اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

راهنمای آموزش بیماران بزرگی خوش خیم پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بزرگی خوش خیم پروستات (هیپرپلازی خوش خیم پروستات BPH) بعد از 50 سالگی بروز می کندو 55-50 درصد مردان دچار این مشکل می شوند. بیشترین میزان بروز آن در سن 80-75 سالگی است.

پروستات غده ای است که در گردن مثانه قرار می گیرد و عملکرد آن ترشح فروکتوز، پروستاکلاندین ها، مواد ضدمیکروبی و مواد دیگر از جمله ترشح مایع منی است. با بزرگ شدن و فشار به گردن مثانه، راه عبور ادرار تنگ و یا بسته شده و خروج ادرار با مشکل روبرو می شود.

علت این بیماری نامعلوم است، اما دانشمندان معتقدند که عوامل هورمونی (تغییرات هورمونی)، عدم تعادل هورمون های مردانه، عفونت های مزمن ادراری، عوامل اقتصادی، اجتماعی و اثرات نژادی در بروز آن تاثیر دارند.

پیشگیری خاصی برای این بیماری وجود ندارد. با مراجعه به موقع و گرفتن شرح حال و معاینه از طریق مقعد (رکتال)  توسط پزشک و  انجام سونوگرافی می توان به بزرگی و بیماری های دیگر پروستات پی برد و اقدام به درمان های بعدی نمود.

علائم و نشانه ها بزرگی خوش خیم پروستات

تکرر ادرار، احساس نیاز فوری به دفع ادرار، ادرار شبانه (بیش از یکبار)، احساس فشارهای شکمی، کاهش فشار جریان ادرار، بند آمدن ادرار، قطره قطره ادرار کردن پس از پایان دفع ادرار، عدم احساس تخلیه کامل ادرار، احتباس شدید ادراری، عفونت های مکرر ادرار و در صورت عدم درمان گشادشدن لگنچه های کلیه، صدمه به کار کلیه ها و عواقب بعدی نارسایی کلیه می باشد. تغییرات ساختمان مثانه و تشکیل سنگ در مثانه نیز از دیگر عوارضی است که ممکن است رخ دهد.

تکرر ادراری

تشخیص بیماری بزرگی خوش خیم پروستات

اخذ شرح حال دقیق و معاینه پروستات، سونوگرافی و سیستوسکوپی، سه روش اصلی تشخیص این بیماری هستند.

درمان بزرگی خوش خیم پروستات

درمان بزرگی خوش خیم پروستات بستگی به شدت علائم و عوارض و علائم ناشی از آن، سن و شرایط عمومی بیمار دارد. ابتدا از درمان دارویی استفاده می شود. در صورت عدم بهبودی و ایجاد انسداد مسیر ادراری، بر حسب اندازه پروستات و علائم و شرایط بیمار، از دو روش رایج جراحی پروستات (پروستاتکتومی) استفاده می شود.

۱- تراشیدن پروستات با ابزارهای مخصوص از طریق مجرای ادرار (TUR)

۲- روش جراحی باز و درآوردن کامل پروستات (جراحی شکمی)

مراقبت های بعد از عمل در بیمارستان بزرگی خوش خیم پروستات

✅ تا 24 ساعت در تخت استراحت خواهید کرد و در صورت درد، به شما مسکن تزریق خواهد شد.

✅ بعد از عمل، مرتب سرفه کنید و تنفس عمیق داشته باشید. در هنگام سرفه، کشیدن نفس عمیق و یا تمرینات تنفسی با دست یا با یک بالش کوچک، محل جراحی خود را حمایت کنید.

✅ جهت پیشگیری از تشکیل لخته در پاها، ممکن است برای شما جوراب طبی کشی تجویز شود. ابتدا پاها را کمی (15 تا 30 درجه) بالا بیاورید و سپس جوراب را بپوشید. موقع پوشیدن، جوراب نباید چین و چروک داشته باشد تا فشاری به رگ های پا وارد نشود. روزی دو بار به مدت 20 دقیقه آن را باز کنید و سپس مجدداً بپوشید.

✅ ادرار شما برای چند روزی خونی خواهد بود که یک امر طبیعی است، لذا نگران نباشید. برای جلوگیری از لخته شدن خون (که موجب انسداد ادرار می شود)، از راه سوند فولی (سه راهه) مثانه شستشو داده می شود تا ادرار به راحتی خارج گردد. معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ به محض اجازه پزشک، با کمک پرستار از تخت خارج شوید. با قدم زدن، روند بهبودی بیماری تسریع می شود و از لخته شدن خون در عروق پاها جلوگیری می شود.

✅ معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ هنگام راه رفتن کیسه ادرار باید پایین تر از سطح بدن باشد ولی مواظب باشید کشیده نشود و به محض اینکه دو سوم کیسه پر شد، می بایست تخلیه گردد.

آموزش مراقبت از خود در منزل بزرگی خوش خیم پروستات

تشخیص بزرگی پروستات

✅ در منزل به طور مرتب راه بروید، تحرک داشته باشید و از نشستن به مدت طولانی (بیش از 2 ساعت ) خودداری کنید.

✅ هنگام دفع زور نزنید و با رعایت رژیم غذایی نظیر سبزیجات و میوه جات و یا با مصرف ملین طبق نظر پزشک، از پیدایش یبوست جلوگیری کنید. رژیم غذایی شما معمولی خواهد بود مگر پزشکتان نظر دیگری داشته باشد.

✅ مایعات زیاد بنوشید (8 تا 10 لیوان) تا ادرار رقیق شود. بعد از شروع مصرف مایعات، از آب، چای کمرنگ، آب کمپوت (سیب، گلابی، آناناس) استفاده کنید و برای مدتی از آب میوه های خام استفاده نکنید. از مصرف غذاها و نوشابه های محرک سیستم عصبی مثل کافئین (قهوه و نوشابه های حاوی کولا مثل کوکاکولا) و نوشابه های الکلی خودداری کنید.

✅ مرتب با ورزش هاش پرینه مثل جمع کردن و شل کردن عضلات باسن و ایستادن و نشستن، عضلات ناحیه باسن را تقویت کنید (10 بار در ساعت). هر روز دوش بگیرید و برای تسکین ناراحتی ناحیه پرینه از لگن آب گرم طبق نظر پزشک می توانید استفاده کنید.

✅ هنگام ادرار کردن جریان ادرار را قطع و وصل کنید. این کار به تقویت اسنفکتر ها و کنترل ادرار کمک می کند.

✅ تا مدتی ممکن است بی اختیاری داشته باشید، این امری طبیعی است بنابراین نگران نباشید. این نوع بی اختیاری مدتی طول می کشد و به مرور برطرف خواهد شد.

✅ 8 هفته بعد از جراحی مجاز به فعالیت جنسی هستید. در صورت ناتوانی جنسی از مشاوره پزشک کمک بگیرید.

تعویض پانسمان در منزل یا درمانگاه باید با روش استریل انجام شود.

✅ داروهایی که برایتان تجویز شده را به موقع استفاده کنید و مقدار آن را کم و یا زیاد نکنید. چنانچه مصرف دارویی را فراموش کردید، اگر نزدیک به ساعت بعدی است آن را نخورید و داروی ساعت بعدی را مصرف کنید.

✅ اندازه گیری درجه حرارت از راه مقعد، تنقیه، رکتال تیوب (لوله مخصوص دفع گاز از روده) و شیاف ممنوع می باشد.

✅ در صورت پیدایش علائم و نشانه هایی مثل بسته شدن راه ادرار، احساس پری در مثانه، احساس نیاز به دفع ادرار، اسپاسم (گرفتگی عضلات) مثانه، نشت ادرار اطراف سوند، کاهش ادرار یا قطع ادرار در کیسه به مدت 4 ساعت و علائم عفونت ادراری شامل تب ، لرز، گیجی و بی قراری فورا ًبه جراح خود گزارش دهید.

✅ 4 تا 6 هفته از بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید و فعالت های خود را به مرور افزایش دهید.

✅ از رانندگی در جاده های پر دست انداز خودداری کنید و حد مجاز رانندگی حداکثر 2 ساعت می باشد.

✅ جواب نمونه پروستات ارسالی به آزمایشگاه را بعد از 14-10 روز از بخش پاتولوژی دریافت و به پزشک خود نشان دهید.

✅ به تاریخ ویزیت بعدی که برای شما تعیین شده توجه کنید و در آن تاریخ مراجعه نمایید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.4/5 - (22 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر نگار پنجشنبه ۱۴ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 408 مشاهده پرسش
    من سال گذشته بعد از لیزر موهای زائد چند تا برجستگی زگیل مانند اطراف دهانه واژنم به وجود اومد به دکتر زنان مراجعه کردم گفتن زگیل نیست اما این برجستگی ها توی این یک سال از بین نرفت و سرجاشون بودن اما هیچ تغییری نداشتن نه اندازه نه تعداد و نه رنگ امسال به پزشک زنان مراجعه کردم گفتن زگیل هست با توجه به اینکه هیچگونه رابطه جنسی نداشتم میتونم نظر شما رو بدونم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ بهمن ۰( 4 سال پیش)
      سلام عکسش را بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر ناشناس پنجشنبه ۱۴ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 448 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    وقتتون بخیر
    من قبلا به زگیل مبتلا شدم.میخواستم بدونم الان این برجستگی زگیل هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ بهمن ۰( 4 سال پیش)
      مشکوک به زگیل است مراجعه کنید از نزدیک معاینه کنم در صورت تایید کرایو کنم
  • تصویر کاربر mohammad پنجشنبه ۱۴ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 672 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من ۲۰ سالمه تا حال هم نه رابطه جنسی داشتم نه از وسایل دیگران استفاده کردم ولی چند روزه که نگرام نمیدونم زگیل هستش یا نه اخه نمیدونم چیه دوربین رو جوری گرفتم که ببینید
    1. تصویر کاربر mohammad یکشنبه ۱۰ بهمن ۰( 4 سال پیش)
      ؟
    2. تصویر کاربر mohammad دوشنبه ۱۱ بهمن ۰( 4 سال پیش)
      میشه جواب من رو بدید دکتر جان
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ بهمن ۰( 4 سال پیش)
      مشکوک به زگیل است مراجعه کنید از نزدیک معاینه کنم در صورت تایید کرایو کنم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر زری پنجشنبه ۱۴ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر همسرم یکماه میشه ۲تا دونه شبیه تاول زیر دستگاه تناسلیش درآمده بود که چرک میداد اونا بعد یه هفته خوب شد بعدش یهو سر آلتش و روی بدنش کلی دونه های ریز و متوسط شبیه قارچ در اومده و هنوز خوب نشده میشه راهنمایی کنید چیکار کنه بهتر بشه؟ممنون میشم پاسخ بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ بهمن ۰( 4 سال پیش)
      سلام عکسش را بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر رحیم پنجشنبه ۱۴ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    سلام دکتر مدتی است در زیر بیضه ام زائده ای گوشتی روییده و دارای خارش و گاهی سوزش می باشد خواستم ببینم آیا زگیل تناسلی است و برای درمان چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ بهمن ۰( 4 سال پیش)
      من در عکس زگیل نمیبینم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ بهمن ۰( 4 سال پیش)
      میشه با جراحی سرپایی برش داشت
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید پنجشنبه ۱۴ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    ممنونم از پاسخ شما
    ممکنه راهنمایی بیشتری کنید:
    پیرو سوال قبلم ( شماره E0i4Q272317 ) که تیپ ۵۱ رو گفتید تیپ کم خطر!
    همه جا و حتی روی برگه آزمایش زده (های ریسک تایپ ۵۱)
    منظورتون اینه که پرخطر محسوب نمیشه واسمون!؟ پس چرا نوشته های‌ریسک؟؟
    1. تصویر کاربر سعید دوشنبه ۱۱ بهمن ۰( 4 سال پیش)
      آقای دکتر خواهش میکنم این موردم پاسخ بدید، ممنونتون میشم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ بهمن ۰( 4 سال پیش)
      بله
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۹ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 430 مشاهده پرسش
    سلام من قبلان زگیل داشتم چندین بار کرایو کردم خیلی خوب شدم ولی دوتا زخم کبود سمت راست التم در اومده که قبلا ازتون سوال کردم گفتین سرکه سیب بزنم استفاده کردم زخمم داره از بین میره برای ترمیم جای زخمم واطراف زخمم از چه پومادی استفاده کنم خدا خیرد بده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ بهمن ۰( 4 سال پیش)
      پماد زینک اکساید
  • تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۱۳ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 631 مشاهده پرسش
    با سلام
    ##تو رو خدا سوالات رو دقیق بخونید و جداگانه واسم پاسخ بدید ممنون میشم. خیلی مهمه واسم، اگه نیاز به پرداخت پول بیشتر هم بود پرداخت میکنم##

    آقا هستم و 30 سالمه، همسرم مبتلا به اچ پی وی های ریسک 51 هستن (زگیل در اطراف مقعد) و فعلا هیچ گونه رابطه جنسی عمیق نداشتیم (فقط در حد لب گیری و معاشقه لمسی و تماس دهانم با سینه ایشون) و مشغول تزریق واکسن ۴ گانه هستم.

    1)یک بار پرسیدم گفتید واکسن بزنید خطری نداره، ولی آیا این واکسن ۴ گانه، تایپ ۵۱ رو هم خطرشو کاهش میده؟

    ۲) تا اتمام دوره واکسن، لب گیری و یا دست زدن به ناحیه تناسلی همسر هم باعث انتقال به من میشه؟
    ۳)رابطه دهانی ایشان با آلت من چطور؟

    ۴)در صورتی که راهی جز مبتلا شدن من وجود نداشته باشه، این تایپ ۵۱ تا چه مقدار برای من خطر ساز هست؟ (خودم ام اس خفیف دارم و به پیشنهاد پزشک، سینووکس مصرف میکنم)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ بهمن ۰( 4 سال پیش)
      تیپ هایی که خطرناک نیست نیاز به بررسی و پیگیری نداره
    2. تصویر کاربر سعید شنبه ۹ بهمن ۰( 4 سال پیش)
      جناب دکتر یعنی تایپ ۵۱ خیلی خطرساز نیس واسمون!؟
      پس چرا تو آزمایش زده تایپ high risk type 51 ؟
    3. تصویر کاربر سعید دوشنبه ۱۱ بهمن ۰( 4 سال پیش)
      آقای دکتر خواهشا پاسخ بدید ممنون میشم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ بهمن ۰( 4 سال پیش)
      پاپ اسمیر انجام بدبد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر نگین شنبه ۹ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. من بعد از چندبار رابطه ی جنسی با همسرم متوجه برجستگیهایی روی ناحیه ی تناسلیم شدم ترسیدم که زگیل تناسلی باشه خواستم بپرسم تشخیص شما چیه. اینم بگم که من و همسرم قبلا اصلا رابطه ی جنسی نداشتیم که بخوایم از جای دیگه این بیماریو گرفته باشیم و به هم منتقل کرده باشیم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ بهمن ۰( 4 سال پیش)
      من در عکس زگیل نمیبینم
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۹ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 448 مشاهده پرسش
    دکتر سلام خسته نباشید
    جسارتا یه غده زیرپوستی کوچک روی بدنه التم ظاهر شده چند روزه چی میتونه باشه؟
    21 سالم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ بهمن ۰( 4 سال پیش)
      عکس باز نمیشه مجدد بفرستید
    2. تصویر کاربر حسین شنبه ۹ بهمن ۰( 4 سال پیش)
      کجا باید بفرستم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ بهمن ۰( 4 سال پیش)
      ععکسش را به شماره 09351142080 09101142080 واتساپ کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر narges جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    باسلام
    پزشک عزیز شما در مورد فردی که در حمام دچار تکرر ادراری میشود چه راه حلی دارید؟من با این که کوتاه دوش میگیرم ولی به محض ورود به حمام دچار تکرر ادراری آزاردهنده ای هستم
    ممنونم اگر راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      مقا ومت علت تلقین و عصبی است
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    سلام عرض میکنم خدمت ابر مرد پزشکی ایران

    خیلی خوشحال هستم که پزشکی همچون شما در این مملکت هست که حرفهایی برای گفتن ( علم و دانش )در سطح جهانی داره .

    جناب دکتر کرمی پدر بنده دچار بیماری سرطلان پیشرفته پروستات هستند . به همین خاطر روز سه شنبه عمل جراعی بیضه شدند و بیضه ها را خارج کردند . از امروز ایشان دچار بی اختیاری 50 درصدی ادرار شدند و همچنین درد شدید در پاها ( دردی بدتر از کلیه )
    لطفا راهنمایی بفرمائید.

    با کمال تشکر فراوان و آرزوی موفقیت های بیشتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام و تشکر از حسن نظر جناب عالی بهتر است اسکن استخوان از نظر شدت درگیری انجام دهید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 620 مشاهده پرسش
    با سلام
    من حدود 6 ماه هست مشکل التهاب پروستات دارم با تجویز پزشک تامسولوسین و سفکسیم و سیپروفلاکساسیم مصرف میکنم الان 4مشکل اصلی دارم:
    1- خالی شدن مثانه طول میکشه با وجود اینکه فشار ادرار اولیه کم نیست ولی یکباره تخلیه نمیشه و تا چند دقیقه بریده بریده ادامه دارد.
    2-در حالت نعوظ پرینه سفت و مثل سنگ میشه در حالت عادی هم کمی تورم دارد.
    3-وقتی ارضاء میشم اصلا مایع منی خارج نمیشه
    4-درد در مقعد دارم .
    خواهش میکنم در صورت امکان بفرمایید مشکل من چی هست و چکار باید بکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت تشخیص قطعی باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر مهرداد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 699 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من بدلیل ریزش مو مدتی اسپیرونولاکتون مصرف می کنم خواستم بپرسم ایا عوارض این دارو بعد از قطع دارو از بین میروند الان سه ماه مصرف می کنم عارضه بزرگی پستان یا کاهش میل جنسی در من نبوده ؟ لطفا مرا بدرستی راهنمایی کنید چون موهام برام خیلی مهمند ؟ با چ دوزیی احتمال عارضه این دارو کمتر میشود باتشکر بازم خواهش می کنم ک کامل منو راهنمایی کنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با قطع دارو عوارض از بین میرود
  • تصویر کاربر ز شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 617 مشاهده پرسش
    سلام در سرطان مرحله متوسط 7(3+4) ازکدام 3 روش عمل استفاده میکنید وآیا کامل پروستات و غدد لنفاوی و عصب و بافت اطراف را برمیدارید وعوارض بعداز عمل ان چیست آیا موقت است یا دائم؟ایا بعداز عمل به درمان های دیگر مثل رادیوتراپی یا هورمون درمانی نیاز است؟ سوال دیگر اگر سرطان فقط پروستات را درگیر کرده باشد بنظر شما عمل بهتر است یا رادیوتراپی ؟دکتر لطفا زودتر جواب دهید برایم حیاتیه متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین روش عمل جراحی است با شماره02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    بنده دارای بیضه نزول نکرده سمت چپ بودم که در سن 25 سالگی مورد عمل جراحی قرار گرفتم و دکتر آن را پایین کشیدند و گفتند اندازه آن کوچک است اما قدرت باروری دارد و به دلیل کوتاهی طناب ان ، در قسمت ابتدایی کیسه بیضه قرار گرفته شد. حال این سوال پیش می آید که آیا این مورد برای باروری و ازدواج من مشکی ایجاد خواهد نمود یا نه؟ طول آلت تناسلی بنده در حدود 11 سانتی متر می باشد..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      طول نرمال است باید از نظر باروری بررسی شوید
  • تصویر کاربر javad یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 628 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،



    من ۴۰ سال سنّ دارم، ازدواج کردم و یک بچه دارم. مدت طولانی که توی منیم خون وجود داره (از ساله ۱۳۷۵). برای اولین بار که به دکتر مراجعه کردم پس از معاینه پروستات آمپول ضد باکتری تجویز کرد (جنتمایسین). همچنین از مایه منی‌ تست گرفت که تعداد اسپرم نرمال بود. بعد از آن دوباره به صورت متناوب خون ریزی ادامه داشت و چون به دکتر‌های زیادی مراجعه کردم و نتیجه‌ای نگرفتم، دیگر ادامه ندادم. بعد از اینکه به ترکیه اومدم، به اورولوژیست مراجعه کردم و دکتر‌های اینجا با اولترا سونو گرافی‌ تشخیص دادند که توی پروستات سنگ وجود داره. بعد از یک سال دوباره به دکتر مراجعه کردم و گفتند که سنگ بزرگ نشده. حدودا یک سال بود که خونریزی نداشتم ولی‌ دوباره شروع شده. من حدود ۱ ماه دیگه به ایران می‌‌یام و می‌‌خواستم حضوری خدمت برسم. چون مدت زیادی در ایران نمی‌‌تونم بمونم (تقریباً یک ماه) می‌‌خواستم، وقت رو از قبل گرفته باشم.

    با عرض معذرت، چون من تلفن ایران رو ندارم، شمارهٔ تلفن ترکیه رو دادم که سیستم قبول نکرد. مجبور شدم، یه شماره از خودم بنویسم که شمارهٔ من نیست.



    سال خوبی‌ داشته باشید،

    جوادی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      وجود خون در منی اصلا جای نگرانی ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب