اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

بزرگی خوش خیم پروستات و مراقبت های پس از درمان جراحی آن

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بزرگی خوش خیم پروستات (هیپرپلازی خوش خیم پروستات BPH) بعد از 50 سالگی بروز می کندو 55-50 درصد مردان دچار این مشکل می شوند.

بیشترین میزان بروز آن در سن 80-75 سالگی است.

پروستات چیست و چرا بزرگ می شود؟

پروستات غده ای است که در گردن مثانه قرار می گیرد و عملکرد آن ترشح فروکتوز، پروستاکلاندین ها، مواد ضدمیکروبی و مواد دیگر از جمله ترشح مایع منی است. با بزرگ شدن و فشار به گردن مثانه، راه عبور ادرار تنگ و یا بسته شده و خروج ادرار با مشکل روبرو می شود.

نمونه برداری از پروستات بزرگی خوش خیم پروستات
نمونه برداری از پروستات بزرگی خوش خیم پروستات

علت بزرگی خوش خیم پروستات نامعلوم است، اما دانشمندان معتقدند که عوامل هورمونی (تغییرات هورمونی)، عدم تعادل هورمون های مردانه، عفونت های مزمن ادراری، عوامل اقتصادی، اجتماعی و اثرات نژادی در بروز آن تاثیر دارند.

پیشگیری خاصی برای بزرگی خوش خیم پروستات وجود ندارد. با مراجعه به موقع و گرفتن شرح حال و معاینه از طریق مقعد (رکتال)  توسط پزشک و  انجام سونوگرافی می توان به بزرگی و بیماری های دیگر پروستات پی برد و اقدام به درمان های بعدی نمود.

علائم و نشانه ها بزرگی خوش خیم پروستات

تکرر ادرار ، احساس نیاز فوری به دفع ادرار، ادرار شبانه (بیش از یکبار)، احساس فشارهای شکمی، کاهش فشار جریان ادرار، بند آمدن ادرار، قطره قطره ادرار کردن پس از پایان دفع ادرار، عدم احساس تخلیه کامل ادرار، احتباس شدید ادراری، عفونت های مکرر ادرار و در صورت عدم درمان گشادشدن لگنچه های کلیه، صدمه به کار کلیه ها و عواقب بعدی نارسایی کلیه می باشد. تغییرات ساختمان مثانه و تشکیل سنگ در مثانه نیز از دیگر عوارضی است که ممکن است رخ دهد.

تشخیص بیماری بزرگی خوش خیم پروستات

اخذ شرح حال دقیق و معاینه پروستات، سونوگرافی و سیستوسکوپی، سه روش اصلی تشخیص این بیماری هستند.

درمان بزرگی خوش خیم پروستات

درمان بزرگی خوش خیم پروستات بستگی به شدت علائم و عوارض و علائم ناشی از آن، سن و شرایط عمومی بیمار دارد. ابتدا از درمان دارویی استفاده می شود. در صورت عدم بهبودی و ایجاد انسداد مسیر ادراری، بر حسب اندازه پروستات و علائم و شرایط بیمار، از دو روش رایج جراحی پروستات (پروستاتکتومی) استفاده می شود.

۱- تراشیدن پروستات با ابزارهای مخصوص از طریق مجرای ادرار (TUR)

۲- روش جراحی باز و درآوردن کامل پروستات (جراحی شکمی)

مراقبت های بعد از عمل در بیمارستان

۱- تا 24 ساعت در تخت استراحت خواهید کرد و در صورت درد، به شما مسکن تزریق خواهد شد.

۲- بعد از عمل، مرتب سرفه کنید و تنفس عمیق داشته باشید. در هنگام سرفه، کشیدن نفس عمیق و یا تمرینات تنفسی با دست یا با یک بالش کوچک، محل جراحی خود را حمایت کنید.

۳- جهت پیشگیری از تشکیل لخته در پاها، ممکن است برای شما جوراب طبی کشی تجویز شود. ابتدا پاها را کمی (15 تا 30 درجه) بالا بیاورید و سپس جوراب را بپوشید. موقع پوشیدن، جوراب نباید چین و چروک داشته باشد تا فشاری به رگ های پا وارد نشود. روزی دو بار به مدت 20 دقیقه آن را باز کنید و سپس مجدداً بپوشید.

۴- ادرار شما برای چند روزی خونی خواهد بود که یک امر طبیعی است، لذا نگران نباشید. برای جلوگیری از لخته شدن خون (که موجب انسداد ادرار می شود)، از راه سوند فولی (سه راهه) مثانه شستشو داده می شود تا ادرار به راحتی خارج گردد. معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

۵- به محض اجازه پزشک، با کمک پرستار از تخت خارج شوید. با قدم زدن، روند بهبودی بیماری تسریع می شود و از لخته شدن خون در عروق پاها جلوگیری می شود.

۶- معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

۷- هنگام راه رفتن کیسه ادرار باید پایین تر از سطح بدن باشد ولی مواظب باشید کشیده نشود و به محض اینکه دو سوم کیسه پر شد، می بایست تخلیه گردد.

 آموزش مراقبت از خود در منزل

۱- در منزل به طور مرتب راه بروید، تحرک داشته باشید و از نشستن به مدت طولانی (بیش از 2 ساعت ) خودداری کنید.

۲- هنگام دفع زور نزنید و با رعایت رژیم غذایی نظیر سبزیجات و میوه جات و یا با مصرف ملین طبق نظر پزشک، از پیدایش یبوست جلوگیری کنید. رژیم غذایی شما معمولی خواهد بود مگر پزشکتان نظر دیگری داشته باشد.

۳- مایعات زیاد بنوشید (8 تا 10 لیوان) تا ادرار رقیق شود. بعد از شروع مصرف مایعات، از آب، چای کمرنگ، آب کمپوت (سیب، گلابی، آناناس) استفاده کنید و برای مدتی از آب میوه های خام استفاده نکنید. از مصرف غذاها و نوشابه های محرک سیستم عصبی مثل کافئین (قهوه و نوشابه های حاوی کولا مثل کوکاکولا) و نوشابه های الکلی خودداری کنید.

۴- مرتب با ورزش هاش پرینه مثل جمع کردن و شل کردن عضلات باسن و ایستادن و نشستن، عضلات ناحیه باسن را تقویت کنید (10 بار در ساعت). هر روز دوش بگیرید و برای تسکین ناراحتی ناحیه پرینه از لگن آب گرم طبق نظر پزشک می توانید استفاده کنید.

۵- هنگام ادرار کردن جریان ادرار را قطع و وصل کنید. این کار به تقویت اسنفکتر ها و کنترل ادرار کمک می کند.

۶- تا مدتی ممکن است بی اختیاری داشته باشید، این امری طبیعی است بنابراین نگران نباشید. این نوع بی اختیاری مدتی طول می کشد و به مرور برطرف خواهد شد.

۷- 8 هفته بعد از جراحی مجاز به فعالیت جنسی هستید. در صورت ناتوانی جنسی از مشاوره پزشک کمک بگیرید.

۹- تعویض پانسمان در منزل یا درمانگاه باید با روش استریل انجام شود.

۱۰- داروهایی که برایتان تجویز شده را به موقع استفاده کنید و مقدار آن را کم و یا زیاد نکنید. چنانچه مصرف دارویی را فراموش کردید، اگر نزدیک به ساعت بعدی است آن را نخورید و داروی ساعت بعدی را مصرف کنید.

11- اندازه گیری درجه حرارت از راه مقعد، تنقیه، رکتال تیوب (لوله مخصوص دفع گاز از روده) و شیاف ممنوع می باشد.

12- در صورت پیدایش علائم و نشانه هایی مثل بسته شدن راه ادرار، احساس پری در مثانه، احساس نیاز به دفع ادرار، اسپاسم (گرفتگی عضلات) مثانه، نشت ادرار اطراف سوند، کاهش ادرار یا قطع ادرار در کیسه به مدت 4 ساعت و علائم عفونت ادراری شامل تب ، لرز، گیجی و بی قراری فورا ًبه جراح خود گزارش دهید.

13- 4 تا 6 هفته از بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید و فعالت های خود را به مرور افزایش دهید.

۱۴- از رانندگی در جاده های پر دست انداز خودداری کنید و حد مجاز رانندگی حداکثر 2 ساعت می باشد.

۱۵- جواب نمونه پروستات ارسالی به آزمایشگاه را بعد از 14-10 روز از بخش پاتولوژی دریافت و به پزشک خود نشان دهید.

16- به تاریخ ویزیت بعدی که برای شما تعیین شده توجه کنید و در آن تاریخ مراجعه نمایید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.2/5 - (36 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حسین.ن شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    مرد 26 ساله ای هستم که بیضه هایم کوچک می باشد آیا درمانی برای بزرگ کردن بیضه ها وجود دارد؟ آیا رابطه ای بین میزان تستسترون و اندازه بیضه وجود دارد؟ لطفا روش درمان و داروی مناسب را توضیح دهید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      1-نه 2- بله درمان بسته به تشخیص است
  • تصویر کاربر فرید شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 462 مشاهده پرسش
    باسلام
    سوالم اینه که آیا طبیعیه که بیضه مرد درطول روز یا گاهی حین رابطه جنسی به سمت بالا وکناره های آلت تناسلی حرکت کنه؟؟؟؟
    این حرکت به صورت خودبه خودی یا با دست هم ایجاد میشه و هیچ دردی هم حس نمیشه.
    واینکه بازهم میتونم بادست بیضه ها رو به داخل کیسه ببرم وکاملا پایین میان.
    آیا این حرکات طبیعیه؟؟؟
    مشکلی برام ایجاد نمیکنه؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله نگران نباشید
  • تصویر کاربر فرید شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 511 مشاهده پرسش
    باسلام
    سوالم اینه که آیا طبیعیه که بیضه مرد درطول روز یا گاهی حین رابطه جنسی به سمت بالا وکناره های آلت تناسلی حرکت کنه؟؟؟؟
    این حرکت به صورت خودبه خودی یا با دست هم ایجاد میشه و هیچ دردی هم حس نمیشه.
    واینکه بازهم میتونم بادست بیضه ها رو به داخل کیسه ببرم وکاملا پایین میان.
    آیا این حرکات طبیعیه؟؟؟
    مشکلی برام ایجاد نمیکنه؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله مهم نیست
  • تصویر کاربر محمدرضا شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1505 مشاهده پرسش
    با سلام و درود فراوان.آقای دکتر من 18 سال دارم واز 15 سالگی متاسفانه خود ارضایی می کردم و ترک نکردم وبیضه هام افتاده هستن ویکمی هم بیضه سمت چپ هم پایین تر هستش میخاستم بدونم که وقتی ترک کنم بهتر میشه یا باید به دکتر مراجعه کنم .باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
  • تصویر کاربر ashkan شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    سلام.از هر چند پسر یک نفر به سرطان بیضه مبتلا میشه ؟معمولا چه کسانی شانس سرطان دارند؟بیتشر در چه سنی اتفاق میفتد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      در سنین جوانی شایع است ارثی نیست
  • تصویر کاربر a.b شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    با عرض سلام آقای دکتر اندازه بیضه ها با هم چه قدر باید تفاوت داشته باشد؟ در صورت برابری آنها آیا اشکالی متوجه بیضه می باشد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه
  • تصویر کاربر م.م شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 418 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    وقت بخیر
    من پسری 29 ساله هستم که چندساله ازدرد ناحیه بیضه راست و گاها بیضه چپ بسمت ناف رنج میبرم...
    این درد بیشتر شب و زمانی که رو به پشت میخوام شدیدتر و هنگامی که ناخودآگاه شب روبه بالا قرار میگیریم یا جنب میشم یا از درد بیدار میشم ، دو سال پیش سونو انجام دادم گفت سالم هستی اما خودم که این درد رو دارم و با مطالعه علائم واریکوسل مطمئنم این بیماری رو دارم.
    حال با توجه به اینکه شهرستانی هستم محبت کنید بفرمایید در صورت داشتن این مشکل پس از تشخیص و تایید جنابعالی این عمل چقدر طول میکشه،چند روز بستری نیازه،درمطب انجام میشه یا بیمارستان، با چه نوع بیهوشی انجام میشه و (بدون دفترچه بیمه)چقدر هزینه داره ؟؟؟
    باتشکر ازشما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      سونو بکنید
  • تصویر کاربر مجید یکشنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    مدت چند ماه است که بیضه سمت چپ اینجانب بزرگ شده و سمت چپ شکم تا به بیضه سوزش دارد . ضمناً سال 91 توسط دکتر امیر ایجادی بیمارستان میلاد تهران به خاطر داشتن واریکس دو طرف جراحی شدم و در حال حاضر طی سونو گرافی دور بیضه آب جمع شده است که با قرص و شیاف که دکتر تجویز کرده بودند خوب نشدش . ضمناً اینجانب بیمه تکمیلی البرز هم جهت اقدامات بعدی و اساسی دارم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید به دکترتان مراجعه کنید
    2. تصویر کاربر مجید یکشنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      دکتر جان بی ادبی نباشد ، کار من را میخواهم شما بررسی و انجام دهید .
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 430 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید من 7ماه پیش عمل واریکوسل سمت چپ انجام دادم و اخرین ازمایش هم 94.1.30 دادم همه چیز نرمال بود تعداد اسپرم و حرکت خوب بود.چند وقتی هست در حالت نعوذ بیضه و مثانه ام خیلی درد میکنه و حتی نمیتونم راه برم ایا این باعث عود واریکوسل میشه لطفا بنده را راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      ارتباطی ندارد
  • تصویر کاربر ایمان چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 329 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام ؛ آقای دکتر بنده حدود ده سالی هست که استمناء میکنم؛ هفته ای 4-5بار؛ بیضه سمت راستم کمی بزرگتر و پائین تر از سمت چپه؛ آیا مشکلی واسم بوجود آمده یا طبیعیه این امر؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      سونو بکنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمدرضا دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    با سلا م خد مت آقای دکتر
    اخیرا بنده بعد از اتمام ادرار احساس میکنم که باز ادرار دارم و وقتی فشار می آورم ماده ای با قوام و غلیظ ( تا حدودی زرد رنگ) خارج می شود . 1- آیا این ماده منی است؟(بوی منی را نمیدهد.)2-از برخی سایت ها که سرچ کردم میگن "التهاب احتقانی پروستات" دارم .آیا ایطور هست؟ 3-آیا جای نگرانی هست؟.
    بنده یک پسر 25ساله ام خییلی ممنون میشم زود جواب بدین . واقعا در گیرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      با این مسایل حساس نباشید شما نرمال هستید
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 578 مشاهده پرسش
    باسلام بنده مدتی است که تکرر ادرار دارم و حجم پروستاتم بزرگترازاندارن نرمال 28mlاست وسایزغدد سمینال دوطرف نیز برجسته میباشد ایا قابل درمان است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر زیر 50 سال هستید درمان نمیخواهد
  • تصویر کاربر مرتضی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 550 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید
    پدر من پروستات بدخیم داره اونطور که دکتر به ما گفتن قسمت بیشتر پروستات پر شده و نیاز به جراحی عمل باز داره .میخاستم بپرسم که ایا عمل باز خطرناکه یا نه؟ایا در عمل پروستات امکان مرگ هم هست یا نه؟ اقای دکتر ما خیلی نگرانیم لطفا سریعتر جوا بدین ممنون از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید حضورا ببینم
  • تصویر کاربر صالح پنجشنبه ۱۵ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید/اقای دکتر من بیمار خود شما هستم و بزرگی خوشخیم پروستات دارم/در اخرین ازمایشی ک انجام دادم مقدار پی اس ا 2/4بود یعنی زیر4/چه زمانی باید برای ازمایش و سونوگرافی جدید اقدام کنم و وقت حضوری بگیرم؟سوال بعد اینک بزرگی خوشخیم ایا به بدخیم تبدیل میشه؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا نرمال است
  • تصویر کاربر نوید دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 582 مشاهده پرسش
    آیا گرفتن نوار مثانه درد دارد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      خیلی کم
  • تصویر کاربر دانیال جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 646 مشاهده پرسش
    چرابه پرسش اینجانب پاسخ داده نمی شود.دچارهیپرپلازی خوش خیم پروستات هستم که الان فشار زیادی در دفع ادرار دارم طوری که به تمام بدنم فشار وارد شده .آیا میشود عمل پروستات انجام شودباتوجه به دردی که مدتی است درکلیه ها دارم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      چند سالتان است جواب سونوگرافی بروستات را بفرستید
    2. تصویر کاربر دانیال سه شنبه ۷ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      ضمن تبریک عید سعید فطر اینجانب 40سای دارم جواب سونوگرافی به شرح زیر است
      kidnesy reveal normal size& echo pattern.
      A 3 mm stone in the mide pole of righ kidney is seen
      A simple cyste 30*30 mm in the mid pole of left kidney is seen.
      R.K= 111 mm P.T=14 mm
      L.K= 113 mm P.T=15 mm
      No evidence of stone or S.O.L in the courrse of ureters.
      urinary bladder wall generally is thick 6 mm.
      size of prostate is 20 cc no evidence of S.O.L.
      post void reveals 300 cc residue.
      باتشکر ازحوصله سبزتان.چشم به راه پاسخ شما
    3. تصویر کاربر دانیال چهارشنبه ۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با عرض پوزش
      اینجانب جواب سونگرافی را برای جناب آفای دکترکرمی بفرستادم اما جوابی دریاافت نکردم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      ادرار باقی مانده خیلی زیاد است در سن شما بیشتر مشکلات مثانه وجود دارد تا پروستات شما باید دو کار انجام دهید 1 نوار مثانه با شماره 02122642744 2 در صورت نیاز سیستانی تا علت مشخص شود
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سیستوسکوپی درست است سیستانی اشتباه تاب شد
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 614 مشاهده پرسش
    باسلام و عرض ادب.یک ساله مجاری ادرارم سوزش داره.زیاد دکتر رفتم.سونو گرافی دادم آزمایش خون دادم.داروهای زیادی خوردم.اما خوب نمیشم.برخی دکتر ها میگن التهابه.برخی میگن بزرگی پروستاته.برخی مگن اعصابه.زندگیم مختل شده.37 سالمه.ساکن شهر خرم آباد لرستان هستم.لطفا راهنماییم کنید.بیشتر آلت تناسلیم التهاب داره.وقتی داخل وان گرم میشینم آروم میشه.اما بیرون میام دوباره میسوزه.بعضی ساعت ها احساس آرامش دارم بلضیساعت ها التهاب و سوزش.ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشكل شما بيشتر عصبي است
  • تصویر کاربر ن چهارشنبه ۱۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 624 مشاهده پرسش
    سلام خدمت شریف جناب دکترکرمی بنده ازمایش پروستات به شرح زیرداده ام ازان روزارامش خانواده ام به هم خورده خیلی نگران هستیم ازجنابعالی تمنادارم توضیح وراهنمایی بفرمایید 47ساله هستم ازمایش رادرشهرستان اردبیل داده ام psa4/79 freepsa0/42 freepsa/psa0/09
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش را دوباره تکرار کنید
  • تصویر کاربر زهرا دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 600 مشاهده پرسش
    سرطان بدخیم پروستات در مرحله 4 باشد ایادرمان دارد؟کل پروستات و بیضه را در اوردن و داروی تولترودین وسیپروترون و ترامادول دادن گفتن درمان دیگه ای نداره ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      در صورت نیاز رادیو تراپی
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب