خاطر روز سه شنبه عمل جراعی بیضه شدند و بیضه ها را خارج کردند . از امروز ایشان دچار بی اختیاری 50 درصدی ادرار شدند و همچنین درد شدید در پاها ( دردی بدتر از کلیه )
    لطفا راهنمایی بفرمائید.

    با کمال تشکر فراوان و آرزوی موفقیت های بیشتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام و تشکر از حسن نظر جناب عالی بهتر است اسکن استخوان از نظر شدت درگیری انجام دهید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 634 مشاهده پرسش
    با سلام
    من حدود 6 ماه هست مشکل التهاب پروستات دارم با تجویز پزشک تامسولوسین و سفکسیم و سیپروفلاکساسیم مصرف میکنم الان 4مشکل اصلی دارم:
    1- خالی شدن مثانه طول میکشه با وجود اینکه فشار ادرار اولیه کم نیست ولی یکباره تخلیه نمیشه و تا چند دقیقه بریده بریده ادامه دارد.
    2-در حالت نعوظ پرینه سفت و مثل سنگ میشه در حالت عادی هم کمی تورم دارد.
    3-وقتی ارضاء میشم اصلا مایع منی خارج نمیشه
    4-درد در مقعد دارم .
    خواهش میکنم در صورت امکان بفرمایید مشکل من چی هست و چکار باید بکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت تشخیص قطعی باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر مهرداد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 710 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من بدلیل ریزش مو مدتی اسپیرونولاکتون مصرف می کنم خواستم بپرسم ایا عوارض این دارو بعد از قطع دارو از بین میروند الان سه ماه مصرف می کنم عارضه بزرگی پستان یا کاهش میل جنسی در من نبوده ؟ لطفا مرا بدرستی راهنمایی کنید چون موهام برام خیلی مهمند ؟ با چ دوزیی احتمال عارضه این دارو کمتر میشود باتشکر بازم خواهش می کنم ک کامل منو راهنمایی کنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با قطع دارو عوارض از بین میرود
  • تصویر کاربر ز شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 629 مشاهده پرسش
    سلام در سرطان مرحله متوسط 7(3+4) ازکدام 3 روش عمل استفاده میکنید وآیا کامل پروستات و غدد لنفاوی و عصب و بافت اطراف را برمیدارید وعوارض بعداز عمل ان چیست آیا موقت است یا دائم؟ایا بعداز عمل به درمان های دیگر مثل رادیوتراپی یا هورمون درمانی نیاز است؟ سوال دیگر اگر سرطان فقط پروستات را درگیر کرده باشد بنظر شما عمل بهتر است یا رادیوتراپی ؟دکتر لطفا زودتر جواب دهید برایم حیاتیه متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین روش عمل جراحی است با شماره02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 550 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    بنده دارای بیضه نزول نکرده سمت چپ بودم که در سن 25 سالگی مورد عمل جراحی قرار گرفتم و دکتر آن را پایین کشیدند و گفتند اندازه آن کوچک است اما قدرت باروری دارد و به دلیل کوتاهی طناب ان ، در قسمت ابتدایی کیسه بیضه قرار گرفته شد. حال این سوال پیش می آید که آیا این مورد برای باروری و ازدواج من مشکی ایجاد خواهد نمود یا نه؟ طول آلت تناسلی بنده در حدود 11 سانتی متر می باشد..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      طول نرمال است باید از نظر باروری بررسی شوید
  • تصویر کاربر javad یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 642 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،



    من ۴۰ سال سنّ دارم، ازدواج کردم و یک بچه دارم. مدت طولانی که توی منیم خون وجود داره (از ساله ۱۳۷۵). برای اولین بار که به دکتر مراجعه کردم پس از معاینه پروستات آمپول ضد باکتری تجویز کرد (جنتمایسین). همچنین از مایه منی‌ تست گرفت که تعداد اسپرم نرمال بود. بعد از آن دوباره به صورت متناوب خون ریزی ادامه داشت و چون به دکتر‌های زیادی مراجعه کردم و نتیجه‌ای نگرفتم، دیگر ادامه ندادم. بعد از اینکه به ترکیه اومدم، به اورولوژیست مراجعه کردم و دکتر‌های اینجا با اولترا سونو گرافی‌ تشخیص دادند که توی پروستات سنگ وجود داره. بعد از یک سال دوباره به دکتر مراجعه کردم و گفتند که سنگ بزرگ نشده. حدودا یک سال بود که خونریزی نداشتم ولی‌ دوباره شروع شده. من حدود ۱ ماه دیگه به ایران می‌‌یام و می‌‌خواستم حضوری خدمت برسم. چون مدت زیادی در ایران نمی‌‌تونم بمونم (تقریباً یک ماه) می‌‌خواستم، وقت رو از قبل گرفته باشم.

    با عرض معذرت، چون من تلفن ایران رو ندارم، شمارهٔ تلفن ترکیه رو دادم که سیستم قبول نکرد. مجبور شدم، یه شماره از خودم بنویسم که شمارهٔ من نیست.



    سال خوبی‌ داشته باشید،

    جوادی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      وجود خون در منی اصلا جای نگرانی ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب