اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

راهنمای آموزش بیماران بزرگی خوش خیم پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بزرگی خوش خیم پروستات (هیپرپلازی خوش خیم پروستات BPH) بعد از 50 سالگی بروز می کندو 55-50 درصد مردان دچار این مشکل می شوند. بیشترین میزان بروز آن در سن 80-75 سالگی است.

پروستات غده ای است که در گردن مثانه قرار می گیرد و عملکرد آن ترشح فروکتوز، پروستاکلاندین ها، مواد ضدمیکروبی و مواد دیگر از جمله ترشح مایع منی است. با بزرگ شدن و فشار به گردن مثانه، راه عبور ادرار تنگ و یا بسته شده و خروج ادرار با مشکل روبرو می شود.

علت این بیماری نامعلوم است، اما دانشمندان معتقدند که عوامل هورمونی (تغییرات هورمونی)، عدم تعادل هورمون های مردانه، عفونت های مزمن ادراری، عوامل اقتصادی، اجتماعی و اثرات نژادی در بروز آن تاثیر دارند.

پیشگیری خاصی برای این بیماری وجود ندارد. با مراجعه به موقع و گرفتن شرح حال و معاینه از طریق مقعد (رکتال)  توسط پزشک و  انجام سونوگرافی می توان به بزرگی و بیماری های دیگر پروستات پی برد و اقدام به درمان های بعدی نمود.

علائم و نشانه ها بزرگی خوش خیم پروستات

تکرر ادرار، احساس نیاز فوری به دفع ادرار، ادرار شبانه (بیش از یکبار)، احساس فشارهای شکمی، کاهش فشار جریان ادرار، بند آمدن ادرار، قطره قطره ادرار کردن پس از پایان دفع ادرار، عدم احساس تخلیه کامل ادرار، احتباس شدید ادراری، عفونت های مکرر ادرار و در صورت عدم درمان گشادشدن لگنچه های کلیه، صدمه به کار کلیه ها و عواقب بعدی نارسایی کلیه می باشد. تغییرات ساختمان مثانه و تشکیل سنگ در مثانه نیز از دیگر عوارضی است که ممکن است رخ دهد.

تکرر ادراری

تشخیص بیماری بزرگی خوش خیم پروستات

اخذ شرح حال دقیق و معاینه پروستات، سونوگرافی و سیستوسکوپی، سه روش اصلی تشخیص این بیماری هستند.

درمان بزرگی خوش خیم پروستات

درمان بزرگی خوش خیم پروستات بستگی به شدت علائم و عوارض و علائم ناشی از آن، سن و شرایط عمومی بیمار دارد. ابتدا از درمان دارویی استفاده می شود. در صورت عدم بهبودی و ایجاد انسداد مسیر ادراری، بر حسب اندازه پروستات و علائم و شرایط بیمار، از دو روش رایج جراحی پروستات (پروستاتکتومی) استفاده می شود.

۱- تراشیدن پروستات با ابزارهای مخصوص از طریق مجرای ادرار (TUR)

۲- روش جراحی باز و درآوردن کامل پروستات (جراحی شکمی)

مراقبت های بعد از عمل در بیمارستان بزرگی خوش خیم پروستات

✅ تا 24 ساعت در تخت استراحت خواهید کرد و در صورت درد، به شما مسکن تزریق خواهد شد.

✅ بعد از عمل، مرتب سرفه کنید و تنفس عمیق داشته باشید. در هنگام سرفه، کشیدن نفس عمیق و یا تمرینات تنفسی با دست یا با یک بالش کوچک، محل جراحی خود را حمایت کنید.

✅ جهت پیشگیری از تشکیل لخته در پاها، ممکن است برای شما جوراب طبی کشی تجویز شود. ابتدا پاها را کمی (15 تا 30 درجه) بالا بیاورید و سپس جوراب را بپوشید. موقع پوشیدن، جوراب نباید چین و چروک داشته باشد تا فشاری به رگ های پا وارد نشود. روزی دو بار به مدت 20 دقیقه آن را باز کنید و سپس مجدداً بپوشید.

✅ ادرار شما برای چند روزی خونی خواهد بود که یک امر طبیعی است، لذا نگران نباشید. برای جلوگیری از لخته شدن خون (که موجب انسداد ادرار می شود)، از راه سوند فولی (سه راهه) مثانه شستشو داده می شود تا ادرار به راحتی خارج گردد. معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ به محض اجازه پزشک، با کمک پرستار از تخت خارج شوید. با قدم زدن، روند بهبودی بیماری تسریع می شود و از لخته شدن خون در عروق پاها جلوگیری می شود.

✅ معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ هنگام راه رفتن کیسه ادرار باید پایین تر از سطح بدن باشد ولی مواظب باشید کشیده نشود و به محض اینکه دو سوم کیسه پر شد، می بایست تخلیه گردد.

آموزش مراقبت از خود در منزل بزرگی خوش خیم پروستات

تشخیص بزرگی پروستات

✅ در منزل به طور مرتب راه بروید، تحرک داشته باشید و از نشستن به مدت طولانی (بیش از 2 ساعت ) خودداری کنید.

✅ هنگام دفع زور نزنید و با رعایت رژیم غذایی نظیر سبزیجات و میوه جات و یا با مصرف ملین طبق نظر پزشک، از پیدایش یبوست جلوگیری کنید. رژیم غذایی شما معمولی خواهد بود مگر پزشکتان نظر دیگری داشته باشد.

✅ مایعات زیاد بنوشید (8 تا 10 لیوان) تا ادرار رقیق شود. بعد از شروع مصرف مایعات، از آب، چای کمرنگ، آب کمپوت (سیب، گلابی، آناناس) استفاده کنید و برای مدتی از آب میوه های خام استفاده نکنید. از مصرف غذاها و نوشابه های محرک سیستم عصبی مثل کافئین (قهوه و نوشابه های حاوی کولا مثل کوکاکولا) و نوشابه های الکلی خودداری کنید.

✅ مرتب با ورزش هاش پرینه مثل جمع کردن و شل کردن عضلات باسن و ایستادن و نشستن، عضلات ناحیه باسن را تقویت کنید (10 بار در ساعت). هر روز دوش بگیرید و برای تسکین ناراحتی ناحیه پرینه از لگن آب گرم طبق نظر پزشک می توانید استفاده کنید.

✅ هنگام ادرار کردن جریان ادرار را قطع و وصل کنید. این کار به تقویت اسنفکتر ها و کنترل ادرار کمک می کند.

✅ تا مدتی ممکن است بی اختیاری داشته باشید، این امری طبیعی است بنابراین نگران نباشید. این نوع بی اختیاری مدتی طول می کشد و به مرور برطرف خواهد شد.

✅ 8 هفته بعد از جراحی مجاز به فعالیت جنسی هستید. در صورت ناتوانی جنسی از مشاوره پزشک کمک بگیرید.

تعویض پانسمان در منزل یا درمانگاه باید با روش استریل انجام شود.

✅ داروهایی که برایتان تجویز شده را به موقع استفاده کنید و مقدار آن را کم و یا زیاد نکنید. چنانچه مصرف دارویی را فراموش کردید، اگر نزدیک به ساعت بعدی است آن را نخورید و داروی ساعت بعدی را مصرف کنید.

✅ اندازه گیری درجه حرارت از راه مقعد، تنقیه، رکتال تیوب (لوله مخصوص دفع گاز از روده) و شیاف ممنوع می باشد.

✅ در صورت پیدایش علائم و نشانه هایی مثل بسته شدن راه ادرار، احساس پری در مثانه، احساس نیاز به دفع ادرار، اسپاسم (گرفتگی عضلات) مثانه، نشت ادرار اطراف سوند، کاهش ادرار یا قطع ادرار در کیسه به مدت 4 ساعت و علائم عفونت ادراری شامل تب ، لرز، گیجی و بی قراری فورا ًبه جراح خود گزارش دهید.

✅ 4 تا 6 هفته از بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید و فعالت های خود را به مرور افزایش دهید.

✅ از رانندگی در جاده های پر دست انداز خودداری کنید و حد مجاز رانندگی حداکثر 2 ساعت می باشد.

✅ جواب نمونه پروستات ارسالی به آزمایشگاه را بعد از 14-10 روز از بخش پاتولوژی دریافت و به پزشک خود نشان دهید.

✅ به تاریخ ویزیت بعدی که برای شما تعیین شده توجه کنید و در آن تاریخ مراجعه نمایید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.4/5 - (22 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر آرمان یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 506 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.من 23 سالمه از هجده سالگی بطور ناگهانی یه روز با درد بیضه از خواب پاشدم و ورم داشت بیضع هام.که هیدروسل و اپیدمیم تشخیص داده شد و خوب شد.از اون روز من تکرر ادرار داشتم و ادرار دوشاخه و قطره قطره و اینگه ادرارم خوب تخلیه نمیشد.و وقتی خوب تحلیه نمیشد کلیه هام بشدت درد میگرفت .همه آزمایشام هم اوکی بود و هیچ مشکلی نبود. و فقط علاعم ادراری و تکرر و عدم تخلیه کامل اذیتم میکرد.مثلا حس ادرار نداشتم ولی وقتی بلند میشدم بایستم احساس میکردم ادرار میاد توی آلتم.خلاصه همینطور سر کردم و برای تخلیه کامل معمولا مثانمو فشار میدادم و استبرا میکردم ‌.تا اینکه پریروز تو این فشار دادن مثانه یهو سهوا فشار زیادی وارد کردم و درد شدیدی گرفت مثانم. بعد از اون حالت تهوع گرفتم و عرق کردم و بعدش دیدم حس مثانم از بین رفته و نمیتونم تخلیه کنم هیچی حس ادرار اصلا بهم دست نمی‌ده.هرر چقدرم زور میزنم خیلی خیلی کم میاد. دکتر خیلی ممنون میشم کمک کنید خیلی استرس گرفتم(عکس rug از مجرا هم قبلا گرفتم که مشکلی نبوده سونوگرافی های قبل هم که انجام میدادم مقداری ادرار باقی میموند که دکتر گفت اونقدر نیست که یخوایم براش کاری کنیم)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام اگر تنگی مجرا نباشد باید تست عصب مثانه بگیرید ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ ۱۰الی۱۲ تماس
  • تصویر کاربر هادی یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 532 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر پدرم ۶۳ سال سن دارن و تومور مثانه دارن که تازگی متوجه شدیم و جواب پاتولوژی از نوع آدنوکارسینوما هست لطفا نظرتون رو درمورد جواب پاتولوژی که واستون ارسال میکنم بفرمایید و مارو از نگرانی در بیارین و بگین باید چیکار کنیم واینکه درمان شدنی هست یا نه؟
    در ضمن ما مشهد هستیم میتونیم از شما وقت بگیریم برای درمان؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      باید کل مثانه برداشته شود
  • تصویر کاربر ماریا یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 496 مشاهده پرسش
    سلام. خسته نباشید. من ۳۷ دارم‌. اولین بار سال ۸۴ دچار عفونت و خونریزی شدید مثانه شدم.‌بعد از اون به صورت مداوم عفونت مکرر دارم. و تکرر ادرار، درد، خونریزی و سوزش تقریبا همیشه با من هست. در حال حاضر مدتیه که به احتباس ادراری هم‌دچار شدم. و تخلیه ی ادرار با فشار و منقطع و کم صورت میگیره. بارها دارو مصرف کردم‌و بهتر نشدم. البته ۲ سال هست که هموروئید هم دارم‌. لطفا راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      باید تست عصب مثانه بگیرید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      باید تست عصب مثانه بگیرید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ صبح ها از ساعت۱۰ الی ۱۲تماس
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 427 مشاهده پرسش
    سلام آیا بعد برداشت غده از مثانه شیمی درمانی ادامه دار باید باشه .چون بعد 6 جلسه تزریق داخل مثانه بعد برداشت غده فقط هر سه ماه مراجعه دارم حال نرمال ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      برحسب جواب پاتولوژی فرق میکنه. در بعضی افراد بر حسب نوع پاتولوژی شون نیازه که ۶ نوبت ب ث ژ دریافت کنن و پس از اون با سیستوسکوپی پیگیری شن
  • تصویر کاربر زهرا سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 527 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. من قبلا مریض شما بودم. رفلاکس داشتم. نوار عصب مثانه و چند ازمایش دیگه توی مطب شما انجام دادم ولی مشکلی نداشتم. الان دوباره بعد از ۳ سال شب ادراری دارم. در ماه دو بار. چه کاری باید انجام بدم؟ ممکنه مریضیم دوباره برگشته باشه؟ در ضمن من ۲۹ ساله هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      بهتره جهت بررسی ریفلاکس ، مجدد VCUG انجام شه.
  • تصویر کاربر حامد سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 497 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر
    بنده مشكل تكرر و عدم تخليه ادرار دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام آزمایش ادرار و کشت ادرار بدهید و اطلاع دهید
    2. تصویر کاربر حامد یکشنبه ۲۶ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      اين ازمايش ادرار رو دادم احتمالا نرسيده خدمتتون
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سن چند سال هست؟ برای دفع پروتئین به متخصص داخلی کلیه مراجعه کنید
    4. تصویر کاربر حامد دوشنبه ۲۷ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام اقاي دكتر، سنم ٣٤ ساله، خيلي ممنون، مراجعه ب نفرولوژ كافيه يا بايد متخصص اورولوژ هم برم، درضمن يه نسخه هم دارم شما نظرتون چيه
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      این را استفاده کنین و تحت نظر نفرولوژی باشین
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر ملیحه سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 488 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر خدمت دکتر کریمی
    آقای دکتر من خانم 30 ساله هستم که 3 ماه پیش عفونت قارچی داشتم و همزمان دچار خونریزی در ادرار شدم و به مدت یک روز به طوریکه هنگام اتمام ادرار حس و درد بدی داشتم و بلافاصله بعد از ادارار احساس می کردم که باز ادرار دارم ولی می رفتم خبری نبود تا اینکه انقد میرفتم خون ریز ی می شد. به پزشک مراجعه کردم سونو گرافی عفونت لگنی نشون داد دارو ها رو خوردم بهتر شدم الان بعد 3 ماه باز در قسمت مجاری ادراری و مقعد حس بدی دارم هنگام اتمام ادرار کشت ادرار سه روز پیش انجام دادم که نتیجه شو ارسال میکنم ، من این حالو هر 4 سال یکیار اگر جای نمناکی بشینم دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      جواب سونوگرافی رو فقط فرستادین. جواب ازمایش ادرار رو هم بفرستین
  • تصویر کاربر ندا سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    من دختري ١٧ ساله هستم و چندين سال است كه بيش از اندازه به سرويس بهداشتي ميرم صبح ها تعدا دفعات من به ١٠/٥ بار هم ميرسد بع من گفتن بايد نوار مثانه انجام دهم اما من خيلي ميترسم كع ايا نوار مثانه درد دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      نوار مثانه درد ندارد. ولی قبل از اون باید آزمایش ادرار داده شه که عفونت ادراری رد بشه
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 569 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر بنده برامدگی هایی در دو طرف شکمم اندکی بالاتر از نقطه اتصال ران و لگن در قسمت عانه وجود دارد که با زور زدن بزرگتر میشود تابحال پیش ۴دکتر ارولوژ رفتم و یکی تشخیص شروع فتق داد(کشیدگی عضله بقول خودش)اما در سونوگرافی تایید نشد آیا ممکن است بدون اینکه در سونوگرافی مشخص شود فتق یا شروع آن باشد لازم به ذکر است من قبلا در این ناحیه جراحی برداشتن چربی انجام دادم اما فقط چربی ها را آن هم نه همه اش ،به لایه های شکم وارد نشده جراح سونوگرافی هم تایید کرده.و اینکه با پر بودن شکم دو نقطه ظاهر و با خالی کردن شکم بعد از دستشویی به مقدار زیادی کمتر میشود آیا ممکن است فتق یا حتی شروع آن باشد در ضمن دردی ندارد پیش دکتر پوست نیز رفته ام میگوید بعد از جراحی این شکلی میشود و جای نگرانی نیست به مرور بهتر میشود اما خود جراح بنده میگوید به نظر من شروع فتق است یکی از عکس های ارسالی موقع خالی بودن شکم میباشد سونوگرافی را نیز ارسال کردم باتشکر فراوان که پاسخ می دهید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      دقت سونوگرافی برای تشخیص فتق بیشتر از معاینه هست. در یک مرکز دیگر سونوگرافی تکرار شه اگر فتق گزارش نکرد ، نیاز به اقدام خاصی نیست
  • تصویر کاربر محمدی جمعه ۲۴ مرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 508 مشاهده پرسش
    سلام خانمی ۵۴ ساله هستم دوسال پیش به علت فیبروم بزرگ عمل هیسترکتومی انجام دادم قبل و بعد از عمل در اثر عطسه و سرفه شدید یکی دو قطره ریزش ادرار داشتم، الان هم همین مشکل رادارم ولی چند ماهی است که بعد از تخلیه ادرار و بلند شدن احساس می‌کنم یک قطره خارج میشه ولی نمی‌دونم این واقعیه یا فقط یه احساسه ، دکتر برام قرص وزیکر تجویز کرد ۲۰ روزخوردم هیچ تاثیری نداشت، در ضمن من قبلا دچار حملات پانیک میشدم و مدتی قرص اسنترا مصرف میکردم که چند ماهی است خوب شده ام و دیگر مصرف نمیکنم، در ضمن فعلا با توجه به وضعیت موجود نوار مثانه را نمیتوانم انجام دهم، لطفا مرا راهنمایی بفرمایید. سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۴ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      هر موقع بهتر شدید جهت نوار مثانه مراجعه کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر narges جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    باسلام
    پزشک عزیز شما در مورد فردی که در حمام دچار تکرر ادراری میشود چه راه حلی دارید؟من با این که کوتاه دوش میگیرم ولی به محض ورود به حمام دچار تکرر ادراری آزاردهنده ای هستم
    ممنونم اگر راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      مقا ومت علت تلقین و عصبی است
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 603 مشاهده پرسش
    سلام عرض میکنم خدمت ابر مرد پزشکی ایران

    خیلی خوشحال هستم که پزشکی همچون شما در این مملکت هست که حرفهایی برای گفتن ( علم و دانش )در سطح جهانی داره .

    جناب دکتر کرمی پدر بنده دچار بیماری سرطلان پیشرفته پروستات هستند . به همین خاطر روز سه شنبه عمل جراعی بیضه شدند و بیضه ها را خارج کردند . از امروز ایشان دچار بی اختیاری 50 درصدی ادرار شدند و همچنین درد شدید در پاها ( دردی بدتر از کلیه )
    لطفا راهنمایی بفرمائید.

    با کمال تشکر فراوان و آرزوی موفقیت های بیشتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام و تشکر از حسن نظر جناب عالی بهتر است اسکن استخوان از نظر شدت درگیری انجام دهید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 618 مشاهده پرسش
    با سلام
    من حدود 6 ماه هست مشکل التهاب پروستات دارم با تجویز پزشک تامسولوسین و سفکسیم و سیپروفلاکساسیم مصرف میکنم الان 4مشکل اصلی دارم:
    1- خالی شدن مثانه طول میکشه با وجود اینکه فشار ادرار اولیه کم نیست ولی یکباره تخلیه نمیشه و تا چند دقیقه بریده بریده ادامه دارد.
    2-در حالت نعوظ پرینه سفت و مثل سنگ میشه در حالت عادی هم کمی تورم دارد.
    3-وقتی ارضاء میشم اصلا مایع منی خارج نمیشه
    4-درد در مقعد دارم .
    خواهش میکنم در صورت امکان بفرمایید مشکل من چی هست و چکار باید بکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت تشخیص قطعی باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر مهرداد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 698 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من بدلیل ریزش مو مدتی اسپیرونولاکتون مصرف می کنم خواستم بپرسم ایا عوارض این دارو بعد از قطع دارو از بین میروند الان سه ماه مصرف می کنم عارضه بزرگی پستان یا کاهش میل جنسی در من نبوده ؟ لطفا مرا بدرستی راهنمایی کنید چون موهام برام خیلی مهمند ؟ با چ دوزیی احتمال عارضه این دارو کمتر میشود باتشکر بازم خواهش می کنم ک کامل منو راهنمایی کنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با قطع دارو عوارض از بین میرود
  • تصویر کاربر ز شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 614 مشاهده پرسش
    سلام در سرطان مرحله متوسط 7(3+4) ازکدام 3 روش عمل استفاده میکنید وآیا کامل پروستات و غدد لنفاوی و عصب و بافت اطراف را برمیدارید وعوارض بعداز عمل ان چیست آیا موقت است یا دائم؟ایا بعداز عمل به درمان های دیگر مثل رادیوتراپی یا هورمون درمانی نیاز است؟ سوال دیگر اگر سرطان فقط پروستات را درگیر کرده باشد بنظر شما عمل بهتر است یا رادیوتراپی ؟دکتر لطفا زودتر جواب دهید برایم حیاتیه متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین روش عمل جراحی است با شماره02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    بنده دارای بیضه نزول نکرده سمت چپ بودم که در سن 25 سالگی مورد عمل جراحی قرار گرفتم و دکتر آن را پایین کشیدند و گفتند اندازه آن کوچک است اما قدرت باروری دارد و به دلیل کوتاهی طناب ان ، در قسمت ابتدایی کیسه بیضه قرار گرفته شد. حال این سوال پیش می آید که آیا این مورد برای باروری و ازدواج من مشکی ایجاد خواهد نمود یا نه؟ طول آلت تناسلی بنده در حدود 11 سانتی متر می باشد..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      طول نرمال است باید از نظر باروری بررسی شوید
  • تصویر کاربر javad یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 628 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،



    من ۴۰ سال سنّ دارم، ازدواج کردم و یک بچه دارم. مدت طولانی که توی منیم خون وجود داره (از ساله ۱۳۷۵). برای اولین بار که به دکتر مراجعه کردم پس از معاینه پروستات آمپول ضد باکتری تجویز کرد (جنتمایسین). همچنین از مایه منی‌ تست گرفت که تعداد اسپرم نرمال بود. بعد از آن دوباره به صورت متناوب خون ریزی ادامه داشت و چون به دکتر‌های زیادی مراجعه کردم و نتیجه‌ای نگرفتم، دیگر ادامه ندادم. بعد از اینکه به ترکیه اومدم، به اورولوژیست مراجعه کردم و دکتر‌های اینجا با اولترا سونو گرافی‌ تشخیص دادند که توی پروستات سنگ وجود داره. بعد از یک سال دوباره به دکتر مراجعه کردم و گفتند که سنگ بزرگ نشده. حدودا یک سال بود که خونریزی نداشتم ولی‌ دوباره شروع شده. من حدود ۱ ماه دیگه به ایران می‌‌یام و می‌‌خواستم حضوری خدمت برسم. چون مدت زیادی در ایران نمی‌‌تونم بمونم (تقریباً یک ماه) می‌‌خواستم، وقت رو از قبل گرفته باشم.

    با عرض معذرت، چون من تلفن ایران رو ندارم، شمارهٔ تلفن ترکیه رو دادم که سیستم قبول نکرد. مجبور شدم، یه شماره از خودم بنویسم که شمارهٔ من نیست.



    سال خوبی‌ داشته باشید،

    جوادی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      وجود خون در منی اصلا جای نگرانی ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب